Widgets

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ
ΑΘΗΝΑ 30-3-2015.


Τα εθνικά ζητήματα στις μέρες μας ρυθμίζονται μέσω τής διεθνούς οικονομικής συναλλαγής. Η κυριαρχία τού κράτους διαβιβάζεται στα παγκόσμια κέντρα λήψεως αποφάσεων δίκην μιας μικρομεσαίας επιχειρήσεως που δίδει λόγο στην μητρική εταιρία. Το χρήμα πλέον διαβιβάζεται ως αποδεικτικό τής υποταγής τού ραγιά με έπαθλο την παγκόσμια κυριαρχία επάνω από την κάποτε ισχυρή Ευρώπη.

Τα εθνικά κράτη ενοχλούν πάρα πολύ τούς σχεδιασμούς τού σιωνισμού για την παγκόσμια διακυβέρνηση. Το προαιώνιο σχέδιο τού Εμποράκου των Εθνών έχει στήσει πολλές κρίσεις, πολλούς πολέμους και έχει ρίξει αλλοτινές κραταιές αυτοκρατορίες. Πριν από τις γενικές συρράξεις προηγούνται οι πόλεμοι των πολιτισμών και των θρησκειών. Η αλλοίωση των ηθικών αξιών και τής εθνικής ταυτότητας. Αυτό ακριβώς το σχέδιο, στην τελική πλέον μορφή, ζούμε ως τον προβλεπόμενο θάνατο των εθνών που μάς ονόμασαν κρίση χρήματος.

Η Ευρώπη ως γεωγραφική περιφέρεια, ως ήπειρος τής ανθρώπινης ιστορίας και πολιτισμικής δημιουργίας, έχει χάσει τον ηγετικό προσανατολισμό της και την προσωπικότητά της από τούς χρόνους που οπισθοχώρησε η Αυτοκρατορική Ελλάς και η Ορθοδοξία κάτω από την πίεση τής ασιατικής λαίλαπας. Η γηραιά ήπειρος έχει χάσει τα προσδιοριστικά της χαρακτηριστικά που αποτελούνται από τον Ελληνικό Πολιτισμό, τον Χριστιανισμό και την Λευκή Φυλή, γνήσια απόγονο τής ιστορικής περιόδου των Ελληνικών Κτήσεων – Χωρών σε μια περιοχή που και το όνομά της, το όνομα Ευρώπη, είναι κι αυτό ελληνικό.

Τον καιρό που οι τραπεζίτες και οι βάρβαροι κέρδισαν την μάχη τής δήθεν αναίμακτης μεταβάσεως των εθνών από τούς πολέμους στην νέα εποχή τής υπογείως συναλλασσόμενης «ειρήνης», άρχισε η γενοκτονία των λαών, με πρώτο και κυριότερο τον ελληνικό λαό που μισούν αγιάτρευτα οι «μεγάλοι» τής οικουμένης. Έπρεπε να μειωθεί η συμβολή των Ελλήνων στην ισορροπία ανάμεσα στο Δίκαιο και το Ατσάλι, να αρπάξει η Βαρβαρότητα το ατσάλι και να στραγγαλίσει το δίκαιο. Έπρεπε να φανούμε μικροί και ασήμαντοι, δίχως απαιτήσεις και υπόσταση για να νικήσει η Ύλη την Ιδέα, ο Αντίχριστος τον Χριστό, η Σιών την Ελλάδα.

Μπήκαν λοιπόν τα μισθοφορικά μικρόβια ανάμεσα στους λαούς τής Ελληνίδας Γεωπολιτικής Αυλής μας, από την χερσόνησο τού Αίμου ίσαμε την Καθ’ Ημάς Ανατολή. Τοποθετήθηκαν εξτρεμιστές πράκτορες τού νεοταξικού κτήνους για να ζητήσουν τάχα ελευθερία και δημοκρατία. Δώσανε στον ισλαμισμό πολεμικές και κρατικές εξουσίες να σφάζουν, να δημιουργούν ανασφάλεια και μετακινήσεις πληθυσμών. Και στην συνέχεια το ισλαμικό κράτος διέβη τις πύλες τής Τουρκίας και από την Ασία μπήκε στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη για να συνεχίσει το έργο του βοηθούμενο από σοσιαλφιλελεύθερους και μαρξιστές.

