Widgets

ΝΤΟΠΙΑ κ' ΞΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ: «Δώστε Χρήμα στο SYRIZA, αλλιώς ΕΡΧΕΤΑΙ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αλίμονο μας»

NewsIt(Ευαγγελάτος) προς Τοκογλύφους:  "Αν μας αφήσετε να χρεοκοπήσουμε έρχεται η Χρυσή Αυγή και οι Ρώσοι"


Γράφει ο Αινείας
Τελικώς όλα τα συναισθήματα, όσο καλά κεκαλυμμένα να είναι, αργά ή γρήγορα φανερώνονται και προξενούν αντίστοιχα ακραία συναισθήματα στους υπολοίπους για την υποκρισία τους.

Κραυγή αγωνίας λοιπόν είχαμε προ ημερών σε κεντρικό άρθρο του NewsIt του Ευαγγελάτου, για το ενδεχόμενο η Ελλάδα να αφεθεί από την Ε.Ε. να χρεοκοπήσει.
Ο αρθρογράφος, που απηχεί με βεβαιότητα τις απόψεις και του προϊσταμένου του, Νίκου Ευαγγελάτου, αναρωτήθηκε αν οι Ευρωπαίοι μπορούν να διανοηθούν τις συνέπειες ενός Grexit, με βασικότερη και πιο επίφοβη την ιλιγγιώδη αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, που θα παρασύρει με τη σειρά της και άλλα κινήματα στην Ευρώπη.Γράφει συγκεκριμένα ο υπάλληλος του Ευαγγελάτου:
"Αλλά επίσης, τι έχουν να μας που οι ευφυέστατοι Γερμανοί αξιωματούχοι για την περίπτωση που γιγαντωθεί η «Χρυσή Αυγή» αν αποτύχει το ΣΥΡΙΖΑ και ποια θα είναι η αντανάκλαση μιας τέτοιας επικράτησης στη Γαλλία και σε άλλα ευρωσκεπτικιστικά κινήματα στις ευρωπαϊκές χώρες."

Τον απασχολεί δε και πώς θα αντιδράσουν οι Αμερικάνοι καθώς ένα Grexit θα φέρει αυτομάτως εγγύτερα Ελλάδα και Ρωσία, ένα γεγονός που a priori θίγει τα συμφέροντα των ΗΠΑ (της Ελλάδος πάντως όχι) και θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από την Ε.Ε. (γιατί η Ε.Ε. δερβέναγας των ΗΠΑ είναι..;! - ρητορικό το ερώτημα βεβαίως -).

Γράφει:  "Αν οι Γερμανοί νομίζουν ότι κατέχουν και γνωρίζουν όλες τις πλευρές και όλες παραμέτρους και προπαντός νομίζουν ότι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τυχόν Grexit, μπορούν να μας πουν τι μπορεί να γίνει σε περίπτωση περαιτέρω ριζοσπαστικοποίησης της ελληνικής κοινωνίας και διάρρηξης της συμμαχίας με αποσκίρτηση της Ελλάδας και προσχώρηση στη ρωσική σφαίρα επιρροής;    Ποιες θα είναι οι συνέπειες μιας τέτοιας εξέλιξης για την Ελλάδα, τη Γερμανία, την Ευρώπη, το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ..."

Από τα παραπάνω γίνονται σαφέστατα τα εξής:
Α. Ο Ευαγγελάτος μέσω του NewsIt αγχώνεται μόνο με 2 πράγματα που θα επιφέρει το Grexit ή κάποια ανωμαλία στην Ελλάδα. Πρώτον μη τυχόν και εκτοξευτεί το ποσοστό της Χρυσής Αυγής και δεύτερον να υπερασπιστεί τη σχέση Ελλάδος - ΗΠΑ ερχόμενος σε αντίθεση με τα γεωστρατηγικά συμφέροντα της Χώρας, προς τέρψιν των Αμερικαανών.

