Widgets

«Ο Γολγοθάς ενός Έθνους» – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


[Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014]

Ημέρες περισυλλογής, ψυχικής συντριβής και πένθους, οι οποίες ολοκληρώνονται με ένα χαρμόσυνο μήνυμα Αναστάσιμο, οι ημέρες της εβδομάδος αυτής, της Μεγάλης Εβδομάδος, οι οποίες καταλήγουν στον θρίαμβο της Αναστάσεως, στην νίκη του Φωτός επί του σκότους, στην Λαμπρή των Ελλήνων. Πριν, όμως, το «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ» προηγείται η Σταύρωσις, προηγείται ο Ιούδας, το «σταύρωσον Αυτόν», προηγείται ο Γολγοθάς και το Θείον Πάθος.

Μία Εβδομάδα Μεγάλη ζει και ο Ελληνισμός, ο Εσταυρωμένος Ελληνισμός, ο οποίος ανάμεσα σε Πόντιους Πιλάτους, σε Φαρισαίους, Ιούδες και σταυρωτήδες ημεδαπούς και αλλοδαπούς προσδοκεί την Ανάσταση του Έθνους. Με αφορμή τις Άγιες, λοιπόν, Αυτές Ημέρες, θα αναφερθώ στα πάθη τα σημερινά και τα διαχρονικά του πολύπαθου Γένους μας, του Εσταυρωμένου Γένους των Ελλήνων.
ΑΠΟ ΤΟ «ΩΣΑΝΝΑ» ΣΤΟ «ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΑΥΤΟΝ»
Εισερχόμενος ο Χριστός στα Ιεροσόλυμα έγινε θριαμβευτικά δεκτός με κλάδους βαΐων και το γνωστό «ΩΣΑΝΝΑ». Ο ίδιος αυτός λαός ήταν που μόλις λίγες ημέρες μετά με μίσος σφοδρό, παραπλανημένος από τους αιώνιους Φαρισαίους, κραύγαζε το «ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΑΥΤΟΝ». Πόσα «ΩΣΑΝΝΑ», τα οποία έγιναν «ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΑΥΤΟΝ» γνώρισε το  Έθνος μας στην τόσων χιλιετιών Ιστορία του; Από τον Σωκράτη μέχρι τον Κολοκοτρώνη και από τον Θεμιστοκλή και τον Αριστείδη μέχρι τον Γεώργιο Καραϊσκάκη και τον Οδυσσέα Ανδρούτσο ακούστηκε μέσα στους αιώνες το ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ.

Αυτός είναι ο ρυθμός της Ιστορίας, αχάριστος, γεμάτος δοκιμασίες και πάθη και εξαίρεση και μόνον εξαίρεση αποτελεί το ένδοξο τέλος των Ενδόξων. Μοναδικές εξαιρέσεις ο Λεωνίδας και ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, τους οποίους δεν πρόλαβε να σκυλεύσει ο φθόνος, δεν πρόλαβαν να τους σταυρώσουν οι φαρισαίοι και ο όχλος, και δεν πρόλαβαν γιατί ο Θάνατος τούς πήρε μαχόμενους μετά Δόξης Λαμπρής στο πεδίο της Τιμής. Όμως, ακόμη και αυτούς τους Λαμπρούς και Μεγάλους, τους οποίους σταύρωσε η μισαλλοδοξία των ουτιδανών, τους ανέστησε η Ιστορία των Ελλήνων, στην οποία ανεγράφη με χρυσά γράμματα το όνομά τους και λησμονήθηκε το θλιβερό τέλος τους, άλλοτε με κώνειο, άλλοτε σε εξορίες πικρές και άλλοτε με καταδίκες σε θάνατο προδοτικό.
ΟΙ ΙΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
Τις Άγιες Αυτές Ημέρες, ζώντας το Θείον Πάθος δεν μπορούμε παρά να σταθούμε και στο πρόσωπο εκείνο, του οποίου έγινε το όνομα συνώνυμο της προδοσίας μέσα στους αιώνες. Αυτόν, στον οποίον ο Χριστός έδωσε ένα κομμάτι άρτου εμβαπτισμένου σε οίνο για να καταδείξει εκείνον, ο οποίος έμελλε να τον παραδώσει σε αυτούς, οι οποίοι και θα Τον Σταύρωναν. Ο Ιούδας, σύμβολο προδοσίας αιώνιας, σύμβολο του πλέον αποκρουστικού προσώπου της Παγκόσμιας Ιστορίας. Ο Ιούδας, όμως, δεν είναι ένας, είναι πολλοί και εις ό,τι αφορά την Ιστορία του Έθνους μας ποτέ δεν έλειψε στις τραγικές στιγμές του Μεγάλου μας Γένους. Άλλοτε Εφιάλτης και άλλοτε το χέρι που άνοιξε την Κερκόπορτα, άλλοτε Νενέκος και άλλοτε Θερσίτης, παντού και πάντοτε υπάρχει ένας Ιούδας. Ιούδας με κίνητρα διαφορετικά σε κάθε περίσταση.

