Widgets

Η έσχατη κρίση, η μεγαλύτερη μάχη είναι εμπρός μας...Η ΕΣΧΑΤΗ ΚΡΙΣΗ


ΑΘΗΝΑ 17-4-2015.

Ο καιρός των λογικών και των συμβιβασμένων, των φρόνιμων και των υπάκουων απέδωσε τούς δηλητηριώδεις καρπούς τής νεοταξικής κατοχής, τής βρώμας παγκοσμιοποίησης. Είναι το αποτέλεσμα τής απιστίας και τής χαλαρότητας έναντι τού Θεού και τής Ελληνικής Ράτσας. Και στο σημείο αυτό ο από μηχανής Θεός τής Ελλάδος δίδει την Εντολή να κάμουν την θυελλώδη επιστροφή τους οι παράτολμοι και οι ατίθασοι, οι ανυπάκουοι και οι πιστοί που θέλουν να μείνουν Έλληνες, που ξέρουν πως οι δυνατοί μονάχα από μια μεγαλύτερη δύναμη ανατρέπονται.

Η έσχατη κρίση, η μεγαλύτερη μάχη είναι εμπρός μας. Ο μεγαλύτερος και αποτελεσματικότερος θώρακας τού γερού έθνους είναι το σθένος του να βαδίσει χωρίς καμία παρέκκλιση στον δρόμο των αξιών του και τής ιστορικής του Παράδοσης. Το Ελληνικό Έθνος αποτελεί τον στύλο τής οικουμένης. Γένος Αποστολικό. Γένος Εκπολιτιστικό. Γένος Νικητών πάσης ανόμου προθέσεως. Γένος Κατακτητικό, προορισμένο να άρχει επί των Βαρβάρων πάσης εποχής με Δίκαιο και Ατσάλι. Γένος Αγίων και Ηρώων, Θεϊκής Γλώσσας, Άφθαστου Πολιτισμού, Ορθής Πίστης και Ορθού Αναστήματος.

Φυσιολογική λοιπόν είναι η επίθεση που δεχθήκαμε από τούς Υιούς τής Απωλείας. Επίθεση στην Ελληνική Γλώσσα, στην Ορθοδοξία, στην Ελληνική Ιστορία, στον Πολιτισμό μας. Να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε και να πάψουμε να διεκδικούμε πίσω τον κόσμο που μάς κλέψανε. Αυτό που μάς κάνανε αφού πρώτα μάς στερήσανε τούς Πρώτους τής Φυλής και τα εδάφη στις Πύλες τής έως σήμερα απελευθερωμένης μα ημικατεχόμενης Πατρίδος μας, είναι να προσημειώσουνε την κυριότητα τής εθνικής περιουσίας σε βάθος χρόνου με μικρές στιγμές τεχνητής ανάσας που τώρα μάς στερούν.

Το καλό και το κακό. Η αρετή και η κακία. Λεωνίδας και Εφιάλτης. Χριστός και Αντίχριστος. Το αιώνιο δίπολο φτάνει στην σύγχρονη μορφή του. Απέναντι βρίσκεται η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων. Αυτή αποτελεί τον Βάρβαρο Δυνατό των εσχατολογικών μας χρόνων. Αποτελεί την παρακμή που ανέτρεψε και διαδέχτηκε την ακμή. Ο κυκλικός ρους τής ιστορίας θα δώσει τις απαντήσεις του επανερχόμενος στο αρχικό στάδιο. Η Δύναμη λοιπόν που θα αποκόψει την παγκοσμιοποίηση είναι μονάχα η Ελληνική Τάξη Πραγμάτων, η μόνη Ορθή Τάξη Πραγμάτων.

Η επιβολή τής καινούργιας Ελλάδος για να σταθεί και να μακροημερεύσει πρέπει να εκχερσώσει το πολιτικό έδαφος τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας από τον παραμικρό σπόρο τού ψευτορωμέϊκου και των βαστάζων του. Είναι αυτοί οι ρέμπελοι μισθοφόροι τής νέας τάξης που βάλθηκαν να πετάξουν τούς Έλληνες από την εργασία τους για την εκμηδένιση τού εθνικού προϊόντος και τού οικογενειακού προϋπολογισμού.

