Widgets

ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗΜΑ!Δεν πέρασε πολύς καιρός που ακούσαμε στελέχη της κυβερνήσεως του ΣΥΡΙΖΑ να  διακηρύσσουν ότι «δεν θέλουν λεφτά» και πως δεν έχουν ανάγκη την δόση των 7,2 δισ. ευρώ. Βέβαια από το Βερολίνο, ο Αλέξης Τσίπρας φρόντισε να προετοιμάσει το κλίμα, μετρώντας πιθανώς και αντιδράσεις στο εσωτερικό (που δεν υπήρξαν), δηλώνοντας ότι περιμένει την εκταμίευση της δόσης για να μπορέσει να κινηθεί το Ελληνικό δημόσιο.

Τα μεσάνυχτα της Κυριακής είχαμε και την συνάντηση του Βαρουφάκη με την Λαγκάρντ όπου ολοκληρώθηκε η μνημονιακή μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο υπουργός Οικονομικών έδειξε ενθουσιασμένος με την παρουσία του ΔΝΤ στην τρόικα και δήλωσε: «Η ελληνική κυβέρνηση πάντοτε εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της απέναντι σε όλους τους δανειστές, και αυτό σκοπεύει να κάνει εις το διηνεκές. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό.»

Με απλά λόγια, δεν υπάρχει καμμία «σκληρή διαπραγμάτευση» ανάμεσα στην Ελληνική κυβέρνηση και τους διεθνείς τοκογλύφους. Υπάρχει μονάχα μια προσπάθεια εξαπάτησης του Λαού μας με σκοπό την τρομοκράτηση του και την αποδοχή προειλημμένων  αποφάσεων. Το «πάρε-δώσε» (ή μάλλον… πάρε-πάρε) θα συνεχιστεί μέχρι και τις 24 Απριλίου όπου θα λήξει και η παράσταση της «διαπραγμάτευσης», στην συνεδρίαση του Eurogroup, όπου θα πέσουν οι μάσκες και οι «κόκκινες γραμμές».

Είναι βεβαίως πιθανόν, η κυβέρνηση να λάβει κάποιου είδους στήριξη – με το αζημίωτο! –  προκειμένου να μην καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος τους επόμενους μήνες. Όμως όπως και αν βαπτίσουν την επικείμενη συμφωνία, οποιαδήποτε υπογραφή θα σημαίνει ένα ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ που θα παρατείνει την κατοχή της Πατρίδας μας «εις το διηνεκές»…

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον Λαό και την Πατρίδα, θα καταψηφίσει οποιαδήποτε μνημονιακή συμφωνία, όπως και αν την φέρουν προς ψήφιση. Όχι μόνον γιατί αυτή θα επιδεινώσει την ήδη τραγική εικόνα της οικονομίας, αλλά πρωτίστως γιατί καταλύει την Εθνική μας Κυριαρχία, καθιστώντας την Ελλάδα ένα κράτος – προτεκτοράτο. Καμμία υπογραφή με τους τοκογλύφους της Ευρώπης ή του ΔΝΤ με Αγγλικό Δίκαιο, το οποίο παραβιάζει το Άρθρο 28 του Συντάγματος των Ελλήνων, αφού με αυτό η χώρα μας απεμπολεί την Εθνική της Κυριαρχία και αφήνεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου.

Η Ελλάδα πρέπει να κρατήσει την Εθνική της Κυριαρχία με κάθε τίμημα. Να μην δεχθεί τον οικονομικό εκβιασμό των ξένων τοκογλύφων και άμεσα να προχωρήσει στην καταγγελία του Μνημονίου. Αυτή είναι η λαϊκή εντολή της 25ης Ιανουαρίου και οτιδήποτε άλλο θα σημάνει την προδοσία της.

Νίκος Κωνσταντίνου

www.xryshaygh.comΜόνοι ή Εναντίον Όλων;

Μόνοι ή Εναντίον Όλων;

«Σε μια αντιδραστική εποχή όπως η δική μας, ένας επαναστάτης είναι υποχρεωμένος να κολυμπάει ενάντια στο ρεύμα», έλεγε ένας μεγάλος κομμουνιστής επαναστάτης της 4ης Διεθνούς. Αυτή είναι η μοίρα των στελεχών της Χρυσής Αυγής, η πορεία τους είναι προδιαγεγραμμένη, δύσκολη, σκληρή, μοναδική. Μια πορεία που περνά μέσα από διώξεις, συκοφαντίες, φυλακίσεις. Μια πορεία πραγματικά γενναία αλλά ταυτόχρονα περήφανη και αξιοπρεπής. 

Μες στο ένοχο σύστημα των τραπεζιτών και των τοκογλύφων  είναι αλήθεια ότι η παρουσία των Χρυσαυγιτών φαντάζει παράταιρη. Μέσα στον βούρκο της διαφθοράς και της παρακμής έχει δημιουργηθεί μια άτυπη συμμαχία εναντίον ημών. Ένα είδος ομερτάς έχει συσπειρώσει τους πάντες εναντίον μας. 

Τυχάρπαστοι αριστεροί, κολλημένοι μπολσεβίκοι, σοσιαληστές της αρπαχτής, δεξιοί της συμφοράς, γελοίοι εθνικόφρονες, χαζοχαρούμενοι κεντρώοι, επαγγελματίες αριβίστες, λαμόγια πολιτικάντηδες καταφέρονται μόνο κατά της Χρυσής Αυγής.  

Οι υπόγειες διαπλεκόμενες διαδρομές τους μία κοινή συνισταμένη έχουν, και αυτή δεν είναι άλλη από το μίσος τους προς κάθε τι το εθνικό και κατά συνέπεια ένα ασίγαστο μίσος κατά της Χρυσής Αυγής. Όλοι αυτοί, λοιπόν, που έχουν πιάσει στασίδι στους προθαλάμους της εξουσίας περιμένοντας ν’ αρπάξουν την καλή πέραν από τις υποτιθέμενες αντιπαλότητες και τους μαϊμού διαξιφισμούς, που τεχνηέντως καλλιεργούν μεταξύ τους, είναι γεγονός ότι μόνο την Χρυσή Αυγή θεωρούν πως έχουν απέναντί τους. 

«Εναντίον όλων» είναι το σύνθημα που κυριαρχεί στις εκδηλώσεις του Κινήματός μας. Και πράγματι είναι αλήθεια ότι πορευόμαστε μόνοι, χωρίς πισωγυρίσματα, πλαστές συμμαχίες, κίβδηλες υποσχέσεις, πολιτικά ψεύδη, υποκριτικές κορώνες, τυχοδιωκτικές συμπορεύσεις. 

