Widgets

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ


Άρθρο της Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»


Είναι αντικειμενικά βέβαιο και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση ότι το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα την τελευταία πενταετία επέτυχε τις μεγαλύτερες νίκες της μέχρι τώρα Ιστορίας του. Η έκταση των παρανομιών στις οποίες κατέφυγε η προηγούμενη κυβέρνηση και οι επεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης, αρκούν για να αντιληφθεί κανείς ότι τα κόμματα της διαφθοράς μόνον την Χρυσή Αυγή φοβούνται και υπολογίζουν, μόνον την Χρυσή Αυγή θεωρούν ειλικρινή και ικανό αντίπαλο. Αναγνωρίζουν έτσι το γνήσιο λαϊκό της έρεισμα και τις ελπίδες που εναποθέτουν σε αυτήν οι Έλληνες.

Υπάρχουν φωνές που ισχυρίζονται ότι το να παλεύεις ένα σάπιο πολιτικό σύστημα στο δικό του παιχνίδι και με τους δικούς του κανόνες, είναι μάταιο, και άλλες που προβάλλουν την ανάγκη για «γυάλισμα» της Χρυσής Αυγής. Επιθυμούν είτε την αναδίπλωση, με μια ναρκισσιστική καθαρολογία, είτε την μετατροπή της σε ένα κλαμπ ακαδημαϊκών συζητήσεων και λεκτικών πυροτεχνημάτων που θα τους εξασφαλίσει την αποδοχή του συστήματος, ίσως και μια μελλοντική υπουργοποίηση. Το «λαϊκό» του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος πρέπει, λένε, να φύγει, για να γίνει η Χρυσή Αυγή ένα «κανονικό» κόμμα. Οι αγωνιστές θα επιτρέπεται να ψηφίζουν και να χειροκροτούν, αναπαράγοντας το μοντέλο του παλαιοκομματισμού.

Με άλλα λόγια, το σύστημα και τα παράγωγά του επιδιώκουν είτε την περιχαράκωση των εθνικιστών εκεί όπου ακριβώς τους θέλει το πολιτικό κατεστημένο: στο περιθώριο του δημόσιου λόγου, έναν αντίλογο να κυνηγά την σκιά του πίσω από τον κυρίαρχο λόγο που αλλοτρίωσε ανενόχλητος την κοινωνία και τον λαό μας. Η, από την άλλη, την αποκοπή του κινήματος από τις δυνάμεις που το πίστεψαν , εξακολουθούν να το πιστεύουν και το ανέδειξαν μόλις χθες σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.

Την απάντηση την έχει δώσει ο Θείος Πλάτων και η ίδια η Φύση. Δεν μπορεί να λειτουργήσουν τα πόδια χωρίς κεφάλι, μα και νους υγιής εν σώματι υγιεί.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Χρυσή Αυγή πέρασε από μια μεγάλη δοκιμασία, η οποία θα έχει την νομική εξέλιξή της τους προσεχείς μήνες. Η δικαστική πορεία θα έχει πολιτικό ενδιαφέρον, και η συμπαράταξη των αγωνιστών είναι βέβαιον ότι εμψυχώνει και τους διωκόμενους αλλά και τους ίδιους τους αγωνιστές.

Το ζητούμενο όμως του πολιτικού αγώνα είναι η Ελλάδα που θέλουμε και το αύριο που επιθυμούμε για τον λαό μας.

Με τον αρχηγό του εκτός φυλακής -αν και σε κατ’ οίκον περιορισμό, πρωτοφανές για αρχηγό πολιτικού κόμματος που επελέγη από τον Ελληνικό Λαό σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις να τον εκπροσωπήσει σε Βουλή, Ευρωβουλή και Τοπική Αυτοδιοίκηση-, το τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας συνεχίζει τον Αγώνα του, προς απογοήτευσιν όσων παίζουν, εν αγνοία τους ή ηθελημένα, το παιχνίδι του κατεστημένου.

Η πορεία της Χρυσής Αυγής μέσα από εμπόδια που θα γονάτιζαν οποιονδήποτε είχε διαφορετική κοσμοθέαση από την δική μας, δείχνει ότι μια σιωπηλή επανάσταση βρίσκεται σε εξέλιξη, με αλλαγές που δεν πρέπει να θεωρούνται μικρές ή αργές, αφού τα όσα ανατρέπουν κατασκευάστηκαν μεθοδικά επί δεκαετίες.