Την ίδια στιγμή που η Ελλάς ταλανίζεται ανάμεσα στα στημένα μνημόνια, τις ρουφιανοκάρτες τού πολίτη και τις ελληνοποιήσεις των λαθρομεταναστών, τα εθνικά μας ζητήματα τίθενται αθόρυβα στην προκρούστεια κλίνη. Η Μακεδονία αναμένει την έσχατη βεβήλωση τής ιστορίας και τής προσωπικότητάς της, τού μέλλοντος και τής ελευθερίας της από τούς Σκοπιανούς πεμπτοφαλαγγίτες τού Σταυρωτή Εμποράκου των Εθνών. Η δε Τουρκία πιέζει το ψευτορωμέϊκο για να γίνει η συνεκμετάλλευση τού ελληνικού πλούτου, ώστε να αντιμετωπιστεί τάχα η οικονομική κρίση και η σταθερότητα στην περιοχή.

Η Ελλάς δεν είναι μήτε φτωχή μήτε μόνη της. Η Ελλάς δεν έχει ανάγκη από διεθνείς νομισματικές πολιτικές και από ξένες πλάτες. Είναι ένα πλούσιο Έθνος, το Έθνος των Εθνών που έχει τον μεγαλύτερο πλούτο τού κόσμου ριζωμένο στο αίμα και την καρδιά του. Είναι η Εθνική μας Ταυτότητα, ο αγιάτρευτος πόθος μας για εθνική ελευθερία και κυριαρχία, το κτίσιμο τού κόσμου μας επάνω στην κοινωνική δικαιοσύνη και την πολεμική αρετή, η αξιοπρέπεια μα και η αιώνια προσφορά τής Φυλής μας που περνάει μέσα από την Ελληνική Ηγεμονία, μέσα από μια Ελληνική Τάξη Πραγμάτων.

Η Ελλάς έχει χώρο και λόγο υπάρξεως μονάχα μέσα στα πλαίσια τής Ελληνικής Φυλής και τής Ελληνικής Πίστης. Έχει αποστολή να επιτελέσει μέσα από την επικράτηση τού Φωτός και τής Αλήθειας, με την κατανίκηση και τον διωγμό των νεοταξικών εισβολών και επιρροών από τα μέρη που διαφεντεύουν Έλληνες. Η Εθνικιστική Ελλάς είναι η εκπολιτιστική οδός μέσα σε μια Ελληνική Ευρώπη.

Η ανάταση τού εθνικού κράτους, η καθαρή φυλετική προσωπικότητα, η συνεργασία τής Ελλάδος με τις ελληνικές κοινότητες και τις εθνικιστικές δυνάμεις τής Ευρώπης, η πρωτοβουλία τής Ελλάδος για τον σχηματισμό ενός συμμαχικού άξονα εθνικού προσανατολισμού ενάντια στην παγκοσμιοποίηση είναι κινήσεις που ταιριάζουν σε μια μπροστάρισσα Ελλάδα.

Αν ήμασταν μια ασημαντότητα, δεν θα γινόταν ποτέ η αιχμαλωσία τής Πατρίδος μας και τού Εθνικού μας Φρονήματος. Έχουμε στα χέρια μας το καλύτερο Οικόπεδο τής Οικουμένης. Έχουμε θύλακες φιλελληνικούς και το προνόμιο τής διακρίσεως στα στήθη όταν κινούμαστε με βάση την ορμή τής ελληνικής φλόγας. Κανείς μες στην Ευρώπη και την πλάση δεν έχει ξεχάσει τις καταβολές του και το τι εστί Ελλάς. Εμείς παραδοθήκαμε στα όρνεα τού Εμποράκου των Εθνών και τα φερέφωνά του. Εμείς πάλι θα ενώσουμε την φάρα μας για να πάρει τα σκήπτρα στα χέρια της.