Ανεπαρκείς θεωρητικοί μιας μεταλλαγμένης αριστεράς, πολιτικάντηδες εθισμένοι στο ψέμμα, τηλεοπτικοί μαϊντανοί-σκουπίδια της δημοσιογραφίας, κομματόσκυλα επιρρεπή στις αρπαχτές, εθνοφοβικοί επαναστάτες του καναπέ, και ό,τι άλλο σάπιο μπορεί να φανταστεί κανείς έχει συμμαχήσει εναντίον μας.  

Όλα αυτά τα κατακάθια επιχειρούν να πληγώσουν την ψυχή μας.  

Όλα αυτά τα τιποτένια ανθρωπάκια, αυτές οι τσαλακωμένες ψυχές, τυφλωμένες από ένα ασίγαστο μίσος και καθοδηγούμενες από την μαυρισμένη τους ψυχή βγάζουν όλη την χολή τους πάνω στους άδολους και περήφανους νέους του Κινήματός μας.    
       
Ο φθόνος, η μοχθηρία, η κακία, το μίσος είναι τα συναισθήματα που ξεχειλίζουν στις ψυχές των αντιπάλων μας έναντι ημών. 

Είναι τόση η αρνητική ενέργεια, την  οποία εκπέμπουν όλοι αυτοί που βρίσκονται απέναντί μας, που έχει δυστυχώς δημιουργηθεί ένα κλίμα άρρωστο, το οποίο διακρίνεται για το μίσος που βγάζει.  

«Το μίσος είναι η διαρκεστέρα ευχαρίστησις. Οι άνθρωποι αγαπούν ταχέως, αλλά μισούν επί πολύ», έγραφε ο Λόρδος Μπάιρον στον Δον Ζουάν (άσμα ΧΙΙΙ, στροφή VI). Και αλήθεια, πόσο επίκαιρος είναι ο λόγος του σήμερα.  

Εμείς, όμως, μόνοι εναντίον όλων αυτών των θλιβερών βαστάζων του διεθνούς αυτού συστήματος εξουσίας, κρατάμε «Θερμοπύλες».  

Μονάχοι, χωρίς θλιβερές και ανέντιμες παρέες, μακριά από όλα εκείνα τα ελεεινά ανθρωπάκια που σέρνονται στην λάσπη, αντικρίζουμε τον ήλιο με ένα μοναχικό βλέμμα περιπετείας.   

Μόνοι, αλλά χαρούμενοι και με το κεφάλι πάντα ψηλά. Κι οι περήφανες ματιές μας να χάνονται  στο γαλάζιο του ουρανού, στην απεραντοσύνη. Κι όπως έγραφε ο Κοσμάς Πολίτης “Στου Χατζηφράγκου”: «Κι όπως κοιτάγαμε όλο ψηλά, τα μάτια μας γεμίζανε ουρανό, ανασαίναμε ουρανό, φαρδαίναμε τα στέρνα μας και κάναμε παρέα με αγγέλοι». 

Μόνοι χωρίς προστάτες, χωρίς παρατρεχάμενους, χωρίς εντολοδόχους. Χωρίς να μας εκβιάζει κανείς, τραβάμε μπροστά, διότι ως μπροστάρηδες γνωρίζουμε πολύ καλά την ρήση του Κικέρωνα: «Τον δυνατό η μοίρα οδηγεί, τον άβουλο τον σέρνει». Κι εμείς οι Χρυσαυγίτες ποτέ δεν θα θέλαμε να γίνουμε κομμάτι ενός συστήματος, που άγεται και φέρεται από τους αγαπητικούς της εξουσίας. 

Γι’ αυτό, λοιπόν: 

«Ξερίζωσε τον οίκτο απ’ την καρδιά σου,
κυνήγα τ’ απλησίαστο όνειρο ως το τέλος
και ν’ αποφεύγης τα παζάρια
με τον θάνατο»,

όπως έγραφε ο ΦαίδροςΜπαρλάς στο ποίημά του Nibelungen. 

ΕΜΠΡΟΣ, λοιπόν! 

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣ 


Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ

“…και μην έχοντας πιο κάτου άλλο σκαλί
να κατρακυλήσει, πιο βαθειά
στου κακού τη σκάλα,
για τ` ανέβασμα ξανά, που σε καλεί,
θα αισθανθείς να σου φυτρώσουν, ω χαρά!,
τα φτερά,
τα φτερά τα πρωτινά σου τα μεγάλα!”.

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

Πριν λίγες ημέρες στην Βουλή ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στην Ν.Δ., τόνισε με έμφαση ότι δεν πρέπει να χαίρεται το κόμμα του Σαμαρά για πιθανή πτώση της κυβερνήσεως, αφού από την πτώση αυτή δεν πρόκειται να ωφεληθεί. “Δεν έρχεστε εσείς, έρχονται άλλοι”, είπε χαρακτηριστικά. Ποιοι είναι αυτοί οι άλλοι; Εάν δεν το είπε ο πρωθυπουργός στην Βουλή το έχουν πει και το έχουν γράψει πολλοί διεθνείς αναλυτές. Έρχεται η ώρα των Εθνικιστών, έρχεται η ώρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Από την πλευρά της η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τόσο με δήλωση του ίδιου του πρόεδρου της Αντώνη Σαμαρά, όσο και με αρκετά άρθρα στρατευμένων κονδυλοφόρων της νεοφιλελεύθερης παράταξης, δεν έχασε την ευκαιρία να ρίξει και πάλι λάσπη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ισχυριζόμενοι ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υποστηρίζει τον… ΣΥΡΙΖΑ! Καμμία πρωτοτυπία στην λάσπη τους, αφού τα ίδια έλεγαν και στην παρελθούσα βουλή όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταψήφιζε τους μνημονιακούς νόμους της συγκυβέρνησης Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ.

ΝΔ: Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Δεν μπορεί όμως κανείς παρά να τους αναγνωρίσει ότι διαθέτουν μεγάλο θράσος, αφού φτάνουν στο σημείο να κατηγορούν τους Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως συνοδοιπόρους των νεομπολσεβίκων και των λοιπών “δημοκρατικών” δυνάμεων. Πόσο μάλλον όταν η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στο παρελθόν είχε κάνει κυβέρνηση με τον ενιαίο τότε Συνασπισμό, στον οποίο συμμετείχε και το ΚΚΕ. Πριν ελάχιστα χρόνια επίσης συγκυβερνούσε με την ΔΗΜΑΡ, η οποία και αυτή αποτελεί τμήμα της ευρύτερης αριστεράς. 