Β. Γίνεται κατανοητό ότι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα "lobby της δραχμής" αφού και οι πλέον πλουτοκράτες με πακτωλό χρημάτων στο εξωτερικό (άρα σε ενδεχόμενο Grexit θα βγουν κερδισμένοι) ασκούν την επιρροή τους για να αποτρέψουν την έλευση της Χρυσής Αυγής στην εξουσία που θα είναι σε βάρος των συμφερόντων τους και των σιωνιστών της Αμερικής, αλλά προς όφελος του λαού μας.

Ο Δραγασάκης έδωσε το έναυσμα της μνημονιακής στροφής: Μπορεί να αναγκαστούμε να πάρουμε μέτρα!


Οι Συριζαίοι, το έχουμε πει πολλές φορές, προφασίζονται τους «διαπραγματευόμενους» την στιγμή που έχουν ήδη συμφωνήσει στους βασικούς όρους του νέου μνημονίου, που περιλαμβάνει κανονικά αξιολογήσεις από την τρόικα και αιματηρή λιτότητα. Όμως δεν μπορούν να κάνουν απευθείας την «μεγάλη μνημονιακή κωλοτούμπα», γιατί τότε ακόμα και ο πιο αφελής θα αντιληφθεί ότι την χώρα την κυβερνά και πάλι το ΠΑΣΟΚ.
Έτσι παρουσιάζουν μία εικόνα «διαπραγμάτευσης» και «μάχης» με τους «εταίρους», η οποία θα είναι το άλλοθί τους για την επιβολή νέων αιματηρών μέτρων εναντίον των Ελλήνων. Θα υπογράψουν, έτσι, το νέο «αντιμνημονιακό» μνημόνιο μετά των διεθνών τοκογλύφων, που μετονομάστηκαν σε «εταίρους», όπως η τρόικα μετονομάστηκε σε «θεσμούς».
Ένα παράθυρο στην μελλοντική ρητορεία Σύριζα άνοιξε σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γ. Δραγασάκης, με συνέντευξή του στην κομματική εφημερίδα του Σύριζα, «Αυγή». Εκεί ο Δραγασάκης αποκάλυψε ότι στο άμεσο μέλλον η κυβέρνηση μπορεί να... αναγκαστεί να πάρει μέτρα. Ιδού τι είπε:
«Όμως η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί, διότι δημιουργεί προϋποθέσεις ύφεσης, και η κοινωνία δεν αντέχει άλλη ύφεση και άλλη ανεργία, άλλη λιτότητα. Διότι αν αυτό συμβεί, μπορεί να υποχρεωθούμε να πάρουμε από μόνοι μας μέτρα που τώρα προσπαθούμε να αποφύγουμε. Και ίσως αυτό θα επιθυμούσαν κάποιοι»
Πρόκειται, δηλαδή να γίνει επίκληση «αναγκαιότητας» για την ψήφιση των μνημονιακών μέτρων, που έχουν ήδη συμφωνήσει να πάρουν. Πρόκειται για μία επιστροφή στην ρητορεία Τζέφρυ το 2010, όταν έβαζε την χώρα στο ΔΝΤ μετά το «Λεφτά Υπάρχουν». Η ιστορία, όπως φαίνεται, επαναλαμβάνεται σαν φάρσα και οι «κλόουν» της εποχής είναι οι συριζοκαμμένοι.
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: "Ο ΣΥΡΙΖΑ ομολογεί πως θα υποκύψει στις πιέσεις των τοκογλύφων και θα οδηγήσει την χώρα σε νέο επαχθές Μνημόνιο προδίδοντας την λαϊκή εντολή".  ΠΗΓΗ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:  

..

EΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
Μια δύστυχη κοπέλα που απευθύνθηκε στα ΚΕΠΑ των κατάπτυστων Λοβέρδου-Κουτρουμάνη που τα συνεχίζει η σημερινή ψευτοκυβέρνηση, έχασε την ζωή της «επειδή δεν πήγε στο ραντεβού για την ανανέωση της ασφάλισης της» γιατί ήταν σε κώμα..!     Ακόμη μια ζωή που χάνεται, εν μέσω μιας αισχρής μνημονιακής καταιγίδας, που σαρώνει κάθε έννοια αξιοπρέπειας και ανθρωπιάς. Και όμως, μέσα σε αυτή την καταιγίδα, ορδές λαθρομεταναστών νοσηλεύονται στα νοσοκομεία, ενώ όσοι χρειάζονται πραγματικά βοήθεια πεθαίνουν αβοήθητοι και ανασφάλιστοι! Φάτε Έλληνες την προπαγάνδα της τηλεόρασης με την πλούσια Σουδανή που έβγαλε το παιδί της «Γιώργο»…  Η 25χρονη η οποία έπασχε από μια σπάνια γονιδιακή μετάλλαξη και από το 2008 πάλευε με τον καρκίνο στον εγκέφαλο.Η περίπτωσή της, έγινε γνωστή από την άρνηση του γιατρού του ΚΕΠΑ ο οποίος τρεις ημέρες νωρίτερα είχε αρνηθεί να εξετάσει τον φάκελό της στο ΙΚΑ Χανίων, επειδή η κοπέλα -που ήταν σε κώμα- δεν εμφανίστηκε στην επιτροπή. «Αν δεν είναι το παιδί εδώ, τότε δεν είμαι ούτε εγώ εδώ» είχε πει ο γιατρός στον πατέρα, λίγο πριν τον διώξει, χωρίς να τον αφήσει να μιλήσει, αρνούμενος να δει τον φάκελό του. 

Η άτυχη κοπέλα έκλεισε τα 25, κι έτσι, έχασε το δικαίωμα να ασφαλίζεται στο ΙΚΑ ως προστατευόμενο μέλος του πατέρα της. Εκείνος, για να αποφύγει αυτήν την εξέλιξη, είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα να κινεί τις διαδικασίες για εκ νέου πιστοποίηση της αναπηρίας της καρκινοπαθούς κόρης του, ώστε να μην μείνει ακάλυπτη  Δεν τα κατάφερε !   Το «συγγνώμη» εκ μέρους του ιδρύματος, που ζήτησε δημόσια ο διοικητής του ΙΚΑ Χανίων, Στέλιος Ανετάκης και η ανακοίνωση ότι έχει κινηθεί διαδικασία επιβολής κυρώσεων για τον γιατρό, δεν ξεπληρώνουν την ανθρώπινη απώλεια…

Αν ήταν η κόρη του συγκεκριμένου γιατρού θα τύχαινε άλλης αντιμετώπισης.

Δεν χρειάζεται βέβαια να σκεφτούμε τι θα γινόταν για την κόρη του Λοβέρδου, του Κουτρουμάνη, και οποιουδήποτε επώνυμου ψοφοδεξιού ψευτοκεντρώου τρομοκράτη αριστερού… ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλήρης η κρατική αδιαφορία για τα νοσοκομεία σε Κέρκυρα και Ηράκλειο


