Widgets

Έφτασε η ώρα της δικαίωσης των Ελλήνων! Έφτασε η ώρα της Χρυσής Αυγής! (2)


Πρόκειται για την δίκη - φιάσκο του αιώνα και το πρόγευμα της δίκης των ραδιούργων, όπου εκεί θα δικαστούν και θα λογοδοτήσουν αυτοί που έστησαν την σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: Έφτασε η ώρα της δικαίωσης των Ελλήνων! Έφτασε η ώρα της Χρυσής Αυγής! (ΜΕΡΟΣ 1ο)


Εφημερίδα “Παραπολιτικά”: Καταιγίδα αποκαλύψεων για τις παρανομίες του «Παναθηναϊκάκια» - Ξηλώνεται το παραδικαστικό Σαμαρά


Το «αφιέρωμα» του περιοδικού «Hot Doc» στα έργα και τις ημέρες του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Ισίδωρου Ντογιάκου, διεύρυνε τον κύκλο της ενασχόλησης μαζί του και από άλλα έντυπα.
Η εφημερίδα «Παραπολιτικά», αναφερόμενη στα όσα έγραψε το «Hot Doc» και κάνοντας μια σύνοψη στο «αφιέρωμα» του περιοδικού για τον Ντογιάκο, σχετικά με την δικαστική σκευωρία του Σαμαρά κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στην οποία ο Ντογιάκος ήταν επικεφαλής, γράφει τα εξής:«Το πόρισμα των 700 σελίδων βάσει του οποίου δικάζονται σήμερα με βαρύτατες κατηγορίες οι βουλευτές και τα μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου αμφισβητείται εντόνως από δικαστικούς και νομικούς κύκλους. Άλλωστε, για την πλειονότητα αυτών έχουν αρθεί πολλοί περιοριστικοί όροι, κάτι που αποδυναμώνει το αρχικό κατηγορητήριο.
Πέρσι τον Απρίλιο, μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο με τον πρώην στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Τάκη Μπαλτάκο, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλ. Κασιδιάρης αποκάλυψε ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ακούγεται μια φωνή που μοιάζει με αυτή του πρώην πρωθυπουργού να λέει στον συνομιλητή του: "Πες στον "Παναθηναϊκάκια" τους άλλους τρεις που θα πάνε εκεί να τους γ@μήσει". Ο Ηλ. Κασιδιάρης εξήγησε ευθέως ότι ο "Παναθηναϊκάκιας" είναι ο κ. Ντογιάκος και η εντολή αφορούσε στην προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Στάθη Μπούκουρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Αποκαλύπτεται το παραδικαστικό Σαμαρά - O «Παναθηναϊκάκιας» αποφάσιζε με άνωθεν εντολές
Κι όμως, ο κ. Ντογιάκος δεν κινήθηκε, ως αρμόδιος ανακριτής, προς τη διερεύνηση της υπόθεσης. Ούτε καν στοιχειωδώς, παρότι επρόκειτο για υποκλαπείσα συνομιλία στο ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο. Ουδείς από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών έχει ασχοληθεί έως σήμερα με ένα τόσο σκοτεινό και ύποπτο συμβάν, το οποίο αν μη τι άλλο αποτελεί νάρκη στα θεμέλια της εθνικής ασφάλειας και της διασφάλισης του απορρήτου τέτοιων επικοινωνιών.
Περαιτέρω, το περιοδικό "Hot Doc" παρουσιάζει την έκθεση πραγματογνωμοσύνης του πιστοποιημένου βελγικού εργαστηρίου Recording Mixing, MasteringStudio-Audio Engineering, το οποίο συνέκρινε τη φωνή του κ. Σαμαρά με αυτή που ακούγεται στο ηχητικό ντοκουμέντο, καταλήγοντας στο εξής: "Η σύγκριση ανάμεσα στις δύο πηγές έδειξε κοινά χαρακτηριστικά τόνου, φωτοσυντονισμού και στυλ ομιλίας, παρά τη  πολύ σύντομη διάρκεια του επιθεωρημένου αρχείου (5 δευτερόλεπτα), που από τεχνικής άποψης δεν επιτρέπει τη δημιουργία ενός λεπτομερούς φωνητικού προτύπου". Συμπληρώνεται, ακόμη, ότι ο "πολύ χαρακτηριστικός τόνος, ο χρονισμός του συλλαβισμού και η προφορά του ομιλητή οδηγούν σε έναν πολύ υψηλό βαθμό βεβαιότητας όσον αφορά την αυθεντικότητα της ταυτότητας της φωνής"».
Το δημοσίευμα μιλάει από μόνο του για το φιάσκο, στο οποίο οδηγείται η σκευωρία αυτή, αφού σε καθημερινή βάση το κατηγορητήριο αποδυναμώνεται και αποδομείται, ολοένα και περισσότερο. Μόνο κάτι σεσημασμένα και περιθωριακά «νούμερα», με μόνιμη αντεθνική συμπεριφορά, έλεγαν πριν από καιρό ότι «η υπόθεση είναι δεμένη», προσπαθώντας για προφανείς λόγους να ικανοποιήσουν τους δικούς τους συμπλεγματικούς και εκδικητικούς πόθους μίσους.
Ο ίδιος ο Ντογιάκος τηρεί σιγή ιχθύος για ένα θέμα, για το οποίο έχει καταγγελθεί ότι τον αφορά άμεσα. Υπάρχει ένα ηχητικό ντοκουμέντο, που παρουσιάζει ΞΕΚΑΘΑΡΑ (καθώς η ταυτοποίηση της αυθεντικότητας της φωνής του έχει ουσιαστικά επικυρωθεί) τον τότε πρωθυπουργό να διατάζει τον συνομιλητή του να δώσει κι αυτός με την σειρά του εντολές «στον ψηλό, τον "Παναθηναϊκάκια"» να προβεί σε κάποιες απαράδεκτες, παράνομες και ανήθικες ενέργειες. Είναι απορίας άξιον, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται και στο δημοσίευμα, γιατί ο Ντογιάκος «δεν κινήθηκε, ως αρμόδιος ανακριτής, προς τη διερεύνηση της υπόθεσης». Είναι δυνατόν η μόνη αντίδρασή του στο τόσο σοβαρό αυτό ζήτημα να είναι ότι «το μόνο αληθές είναι ότι είμαι Παναθηναϊκός;» Αντιθέτως, θα έπρεπε να κινήσει άμεσα τις διαδικασίες για να λάμψει όλη η αλήθεια, και αφού δεν εννοεί αυτόν ο Σαμαράς στον συνομιλητή του ως «Παναθηναϊκάκια», να μάθουμε σε ποιον τελικά αναφέρεται. Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ ο Ντογιάκος απαντά στο «Hot Doc» για τις συνθήκες εκλογής του, χωρίς ωστόσο η απάντηση του να είναι σε καμία περίπτωση ικανοποιητική, δεν αναφέρει το παραμικρό για τα όσα του προσάπτει το περιοδικό για την υπόθεση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Το θέμα, βεβαίως, είναι πολύ σοβαρό και έχει πολύ δρόμο μπροστά του, καθώς και -προφανώς- πολλές ακόμη αποκαλύψεις. Επί το παρόντος, αυτό το οποίο πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι η πολιτική και δικαστική χούντα του Σαμαρά αποτελεί πλέον θλιβερό παρελθόν. Όσα, όμως, προξένησε αυτή η χούντα σε ΑΘΩΟΥΣ ανθρώπους, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα δικά της στενά συντηρητικά συμφέροντα, δεν είναι δυνατόν να ξεχαστούν. Η αληθινή Δικαιοσύνη θα θριαμβεύσει, αποδίδοντας σε Δίκαιους και αδίκους αυτό που πραγματικά τους αξίζει.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ     
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ προϊστάμενος της Εισαγγελίας ο «Παναθηναϊκάκιας»-Όλα τα στοιχεία που καίνε τον εντολοδόχο του ΣαμαράΤο περιοδικό «Hot Doc» αποκαλύπτει σήμερα τις μεθοδεύσεις με τις οποίες ο Ισίδωρος Ντογιάκος ανέλαβε τον Νοέμβριο του 2014 τη διοίκηση της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.
Προκειμένου να «ξεφορτωθούν» τον έμπειρο Εισαγγελέα Παναγιώτη Καραγιάννη που μόλις πριν ένα μήνα (Σεπτέμβριο του 2014) είχε εκλεγεί προϊστάμενος με συντριπτική πλειοψηφία (70 ψήφους σε σύνολο 85), τον προήγαγαν σε Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Παρά το γεγονός ότι ακόμα και μετά την προαγωγή του ο Καραγιάννης δικαιούνταν βάσει νόμου να κρατήσει τη θέση του προϊσταμένου στο Εφετείο Αθηνών, εξωθήθηκε σε παραίτηση προκειμένου αυτή να καλυφθεί από κάποιον άλλον.
Στη συνέχεια, προκηρύχθηκαν νέες εκλογές για τις 29 Νοεμβρίου 2014. Σύμφωνα με τον νόμο 1756/1988, στα ψηφοδέλτια συμμετέχουν οι μισοί εισαγγελείς του Εφετείου με βάση τη σειρά αρχαιότητας. Στο Εφετείο Αθηνών υπηρετούσαν τότε 20 Εισαγγελείς, οπότε δικαίωμα να θέσουν υποψηφιότητα είχαν μόνο οι 10 παλαιότεροι.
Ο Ντογιάκος δεν είχε δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα, καθώς ήταν 11ος στη σειρά αρχαιότητας. Παρόλα αυτά, όχι μόνο του επετράπη παρανόμως να λάβει μέρος στις εκλογές, αλλά μετά από παρασκηνιακές πιέσεις, συγκέντρωσε οριακά τις περισσότερες ψήφους και εξελέγη προϊστάμενος της Εισαγγελίας.
Από τη θέση αυτή συνέχισε τις παρεμβάσεις του στη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής κάνοντας την πρόταση για το παραπεμπτικό βούλευμα, αλλά και σε πλήθος άλλων υποθέσεων με πολιτικό χαρακτήρα (π.χ. καταγγελία Χαϊκάλη για χρηματισμό από ΝΔ για εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας).
Από τα πιο πάνω γίνεται ξεκάθαρο ότι η ΝΔ του Σαμαρά και η παράγκα του Μπάμπη έκαναν τα πάντα προκειμένου να γίνει προϊστάμενος ο εκλεκτός τους. Η εκλογή «Παναθηναϊκάκια» είναι παράνομη, άκυρη και συνεπάγεται ακυρότητα και άλλων αποφάσεων που ελήφθησαν από το συγκεκριμένο εισαγγελικό λειτουργό.
Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, οι ψίθυροι στο Εφετείο για τους χειρισμούς Ντογιάκου σε πληθώρα υποθέσεων ύψιστου πολιτικού ενδιαφέροντος, έχουν γίνει κραυγές. Ενώ έχει καταγγελθεί επανειλημμένα από πολιτικά κόμματα και από παράγοντες της Βουλής. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει ερευνηθεί δικαστικά καμία από τις καταγγελίες σε βάρος του Ισίδωρου Ντογιάκου, όπως είναι οι σχετικές με το περίφημο ηχητικό ντοκουμέντο όπου ο Σαμαράς έδινε εντολές στον «Παναθηναϊκάκια» για να προφυλακίσει Βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Οι σημερινές αποκαλύψεις για τον τρόπο εκλογής Ντογιάκου, αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα, αν ληφθεί υπόψη ότι προέρχονται από ένα έντυπο εγνωσμένων ακροαριστερών πεποιθήσεων, το οποίο πολλάκις έχει διακηρύξει την αντίθεσή του προς τη Χρυσή Αυγή. Το επίμαχο άρθρο όμως είναι εμπεριστατωμένο και πέρα ως πέρα αληθές.  ΠΗΓΗ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ εκτροπής και αποτυχίας από τον ΔΟΛ: Πολιτικές οι διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής – Βέβαιη η κατάρρευση του φαιδρού κατηγορητηρίου

Εξόχως αποκαλυπτικό υπήρξε το σημερινό κύριο άρθρο της εφημερίδας του ΔΟΛ, «Τα Νέα», που εκφράζει και την επίσημη θέση της εφημερίδας, αλλά και του εκδότη της, Σταύρου Ψυχάρη, που είναι και κατά πάσα πιθανότητα ο συγγραφέας του εν λόγω άρθρου.
Προ του οποιουδήποτε σχολιασμού, σας παραθέτουμε το επίμαχο απόσπασμα:
«Είναι άλλο η τέλεση ποινικών πράξεων από πολιτικά πρόσωπα. Και άλλο, τελείως, η ποινικοποίηση της πολιτικής. Στη πρώτη περίπτωση ο μόνος δρόμος είναι η Δικαιοσύνη. Στη δεύτερη περίπτωση, οι δικαστές καλούνται στην ουσία να λύσουν πολιτικές διαφορές.
Η διάκριση ισχύει τώρα περισσότερο παρά ποτέ, καθώς ορισμένοι επιχειρούν να προκαλέσουν μια Δίκη της Δραχμής. Όπως αποδείχτηκε στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, η νομική τεχνογνωσία μπορεί να βρει τον τρόπο ώστε μια υπόθεση να καταλήξει ενώπιον της Δικαιοσύνης, ιδίως αν το ευνοεί η περιρρέουσα ατμόσφαιραΑν όμως η δίωξη είναι εφικτή, δεν συμβαίνει το ίδιο με την καταδίκη. Στην περίπτωση αυτή, οι αθωωθέντες διωκόμενοι εξέρχονται από την όλη διαδικασία ήρωες και ισχυροποιημένοι»
Τι εννοεί, άραγε, ο ποιητής όταν μιλάει για τη «νομική τεχνογνωσία» που θα «βρει τρόπο ώστε μια υπόθεση να καταλήξει ενώπιον της Δικαιοσύνης»; Είναι, προφανώς, τα «νομικά ακροβατικά» που «ζητούσαν επίμονα οι ξένοι» και που «χρειάστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβρη» (αναφορά στον Σεπτέμβριο του 2013), όπως έγραφε σε άρθρο ο διευθυντής της ίδιας εφημερίδας, Δημήτρης Μητρόπουλος.
Ποια είναι η «περιρρέουσα ατμόσφαιρα» που ευνοεί κάτι τέτοιο; Προφανώς εδώ γίνεται αναφορά στην συντεταγμένη λασπολογία που επί μήνες προ των διώξεων εξαπέλυαν τα κανάλια των «νταβατζήδων», σε συνεργασία με σκοτεινούς παρακρατικούς κύκλους, και οδήγησαν στην δημιουργία ενός κατηγορητηρίου – τραγέλαφο, που έχει οδηγήσει στη φυλακή δεκάδες αθώους ανθρώπους.
Το τελείωμα του επίμαχου αποσπάσματος, όμως, δείχνει την πλήρη και παταγώδη αποτυχία των παρακρατικών μηχανισμών να καταφέρουν ένα καίριο πλήγμα εναντίον της Χρυσής Αυγής. «Αν όμως η δίωξη είναι εφικτή, δεν συμβαίνει το ίδιο με την καταδίκη», όπερ μεθερμηνευόμενο «την πατήσαμε σύντροφοι της κλεπτοκρατίας»Μπορεί η «νομική τεχνογνωσία» και τα «νομικά ακροβατικά» να οδήγησαν στην δίκη της Χρυσής Αυγής, όμως το κατηγορητήριο είναι φαιδρό και θα καταρρεύσει με πάταγο, ενώ οι αδίκως κατηγορούμενοι και διωκόμενοι Συναγωνιστές θα εξέλθουν «από την όλη διαδικασία ήρωες και ισχυροποιημένοι»  ΠΗΓΗ

Καταδικάστηκαν «Έθνος» και «Ελεύθερος Τύπος» για συκοφαντική δυσφήμιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής


Μετά την πτώση της παράγκας Σαμαρά - Μπάμπη, η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει αφεθεί ελεύθερη να λαμβάνει δίκαιες αποφάσεις, χωρίς υπόγειες πολιτικές παρεμβάσεις.
Το Πρωτοδικείο Αθηνών καταδίκασε τις εφημερίδες «Έθνος» και «Τύπος της Κυριακής» για την προσβολή της προσωπικότητας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικολάου Μιχαλολιάκου και της βουλευτού Ελένης Ζαρούλια.
Οι συκοφάντες καλούνται πρωτόδικα να καταβάλλουν ως αποζημίωση το ποσό των 5.000 και 7.000 ευρώ αντίστοιχα, καθώς επίσης και να δημοσιεύσουν περίληψη της καταδικαστικής απόφασης.
Το Δικαστήριο έκρινε ότι τα δύο επίμαχα άρθρα ήταν συκοφαντικά και δυσφημιστικά με σκοπό να βλάψουν την τιμή, την υπόληψη και την εν γένει προσωπικότητα των εναγόντων ως ανθρώπων και ως βουλευτών. Σημειώστε ότι οι εν λόγω αποφάσεις αφορούν δημοσιεύματα του Δεκεμβρίου 2012 και του Φεβρουαρίου 2013.
Εκκρεμεί ακόμα μεγάλος αριθμός μηνύσεων και αγωγών στελεχών της Χρυσής Αυγής κατά των καθ’ έξιν συκοφαντών του Κινήματός μας. ΠΗΓΗ