Μη ξεχνάμε ακόμη ότι το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά είναι αυτό το οποίο από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα παρέδωσε την χώρα χωρίς καμμία αντίσταση στην ιδεολογική και πολιτική κυριαρχία της αριστεράς.Μιας αριστεράς μαρξιστικής απέναντι στην οποία πάντοτε σε όλη την διάρκεια της ιστορίας της η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν αντίθετη. Ούτε λίγο, ούτε πολύ η Ν.Δ. αναβιώνει την θεωρία των δύο άκρων, η οποία και την οδήγησε στην πολιτική και εκλογική της συντριβή.

Για του λόγου το αληθές σας παραθέτω ένα απόσπασμα από το προεκλογικό άρθρο μου για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, το οποίο είχε τίτλο “Ούτε με τους τοκογλύφους, ούτε με τους μπολσεβίκους!” και από το οποίοι σας παραθέτω το παρακάτω απόσπασμα: 

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, γυρίστε την πλάτη στους προδότες και τους προσκυνημένους, φτύστε στα μούτρα τους προβοκάτορες της κινδυνολογίας… Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι μία ψήφος ξεκάθαρη. Είναι μια ψήφος υπερήφανη, ψήφος για την Πατρίδα, που δεν δίνεται ούτε στους τοκογλύφους του μνημονίου της Ν.Δ., ούτε στους μπολσεβίκους του εθνομηδενισμού του ΣΥΡΙΖΑ. Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι στην πραγματικότητα μια ψήφος για μια Νέα Ελλάδα Εθνικιστική…"

Επίσης μέσα στη Βουλή ο πρόεδρος της Ν.Δ. μίλησε για “ορδές λαθρομεταναστών”, λες και οι λαθρομετανάστες ήλθαν τους τελευταίους δύο μήνες στην χώρα, λες και αυτός είχε περιορίσει την λαθρομετανάστευση, είχε λύσει το πρόβλημα, όντας κυβέρνηση της χώρας!!! 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σαν Κίνημα Εθνικιστικό είναι η πλέον ειλικρινής και ξεκάθαρη αντιπολίτευση ενάντια στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Μάχεται με συνέπεια εδώ και πολλά χρόνια τον εθνομηδενισμό όταν η Ν.Δ. σιωπούσε, κλείνοντας μάλιστα πολλές φορές το μάτι στην αριστερά, όπως στην περίπτωση του θανάτου του Χαρίλαου Φλωράκη, όταν δόθηκε διαταγή σε όλες τις στρατιωτικές μονάδες να έχουν τις Σημαίες τους… μεσίστιες! Ας μη μιλά, λοιπόν, για συνοδοιπόρους η Ν.Δ. γιατί μεγαλύτεροι συνοδοιπόροι από αυτούς δεν υπάρχουν και εάν ο Τσίπρας είναι ο Λένιν, τότε ο Σαμαράς δεν είναι άλλος από τον Κερένσκι που τον έφερε στην εξουσία.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ  ΖΗΤΗΜΑΤΑ

Σημεία και τέρατα συμβαίνουν στην Πατρίδα μας χωρίς κανείς να αντιδρά. Είχαμε μέσα σε λίγες μέρες δεύτερη βεβήλωση του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτου, αυτού του Ιερού χώρου για κάθε Έλληνα πατριώτη. Την ίδια στιγμή κλιμακώνουν τις προκλήσεις τους οι Τούρκοι και όλοι σιωπούν. Φτάσαμε στο σημείο να πηγαίνει ο Τούρκος γενικός πρόξενος της Κομοτηνής στην Καβάλα και να απαιτεί να βγει από την ανατολική είσοδο της πόλης μία πινακίδα η οποία υπάρχει με την αιματοβαμμένη Κύπρο μας και την φράση «Δεν ξεχνώ»! Είδατε μήπως από τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς να προβάλουν το γεγονός αυτό; Όχι βέβαια… Στα ψιλά πέρασε και μία νέα δήλωση Τούρκου αξιωματούχου ότι στην Τουρκία ανήκουν νησιά του Ελληνικού Αρχιπελάγους καθώς και μικροί νήσοι νοτίως της Κρήτης!

Με τα εθνικά θέματα δεν ασχολείται κανείς και υπάρχουν μόνον κάποιες ανέξοδες πατριωτικές κορόνες στην μάχη των εντυπώσεων και τίποτε πέραν αυτού. Την ίδια στιγμή η κοινωνία και η οικονομία σαπίζουν χωρίς να φαίνεται στον ορίζοντα η οποιαδήποτε ελπίδα ανακάμψεως. Και οι καιροί που έρχονται δεν θα είναι εύκολοι. Αναμένεται κλιμάκωση των πολεμικών επιχειρήσεων στην Μέση Ανατολή κατά των τζιχαντιστών, η οποία μοιραία θα φέρει και κλιμάκωση του ρεύματος των λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα. Τι κάνουν για όλα αυτά; 

Ποιοι είναι οι μοναδικοί που έχουν απάντηση στα προβλήματα αυτά; Δεν είναι άλλοι από τους ¨άλλους που έρχονται”, όπως δήλωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός στην Βουλή.

Ναι, όσο κι εάν δεν τους αρέσει, όσο κι αν τους ανησυχεί, όσο κι αν τους προκαλεί πανικό, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε δύο συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις αναδείχθηκε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας και είμαστε αποφασισμένοι όλοι εμείς που κρατάμε στα χέρια μας το Εθνικιστικό Κίνημα να μη προδώσουμε την εμπιστοσύνη των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, που ενάντια στην λάσπη, τις δολοφονίες και τα κάγκελα της φυλακής, μας στήριξαν με την εμπιστοσύνη τους.

Ας γνωρίζουν ότι μέσα από την παρακμή για την οποία αυτοί είναι υπεύθυνοι, αυτοί που μας κυβέρνησαν και που μας κυβερνούν, θα γίνει περισσότερο δυνατή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ωσάν η έσχατη ελπίδα του Έθνους, ωσάν η πραγματική Εθνική Αντίσταση ενάντια στην ξενοκρατία και στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πολιτικός Κρατούμενος


Πώς να σταματήσετε την Χρυσή Αυγή (ή γιατί θα νικήσουμε)


Άρθρο της Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή".

