Widgets

ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ! «Η ΕΛΠΙΔΑ ΗΡΘΕ!!!» (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ)


Ζωή Κωνσταντοπούλου σε κατάσταση αμόκ: Πάρε μου το αφεντικό σου να σε απολύσει τώρα [ηχητικό]

Ενα απίστευτο -διπλό- επεισόδιο με πρωταγωνίστρια την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου συνέβη στην Αιδηψό.
Η πρόεδρος της Βουλής προπηλάκισε υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων, από τον οποίο απαιτούσε να της αλλάξει λάστιχο στο αυτοκίνητό της, ενώ απείλησε και δύο γυναίκες που έτυχε να βρίσκονται εκεί και επιχείρησαν να βιντεοσκοπήσουν τη σκηνή. Απαίτησε να σβήσουν φωτογραφίες και βίντεο και μάλιστα, σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, άνοιξε η ίδια την πόρτα και άρπαξε τα κινητά τους θέλοντας να διασφαλίσει ότι όντως τα έσβησαν.Το πρώτο επεισόδιο έγινε την Κυριακή του Πάσχα, όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΚΟ, στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Αιδηψός-Ιστιαία, απαιτώντας να της αλλάξουν το λάστιχο επειδή έχανε αέρα.

Στις διαμαρτυρίες του υπαλλήλου ότι δεν είναι βουλκανιζατέρ και δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου άρχισε να φωνάζει και να τον απειλεί: «Πάρε μου το αφεντικό σου να σε απολύσει τώρα, δεν ξέρεις ποια είμαι εγώ». Ο υπάλληλος επέμεινε, της έβαλε αέρα στο προβληματικό λάστιχο και η πρόεδρος της Βουλής αποχώρησε.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε και την επόμενη ημέρα, Δευτέρα του Πάσχα, όπου και απαίτησε πάλι να γίνει αλλαγή του ελαστικού. Ο υπάλληλος του πρατηρίου επανέλαβε ότι δεν έχει αυτή τη δυνατότητα. «Δεν μπορούμε να σας αλλάξουμε λάστιχο, δεν έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία, δεν είμαστε βουλκανιζατέρ».  
ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ και [ηχητικό]
 ΗΧΗΤΙΚΟ =>  ΕΔΩ!!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! σε Τρομοκράτες, Εμπόρους Ναρκωτικών, Λαθρομετανάστες και Διεθνείς Τοκογλύφους!
ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => 4.500.000 εισβολείς-έποικοι, έτοιμοι για απόβαση στην Ελλάδα! Τι δεν καταλαβαίνεις Έλληνα;

Η ΛΕΠΙΔΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ – 695 ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!!!

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ η χθεσινή προσέλευση λαθρομεταναστών στα νησιά του Αιγαίου μας, που λαμβάνει πλέον διαστάσεις αληθινής εισβολής! Έτσι:

Ογδόντα ένας (81) λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν στην περιοχή »ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ» έως και εντός πόλεως Μυτιλήνης ν. Λέσβου, εξήντα επτά (67) στην περιοχή »ΣΥΚΑΜΙΝΕΑΣ» ν. Λέσβου, πενήντα ένα (51) στην “ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ” Χίου, σαράντα εννέα (49) στην Παναγία Οινουσσών Χίου, τριάντα τέσσερα (34) στην περιοχή »ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ» ν. Σάμου, πενήντα (50) στην περιοχή »ΔΕΗ» ν. Χίου, σαράντα (40) στη θαλάσσια περιοχή “ΝΑΓΟΣ” ν. Χίου , σαράντα έξι (46) στην περιοχή »ΣΚΑΝΔΑΡΙ» ν. Κω, είκοσι πέντε (25) στην περιοχή »ΣΚΑΝΔΑΡΙ» ν. Κω, σαράντα οχτώ (48) στην περιοχή »ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ» ν. Σάμου, σαράντα τέσσερις (44) στην περιοχή »ΑΓΙΑ ΕΡΜΙΟΝΗ» ν. Χίου, σαράντα δύο (42) στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά αεροδρομίου ν. Λέσβου, σαράντα εννέα (49) στη θαλάσσια περιοχή αεροδρομίου ν. Λέσβου, τριάντα τέσσερις (34) στις βορειοανατολικές ακτές της ν. Φαρμακονησίου και τριάντα πέντε (35) στις βορειοανατολικές ακτές της ν. Φαρμακονησίου.