Είναι αυτοί οι άτιμοι φυγόστρατοι που θέλουν να πατάξουν την πολεμική βιομηχανία, τα ναυπηγεία και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Είναι αυτοί που προωθούν τις Αντίχριστες και Ανθελληνικές Ρουφιανοκάρτες τού Πολίτη και τούς λαθρομετανάστες, όταν οι γειτονικοί κρατικοί δορυφόροι τού μισελληνισμού δηλητηριάζουν με αλυτρωτισμούς την γη τής αγιοσύνης και τής παλικαροσύνης σε Μακεδονία και Θράκη.

Οι ρομαντικοί και οι παράτολμοι, τα παιδιά τής θύελλας και τής καταιγίδας πρέπει πάραυτα να αποψιλώσουμε τούς άχρηστους καρπούς ενός ολότελα ξένου και ποώδους καθεστώτος. Εδώ είναι η κόλαση, εδώ είναι και ο παράδεισος. Πατρίδα ή «Δημοκρατία» το ρηθέν. Κι εμείς απαντούμε Πατρίδα Λεύτερη, Ισχυρή και Ελληνική. Καμία διαπραγμάτευση και καμία αλλοίωση Ταυτότητος και Φρονήματος. Καμία διαίρεση των Ελλήνων σε κόμματα και φατρίες. Το Ελληνικό Έθνος ενώνει. Το Ελληνικό Έθνος είναι η μόνη νόμιμη παράταξη. Η Πίστη κινεί βουνά και λυγίζει σίδερα.

Δεν μοιράζουμε πιστοποιητικά μετανοίας. Με ενοχλεί να βλέπουν την χώρα των φιλοσόφων και των πολεμιστών ως φτωχό και ισόβιο δούλο. Με ενοχλεί να κρίνουν τον Ελληνικό πέρα έως πέρα Εθνικισμό μου ως τάχα αιμοδιψή τύραννο, όταν έχει δώσει σπουδαίους Έλληνες στον Βωμό των Δικαίων τής Φυλής μέσα από ποταμούς αιμάτων, συνεγείροντας ολόκληρο τον Ελληνισμό. Με ενοχλεί να παίρνουν τις αποφάσεις που αφορούν την Φυλή μας, αντί των Ελλήνων, «πεφωτισμένοι» και άκαπνοι συνδαιτυμόνες τής παγκόσμιας οικονομικής ελίτ που στήνουνε κρίσεις και πολέμους.

Την Ελλάδα που πιστεύω την όρισε ο Μέγιστος Ηρόδοτος με την κοινή Εθνική και Φυλετική Καταγωγή. Την Ελληνική Εξουσία που φέρνω την λένε Εθνικοκοινωνισμό, την λένε Εθνική Ισχύ και Κοινωνική Δικαιοσύνη, όπως ακριβώς την προσδιόρισε ο Εθνομάρτυρας Ίων Δραγούμης που γύρεψε έναν πλέριο ελληνισμό, αυτοφυή και κυρίαρχο στις εστίες που φέρουνε αιώνια την σφραγίδα τής ελληνικότητας. Η εξωστρέφεια τού Ελληνισμού προσδιορίζεται από τον Παγκόσμιο Έλληνα, από τον Ελληνικό Κοινοτισμό κι όχι από τον διεθνισμό καπιταλισμού και μαρξισμού, όχι από τα ορφανά τής παγκοσμιοποίησης.