Άλλοτε για το χρήμα, τον διαρκή αντίχριστο κατά Παπαδιαμάντη, άλλοτε από φιλαρχία και από φθόνο, άλλοτε από δειλία και κακομοιριά. Προδότες υπάρχουν πολλοί και για διαφορετικούς λόγους, η προδοσία, όμως, είναι μία και την έχει υποστεί με τρόπο τραγικό το Έθνος μας σε όλη την διάρκεια της ιστορικής του διαδρομής. Το τέλος του κάθε Ιούδα είναι ένα και μοναδικό, όπως αυτό του Ιούδα της Μεγάλης Εβδομάδος, ο οποίος με ένα φιλί πρόδωσε τον Κύριο και Διδάσκαλό του, με ένα φιλί, το φιλί του Ιούδα, το οποίο πληρώθηκε με τριάκοντα αργύρια. Το τέλος του κάθε Ιούδα, ακόμη και εάν αυτός δεν τιμωρήθηκε στο εφήμερο διάβα του από τον κόσμο αυτόν, είναι ένα και μοναδικό, είναι το ΑΝΑΘΕΜΑ των γενεών, είναι η ατίμωση στις σελίδες της Ιστορίας, οργή και βλασφήμια στην Εθνική Μνήμη.

Οι Ιούδες των ημερών μας απολαμβάνουν τα εύγε του ξένου αφέντη, προδίδοντας αυτήν την ίδια την Πατρίδα τους, απολαμβάνουν αγαθά υλικά, έχοντας οδηγήσει αυτό το ίδιο το Αίμα τους, το Έθνος τους, στην εξαθλίωση, την ταπείνωση, την σκλαβιά. Όμως, δεν τους μέλει καθόλου γι’ αυτό, σαν γνήσιοι και αμετανόητοι Ιούδες, Εφιάλτες, Νενέκοι, που είναι.
ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Μεγάλη Εβδομάδα, ο Ιούδας, η προδοσία, μία άδικη δίκη και ένας Πόντιος Πιλάτος να υποχωρεί άτακτα στις απαιτήσεις ενός όχλου γεμάτου μίσους, η Σταύρωση και τέλος ο Θρίαμβος, η Ανάσταση. Όλα αυτά συνέβησαν και συνεχίζουν να συμβαίνουν στην Ελληνική Ιστορία επί χιλιάδες χρόνια. Από Γολγοθά σε Ανάσταση και από Ανάσταση σε νέο Γολγοθά πορεύεται το Έθνος μας μέσα στους αιώνες. Από την ανάσταση των Μηδικών Πολέμων και από τις Θερμοπύλες και την Σαλαμίνα οδηγηθήκαμε στον Γολγοθά των Πελοποννησιακών Πολέμων, σε μία ανείπωτη αλληλοσφαγή, η οποία κυριολεκτικά σταύρωσε τον Ελληνισμό. Ιούδας στην περίπτωση αυτή η αιώνια κατάρα της φυλής μας, ο διχασμός.