Διαβάζω τα κείμενα που γράφονται για την Χρυσή Αυγή, και καταλαβαίνω καλύτερα γιατί βρισκόμαστε εδώ που είμαστε και γιατί οι «αντί» πολεμούν με τόσο θυμό το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα. Γράφουν γνωστοί επαγγελματίες του αντιεθνικισμού, και ευκαιριακοί σχολιαστές που θέλουν να προσθέσουν αντιχρυσαυγίτικα κείμενα στο portfolio των δημοσιεύσεών τους, όσα τάχα έχουν να αποκαλύψουν. Μερικές πλάτες με μαύρες μπλούζες, κανένα κράνος μοτοσυκλετιστή, ένας προβοκατόρικος τίτλος, η αναφορά στην Χρυσή Αυγή θα «πουλήσει» σε εχθρούς και φίλους, στις εφημερίδες και στα ηλεκτρονικά τους μαγαζιά. Αν έχεις την υπομονή να διαβάσεις τα ίδια κείμενα βλέπεις ότι πρόκειται για ξαναζεσταμένες ειδήσεις, τρομολάγνα ρητορική, ατεκμηρίωτες εικασίες, και καταφανή ψεύδη.

Εκεί που τους αναγνωρίζω ένα προβάδισμα είναι η παρουσίαση. Οι δημοσιογράφοι των συστημικών ΜΜΕ έχουν περάσει από τα θρανία του Ριζοσπάστη, τον Ρήγα οι παλαιότεροι, το ΕΚΚΕ, και τις λοιπές αριστερές σχολές προπαγάνδας. Έχουν μάθει να ψεύδονται, να παρουσιάζουν το θύμα ως θύτη. Με την διείσδυση των κονδυλίων της Ε.Ε. και των Μ.Κ.Ο.,  τα ρώσικα ρούβλια και τις αγγλικές λίρες αντικατέστησε το ευρώ που στήριξε την «επιμόρφωση» στα σχολεία και την τηλεοπτική, ήπια και ευθεία προπαγάνδα.Κι όμως. Με όλα τα μέσα των εκλεκτών χρηματοδοτών τους μας πολεμούν, κι όλο βρισκόμαστε μπροστά τους.

«Αντιεξουσιαστές» και «δημοκρατικό τόξο» αν και έφθασαν στην εξουσία, περιέργως δεν αποτελειώνουν το «σάπιο σύστημα». Δεν πολεμούν το ΠΑΣΟΚ ή την ΝΔ που κυβέρνησαν επί δεκαετίες. Πολεμούν ένα κόμμα που μπήκε στην Βουλή μόλις πριν τρία χρόνια, κι από αυτά η ηγεσία του πέρασε τον ενάμιση στην φυλακή. Λέω λοιπόν να δώσω μερικές συμβουλές, σε βασικά θέματα, μήπως γλιτώσουν τον κόπο που σπαταλούν, και πάει στράφι τόση ανθρώπινη ενέργεια, και το χρήμα, που θα ‘πρεπε να πηγαίνει κάπου χρήσιμα και εποικοδομητικά, και να απαντήσω στο ερώτημα πότε και πώς  θα φτάσει στο τέρμα η δράση της Χρυσής Αυγής.  

Η ξενοφοβία 

Πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας, και των άλλων ευρωπαϊκών κοινωνιών, πάνω στο οποίο χτίζει η Χρυσή Αυγή. Στην πραγματικότητα, δεκάδες οργανώσεις και άτομα πολεμούν επισήμως τον «ρατσισμό» και την «ξενοφοβία» με κονδύλια εκατομμυρίων. Μάταιος κόπος, λάθος τρόπος. Μάταιο να διαφωνείς και να αντιμάχεσαι την φυσική τάξη του κόσμου. Η βίαιη επιχείρηση να πολεμήσεις την Φύση είναι αυτή που προκαλεί την αποστροφή, κάποτε και την βίαιη αντίδραση. Ο μόνος τρόπος να σταματήσουν οι «αντιρατσιστές» τον ρατσισμό και την ξενοφοβία είναι να σταματήσουν το δουλεμπόριο που ενθαρρύνουν οι οργανώσεις τους. Σταματήστε να μεθοδεύετε την αντικατάσταση των ευρωπαϊκών πληθυσμών με άλλες ράτσες. Σταματήστε να ενορχηστρώνετε και να ενθαρρύνετε την εισβολή των ξένων στην Ελλάδα, και θα σταματήσετε τον ρατσισμό και την ξενοφοβία.  

Οι πρωτόγονοι 

Κατηγορούν την Χρυσή Αυγή ότι έχει για μέλη της «πρωτόγονους». Ότι συσπειρώνει τα λαϊκά στρώματα. Περίεργη κατηγορία, αν σκεφτεί κανείς ότι οι κατήγοροι μιλούν εξ ονόματος του λαού. Παιδί κι εγγόνι «διαβασμένων» και δισεγγόνι αγροτών, για όσο βρέθηκα κοντά στους φίλους της Χρυσής Αυγής, ιδιαίτερα αυτόν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, έγινα πιστή της φωτεινής τους πίστης. Η αποστροφή των δήθεν φιλολαϊκών προμάχων για τα μέλη και τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής είναι αποκαλυπτική της υποκρισίας τους. Υπάρχει χάσμα ανάμεσα σε όσους κρίνουν από την ασφάλεια μιας ζωής αγορασμένης με φακελάκια, κρατικές κομπίνες και απατεωνιές, και τους ανθρώπους του καθημερινού αγώνα.

Αν πρόκειται να αναστήσουμε μια νέα Ελλάδα, θα την αναστήσουμε με αυτούς τους αληθινούς, τους πρωτόγονους. Από την δική τους μαγιά, την αμόλευτη, θα φτιάξουμε ξανά την Ελλάδα. Αυτοί, οι δικοί μας «πρωτόγονοι» θα κάθονται δίπλα, εργάτες της γης και του μυαλού, κρατώντας στις χούφτες τους την πένα, την αξίνα, το σπαθί. Ο Καζαντζάκης, ο Πικιώνης, ο Κόντογλου, ο Παλαιολόγος, ο Λεωνίδας, οι εραστές της ελληνικής ανέχειας που τρέφονται, δυναμώνουν και χτίζονται ψυχή και σώμα από το ελληνικό φως. Αυτό το φως που κουβαλούν οι ματιές των συνελλήνων μας,  χάνεται μπροστά τους πολυελαίους των αστικών σαλονιών, μα δεν σβήνει.