Σύνολο: 695 μέσα σε μια μέρα!!! Δεν ξανάγινε μέχρι τώρα, αλλά –όπως φαίνεται- από δω και πέρα θα συμβαίνει καθημερινά!

(ΥΓ) 1: Άντε, να τους  χιλιάσουμε!

(ΥΓ) 2: Ζήτω οι  «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου! ΠΗΓΗ


Κανένα μέλος της Χρυσής Αυγής στις λίστες της φοροδιαφυγής κ. Μητρόπουλε

Η Χρυσή Αυγή δηλώνει πως κανένας βουλευτής, στέλεχος ή άλλο μέλος δεν περιλαμβάνεται σε καμία από τις λίστες της φοροδιαφυγής, αντιθέτως είμαστε το μόνο κόμμα που ελέγχθηκε εξονυχιστικά από το ΣΔΟΕ και βρέθηκε πεντακάθαρο.
Επιπροσθέτως, σε ερώτηση μας στην Βουλή ο αρμόδιος υπουργός Νικολούδης δήλωσε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αδυνατεί να εισπράξει χρήματα από τις λίστες της φοροδιαφυγής και τις όφσορ εταιρείες.  Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Η ιδεοληψία και τα κονδύλια τυφλώνουν! Σύριζα: «Οι πρόσφυγες έχουν μηδενική παραβατικότητα»

Πολλά ήταν τα ευτράπελα της συνέντευξης της κυρά Τασίας στο ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί. Πέραν του γεγονότος ότι «δεν βλέπει τους μετανάστες» στο κέντρο των Αθηνών, προέβη και σε μία άλλη πρόκληση, η οποία είναι πραγματικά άνευ προηγουμένου. Μεταξύ των άλλων που είπε ανέφερε ότι «οι πρόσφυγες έχουν μηδενική παραβατικότητα και στατιστικά δεν έχει καταγραφεί κανένα αδίκημα από την πλευρά τους».
Φαίνεται πως η κυρά Τασία δεν είδε ούτε τον Θανάση Λαζανά, ούτε τον Μανώλη Καντάρη, ούτε την Μυρτώ, ούτε τους χιλιάδες άλλους ανθρώπους, που έπεσαν θύματα «προσφύγων» ή «κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών», για να χρησιμοποιήσουμε την παλαιότερη ορολογία των συριζαίων. Δεν είδε ούτε την αλήθεια ότι το 70% των κρατουμένων είναι αλλοδαποί. Ούτε έχει δει την ημερήσια διάταξη των δικαστηρίων σε ολόκληρη την χώρα. Έχει την «λογική» του, βέβαια, όλο αυτό το παραλήρημα, αφού δεν τους είδε ούτε όταν πήγε στην Ομόνοια, συνεπώς είναι μάλλον «αόρατοι» για αυτήν.
Ποια είναι, όμως, τα ελατήρια της κυρά Τασίας για όλον αυτό τον «ανθρωπισμό» που σβήνει ακόμα και το αίμα των Ελλήνων, που έχουν πέσει τα θύματα της αυξανόμενης εγκληματικότητας; Αν ήταν άδολος και αγνός ανθρωπισμός – «αντιρατσισμός» θα μπορούσε κανείς να διαφωνήσει σε ιδεολογικό – πολιτικό επίπεδο, ανακαλώντας την Χριστοδουλοπούλου στην πραγματικότητα. Όμως δεν είναι καθόλου άδολος ο «ανθρωπισμός» - «αντιρατσισμός» αυτός.
Ιδού ένα άλλο κομμάτι των δηλώσεων της ιδίας: «Αν ακούει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι λέτε για μετανάστες και λαθρομετανάστες, δεν θα εγκρίνουν κανένα κονδύλιο»
Κοινώς όλα γίνονται για τα λεφτά! Όλα γίνονται για τα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Γι’ αυτό και η τόση κάψα της αριστεράς για να μην τους αποκαλεί κανείς λαθρομετανάστες. Γιατί θα εγκριθούν μικρότερα κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Και που πάνε όλα αυτά τα κονδύλια; Προφανώς όχι στον «ανθρωπισμό», αφού αυτοί οι άνθρωποι αφήνονται στην Ομόνοια και στην τύχη τους.
Πηγαίνουν είτε στους διεθνείς τοκογλύφους (η αθώα σκέψη), είτε σε κάποιες τσέπες, οι οποίες δεν είναι πρόθυμες να εφαρμόσουν τον νόμο και να χάσουν τα κονδύλια. ΠΗΓΗ