Για κάποια εγκλήματα δεν μπορεί να υπάρχει παραγραφή

«Μα κοίταξε τον γκρεμνό, τι ζυγώνει, το αιματοπόταμο όπου βράζουν όσοι με αναγκασμό στους άλλους φέρνουν βλάβη» - Δάντης: Θεία Κωμωδία
Με το παραπάνω απόσπασμα της Δάντειας περιπλανήσεως σε Κόλαση, Καθαρτήριο και Παράδεισο, είχα «χρωματίσει» την είδηση της φυλάκισης των Συναγωνιστών Γερμενή και Ηλιόπουλου, τον Ιανουάριο του 2014, από αυτή την ίδια στήλη. Το Σάββατο που μας πέρασε είχαμε την αποφυλάκιση των δύο Συναγωνιστών μας, με επαίσχυντους και επαχθείς περιοριστικούς όρους, παρά το γεγονός ότι είναι τελείως αθώοι.
Θα ήθελα να σταθώ σε κάποια περιστατικά και συναισθήματα του Σαββάτου που μας πέρασε. Ίσως για κάποιους αυτά τα περιστατικά φαντάζουν μικρά εμπρός στο γεγονός ότι βρεθήκαμε και πάλι μαζί, χωρίς τα κάγκελα της φυλακής γύρω μας, και πιθανόν να είναι έτσι. Όμως ακόμα και αυτά τα «μικρά», ίσως, γεγονότα και συναισθήματα έχουν την δική τους αξία.
Προσερχόμενος στις Φυλακές Κορυδαλλού, μαζί με άλλους Συναγωνιστές και Φίλους, προκειμένου να υποδεχτούμε τους δύο Συναγωνιστές, μοιραία ήρθε στο μυαλό η ώρα και η στιγμή που ο Συναγωνιστής, Ηλίας Κασιδιάρης, από βήματος Βουλής αποκάλυπτε σε ολόκληρο τον κόσμο το ηχητικό ντοκουμέντο, με τον Αντώνη Σαμαρά να διατάσσει ανώτατο δικαστικό να προχωρήσει στην προφυλάκιση των δύο Συναγωνιστών, που τώρα (18 μήνες μετά) περιμέναμε να βγουν.
Λίγη ώρα μετά και πριν οι Συναγωνιστές μας περάσουν προς τα έξω τις πύλες των Φυλακών Κορυδαλλού, ένα μικρό κοριτσάκι, η 18 μηνών κόρη του Συναγωνιστή Ηλιόπουλου, ήταν στην πόρτα προσπαθώντας να την ανοίξει. Η κόρη του, που γεννήθηκε λίγες μέρες πριν ο πατέρας της προφυλακιστεί με εντολή Σαμαρά, προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα από την οποία θα έβγαινε λίγες στιγμές μετά ο πατέρας της. Το μυαλό, μοιραία, πήγε και στην κόρη του Συναγωνιστή Γερμενή.
Αφότου πέρασαν οι στιγμές, υποδεχτήκαμε τους Συναγωνιστές και χαρήκαμε, όσο μας το επέτρεπαν οι παραπάνω σκέψεις, η σκέψη ταξίδεψε και πάλι μέσα. Μέσα στα κάγκελα και το τσιμέντο. Εκεί που βρίσκεται ακόμα και σήμερα ο Συναγωνιστής Νίκος Κούζηλος και άλλοι αθώοι Συναγωνιστές, όμηροι του αντεθνικού καθεστώτος, το οποίο τους φυλάκισε γιατί η πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής αποδυνάμωνε το μνημονιακό καθεστώς, το οποίο σήμερα έχει 251 και πλέον βουλευτές στο Ελληνικό Κοινοβουλίου, προσμετρώντας ξεκάθαρα τον Σύριζα και τους Ανέλ σε αυτό. Ένα μνημονιακό καθεστώς υπεύθυνο για χιλιάδες αυτοκτονίες και εκατομμύρια εξαθλιωμένους Έλληνες.
Είναι σαφές: Το πολιτικό κατεστημένο προέβη σε στυγερά εγκλήματα, τόσο εναντίον του Ελληνικού Λαού και της δημοκρατίας, φυλακίζοντας νόμιμους εκπροσώπους του, αλλά περισσότερο εγκλήματα κατά του οτιδήποτε αποκαλούμε «ανθρωπιά». Και το έγκλημα συνεχίζεται με την παραμονή αθώων ανθρώπων στη φυλακή.
Είναι σαφές: Δεν μπορεί να υπάρξει ανακωχή, παρά μόνο δυναμικός και ακάματος νόμιμος πολιτικός αγώνας ενάντια στους εγκληματίες αυτούς, οι οποίοι όχι μόνο προέβησαν στα παραπάνω, αλλά ξεπουλούν την Πατρίδα μας και εξοντώνουν το Ελληνικό Έθνος με τα μνημόνια και τα λαθρονομοσχέδιά τους.
Είναι σαφές: Για κάποια εγκλήματα δεν μπορεί, ούτε πρόκειται να υπάρξει παραγραφή!  Κώστας Αλεξανδράκης

Νέα στοιχεία - φωτιά στη δίκη της Χρυσής Αυγής: Την παραμονή των συλλήψεων ο ανακριτής κλήθηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης!Ο συνήγορος του Γενικού Γραμματέα Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Παναγιώτης Μιχαλόλιας, προχώρησε σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη στη σημερινή συνεδρίαση του Δικαστηρίου για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Επικαλέστηκε e-mail του Ειδικού Ανακριτή Διαφθοράς Σπύρου Γεωργουλέα, του Ανακριτή που προφυλάκισε παρανόμως τον Αρχηγό του Κινήματος τον Σεπτέμβριο του 2013 και το οποίο ήδη έχει εμφανιστεί ενώπιον των Δικαστικών Αρχών κατά την διεξαγωγή άλλης ποινικής υποθέσεως και το στάλθηκε από την ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας του ως άνω Ανακριτή το απόγευμα της Παρασκευής 27-09-2013 (μία μέρα πριν τις συλλήψεις).
Στο μήνυμα λοιπόν, ο Ανακριτής ζητά συγγνώμη από τον παραλήπτη του μηνύματος (πρόκειται για πραγματογνώμονα που είχε οριστεί σε άλλη υπόθεση) διότι άργησε να επικοινωνήσει μαζί του.
Το ενδιαφέρον έγκειται στον λόγο της καθυστέρησης, καθώς ο Γεωργουλέας αναφέρει ότι καθυστέρησε επειδή το μεσημέρι βρίσκονταν σε σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης!
Να θυμίσουμε ότι την επόμενη ακριβώς ημέρα, Σάββατο 28-09-2013, ο εν λόγω δικαστικός ανέλαβε τη δικογραφία κατά των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Είναι επομένως εύκολο να βγάλει τα συμπεράσματά του για τον λόγο της έκτακτης σύσκεψης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.
Η απτή απόδειξη όμως για το περιεχόμενο της σύσκεψης έρχεται μέσα και από το σχετικό δημοσίευμα του δικαστικού ρεπορτάζ της «αξιόπιστης» σε αυτά τα θέματα εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» που κυκλοφόρησε την επόμενη ημέρα Σάββατο 28-09-2013 όπου αναφέρεται: «Πάντως στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας στον ΑΠ έγιναν και συναντήσεις με εκπροσώπους των Εισαγγελέων Διαφθοράς».

Τέλος, να αναφέρουμε ότι γνωστές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες (www.enikos.grwww.zougla.grwww.protothema.gr) φιλοξενούν εδώ και λίγη ώρα εκτενή ρεπορτάζ για τις ενστάσεις ακυρότητας που κατέθεσε σήμερα και ανέπτυξε προφορικά επί δίωρον ο δικηγόρος του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Παναγιώτης Μιχαλόλιας, κάνοντας αίσθηση με την αρτιότητα των επιχειρημάτων του.  ΠΗΓΗΌλοι παραδέχονται τις παρεμβάσεις Αθανασίου για την παράνομη δίωξη της Χρυσής Αυγής πλην Γεωργιάδη 

Ο τελευταίος υπερασπιστής των σκευωρών έχει παραμείνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, αν και αυτός προφανώς δεν είχε καμμία συμμετοχή στην παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής και στην πρωτοφανής μηχανορραφία που στήθηκε κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.
Πριν τρεις ημέρες στο τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky και στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου η κουβέντα πήγε στον αρχιερέα της παραδικαστικής διαπλοκής Αθανασίου και στις βρώμικες του μεθοδεύσεις για την παράνομη προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής με τα γνωστά του τηλεφωνήματα στην προϊσταμένη του Πρωτοδικείου και τους ανακριτές.
Το εκπληκτικό είναι ότι ένα ολόκληρο πάνελ από τους φυσικούς ιδεολογικούς αντιπάλους της Χρυσής Αυγής (Σύριζα - Ελένη Αυλωνίτου, ΑΝΕΛ - Θανάσης Παπαχριστόπουλος) και δημοσιογράφους δήλωνε το αυτονόητο, ότι δηλαδή ο ίδιος ο Αθανασίου έχει παραδεχτεί τις παρεμβάσεις του στην Δικαιοσύνη και ο μόνος που συνέχιζε να κάνει τον ανήξερο ήταν ο Γεωργιάδης.
Να του θυμίσουμε λοιπόν από τα επίσημα καταγεγραμμένα βίντεο της Βουλής των Ελλήνων τι είχε δηλώσει ο ίδιος ο σκευωρός Αθανασίου για τα τηλεφωνήματα που έκανε κατά την διάρκεια της ανάκρισης - και όχι μετά - για να μάθει πώς πάει η κατάσταση...
Αθανασίου ομολογεί τις παρεμβάσεις του στην Δικαιοσύνη   ΠΗΓΗ
Νέα ομολογία Αθανασίου: Πήρα τηλέφωνο την προϊσταμένη Τσάμη!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => Ο φρούραρχος, η «δημοκρατία» και οι ποιητές του αιδοίου - Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη

Ποινικολόγος Τάκης Μιχαλόλιας: Κλίμα τρομοκρατίας στην δίκη της Χρυσής Αυγής


Ο έγκριτος ποινικολόγος κ. Τάκης Μιχαλόλιας, συνήγορος υπεράσπισης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, μίλησε στην εκπομπή του Γιάννη Παπαγιάννη στο Παραπολιτικά FM για τις δικαστικές εξελίξεις.
Ο κ. Μιχαλόλιας εκτίμησε ότι το δικαστήριο θα διαρκέσει 2-3 χρόνια, λόγω του μεγάλου αριθμού μαρτύρων, κατηγορουμένων και συνηγόρων. Σχετικά με την πρωτοφανή εισβολή των τρομοκρατών στην αίθουσα του δικαστηρίου είπε πως πρέπει να διασφαλιστούν οι συνθήκες για να διεξαχθεί μία δίκαιη δίκη, ώστε να μπορούν οι συνήγοροι υπεράσπισης και οι κατηγορούμενοι να ασκούν τα δικαιώματά τους σε κλίμα ηρεμίας.  
Όσο αφορά τις μαζικές προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατά την προδικασία τόνισε εκεί βρίσκονται τα πραγματικά εγκλήματα και με το τέλος του δικαστηρίου το νομικό τμήμα του κόμματος θα επικεντρωθεί ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες σε αυτούς που έδιναν τις εντολές.
Σημείωσε ότι η υπεράσπιση θέλει να προχωρήσει η δίκη και στηλίτευσε την στάση διάφορων φορέων, δημάρχων και της ΑΔΕΔΥ, που με συγκεντρώσεις και παρεμβάσεις παρακωλύουν την διαδικασία λέγοντας πως εάν αυτα γίνουν γνωστά στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, δεν θα πιστεύουν αυτά που θα βλέπουν.
Κλείνοντας επισήμανε πως υπάρχουν ακόμα βουλευτές στην φυλακή και άλλοι σε κατ’ οίκον περιορισμό όπως ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος που ενώ έχει τελειώσει το 18μηνο της προφυλάκισης στην ουσία εκτίει ακόμα ποινή!  ΠΗΓΗ

Ένοχη σιωπή από τους ψευτοδημοκράτες: Καμία καταδίκη της χθεσινής δολοφονικής επίθεσης σε στέλεχος της Χρυσής Αυγής

Έμμεση επικρότηση της δολοφονικής επίθεσης παρακρατικών εις βάρος στελέχους της Χρυσής Αυγής στο χώρο εργασίας του συνιστά η μη καταδίκη της από τα κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου.
Συμμορίες με τον μανδύα πολιτικών κομμάτων και στρατευμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν εδώ και δύο σχεδόν χρόνια προλειάνει το έδαφος στο κόκκινο παρακράτος για δολοφονικές επιθέσεις σε βάρος στελεχών, μελών και φίλων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Οι διωκτικές αρχές από την πλευρά τους, είναι πλήρως υποταγμένες στο δόγμα του αντισυνταγματικού τόξου: «η βία κατά της Χρυσής Αυγής είναι νόμιμη»!
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή έχει στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα υποστεί δολοφονικές επιθέσεις και βομβιστικές ενέργειες, με αποκορύφωμα την θρασύδειλη δολοφονία των μελών της Γιώργιου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη. Κοινό σημείο όλων των τρομοκρατικών επιθέσεων εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι το γεγονός πως αφενός κανένα κόμμα δεν καταδίκασε ποτέ τις επιθέσεις και αφετέρου η αστυνομία δεν έχει προβεί σε καμία απολύτως σύλληψη!
Την ίδια ώρα, σύσσωμος ο εσμός των κομμάτων της διαπλοκής και των δημοσιογραφικών λακέδων της εξουσίας χαρακτηρίζει το τρίτο κόμμα της χώρας ως «εγκληματική οργάνωση», σέρνοντας μια δράκα κρατικοδίαιτων παρακρατικών έξω από την αίθουσα της δίκης στον Κορυδαλλό, όπου αφενός προπηλακίζει περαστικούς και αφετέρου απαιτεί την καταδίκη της Χρυσής Αυγής! Θυμίζουμε τις δηλώσεις της Κανέλλη λίγες μέρες πριν όπου υποστήριζε με στόμφο πως οι Χρυσαυγίτες είναι θύτες και όχι θύματα...
Στις μεθοδεύσεις και στην τρομοκρατία του αντεθνικού Κράτους και του κόκκινου παρακράτους απαντούμε με ακόμη πιο ένθερμο Αγώνα μέχρι την Τελική Νίκη του Ελληνισμού!  ΠΗΓΗ