Το χρήμα έχει ως μεγαλύτερό του αντίπαλο το Αίμα. Η φύση τού Ελληνισμού και τού Εθνικισμού είναι επαναστατική και απόλυτη. Όλα ή τίποτα. Δυνατή Ελλάς ή καθόλου Ελλάς. Οι διαβουλεύσεις τής Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος αφορούν μονάχα τούς Έλληνες.
Εκείνοι που κινούν τα νήματα με τις οικονομικές στρόφιγγες θα δουν τις Φάλαγγες των Αληθινών Ελλήνων να εγκαθιστούν πάνω από κοινοβούλιο διορισμένο την Βούληση τής Ελληνικής Φυλής. Γκρεμιστές τής ασχήμιας, εραστές τής ελληνικής αρμονίας. Και στο πλευρό μας το στρατιωτικό πνεύμα τής Μεγάλης Ελλάδος, οι ιερές λόγχες τού Ελληνικού Στρατού σε μια γεωπολιτική αυλή απόλυτα ελληνική. Δεν έχουμε αντιπολίτευση, έχουμε συναγωνιστές ολάκερο το Ελληνικό Έθνος. Δεν είμαστε πραματευτάδες, είμαστε Πολεμιστές τής Ελληνικής Φυλής.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com


Ο ΗΓΗΤΩΡ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗ ΝΙΚΗΓράφει ο Γεώργιος Δημητρακόπουλος, Φιλόλογος

Το δόγμα του Αρχηγού αποτελεί πυλώνα της εθνικιστικής ιδεολογίας. Του Άνδρα εκείνου ο οποίος, πρώτος μεταξύ ίσων, επωμίζεται το βάρος να ωθήσει τον λαό στο πεπρωμένο του. Εκλεκτός του γένους του, οδηγός του έθνους του. Ύψιστη τιμή και συνάμα ύψιστη ευθύνη.
Οι σημερινοί Ρώσσοι μπορούν να είναι σίγουροι ότι ο Πρόεδρός τους είναι ένας πραγματικός ηγήτωρ. Είναι αυτός που παρέλαβε το πτώμα της χώρας του, πάνω στο οποίο ασέλγησαν κομμουνισμός και φιλελευθερισμός, και κατάφερε την ανάστασή της. Δεν αποφοίτησε από την γυάλα κανενός σιωνιστόπληκτου δυτικού πανεπιστημίου, αλλά βγήκε από τα σπλάχνα του λαού του. Και ο λαός του, του το ανταποδίδει χαρίζοντάς του τα υψηλότερα ποσοστά δημοτικότητας στην έως τώρα σταδιοδρομία του, αρνούμενος μάλιστα να αφεθεί στην παραπλάνηση των εξωνημένων ρωσσικών και διεθνών ΜΜΕ.

Ο Πούτιν, στην καθιερωμένη ετήσια τηλεοπτική του συνέντευξη, έδωσε μία υπόσχεση στους συμπατριώτες του: Η Ρωσσία θα εξέλθει ενισχυμένη της κρίσης την οποία προκάλεσαν οι δυτικές κυρώσεις λόγω της πολιτικής του Κρεμλίνου στο ουκρανικό ζήτημα. Καθησύχασε τον κόσμο αναφέροντας πως τα δύσκολα πέρασαν και έδωσε ως πιθανό χρονικό ορίζοντα επιστροφής στην ανάπτυξη την διετία, ίσως και νωρίτερα. Την πεποίθησή του επιρρώνει η ενίσχυση του ρουβλίου ,+40% από τις αρχές Μαρτίου. Ο Πρόεδρος Πούτιν προσέθεσε ότι ο τραπεζικός τομέας και οι επιχειρήσεις του τομέα παραγωγής ανακάμπτουν, μετά από την κατάρρευση του ρουβλίου στα μέσα Δεκεμβρίου, η οποία βύθισε την χώρα σε μία πρωτοφανή κρίση στα 15 χρόνια της διακυβέρνησής του, παρά την αναμενόμενη φετινή ύφεση με πτώση 3% του ΑΕΠ. Το σημαντικότερο δε κράτησε για το τέλος: Η Ρωσσία οφείλει να χρησιμοποιήσει τις κυρώσεις για να φθάσει σε νέα όρια ανάπτυξης και να διορθώσε
ι την οικονομική της πολιτική.

Ας είναι άπαντες βέβαιοι ότι ο αντικειμενικός σκοπός θα επιτευχθεί, όσο λαός και ηγεσία παραμένουν μια γροθιά, που δεν διστάζει να χτυπήσει το μαχαίρι της νέας τάξης πραγμάτων, καθώς δεν είναι η προσάρτηση της ταυρικής χερσονήσου η αιτία της αντιρωσσικής δυτικής πολιτικής, αλλά η αντίσταση της Ρωσσίας στην επέλαση της νεοεποχίτικης λαίλαπας.