Ύμνοι της κομματικής εφημερίδας του Σύριζα για Καμμένο: Βρήκαμε βολικούς συνοδοιπόρους στην καταστροφή της Ελλάδας
Γράφει ο Αντίοχος
Είναι πολλές οι φορές, που στο τέλος των διαφόρων άρθρων μας, ζητωκραυγάζουμε ειρωνικά για τις ξακουστές «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου, τις οποίες όλοι τις έχουν ακούσει, αλλά κανένας δεν τις έχει δει (κι ούτε πρόκειται να τις δει, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν…).
Ωστόσο, η «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς καμιά διάθεση ειρωνείας, ζητωκραυγάζει υπέρ του υπουργοπάνου και του μορφώματός του, γιατί δεν ύψωσαν τις… «κόκκινες γραμμές» τους στο μεταναστατευτικό και στις φυλακές τύπου Γ και ευχαριστεί τον Θεό (τρόπος του λέγειν, αφού οι συριζαίοι είναι άθεοι…), που βρέθηκε τέτοιος βολικός συνοδοιπόρος. Ιδού, για να… καμαρώσουν λίγο και τα… «πατριωτάκια» που ψήφισαν τον Πάνο τον… τρενάκια, για τις… «κόκκινες γραμμές» του:
«Ζήτω οι ΑΝ.ΕΛΛ!»:
…Οξείες θέσεις -όχι πάντως σαν του Σαμαρά- για το μεταναστευτικό είχαν και εξακολουθούν, ίσως, να έχουν και οι ΑΝ.ΕΛΛ. Κι όμως, στο πρόσφατο ρατσιστικό κρεσέντο των ΜΜΕ και της Ν.Δ., οι ΑΝ.ΕΛΛ. στάθηκαν σπαθιά. Δεν απομακρύνθηκαν ούτε εκατοστό από την επίσημη θέση της κυβέρνησης, δήλωσαν ευθαρσώς ότι το ζήτημα είναι ευρωπαϊκό και ανθρωπιστικό, την ώρα που οι άλλοι, οι και καλά προοδευτικοί, τα ΠΑΣΟΚΙΑ και τα ΠΟΤΑΜΙΑ, κορυβαντιούσαν χέρι – χέρι με τον Άδωνι και τον Βορίδη.
Να τα λέμε, να τα γράφουμε, να τα αναγνωρίζουμε. Δεν είναι αυτονόητα αυτά, όπως δεν ήταν αυτονόητη και η στάση των ΑΝ.ΕΛΛ. στο νομοσχέδιο του κ. Παρασκευόπουλου για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ και τις υπόλοιπες αλλαγές στο σωφρονιστικό σύστημα. Με τις ψήφους των ΑΝ.ΕΛΛ. πέρασε το νομοσχέδιο. Δύσκολη απόφαση για τον αρχηγό και τους βουλευτές ενός κόμματος με ρίζες στον χώρο της Δεξιάς.
Κατά τα άλλα, οι ΑΝ.ΕΛΛ., σύμφωνα με πλήθος αναλυτών και λοιπών παραγόντων, είναι κόμμα ακροδεξιό, σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, που τσαλαβουτάνε στην ανθρωπιά και την πρόοδο. Δεν χρειάζονται πολλά – πολλά: Φανταστείτε πώς θα ήταν σήμερα τα πράγματα αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε σχηματίσει κυβέρνηση με τον Σταύρο. Ούτε να το φανταστείτε δεν μπορείτε…».  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΟ ΤΕΤΡΑΠΤΥΧΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ!  ΚΑΙ  Τρία χρόνια πριν: Όταν ο Βαρουφάκης γνώρισε το ίνδαλμά του Τον Τζορτζ Σόρος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
Την Πέμπτη 23/4 υπήρξε τοποθέτηση στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής από τον περιφερειακό σύμβουλο Μουλιανάκη Περικλή σχετικά με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου που αφορά τα ταμειακά διαθέσιμα των φορέων του δημοσίου.

Ο συναγωνιστής τόνισε με ακρίβεια την θέση του κινήματος μας συνολικά για το συγκεκριμένο θέμα και στηλίτευσε παράλληλα την μνημονιακή πολιτική που ακολουθεί με συνέπεια η νέα συγκυβέρνηση.

Αναλύθηκαν όλες οι πτυχές που αποδεικνύουν τον προβληματικό αποσπασματικό χαρακτήρα και την αντισυνταγματικότητα της εν λόγω πράξης καθώς και την υποκριτικότητα του ΣΥΡΙΖΑ που υπεραμύνεται πλέον των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου που κατείγγηλε προεκλογικά.

Αποδεικνύεται λοιπόν στην πράξη η ανικανότητα του κυβερνητικού οικονομικού επιτελείου για εύρεση βιώσιμης λύσης και η αλλοπρόσαλλη πολιτική σε μία τόσο κρίσιμη χρονικά περίοδο για την χώρα μας.