Κάντε λοιπόν περισσότερους Έλληνες να δουν ποιοι είναι πραγματικά. Σβήστε τα ψεύτικα φώτα των σαλονιών, ανάψτε φεγγάρια και ήλιους. Όταν οι Έλληνες δουν στο φως τους, τότε η Χρυσή Αυγή θα έχει εκπληρώσει τον σκοπό της

Οι ερασιτέχνες 

Μας κατηγορούν πως είμαστε ερασιτέχνες. Πως δεν ξέρουμε από τα τερτίπια των πολιτικών τζακιών, από τα κόλπα των οικονομικών παραγόντων, από τις λαμογιές των επιχειρηματιών. Με τι αμετροέπεια υπερασπίζονται το βουνό των σκουπιδιών πάνω στο οποίο έχτισαν την Ελλάδα που καταρρέει. Ναι, λοιπόν, εμείς οι πρωτόγονοι Χρυσαυγίτες δεν είμαστε βιαστές, αλλά εραστές της Ελλάδας. Είμαστε εμείς που αγαπούμε τη Ζωή και την Ελευθερία. Είμαστε εμείς που ζούμε για μια σημαία, δακρύζουμε για μια σημαία, πεθαίνουμε για μια σημαία.

Ναι, όσο υπάρχουν Έλληνες που δεν τους καρφώνουν στην γη οι τσέπες αλλά τους σηκώνουν στον ουρανό οι καρδιές, εμείς θα νικούμε, αιώνια ελεύθεροι, αιώνια νέοι, αετοί εμείς, τους ποντικούς, τους γυμνοσάλιαγκες και τους σκώληκες. Εραστές της Ελλάδας δεν μπορούν να νικηθούν παρά από άλλους πιο ικανούς, πολλώ κάρρονες γιους και θυγατέρες. 

Οι προσωρινοί 

Σκοτειδιασμένοι από εμπάθεια και μίσος παρηγορούνται πως η Χρυσή Αυγή είναι ένα φαινόμενο προσωρινό, που θα κοπάσει. Όμως, η Χρυσή Αυγή δεν είναι εξάρτημα των διεθνών κέντρων εξουσίας. Δεν είναι το «αντί» που με την αντίθεσή του ενισχύει την εικόνα της παντοδυναμίας που θέλουν να εμφυτεύσουν στις συνειδήσεις οι δυνάστες. Η Χρυσή Αυγή είναι η θέση που μάχεται με λύσσα ο αιμοβόρος καπιταλισμός και η παγκοσμιοποίηση. Θέση είναι το Έθνος και η Φυλή. Θέση είναι ο Άνθρωπος και η Ελευθερία. Θέση είναι Φύση. Τα υπόλοιπα είναι κατασκευάσματα και αντιθέσεις.  

Η «Αριστερά» και η «Δεξιά» 

Η γενική επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής εκδηλώθηκε στις γειτονιές του Πειραιά. Εκεί προκλήθηκαν συγχύσεις και αντιδράσεις, ώστε να ανακοπεί η διείσδυση της Χρυσής Αυγής στην κοινωνία. Διόλου τυχαίο. Εκεί, στις «λαϊκές συνοικίες», η κομμουνιστική αριστερά είχε στήσει το φέουδό της, κρατώντας παγιδευμένους τους πιο δυνατούς Έλληνες, τους Έλληνες του μόχθου και της θέλησης, ενόσω η αριστερά της πλουτοκρατίας και των πανεπιστημίων παρήγαγε πολιτική καπνίζοντας επαναστατικά πούρα Αβάνας.  

Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται πέραν της Αριστεράς και της Δεξιάς. Δεν γνωρίζει κόμματα και χρώματα, κοινωνικές τάξεις και τεχνητούς διαχωρισμούς. Γνωρίζει μόνον Ελλάδα και Έλληνες.  

Γιατί θα νικήσουμε  

Οι νόμοι του κράτους οφείλουν να συνυφαίνονται με τους νόμους της Φύσης για να είναι αποδεκτοί από τους πολίτες, να εφαρμόζονται και να λειτουργεί η κοινωνία και το κράτος. Κάθε νόμος, κάθε πολιτική δηλαδή απόφαση, όπως κι αν αποκαλείται για να αφομοιωθεί από τον λαό (όπως τώρα ο αντιεθνικισμός και όλα τα «αντί» που συναποτελούν την εναντίον της Χρυσής Αυγής ρητορική), οφείλουν να λαμβάνουν υπόψη τους την πραγματικότητα, όχι μόνο  αυτή που επιθυμεί η κυρίαρχη ομάδα συμφερόντων να προωθήσει, αλλά και την πραγματικότητα της κοινωνίας. Η κυρίαρχη κάστα έχει εθελούσια αποκοπεί από την κοινωνία. Έχει γίνει «ευρωπαϊκή» δηλαδή Βρυξελλιώτικη, έχει γίνει αστική –μια ψευδής εικόνα αφού ουδέποτε υπήρξαν στην Ελλάδα αστοί, πέραν του μικροαστισμού και του σουσουδισμού-, έχει γίνει ξενομανής και ξενόδουλη. Δεν έχει τίποτε το ελληνικό παρεκτός τα ελαττώματα που θέλει δεν θέλει, κουβαλεί.

Οι ΑντιΧΑ, συζητούν και αποφασίζουν χωρίς να αντιλαμβάνονται σκέψεις κι αισθήματα που ποτέ δεν γνώρισαν και που δεν είναι σε θέση να ξέρουν. Κάνουν σχεδιασμούς για πράγματα που δεν γνωρίζουν. Πληροφορούνται από εξωμότες, από όσους δηλαδή έχουν ήδη προσχωρήσει ψυχικά στον συμβιβασμένο, εθελόδουλο τρόπο σκέψη και ζωής, και δεν έχουν επομένως τίποτε να τους προσφέρουν. Ας ακούσουν λοιπόν την απάντηση στα ερωτήματα που τους ταλανίζουν, από τα μέσα, ας τα λάβουν σαν χρησμό, σαν αναπόδραστη αλήθεια που επιβεβαιώνεται άχρονα. 

Όσα συγκροτούν την Φύση μας, το Έθνος μας, είναι ό,τι που τους διαφεύγει. Είναι αυτή η ολιστική αντίληψη του ποιοι είμαστε, ακέραιοι κι όχι σπασμένοι σε πλούσιους και φτωχούς, σε άντρες και γυναίκες, σε πριν και μετά τον ανθρώπινο χρόνο. Είμαστε αυτό που ψιθυρίζει στην καρδιά μας, που φυσάει πνοή μες στα ρουθούνια μας, που θα φύγει από το πήλινο κιούπι μας μα δεν θα χαθεί αλλά θα συνεχίζει αν θροΐζει. 

Η Χρυσή Αυγή αποτελεί μέρος κι έκφραση της αρμονίας του κόσμου. Θα υπάρχει ώσπου οι θέσεις της να γίνουν πράξη, να αποκατασταθεί η ισορροπία, και να ξεκινήσει πάλι ο κύκλος.