Αντίσταση. Αυτός είναι ο δρόμος της Νίκης. Από τούτο το βήμα καλούμε τους Έλληνες να πιστέψουν στον Αρχηγό και να εμπιστευθούν στα χέρια του την τύχη του έθνους. Ήρθε η ώρα του Νικολάου Μιχαλολιάκου. Ήρθε η ώρα της Ελλάδος.  http://ethnikismos.net


Πιστεύω - Στηρίζω Ε.ΛΑ.Μ.Η δημοσίευση των πρώτων δημοσκοπήσεων τον τελευταίο καιρό, μας εισάγουν ανεπίσημα σε ρυθμό βουλευτικών εκλογών που όπως αναμένεται θα γίνουν τον Μάιο του 2016. Η συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία θεωρώ πως είναι η σημαντικότερη για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), αφού σε αυτήν το Κίνημά μας αναμένεται να κάνει το μεγάλο βήμα και να μπει στο ερχόμενο κοινοβούλιο με ένα ή περισσότερους Εθνικιστές βουλευτές.

Γιατί όμως η είσοδος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στην Βουλή έχει τόση μεγάλη σημασία;

Κατ’ αρχήν το Κίνημά μας θα αποκτήσει την πολυπόθητη φωνή. Πλέον, κανένας αλήτης των ΜΜΕ δεν θα έχει το δικαίωμα να μην αναφέρεται στα καθημερινά Δελτία Τύπου που λαμβάνουν αλλά και στις δράσεις μας. Από την μέρα ιδρύσεώς μας τα ΜΜΕ έχουν εφαρμόσει συνωμοσία της σιωπής κατά των Εθνικιστών, αναφερόμενοι σε εμάς μόνο για να μας λασπολογήσουν δίχως να μας δώσουν το δικαίωμα να απαντήσουμε. Τώρα όμως, με την είσοδό μας στην Βουλή, θα είναι διά νόμου υποχρεωμένοι να αναπαράξουν τις θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Προβάλλοντας τις θέσεις και τις δράσεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) ο κόσμος θα αντιληφθεί την ουσιώδη διαφορά μας με τα υπόλοιπα κόμματα, δηλαδή το γεγονός πως εμείς πέρα από λόγια είμαστε και πράξεις. Τότε εύκολα οι 2-3 Εθνικιστές βουλευτές μπορούν να γίνουν δεκάδες κάτι που αυτόματα θα σημάνει το τέλος του διεφθαρμένου πολιτικού κατεστημένου που μας εξουσιάζει.

Δεύτερος λόγος για τον οποίο το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ΠΡΕΠΕΙ να βρεθεί στο επόμενο κοινοβούλιο, είναι η κρατική χρηματοδότηση. Για να ξεκαθαρίσουμε πρώτα: πάγια θέση του κινήματός μας είναι η άμεση κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης προς τα κόμματα και η γενναία μείωση των βουλευτικών μισθών. Τα κόμματα μπορούν να αντέξουν και χωρίς τα εκατομμύρια που παίρνουν από το κράτος και τρανή απόδειξη αποτελεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που χωρίς να λάβει ούτε ένα ευρώ συμμετέχει ανελλιπώς στις εκλογικές διαδικασίες λαμβάνοντας μη αμελητέα ποσοστά.