Από την σταύρωση του 1453 με την πτώση της Βασιλεύουσας των πόλεων οδηγηθήκαμε στην ανάσταση, στην ΛΑΜΠΡΗ του 1821. Από τον θρίαμβο του 1912-13 και την Μεγάλη Ελλάδα οδηγηθήκαμε στην σταύρωση του 1922, στον ξεριζωμό εκατομμυρίων Ελλήνων από τις προαιώνιες εστίες του. Από την Λαμπρή της 28ης Οκτωβρίου του 1940 οδηγηθήκαμε στις πικρές ημέρες της κατοχής και στην συνέχεια στην τραγωδία της αλληλοσφαγής. Και η σταύρωση του Ελληνισμού συνεχίζεται άλλοτε στην Κύπρο με το προδομένο όνειρο της ΕΝΩΣΗΣ, άλλοτε με τον Αττίλα στα 1974 και σήμερα με το ψευτορωμαίικο της υποταγής. Ο εσταυρωμένος Ελληνισμός περιμένει με καρτερία την Λαμπρή του.
Γράφοντας τις γραμμές αυτές από ένα κελί, εύχομαι από καρδίας σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, όπου και αν ευρίσκονται, σε ψευτοελεύθερο μέρος ή σκλαβωμένο, σε γη Ελληνική ή ξένη, εύχομαι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και είθε κάποτε να ζήσουμε και την Ανάσταση του σταυρωμένου μας Έθνους.
Προπαντός μην λυγίζετε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Θυμηθείτε τα λόγια του προφήτη του Νέου Ελληνισμού, του Ποιητή της Μεγάλης Ιδέας, Κωστή Παλαμά:
«… και μην έχοντας πιο κάτου άλλο σκαλί
να κατρακυλήσης πιο βαθιά
στου Κακού τη σκάλα,
για τ’ ανέβασμα ξανά που σε καλεί
θα αιστανθής να σου φυτρώσουν, ω χαρά!
Τα φτερά,
τα φτερά τα πρωτινά σου τα μεγάλα!»

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: ''Είμαστε έτοιμοι και για τον Γολγοθά και για την Ανάσταση!''


Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Στόχος".

[Πέμπτη, 9 Απριλίου 2015]
18 μήνες κράτησαν στον Κορυδαλλό τον Νίκο Μιχαλολιάκο, τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής και σε αυτό το διάστημα έγιναν δυο εκλογικές αναμετρήσεις στις οποίες η Χρυσή Αυγή αναδείχτηκε Τρίτη πολιτική δύναμη. Ένας πολιτικός άθλος αν αναλογιστεί κανείς πως δεν υπάρχει προηγούμενο στον πολιτισμένο κόσμο να βρίσκεται έγκλειστος ο Αρχηγός και τα κορυφαία στελέχη πολιτικού κόμματος και αυτό όχι μόνο να μην διαλύεται, αλλά να παραμένει σταθερά στην Τρίτη θέση και να διεκδικεί με αξιώσεις και μεγαλύτερα ποσοστά, έχοντας ενεργό και σοβαρό λόγο στα πολιτικά δρώμενα και τεκταινόμενα της χώρας μας, σε αυτή την πολύ κρίσιμη περίοδο. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος εδώ και λίγες μέρες είναι ελεύθερος – τρόπος του λέγειν - αφού παρήλθε το 18μηνο και σε λίγες μέρες ξεκινάει και η πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ο «Στόχος» συνομίλησε με τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στη Διευθύντρια της εφημερίδας μας, Δήμητρα Μυλωνά.

- 18 μήνες στον Κορυδαλλό. Τελικά αληθεύει ότι η φυλακή χαλυβδώνει τους εθνικιστές;

- Πράγματι, αυτό ισχύει απολύτως και μπορώ να σας το διαβεβαιώσω, τόσο όσον αφορά εμένα αλλά και τους υπόλοιπους συναγωνιστές, είτε όσοι βρίσκονται τώρα εκτός φυλακών, είτε βρίσκονται ακόμη δυστυχώς μέσα στην φυλακή και γι’ αυτό τον λόγο οι σκέψεις μας είναι κοντά τους. Πέραν όμως από αυτό έχω να πω, ότι αυτές οι θυσίες είναι πολύ μικρές μπροστά στις θυσίες που έχουν υπάρξει για την ιδέα του εθνικισμού, για την ιδέα της  Πατρίδας. Μεγάλοι της Ιστορίας μας έδωσαν το αίμα τους, έδωσαν το αίμα τους, έδωσαν την τελευταία τους πνοή, σάπισαν ακόμη στα σίδερα της φυλακής για την Εθνική Ιδέα.