Θα υπάρχει όσο ο κόσμος θα ηχεί. 

www.xryshaygh.comΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
Γράφει ο Γεώργιος Δημητρακόπουλος, Φιλόλογος

Κάθε άνθρωπος ο οποίος, ανεξάρτητα από το θρησκευτικό δόγμα που ασπάζεται, υψώθηκε στην ζωή του πάνω από την πνευματική ρηχότητα της άρνησης του θείου, κατά την διάρκεια εορταστικών περιόδων, σαν αυτή που διανύουμε, έχει την εγγενή πνευματική τάση να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του. Η διάχυτη αίσθηση της έντονης παρουσίας του υπερτάτου Όντος δημιουργεί στον καθένα συναισθήματα ξεχωριστά, τα οποία πλημμυρίζουν το είναι και ζητούν διέξοδο στην εξωτερίκευση. Κανείς καταλληλότερος να μας κατανοήσει από τους δικούς μας ανθρώπους, εξ ου και η ενδημική μας ροπή να είμαστε μαζί τους τέτοιες ώρες.

Τελούμε λοιπόν ευγνώμονες για την δυνατότητά μας και φέτος να συνεορτάσουμε με παππούδες, γιαγιάδες, μανάδες, πατεράδες, αδέλφια, συζύγους, παιδιά. Οι στιγμές της ευτυχίας όμως δεν μας οδηγούν επ’ ουδενί να λησμονήσουμε όσους δεν έχουν την δική μας τύχη, εκείνους που στερούνται των αγαπημένων τους, όχι από ατυχία, αλλά από επιλογή. Ναι, επιλογή.

Διάλεξαν να πορευτούν τον δρόμο τον δύσκολο, της αρετής, τον δρόμο τον ελληνικό, της ελευθερίας. Γιατί, αν και έγκλειστοι, είναι ελεύθεροι. Νίκο Κούζηλε, Γιώργο Γερμενή, Ηλία Κασιδιάρη, Παναγιώτη Ηλιόπουλε, φυλακισμένα στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής, η σκέψη μας ήταν και παραμένει μαζί σας. Δεν τολμάμε να πούμε ότι ξέρουμε τι περνάτε γιατί, ως γνωστόν, «όποιος είναι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρει». Και είμαστε έξω, έξω από τα κελιά που σας περιορίζουν, μόνο όμως σωματικά. Ο εγκλεισμός σας σε τούτα τα κελιά, από ένα προδοτικό συνονθύλευμα, αναμφίβολα σας περιποιεί τιμή. Επιτρέψτε λίγες λέξεις: Ανώτερη τιμή θα είναι όταν οι ανεξάρτητοι πια, μετά τον δικό σας αγώνα, θεσμοί θα ρίξουν στα κελιά αυτά τους πραγματικούς ενόχους, τους διώκτες σας. Όταν το παραπολιτικό, παρακρατικό, παραδικαστικό κύκλωμα ξεδοντιαστούν μέχρι ενός.

Κάθε λεπτό που περνάει μας κάνετε υπερήφανους, υπομένοντας αγόγγυστα τα δικά σας πάθη, θυσιαζόμενοι υπέρ όλων ημών. Σαν ελάχιστο φόρο τιμής καταθέτουμε την ευγνωμοσύνη μας. Σαν φορείς της εθνικιστικής Ιδέας δε παίρνουμε απέναντί σας έναν όρκο. Να σταθούμε δίπλα σας μέχρις εσχάτων, μέχρι την τελευταία ρανίδα.


Ο Αρχηγός μας ήταν μέχρι πρότινος στην θέση σας δίνοντας παράδειγμα τρανό. Αλύγιστος, ατσάλινος, αμετανόητος. Εσείς, αντάξια τέκνα του.

Χρυσή Αυγή ως το τέλος του κόσμου!


http://ethnikismos.net/


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΑΘΗΝΑ 8-4-2015.

Η φραγκοκρατία έχει καταλάβει όλα τα δημιουργικά περάσματα τού Έθνους μας, με όλες τις έννοιες και τούς όρους. Με τα χρήματα εκβιάζεται μια ολάκερη χώρα προκειμένου να μείνει στην «ασφάλεια» των τοκογλύφων που μάς θέλουν σκυφτούς στα τέσσερα να τούς υπηρετούμε. Οι δε ψευτοευρωπαίοι «Φράγκοι», οι αιώνιοι μισόθεοι και μισέλληνες σιωνιστές που έχουν γαντζωθεί σαν τις βδέλλες στην γηραιά ήπειρο ζητούν να εγκαταλείψουμε την εθνική μας ταυτότητα και τα εδάφη μας για να γενούμε τάχα ελεύθεροι μέσα στην κοσμοπολίτικη συμμαχία τής Παγκοσμιοποίησης.

Όλα για τα φράγκα λοιπόν. Φτάνει να μην βγούμε από την νεοταξική μάντρα και μάς ξεσχίσει τάχα ο παγκόσμιος τύραννος. Με τούς ψευτορωμιούς πολιτικάντηδες να παραδίδουν ο ένας στον άλλο την σκυτάλη τής υποταγής. Και έτσι από τα μισοτελειωμένα μνημόνια περάσαμε στο συμπληρωματικό σκέλος των «σωστικών» προγραμμάτων. Με τούς αμερικανοκομμουνιστές των τραπεζιτικών μετοχών και των ευρωπαϊκών Μπίλντεμπεργκ να σχίζουν προεκλογικά χαρτιά υποσχέσεων και να ορκίζονται στο όνομα τής εναρμόνισης τής τέως ελληνικής οικονομίας με την ευρωπαϊκή κοινωνία των τραπεζών και ουχί των λαών.

Όχι, δεν πρόκειται για τούς ευρωπαϊκούς λαούς που δίδουν το αίμα τους και τον μόχθο τους για να μείνουν οι πατρίδες τους ελεύθερες. Πρόκειται για την Ευρώπη που έχει γίνει χώρος αποθήκευσης ξένων θρησκειών, ξένων πολιτισμών και ξένων μεταφερόμενων μαζών. Στην Ελλάδα γνωρίζουμε άριστα την συντελούμενη σε καιρό «ειρήνης» γενοκτονία που από το στάδιο τής στημένης οικονομικής κρίσης περνάει στην διάλυση των μηχανισμών αμύνης και στην κατάρρευση τής ατομικής και εθνικής μας ιδιοπροσωπείας.