Όπως κατέληξε ο συναγωνιστής η Χρυσή Αυγή και οι εκπρόσωποι της στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι κάθετα αντίθετοι σε τέτοιες ενέργειες που υπονομεύουν τα συμφέροντα του έθνους , ενέργειες οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν έχουν δεσμευτικό χαρακτήρα για τους Έλληνες εθνικιστές. ΠΗΓΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΩΜΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Γράφει ο Αντίοχος
Εκδήλωση για να συντονίσουν τις (παρακρατικές) κινήσεις τους ενόψει της επανέναρξης της Δίκης του Αιώνα, κάνουν οι συριζομούρηδες και οι αριστεριστές τους. Και για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία για τις προθέσεις τους, οι νοσταλγοί του Στάλιν, του Χότζα, του Τσαουσέσκου και όλων των κόκκινων τυράννων της ιστορίας, προτρέπουν ανοιχτά –δια της κατάπτυστης σταλινικής τους αφίσας- σε ωμή βία κατά των εθνικιστών. Ιδού το σχετικό κάλεσμα και η αφίσα-προτροπή σε βία:

«Δίκη Χρυσής Αυγής: Να τους στείλουμε εκεί που ανήκουν

Εκδήλωση:

Ομιλητές:
  • Δημοσθένης Παπαδάτος Αναγνωστόπουλος, Συντονιστής Τμήματος Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ
  • Τάκης Γιαννόπουλος, Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας Πειραιά
  • Νίκος Γιαννόπουλος, Δίκτυο για τα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα».

(ΥΓ) 1: Βέβαια, η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» δε τα βλέπει αυτά Προφανώς, επειδή είναι  τυφλή!

(ΥΓ) 2: «Τρομοκρατήσατε τους τρομοκράτες» (Γεώργιος Παπανδρέου). πηγη

Η παραμύθα συνεχίζεται: Οι “έγκυροι” ρεπόρτερ ανακάλυψαν Χρυσδαυγίτες σε μία συμπλοκή μεταξύ αναρχικών στην Πάτρα