Καλύτερα να σωπάσουν: Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν δικαιούνται να μιλάνε για λαθρομετανάστευση!
Δεν πρόλαβε η αρμόδια υπουργός για την λαθρομετανάστευση, Τασία Χριστοδουλοπούλου, να πετάξει την μπαρούφα της και από πίσω ξεμύτισαν για να την μεμφθούν οι σαμαροβενιζέλοι, με αντίστοιχα δελτία τύπου που έλαβαν υπερπροβολή από τα κανάλια και τις φυλλάδες της διαπλοκής.
Θα πει, βεβαίως, κανείς ότι δικαίως αφού οι ανοησίες της υπουργού προσφερόντουσαν για κριτική και μάλιστα υψηλών τόνων. Όμως για να λέμε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση, οι μόνοι που δεν δικαιούνται δια να ομιλούν για το θέμα της λαθρομετανάστευσης είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ήταν που εξερράγη το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στα αστικά κέντρα της χώρας. Επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ήταν που συνέβησαν τα πιο φρικώδη των εγκλημάτων και αντιμετωπίστηκαν με τον Βενιζέλο να κουνάει το δάκτυλο στους Έλληνες, κατηγορώντας τους για ρατσισμό. Επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ήταν που θεσπίστηκε το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο που προσφέρει ες αεί παραμονή στον οποιονδήποτε λαθρομετανάστη καταγγείλει ψευδώς έναν Έλληνα για «ρατσισμό».
Νεοδημοκράτης ήταν ο νυν ΠτΔ, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες που επέλεξαν την χώρα μας ως τόπο προορισμού τους. Το ΠΑΣΟΚ ήταν που έδινε αφειδώς λεφτά σε λαθρομετανάστες για να κουνάνε σημαιάκια στην κατά τα άλλα κενή, από κόσμο, προεκλογική συγκέντρωση του Βενιζέλου.
Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν δικαιούνται να ασχολούνται με το μείζον και φλέγον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Και ούτε τους συμφέρει να ασχολούνται, γιατί γίνονται ρεζίλι σε κάθε τους βήμα.  ΠΗΓΗ

Μεγαλόστομες δηλώσεις και από πράξεις τίποτα! Μητρόπουλος: «Όλοι οι υπουργοί οικονομικών στην Λίστα Νικολούδη»Η λίστα του υπουργού Επικρατείας περί της διαφθοράς, Παναγιώτη Νικολούδη, είναι ένα από τα μυστήρια της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Το μόνο στοιχείο που έχει δει το φως της δημοσιότητας ήταν ένα κομμάτι της λίστας που αφορούσε αιρετούς της αυτοδιοίκησης, ιατρούς νοσοκομείων, προέδρους ΝΠΔΔ, μέλη επιτροπών αξιολόγησης διαγωνισμών και δημοσιογράφους. Τότε μάλιστα είχε καταθέσει ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό ο έγκλειστος Συναγωνιστής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, χωρίς ωστόσο να δοθούν άλλα ονόματα στην δημοσιότητα.
Τώρα σε πρωινάδικο του ANT1, βγήκε ο βουλευτής του Σύριζα, Αλέξης Μητρόπουλος, και είπε: «Στη λίστα Νικολούδη υπάρχουν τα ονόματα όλων των υπουργών Οικονομικών, πολιτικών και δημοσιογράφων. Πρέπει να μπει έκτακτος φόρος σε όσους έχουν εμβάσματα στο εξωτερικό πάνω από 500.000 ευρώ».
Αβίαστα προκύπτουν συγκεκριμένα ερωτήματα, βεβαίως, που αφορούν τόσο την λίστα Νικολούδη, όσο και την δήλωση Μητρόπουλου. Κατά πρώτον, θεωρεί ο κ. Μητρόπουλος ότι το θέμα της συγκεκριμένης λίστας και των συγκεκριμένων εμβασμάτων είναι θέμα προς επικοινωνιακή επεξεργασία ή προς εργασία; Κατά δεύτερον, πόσοι συριζαίοι σύντροφοί του βρίσκονται στην συγκεκριμένη λίστα; Γιατί το πόθεν έσχες μερικών αυτό καταδεικνύει.
Τρίτον και κυριότερον, πόσα λεφτά θα εισπράξει η κυβέρνηση από την εν λόγω λίστα; Γιατί την τελευταία φορά που ερωτήθηκε ο κ. Νικολούδης, από τον Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, περί της λίστας Λαγκάρντ δήλωσε αδυναμία είσπραξης, προφασιζόμενος δυσκολίες στην έρευναΚαι έστω και αν δεν μπορεί να εισπράξει, θα φέρει ο κ. Μητρόπουλος την λίστα στην Βουλή ώστε να γίνει κοινωνός ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός του περιεχόμενού της;
Πρώτοι στα λόγια οι συριζαίοι, αλλά στις πράξεις έχουν ένα μικρό  πρόβλημα!   ΠΗΓΗ