Μέσα σ’ αυτό λοιπόν το κλίμα τής κατευθυνόμενης ανασφάλειας, η Ελλάς αποκόπηκε από τις ρίζες της και από τις φυσικές της συμμαχίες. Οδηγηθήκαμε στο ξερίζωμα των παραγωγικών δυνάμεων από την γη και την θάλασσα που μάς θρέψανε ακόμη και σε σκοτεινές περιόδους στρατιωτικών κατοχών. Οδηγηθήκαμε στο άνοιγμα τής κοινωνίας στον ισλαμικό παράγοντα που επανήλθε ως γυρολόγος λαθρομετανάστης, όταν ο σιωνιστικός παράγοντας τον έχει μετατρέψει σε διώκτη των ανά τα έθνη χριστιανών από τις εστίες τους. Και ακόμη οδηγηθήκαμε στο να γίνουμε από ηγεμονική δύναμη τού Αίμου και τής Ευρώπης σε εθελόδουλη θλιβερή ύπαρξη που απαρνείται την αξιοποίηση τού γεωστρατηγικού της βάθους εγκλωβισμένη στα νύχια των ψευτοσυμμάχων.

Να μην μείνουμε Καθαρόαιμοι Έλληνες και Συνειδητοποιημένοι Ορθόδοξοι. Να μην στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις. Να μην σχηματίσουμε δικές μας συμμαχικές παρέες έξω από την κατειλημμένη από τούς Σιωνιστές Ευρώπη. Να μετατρέψουμε την Πατρίδα μας σε ομόσπονδο κρατίδιο ενός υπερτροφικού παγκοσμιοποιημένου στρατοπέδου πολιτικών αιχμαλώτων με έδρα τις Βρυξέλλες. Να οδηγηθούμε στην συναλλαγή τού πλαστικού χρήματος με τις βιομετρικές Κάρτες τού Πολίτη που θα έχουν μεζέ όσο θα τηρούμε το κεφάλι χαμηλά, μέσα στην λάσπη. Να μάς γυροφέρνουν σαν τα τσοπανόσκυλα οι Τούρκοι όταν οι Αμερικανοί έχουν προγράψει το τέλος τους στα νοτιοανατολικά για να θρέψουν τούς Κούρδους υποτακτικούς τους.

Δεν υπάρχει ζωή για τον Ελληνισμό έξω από τα πλαίσια τής Φυλής. Δεν υπάρχει ευημερία και μόνιμη ειρήνη που να εδράζεται σε δανεικές πλάτες. Ο καθείς κοιτάζει την δική του ζωή, την δική του πατρίδα, τούς δικούς του σχεδιασμούς. Η Ελευθερία τού λαού μας είναι η Εθνική μας Ταυτότητα. Η ικανότητα να βαστήξουμε καθαρό το Κάστρο τής Ελληνικής Φυλής, γεμάτο με την Πίστη, τις Αξίες και το όραμα των Ελλήνων να υποτάξουν τούς εχθρούς τους και να απλώσουν την δική τους κυριαρχία. Αυτό πάει να πει Ελευθερία. Να φτιάχνεις αληθινή ανάπτυξη επενδύοντας σε ολοένα και περισσότερες ελληνικές ψυχές, σε ολοένα και περισσότερα πεδία δράσεως και δημιουργίας, σε ολοένα και περισσότερη ελληνική γεωπολιτική εξουσία.

Να ξαναγίνουμε Καθαρόαιμοι Έλληνες και Συνειδητοποιημένοι Ορθόδοξοι. Να φτιάξουμε τις καλύτερες συμμαχίες μας ανάμεσα σε κείνους που έχουν κοινές καταβολές και συμφέροντα, ανάμεσα στους ενωμένους και ψυχωμένους Έλληνες που είναι προσηλωμένοι στα Νάματα τής Ελληνικής Φυλής. Αυτοί είναι οι καλύτεροι, ασφαλέστεροι και μονιμότεροι σύμμαχοί μας. Εκεί που μέχρι τώρα είχαμε ως κορυφαίο εχθρό τον κακό μας εαυτό, εκεί να αντιστρέψουμε το κακό εκκαθαρίζοντας τούς λιγόψυχους και τούς προδότες.

Να παραμείνουμε Εθνικό και Λαϊκό Κράτος που θα επενδύσει το εθνικό του προϊόν στην ασφάλεια, στην αυτάρκεια και την αυξημένη επιρροή και διείσδυσή του. Επιρροή στις πολιτικές αποφάσεις, διείσδυση στην γεωπολιτική του αυλή, μπροστάρη σε συμμαχίες ελληνικού ενδιαφέροντος και συμφέροντος.

Οι ορίζοντες τού Ελληνικού Έθνους δεν σταματούν στην Ευρώπη και την Δύση. Οι ορίζοντες τού Ελληνικού Έθνους βρίσκονται όπου υπάρχουν ελληνικές κοινότητες, από την μητροπολιτική Ελλάδα έως τα ματωμένα ελληνικά χώματα και έως εκείθε που πρέπει να εισχωρήσουμε προκειμένου να κρατήσουμε μακριά τον νεοταξίτη. Μονιμότερη διακρατική φιλία είναι αυτή που βασίζεται στο αμοιβαίο εθνικό συμφέρον.

Η ταυτότητα τού Έλληνα είναι χαραγμένη στην πίστη των προγόνων του και στο ελληνικό αίμα. Είναι κλεισμένη μέσα στην αποφασιστικότητα για νίκη και ελευθερία ή θάνατο. Στην στερεή βούληση να χτίσουμε τον κόσμο μας επάνω στον διαρκή αγώνα για Χριστό και Ελλάδα, υπέρ βωμών και εστιών.
Προτιμώ να έχω δίπλα μου 100 πολεμιστές τής Φυλής παρά να σέρνω σιμά μου άλλους τόσους πεισιθάνατους που θα περνούν τον καιρό τους στην δούλεψη τού τυράννου. Όρθιο το ανάστημα, ψηλά οι Σημαίες τού Κραταιού Ελληνισμού. Έχουμε πόλεμο. Έπαθλο ένα. Η Μεγάλη και Δυνατή Ελλάς. Η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/ΠΕΡΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΩΝ
Γράφει ο Γεώργιος Δημητρακόπουλος, Φιλόλογος

Ένα Κίνημα Ιδεολογικό-Ιδεαλιστικό, Κίνημα αγνό, κρυστάλλινο έναντι των φορέων του, όχι μόνο δεν έχει τίποτα να φοβηθεί, αλλά, επί της ουσίας, οφείλει να δίνει λόγο για τις πολιτικές του, αναλαμβάνοντας στο ακέραιο την ευθύνη των λόγων και των έργων του. Δικαιούται αφενός να δρέπει τις δάφνες των επιτυχιών, υποχρεούται αφετέρου να απαντά στην κριτική, ακόμα ή και ιδιαιτέρως, στην κακοπροαίρετη, εκθέτοντας τα πάντα στο φώς, στην διάθεση του κάθε Έλληνα, καθιστώντας αυτόν κοινωνό των επιλογών και συμμέτοχο των εξελίξεων. Η τακτική του στρουθοκαμηλισμού είναι αδιανόητη στην ελληνική κοσμοθεωρία. Διάλογος, τοποθετήσεις πειστικές, καθαρές, αντρίκιες συνθέτουν το δόγμα μας.