Παρακρατικοί στήνουν προβοκάτσια κατά της Χρυσής Αυγής

Άρθρο του Γ. Φράγκου στην εφημερίδα "Εμπρός"
Την ποδηγέτηση της δίκης των μελών της Χρυσής Αυγής, με την δημιουργία «τεχνητών περιστατικών», στα οποία θα εμπλέκονται «απλοί πολίτες» αλλά και αστυνομικοί, κατά των οποίων θα γίνουν ψευδείς καταγγελίες ότι εμπλέκονται σε επεισόδια ή αποκρύπτουν ρατσιστικές επιθέσεις, έχουν εξυφάνει παρακρατικοί κύκλοι. Στόχος τους δεν είναι μόνο η καταδίκη της ηγεσίας και των στελεχών του Εθνικιστικού Κινήματος, αλλά κυρίως ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης από τα μεγάλα προβλήματα (ανεργία, φοροεπιδρομές, λαθρομετανάστευση), που ταλανίζουν την Ελληνική κοινωνία.
Στο πλαίσιο αυτό θα υπάρξει συνεργασία των γνωστών επαγγελματιών «αντιρατσιστών» που διαθέτουν αστείρευτους πόρους με σωματεία - σφραγίδες τριτοκοσμικών και πράκτορες ξένων υπηρεσιών, οι οποίοι επιθυμούν την περαιτέρω αποσταθεροποίηση της χώρας μας. Ήδη, σε σύσκεψη που έγινε προ ημερών σε σπίτι εκπαιδευτικού που είναι σύντροφος ίσως του πλέον επώνυμου κατήγορου του Λαϊκού Συνδέσμου με βαθιές σχέσεις (επιχορήγησης) με ΜΚΟ του εξωτερικού, αποφασίστηκε η ενορχήστρωση του «αντιρατσιστικού αγώνα». Οι συμμετέχοντες άκουσαν με μεγάλη προσοχή νομικούς να αναλύουν τις δυνατότητες αξιοποίησης του αντιρατσιστικού νόμου, που κατήρτισε και ψήφισε η κυβέρνηση των μνημονιακών δοσιλόγων Βενιζέλου - Σαμαρά.
Στην διάθεσή τους, για «αναγνώριση» των υπαιτίων φανταστικών φραστικών και βιαίων επιθέσεων εναντίον «αντιφασιστών» και «αλλοδαπών», υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό αρχείο, το οποίο προέρχεται από την κρατική ασφάλεια. Επειδή, όμως, η επανάληψη του μοτίβου φαίνεται πως έχει κουράσει ακόμη και τα συστημικά μέσα των νταβατζήδων της παραπληροφόρησης, στην συγκεκριμένη σύσκεψη εξετάσθηκε ακόμη και η εμπλοκή ασχέτων πολιτών που έχουν προσωπικές διαφορές με αλλογενείς, όπως για παράδειγμα αντιδικία για την μη πληρωμή ενοικίων και της πρόκλησης ηχορύπανσης. Πρόκειται για ασύνδετες μεταξύ τους υποθέσεις που, όμως, με την βοήθεια των αργυρώνητων δημοσιογράφων της αριστεροδεξιάς «θολοκουλτούρας», θα παρουσιάζονται ως «επιθέσεις των ταγμάτων εφόδου», ασχέτως αν μετά αποδειχθεί ότι πρόκειται για παρεξηγήσεις της καθημερινότητας.
Σε κάθε περίπτωση, η σκηνοθεσία θα περιλαμβάνει: εκτός από τα «παιδιά με τα μαύρα», σενάριο που σιγά - σιγά εγκαταλείπεται, και σημάδια ξυλοδαρμών που δήθεν προέρχονται από μέλη της Χρυσής Αυγής. Στην πραγματικότητα, τα χτυπήματα αυτά που θα είναι εντελώς επιφανειακά, θα προέρχονται από άλλους λαθρομετανάστες και θα συνοδεύονται πάντα με καταγγελίες περί «αρπαγής» των πολύτιμων αντικειμένων τους και κυρίως των κινητών τους, ώστε οι αστυνομικοί να μην μπορούν να ελέγξουν, αν δέχτηκαν και από πού εντολές για επιθέσεις - μαϊμού.
Και γιατροί στο κόλπο
Για να υπάρξει έστω και προσχηματικά αληθοφάνεια, οι «παθόντες» θα εισάγονται σε κρατικά νοσοκομεία όπου θα τους αναμένουν οι «μυημένοι» αντιρατσιστές ιατροί, οι οποίοι στην συνέχεια θα πιστοποιούν και εγγράφως την…σοβαρότητα της κατάστασης του υποτιθέμενου δαρθέντος από ακροδεξιές συμμορίες. Εκτός από τους «μώλωπες» που έθεσαν σε κίνδυνο την ζωή των «παράταιρων» μεταναστών, σύμφωνα με τον όρο που εισήγαγε η αντιρατσιστική νομοθεσία της Ν.Δ., θα υπάρξουν και διαβεβαιώσεις «για πληγέντες από αμβλεία όργανα», δηλαδή μαχαίρια, λοστούς κ.ά.
Όλα αυτά τα έγγραφα θα χρησιμοποιηθούν σε στημένες δίκες, αντίστοιχες αυτές της Μόσχας του Στάλιν, για την κατασυκοφάντηση των εθνικιστών αλλά και την χειραγώγηση της Δικαιοσύνης, η οποία καθημερινά θα βομβαρδίζεται από τα κατευθυνόμενα παπαγαλάκια της ενημέρωσης για «ένταση των φαινομένων ρατσιστικής βίας» και την «ανάγκη παραδειγματικής τιμωρίας των ενόχων». Το πρόβλημα για τους παραπάνω κύκλους είναι ότι ακόμη και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν αντιδράσεις για «κατασκευασμένα γεγονότα που αποσκοπούν στην διαστρέβλωση των πραγματικών συνθηκών της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα». Οι ίδιες φωνές επισημαίνουν ότι «η χωρίς λογική ενοχοποίηση πολιτών θα επιφέρει τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκούμενα, καθώς θα προκαλέσει συσπείρωση της σκληρής δεξιάς, που θα κάνει σημαία της τις στημενες διώξεις κατά του κόσμου».
«Δεν μπορούμε να κηρύξουμε πόλεμο με την κοινωνία για να κάνουμε το χατίρι του ΑΝΤΑΡΣΥΑ», είπε χαρακτηριστικά ένα πρωτοκλασάτο κυβερνητικό στέλεχος που προέρχεται από τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ και διαθέτει νομική παιδεία. Θα τον ακούσουν ή θα συνεχίσουν να χαϊδεύουν τους κατ’ επίφαση αντιρατσιστές, που χρηματοδοτούνται αδρά από ξένα επιχειρηματικά και κρατικά συμφέροντα με σκοπό τον διαμελισμό της Ελλάδας και την μετατροπή της σε αποικία πειραματισμού των «νεοταξικών τους επιλογών»;  ΠΗΓΗ
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο Crashonline: Δεν θέλουν να αποδείξουμε την αθωότητα μας, η οποία είναι δεδομένη!

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος δήλωσε στο crashonline.gr για τα σημερινά σοβαρά επεισόδια στην αίθουσα του δικαστηρίου στις φυλακές Κορυδαλλού:


«Αυτά που συνέβησαν είναι απαράδεκτα. Ζούμε την κατάλυση του κράτους δικαίου.
Έχουν γίνει επιθέσεις σε τέσσερα γραφεία συνηγόρων μας και αυτό που συνέβη σήμερα στον αυστηρά φυλασσόμενο χώρο των φυλακών Κορυδαλλού αποδεικνύει ότι υπάρχει συνενοχή σκοτεινών μηχανισμών του παρακράτους, οι οποίοι επέτρεψαν το γεγονός αυτό.
Σκοπός τους είναι να μην πραγματοποιηθεί μια δίκαιη δίκη, αλλά μια δίκη εντυπώσεων υπό το κράτος τρομοκρατίας. Δεν θέλουν να αποδείξουμε την αθωότητα μας, η οποία είναι δεδομένη».  ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: Οργανωμένο σχέδιο διακοπής της δίκης

Ποια δίκαιη δίκη; Καταλύθηκε η ευνομία και το κράτος δικαίου! Φωτογραφίες - Βίντεο

Έγγραφη διαμαρτυρία των συνηγόρων υπεράσπισης για το καθεστώς τρομοκρατίας
Η ρητορική και αρθρογραφία μίσους από βουλευτές κομμάτων του υποτίθεται «δημοκρατικού» τόξου, από στρατευμένους αριστεριστές δημοσιογράφους και από στελέχη ακροαριστερών οργανώσεων που ανήγαγαν εαυτούς σε «ανώτατους Κριτές, εισαγγελείς και δικαστές», διαμορφώνουν το εκρηκτικό μίγμα της κατ' ευφημισμόν «δίκαιης» δίκης της Χρυσής Αυγής, η οποία σήμερα κατέστη μια πραγματική δίκη-παρωδία, με κατηγορούμενους της τρομοκρατικής οργάνωσης «συνομωσία των πυρήνων της φωτιάς» και αριστεριστές που βρίσκονταν στην αίθουσα να επιτίθενται στους συνηγόρους υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής και σε δημοσιογράφους!
Η Πρόεδρος του δικαστηρίου παραδέχτηκε πως «πράγματι τα μέτρα ασφαλείας ήταν ανεπαρκή», καταλογίζοντας ευθύνες στην αστυνομία. Εντούτοις, ζήτησε να συνεχιστεί η ακροαματική διαδικασία, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι απαίτησαν το αυτονόητο: τις ομαλές συνθήκες για διεξαγωγή μιας δίκαιης δίκης!
Με κοινή τους έγγραφη δήλωση, την οποία υπέγραψαν όλοι οι συνήγοροι υπεράσπισης και κατέθεσαν στην έδρα του δικαστηρίου κατήγγειλαν το σοβαρό επεισόδιο που προκλήθηκε σήμερα στην αίθουσα. Ομάδα ατόμων εισέβαλαν στην αίθουσα και επιτέθηκαν στους συνηγόρους υπεράσπισης, εκτοξεύοντας αντικείμενα, απειλές και ύβρεις. Οι δικηγόροι δήλωσαν ότι κατόπιν των ανωτέρω και των συνθηκών τρομοκρατίας που έχουν δημιουργηθεί δεν μπορούσαν να συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στην σημερινή δικάσιμο και ζήτησαν την διακοπή της διαδικασίας.
Χαρακτηριστικό του κλίματος τρομοκρατίας μέσα στο οποίο διεξάγεται η δίκη είναι το γεγονός ότι μεταξύ εκείνων που εισέβαλαν στην αίθουσα ήσαν κατηγορούμενοι για την υπόθεση της «συνομωσίας των πυρήνων της φωτιάς»!
Αξίζει να επισημάνουμε ότι με την εισβολή των ακροαριστερών τρομοκρατών στην αίθουσα, άτομα που βρίσκονταν στο ακροατήριο άρχισαν να υβρίζουν και να απειλούν αδιακρίτως τόσο τους κατηγορούμενους όσο και τους συνηγόρους τους, ενώ κάποιοι εξ αυτών κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους! Προς τους αστυνομικούς μάλιστα που επενέβησαν για να αποκαταστήσουν την τάξη εντός της αίθουσας φώναζαν: «τώρα τους φυλάτε»; Παρά ταύτα, η αστυνομία δεν προχώρησε σε καμία απολύτως σύλληψη, γεγονός το οποίο πιστοποιεί αν όχι την ενθάρρυνση τουλάχιστον την ακατανόητη ανοχή των κρατικών αρχών.

Οφείλουμε τέλος, να επισημάνουμε το εξής: εκτός της αίθουσας, η αστυνομία επέτρεψε ακόμη και σήμερα συγκέντρωση αριστεριστών, την οποία οργάνωσε η ακροαριστερή οργάνωση ΚΕΕΡΦΑ. Εντός της αίθουσας, παρευρίσκετο βουλευτής του ΚΚΕ η οποία -όπως ήταν αναμενόμενο- δεν ανέφερε το παραμικρό για τις συνθήκες διεξαγωγής της δίκης αλλά αντιθέτως, πυροδοτούσε διαρκώς το κλίμα, κατηγορώντας τη Χρυσή Αυγή για την διακοπή της δίκης!
Τόσο η κυβέρνηση όσο και τα υπόλοιπα κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου, δεν καταδίκασαν το σοβαρότατο περιστατικό, καταδεικνύοντας ποιοι είναι εκείνοι που καλλιεργούν την τρομοκρατία σε μια υποτίθεται «δίκαιη δίκη» στην οποία δεν δύναται να διασφαλιστεί καν η σωματική ακεραιότητα των συντελεστών της.  ΠΗΓΗ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΚΗΝΙΚΟ ΛΑΪΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ

Έπεσαν οι μάσκες των ψευτοδημοκρατών: Καμία καταδίκη των παρακρατικών!

Πέντε ώρες μετά το πρωτοφανές περιστατικό κατάλυσης του Κράτους Δικαίου και της ομαλής διεξαγωγής της δίκης της Χρυσής Αυγής, ούτε... μισός ψευτοδημοκράτης δεν έχει καταδικάσει την επίθεση των παρακρατικών της αριστεράς στην αίθουσα του δικαστηρίου και στους συνηγόρους υπεράσπισης των κατηγορουμένων!
Μπορεί η Πρόεδρος του δικαστηρίου να καταλόγισε ευθύνες στην αστυνομία για το κλίμα τρομοκρατίας εντός της αίθουσας όπου διεξήγετο η δίκη, παρά ταύτα όμως, ουδεμία αντίδραση υπήρξε από μέρους της αστυνομίας.
Επιπρόσθετα, κανένα κόμμα από εκείνα τα οποία σπεύδουν να εκδώσουν ανακοινώσεις καταδίκης της τρομοκρατίας και του «εκφοβισμού της δημοκρατίας» ακόμη και όταν κάποιος πολίτης τολμά να πετάξει νερό, αυγά ή γιαούρτι σε εκπροσώπους του «αντιφασιστικού» συνονθυλεύματος, δεν προέβη στην παραμικρή δήλωση καταδίκης των σημερινών γεγονότων.
Παρομοίως, η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι υπουργοί Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη τηρούν ένοχη σιωπή, ενδεικτική ωστόσο, του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβάνονται την έννοια της ευνομούμενης Πολιτείας.
Κατά τα λοιπά, η δίκη της Χρυσής Αυγής είναι μια... δίκαιη δίκη όπου δικάζονται έκνομες ενέργειες και όχι Ιδέες!  ΠΗΓΗΔήλωση των παρισταμένων δικηγόρων υπερασπίσεως για την εισβολή στην αίθουσα του δικαστηρίου

Δήλωση των παρισταμένων πληρεξουσίων δικηγόρων των κατηγορουμένων κατά την σημερινή (15/5/2015) συνεδρίαση του Α' Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών.
Κατά την εξέλιξη της εκδικάσεως ενώπιον του Δικαστηρίου Σας σημερινής συνεδριάσεως, εισήλθαν εντός της αιθούσης άγνωστα άτομα και αφού φώναζαν, έβριζαν και πετούσαν αντικείμενα εντός
της αιθούσης (πλαστικά μπουκάλια), δημιούργησαν με αυτόν τον τρόπο σοβαρότατο επεισόδιο, για την αντιμετώπιση του οποίου χρειάστηκε η παρέμβαση ισχυρής ειδικής αστυνομικής δύναμης, η
οποία συνεπλάκη με τα άτομα αυτά.
Σκοπός των εισβολέων ήταν η διατάραξη της συνεδριάσεως του Δικαστηρίου Σας και ο εκφοβισμός των κατηγορουμένων και των συνηγόρων υπερασπίσεώς τους.
Κατόπιν τούτου
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ
Ότι υπό αυτές τις συνθήκες οι συνήγοροι υπερασπίσεως αποχωρούμε, διαμαρτυρόμενοι έντονα, από την περαιτέρω συνέχιση της σημερινής διαδικασίας, λέγοντας άμα ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η εκδίκαση της υποθέσεως χωρίς τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.
Κορυδαλλός, 15/5/2015
ΟΙ ΔΗΛΟΥΝΤΕΣ
Η βίαιη καταστολή των Ιδεών και της Αλήθειας
«Η απεριόριστη ανοχή οδηγεί στην εξαφάνιση της ανοχής. Αν επεκτείνουμε απεριόριστη ανοχή ακόμα και σε αυτούς που δεν είναι ανεκτικοί, αν δεν είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε την κοινωνία της ανοχής έφοδο των μη ανεκτικών, τότε οι ανεκτικοί θα καταστραφούν και η ανοχή μαζί τους. Με αυτή την δήλωση δεν υπονοώ, παραδείγματος χάριν, ότι θα πρέπει πάντα να καταπιέζουμε την εκφορά μη ανεκτικών φιλοσοφιών. Όσο μπορούμε να τις αντιμετωπίζουμε με λογικά επιχειρήματα και να τις κρατάμε υπό έλεγχο στην κοινή γνώμη, τότε η καταστολή θα ήταν σίγουρα μη ενδεδειγμένη επιλογή. Αλλά πρέπει να διεκδικήσουμε το δικαίωμα να τους καταστείλουμε ακόμα και με την βία αν χρειαστεί.»
Τάδε έφη ο Ιουδαίος φιλόσοφος και μέντορας του Τζορτζ Σόρος, Καρλ Πόππερ, στον πρώτο τόμο του βιβλίου του «Η ανοικτή κοινωνία και οι εχθροί της», το οποίο εξεδόθη το 1945, δηλαδή πριν 70 χρόνια.
Αλήθεια, πόσο προφητικός ακούγεται σήμερα. 20 μήνες μετά την έναρξη της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής, ο Ιουδαίος φιλόσοφος όταν επικαλείται το «δικαίωμα» της μέσω της βίας καταστολής των ιδεών, που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν με λογικά επιχειρήματα οι ταγοί της παγκοσμιοποίησης.
Αυτές τις μέρες συμπληρώθηκαν τρία χρόνια κοινοβουλευτικής παρουσίας της Χρυσής Αυγής, εκ των οποίων σχεδόν τα δύο είναι «δια πυρός και σιδήρου», κυριολεκτικώς, αφού σε αυτό το διάστημα βιώσαμε την δολοφονία των αδερφών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, και την επί μακρών φυλάκιση του Αρχηγού και των Βουλευτών του Κινήματος. Αξίζει σε αυτό το σημείο να μνημονεύσουμε ότι βρίσκονται ακόμα στις φυλακές Κορυδαλλού οι Συναγωνιστές Γ. Γερμενής, Π. Ηλιόπουλος, Η. Κασιδιάρης και Ν. Κούζηλος, οπότε ας μην έχει κανείς αυταπάτες ότι το καθεστώς έχει αλλάξει, έστω και κατ’ ελάχιστο, την τακτική του εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Στο μεσοδιάστημα μεταξύ της έναρξης της κοινοβουλευτικής μας παρουσίας και της έναρξης της σκευωρίας, το σύστημα ουσιαστικά επιβεβαίωσε την προϋπόθεση του Πόππερ. Αντιλήφθηκε, δηλαδή, ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα Κίνημα που δεν έχει την πρόθεση να ανεχτεί την καταστροφή της Πατρίδας και την φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού. Αντιλήφθηκε, επίσης, πως δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί αυτό με «λογικά επιχειρήματα».
Τι επιχειρήματα μπορεί, άραγε, να αντιτάξει κανείς σε ένα Κίνημα που απαρέγκλιτα μιλάει για Πατρίδα, Λαό και Ελευθερία; Που απαιτεί Κάθαρση του πολιτικού, κοινωνικού και επιχειρηματικού βίου της χώρας από τα λαμόγια και τους απατεώνες; Προφανώς κανένα πέραν των συνήθων κατηγοριών περί «λαϊκισμού», «φασισμού», «ναζισμού» και άλλων πολλών φαιδρών που δεν αξίζουν να αναφερθούν.
Η Χρυσή Αυγή στα χρόνια της κοινοβουλευτικής της παρουσίας αποκάλυψε τον βουλευτικό μισθό, το αφορολόγητο των βουλευτών, κατέθεσε προτάσεις νόμου για την περικοπή της κρατικής χρηματοδότησης στα κόμματα, για την ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ, έφερε ενώπιον της Δικαιοσύνης ακράδαντα στοιχεία για σκάνδαλα εκατοντάδων εκατομμυρίων και είπε τους πράκτορες, τους απατεώνες και τους κλέφτες με το όνομά τους.
Όσον γνωστόν έναντι της Αλήθειας κανένα επιχείρημα δεν μπορεί να ευσταθεί και έτσι επιστρατεύτηκαν τα φερέφωνα της πληρωμένης δημοσιογραφίας για να λασπολογήσουν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα δικά τους στενά ιδιωτικά συμφέροντα. Και όταν τα ψέμματα συσσωρεύτηκαν, επιστρατεύτηκαν οι επίορκοι δικαστικοί για να τα μετασχηματίσουν σε μία δικογραφία τερατούργημα, που παρά την έλλειψη στοιχείων οδήγησε στην προφυλάκιση δεκάδων Συναγωνιστών, επί τη βάσει ότι ο ανακριτής δεν οφείλει να δικαιολογεί την απόφασή του, αλλά απλώς την εκδίδει.
Ενδεικτικό της σύμπνοιας όλων των πολιτικών απατεώνων στην αντισυνταγματική απόπειρα καταστολής της πολιτικής δράσεως της Χρυσής Αυγής, ότι παρότι εμφανίστηκαν αδιάψευστα ντοκουμέντα, που αποδείκνυαν της απευθείας εντολές του Σαμαρά προς δικαστές, ουδέποτε κανείς εξέτασε το περιεχόμενο των αποκαλύψεων, περιορίζοντας εντέχνως τις συζητήσεις σε ήσσονος σημασίας υπολεπτομέρειες.
Όπως, όμως, φάνηκε στα δύο, σχεδόν, χρόνια της πολιτικής σκευωρίας, η θεωρία του Πόππερ, στηριζόμενη σε μία λογική αντίφαση είναι πρακτικώς ανεφάρμοστη. Η Αλήθεια δεν καταστέλλεται, ούτε με τη βία, ούτε με τον ολοκληρωτικό έλεγχο των ΜΜΕ. Έτσι και η Χρυσή Αυγή παρά τις διώξεις, τις δολοφονίες και την κρουνηδόν εκτόξευση λάσπης εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, συνεχίζει τον πολιτικό της αγώνα, διαρκώς διογκούμενη και ουχί απλώς συντηρούμενη. Ας γνωρίζουν, λοιπόν, μιας και η πολεμική τους συνεχίζεται απρόσκοπτα σε κάθε ευκαιρία ότι η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει και θα συνεχίσει τον Αγώνα της για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία μέχρι την τελική Νίκη!   Κώστας Αλεξανδράκης

