Widgets

Οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής στην Κύπρο προς τιμή των Αγωνιστών της ΕΟΚΑΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ - ΑΠΡΙΛΗΣ 2015: 
Οι Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, παρευρισκόμενοι - προσκεκλημένοι στην Κύπρο μας από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), απότισαν τον ελάχιστο Φόρο Τιμής στους Ήρωες του Κυπριακού Ελληνισμού. Aκολουθεί εκτενές φωτορεπορτάζ.


Οι Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, κ.κ. Λάμπρος Φουντούλης, και οι Στρατηγοί Γεώργιος Επιτήδειος και Ελευθέριος Συναδινός συνοδευόμενοι από αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) παρευρέθηκαν στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στην Αρχιεπισκοπή, στην Λευκωσία, όπου τελέστηκε δοξολογία για τον επικό αγώνα της ΕΟΚΑ.Επόμενος σταθμός των τριών Ευρωβουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή τα Φυλακισμένα Μνήματα, όπου πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο των Αγωνιστών. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων.

Συνοδευόμενοι πάντοτε από τον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ), κ. Χρίστο Χρίστου καθώς και από αντιπροσωπεία του Κινήματός μας, κατέθεσαν στεφάνι τιμώντας την Μνήμη των Αγωνιστών, οι οποίοι χωρίς να δειλιάσουν στιγμή έπεσαν Υπερήφανοι Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.

Ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός δήλωσε: «Είναι μια μέρα σημαντική και σημαδιακή διότι δόθηκε ένας αγώνας το `55 -`59 για την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα και ο οποίος αγώνας έμεινε ημιτελής. Τα πολλά λόγια βέβαια σε αυτή την περίπτωση είναι φτώχεια. Το όνειρο και των Ελλήνων αλλά και των Ελλήνων της Κύπρου είναι ένα και μοναδικό, αυτό που είχε χαράξει ο Διγενής όταν ξεκίνησε τον αγώνα της ΕΟΚΑ με όλα τα παλληκάρια τα οποία πέσανε είτε στην αγχόνη είτε από τις σφαίρες των Άγγλων και των Τούρκων και είναι η ένωση με την Ελλάδα».

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πως στα Φυλακισμένα Μνήματα παρευρέθηκαν μόνο οι Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, ενώ οι λοιποί εκλεγμένοι από τον κυπριακό Ελληνισμό Ευρωβουλευτές, έλαμψαν δια της απουσίας τους.


Ξενάγηση Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής 
στα Φυλακισμένα Μνήματα.

Το ΕΛΑΜ και η Χρυσή Αυγή τίμησαν τον αγώνα της ΕΟΚΑ στα φυλακισμένα μνήματα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΕΔΩ)

Στην συνέχεια οι κ.κ. Λάμπρος Φουντούλης, και οι Στρατηγοί Γεώργιος Επιτήδειος και Ελευθέριος Συναδινός, συνοδεύομενοι πάντοντε από τον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) κ. Χρίστο Χρίστου καθώς και από αντιπροσωπεία του Κινήματος μας, βρέθηκαν στον Τύμβο Μακεδονίτισσας, όπου απότισαν τον ελάχιστο Φόρο Τιμής στους Ήρωες που βρίσκονται θαμμένοι στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο.


Κατάθεση στεφάνου στον Τύμβο Μακεδονίτισσας 

Υπενθυμίζουμε προς όλους τους υποστηρικτές και φίλους του Κινήματός μας, πως σήμερα Τετάρτη 01 Απριλίου και ώρα 19:00, επί της ευκαιρίας της επετείου του Εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στην Αίθουσα Κόντε Δημόκριτος (πλησίον Cineplex Στροβόλου) στην Λευκωσία.

Όπως προαναγγείλαμε στην εκδήλωση εκλεκτοί προσκεκλημένοι και κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, 
κ.κ. Λάμπρος Φουντούλης, και οι Στρατηγοί Γεώργιος Επιτήδειος και Ελευθέριος Συναδινός οι οποίοι βρίσκονται στο Νησί, κατόπιν προσκλήσεως που απέστειλε ο Προέδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), κ. Χρίστος Χρίστου.

Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (E.ΛΑ.Μ.)


Καλύτερα να δει τα του οίκου του και να αφήσει τις υποδείξεις το ΔΗΚΟ

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα ήθελε να τοποθετηθεί επίσημα στην ανακοίνωση του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ) που αντί να καταδικάσει την αισθητή απουσία των υπολοίπων Ευρωβουλευτών, από Κύπρο και Ελλάδα, έσπευσε σε μια στείρα συνθηματολογία κατά των Ευρωβουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή που ήταν οι μόνοι που παρευρέθηκαν στην σημερινή δοξολογία και στα φυλακισμένα μνήματα.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους «δημοκράτες» ότι ο αγώνας της ΕΟΚΑ ανήκει σε ολόκληρο το Ελληνικό Έθνος και μπορούν όσοι ασπάζονται τον αγώνα να τον τιμήσουν. Αντίθετα ανακοινώσεις καταδίκης έπρεπε να βγάζουν εναντίων κάποιων άλλων των οποίων τα πόδια βρωμίζουν τον ιερό χώρο των φυλακισμένων μνημάτων και ο νοών νοείτο.