Μπαράζ διαρρήξεων στην Βέροια από σεσημασμένους Ρομά την ώρα της Ανάστασης!


Μέσα σε διάστημα τεσσάρων ωρών διέρρηξαν οκτώ διαμερίσματα!
Την ώρα που όλοι οι κάτοικοι της Βέροιας είχαν πάει στις εκκλησίες για την Ανάσταση, οι δύο δράστες βρήκαν την ευκαιρία να “τρυπώσουν” και να “γδύσουν” τα σπίτια τους.
Συγκεκριμένα, μπαράζ διαρρήξεων κατηγορείται ότι διέπραξε το βράδυ της Ανάστασης δίδυμο δραστών στη Βέροια. Εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ενοίκων, οι δύο άνδρες, σύμφωνα με την Αστυνομία, διέρρηξαν, μέσα σε διάστημα τεσσάρων ωρών, οκτώ διαμερίσματα, απ' όπου αφαίρεσαν κοσμήματα.
Οι δράστες, από τους οποίους συνελήφθη ένας 49χρονος, ενώ αναζητείται ο 46χρονος συνεργός του, κατηγορούνται ότι παραβίαζαν τις κεντρικές εισόδους ή αναρριχούνταν στα μπαλκόνια και παραβίαζαν τα παράθυρα. Οι κλοπές καταγγέλθηκαν από τις 10 το βράδυ έως τις 2 τα ξημερώματα.
Αναλυτικότερα, επιβαίνοντας σε όχημα ιδιοκτησίας του 49χρονου, αρχικά επέλεγαν τους «στόχους» και κυρίως διαμερίσματα σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, ενώ στη συνέχεια είτε αναρριχόμενοι, είτε παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο της οικοδομής, παραβίαζαν τις πόρτες ή μπαλκονόπορτες του διαμερίσματος, αφαιρώντας κοσμήματα και χρηματικά ποσά.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ζευγάρι γάντια, ένα κατσαβίδι και ένα κλειδί μπουλονιών με ειδικά διαμορφωμένη αιχμηρή άκρη, ενώ επίσης κατασχέθηκε και το όχημα ως μέσο τέλεσης εγκληματικών πράξεων.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το συγκεκριμένο δίδυμο, που είναι Ρομά, φέρεται ότι διέπραξε σε προγενέστερο διάστημα άλλες τέσσερις κλοπές. Συνολικά, η λεία τους περιλαμβάνει κοσμήματα, εκτιμώμενης αξίας 60.000 ευρώ, όπως επίσης μετρητά ύψους 2. 700 ευρώ.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες απασχόλησαν και κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για αντίστοιχα αδικήματα. ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρομά ξήλωσαν Μνημείο Ποντιακής Γενοκτονίας για να το πουλήσουν ως μέταλλο