Μια Φυλή, Μια Εθνότητα, Μια Πίστη, Μια Γλώσσα, Ένας Πολιτισμός. Μια πλέρια Ελληνικότητα σε όλα τα επίπεδα τής Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος που σπάζει τις αλυσίδες και σηκώνει το ανάστημά της πάνω από τα ερείπια τής παγκοσμιοποίησης. Έχουμε χρέος να διαγράψουμε ψευτορωμιούς και ψευτοευρωπαίους. Η Ελλάς που διεκδικεί και που νικά, η Ελλάς που ο νόμος τής Φυλής νικάει τον νόμο τής παγκόσμιας φυλακής, η Ελλάς που μεγαλώνει είναι οπωσδήποτε Εθνικιστική.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com


ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ EΘΝΟΣ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣΓράφει η Πέννυ Κιοσσέ

Μια είναι η τιμωρία σε όσους προδίδουν την Ελλάδα, η ΓΝΩΣΗ. Και όπως έχει πει ο Βάρναλης, μην επιτρέψετε να σας μετατρέψουν σε δειλούς, μοιραίους και άβουλους αντάμα.

Θα πρέπει να κατανοήσουμε πως η Ελλάδα, ο Ελληνισμός και όλη η παραγωγή της διανόησης της ήταν και είναι το αγκάθι του συστήματος ή μάλλον του υπέρ συστήματος. Όλα δείχνουν πως αυτή η θεία χώρα βρίσκεται σε μια εθνοκτονία εν εξελίξει.

Η χώρα μας βουλιάζει εσκεμμένα στην καταστροφή κι επειδή η έκβαση ενός αποτελέσματος ή μιας κατάστασης κρίνεται πάντα από ότι έχει προηγηθεί, μπορούμε να πούμε με σιγουριά, πως όλοι όσοι είναι υπεύθυνοι για το ξεπούλημα της Πατρίδας μας είχαν ήδη αποφασίσει την προδοσία της Ελλάδας, γι’αυτό άλλωστε βοηθήθηκαν να γίνουν πρωθυπουργοί και υπουργοί οικονομικών οι υπάλληλοι των χρηματοπιστωτικών καταστημάτων.

Οι Έλληνες δεν θα ησυχάσουν εάν όλοι αυτοί δεν δικαστούν για εσχάτη προδοσία, όλοι αυτοί οι ληστοσυμμορίτες. Είναι ζήτημα τιμής πλέον. Η Ελλάδα θα μπορούσε να ζει αξιοποιώντας την προϊστορία και την ιστορία της και αν μιλήσουμε για το υπέδαφός της τότε ο Έλληνας θα εργαζόταν από χόμπι.

Αντιθέτως η χώρα μας έχει γίνει προτεκτοράτο, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι δηλώσεις του επικεφαλής του γερμανικού ινστιτούτου παγκόσμιας οικονομίας Τόμας Στραουμπχάαρ.

Η παγκοσμιοποίηση με την κρίση της, έδειξε στους λαούς της Ευρώπης ότι η μόνη πραγματικότητα εξακολουθεί να είναι το έθνος-κράτος. Κανένας άλλος μηχανισμός δεν βρέθηκε την ώρα της οικονομικής κρίσης να στηρίξει τους πολίτες, που πλήττονται κυριολεκτικά, εκτός από το έθνος-κράτος. Δυστυχώς όμως στην περίπτωσή της χώρας μας η κρίση δεν έφερε τα ίδια αποτελέσματα, δεν ενισχύθηκε η εθνική αρχή. Η κρίση οδηγεί σε μια ολοκλήρωση της παγκοσμιοποίησης και το κράτος το Ελληνικό δείχνει να συμβαδίζει με μια εθνοκτόνο πολιτική, όπως το βιώνει καθημερινά ο καθένας, μέσα από τα ΜΜΕ, την παιδεία, την εξωτερική πολιτική κτλ.

Στην Ελλάδα σήμερα επικρατεί η προφορική χειραγώγηση και η εξαπάτηση της αλήθειας. Η διείσδυση των αντεθνικών και ανθελληνικών δυνάμεων στο κράτος μας, έχουν στραφεί ενάντια στο Έθνος μας. Και όπως είπε ο Δραγούμης «Αν το κράτος είναι ενάντια στο έθνος, πρέπει αναγκαστικά ή να αλλάξει μορφή ή να χαθεί. Το κράτος, που εμποδίζει τη φυσιολογία του έθνους, είναι περιττό και βλαβερό.»

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι αυτό που θα συμβάλλει στην ολοκλήρωση ενός Εθνικού κράτους, μακριά από τον ασφυκτικό κλοιό της ξενοκρατίας η Ελλάδα θα ξαναγίνει κράτος ελεύθερο και κυρίαρχο.