Γιάννης Λαγός στο “Καρφί”: Δώστε μας βήμα να αποδείξουμε την αθωότητά μας


Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα "Καρφί" και στην δημοσιογράφο Πέννυ Κροντηρά.
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της συνέντευξης:
"Δεν φοβόμαστε και δεν ντρεπόμαστε για τίποτα που έχουμε κάνει" Ο βουλευτής της Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής κ. Γιάννης Λαγός μιλά στο "Καρφί" για τη δίωξη της Χρυσής Αυγής και την τρέχουσα πολιτική κατάσταση με αφορμή τη δίκη της οργάνωσης που συνεχίζεται από την Πέμπτη σε αίθουσα των Φυλακών Κορυδαλλού.
Ο κ. Λαγός εξιστορεί την πρώτη επαφή του με την Χρυσή Αυγή: "Στη Χρυσή Αυγή εντάχθηκα περίπου στα τέλη του 1999. Πάντα είχα εθνικιστικές απόψεις μέσα μου και αγαπούσαν την Πατρίδα μου. Τότε, λοιπόν σιγά σιγά συνειδητοποίησα ότι οι μοναδικοί που εκφράζονται κατ΄ αυτόν τον τρόπο και κάνουν πράξη ό,τι λένε ήταν η Χρυσή Αυγή. Στην αρχή τους επισκέφθηκα για να δω τι είναι αυτά που λένε και πώς λειτουργούν και βλέποντας ότι είναι άνθρωποι με κοινά ιδανικά με τα δικά μου, όπως η Πατρίδα και η Θρησκεία μας, με κέρδισε ο καλός αγώνας τους και εντάχθηκα για να προσφέρω κι εγώ. Έπειτα προχώρησα και έγινα μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου. Η Χρυσή Αυγή λοιπόν μόχθησε και τα κατάφερε και όχι δήθεν πηγαίνοντας μια - δυο φορές τον χρόνο σε μνημόσυνα, αλλά είμαι περήφανος γιατί το διεκδικήσαμε στον δρόμο και το πεζοδρόμιο, όταν όλη η κόκκινη λαίλαπα ήταν απέναντί μας. Όταν ισοπεδώθηκαν όλες οι αξίες στην πατρίδα μας, τα έφερε έτσι η συγκυρία και η μοίρα να βρεθούμε στο ελληνικό κοινοβούλιο".
45 κομμουνιστές προκάλεσαν το επεισόδιο
Για το επεισόδιο με το ΠΑΜΕ στο Πέραμα της 12ης Σεπτεμβρίου 2013 ο κ. Λαγός δηλώνει: "Μια συγκεκριμένη ομάδα του ΠΑΜΕ που υπάρχει στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη απαρτίζεται από "εργατοπατέρες", που για μένα είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει στην ελληνική κοινωνία. Είναι άτομα που είχαν πάντα μεροκάματο στη ζώνη, αλλά δεν άφηναν κανένα άλλο να δουλέψει. Πρόκειται περί 15 ατόμων. Ο πρόεδρος του σωματείου της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, που του έχουν βάλει ένα στεφάνι οσιομάρτυρα πάνω του και φέρεται ως αγωνιστής που δέχτηκε επίθεση από τη Χρυσή Αυγή, είναι αυτός που έχει εμπλακεί σε πολλά επεισόδια που έχει δημιουργήσει ο ίδιος. Έχουμε αδιάσειστα στοιχεία που θα εμφανιστούν στο δικαστήριο, με βίντεο και φωτογραφίες που κυνηγάει και χτυπάει διαδηλωτές, που χτυπάει με παλούκια στο κεφάλι, αναποδογυρίζει περιπολικά της ελληνικής αστυνομίας και ξαφνικά αυτός ο άνθρωπος βάζει τα κλάματα επειδή τον χτύπησαν κάποιοι. Εμείς ξεκινήσαμε να κάνουμε ένα σωματείο, επειδή μας το ζήτησαν οι εργαζόμενοι - που πολλοί από αυτούς δεν είχαν καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή- στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη. Από εκείνη την μέρα ξεκίνησε και ο πόλεμος προς τη Χρυσή Αυγή, γιατί τα συμφέροντα που διακυβεύονται είναι πάρα πολλά.
Ανέβαιναν να δουλέψουν εργαζόμενοι σε ένα πλοίο και, επειδή δεν ανήκαν στον κλοιό των συγκεκριμένων ανθρώπων έβγαιναν κλοτσηδόν από το πλοίο. Το επεισόδιο, λοιπόν, που συνέβη εκείνη τη μέρα το προκάλεσαν 45 κομμουνιστές που βγήκαν να κάνουν αφισοκόλληση και βγήκαν 15 χρυσαυγίτες που είχαν βγει για τον ίδιο λόγο. Εν συνέχεια, όταν το έμαθα εγώ μετά από λίγες ώρες, αυτό που έγραψα σε ανακοίνωσή μου είναι: "Συγγνώμη που δεν στενοχωρήθηκαν καθόλου που δεν δείρανε οι κομμουνιστές τους Χρυσαυγίτες". Θα έπρεπε να μην έχει γίνει καθόλου συμπλοκή, αλλά από την στιγμή που συνέβη δεν μπορούν να διαμαρτύρονται οι 45 που επιτέθηκαν. Μάλιστα, είχε επιληφθεί της υπόθεσης ο αρμόδιος εισαγγελέας του Πειραιά και είχαν γίνει οι μηνύσεις, όχι από Χρυσαυγίτες και μάλλον αυτό είναι το κακό της υπόθεσης, που δεν έκαναν και αυτοί, γιατί υπήρξαν και από την πλευρά των Χρυσαυγιτών τραυματίες. Και οι κομμουνιστές έτρεχαν χεράκι - χεράκι μαζί με τους ταξικούς τους εχθρούς, τους νεοδημοκράτες, να "δέσουν" την υπόθεση σαν εγκληματική. Στην υπόθεση υπάρχει το πόρισμα, όπου λένε ότι υπάρχουν απλές σωματικές βλάβες και κάποια στιγμή θα εκδικαζόταν. Μετά το ατυχές περιστατικό της δολοφονίας του Φύσσα στο Κερατσίνι η υπόθεση αυτή ως διά μαγείας βγήκε από τα συρτάρια και άλλαξαν οι κατηγορίες από απλές σωματικές βλάβες σε απόπειρα ανθρωποκτονίας".
Δεν μετανιώνω για τίποτε
Σε ερώτηση για το αν μετανιώνει για κάτι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απαντά: "Είμαστε απλοί άνθρωποι, δεν είμαστε από πολιτικά τζάκια. Εγώ είμαι από τις γειτονιές του Περάματος και τη Β΄ Πειραιώς. Αν είπα κάποια πράγματα, δεν είναι κάτι που θα χαρακτηρίσει τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση. Αν είναι δυνατόν! Δεν έχω να μετανιώσω για τίποτα. Δεν έχω ξεκινήσει ή παρακινήσει ποτέ επεισόδιο. Λάθη βεβαίως και έχω κάνει ως άνθρωπος, αυτό δεν αμφισβητείται, είναι άλλωστε λογικό ως άνθρωπος να κάνω λάθη όσο ζω και όσο αγωνίζομαι. Αν είναι να αισθάνομαι άσχημα, επειδή μαζί με τους συναγωνιστές μου, τους υπόλοιπους βουλευτές, προτείναμε να κοπεί ο μισθός του βουλευτή και να φθάσει στα δυο χιλιάρικα ή γιατί δώσαμε αίμα για τους Έλληνες συμπολίτες μας, γιατί κατεβάζαμε τα σακιά με τις πατάτες για να βοηθήσουμε συμπολίτες μας που είναι ταλαιπωρημένοι, ας με καταδικάσουν".
Ποτέ δεν υπήρξαν "τάγματα εφόδου" ισχυρίζεται ο κ. Λαγός. "Αυτές οι φήμες βγήκαν από τους πολιτικούς μας εχθρούς που είναι κουτοπόνηροι. Εμείς είχαμε ομάδες περιφρούρησης για τις δικές μας συγκεντρώσεις, γιατί έχουν γίνει 30 - 40 βομβιστικές και τρομοκρατικές εναντίον μας που δεν έχουν ακουστεί ποτέ". Για την ιδεολογία του ναζισμού που έχει αποδοθεί στη Χρυσή Αυγή ο κ. Λαγός αναφέρει: "Εμείς είμαστε Έλληνες εθνικιστές πατριώτες. Αυτή είναι η ιδεολογία που έχουμε. Η υπόθεση του ναζισμού υπήρξε πριν από 70 χρόνια. Εδώ μας έχουν κατηγορήσει που κάναμε συσσίτια μόνο για Έλληνες και αυτό ήταν μία από τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και τις τηρήσαμε. Εμείς θα το ξανακάνουμε για τους Έλληνες αυτό. Εγώ προσωπικά δεν θα πω για τα δεινά που έχουμε φταίει ο ναζισμός. Ο ναζισμός τότε ηττήθηκε και κέρδισε ο κομμουνισμός και η δημοκρατία. Αν κάποιοι φταίνε για αυτά που έχουν συμβεί στον παγκόσμιο χάρτη από το 1945 και μετά είναι αυτοί που κερδίσανε τον πόλεμο, όχι οι ηττημένοι".
Ας μας πουν τα άλλα κόμματα για εγκληματικές οργανώσεις
Για τις κατηγορίες που καταδεικνύουν τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση, ο κ. Λαγός απαντά κατηγορηματικά: "Η μοναδική κοινοβουλευτική ομάδα στην Ελλάδα που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση είναι της Χρυσής Αυγής. Δυστυχώς, όπως έγινε το περιστατικό, έψαξαν όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ένα μεγάλο αριθμό από τα στελέχη και τα μέλη μας σε βάθος δεκαπέντε χρόνων τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αποδείχτηκε ότι κανείς από εμάς δεν έχει καμμία εγκληματική - κακουργηματική πράξη να απολογηθεί. Βγήκε πόρισμα του ΣΔΟΕ που έψαξε τα προσωπικά αλλά και του κόμματος οικονομικά στοιχεία. Εμείς προκαλούμε να ψαχτούν και των υπολοίπων κομμάτων και να δούμε ποιος είναι εγκληματική οργάνωση και ποιος όχι. Μην ξεχνάμε ότι η Χρυσή Αυγή έδινε χρήματα για συσσίτια Ελλήνων συμπολιτών μας.
Μέσα στη δικογραφία κανείς και πόσω μάλλον ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δεν εμπλέκεται σε εγκληματική πράξη. Τα μόνα στοιχεία τους είναι αποσπάσματα ομιλιών μας που ισχυρίζονται ότι βάσει αυτών προκαλούσαμε επεισόδια. Αν δεν είναι αυτό πολιτική δίωξη, τι είναι; Ας μας μιλήσουν για εγκληματικές οργανώσεις η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν βγάζουν τις λίστες με τα λεφτά που έχουν εξαφανιστεί από την Ελλάδα, ούτε τις λίστες που τα έπαιρναν από εξοπλιστικά και άλλα. Όχι οι εγκληματίες να μιλάνε για τους αθώους! Ας εξεταστούν τα ταμεία τους. Στα υπόλοιπα κόμματα, όταν φταίει ένας βουλευτής, δεν εμπλέκεται το κόμμα, γιατί ως διά μαγείας είναι προσωπική ενέργεια ενός βουλευτή, ενώ εμείς απολογούμαστε όλοι για την πράξη ενός υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής. Τι δουλειά έχουμε εμείς αν κάποιοι στις 01:00 το βράδυ ενεπλάκησαν σε ένα επεισόδιο;"
Κρατήστε αξιοπρεπή και ουδέτερη στάση
Το μήνυμα που θέλει να στείλει: "Είχαν ακουστεί σημεία και τέρατα εις βάρος μας τους πρώτους μήνες της προφυλάκισής μας και μέρα με την μέρα αποδεικνύεται ότι όλα αυτά δεν είχαν καμία βάση. Θα ήθελα από εσάς τους δημοσιογράφους να κρατήσετε μια αξιοπρεπή και ουδέτερη στάση. Πείτε ό,τι θέλετε εις βάρος μας, είναι προσωπική σας άποψη, έχετε δικαίωμα να το κάνετε, αλλάδώστε μας μια φορά στις δέκα το βήμα να εκθέσουμε τις απόψεις μας. Γιατί δεν μας δόθηκε μια φορά η ευκαιρία να απαντήσουμε; Όσον αφορά τον ελληνικό λαό, πρέπει να διεκδικήσει τα δικαιώματά του και η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του. Θα το κάνουμε γιατί σεβόμαστε τον εαυτό μας και τις μάχες που έχουμε δώσει. Έχουμε δυο νεκρά παιδιά, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη, έχουμε βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου που είναι φυλακισμένοι και άλλοι σε κατ΄ οίκον περιορισμό, όπως ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και εγώ. Έχει αφαιρεθεί το δικαίωμα δημοσίου λόγου στον Μιχάλη Αρβανίτη και τον Αντώνη Γρέγο. Ας δει αυτά ο ελληνικός λαός και ας κρίνει ποιοι είναι απειλή για τη δημοκρατία σήμερα".  X.A.
Απόδειξη πολιτικής διώξεως: Παρέμβαση για την δίκη της Χρυσής Αυγής από τον ΟΗΕ