Χθες το βράδυ σημειώθηκε συμπλοκή, στην Πάτρα, μεταξύ αναρχικών ομάδων. Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στον διαδικτυακό βόθρο των εν Ελλάδι αναρχικών «η επίθεση πραγματοποιήθηκε από μια ομάδα μπαχαλάκηδων που τους απαγορεύτηκε η συμμετοχή στις πορείες του στεκιού».
Στην συνέχεια του «ρεπορτάζ», δίνονται περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με τους δράστες«Αυτοί που επιτέθηκαν είναι στην ουσία μια ομάδα από κάγκουρες που ονομάζονται αναρχικοί και κατεβαίνουν στις πορείες φτιαγμένοι και δρουν ανεξέλεγκτα και τώρα που τους κινάνε στην άκρη οι αυτοδιαχειριζόμενοι χώροι».
Οι δράστες, λοιπόν, της επιθέσεως ήταν αναρχικοί, όπως και οι αντεπιτιθέμενοι, που αρχικώς ήταν θύματα της επιθέσεως. Παρόλα αυτά, οι τοπικοί ειδησεογραφικοί ιστότοποι, από την πρώτη στιγμή μετέδιδαν για «επεισόδια μεταξύ Χρυσαυγιτών και αντεξουσιαστών», επιχειρώντας να στήσουν μία προβοκάτσια εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Το γεγονός ότι υπήρξε άμεση διάψευση τόσο από την πλευρά των εκείθε Συναγωνιστών της Αχαΐας, όσο και από τους αναρχικούς, δεν είχε βέβαια καμία σημασία για τους δημοσιογραφίσκους δευτέρας διαλογής. Η δημοσίευση συνέχισε να λέει για «συμπλοκή Χρυσαυγιτών και αντεξουσιαστών».
Ύστερα και από τα πληρωμένα ρεπορτάζ προηγουμένων ημερών, είναι βέβαιο ότι η εγχώρια δημοσιογραφία, πιστό σκυλάκι της πλουτοκρατίας και της κλεπτοκρατίας, επιχειρεί να δημιουργήσει κλίμα ή και προβοκάτσια εναντίον της Χρυσής Αυγής. Γι’ αυτό και σε οποιοδήποτε άσχετο περιστατικό επιχειρούν να εμπλέξουν με δόλιο τρόπο την Χρυσή Αυγή.
Αυτό θυμίζει εποχές στις οποίες για οτιδήποτε συνέβαινε στην Ελλάδα ευθύνονταν «μαυροφορεμένοι», λες και η Χρυσή Αυγή είχε κάποιου είδους μονοπώλιο στις μαύρες μπλούζες. Είναι προφανές πως κάποιοι ενοχλούνται από το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή όχι μόνο επέζησε της σκευωρίας, αλλά εξήλθε νικηφόρα από τον κυκεώνα που την έβαλε το παραδικαστικό κύκλωμα του «Μπάμπη» και η Νέα Δημοκρατία.
Ετοιμάζουν έτσι έναν ακόμα νέο γύρο λασπολογίας εναντίον της Χρυσής Αυγής, για να τον χρησιμοποιήσουν τα αφεντικά τους. Ας γνωρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ λυγίζει. Επέζησε των έως τώρα ψεμμάτων τους και δεν φοβάται την διχαλωτή γλώσσα του ψευδολογούντος όφι.  ΠΗΓΗ
Η μπίζνα της λαθρομετανάστευσης: Χρήμα, πολύ χρήμα...Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας

95 λαθρομετανάστες πλήρωσαν στους μεταφορείς τους από 4000 - 4750 ευρώ για να έρθουν σε μια χώρα όπου υπάρχει πείνα και των γονέων...! Και όμως εισβάλλουν κατά χιλιάδες... Σκεφθείτε λοιπόν. 2.000.000 που θέλουν να περάσουν τα σύνορα Χ 4.000 ευρώ = ΧΑΟΣ για εμάς, εκατομμύρια ευρώ για τους "μεταφορείς".
Προσπερνούμε πως προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτοί οι άνθρωποι "ήταν πλούσιοι που ζούσαν σε καταυλισμούς στην Τουρκία (όπου γινόταν πλιάτσικο αβέρτα) έχοντας κομπόδεμα χιλιάδων ευρώ πάνω τους", προσπερνούμε πως αυτοί οι άνθρωποι, με μισθό 50 ευρώ μάζεψαν αυτά τα χρήματα, ή το ψέμα πως οι συγγενείς τους πουλούν την περιουσία τους για να μαζευτούν αυτά τα χρήματα.
Στα 380.000 με 450.000$ εκτιμώνται τα κέρδη των Τούρκων μεταφορέων που έφεραν μέχρι σχεδόν στη Ραφήνα 95 λαθρομετανάστες, από τα τουρκικά παράλια, διασχίζοντας ανενόχλητοι όλο το Αιγαίο. Οι τρεις Τούρκοι επιχειρηματίες μεταφορείς συνελήφθησαν, μεν, αλλά με 400 χιλιάρικα στην τσέπη μπορούν να αντέξουν τις ελληνικές φυλακές.
Βέβαια τα κέρδη δεν είναι καθαρά καθώς έχει προηγηθεί το σχετικό "λάδωμα" της τουρκικής Ακτοφυλακής και έτσι όμως η μεταφορά ήταν άκρως επικερδής.
Υ.Γ. Τώρα ποιος είναι ο αδύνατος στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι συζητήσιμο: Ο Έλληνας πολίτης ο οποίος δεν έχει ούτε τα απαραίτητα για την καθημερινή του διαβίωση ή οι λαθρομετανάστες που έχουν 4000$ να δώσουν για ένα ταξίδι συν πόσα ακόμη μαζί τους
Το σημαντικότερο όμως είναι τα μυστικά κονδύλια από Ριάντ και Ντόχα που τροφοδοτούν τα κυκλώματα των μεταφορέων «μεταναστών» με στόχο βέβαια την ραγδαία αύξηση των μουσουλμανικων πληθυσμών στην Ευρώπη. Αλλά αυτά είναι «ψιλά» γράμματα. Προέχει το «ανθρωπιστικό» του ζητήματος και το κέφι της κυρά - Τασίας! ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ4.500.000 εισβολείς-έποικοι, έτοιμοι για απόβαση στην Ελλάδα! Τι δεν καταλαβαίνεις Έλληνα;  ΚΑΙ  ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ SYRIZA: «Ορθάνοιχτα τα Σύνορά μας, να μπουκάρουν ΟΛΟΙ!»  (2.000.000 περιμένουν απέναντι)