Προτού όμως περάσει ένα τέτοιο νομοσχέδιο δεν έχουμε καμία πρόθεση να επιστρέψουμε χρήματα στο κράτος της ρεμούλας και τις διαφθοράς για να τα κατασπαράξει, αλλά αντιθέτως πρόκειται να τα επιστρέψουμε στον Λαό μας. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει κατάφερε να σιτίσει εκατοντάδες οικογένειες συμπατριωτών μας. Σκεφτείτε απλά τι θα μπορεί να κάνει έχοντας παράλληλα και την «ευγενή χορηγία» της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Τέλος, τυχόν είσοδος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στο κοινοβούλιο μετατρέπει αυτόματα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα σε ρυθμιστή της πολιτικής ζωής. Δεν τρέφουμε ψευδαισθήσεις πως με 1-2 Εθνικιστές βουλευτές θα γυρίσουμε τον κόσμο, αλλά είναι βέβαιο πως κρίσιμα νομοσχέδια θα κρίνονται από τους δικούς μας βουλευτές που θα προτάξουν πάνω από όλα το Εθνικό και το Λαϊκό συμφέρον. Τέρμα στους διάφορους πουθενάδες και μαϊντανούς της πολιτικής που έγυρναν είτε με τον ένα είτε με τον άλλο χαρίζοντας τους την κρίσιμη ψήφο σε μείζονα δημοψηφίσματα με αντάλλαγμα μία θέση κάτω από τον ήλιο του συστήματος.

Τελειώνοντας με τους λόγους που το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ΠΡΕΠΕΙ να βρίσκεται στο επόμενο κοινοβούλιο, θα πρέπει να εξετάσουμε και τι έχει πράξει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα όλα αυτά τα χρόνια.

Διατήρησε την Εθνική Μνήμη και Παράδοση με τη συμμετοχή σε δεκάδες μνημόσυνα ηρώων του κυπριακού ελληνισμού ενώ διοργάνωσε εκδηλώσεις για όλες τις μεγάλες επετείους του Έθνους με κυριότερη την Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης στις 20 Ιουλίου καταδικάζοντας την τουρκική εισβολή.

Αποτελεί το μοναδικό κόμμα το οποίο απορρίπτει εμπράκτως την ΔΔΟ ως σχέδιο λύσης για το Κυπριακό ζήτημα αντιλαμβανόμενο πως η λύση αυτή ουσιαστικά τουρκοποιεί εν βάθος χρόνου την Κύπρο.

Πρώτο απέρριψε την κάθοδο της Τρόικας και την επιβολή μνημονιακής πολιτικής αναγνωρίζοντας πως οι λύσεις αυτές το μόνο που θα επιτύχουν είναι την αφαίμαξη του Λαού μας και ουσιαστικά δεν πρόκειται να επιλύσουν κανένα πρόβλημα παρά μόνο θα δημιουργήσουν και άλλα, ειδικότερα κοινωνικής φύσεως.

Στάθηκε, στην πράξη, στο πλευρό εκατοντάδων ελληνικών οικογενειών που δοκιμάζονται από την πολιτική του μνημονίου διοργανώνοντας διανομές τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης. Στάθηκε στο πλευρό των συμπατριωτών μας στον αγώνα που δίνουν για την φυσική τους επιβίωση.

Ανέδειξε το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και τα διάφορα προβλήματα που δημιουργεί το φαινόμενο αυτό σε όλες τις εκφάνσεις της δημόσιας ζωής. Μπορεί να «περηφανεύεται» το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) πως ξύπνησε από τον λήθαργο χιλιάδες συμπατριώτες μας στο ζήτημα αυτό.

Αντιστάθηκε στο ανθελληνικό παραλήρημα των εκάστοτε κυβερνήσεων στον τομέα της παιδείας. Δηλητηριάσαν τα μυαλά της νεολαίας μας και οι Εθνικιστές αποτέλεσαν το αντίδοτο που κρατά σταθερή την εθνική συνείδηση.
Για όλους αυτούς τους λόγους είναι όχι απλά καλό για τον κάθε ένα από εμάς αλλά υποχρέωση να στηρίξουμε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Είναι καθήκον μας να γίνουμε άγγελοι της Εθνικής αυτής Ιδέας και να διαδώσουμε παντού το μήνυμα του Εθνικισμού. Ήρθε η ώρα να κάνουμε το φόβο τους πραγματικότητα. Πέρνα και εσύ στην Εθνική Αντεπίθεση. Στήριξε τον Αγώνα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) για το μέλλον των παιδιών των παιδιών σου!


Σωτήρης Ιωάννου
Μέτωπο Νεολαίας

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

E.ΛΑ.Μ. 719615107039040173

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item