- Δώσατε έναν προεκλογικό αγώνα μέσα από τα κελιά των φυλακών και πετύχατε να είστε και πάλι η Τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Πώς τα καταφέρατε εν μέσω συνεχών διώξεων, τρομοκρατίας και σιωπής από τα καθεστωτικά ΜΜΕ;

- Δεν τα κατάφερα εγώ. Το κατάφερε η μεγάλη ψυχή των εθνικιστών, υπερήφανων ανδρών και γυναικών σε όλη την Ελλάδα, που έδωσαν τον αγώνα σε δρόμους και πλατείες, πόρτα - πόρτα, στόμα με στόμα, όλοι αυτοί οι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι οι οποίοι μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Και φυσικά ξεχωριστή θέση ανάμεσα σε αυτούς τα άτομα που είχαν μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία στον αγώνα και συμμετείχαν στην προεκλογική εκστρατεία.

- Με την ανάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, άρχισαν να ακούγονται και να γράφονται πολλά περί σύγκλισης και στήριξης της Χρυσής Αυγής στη νέα κυβέρνηση. Τι πραγματικά ισχύει;

- Πραγματικά αυτό είναι από τα ανείπωτα. Η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή της υπάρξεώς της μέχρι και σήμερα πολέμησε και πολεμά τον εθνομηδενισμό του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό το γνωρίζουν άπαντες. Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά. Ας εξετάσουμε ποιοι το λένε. Το είπε η Νέα Δημοκρατία, με πρώτο και καλύτερο τον Πρόεδρό της τον Σαμαρά που είπε στη βουλή αυτό το πράγμα και μετά κάποιοι στρατευμένοι κονδυλοφόροι έφτασαν να μιλούν ακόμη και για μυστικές συμφωνίες με τον ΣΥΡΙΖΑ κλπ. Είναι τόσο ψέματα όλα αυτά και αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ακόμη βρίσκονται βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην φυλακή. Και εγώ ακόμη που σας μιλάω τώρα δεν είμαι πραγματικά ελεύθερος, αφού βρίσκομαι σε περιορισμό κατ’ οίκον. Και είναι χαρακτηριστικό και πρέπει να λεχθεί ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται με περιοριστικούς όρους, εκτός φυλακών υπόδικοι, άνθρωποι που κατηγορούνται για βαριά αδικήματα ατιμωτικά, μέχρι και παιδόφιλοι. Και υπάρχουν μόνο πέντε κατηγορούμενοι εθνικιστές σε περιορισμό κατ’ οίκον.

- Πώς είναι τώρα, μετά και τις αποφυλακίσεις, το κλίμα στη βουλή; Κρατάνε αποστάσεις ασφαλείας από την Χρυσή Αυγή;

- Αναλόγως την περίπτωση. Εγώ θα αναφερθώ σε βουλευτή, ο οποίος δεν ανήκει στη Νέα Δημοκρατία, αλλά και της Νέας Δημοκρατίας μας χαιρέτισαν ορισμένοι, αλλά και από άλλα κόμματα. Όχι δεν κρατάνε απόσταση ασφαλείας, απλώς υπάρχει απόσταση από πλευράς των ηγεσιών των κομμάτων. Μας θεωρούν ότι βρισκόμαστε στην αντίπερα όχθη και εδώ που τα λέμε δεν έχουν και άδικο. Υπό την έννοια ότι είμαστε οι μόνοι που δεν είμαστε ένοχοι για όλα όσα έχουν συμβεί σε αυτό τον τόπο. Και το λέω γιατί και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Μην ξεχνάμε ότι συμμετείχε στην κυβέρνηση με τον Μητσοτάκη ως ενιαίος Συνασπισμός κάποτε, μην ξεχνάμε ότι μέσα στους κόλπους της κυβερνητικής παρατάξεως του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν επίλεκτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που έπαιξαν τον ρόλο τους και αυτά στην ολέθρια διακυβέρνηση της χώρας από το λεγόμενο σοσιαλιστικό κίνημα, μεταξύ τους και άτομα που μάλιστα είχαν ψηφίσει και το Μνημόνιο.