Ούτε συνδιάσκεψη δεν του βγαίνει του Σαμαρά
Άρθρο του Γ. Φράγκου στην εφημερίδα "Εμπρός"
"Δάκτυλο" Καραμανλή βλέπει ο Αντώνης Σαμαράς πίσω από την μαζική απροθυμία «γαλάζιων» στελεχών να συμμετάσχουν στην Οργανωτική Επιτροπή για την διοργάνωση της Εθνικής Συνδιάσκεψης της Ν.Δ., που προανήγγειλε, προ ημερών, ο ίδιος. Ο Μεσσήνιος πολιτικός εγκλωβισμένος στις εμμονές του πιστεύει ότι ο πρώην πρωθυπουργός συνωμοτεί ανοιχτά εναντίον του. Ετσι τουλάχιστον ερμηνεύουν οι καραμανλικοί, την ομιλία του στην Βουλή αναφορικά με την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το πώς οδηγηθήκαμε στο μνημόνιο.
Η φράση Σαμαρά, που τελευταία δεν ακολουθεί τις συμβουλές του επιστήθιου φίλου, πρώην γραμματέα της κυβέρνησής του, ψυχιάτρου Δημήτρη Βαρτζόπουλου, ότι «η κρίση έφερε τα μνημόνια», θεωρήθηκε ως ευθεία αιχμή για την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον πρώην πρόεδρο του κόμματος. Επόμενο ήταν την επόμενη ημέρα ο Καραμανλής να μην σηκώσει το τηλέφωνο, για πολλοστή φορά μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, σε κλήση που δέχθηκε από τον διάδοχό του στην ηγεσία της Ν.Δ. Κι αυτό, γιατί ο Σαμαράς τον είχε διαβεβαιώσει ότι θα υπερασπιστεί την «απαστράπτουσα», όπως την είχε αποκαλέσει παλαιότερα, πενταετία 2004-2009, ενώ θα κατακεραύνωνε τον Γιώργο Παπανδρέου, που μας παρέδωσε σιδηροδέσμιους στα χέρια των διεθνών τοκογλύφων. Φυσικά, όπως συνηθίζει, δεν τήρησε ούτε αυτή την δέσμευσή του, επιδεινώνοντας το ήδη βαρύ κλίμα που έχει διαμορφωθεί στις σχέσεις τους.
Επόμενο ήταν, οι παροικούντες στην οδό Στάθη Γεροδήμου, στις παρυφές του Λυκαβηττού, όπου είναι η νέα έδρα του Καραμανλή, καθώς στο παλιό γραφείο του στην Παναγή Κυριακού επικρατεί πλέον... πολυκοσμία, να εμφανίζονται αντίθετοι στο ενδεχόμενο να νομιμοποιήσουν το «πανηγυράκι του Σαμαρά», όπως αποκαλούν την Εθνική Συνδιάσκεψη της Ν.Δ. που έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο. Αποτέλεσμα είναι αρκετοί να προτείνουν την αναβολή της διοργάνωσης, με το αιτιολογικό της κακής κατάστασης της χώρας, στην πραγματικότητα όμως, γιατί φοβούνται ότι η συμμετοχή θα περιορισθεί σε διάφορα γραφικά στελέχη και μερικούς όψιμους πολιτευτές.
Στο μυαλό Σαμαρά, έχει «καρφωθεί» η υποψία ότι υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Τσίπρα και Καραμανλή που σκοπό έχουν την αναζήτηση πολιτικών αλλά και ποινικών ευθυνών για τα πεπραγμένα της κυβερνητικής θητείας του. Τελευταία, μάλιστα, πιστεύει ότι ο Καραμανλής κινείται σε συνεννόηση με τον νυν πρωθυπουργό προκειμένου με την στήριξη βουλευτών που ελέγχει ο πρώτος, να συγκροτηθεί, αν επιβεβαιωθεί το σενάριο περί αποχώρησης μέρους της αριστερής πτέρυγας του ΣΥΡΙΖΑ, κυβέρνηση εθνικής ενότητας.
Γι’ αυτό και στην τελευταία ομιλία του στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου, έσπευσε να δηλώσει πρόθυμος, να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας». Μάλιστα, κατά το δείπνο που είχε πριν 10 ημέρες με τους πρωτοεκλεγέντες βουλευτές της Ν.Δ., είπε ότι το κόμμα δεν αποκλείει την συμμετοχή του σε ένα κυβερνητικό σχήμα, του οποίου θα ηγείτο ο Τσίπρας. Ασμένως, όμως, διευκρίνισε ότι κάτι τέτοιο θα προϋποθέτει την δέσμευση Τσίπρα ότι θα συνεχίσει να ακολουθεί την οικονομική πολιτική που είχε χαράξει ο ίδιος, καθ’ υπαγόρευση των δανειστών. Το κωμικοτραγικό είναι ότι κατά την διάρκεια του δείπνου, έβγαλε μολύβι και χαρτί, αναλύοντας με όρους μαθηματικών, ότι σε περίπτωση που δεν πειθαρχήσουμε στις εντολές της τρόικας και προκληθεί πιστωτικό γεγονός, με ακραία εκδοχή το Grexit, θα πέσουν τα ποσοστά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ!
Εκείνο που προκαλεί τον γέλωτα, ακόμη και της Ντόρας Μπακογιάννη, που τελευταία συνομίλησε με τον Τσίπρα από τον οποίο έλαβε επιστολή σχετική με την συγκρότηση «Επιτροπής Σοφών» που θα εξετάσει τους λόγους που μας οδήγησαν στο μνημόνιο, είναι ότι ο Σαμαράς ονειρεύεται ότι «θα αναστηθεί πολιτικά». Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, έχει ενστερνιστεί την άποψη Λαζαρίδη ότι πρέπει να βαδίσει στα βήματα του Γαλλοεβραίου Νικολά Σαρκοζί. Το σύνθημα «κάν’ το όπως ο Σαρκοζί», κυριαρχεί στις τάξεις των πραιτωριανών του! Δυστυχώς γι’ αυτόν, όλα τα δημοσκοπικά ευρήματα δείχνουν ότι η επιρροή της Ν.Δ. περιορίζεται πλέον σε ηλικιωμένους ενώ στην νέα γενιά αναζητούνται οπαδοί της «ψοφοδεξιάς» κυριολεκτικά με το φανάρι.
Ούτως ή άλλως, η «γαλάζια» παράταξη «έχει ολοκληρώσει τον βιοϊστορικό της κύκλο», όπως είχε προφητέψει από τον Δεκέμβριο του 1999 ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων και νυν Κοινοτικός Επίτροπος, Δημήτρης Αβραμόπουλος.  ΠΗΓΗ

ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ

Γράφει ο Γεώργιος Δημητρακόπουλος, Φιλόλογος
Το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε την Ελλάδα ,απορρίπτοντας προσφυγές ξένων επενδυτών, οι οποίοι διεκδικούσαν αποζημιώσεις για την αναγκαστική απομείωση της αξίας των ομολόγων τους που επιβλήθηκε μέσω του PSI. Οι συγκεκριμένοι επενδυτές, μία ξένη εταιρία και το σλοβακικό ταχυδρομικό ταμιευτήριο, δεν είχαν δεχτεί να ανταλλάξουν τα ομόλογά τους με άλλα, εγγυημένα από τον EFSF ,μικρότερης όμως αξίας. Είχαν δηλαδή απορρίψει τη συμμετοχή τους στο διαβόητο αναγκαστικό κούρεμα του 2.012.Η νομική παράσταση για λογαριασμό της κυβέρνησης έγινε με τη βοήθεια ενός εξειδικευμένου σε αναδιαρθρώσεις χρεών αμερικανικού γραφείου, που είχε εξ αρχής επισημάνει ότι η χώρα μας μπορούσε να κουρέψει μονομερώς και χωρίς συνέπειες το χρέος που διακρατούσαν ιδιώτες, γιατί πολύ απλά η συντριπτική πλειοψηφία των ομολόγων εκείνων υπαγόταν στο ελληνικό δίκαιο. Αντίθετα, τα ελάχιστα ομόλογα που είχαν εκδοθεί προ PSI σε αγγλικό ή ελβετικό δίκαιο πληρώθηκαν επί κυβερνήσεως Παπαδήμου, ενώ ακόμη και σήμερα το ελληνικό κράτος υποχρεούται να τα εξοφλεί στο ακέραιο κατά τις εκάστοτε λήξεις τους.