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ – ΡΕΚΟΡ: 872 ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!Όσο ζεσταίνει ο καιρός, ζεσταίνεται για τα καλά και η μηχανή της λαθρομετανάστευσης! Έτσι, χθες Σάββατο είχαμε ρεκόρπροτίμησης στην Ελλάδα, των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών μας. Έτσι:

Εξήντα εννέα (69) λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν στην παρέβρια περιοχή των χωριών Θουρίου και Σοφικού Ορεστιάδας, δεκατρείς (13) στην παραλία “ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ” Αλεξανδρούπολης, σαράντα εννέα (49) στην περιοχή Σιγρίου της ν. Λέσβου, εκατόν δεκατέσσερις (114) στην περιοχή “Αγίου Ισιδώρου” – “Μελίντας” Πλωμαρίου της ν. Λέσβου, δεκαέξι (16) στην περιοχή “ΟΡΜΟΣ ΛΩ” Βροντάδου ν. Χίου, τριάντα εννέα (39) στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ ν. Αγαθονησίου και ν. Φαρμακονησίου, τριάντα οκτώ (38) στη θαλάσσια περιοχή Αεροδρομίου ν. Λέσβου, τριάντα δύο (32) στη χερσαία ζώνη λιμένα Καρλοβασίου, πενήντα δύο (52) στη θαλάσσια περιοχή Αεροδρομίου ν. Λέσβου, σαράντα τέσσερις (44) στη θαλάσσια περιοχή Αεροδρομίου ν. Λέσβου, σαράντα (40) στην περιοχή “ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ” Σάμου, σαράντα έξι (46) στην περιοχή του Αεροδρομίου και εντός της πόλεως Μυτιλήνης ν. Λέσβου, σαράντα τέσσερις (44) στη θαλάσσια περιοχή Αεροδρομίου ν. Λέσβου, είκοσι τρεις (23) στη θαλάσσια περιοχή “ΑΚΡΑ ΜΑΧΑΙΡΑ” ν. Λέσβου, σαράντα δύο (42) στη θαλάσσια περιοχή Αεροδρομίου ν. Λέσβου, εκατόν τριάντα δύο (132) στη θαλάσσια περιοχή “ΑΜΜΟΓΛΩΣΣΑ” ν. Κω, τριάντα εννέα (39) στη θαλάσσια περιοχή ν. Φαρμακονησίου καο σαράντα (40) στην ορεινή περιοχή »ΣΥΚΑΜΙΝΕΑΣ» ν. Λέσβου.

Σύνολο: 872 μέσα σε μια μέρα! Προφανώς, σε λίγο καιρό θα τους… χιλιάσουμε!