Στην Αθήνα βρίσκεται ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ για θέματα «ρατσιμού», Μουτάμα Ρουτέρε, προκειμένου να συνομιλήσει με κυβερνητικούς αξιωματούχους για θέματα τα οποία άπτονται των αρμοδιοτήτων του.
Ο Ρουτέρε ξεκίνησε αποδίδοντας συγχαρητήρια στην κυβέρνηση για την ρατσιστική πολιτική της εναντίον των Ελλήνων. Συγκεκριμένα συνεχάρη τους αρμοδίους υπουργούς για το γεγονός ότι δεν εφαρμόζονται οι νόμοι για τους λαθρομετανάστες και για το ότι η κυβέρνηση επιτρέπει την υποβάθμιση των γειτονιών των Ελλήνων, ερχόμενη σε πλήρη ρήξη με τους Έλληνες.
Αντί να απαιτήσει την εφαρμογή της Σύμβασης του ΟΗΕ, ο απεσταλμένος "χαιρέτισε" την πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής
Στην συνέχεια ο Ρουτέρε, προσέφερε την αδιάσειστη απόδειξη ότι η δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι αμιγώς πολιτική και ξεκινά από εντολές ξένων κέντρων εξουσίας. Συγκεκριμένα ο Ρουτέρε χαιρέτησε την δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής, κάνοντας μία παγκόσμια πρωτιά ο ΟΗΕ να ασχολείται με μία υπόθεση που αφορά τα εσωτερικά μίας χώρας, αποδεικνύοντας έτσι ότι όλη η υπόθεση είναι αποκλειστικά και μόνο πολιτική.
Όπως τόνισε σχετικά ο Ρουτέρε: «η κρίση έχει επιφέρει και περαιτέρω διακρίσεις εις βάρος των πιο ευάλωτων ομάδων, όπως οι μετανάστες, οι πρόσφυγες, οι αιτούντες άσυλο, οι Ρομά και οι κοινότητες λεσβιών, ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων και τρανσέξουαλ, διακρίσεις που έχουν επιδεινωθεί από το ρατσιστικό και ξενοφοβικό λόγο που προέρχεται από ένα πολιτικό κόμμα που εκπροσωπείται στο Κοινοβούλιο», εννοώντας την Χρυσή Αυγή.
Στη συνέχεια το προσδιόρισε, μάλιστα, λέγοντας ότι η Χρυσή Αυγή «απροκάλυπτα προωθεί το βίαιο και αντιδημοκρατικό της πρόγραμμα» και συνεχίζοντας λέγοντας ότι «το κίνημα αυτό και παρεμφερείς ομάδες αποτελούν σαφή κίνδυνο για τις δημοκρατικές αξίες στη χώρα».
Για να αντιληφθούμε το βαθύ παράδοξο στα λεγόμενα του απεσταλμένου του ΟΗΕ, αρκεί να σκεφτούμε το εξής: Μέμφεται την Χρυσή Αυγή για «βιαιότητα» και «αντιδημοκρατικό πρόγραμμα», την στιγμή που δεν υπάρχει καν στοιχείο που να συνδέει βουλευτή της Χρυσής Αυγής με «βιαιότητα» και το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών με «αντιδημοκρατικό πρόγραμμα».
Δεν μπορούμε να πούμε, όμως, το ίδιο για τον Ρουτέρε, ο οποίος φυσιολογικά θα έπρεπε να καλέσει την Ελλάδα να σεβαστεί την Σύμβαση του Παλέρμο, που αποτελεί σύμβαση του ΟΗΕ και να απαλλάξει την Χρυσή Αυγή από τις έωλες κατηγορίες!
Συνεπώς, ο ίδιος ο Ρουτέρε είναι αντιδημοκράτης, εφόσον δεν σέβεται τους νόμους που αποτελούν πυλώνα της δημοκρατίας. Επίσης ο ίδιος ο Ρουτέρε είναι βίαιος, αφού χειροκροτεί την φυλάκιση αθώων ανθρώπων, επειδή του το λένε τα αφεντικά του. Τα αφεντικά που ο οργανισμός του δεν τολμάει να ελέγξει για ειδεχθή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, που τελούνται στην Παλαιστίνη, στο Ιράκ, το Αφγανιστάν και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, όπως το Γκουαντάναμο.   ΠΗΓΗ

Οι παρακρατικοί ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση σε συνήγορο υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής

Την Τετάρτη το πρωί, μία ημέρα πριν την συνέχιση της περιβόητης δίκης για την Χρυσή Αυγή, οι γνωστοί - άγνωστοι παρακρατικοί επιτέθηκαν σε γραφείο συνηγόρου υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής και κατέστρεψαν υλικοτεχνικές υποδομές. Η επίθεση έγινε από 4 κουκουλοφόρους μέρα - μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας δίχως να γίνει καμμία σύλληψη.
Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε έχει την ελάχιστη απορία για την ταυτότητα των δραστών, έσπευσαν σήμερα οι ίδιοι να την αποκαλύψουν στο γνωστό παρακρατικό ιστότοπο των αναρχικών και του Soros, indymedia.
Με ανακοίνωσή τους οι "αντιφασίστες" δήλωσαν ότι η επίθεση στο γραφείο του δικηγόρου Γ. Π. είχε ξεκάθαρο στόχο την τρομοκράτηση των μαρτύρων και των δικηγόρων υπεράσπισης, ώστε να μην διεξαχθεί μια δίκαιη δίκη. Όπως γράφουν χαρακτηριστικά "καμία δικαιοσύνη δεν πρόκειται να δοθεί στις αίθουσες των αστικών δικαστηρίων", γι΄ αυτό πρέπει να καταλυθεί η ευνομία και το κράτος δικαίου  "από τον κάθε αγωνιστή και αγωνίστρια, και με όποιο μέσο θεωρείται απαραίτητο".
Αυτοί είναι οι ψευτοδημοκράτες και αυτός είναι ο σεβασμός τους στην Δικαιοσύνη. Επιχειρούν με κάθε τρόπο να ολοκληρώσουν το έργο των σκευωρώνΘα αποτύχουν παταγωδώς!  ΠΗΓΗ
Τα ασύδοτα τάγματα εφόδου της αριστεράς καλλιεργούν κλίμα τρομοκρατίας έξω από την “δίκαιη” δίκη - ΒΙΝΤΕΟ

Η εγκληματική δράση των ταγμάτων εφόδου της αριστεράς αποκαλύφθηκε ακόμα μία φορά χθες στον Κορυδαλλό έξω από το δικαστήριο όπου διεξάγεται η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Αναρχικοί, αντιεξουσιαστές, αντιφασίστες, παρακρατικοί και λοιπές... δημοκρατικές δυνάμεις τρομοκρατούν και επιτίθενται σε οποιονδήποτε θεωρούν ιδεολογικό τους αντίπαλο, καταλύοντας έτσι την έννοια της δίκαιης δίκης.
Όλα αυτά τα κάνουν εν πλήρει ασυδοσία με τις πλάτες και την ανοχή του επίσημου κράτους, καθώς "μάχονται" για να πετύχουν την παράνομη καταδίκη της "εγκληματικής" Χρυσής Αυγής.
Αποκορύφωμα του... δημοκρατικού τους αγώνα ήταν χθες ο άγριος ξυλοδαρμός ενός νεαρού αθλητή, επειδή τον πέρασαν για Χρυσαυγίτη!
Δίχως περαιτέρω σχόλια παραθέτουμε το ρεπορτάζ του εχθρικού προς τους Έλληνες Εθνικιστές Mega Channel, στο οποίο δεν μπορεί να κρυφτεί η εγκληματική δράση των ταγμάτων εφόδου της αριστεράς και η κατάλυση της ευνομίας.  ΠΗΓΗ
Ο βαθιά ανθελληνικός Guardian απαιτεί καταδίκη της Χρυσής Αυγής για να ανακουφιστούν οι τοκογλύφοι

Αρχικά τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, πλήρως ελεγχόμενα από τον διεθνή σιωνισμό, πανηγύρισαν σε μια έξαρση μίσους για την αντισυνταγματική πολιτική δίωξη την οποία η κυβέρνηση Σαμαρά εξαπέλυσε κατά της Χρυσής Αυγής. Η πορεία όμως των εξελίξεων και η αποκάλυψη της σκευωρίας, η οποία κορυφώθηκε με τις προφυλακίσεις του Αρχηγού και βουλευτών του Κινήματος για τους οποίους δεν υπήρξε το παραμικρό ενοχοποιητικό στοιχείο, προκάλεσε έντονη αναταραχή.
Η πλειοψηφία των μέσων υποχρεώθηκε σε άτακτη υποχώρηση, υπάρχουν όμως κι εκείνα τα οποία απαιτούν την καταδίκη της Χρυσής Αυγής παρά το γεγονός του σαθρού και αβάσιμου κατηγορητηρίου, το οποίο δεν παρουσιάζει κανένα τεκμήριο εμπλοκής βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε αξιόποινες πράξεις.
Σ' αυτό τον κύκλο των μέσων εξαπάτησης, ανήκει και ο βαθύτατα ανθελληνικός Guardian. Η βρετανική φυλλάδα, εκφράζοντας τους μύχιους πόθους του διεθνούς σιωνισμού και της παγκόσμιας κλίκας των τοκογλύφων, χαρακτηρίζει την δίκη της Χρυσής Αυγής ως «τεστ για τη Δημοκρατία». Το τι είδους τεστ εννοεί, το εξηγεί παρακάτω: «Η δίκαιη δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής είναι ζωτικής σημασίας για την Ελλάδα, αλλά και σημαντικά για όλη την Ευρώπη. Είναι μια ευκαιρία για την Ελλάδα να χρησιμοποιήσει όλα τα δημοκρατικά μέσα που διαθέτει ένα κράτος δικαίου, έτσι ώστε να σταματήσει τις πράξεις ατόμων που ευθύνονται για τα κύματα βίας που έχουν στόχο τα πιο ευάλωτα μέλη της κοινωνίας».
Πλήρης, δηλαδή, άγνοια της πραγματικότητας και αναπαραγωγή των φαιδροτήτων της γερμανοχρηματοδοτούμενης Αριστεράς, τις οποίες η ΝΔ μέσω επίορκων δικαστικών (βλέπε περιβάλλον Μπάμπη Αθανασίου) μετέτρεψε σε κατηγορητήριο κατά ενός κόμματος το οποίο -όπως αποκάλυψε ο τότε γενικός γραμματέας της κυβέρνησης- «έκλεβε τις ψήφους της ΝΔ».
Η «αξιοπιστία» του δημοσιεύματος καταδεικνύεται πλήρως από την αναφορά πως «ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και οι 12 κατηγορούμενοι βουλευτές του κόμματος», επιχειρούν δια της απουσίας τους από την ακροαματική διαδικασία να υπονομεύσουν την δίκη! Και παραθέτουν για να πείσουν τους αφελείς, την άποψη του Δημήτρη Χριστόπουλου, γνωστού στελέχους του Σύριζα, ο οποίος επισημαίνει: «Πρόκειται για να τεστ ελέγχου για την ελληνική δημοκρατία που για καιρό είχε επιλέξει να αγνοεί και να παραμελεί τους κινδύνους που έθετε η Χρυσή Αυγή».
Εν τέλει, οι πολέμιοι της Χρυσής Αυγής, εγχώριοι και διεθνείς, επιθυμούν δίκη όπου θα κριθούν έκνομες ενέργειες ή δίκη-παρωδία προκειμένου να επιχειρηθεί η εξάλειψη του εθνικιστικού κινδύνου για τους τοκογλύφους και τους εν Ελλάδι υποτακτικούς τους; Προφανώς, τόσο τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου όσο και οι ανθελληνικές φυλλάδες τύπου Guardian, συγκλίνουν στη δεύτερη εκδοχή. Καμαρώστε τους «θεματοφύλακες της δημοκρατίας»!  Ευάγγελος Καρακώστας
Οι «δημοκρατικές δυνάμεις» συνεχίζουν το κλίμα τρομοκρατίας - Ξυλοδαρμός 27χρονου έξω από την “δίκαιη” δίκη;Ξεκίνησε και πάλι σήμερα η δίκη της Χρυσής Αυγής. Για άλλη μία φορά πέριξ του δικαστηρίου συγκεντρώθηκε ο εσμός κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών, λαθρομεταναστών και παρακρατικών, προκειμένου να ασκήσει πιέσεις στην δικαιοσύνη, προκειμένου να διεξαχθεί δίκη - παρωδία, εφάμιλλη των δικαστηρίων του βουνού.
Μόλις χθες, οι παρακρατικές συμμορίες έδειξαν τις προθέσεις τους εισβάλλοντας σε γραφείο δικηγόρου της Χρυσής Αυγής, καταστρέφοντας υλικοτεχνικές υποδομές και επιχειρώντας να διασπείρουν τον τρόμο κατά ανθρώπων που ανέλαβαν το έργο της υπεράσπισης πολιτικά διωκόμενων Εθνικιστών, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι πολιτικά δεν ανήκουν στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Σήμερα, η απόπειρα τρομοκρατίας συνεχίστηκε για άλλη μία φορά, με την ανοχή και πάλι των αρχών. Συγκεκριμένα, οι παρακρατικές συμμορίες συγκεντρώθηκαν για άλλη μία φορά πέριξ του χώρου διεξαγωγής της δίκης, τραμπουκίζοντας και χτυπώντας. Μάλιστα σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό ένας 27χρονος, παντελώς άσχετος με την υπόθεση, έζησε την... απελευθερωτική βία της αριστεράς, αφού η εμφάνισή του παρεξηγήθηκε ως... χρυσαυγίτικη από τους παρευρισκόμενους παρακρατικούς. Το αποτέλεσμα ήταν να βρεθεί ο νεαρός στο νοσοκομείο.
Η όλη υπόθεση, τηλεοπτικά, ξεκίνησε για άλλη μία φορά με «καυτά ρεπορτάζ» για «επίθεση χρυσαυγιτών», βεβαίως, αφού το δημοσιογραφικό κατεστημένο θέλει την με κάθε τρόπο συνέχιση της λασπολογίας κατά του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Όταν δεν τους βγήκε το παραμύθι, ακριβώς επειδή δεν υπήρχε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, αναγκάστηκαν να παραδεχτούν ότι οι παρακρατικοί πραγματοποίησαν τις ασχήμιες και τις βιαιότητες.
Ακριβώς επειδή υπάρχει πλήρης απουσία στοιχείων και η δίκη αναμένεται να εξελιχθεί σε παρωδία, οι παρακρατικοί μηχανισμοί πιέζουν με κάθε τρόπο για μία καταδίκη, που θα απορρέει από την εξυπηρέτηση πολιτικών συμφερόντων και της απειλές των παρακρατικών συμμοριών. Από κοινού με τους διεθνείς τοκογλύφους, τις φυλλάδες τους, τους ποινικούς και οικονομικούς εγκληματίες και σύσσωμο το αμαρτωλό πολιτικό κατεστημένο, θέλουν να λυγίσουν την Χρυσή Αυγή με κάθε αθέμιτο τρόπο. Δεν θα τα καταφέρουν!  ΠΗΓΗ


Επίθεση σε συνήγορο υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής - Έτσι εννοούν την “δίκαιη” δίκη;Σε μια χρονική περίοδο που το Καθεστώς νιώθει εγκλωβισμένο στο αδιέξοδο της πολιτικής σκευωρίας που στήθηκε εις βάρος της Χρυσής Αυγής και μπροστά στην λαϊκή κατακραυγή, αναλαμβάνει το παρακράτος να επιβάλλει τη θέληση του Καθεστώτος δια της πολιτικής τρομοκρατίας.
Η είδηση, όπως μεταδόθηκε από το tovima.gr, έχει ως εξής: «Τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλλαν στις 12.00 την Τετάρτη στο γραφείο του δικηγόρου Γιάννη Παγορόπουλου και έσπασαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φωτοτυπικά και άλλα έπιπλα του γραφείου του στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες  τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η επίθεση έγινε λόγω της ανάληψης της υπεράσπισης του Ν. Μιχαλολιάκου και ενόψει της δίκης της Χρυσής Αυγής η οποία επαναλαμβάνεται αύριο Πέμπτη».
Το πλέον οξύμωρο της ιστορίας, είναι το γεγονός πως εκείνοι που απαιτούν την καταδίκη της Χρυσής Αυγής (παρότι δεν υφίσταται ούτε ίχνος ενοχοποιητικού στοιχείου της κοινοβουλευτικής της ομάδος) ως υποκινήτρια της βίας και της τρομοκρατίας, είναι αυτοί που ασκούν βία και τρομοκρατία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου! Έτσι εννοεί το αντισυνταγματικό τόξο την «δίκαιη δίκη»;
Όπως ακόμη και τα δημοσιεύματα των καθεστωτικών μέσων αναφέρουν, «η επίθεση έγινε λόγω της ανάληψης της υπεράσπισης του Ν. Μιχαλολιάκου και ενόψει της δίκης της Χρυσής Αυγής». Πρόκειται σαφώς για οργανωμένη επιχείρηση τρομοκράτησης κατά ανθρώπων που ανέλαβαν το έργο της υπεράσπισης πολιτικά διωκόμενων Εθνικιστών, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι πολιτικά δεν ανήκουν στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Όπως ήταν αναμενόμενο, εξ ου και η απόδειξη της οργανωμένης δράσης των ακροαριστερών συμμοριών με τις πλάτες των κρατικών αρχών, ουδεμία σύλληψη έγινε αν και η επίθεση συνέβη μέρα-μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας. Επίσης, αναμενόμενο το γεγονός ότι κανείς από το «δημοκρατικό» τόξο δεν μπήκε στον κόπο να καταδικάσει την επίθεση.
Αυτά τα εξόχως διαφωτιστικά, για να γνωρίζει ο Ελληνικός Λαός τον τρόπο με τον οποίο οι πραγματικές -και με στοιχεία- εγκληματικές συμμορίες που εξουσιάζουν τυραννικά την Πατρίδα και το Λαό μας, επιχειρούν να επηρεάσουν με αθέμιτα μέσα μια δίκη και τους συντελεστές της (από τους δικαστές μέχρι τους μάρτυρες), προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς της πρωτοφανούς πολιτικής σκευωρίας.   ΠΗΓΗ


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο Crash: Το ισχυρό μας χαρτί στην δίκη είναι η ίδια η δικογραφία!

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Μιχαλολιάκος έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό Crash και τον δημοσιογράφο Σωτήρη Μπότσαρη. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της συνέντευξης:  ΕΔΩΕλευθέριος Συναδινός: Τίτλος Τιμής...