Ο λαός γυρίζει την πλάτη στους δήθεν. Η ξύλινη γλώσσα, οι επιτηδευμένες λέξεις και ο λαβύρινθος μιας πολιτικής που κατασκευάστηκε για να μην την καταλαβαίνει κανείς ώστε να γίνεται ανενόχλητα η δουλειά των ολίγων, γίνονται παρελθόν. Είτε γιατί οι πολίτες εμπρός στην σκληρή πραγματικότητα εγκαταλείπουν τους σχηματισμούς του παλαιοκομματισμού, είτε γιατί έχουν ήδη κάνει αυτό το βήμα και είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τον λόγο που δικαιούνται. Οι διεργασίες που συντελούνται στην ελληνική κοινωνία, και στις οποίες η Χρυσή Αυγή έχει καθοριστική συμβολή, φέρνουν αλλαγές ουσίας, τις οποίες πρέπει να δει και πάνω στις οποίες πρέπει να στηριχτεί και να χτίσει γερά το κίνημα

Οι βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής μιλούν στον λαό στην δική του γλώσσα, μια γλώσσα την οποία μιλούν από κοινού, και την καταλαβαίνει, γιατί είναι οι ίδιοι γέννημα και ζωτικό όργανό του. Είναι αυτοί που τολμούν να μεταφέρουν την συζήτηση από την εικονική οικονομία στην πραγματική. Είναι οι μόνοι που μιλούν για πολιτική, για όραμα και για ιδέες, αυτοί που έβαλαν και βάζουν τον εαυτό τους στην υπηρεσία της Πατρίδας και του Λαού, χωρίς εξαρτήσεις από ξένα κέντρα, με σαφή άξονα της πολιτικής τους τον Έλληνα και την Ελλάδα.

Αυτό είναι που πρέπει να εμπλουτιστεί ποιοτικά και να καλλιεργηθεί περεταίρω, ανοίγοντας το κίνημα σε μια κοινωνία που σύντομα θα απογοητευθεί από τις θολές υποσχέσεις και τις παλινωδίες της αριστερής κυβέρνησης. Η δικαστική εξέλιξη είναι ένα κεφάλαιο της Ιστορίας του κινήματος. Η παραγωγή θέσεων και λύσεων, η μετουσίωση και η αξιοποίηση των διδαγμάτων των τελευταίων ετών, ο πολιτικός αγώνας, ο ομφάλιος λώρος που συνδέει κίνημα και λαό, αυτά είναι τα μελήματά μας.

Η Χρυσή Αυγή είναι η καρδιά του λαού μας. Με δύναμη, με θέληση, με γνώση, προχωρούμε ενωμένοι και αποφασιστικοί, διεκδικώντας το Αύριο που αξίζει στην Ελλάδα.ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΝ
Γράφει ο Αθανάσιος


Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.


Βιώνουμε μία τραγική και κρίσιμη χρονική συγκυρία για το μέλλον της Πατρίδας, αυτή που εν πολλοίς θα καταδείξει και θα δρομολογήσει την πορεία των επόμενων γενεών των Eλλήνων καθιστώντας τους είτε σκλάβους για πολλά χρόνια, είτε ελεύθερους ανθρώπους.


Λίαν προσφάτως ο ελληνικός λαός αποφάσισε με την ψήφο του να εκχωρήσει την ευθύνη της κρίσιμης αυτής μάχης σε ένα αμφιλεγόμενο και πολυσυλλεκτικό πολιτικό συνονθύλευμα, το ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε δώσει στο πρόσφατο παρελθόν αμέτρητα δείγματα γραφής σχετικά με τις εθνοαποδομητικές και προδοτικές του θέσεις επί των κυριότερων Εθνικών θεμάτων.

Το κατά πόσο αυτή η ψήφος υφαρπάχθηκε από τους απάτριδες διεθνιστές – μαρξιστές, οι οποίοι ενώ κραύγαζαν τις αντιμνημονιακές και αντικεφαλαιοκρατικές τους κορώνες, οι ίδιοι με τα περιουσιακά τους στοιχεία και την εν γένει πολιτική τους δράση επιβεβαίωναν το ρόλο του κρατικοδίαιτου εργατοπατέρα, είναι κάτι που θα αποδεικνύεται συνεχώς και καθημερινά.