 - Η κατάσταση στον οικονομικό τομέα για την Ελλάδα είναι κρίσιμη και ολοένα και περισσότεροι Έλληνες βλέπουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας οδηγήσει στην χρεοκοπία. Εσείς τι πιστεύετε ότι μας περιμένει;

-Εγώ πιστεύω ότι η χρεοκοπία είναι υπόθεση παλιά. Έχει επέλθει από το 2010, δεν είναι σημερινή. Ως εκ τούτου δεν βλέπουμε τίποτε άλλο από το να συνεχίζεται η ίδια καταστροφική πολιτική, η οποία είναι αδιέξοδο. Και είναι αδιέξοδο από τη στιγμή που δεν βλέπουμε μια ανάκαμψη της εθνικής οικονομίας, δεν βλέπουμε να δίνεται βάρος εκεί που θα μπορούσε να υπάρχει λύση στο οικονομικό πρόβλημα, όπως είναι η επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή, στα αγροτικά, στα κτηνοτροφικά προϊόντα, στη βιομηχανία. Είναι ένα νεκροταφείο εργοστασίων η Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη, από τον βορρά μέχρι τον νότο. Και επίσης δεν γίνεται το αποφασιστικό βήμα για εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων, του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, τα οποία είναι βέβαιο ότι θα δώσουν μια ανάσα στη χώρα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Η Ελλάδα και άλλοτε έχει πεινάσει, αλλά δεν ήταν ποτέ τόσο έρημη, κυριολεκτικά, από ιδανικά. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση από εθνικά ιδανικά. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο όλα τα εθνικά θέματα.

- Μιας και αναφερθήκατε στο θέμα των υδρογονανθράκων. Εμείς τουλάχιστον δεν είδαμε επίσημη ανακοίνωση της κυβέρνησης, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Καμμένου για συνεκμετάλλευση με τους αμερικανούς με ποσοστό 70-30. Μήπως την είδατε εσείς και μας διέφυγε;

- Δεν είδαμε και εμείς, όπως κι εσείς, ανακοίνωση. Η θέση μας είναι ότι η Ελλάδα πρέπει να κάνει έναν διεθνή διαγωνισμό, με τον οποίο να επιδιώξει να εκμεταλλευτεί τον φυσικό της πλούτο. Από εκεί και πέρα βέβαια, δεν ξέρω αν θα είναι αμερικάνοι ή ρώσοι ή άλλες εταιρίες, αλλά κυρίως αμερικάνοι και ρώσοι γιατί αυτοί έχουν την τεχνογνωσία και με τις μεγάλες πετρελαϊκές εταιρίες. Να κάνουν λοιπόν τις προσφορές τους και να κριθεί ποια είναι η πιο συμφέρουσα για το Έθνος, όπως γίνεται άλλωστε και σε παγκόσμιο επίπεδο.

- Πριν λίγες μέρες ομάδα αναρχικών έφτασε στο περιστύλιο της βουλής, με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά να τους καλύπτει. Εάν έμπαιναν μέσα τι θα γινόταν και πού μπορεί να έφταναν τα πράγματα; Τι προσπαθούν να πετύχουν με τις ολοένα και περισσότερες καταλήψεις σε όλη τη χώρα;

-Εγώ θα ήθελα να θέσω ένα ρητορικό ερώτημα: τι θα γινόταν αντί για αυτούς τους είκοσι αντεξουσιαστές όπως τους λένε –εγώ βλέπω πολύ άστοχο τον χαρακτηρισμό αντεξουσιαστές επί του προκειμένου γιατί είδαμε να μπαίνουν σαν κύριοι, προσήχθησαν και αφέθησαν ελεύθεροι- αντί για αυτούς τους αναρχοκομμουνιστές ήταν εθνικιστές και Χρυσαυγίτες. Θα είχαν βγει πρωτοσέλιδα σε όλες τις εφημερίδες, γεμάτα οργή και αγανάκτηση, ότι κατελύθη ο κοινοβουλευτισμός, ότι απειλείται η δημοκρατία και όλα αυτά τα σχετικά.