Ακολουθεί η απάντηση του ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής,  Στρατηγού Συναδινού στην επιστολή του κ.Κούλογλου:
Απαξιώ να απαντήσω, στα όσα ανυπόστατα και χωρίς επιχειρήματα ανέφερε στην επιστολή του προς τον κ. Schulz, ο κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος κ. Κούλογλου που επί χρόνια στα ΜΜΕ παραπληροφορούσε τον Ελληνικό λαό.
Θα σταθώ όμως στο σχόλιο του, ότι υπογράφουμε σαν Στρατηγοί. Ναι, είναι ο τίτλος τιμής που μας απένειμε ο Ελληνικός Στρατός έως θανάτου με την αποστρατεία μας. 
Ίσως αυτό ενοχλεί όσους και με τη λέξη Στρατός παθαίνουν ψυχικό κλονισμό. Αυτός δε είναι και ο λόγος, που οι περισσότεροι αστράτευτοι και απάτριδες  φρόντισαν να διαλύσουν το πιο υγιές τμήμα της Ελληνικής κοινωνίας, που είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις!
Ελευθέριος Συναδινός
Αντιστράτηγος ε.α.
Ευρωβουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
Ο νέος πρόεδρος της Δημοκρατίας ενώπιον των ευθυνών του
«Δεν νοείται κράτος Δικαίου χωρίς τον σπουδαιότερο κυρωτικό μηχανισμό της Αρχής της νομιμότητας, που είναι η Δικαιοσύνη. Και δεν νοείται Δικαιοσύνη, χωρίς την, κατά το Σύνταγμα, ανεξαρτησία της» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υποδεχόμενος, προ ολίγων ημερών, εκπροσώπους της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, στο Προεδρικό Μέγαρο.
Όπως σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος, οι απόψεις του για τη Δικαιοσύνη είναι διαχρονικώς γνωστές, υπό την προγενέστερη ιδιότητά του, προσθέτοντας ότι παραμένουν οι ίδιες και σήμερα, καθότι ενισχυμένες κατά την άσκηση των καθηκόντων του ως Προέδρου της Δημοκρατίας. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του θα κάνει ό,τι του αναλογεί, ώστε στους σημερινούς δύσκολους καιρούς η Δικαιοσύνη να ασκεί τα καθήκοντά της εντελώς ανεξάρτητη.
Τα όσα ο κ. Παυλόπουλος προανέφερε όντως αποτελούν θέσεις ορθές, αυτονόητες και κοινά αποδεκτές σε ένα κράτος δικαίου, με τις οποίες δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να διαφωνήσει. Ευχής έργον θα ήταν λόγω του ύψιστου θεσμικού ρόλου τον οποίο έχει αναλάβει, πλέον να εξελιχθεί όντως σε θεματοφύλακα των αξιών αυτών, πλην όμως το ενδεχόμενο αυτό δεν μπορεί να διαγράψει το γεγονός ότι η έως τώρα πολιτική του σταδιοδρομία έχει τάξει τον νυν Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας σε θέση μάλλον Πόντιου Πιλάτου, παρά υπερασπιστή της αρχής της Ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης.
Όφειλε ο κ. Παυλόπουλος να υπερασπιστεί την Ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης όχι τώρα, όντας Πρόεδρος της Δημοκρατίας και εκστομίζοντας λεκτικές κορώνες, αλλά στο παρελθόν, εν τοις πράγμασι, όταν ήταν ανώτατο κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, όταν κατείχε υψηλότατες κομματικές και κυβερνητικές θέσεις και παρά ταύτα σιωπούσε, παρέμενε απαθής και εν τέλει δια της αδράνειάς του και δια της ανοχής του συνεργούσε στον μεγαλύτερο ευτελισμό και  διασυρμό του νομικού μας πολιτισμού, στην ύψιστη απόπειρα πλήρους κατάργησης της Ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης η οποία έλαβε χώρα από συστάσεως του Ελληνικού Κράτους: Στην υπόθεση των διώξεων κατά του τρίτου τη τάξει πολιτικού   κόμματος στην Ελλάδα, του Λαϊκού-Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Τότε όφειλε ο κύριος Παυλόπουλος να προτάξει την ανάγκη προάσπισης της Διάκρισης των Εξουσιών και του Κράτους Δικαίου έναντι της ανάγκης να διαφυλαχθεί η εκλογική δύναμη της Νέας Δημοκρατίας από την αυξανόμενη επιρροή του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής, στην Ελληνική κοινωνία.
Τότε όφειλε ο κύριος Παυλόπουλος να αντιταχθεί στην ωμή παρέμβαση της εκτελεστικής εξουσίας στη δικαστική, στην καταστρατήγηση των διατάξεων του Ποινικού Κώδικα και της Ποινικής Δικονομίας, στην κατάργηση του τεκμηρίου της αθωότητας, στην υιοθέτηση της συλλογικής ευθύνης, στις παράνομες προφυλακίσεις βουλευτών χωρίς να έχει προηγηθεί άρση ασυλίας, στη δημόσια  διαπόμπευση κατηγορουμένων, στην ωμή παραβίαση συνταγματικών διατάξεων, στα τηλεφωνήματα Σαμαρά και Αθανασίου στους Δικαστές και εν τέλει στην ύψιστη πράξη πολιτικής και όχι μόνον αλητείας, η οποία θα αποτελεί αιώνιο στίγμα στην προσωπική διαδρομή των φυσικών και ηθικών αυτουργών της, στο περίφημο εφεύρημα της «εγκληματικής οργάνωσης» που οδήγησε στη δολοφονία δύο νέων ανθρώπων, στη φυλάκιση δεκάδων άλλων και στην στοχοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων οπαδών και ψηφοφόρων ενός νομίμου πολιτικού κόμματος .
Τότε όφειλε ο κύριος Παυλόπουλος να προτάξει την πανεπιστημιακή του ιδιότητα, την εξέχουσα θέση του στο νομικό κόσμο και εν τέλει το κύρος, την προσωπικότητα και την συνείδησή του έναντι της ιδιότητας του κομματικού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, όταν ο Σαμαράς ,την επομένη των παρανόμων -λόγω μη άρσης της ασυλίας τους- συλλήψεων του Γενικού Γραμματέα και  βουλευτών της Χρυσής Αυγής  έκανε από το εξωτερικό την εμετική, κατάπτυστη δήλωση-κόλαφο για κάθε έννοια δημοκρατίας και νομικού πολιτισμού ότι «θα εξαφανίσουμε την Χρυσή Αυγή  από την πολιτική ζωή του τόπου»
Δυστυχώς, ο κύριος Παυλόπουλος ΔΕΝ αντέδρασε ως όφειλε. Ανέχτηκε, αδράνησε, έμεινε απαθής στις θλιβερές πολιτικές και παραδικαστικές μηχανορραφίες Σαμαρά-Δένδια-Αθανασίου. Και ως εκ τούτου, διά της παραλείψεώς του ευθύνεται. Φάνηκε, τότε, κατώτερος των περιστάσεων .Και σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν προασπίστηκε την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, όπως ευελπιστεί ότι θα το πράξει τώρα, με βάση τις πρόσφατες δηλώσεις του.  
Πλέον, οι συνθήκες έχουν αλλάξει. Η έναρξη της περίφημης  «δίκης της Χρυσής Αυγής» σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για την οριστική κατάρρευση της σκευωρίας Σαμαρά-Δένδια-Αθανασίου, την πανηγυρική αθώωση και δικαίωση της Χρυσής Αυγής ,αλλά και την αποκατάσταση της νομιμότητας ,του κύρους της δικαιοσύνης, και της ορθής διάκρισης των εξουσιών.
Ο κύριος Παυλόπουλος ,εκ του θεσμικού του πλέον ρόλου ως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, έχει την ευχέρεια να προασπιστεί εν τοις πράγμασι την Ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, να καταστεί όντως θεματοφύλακας της ορθής λειτουργίας του θεσμών και των νόμων και να περισώσει ό,τι είναι δυνατόν από την υστεροφημία του. Στο χέρι του είναι να καταγραφεί στην ιστορία όχι ως «Πόντιος Πιλάτος» αλλά ως Πρόεδρος όλων των Ελλήνων.  Γιώργος Χασιώτης - Δικηγόρος

Βασίλης Καπερνάρος: Η δημοκρατία δεν εκδικείται!
Άρθρο του Βασίλη Καπερνάρου στην κυριακάτικη Kontra News
Είναι πρωτοφανές στα πολιτικά και δικαστικά χρονικά της Πατρίδας μας, να εκδικάζεται υπόθεση, με κατηγορουμένους όλους τους βουλευτές ενός πολιτικού κόμματος. Ενός κόμματος, το οποίο έχει κατ’ επανάληψη λάβει μέρος σε εκλογές, πράγμα που σημαίνει ότι είχε εγκριθεί το νόμιμο της λειτουργίας του , από τον Άρειο Πάγο. 
Είναι εντελώς ξένο με το Ποινικό μας Δίκαιο η διεύρυνση του αξιοποίνου σε κάποια ομάδα επειδή κάποιο μέλος της διέπραξε ποινικό αδίκημα. 
Αρχικά, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι στο Ποινικό μας Δίκαιο δεν υφίσταται θεωρία περί συλλογικής ευθύνης. Σύμφωνα με το Ποινικό μας Δίκαιο, Μόνον όποιος πράττει ποινικό αδίκημα διώκεται. Μόνον ο δράστης. Είναι εντελώς ξένο με το Ποινικό μας Δίκαιο η διεύρυνση του αξιοποίνου σε κάποια ομάδα επειδή κάποιο μέλος της διέπραξε ποινικό αδίκημα. Εν προκειμένω, ένα πολιτικό κόμμα έχει χαρακτηρισθεί εγκληματική οργάνωση και όλοι οι βουλευτές της, διευθυντές και μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Και τούτο, διότι κάποιοι οπαδοί, ψηφοφόροι ή ακόμη και μέλη του πολιτικού κόμματος διέπραξαν ποινικά αδικήματα και αυτά τα χρεώνονται για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας όλοι οι Βουλευτές, της προηγούμενης κοινοβουλευτικής περιόδου. Την ίδια ώρα που αν εφαρμοσθεί αυτή η θεωρία θα πρέπει να συλλαμβάνονται οι αρχηγοί και οι βουλευτές και των άλλων πολιτικών κομμάτων για αδικήματα που εν αγνοία τελούν οπαδοί τους, ψηφοφόροι τους ή ακόμη και μέλη των κομμάτων τους. Επίσης αν εφαρμοσθεί αυτή η «νομική» θεωρία θα πρέπει να συλλαμβάνονται οι πρόεδροι των αθλητικών ομάδων για τα κακουργηματικά βίαια έκτροπα των οπαδών τους. Ακόμα, θα πρέπει να οδηγούνται σιδηροδέσμιοι ενώπιον των Αρχών και να διαπομπεύονται οι πρόεδροι και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων απλών εμπορικών εταιρειών, κάθε φορά που μέλη των εταιρειών αυτών διαπράττουν κακουργηματικά ποινικώς αδικήματα. Τα ποινικά αδικήματα, για τα οποία κατηγορούνται κάποιοι άνθρωποι  θα κριθούν από το φυσικό τους δικαστή. Η δικαιοσύνη ως Ανεξάρτητη Αρχή , είναι αρμόδια για να κρίνει ,αλλά και να αποφασίσει επί αυτών των ποινικών αδικημάτων. 
Άλλωστε, σε καμία περίπτωση η Δημοκρατία δεν εκδικείται. Δεν είναι δυνατόν να κατηγορούνται άνθρωποι για τα πολιτικά τους πιστεύω. Δεν είναι δυνατόν να καταπατώνται ατομικά και κατ’ ουσίαν πολιτικά δικαιώματα και να θυσιάζονται στο βωμό της πολιτικής σκοπιμότητας , διότι έτσι πλήττονται η Δικαιοσύνη, το τεκμήριο της αθωότητας και στην ουσία η ίδια η Δημοκρατία. Αρμόδια για την απονομή της δικαιοσύνης είναι αποκλειστικά τα δικαστήρια
Έχουμε λοιπόν, μια ιστορική ευκαιρία μπροστά μας, με την δίκη της Χρυσής Αυγής. Μπορούμε να προασπίσουμε τόσο την Ανεξαρτησία τα Δικαιοσύνης όσο και να διαφυλάξουμε παράλληλα την ύπαρξη των κομμάτων τα οποία εκφράζουν αλλά και αποτελούν το θεσμικό εγγυητή της ανάπτυξης αλλά και της έκφρασης της Ελευθερίας και του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.  ΠΗΓΗ

Οι δηλώσεις Ντάισελμπλουμ ενόχλησαν - Οι εντολές για δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής όχι!

Ολόκληρη η ιστορία της μεταπολίτευσης βρίθει από συνεχείς παρεμβάσεις στα εσωτερικά ζητήματα της Χώρας μας, με τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 5 χρόνια - όπου οι μνημονιακές κυβερνήσεις είναι διάτρητες από τις συνεχείς παρεμβάσεις των διεθνών τοκογλύφων και των ηγετών της Ε.Ε – να αφήνουν στην άκρη κάθε είδους πρόσχημα.
Συζητήθηκε έντονα η παρέμβαση που έκανε στα εσωτερικά θέματα της Ελλάδας ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος με δήλωσή του, ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστήριξε ότι αυτός πρότεινε στον Τσίπρα την περιθωριοποίηση του Βαρουφάκη. Συγκεκριμένα, ο Ντάισελμπλουμ δήλωσε ότι: «Χρειάζονται αρκετοί υπουργοί, όχι μόνο ο Οικονομικών. Πρότεινα πως θα βοηθούσε πολύ εάν υπήρχε ένας εκπρόσωπος που θα μιλούσε απευθείας με τον πρωθυπουργό και συμφωνήσαμε», γεγονός το οποίο έφερε σε πολύ δύσκολη θέση το Μέγαρο Μαξίμου, προκαλώντας την αναμενόμενη διάψευση που συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.
Δεν χρειαζόταν, φυσικά, η κυνική ομολογία του Ντάιλσεμπλουμ, ο οποίος ουσιαστικά θριαμβολογούσε και έδειχνε ποιος κινεί τα νήματα, για να καταλάβουμε ότι η εγχώρια πολιτική σκηνή έχει γίνει διάτρητη από τις συνεχείς παρεμβάσεις των ξένων δυνάμεων. Όσοι, όμως, αγανακτούν με την όντως απαράδεκτη αυτή κατάσταση, η οποία δεν ταιριάζει σε μια Χώρα που θέλει να λέγεται ανεξάρτητη και παραπέμπει σε καταστάσεις «μπανανίας», δεν θα πρέπει να το κάνουν επιλεκτικά και να κλείνουν επιδεικτικά τα μάτια τους και σε άλλες κατάφορες παρεμβάσεις στα εσωτερικά ζητήματα της Χώρας.
Το λέμε αυτό, γιατί η περίπτωση των εξωτερικών παρεμβάσεων στο ζήτημα της πολιτικής δίωξης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι πραγματικά κραυγαλέα. Τα ευχαριστήρια των σιωνιστών του εξωτερικού προς τον Σαμαρά, η ομολογία Ρουπακιώτη ότι εβραϊκές οργανώσεις ανά τον κόσμο πιέζουν για το θέμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, καθώς και οι ανάλογες παρεμβατικές δηλώσεις καταδίκης και προτροπής προς ποινικοποίηση της πολιτικής δράσης του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών από άλλους ξένους πολιτικούς και παράγοντες, αποτελούν ατράνταχτες αποδείξεις της απαράδεκτης, ανήθικης, ανέντιμης και παράνομης ανάμειξης ξένων παραγόντων στην εγχώρια πολιτική ζωή της Χώρας.
Όσοι, λοιπόν, τώρα «αγανακτούν», τόσο με τις δηλώσεις του Ντάισελμπλουμ όσο και με ανάλογες απόψεις και συμπεριφορές άλλων μελών της ίδιας συνομοταξίας, θα έπρεπε να δείξουν την ίδια ευαισθησία και την ίδια καταγγελτική διάθεση όταν οι ξένοι πολιτικοί και παράγοντες ζητούσαν την ποινικοποίηση των ιδεών και της πολιτικής δράσης ενός Έντιμου και Νόμιμου Πολιτικού Κόμματος, με εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους και με πιο ευρεία Λαϊκή απήχηση και επιρροή. Τότε, όμως, συμμετείχαν κι αυτοί στην εκστρατεία λάσπης και ποινικοποίησης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τώρα, τα λούζονται οι ίδιοι, σε πολύ μικρότερο βαθμό βεβαίως, αντιλαμβανόμενοι ότι η διεθνής παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα της Χώρας αποτελεί πάγια τακτική των διάφορων ξένων παραγόντων. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Η κλάψα της αριστεράς, μια επανάληψη του “Άρον - Άρον, Σταύρωσον Αυτόν”