Οπωσδήποτε δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση από το σύνολο των ποδηγετημένων, τρομοκρατημένων και παραπληροφορημένων από τα ΜΜΕ της ολιγαρχίας και της πλουτοκρατίας, να αποκτήσουν ξαφνικά την κρίση και την αντίληψη που θα τους επιτρέψει να επιλέξουν με νηφαλιότητα και σοφία τους εκπροσώπους τους στα κοινά.

Είναι τόσο μακρόχρονη και συστηματική η προπαγάνδα και η πολιτική «καθοδήγηση» που υφίστανται επί σειρά ετών από το ξενοκίνητο και ξενόδουλο πολιτικό κατεστημένο, ώστε δεν θα μας προξενούσε καμία εντύπωση εάν στο άκουσμα του όρου «αριστερά» κάποιοι εκ των συμπατριωτών μας… σταυροκοπιόντουσαν έχοντας την εντύπωση ότι πρόκειται για κάποια σύγχρονη «αγία» της Ορθόδοξης Πίστεώς μας.

Άλλωστε έχουμε νωπά παραδείγματα από εικόνες «ελλήνων» οι οποίοι φιλούσαν τα χέρια (!!!) κάποιων ελεεινών και κατάπτυστων πολιτικών σαν τον Γ.Α.Π. το Βενιζέλο και το Σαμαρά, αυτούς που τους έριξαν στα δόντια των αδηφάγων τεράτων του ΔΝΤ και των διεθνών τοκογλύφων, ώστε να καθίσταται σαφές ότι οι πολιτικές επιλογές της πλειοψηφίας των συμπατριωτών μας εξακολουθούν να αποπνέουν μία οσμή γηπεδικού οπαδισμού και πρωτοφανούς ανωριμότητας.

Είναι όμως ταυτόχρονα ένδειξη μωρίας ή και σκανδαλώδους αδιαφορίας, το γεγονός ελάχιστοι εξ αυτών των συμπατριωτών μας αντιλαμβάνονται το πέπλο της συγκάλυψης και της ατιμωρησίας που απλώνεται γύρω από αυτές τις ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ των πολιτικάντηδων.

Ο Βενιζέλος γλίτωσε (με την παρέμβαση του συνεταίρου του Σαμαρά) από τις κατηγορίες για τα σκάνδαλα του ΥΠΕΘΑ (Υποβρύχια Type 214, Ναυπηγεία Σκαραμαγκά κλπ κλπ), ο Παπακωνσταντίνου (με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ) θα αντιμετωπίσει κατηγορίες «πλημμελήματος» για την απόκρυψη στοιχείων της περιβόητης «λίστας Λανγκάρντ» και την παρεπόμενη συγκάλυψη εκατοντάδων ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ που απομυζούσαν τον ιδρώτα των ελλήνων (ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣ ΕΥΡΩ) και τον φυγάδευαν σε τράπεζες της Ελβετίας.

Ο κολλητός του τέως ευτραφούς πρωθυπουργού Καραμανλή, Φιλιππίδης (συλληφθείς προ μηνών με πλαστό διαβατήριο στην Τουρκία) γυροφέρνει την επικράτεια ανενόχλητος και διασκεδάζει με τα λεφτά των ελλήνων καταθετών του ΤΤ, τα οποία κατηγορείται ότι καταχράσθηκε παρέα με τον πλουτοκράτη μεγαλοεργολάβο και καναλάρχη Κοντομηνά.
Ο δεύτερος μάλιστα καταπατά με περισσότερο σκανδαλώδη τρόπο τους περιοριστικούς όρους που του επεβλήθησαν για τις ίδιες πράξεις, ενώ συνεχίζει μέσω του τηλεοπτικού του μπερντέ, τον οχετό των ύβρεων, των συκοφαντιών και των ψευδών σε βάρος του 3ου πολιτικού Κινήματος της χώρας.

Την ίδια στιγμή που αποφάσεις λειτουργών της δικαιοσύνης σε βάρος αυτών των ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΩΝ καταπατούνται και αγνοούνται σκανδαλωδώς, η ελληνική κοινωνία αναμένει μία «πολύκροτη δίκη», αυτή του Αρχηγού και κορυφαίων στελεχών του 3ου πολιτικού κόμματος της χώρας, στους οποίους οι συνθήκες προφυλάκισης, οι συνθήκες κράτησης και οι περιοριστικοί όροι που επεβλήθησαν, συγκρινόμενοι με τους αντίστοιχους προς τον Κοντομηνά και τον Φιλιππίδη, είναι άκρως προκλητικοί, μεροληπτικοί και με σαφή πολιτικό χαρακτήρα.