Αβίαστα προκύπτει το συμπέρασμα ότι προ του PSI υπήρχαν εναλλακτικές δυνατότητες για τη διαχείριση του χρέους, καθόσον αυτό βρισκόταν σε χέρια ιδιωτών και δεν είχε μετατραπεί σε διακρατική υποχρέωση. Με την ολοκλήρωσή του δε η χώρα απώλεσε μία μοναδική ευκαιρία απεγκλωβισμού της και παγιδεύτηκε οριστικά με νέα δάνεια που υπάγονται πλέον στο αγγλικό δίκαιο, δεσμεύοντας εξ ολοκλήρου τον οφειλέτη. Το αναγκαστικό κούρεμα ομολόγων οργάνωσαν οι δανειστές σε αγαστή συνεργασία με τον τότε υπουργό Ευάγγελο Βενιζέλο. Θυμάται κανείς το τουλάχιστον παρεξηγήσιμο πάθος ,σε βαθμό εμμονικής υστερίας, με το οποίο ο Βενιζέλος επεδίωξε και εν τέλει επέβαλε το PSI ,με το οποίο <<πέτυχε>> τα εξής αξιομνημόνευτα: α) διέσωσε τις γαλλικές και γερμανικές τράπεζες, β) βύθισε τις ελληνικές τράπεζες, γ) τίναξε στον αέρα τα ασφαλιστικά ταμεία, δ) κατέστρεψε τους μικροομολογιούχους.

Χάριν αντικειμενικότητας οφείλουμε να αναφέρουμε ότι προ του θεάρεστου έργου του Βενιζέλου, ο Γεώργιος Παπανδρέου (για να μην επεκταθούμε στους προ αυτού) είχε φροντίσει με την συνενοχή της ΕΛΣΤΑΤ και τις μυστικές επαφές με το ΔΝΤ να μας εντάξει σε μηχανισμό στήριξης (ουσιαστικώς καταλήστευσης). Ο μεγαλοτραπεζίτης και μέλος της Τριμερούς Επιτροπής Παπαδήμος, που τον διαδέχτηκε, εξασφάλισε με την βοήθεια του Βενιζέλου, τα συμφέροντα του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου και απήλθε. Η προκύψασα συγκυβέρνηση λειτούργησε ως λωτός για τον επόμενο πρωθυπουργό Σαμαρά, ο οποίος λησμονώντας (sic) τις εξεταστικές για το μνημόνιο, τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ, τα Ζάππεια και βέβαια την εντολή της κομματικής του βάσης, εξελίχθηκε σε μνημονιακότερο των μνημονιακών.Και η μεγάλη έκπληξη (για τους αφελείς): ο μνημονιοσκίστης και τροϊκανοφάγος ΣΥΡΙΖΑ μάχεται με όλες του τις δυνάμεις να διατηρήσει τις συμφωνίες, επαιτώντας για νέα δάνεια.

Είναι προφανής η σύμπηξη ενός ανθελληνικού κομματικού τόξου ,του οποίου μοναδικός σκοπός είναι η εξυπηρέτηση αλλότριων συμφερόντων. Είναι πραγματικά συγκινητική η προσπάθεια της σημερινής κυβέρνησης να μας πείσει ότι οι περί χρέους προεκλογικές της αναλύσεις ήταν πομφόλυγες και ότι, έχοντας δει πλέον το φως, μας σώζει από τους δανειστές δένοντας μας χειροπόδαρα με νέα συμφωνία, επέκταση της υπάρχουσας. Ας μην επιτρέψουμε στην ασήμαντη συνεχή αλλαγή χεριών της σκυτάλης της εξουσίας να μας ρίξει στάχτη στα μάτια. Η διαφοροποίηση πολιτικού προσανατολισμού είναι λιγότερη από μηδαμινή, είναι ανύπαρκτη. Τα κόμματα διαδέχονται το ένα το άλλο εφαρμόζοντας πανομοιότυπο πρόγραμμα. Τα πρόσωπα που καταλαμβάνουν κάθε φορά τα ύπατα αξιώματα ακολουθούν στο ακέραιο την πολιτική των προκατόχων τους, υποτιθέμενων αντιπάλων. Επομένως η συγκυβέρνηση είναι παρούσα, αφού δεν είναι απαραίτητη η συνύπαρξη δύο ή περισσότερων κομμάτων στην ίδια κυβέρνηση, για να έχουμε συγκυβέρνηση, αλλά αρκεί αυτό που βιώνουμε, οι αλλεπάλληλες διαδοχικές κυβερνήσεις να ασκούν την αυτή διακυβέρνηση.