Αλλά εμένα δεν με πειράζει τόσο που έφτασαν μέχρι το περιστύλιο της βουλής, όσο που πήγαν στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, που είναι ένας τόπος Ιερός. Θα πρέπει να ξέρουν οι Έλληνες Πατριώτες, και το ξέρουν, ότι αυτό το Μνημείο είναι ο νοητός τάφος όλων των παλικαριών της Ελλάδας, σε όλους τους πολέμους του Έθνους οι οποίοι θάφτηκαν σε κάποια βουνοκορφή χωρίς να έχουν έναν σταυρό με ένα όνομα. Αυτός ο σταυρός και το όνομά τους είναι το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Και δυο φορές μάλιστα βεβηλώθηκε! Την πρώτη φορά, όπως γνωρίζετε πολύ καλά και το είχατε γράψει και στην εφημερίδα σας, έγραψαν και συνθήματα πάνω στο Μνημείο. Τα οποία πήγαν ξημερώματα και τα έσβησαν συνεργεία, να μην φανεί η ντροπή τους. Αυτό είναι που με ενόχλησε πιο πολύ και δείχνει την διάλυση του κράτους. Η χρονική στιγμή που πήγαν –και αυτά δεν τα έγραψαν οι εφημερίδες γιατί δεν τους συμφέρει- δεν ήταν τυχαία. 

Ήταν μια ώρα που στη βουλή δεν υπήρχε σχεδόν κανένας βουλευτής και οι συνοδοί αστυνομικοί τους. Δεν υπήρχε καμία, κυριολεκτικά, αστυνομική δύναμη. Παλαιότερα υπήρχε μια διμοιρία των ΜΑΤ, από την πλαϊνή είσοδο της βουλής, εκεί που είναι και η μπάρα. Εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε. Αλλά να μπαίναν μέσα, να ‘κάναν τι; Δεν είχαν σκοπό να μπουν μέσα, όπως δεν είχαν σκοπό να κάνουν καμία παράνομη εμφανώς ενέργεια, που θα τους οδηγούσε στο δικαστήριο, και γι’ αυτό τον λόγο δεν φορούσαν κουκούλες, δεν κρατούσαν ρόπαλα, δεν προέβησαν σε καμία φθορά, δεν έριξαν καμία βόμβα μολότοφ. 

Βλέπουμε τους αποκαλούμενους αντεξουσιαστές επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ να έχουν γίνει κύριοι! Το μόνο που δεν έκαναν, όπως είχα πει σε μια άλλη ευκαιρία, είναι να μπουν μέσα να πιουν καφέ και να πληρώσουν τον καφέ τους, όπως έκαναν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ! Αυτό που προσπαθούν με τις καταλήψεις σε όλη τη χώρα, είναι να δημιουργήσουν ένα κλίμα. Από την πλευρά τους ισχυρίζονται ότι υπερασπίζονται τα δικαιώματα των συντρόφων τους που είναι φυλακισμένοι και για να είμαστε ειλικρινείς, καλά κάνουν και αγωνίζονται. Από εκεί και πέρα θα πρέπει το κράτος να εξασφαλίσει κάποια πράγματα, την τάξη και την ηρεμία σε αυτό τον τόπο.

- Τελικά βλέπουμε ότι από τα πρώτα που επιχειρούν οι κυβερνώντες πέραν του ουσιαστικού καλέσματος κι άλλων λαθρομεταναστών είναι η παραχώρηση ιθαγένειας σε αλλοδαπούς και η αλλοίωση του εκλογικού σώματος. Αυτό πώς αντιμετωπίζεται;

- Δεν έχουν φέρει ακόμη κανένα σχετικό νομοθέτημα στη βουλή. Θα το δούμε… Εμείς θα αντιδράσουμε, θα το καταψηφίσουμε και οπωσδήποτε το θεωρούμε μια ακόμη προσπάθεια για τη διάλυση του Εθνικού κράτους των Ελλήνων. Είχα πει σε συνέντευξή μου που μάλιστα μου είχε δώσει την ευκαιρία, και την ευχαριστώ και πάλι, η εφημερίδα σας το εξής: Ανεβαίνοντας ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα οδηγήσει την Αριστερά πενήντα χρόνια πίσω

Περιμένετε και τα γεγονότα έρχονται. Και όσον αφορά στους λαθρομετανάστες, να ξέρετε ότι μέσα στο καλοκαίρι θα έχουμε κλιμάκωση των επιχειρήσεων κατά των τζιχαντιστών, κατά του κράτους ISIS στη Μέση Ανατολή και αυτό ταυτόχρονα θα δημιουργήσει μεγάλο κύμα προσφύγων προς τον ελλαδικό χώρο. Ήδη τον τελευταίο καιρό, που έχουν κατά κάποιο τρόπο βελτιωθεί οι καιρικές συνθήκες, έχουμε τριπλασιασμό και τετραπλασιασμό της εισόδου μεταναστών στην Ελλάδα. Το καλοκαίρι θα έχουμε πλημμύρα. Και τότε πλέον θα ξυπνήσει ο ελληνικός λαός και νομίζω ότι όλα αυτά τα ιδεολογήματα τα ψευτοανθρωπιστικά θα πάψουν να ισχύουν μπροστά στη λαϊκή αντίδραση.