Για λόγους ηθικής τάξης, αλλά και πρακτικούς, διαλύουμε και την παραμικρή σκιά που μπορεί να δημιουργήσει οποιαδήποτε υφέρπουσα φημολογία, είτε χαλκευμένη στα σκοτεινά υπόγεια κεντρικών κομματικών γραφείων είτε κίτρινης δημοσιογραφικής εμπνεύσεως «Η Χρυσή Αυγή συμπλέει με τον ΣΥΡΙΖΑ αποβλέποντας σε ανταλλάγματα». Να κλάψει κανείς ή να γελάσει…;

Πολιτικές και δημοσιογραφικές συνιστώσες της διαπλοκής, μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια. Πάψτε να ονειρεύεστε δόλο και ίδιον συμφέρον πίσω από τις πράξεις μας, επειδή ακριβώς αυτά είναι τα δικά σας κίνητρα. Δεν θα κουραστούμε να σας διαβεβαιώνουμε πόσο διαφορετικοί , να σας βροντοφωνάζουμε πόσο πιστοί στις ιδέες μας είμαστε. Είμαστε η επελαύνουσα πρόοδος και είστε τα βαρίδια του αμαρτωλού παρελθόντος. Ατενίζουμε την αυγή, ζείτε από την δύση. Η πορεία της Ιστορίας είναι προδιαγεγραμμένη. Αν διαθέτετε αίσθηση της πραγματικότητας αντιλαμβάνεστε προς ποια κατεύθυνση.

Κατανοούμε ότι όλα τα παραπάνω σας φαίνονται αδιανόητα. Γνωρίζουμε δε και τους λόγους. Δεν είστε πολιτικοί, είστε πολιτικάντηδες. Δεν είστε δημοσιογράφοι, είστε εξωνημένοι κονδυλοφόροι. Μικροκομματισμός και μικροσυμφέρον αποτελούν το κοντόφθαλμο ψευτοόραμά σας. Τα φτιασιδωμένα κομματικά μαγαζιά σας μόνο πήραν από τον Ελληνικό λαό. Του υφάρπαξαν, με πακτωλό ψευδών, την ψήφο, του λήστεψαν, με φαγοπότι δεκαετιών, την εθνική περιουσία, του αφαίρεσαν, με τον καθημερινό εξευτελισμό, την ίδια του την αξιοπρέπεια, του στέρησαν, με καθ’ εξιν προδοσία, την περηφάνια, τον μάσησαν και τώρα τον φτύνουν βορά στα διεθνιστικά κοράκια. Οι ρυπαρές πένες σας αποθέωσαν τους ολετήρες, αγιοποίησαν τους ολιγάρχες, ύμνησαν τους κακόβουλους, εξέμεσαν πάνω στην αλήθεια, λιβελογράφησαν από πεποίθηση.

Έρχεστε τώρα με απύθμενο θράσος να κατηγορήσετε την Χρυσή Αυγή επειδή στέκεται αρωγός σε ό,τι μπορεί να αποβεί υπέρ των χειμαζομένων Ελλήνων. Επειδή στηρίζει, έστω και τα ημίμετρα, του νόμου για την ανθρωπιστική κρίση, επειδή συγκαταβαίνει στην πρόθεση για εξεταστική για το μνημόνιο, επειδή συμφωνεί με την τροπολογία για την απαγόρευση των αυξήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Να σας υπενθυμίσουμε, κύριοι, ότι δεν είμαστε ούτε σκοπεύουμε να γίνουμε το ΚΚΕ του «δεν ψηφίζουμε εμείς επειδή ψήφισαν οι άλλοι». Μας χωρίζει ιδεολογική άβυσσος με την κυβέρνηση ως σύνολο, αλλά και με τα μέλη της ατομικά. Ποτέ δεν θα λειτουργήσουμε ως δεκανίκι τους. Αυτό μας απαγορεύει να πούμε ότι ο τέως Πασόκος, και νυν Συριζαίος Γ. Πανούσης στο άρθρο του στη φυλλάδα του ΔΟΛ έγραψε αλήθειες περί «αριστεράς του τίποτα» και επιθυμίας των αριστερών για αστυνομία που απαθώς θα καίγεται από τους κουκουλοφόρους; Μακριά από εμάς ο συμπλεγματισμός….

Η Χρυσή Αυγή ήταν αυτή, η οποία χωρίς να ζητήσει κομματική ταυτότητα, πήγε τον γέροντα από το χέρι στην τράπεζα, για να εισπράξει την σύνταξή του χωρίς να του επιτεθούν, συνόδεψε την νοικοκυρά στην αγορά, για να μην τη βιάσουν, προστάτεψε τα Ελληνόπουλα στα σχολεία. Η Χρυσή Αυγή δεν κράτησε ούτε ευρώ από την κρατική επιχορήγηση για τον προεκλογικό της αγώνα, αλλά την διέθεσε εξ ολοκλήρου σε κοινωνικές δράσεις, με αποκορύφωμα τα συσσίτια αγάπης για τους αναξιοπαθούντες συμπατριώτες μας. Η Χρυσή Αυγή έχει Αρχηγό, ο οποίος υπερασπίστηκε, με τίμημα την ελευθερία του, τα δίκαια των Ελλήνων, εντός και εκτός κοινοβουλίου. Η Χρυσή Αυγή έχει βουλευτές και μέλη που πάλεψαν στα έδρανα και το πεζοδρόμιο για αυτό που ένιωθαν χρέος τους. Διώχθηκαν απηνώς, φυλακίστηκαν, διαπομπεύτηκαν και οσονούπω δικάζονται γιατί τάχθηκαν στο πλευρό των Ελλήνων χωρίς καμμία απαίτηση.

Σε αυτόν τον δρόμο θα συνεχίσουμε, αναδεικνύοντας το καλό για την πατρίδα και τον λαό, θεωρώντας τούτο το ύψιστο καθήκον. Πορευόμαστε ανιδιοτελώς, με ειλικρίνεια και θάρρος να αναγνωρίσουμε την όποια θετική πρωτοβουλία των αντιπάλων μας, χωρίς ,όχι απλά να περιμένουμε αλλά να διανοούμαστε καν την ελάχιστη ανταπόδοση. 

Συνεπώς, τα δήθεν ανταλλάγματα κρατείστε τα για τον εαυτό σας.

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2511069939409145907

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item