Δεν θα υπεισέλθω στην ανάλυση του γελοίου, χαλκευμένου και διάτρητου κατηγορητηρίου που ενεπνεύσθη ο οσφυοκάμπτης των σιωνιστών Σαμαράς, παρέα με το δικηγόρο των Rothschild Δένδια, ορμώμενοι από τους οχετούς ενός συστηματικού υβριστή και συκοφάντη του Κινήματος των απροσκύνητων Ελλήνων Εθνικιστών, του γραφικού ψευδολόγου Ψαρρά.
Ούτε θα σπεύσω να υπενθυμίσω στους αποχαυνωμένους από τα τηλεαποβράσματα των καναλιών της πλουτοκρατίας συνέλληνες, τα περιβόητα οπτικοακουστικά ντοκουμέντα ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ και «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ».

Θα τους επιστήσω απλά την προσοχή στα ελάχιστα ομολογουμένως (λόγω χώρου της ιστοσελίδας) ανωτέρω παραδείγματα, όπου φαίνεται ξεκάθαρα η αντίληψη περί «δικαίου» που επικρατεί στο κράτος αυτό, είτε κυβερνούν «δεξιοί» είτε «αριστεροί».

Για όσους επίσης διακατέχονται από ιδεοληπτικές είτε επικοινωνιακές εμμονές σχετικά με το Κίνημά μας και την περιρρέουσα παραφιλολογία και προπαγάνδα, έχω να υπενθυμίσω ότι η υιοθέτηση κοινής ενδυμασίας, τα πατριωτικά τραγούδια με τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ανά χείρας, ουδέποτε στο παρελθόν της νομικής ιστορίας της υφηλίου αποτέλεσαν «ενοχοποιητικά στοιχεία» και μάλιστα για κατηγορίες τόσο βαριές, που αφορούν «εγκληματικές οργανώσεις».

Ίσως στο εκμαυλισμένο και δυσώδες πλαίσιο της «σύγχρονης» ελληνικής κοινωνίας, οι παρελάσεις με ελληνικές σημαίες και οι εκδηλώσεις ιστορικής μνήμης προς τιμήν Ηρώων του Έθνους να θεωρούνται «οπισθοδρόμηση», ενώ οι «παρελάσεις» ΚΙΝΑΙΔΩΝ και η κάθε μορφής ανωμαλία και παραφροσύνη να παρουσιάζονται ως «πρόοδος», ένεκα της περιρρέουσας προπαγάνδας.

Η έννοια του δικαίου όμως ΔΕΝ θα παύσει να υφίσταται, διότι άπαντες μπορεί να αδικηθούν και άπαντες να δικαιωθούν, ακόμη και οι κρατούντες, διότι την έννοια του δικαίου την ενέσπειρε ο ίδιος ο Θεός και ουδείς μπορεί να τη διαστρεβλώσει με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων ή την πολιτική προπαγάνδα.

Ας θυμούνται λοιπόν οι πάσης φύσεως κρατούντες ότι η Θεία Δίκη είναι πάντοτε παρούσα και στην επερχόμενη ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ δίκη, προϊόν μίας άθλιας σκευωρίας, είναι ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.

Και φυσικά θα πρέπει οι κρατούντες να αντιληφθούν ότι δεν μπορούν με μεθοδεύσεις, αδικίες, δολοφονίες και αισχρή προπαγάνδα να λυγίσουν το φρόνημα και την Πίστη των Ελλήνων Εθνικιστών, διότι αυτά πηγάζουν από την αθάνατη ελληνική ψυχή που φέρουμε μέσα μας, ως γνήσιοι απόγονοι των ενδόξων προγόνων μας, αμόλυντοι και ανέγγιχτοι από τις σημερινές ξενόδουλες και ξενόφερτες πολιτικές «ιδεολογίες» που αυτοί υπηρετούν ως σύγχρονοι εθελόδουλοι, ραγιάδες «νέας κοπής».

Θα κλείσω με μία φράση του μεγάλου φιλοσόφου Πλάτωνος, η οποία αντιπροσωπεύει κάθε Έλληνα Εθνικιστή και ταιριάζει απόλυτα στην παρούσα κατάσταση που αντιμετωπίζει το Κίνημά μας…»
Αν ήταν ανάγκη να αδικώ ή να αδικούμαι, θα προτιμούσα ν’ αδικούμαι παρά ν’ αδικώ».

Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη!!!


ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2618790855449655021

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item