Εμείς οι Χρυσαυγίτες θα ξεκλειδώσουμε τη θύρα του Άδη, για να επιστρέψει στο φως η Περσεφόνη. www.xathess.grΑμερικανός νομπελίστας οικονομολόγος: Η γεωστρατηγική σημασία της Ελλάδος είναι πολύ μεγαλύτερη από το όποιο χρέος


Αμερικανός νομπελίστας οικονομολόγος: Η γεωστρατηγική σημασία της Ελλάδος είναι πολύ μεγαλύτερη από το όποιο χρέος

Η γεωστρατηγική σημασία της Πατρίδος μας είναι ανεκτίμητη. Κοιτώντας την σύγχρονη πολιτική επικαιρότητα, αλλά και τη γεωπολιτική θεωρία, μπορούμε να δούμε ότι η γεωγραφική θέση της Ελλάδας είναι εξόχως κρίσιμη για τους διεκδικητές της παγκόσμιας κυριαρχίας. Τοποθετημένη στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων, η Ελλάδα ελέγχει ουσιαστικά τα στενά των Δαρδανελίων, ενώ αποτελεί ταυτοχρόνως την πύλη εισόδου προς την γεωπολιτικά σημαντικότατη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Αυτό ουσιαστικά σημείωσε και ο αμερικανός νομπελίστας οικονομολόγος Έντμουντ Φέλπς, ο οποίος ουσιαστικά κάλεσε τις Βρυξέλλες σε γενναίες παραχωρήσεις έναντι της Ελλάδας, προκειμένου να μην υπάρξει στροφή της χώρας προς την Ρωσία. Συγκεκριμένα, αφότου είπε ότι θα ήταν “τρομακτικό να δούμε την Ελλάδα να στρέφεται στην νέα Σοβιετική Ένωση”, τόνισε ότι “είναι σοβαρό, είναι μια πιθανότητα. Πριν γίνει, πιστεύω ότι οι Βρυξέλλες θα υποχωρούσαν και ίσως θα προχωρούσε σε διαγραφή μέρους του ελληνικού χρέους.

Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, πως για τους αμερικανοσιωνιστές (γιατί ο Φέλπς ως αμερικανός, μιλάει με γνώμονα τα αμερικανικά συμφέροντα) η κατοχή της Ελλάδος είναι ανεκτίμητης αξίας. Αυτό σκεπτόμενοι αποκλειστικά και μόνο τη γεωγραφική θέση, χωρίς να συμπεριλάβουμε στην σκέψη μας τα ενδεχόμενα κέρδη από τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες και την διέλευση αγωγών μεταφοράς φυσικού αερίου από το έδαφός μας.
Αυτά, όμως, δεν χρειαζόταν να τα πει ο Φέλπς, αφού όποιος διαβάζει την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, τα γνωρίζει πολύ καλά. 

Τι ζήτημα είναι τι πράττει σε αυτή την κατεύθυνση η πολιτική ηγεσία της χώρας. Αντί να κάνει κινήσεις σύμπραξης με τη Ρωσία, έχει τον Καμμένο να παραδίδει τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στην Αμερική. Αντί να συγκρουστεί με τους διεθνείς τοκογλύφους, συνυπογράφει την επέκταση των κυρώσεων. Κάπως έτσι ακυρώνει το επερχόμενο ταξίδι Τσίπρα στη Μόσχα, αφού η Μέρκελ γελούσε λέγοντας ότι και η ίδια έχει πάει εκεί.

Η στροφή προς Ρωσία είναι απαραίτητη για πολλούς λόγους, γεωπολιτικούς, οικονομικούς και – κυρίως – εθνικούς. Οι αμερικανοσιωνιστές και οι υπάλληλοί τους στην Ε.Ε. προτίθενται να χρυσοπληρώσουν την συνέχιση της κατοχής της Πατρίδας μας. Γι’ αυτό και διέταξαν την πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής, ενώ τώρα αφήνουν τον Σύριζα να πολιτικολογεί άνευ αντικρίσματος. Γνώριζαν και γνωρίζουν ότι ο Τσίπρας είναι προσδεδεμένος στο αμερικανικό  άρμα και δεν θα θίξει τα συμφέροντά τους. www.xryshaygh.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5099115964843276031

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item