(ΥΓ): Ζήτω οι «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου! πηγηΣυνέντευξη του Βουλευτή Σερρών, Αρτέμη Ματθαιόπουλου, στην ιταλική εφημερίδα Corriere Della Sera

Ο Συναγωνιστής μας και Βουλευτής Σερρών, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα Corriere de la Sera του Σαββάτου 25 Απριλίου 2015.
Μεταξύ άλλων είπε ότι και η Χρυσή Αυγή θέλει να μείνει στην ευρωζώνη, είναι παράλογο να θέλει να βγει, διότι  η Ελλάδα  πλήρωσε πολύ ακριβά για να αποκτήσει το ευρώ και δεν θα πληρώσει για να βγει από αυτό!
Σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου Andrea Nicastro για την Κομισιόν απήντησε ότι είναι εργαλείο της διεθνούς πλουτοκρατίας, που θέλει να βάλει χέρι στον πλούτο της Πατρίδος μας.
Για το ζήτημα της προσέγγισης της κυβέρνησης των Αθηνών με την Ρωσσία ανέφερε ότι η προσέγγιση αυτή δεν είναι ειλικρινής διότι ο Τσίπρας είναι μαριονέτα των Αμερικανών. Για το ζήτημα του χρέους είπε ότι είναι επαχθές, ότι πρέπει να γίνει λογιστικός έλεγχος και ότι δεν πρέπει να δώσουμε ούτε ένα ευρώ στους  δανειστές μας. Η συγκυβέρνηση αυτή είναι προδοτική. Δεν έπρεπε να πάει στις Βρυξέλλες. Οι πράξεις τους αυτές είναι ενάντια στην θέληση του Ελληνικού Λαού. Οι μόνοι που θα ωφεληθούν είναι οι τράπεζες και οι μεγάλοι χρηματοπιστωτικοί οίκοι.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Βουλευτής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ετών 31, είναι ένας από τους 17 βουλευτές του κόμματος που έχει επανεκλεγεί παρ’ όλο το γεγονός ότι σχεδόν όλοι όσοι επανεξελέγησαν βρισκόντουσαν στην φυλακή ή σε κατ’ οίκον περιορισμό, ο ίδιος κάθισε στην φυλακή για ενάμιση μήνα.
Η κατηγορία είναι “ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης” και η δίωξη έγινε με αφορμή της δολοφονίας ενός ράππερ. Παρ΄όλα αυτά η δίωξη είναι πολιτική και όχι ποινική.
Στην συνήθη ερώτηση περί "ναζιστικού κόμματος" και ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή χρησιμοποιεί την σβάστικα και τα σχετικά με τα μαύρα πουκάμισα και την παραστρατιωτική οργάνωση, ο Συναγωνιστής μας απήντησε ότι “Δεν είμαστε Γερμανοί στα 1930, αλλά εθνικιστές όπως πολλοί άλλοι στην Ευρώπη. Πιστεύουμε ότι πρέπει να προστατέψουμε την Πατρίδα μας, τον πολιτισμό μας, την γλώσσα μας και την ορθόδοξη Πίστη μας. Δεν θέλουμε να ελληνοποιήσουμε κανέναν. Απέναντι στην οικονομική και  δημογραφική βόμβα της ισλαμικής εποίκισης πρέπει να αμυνθούμε.” “Όσο για το σύμβολό μας δεν φταίμε εμείς εάν υπάρχει αμάθεια. Το σύμβολό μας είναι ο Μαίανδρος, ο οποίος κοσμεί πολλά αρχαία μνημεία και ναούς και συμβολίζει την αγνότητα και εμείς θέλουμε να αντισταθούμε στον υλισμό, ο οποίος διαφθείρει την κοινωνία”.
Κατέληξε λέγοντας ότι οι πολιτικές των άλλων ευρωπαϊκών χωρών, οι οποίες βασίζονται στο ελεύθερο εμπόριο, στον φιλελευθερισμό και στην πλουτοκρατία έφερε την Ευρώπη σε αυτή τη σημερινή κατάσταση.
Οι Λαοί της Ευρώπης πρέπει ενωμένοι να απελευθερωθούμε από αυτήν την πολιτική των τοκογλύφων. ΠΗΓΗ    ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6038933471419685393

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item