Ο Ιουδαϊκός όχλος, έξω από το Πραιτόριο απαιτεί την Σταύρωση του «κατηγορουμένου». Στην Ιουδαία δεν είχαν τότε, όπως φαίνεται, απήχηση οι περί απονομής της Δικαιοσύνης ιδέες του Πλάτωνος και Αριστοτέλη. Πολύ αργότερα διαδόθηκαν οι έννοιες της διάκρισης των εξουσιών και της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης.  
Στην Ελλάδα, ένα μέρος των πολιτών δεν κατανοεί ακόμη όπως φαίνεται, τις παραπάνω έννοιες και αξίες, αν και αποτελούν πλέον το υπόβαθρο συνταγματικά καθιερωμένων αρχών λειτουργίας της Δικαιοσύνης. Το αποτέλεσμα είναι να υποκύπτουν τυφλά εις ενίοτε αβυσσαλέα πολιτικά πάθη. Κατά κύριο λόγο στο τμήμα αυτού του λαού συγκαταλέγονται σήμερα πρωτίστως πολίτες, που θεωρούν εαυτούς ανήκοντες στον περίφημο "προοδευτικό" πολιτικό χώρο της αριστεράς.
Προφανώς η σημερινή «αριστερά» έχει διαγράψει από την ασθενή μνήμη της, τί έχει υποστεί μια άλλη αριστερά, μετά την κατοχή και τον εμφύλιο, όταν επίσης η Δικαιοσύνη ήταν απλώς πεδίο πολιτικής διαχείρισης του αντιπάλου. Ανεξάρτητα όμως απ' την κραυγαλέα έλλειψη σεβασμού στις παραπάνω θεμελιώδεις αξίες και αρχές λειτουργίας της Δικαιοσύνης, είναι κυριολεκτικά μεσαιωνικής εμπνεύσεως, κυρίως ως ανθρώπινη συμπεριφορά, η συγκέντρωση πολιτικά παθιασμένου και επί της ουσίας λοβοτομημένου πλήθους, με σκοπό να χειραγωγήσει ψυχολογικά τον δικαστή. Μοναδικός τους στόχος να εκδώσει εκείνος απόφαση, σύμφωνη με τις ιαχές τους και τις επιδιώξεις των τυχών υποκινητών ώστε να καταστρέψει τον υπόδικο πολιτικό αντίπαλο.
Έτσι λοιπόν στην Ελλάδα του 2015 έχουμε φτάσει στο σημείο, τα άτομα που υποτίθεται πως τάσσονται κατά του αστικού κράτους και κατά των θεσμών της αστυνομίας και της Δικαιοσύνης, να παρακαλάνε όλους αυτούς για την εξολόθρευση των πολιτικών και ιδεολογικών τους αντιπάλων. Από την μία πλευρά ευαγγελίζονται συνεχώς τα ανθρώπινα δικαιώματα, και διατυμπανίζουν πως ο κατηγορούμενος την ώρα που βρίσκεται στο εδώλιο είναι ένα ιερό πρόσωπο, ειδικά αν προέρχονται από πραγματικές τρομοκρατικές οργανώσεις (17 Νοέμβρη, Πυρήνες της Φωτιάς κτλ), ενώ όταν ένας άλλος κατηγορούμενος βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά από αυτούς, πρέπει να σαπίσει στη φυλακή ακόμα κι ας γνωρίζουν ότι είναι θύμα πολιτικής σκευωρίας. Κατά τις "ευαίσθητες''και ''ανθρωπιστικές" τους απόψεις, δεν πρέπει να έχει τελέσει κάποια συγκεκριμένα εγκλήματα, άλλα τους αρκεί να βρίσκεται στο Κίνημα της Χρυσής Αυγής.
Όλα αυτά φανερώνουν ανθρώπους εκ γενετής θρασύδειλους, που στην ουσία παρακαλάνε τους κρατικούς θεσμούς τους οποίους υποτίθεται ότι πολεμάνε όλα αυτά τα χρόνια,ώστε να πλήξουν το Εθνικιστικό Κίνημα. Αλλά αυτό που φαίνεται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο μέσα από τις υστερικές κραυγές τους, είναι μια διεστραμμένη ψυχοσύνθεση, που μπορούν να αναλύσουν ίσως τα ανώτερα κλιμάκια τις ψυχιατρικής επιστήμης.
Τέλος, δεν μας εκπλήσσει αυτή η υποκριτική συμπεριφορά των εχθρών μας, γιατί ανέκαθεν γνωρίζαμε ποιοι είναι οι αυτοαποκαλούμενοι "αντιφασίστες" και τι συμφέροντα εξυπηρετούν. Σύντομα το Φως της Δικαιοσύνης θα λάμψει, η Χρυσή Αυγή θα δικαιωθεί για άλλη μια φορά στα μάτια του Ελληνικού λαού, και οι πραγματικοί εγκληματίες της Πατρίδας μας θα βρεθούν αντιμέτωποι με την δυστυχία που έχουν προκαλέσει όλες αυτές τις δεκαετίες στον Λαό μας.  ΠΗΓΗ  Σωτήρης Δεβελέκος - Μέλος Κεντρικής Επιτροπής
Θέλουμε Δικαιοσύνη και να λάμψει η Αλήθεια - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Το κείμενο αυτό γράφεται την Κυριακή 19 Απριλίου 2015, μία ημέρα πριν την έναρξη μίας δίκης, στην οποία είμαι και εγώ κατηγορούμενοςΕυρίσκομαι εκτός φυλακών ένα σχεδόν μήνα, αλλά δεν είμαι ελεύθερος. Εκτός από τους προφυλακισμένους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, πρώην και νυν, άλλοι 4 βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ευρίσκονται εις την ίδια με εμένα κατάσταση, δηλαδή σε κατ’ οίκον περιορισμό. 

Απαγορεύεται να βγούμε από την κατοικία μας, παρά μόνον για να πάμε στην Βουλή. Αυτό την ίδια στιγμή που χιλιάδες υπόδικοι, οι οποίοι κατηγορούνται για βαρύτατα αδικήματα, ευρίσκονται έξω με περιοριστικούς όρους όπως χρηματική εγγύηση ή να δίδουν το παρών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους. Ανάμεσα σε αυτούς και οι κατηγορούμενοι για τις μίζες των εξοπλιστικών, οι οποίοι καταλήστευσαν τον Ελληνικό Λαό.

Όλα ξεκίνησαν την 28η Σεπτεμβρίου του 2013 όταν πάνοπλοι αστυνομικοί, φορώντας μαύρες κουκούλες, περικύκλωσαν την περιοχή της κατοικίας μου και με συνέλαβαν. Στην συνέχεια, χωρίς να έχει γίνει άρση της ασυλίας μου, παρ’ όλο το γεγονός ότι ήμουν βουλευτής, προφυλακίστηκα! Η κατηγορία ήταν “εγκληματική οργάνωση”…  Αφορμή, αλλά όχι αιτία, για την σύλληψη όχι μόνον προσωπικά εμού, αλλά για μία ολόκληρη πολιτική δίωξη ενός πολιτικού κόμματος, μία δολοφονία, την οποία άμεσα καταδικάσαμε και η οποία συνέβη σε συνοικία του Πειραιά στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013. 

Το λογικό ερώτημα που τίθεται είναι γιατί, εάν είχα σχέση με αυτήν την δολοφονία, όπως με κατηγορούν, εντάσσοντάς την στην δράση της περίφημης “εγκληματικής οργανώσεως”, γιατί να με συλλάβουν στις 28 Σεπτέμβριου, δηλαδή 10 ολόκληρες ημέρες μετά το έγκλημα και όχι αμέσως μετά; 

Τα “μαγειρέματα” για την πρωτοφανή αυτή δίωξη είναι λίγο πολύ γνωστά, έχει αποκαλυφθεί ακόμη και οπτικοακουστικό υλικό για το πώς στήθηκε η πολιτική σκευωρία.

TA «ΠΑΡΑΔΟΞΑ» ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ

Με μεθοδεύσεις βρώμικες και τρόπους παράνομους και ολοφάνερα αντισυνταγματικούς ετέθη υπό κατηγορίαν ένα ολόκληρο κόμμα, ένα ολόκληρο πολιτικό Κίνημα, αλλά και πάλι ο τρόπος με τον οποίο έγινε ήταν εντελώς παράδοξος.

Δεν κατηγορήθηκε η ηγεσία του κόμματος, όπως προβλέπεται από το καταστατικό, δηλαδή, το πολιτικό συμβούλιο και η Κεντρική Επιτροπή, αλλά το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδος! Λες και εγώ ήξερα στις 18 Ιουνίου του 2012 όταν εκλέχτηκαν βουλευτές όσοι εκλέχτηκαν με την Χρυσή Αυγή με σταυρό προτιμήσεως ότι αυτοί θα είναι και οι “διευθυντές” της σύμφωνα με την πολιτική σκευωρία “εγκληματικής οργανώσεως”! Με την ίδια λογική, θα έπρεπε να είναι και γνώστες του δήθεν εγκληματικού χαρακτήρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και όλοι οι ψηφοφόροι οι οποίοι επέλεξαν αυτούς τους συγκεκριμένους βουλευτές!

Όμως, τα παράλογα δεν σταματούν εδώ… Σε μία δικογραφία που φτάνει σχεδόν τις 40.000 σελίδες δεν αναφέρεται πουθενά πότε επιτέλους ιδρύθηκε αυτή η “εγκληματική οργάνωση”, η οποία δεν είναι άλλη κατ’ αυτούς από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η οποία είχε ονοματεπώνυμα, είχε διευθύνσεις γραφείων, είχε κάνει δήλωση στον Άρειο Πάγο και συμμετείχε σε εκλογές από το 1994. 

Εάν είχε σκοπό εγκληματικό όπως μας κατηγορούν θα άνοιγε γραφεία, θα εξέδιδε εφημερίδα, θα συμμετείχε στις εκλογές ή θα κρατούσε όπως κάνουν όλες οι πραγματικές εγκληματικές οργανώσεις μέσα στο σκοτάδι την δράση τους; 

Σε ένα αρχικό στάδιο αναφέρεται ότι έγινε “εγκληματική οργάνωση” χωρίς να αναφέρονται ονόματα και τόπος και χρόνος το 1987! Και μετά στο κατηγορητήριο τοποθετείται πάλι εντελώς αυθαίρετα η χρονολογία 2008! Και για να είμαι ακριβής χρησιμοποιείται η έκφραση “τουλάχιστον από το 2008”!… 

Για να αντιληφθείτε την “εγκυρότητα”, την διάτρητη, αυτής της δικογραφίας, αυτού του κατηγορητηρίου, το οποίο θυμίζει διώξεις Σταλινικού τύπου, ανάμεσα σε αυτούς οι οποίοι παραπέμπονται να δικαστούν ως μέλη της “εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης”, είναι και ένας Έλληνας πολίτης, ο οποίος στην απολογία του στις ανακριτικές αρχές δήλωσε ότι είναι Εβραίος στην καταγωγή και κατέθεσε και σχετικό πιστοποιητικό από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Τα στοιχεία με τα οποία προσπαθούν να μας καταστήσουν ενόχους, για μια κατηγορία με την οποία δεν έχουμε την οποιαδήποτε σχέση, είναι εντελώς ανύπαρκτα και για τον λόγο αυτό προσπαθούν με κάθε τρόπο να δημιουργήσουν ένα κλίμα τρομοκρατίας, προκειμένου όντας αθώους να μας καταδικάσουν. 

Χαρακτηριστική είναι η φράση την οποία χρησιμοποιούν στις προκηρύξεις τους όλοι αυτοί που ζητούν την καταδίκη μας πριν ακόμη γίνει η δίκη: “Να μη αφήσουμε την δίκη της Χρυσής Αυγής στα χέρια των δικαστών”… 

Την ίδια στιγμή οργανώνουν πορείες και συλλαλητήρια έξω από το δικαστήριο, απειλούν παράγοντες της δίκης και προσπαθούν με κάθε τρόπο να εκβιάσουν την καταδίκη μας. Γιατί; Το ομολογούν με τρόπο κυνικό: Γιατί, όπως λένε και γράφουν, εάν δεν καταδικαστούμε θα δυναμώσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Όλη η λάσπη και η χολή των πληρωμένων κονδυλοφόρων του καθεστώτος της μίζας και της διαφθοράς έχει εξαπολυθεί εναντίον μας. Γράφουν χιλιάδες ψέματα κι αυτό δεν το κάνουν τώρα το κάνουν συστηματικά από τον Σεπτέμβριο του 2013. Ο λαός τους απάντησε και σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις ανέδειξε την Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.

Εμείς το μόνο που θέλουμε από αυτή τη δίκη είναι να λειτουργήσει το κράτος Δικαίου να μας δοθεί η δυνατότητα να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας, όπως ο νόμος προβλέπει, εμείς περισσότερο από τον οποιοδήποτε άλλον θέλουμε να λάμψει η Αλήθεια γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είμαστε αθώοι. Το γνωρίζουν και οι άνθρωποι του σκοτεινού παρακράτους, οι οποίοι έστησαν την πολιτική σκευωρία γιατί παρακολουθούσαν τόσο τα τηλέφωνά μας, όσο και τα γραφεία μας. Και εάν θέλουν να μας καταδικάσουν ας το πουν ευθέως ότι μας καταδικάζουν για τις Ιδέες μας, γιατί για αυτές στην πραγματικότητα διωκόμεθα.

Φαίνεται πως δεν έχουν διδαχτεί τίποτε από την Ιστορία! Δεν έχουν αντιληφθεί ότι οι Ιδέες δεν διώκονται και ούτε σβήνουν με άδικες φυλακίσεις και καταδίκες. Ένα μικρό δείγμα πήραν και στις ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές και αναμένεται συνέχεια… Αναμένεται συνέχεια, γιατί ο λόγος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τα μεγάλα προβλήματα της χώρας, που γίνονται ακόμα μεγαλύτερα όσο περνάει ο χρόνος, είτε θέλουν, είτε δεν θέλουν θα έχει απήχηση.

Κάθε ημέρα που περνά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα γίνεται όλο και περισσότερο δυνατή ό,τι και να κάνουν!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πολιτικός κρατούμενοςΒγόντζας: Δεν υπάρχει κατηγορητήριο εναντίον της Χρυσής Αυγής - Μόνη ελπίδα της κλεπτοκρατίας τα τηλεδικαστήριαΒγόντζας: Δεν υπάρχει κατηγορητήριο εναντίον της Χρυσής Αυγής - Μόνη ελπίδα της κλεπτοκρατίας τα τηλεδικαστήρια
Άρθρο στην κυριακάτικη Kontra News σχετικά με την δίκη της Χρυσής Αυγής έγραψε ο δικηγόρος Α. Βγόντζας, βαθέων πασόκικων πεποιθήσεων και συνεπώς εκ προοιμίου αρνητικά διακείμενος εναντίον της Χρυσής Αυγής. Το γεγονός ότι προσφάτως ο εν λόγω ήταν και υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Ηρακλείου, δείχνει αν μη τι άλλο, πως έχει και μια κομματική γραμμή να ακολουθήσει.
Λόγω των παραπάνω παρατιθέμενων γεγονότων, η γνώμη του περί της δικής είναι εξέχουσας σημασίας, αφού είναι ουσιαστικά η χειρότερη των νομικών απόψεων, που μπορεί να υπάρξει. Ο Βγόντζας έχει πολλάκις υπάρξει σχολιαστής των τεκταινομένων πέριξ της πολιτικής διώξεως εναντίον της Χρυσής Αυγής και η γνώμη του έχει βαρύνουσα σημασία, αφού έχει περισσότερη γνώση της δικογραφίας από τους τηλεδικαστές των πάνελ.
Γράφει, λοιπόν, στο άρθρο του ο Βγόντζας ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει κατηγορητήριο, αλλά θα πρέπει η δίκη να κινηθεί σε εντελώς διαφορετικά πλαίσια, κατασκευής ενός κατηγορητηρίου. Δεν μπορεί να ερμηνευτεί αλλιώς η φράση του ότι η δίκη αυτή «αφορά τις κατηγορίες για την υπονόμευση των μεγάλων κατακτήσεων της Μεταπολίτευσης», η οποία ακολουθείται από την φράση «δεν βρέθηκαν όπλα».
Κοινώς το δικαστήριο θα έχει να εξετάσει μία «εγκληματική οργάνωση», που δεν έχει όπλα, ούτε χρήματα, ούτε εγκλήματα με τα οποία να συνδέονται καθ’ οιοδήποτε τρόπο ο Αρχηγός και οι Βουλευτές  της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου. Γι’ αυτό ο Βγόντζας μιλάει για κάποια γενικόλογη «υπονόμευση των μεγάλων κατακτήσεων της Μεταπολίτευσης», ασχέτως που ουδείς αντιλαμβάνεται ποιες είναι αυτές ή πως ακριβώς συνιστούν κατηγορητήριο.
Πώς θα γίνει, λοιπόν, μία δίκη άνευ κατηγορητηρίου; Την απάντηση και πάλι δίνει ο Βγόντζας: «Μεγάλη ευθύνη βρίσκεται στα χέρια των δικαστών. Αλλά και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης».
Κοινώς, κάνει λόγο για τηλεδικαστήρια, όπου θα αποδίδεται αφειδώς συλλογική ευθύνη στην Χρυσή Αυγή, χωρίς φυσικά να υπάρχει αντίλογος, αφού, όπως είδαμε και στην «Ανατροπή»όπου υπάρχει αντίλογος έρχεται αποκάλυψη της σκευωρίας.  ΠΗΓΗ