Άλλωστε το ΔΗΚΟ ουδέποτε χρίστηκε διαχειριστής των φυλακισμένων μνημάτων για να εκδίδει άδειες για το ποιος μπορεί να εισέρχεται εντός αυτών. Ούτε αναμένουμε από τους συγκεκριμένους να εκδώσουν πιστοποιητικά πατριωτισμού και εθνικοφροσύνης. Αντ’ αυτού θα ήταν καλύτερο πριν βγάζουν τις γνωστές αναμασημένες ανακοινώσεις να μελετούσαν και να γνώριζαν το ποιον των Ευρωβουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Σαν Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τιμούμε απόλυτα τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει η ΕΟΚΑ. Θα θέλαμε να ξέρουμε, αν τις αξίες και τα ιδανικά που κάνει αναφορά το ΔΗΚΟ, θα μας τις διδάξει ο Βέργας από τα διπλανά κελιά;


Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)


Οι "αντιφασίστες" εχθροί της Δημοκρατίας!
Εν έτει 2015 είναι αδιανόητο σε πολιτικό κόμμα να μην επιτρέπεται να διεξαγάγει πολιτικές συγκεντρώσεις. Πολύ δε περισσότερο όταν στην εκδήλωση αυτή θα παρευρίσκονται εκλελεγμένοι Ευρωβουλευτές ως κεντρικοί ομιλητές. Κι όμως το αδιανόητο συνέβη στην Κύπρο.

Επτά οργανώσεις-σφραγίδες (που εκπροσωπούν πέντε άτομα η κάθε μία, με τούρκους και λαθρομετανάστες) έβγαλαν μια ανακοίνωση και προχώρησαν σε απειλητικά τηλεφωνήματα προς το ξενοδοχείο, που θα λάμβανε χώρα η πολιτική συγκέντρωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), με προσκεκλημένους και ομιλητές τους τρεις Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Προφανής στόχος, η άσκηση ψυχολογικής βίας και η τρομοκρατία προς την διεύθυνση του ξενοδοχείου το οποίο αναγκάστηκε να ακυρώσει την κράτηση της αίθουσας.

Η προσπάθειά τους όμως έπεσε στο κενό καθώς τελικά, σε πείσμα των σταλινικών απολιθωμάτων που ονειρεύονται γκουλάκ, η εκδήλωση προς τιμή των ηρώων της ΕΟΚΑ θα γίνει κανονικά στην αίθουσα Κόντε Δημόκριτος ώρα 19:00.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)
Κατάμεστη η αίθουσα στην εκδήλωση της 1ης Απριλίου (πλούσιο φωτορεπορτάζ) ΔΕΙΤΕ EΔΩΣτα βουνά του Μαχαιρά οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής

Στά λημέρια όπου ο ανδρειωμένος Σταυραετός του Μαχαιρά, Γρηγόρης Αυξεντίου έπεφτε μαχόμενος κατά του ξένου δυνάστη γράφοντας με ανεξίτηλα ολόχρυσα γράμματα νέες σελίδες Ελληνικής Ιστορίας, βρέθηκαν σήμερα νωρίς το πρωί, οι Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, κ.κ. Στρατηγός Γιώργος Επιτήδειος, Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός και Λάμπρος Φουντούλης.
Συνοδευόμενοι από αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ), απέτισαν τον ελάχιστο Φόρο Τιμής στον αθάνατο Ήρωα του Ελληνισμού. www.elamcy.com

Στα βουνά του Μαχαιρά οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, εκεί απ’ όπου ο Σταυραετός μας βλέπει περήφανα και ακολούθως στους Καπέδες (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΕΔΩ)

Οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής στο κρησφύγετο του Γρίβα Διγενή


Το κρησφύγετο του Μεγάλου Αρχηγού της ΕΟΚΑ, Γεώργιου Γρίβα Διγενή επισκέπτονται αυτήν την ώρα οι Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, κ.κ. Στρατηγός Γιώργος Επιτήδειος, Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός και Λάμπρος Φουντούλης.

Συνοδευόμενοι από αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ), τιμούν με τον δέοντα τρόπο, τον ενσαρκωτή και αδιαμφισβήτητο οραματιστή της ΕΝΩΣΗΣ, τον καθοδηγητή του υπέροχου αγώνα της ΕΟΚΑ για την εθνική αποκατάσταση των αγώνων ολάκερου του κυπριακού Ελληνισμού, Στρατηγό Γεώργιο Γρίβα Διγενή. www.elamcy.com


Στο κρησφύγετο του Γρίβα στην Λεμεσό, απότισαν φόρο τιμής οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΕΔΩ)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ και οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής σε κανάλι της Κύπρου - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελευθέριος Συναδινός και ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη στον "Λόγο"

Οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου


Το Αρχαίο Iδάλιο επισκέφθηκαν οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

E.ΛΑ.Μ. 6609954993892585711

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item