Εσχάτη γραμμή ανασχέσεως έναντι στην συνονθυλευματική λαίλαπα, είτε αρέσει είτε όχι, είναι μόνον η Χρυσή Αυγή. Με κρυστάλλινο παρελθόν, παλεύει στο παρόν, για να διαφυλάξει το μέλλον. Κάποιοι έφεραν την αλλαγή, άλλοι την κάθαρση, εσχάτως ήλθε η ελπίδα. Εμείς θα φέρουμε το Δίκαιο, χρησιμοποιώντας ένα και μοναδικό μέτρο: την πιστή εφαρμογή του Συντάγματος. Αυτό αρκεί.  
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!   ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρίς παθολόγο το νοσοκομείο της ΛήμνουΣυνάντηση Ομπάμα-Βαρουφάκη: Όταν ο ιμπεριαλισμός συναντά τον ΜαρξισμόΗ παρουσία του υπουργού Οικονομικών της κυβέρνησης Τσίπρα στην εαρινή σύνοδο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσιγκτον, γίνεται η αφορμή προκειμένου να λάβει χώρα συνάντηση μεταξύ του Γιάννη Βαρουφάκη και του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.
Υπό τον μανδύα λοιπόν, της καθιερωμένης τελετής για τον εορτασμό της Ελληνικής Ανεξαρτησίας που διοργανώνει ο Λευκός Οίκος, ο υπουργός Οικονομικών θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, προκειμένου αφενός να δώσει τα διαπιστευτήριά του στους Αμερικανούς και αφετέρου να λάβει κατευθυντήριες οδηγίες αναφορικά με τα οικονομικά και τα ζητήματα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής.
Μην αναμένετε βεβαίως τις γνωστές υστερικές αντιιμπεριαλιστικές κραυγές των εν Ελλάδι μαρξιστών. Αυτές αποτελούν προνόμιο των προεκλογικών περιόδων και ανήκουν σε μια άλλη εποχή. Ο ίδιος ο πρόεδρος του Σύριζα άλλωστε, Αλέξης Τσίπρας, φρόντισε να συνταιριάσει την μαρξιστική ρητορική με την καπιταλιστική εφαρμογή και πράξη, κατά το χρονικό διάστημα που τα ιδρύματα του κερδοσκόπου Σόρος τον περιφέρανε στις ΗΠΑ, βοηθώντας τον να χτίσει το πρωθυπουργικό του προφίλ.
Ο Βαρουφάκης επιπλέον, υπήρξε εξόχως ειλικρινής και αποκαλυπτικός κατά το παρελθόν. Φρόντισε να συνετίσει τους κύκλους της εξτρεμιστικής αριστεράς που ζητούσαν το «γκρέμισμα του καπιταλιστικού συστήματος», υποστηρίζοντας με ζήλο πως μια τέτοια εξέλιξη θα οδηγούσε την αριστερά στο περιθώριο και θα οδηγούσε στην ανάδειξη του Εθνικισμού ως κυρίαρχης πολιτικής δύναμης. Σύστηνε ως εκ τούτου στους μαρξιστές, την αναγκαιότητα της ισχυροποίησης του καπιταλισμού, ούτως ώστε να υπάρχει και λόγος ύπαρξης των μαρξιστικών ανδρείκελων.
Σε εθνικό επίπεδο τέλος, η επικείμενη συνάντηση Βαρουφάκη-Ομπάμα καταδεικνύει την εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού από τους μαρξιστές απατεώνες του Σύριζα. Από την μία και για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης ομιλούν περί εθνικής κυριαρχίας και από την άλλη, στα επίσημα φόρα και στους διεθνείς οργανισμούς, φροντίζουν να επιδεικνύουν στον μέγιστο βαθμό την τυφλή πρόσδεσή τους στο άρμα του αμερικανικού ιμπεριαλισμού.  ΠΗΓΗ

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7016819604640434557

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item