- Διανύουμε την Εβδομάδα των Παθών και η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά. Είστε έτοιμοι για τη δίκη της 20ης Απριλίου που θα συγκεντρώσει παγκόσμιο ενδιαφέρον;

Είμαστε έτοιμοι και για τον Γολγοθά και για την Ανάσταση. Γιατί πάντα μετά τον Γολγοθά και τη Σταύρωση, έχει σειρά μια Ανάσταση. Θα δικαιωθούμε. Είμαστε αθώοι, αλλά αυτό που κυρίως τη δεδομένη στιγμή μας απασχολεί είναι να επανασυνταχθεί η πολιτική δύναμη της Χρυσής Αυγής, που είναι η Τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, με την ψήφο του ελληνικού λαού σε δυο εκλογικές αναμετρήσεις, τόσο στις Ευρωεκλογές όσο και στις Εθνικές Εκλογές και μάλιστα μέσα σε κλίμα πολιτικής τρομοκρατίας, αποκλεισμένοι από τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως, συκοφαντούμενοι και με την ηγεσία της πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

- Ο υπουργός Δικαιοσύνης αποκάλυψε ότι δεν θα κρατηθούν πρακτικά για τη δίκη σας. Είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο;

-Έτσι είπε και μάλιστα συμπλήρωσε ότι είναι πολυδάπανο. Εν τοιαύτη περιπτώσει εμείς θα έχουμε τη δυνατότητα να ενημερώσουμε την κοινή γνώμη, σχετικά με τα όσα θα λεχθούν στη δίκη, με όσα θα αποκαλυφθούν μέσα σε αυτή τη δίκη. Θα αποκαλυφθεί ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, πάντα ήταν ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα και όχι μια εγκληματική οργάνωση, όπως μας κατηγορούν κάποιοι δικαστικοί λειτουργοί και αρκετοί δημοσιογράφοι και πολιτικοί, χωρίς να σέβονται το τεκμήριο της αθωότητας. Λένε ότι εμείς είμαστε οι κακοί φασίστες και αυτοί οι καλοί δημοκράτες. Όμως αυτοί φέρονται ως σταλινικοί στυγεροί τύραννοι και φασίστες με την έννοια που έχει σήμερα ο όρος, από τη στιγμή που χωρίς να μας έχει καταδικάσει δικαστήριο, μας έχουν καταδικάσει αυτοί.

- Έχει περάσει από το μυαλό σας το ενδεχόμενο να σας καταδικάσουν και να ρίξουν σε όλα τα στελέχη της Χρυσής Αυγής εξοντωτικές ποινές, προκειμένου να «τελειώνουν» μια για πάντα μαζί της; Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ποια θα είναι η συνέχεια;

- Δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση, την αποκλείω. Έχω μιλήσει με δεκάδες εγκρίτων νομικών οι οποίοι έχουν χειριστεί, όχι ανάλογη υπόθεση γιατί δεν υπάρχει, αλλά σχετικές υποθέσεις και αυτή η περίπτωση δεν υπάρχει. Ό,τι και να κάνουν το καρφί όσο πιο πολύ το χτυπάς τόσο πιο πολύ μπήγεται στο ξύλο και η Χρυσή Αυγή θα δυναμώσει ακόμη και μέσα από διωγμούς.

Αυτό που προέχει για εμάς είναι η ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής. Τη δίκη θα την αντιμετωπίσουμε, είμαστε πανέτοιμοι, έχουμε τα επιχειρήματά μας, είμαστε αθώοι, το γνωρίζει και ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού. Ακόμη και αριστεροί δικηγόροι το δηλώνουν, όπως και άλλοι έγκριτοι νομικοί.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5613217268297487334

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item