Το μαύρο συμβόλαιο για την πολιτική εξόντωση των Εθνικιστών

Από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"
Χιλιάδες σελίδες, σχόλια και τηλεοπτικές συζητήσεις, μήνες λάσπης και ύβρεων. Κατηγορίες παράλογες και διώξεις τρομοκρατικές. Στόχος η Εθνική Αντίσταση των Ελλήνων που θέλουν να ζήσουν στην Πατρίδα τους με την ελευθερία που τους κληρονόμησαν οι πατέρες και οι παππούδες τους με ποταμούς του αίματος και των θυσιών τους. Διώκτης των Ελεύθερων Ελλήνων, το κράτος των Μνημονίων. Μια πρωτοφανής αποκάλυψη της «Δημοκρατίας» όπως την εννοούν όσοι δεν αντέχουν τον αντίλογο, οι δυνάμεις ευρωπαϊκής και παγκόσμιας κατοχής και οι εγχώριοι δωσίλογοι συνεργάτες τους.
Σε αυτό το πνεύμα σοβιετικής προπαγάνδας εντάσσονται φράσεις τερατώδεις που θα ακούγονταν ανόητες αν δεν ήσαν προκλητικά υποτιμητικές της νοημοσύνης και υβριστικές για τους Έλληνες πολίτες. «Έφτασε η ώρα της κάθαρσης για την Χρυσή Αυγή». Πληροφορούμαστε πως η Χρυσή Αυγή θέλει την «εξόντωση  των ατόμων με αναπηρία» (!) Μετά τα «συμμορία» και «μόρφωμα» που απευθύνουν στην δημοκρατικά εκλεγμένη τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, προστέθηκαν εκφράσεις όπως «άθλια συμμορία» και «εγκληματική σπείρα». Βάλτε και τον παρελθόντα χρόνο «Τι ήταν η Χρυσή Αυγή» ή δηλώσεις τεκμηριωμένης και οξυδερκούς αντιλήψεως της πολιτικής όπως «Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση γιατί είχε στόχους, σύστημα, ηγεσία»,  και έχετε μια εικόνα της κατάστασης των αντιπάλων της: Βρίσκονται σε άρνηση και παραλήρημα.
Οι χορηγούμενοι από το γερμανικό κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση διακινητές εισβολέων της Πατρίδας μας, οι ασφαλείς για το πολιτικοοικονομικό σύστημα βαλβίδες εκτόνωσης της λαϊκής δυσαρέσκειας, εκτελούν την βρώμικη δουλειά για τα αφεντικά τους. Απέναντί τους, απέναντι στα μαύρα συμβόλαια θανάτου εναντίον της Ελλάδας, απέναντι στους αχόρταγους καπιταλιστές και τους επαγγελματίες προλετάριους υπαλλήλους τους, στέκονται εκατοντάδες χιλιάδες «μέλη εγκληματικής οργάνωσης».
Οι ηθικοί (μόνο;) αυτουργοί της δολοφονίας του Γιώργου και του Μάνου και του βαρύτατου τραυματισμού του Αλέξανδρου, οι δήμιοι δεκάδων αγωνιστών που παραμένουν παράνομα έγκλειστοι στα γκουλάγκ της Νέας Δημοκρατίας του Σαμαρά, του Δένδια, του Βορίδη, επιμένουν ότι υπηρετούν την δημοκρατική νομιμότητα. Αυθόρμητα  αναρωτιέται κανείς τι σόι νομιμότητα είναι αυτή που παρανομεί επανειλημμένα αρχίζοντας από το να στέλνει την αντιτρομοκρατική (μόνο;) στα σπίτια των βουλευτών ενός κόμματος, να τους συλλαμβάνει και να τους προφυλακίζει, χωρίς άρση της ασυλίας τους.
Και τι είδους Δημοκρατία είναι αυτή που αρνείται σε εκλεγμένους βουλευτές του Ελληνικού Λαού να πηγαίνουν στην Βουλή και να ασκούν τα καθήκοντά τους; Τι είδους ευνομούμενο κράτος είναι αυτό που κρατά τον Αρχηγό του κόμματος σε κατ’ οίκον περιορισμό, βουλευτές σε κατ’ οίκον περιορισμό, βουλευτές που απαγορεύεται, άκουσον-άκουσον, να ομιλούν δημοσία; Αυτά είναι ερωτήματα που δεν θέλουν να περνούν από την σκέψη των Ελλήνων.
Είναι όμως εξόχως συκοφαντικό να διαδίδουν οι φυλλάδες των διαπλεκόμενων που ρήμαξαν την Ελλάδα και ληστεύουν σαν τον Προκρούστη τους Έλληνες, το καινοφανές ενόψει δίκης, πως η Χρυσή Αυγή θέλει δήθεν να εξοντώσει τους ανθρώπους με αναπηρίες. Απάντηση δεν αξίζει σε τέτοιους παραλογισμούς, μα σε μια κοινωνία όπου οι στρεβλοί εγκέφαλοι είναι αυτοί που κρατούν στα χέρια τους την ενημέρωση του λαού, είναι αναγκαία, μια και οι «δημοκράτες» των ΜΜΕ αρνούνται συμφωνημένα κατ’ μολογίαν τους να ακούγεται η άποψη της Χρυσής Αυγής στις συχνότητες που τους χάρισε το κράτος της διαπλοκής με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων.
Απάντηση λοιπόν, είναι η εκλεγμένη με την Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη Δημοτική Σύμβουλος Κωνσταντίνα-Ευρυδίκη Ασλανίδου, είναι ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Άγγελος Κυζηράκος, και οι δύο άτομα με ειδικές ανάγκες -και ικανότητες.
Απάντηση είναι οι παρεμβάσεις του Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Λάμπρου Φουντούλη, για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (να θυμίσουμε ότι ο κ. Φουντούλης είναι πατέρας του άνανδρα δολοφονημένου Ήρωα Γιώργου Φουντούλη και πατέρας μια κόρης με ειδικές ανάγκες). Απάντηση είναι οι θέσεις του κόμματος, από ετών τυπωμένες και ανηρτημένες στο διαδίκτυο για την προστασία της ελληνικής οικογένειας και της ανύπαντρης μητέρας για την αποφυγή των αμβλώσεων που στερούν από την Πατρίδα μας μια ολόκληρη πόλη από Ελληνόπουλα κάθε χρόνο. Αλλά αυτά είναι «ψιλά γράμματα» για τους επαγγελματίες της συκοφαντίας και των ρυπαρογραφημάτων.
Οι κατήγοροι της Χρυσής Αυγής παρά την περί του αντιθέτου ρητορική τους, έχουν στην πράξη αποδείξει –και με κάθε τρόπο και μέσο, δήλωση και ενέργειά τους επιβεβαιώνουν- ότι σκοπός τους είναι να πλήξουν τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο, τους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματός του, επειδή έβγαλε από την σιωπή την φωνή των Ελλήνων πατριωτών που είχε μαντρώσει η πατριδοκάπηλη Νέα Δημοκρατία και τα συστημικά μορφώματα που κατασκεύαζε (και «ταΐζει») για να τους παραπλανά. Ως σκυλιά του συστήματος θέλουν την φίμωση των πατριωτών, θέλουν την υποταγή του φρονήματος είτε στην ηττοπάθεια και την απομόνωση, είτε στα αφεντικά τους στα διευθυντήρια του Βερολίνου και των Βρυξελλών, για να αναφέρουμε μόνον δύο. Όλα τα παρασιτικά συμπαρομαρτούντα του γόρδιου δεσμού της Μεταπολιτεύσεως επιστρατεύονται εναντίον των Ελεύθερων Ελλήνων.
Για μια ακόμη φορά θα ηττηθούν. Για ακόμη μια φορά η Χρυσή Αυγή θα νικήσει.  
Oι θέσεις της Χρυσής Αυγής είναι οι ρίζες μας, η πίστη και η λεβεντιά του λαού μας, η δύναμη του να αντιστέκεται και να λέει «όχι». Απέναντι σε πουλημένους και προσκυνημένους. Απέναντι  σε όλους αυτούς, όλοι εμείς, οι Έλληνες.  ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΠΑ

Κραυγή αγωνίας από τους ακροαριστερούς κατήγορους της Χρυσής Αυγής: Δυστυχώς δεν θα γίνει πολιτική δίκη!

Το εγχείρημα της καταδίκης της Χρυσής Αυγής μέσω μιας ενορχηστρωμένης σκευωρίας και ενός τραγελαφικού και σαθρού κατηγορητηρίου κρίνεται "τεχνικά δύσκολο" και νομικά αδύνατο ακόμα και για τους ακροαριστερούς συστημικούς κατήγορους των Ελλήνων Εθνικιστών.

Ένας από τους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής που εμφανίστηκε την προηγούμενη Δευτέρα στην εκπομπή "Ανατροπή" όπου αποκαλύφθηκε στο πανελλήνιο η απόλυτη ανυπαρξία στοιχείων εις βάρος της Χρυσής Αυγής, αρθρογράφησε στην "Εφημερίδα των Συντακτών" εκφράζοντας την αγωνία του για την δίκη.

Η αγωνία του συνίσταται στο εξής: Το δικαστήριο δεν θα εξετάσει την πιθανή ιδεολογία των κατηγορουμένων και το φρόνημα τους, αλλά μόνο τα ποινικά στοιχεία και την σύνδεση αυτών με οποιαδήποτε παράνομη πράξη. Όπως γράφει χαρακτηριστικά:"... την ίδια ώρα που θα επιχειρείται η απαγόρευση κάθε ερώτησης που θα αποσκοπεί στην ανάδειξη της εθνικοσοσιαλιστικής ιδεολογίας και πρακτικής της Χρυσής Αυγής ως οργάνωσης...".


Και εκεί είναι η κραυγή αγωνίας των ακροαριστερών κατηγόρων: Δεν θα γίνει πολιτική δίκη!

Γιατί αφού γίνει μια δίκαιη δίκη με βάση τα ποινικά μόνο στοιχεία (που είναι ανύπαρκτα) και δεν λογιστούν ως "ενοχοποιητικά στοιχεία" τα άρθρα και οι ομιλίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, τότε το σαθρό κατηγορητήριο περί "εγκληματικής οργάνωσης" θα καταρρεύσει με πάταγο, οι σκευωροί θα αποκαλυφθούν στο πανελλήνιο και το κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών θα δικαιωθεί πανηγυρικά! www.xryshaygh.com

Ελευθερία, ποια Ελευθερία;
Η καθημερινή ροή των γεγονότων δείχνει ξεκάθαρα, ότι η έννοια της Ελευθερίας στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης και του «συνταγματικού τόξου» έχει έναν ξεκάθαρα υποκειμενικό χαρακτήρα, ο οποίος πλάθεται ανάλογα με τις επιθυμίες και τα συμφέροντα του εκάστοτε ισχυρού. Η ελευθερία της έκφρασης φαίνεται ότι δεν είναι μονοδιάστατη και διοχετευμένη προς όλες τις πλευρές, αλλά χρειάζεται «πιστοποιητικό νομιμοποίησης» από την εξουσία και την επιβληθείσα «πολιτική ορθότητα». 

Το να ονοματίζεις την εθνικότητα όσων αλλοδαπών εγκληματούν θεωρείται «ρατσισμός», αλλά η απόδοση της συλλογικής ευθύνης στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για την παράνομη πράξη ενός υποστηρικτή της, είναι αυτονόητη. Το να έχεις μια διαφορετική προσέγγιση για πρόσωπα και καταστάσεις που διαδραματίστηκαν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο είναι «προσβολή ιστορικής μνήμης», αλλά ο «συνωστισμός» στην προκυμαία της Σμύρνης και η άρνηση του Χορού του Ζαλόγγου μεταφράζονται ως «επιστημονική ιστορική προσέγγιση». 

Η ανησυχία και η διαμαρτυρία για την εξάπλωση του ισλαμιστικού σκοταδισμού είναι «ρατσιστικό παραλήρημα», αλλά οι ανάλογες αντιδράσεις για την προσβολή της Ορθόδοξης Πίστης των Ελλήνων αποτελούν «θρησκευτική μισαλλοδοξία». Το να καεί μια τουρκική σημαία είναι «προσβολή εθνικού συμβόλου», αλλά η αντίστοιχη βεβήλωση της Ελληνικής Σημαίας είναι «αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός».  

Αυτά είναι ορισμένα μόνο χαρακτηριστικά παραδείγματα από την υποκριτική διάθεση αρκετών γύρω από την έννοια της Ελευθερίας, η οποία ερμηνεύεται κατά το δοκούν. Εύλογα, λοιπόν, γεννάται το ερώτημα τι είναι τελικά η Ελευθερία, όπως επίσης τι είδους Ελευθερία πρέπει να υπάρχει. Θα ισχύει μόνο για τους ακόλουθους του «συνταγματικού τόξου» ή θα είναι κοινή για όλους; Υπάρχει, άραγε, απάντηση νομική, επιστημονική, αντικειμενική πάνω σ’ αυτό το εύλογο ερώτημα; Η χιλιοειπωμένη και τόσο καταταλαιπωρημένη ρήση του Βολταίρου «διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το υποστηρίζεις» έχει γελοιοποιηθεί πλήρως

Για την ακρίβεια, η σύγχρονη εκδοχή της ρήσης μπορεί να αποδοθεί ως εξής: «Διαφωνώ με ό,τι λες και θα σε πολεμάω μέχρι του θανάτου σου, για να μην σου επιτρέπεται να το λες». Ακόμα και η τόσο φιλελεύθερη αυτή ατάκα έχει γελοιοποιηθεί τόσο πολύ στις ημέρες μας, βλέποντας την επιλεκτική ερμηνεία και ισχύ της Ελευθερίας.  

Είναι ολοφάνερο ότι η Ελευθερία καθορίζεται και διανέμεται από τον ισχυρότερο, απ’ αυτόν που κατέχει και διαχειρίζεται την εξουσία. Μέχρι την είσοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Κοινοβούλιο το εκδοτικό, κοινωνικό και πολιτικό κατεστημένο που λυμαίνεται τον Τόπο, φρόντιζε να κρατάει τα προσχήματα στα ζητήματα έκφρασης και διατύπωσης της γνώμης. Το πολύ-πολύ να υπήρχε μια «μεζούρα», η οποία ανάλογα με την κάθε κομματική εξουσία που διαφέντευε την Χώρα έδινε στις ποικίλες καθεστωτικές εκφράσεις περισσότερο ή λιγότερο χρόνο έκφρασης. Όλα αυτά στο πλαίσιο της διανομής των ρόλων που πρέπει να έχουν μέσα στην λειτουργία της συστημικής μηχανής.  

Η παρουσία, όμως, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην κεντρική πολιτική σκηνή, με κυρίαρχο μάλιστα ρόλο ως αντίπαλο δέος στο σύνολο των υπολοίπων κοινοβουλευτικών κομμάτων, ήταν η ευκαιρία για να φανεί όλη η αποκαλυπτική γύμνια του καθεστώτος, γύρω από την έννοια της Ελευθερίας. Η Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας, όχι μόνο δεν είχε το ελάχιστο δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση, πόσο μάλλον το «μερίδιο» που αναλογεί στην εκλογική της δύναμη, αλλά συκοφαντείται σε καθημερινή βάση δίχως την παραμικρή δυνατότητα υπερασπίσεως της ύπαρξής της. 

Οι έννοιες τεκμήριο αθωότητας, ανθρώπινα δικαιώματα, νόμιμο πολιτικό κόμμα, αποτελούν απαγορευμένο καρπό για τους χειριστές της ενημέρωσης του Ελληνικού Λαού, οι οποίοι δεν αναγνωρίζουν κανένα δικαίωμα έκφρασης στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τα προσωπικά δεδομένα παραβιάζονται επανειλημμένα και ένας βόθρος παραπληροφόρησης βαφτίζεται θρασύτατα ως «ελεύθερη διακίνηση της ενημέρωσης», την ίδια στιγμή που η επιχείρηση αποδόμησης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας βρίσκεται σε πλήρη και συστηματική εξέλιξη. Ακόμα και οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης συσχετίζονται με την Ελευθερία και την ανάλογη ροή των  απόψεων, μόνο μέχρι του σημείου που εξυπηρετούνται τα στενά συντηρητικά συμφέροντα όλων των καθεστωτικών εκφράσεων.  

Η πρόσφατη δικαστική αθώωση του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, για μια υπόθεση που η διάστασή της έγινε «λάστιχο» για προφανείς σκοπούς της συστημικής εξυπηρέτησης, έδειξε ξανά την υποκρισία που υπάρχει γύρω από το τόσο καυτό ζήτημα της Ελευθερίας. Στην σωστή επισήμανση του Δικαστηρίου ότι «δεν πρέπει να δικάζουμε με βάση την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, αλλά σύμφωνα με τα πραγματικά γεγονότα», η απάντηση τόσο των κομμάτων του ψευδεπίγραφου «συνταγματικού τόξου» όσο και της συντριπτικής πλειοψηφίας των ΜΜΕ ήταν ένας οχετός ύβρεων και επίδειξης κομπλεξισμού. 

Ο «σεβασμός» τους απέναντι στην Δικαιοσύνη υπάρχει μόνο όταν συνάδει με την εξυπηρέτηση των δικών τους επιθυμιών και των αναλόγων συμφερόντων. Ο τίτλος ενός παλαιού εθνικιστικού τραγουδιού της δεκαετίας του ’90 ήταν «Ελευθερία, ποια Ελευθερία;». Για Εμάς, η Ελευθερία πηγάζει από την Εθνική κληρονομιά και την Λαϊκή Βούληση. Για τους άλλους εκφράζει την δικτατορική ισχύ της δικής τους αντεθνικής και αντιλαϊκής θέλησης. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

www.xryshaygh.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: Έφτασε η ώρα της δικαίωσης των Ελλήνων! Έφτασε η ώρα της Χρυσής Αυγής! (ΜΕΡΟΣ 1ο)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2763378052424661024

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item