Widgets

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!» Το Αναστάσιμο μήνυμα του ΑΡΧΗΓΟΥ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Το Αναστάσιμο μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής ΑυγήςΕλληνίδες, Έλληνες, Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, εύχομαι σε όλους σας ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ των ψυχών και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ στην δοκιμαζόμενη Πατρίδα μας.
Τον περασμένο χρόνο τις ευχές αυτές σας τις απέστειλα μέσα από ένα κελί των φυλακών, σήμερα σας τις αποστέλλω από μία άλλου είδους φυλακή, αφού τόσο εγώ όσο και άλλοι συναγωνιστές μας ευρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό! Για πρώτη φορά στην ελληνική πολιτική ιστορία χρησιμοποιήθηκαν τόσο σκληρά μέτρα σαν αποτέλεσμα μιας ολοφάνερης πολιτικής σκευωρίας. Μη λησμονείτε ότι ευρίσκονται στην φυλακή αυτές τις Άγιες Ημέρες Συναγωνιστές μας, οι οποίοι δεν κατηγορούνται για καμία εγκληματική πράξη. Την πολιτική αυτή σκευωρία έστησαν σκοτεινοί παρακρατικοί μηχανισμοί με σκοπό την πολιτική και ηθική μας εξόντωση.
Με αφορμή ένα τραγικό περιστατικό και εφαρμόζοντας τον απάνθρωπο νόμο της συλλογικής ευθύνης, έχοντας στο πλευρό τους στην βρώμικη αυτή υπόθεση πληρωμένους κονδυλοφόρους, προσπαθούν να μας εξοντώσουν. Όμως ο Ελληνικός Λαός αντιστέκεται και έτσι σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις, οι οποίες ακολούθησαν την φυλάκισή μας αναδειχθήκαμε στην τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας!
Είμαστε Έλληνες και θα πεθάνουμε Έλληνες. Δεν μπορούν να κλονίσουν την ΠΙΣΤΗ μας. Εύχομαι ετούτη η Λαμπρή να βρει όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες με υψηλό φρόνημα και ακμαίο το ηθικό. Γιατί πάντοτε κάθε Γολγοθά ακολουθεί μία Ανάσταση.
Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ «ΦΥΛΑΤΤΕΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»

«ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΩΝ». ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ!


Γράφει ο Χρήστος Ζέρβας.

Όσες ώρες προσευχής και να αφιερώσουμε στη μνήμη, όσο και να εμπιστευόμαστε τις ελπίδες του Πολιτικού μας Αγώνα στην Θεία Πρόνοια, πάντα θα υπάρχει η Δύναμη της ψυχής των παιδιών με τα μαύρα, όπου κάτω από τον Μαίανδρο η καρδιά μας έχει χαράξει τα πύρινα λόγια του φιλοσόφου του Βορρά: Το Αίμα των Ηρώων, είναι ιερότερο από τις προσευχές των πιστών και από το μελάνι των σοφών!

Προσδοκώ Ανάσταση Νεκρών! Γιατί κανένας δεν ξεχνά και τίποτα δεν ξεχνιέται! 
Τότε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα βαδίσει σιωπηρά σε έδαφος καθαγιασμένο από το Αίμα των Μαρτύρων της Εθνικής Ιδέας.

Εμπρός του, θα προπορεύονται αιώνιοι Σημαιοφόροι, ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μάνος Καπελώνης. Στο πλάι τους, θα στέκονται χιλιάδες Εθνικιστών που έχυσαν το αίμα τους με ακλόνητη Πίστη στη Νίκη!

Τότε, Ιερά Σιγή θ’ απλωθεί, απόδοση Τιμών σ’ Εκείνους που Έπεσαν στις Θερμοπύλες του Εθνικισμού. Και το Προσκλητήριο θ’ αντηχήσει ως Τιμωρία των εχθρών της Νεολαίας και του Λαού μας: Μάνος Καπελώνης: ΠΑΡΩΝΓιώργος Φουντούλης: ΠΑΡΩΝ!  πηγη

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η Ανάσταση του Κυρίου ας φέρει την Ανάσταση του Έθνους. Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες και ας μην ξεχνά κανείς τους έγκλειστους συναγωνιστές μας που εξακολουθούν να ανεβαίνουν τον Γολγοθά της άδικης και παράνομης φυλάκισης τους από το ανθελληνικό καθεστώς! Πάντα όμως μετά την Σταύρωση, έρχεται η Ανάσταση! Χρόνια καλά κι εθνικιστικά σε όλους! Καλή Λαμπρή! πηγη


Δημιουργώντας μια νέα Ανάσταση


Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι"

Υπάρχει μια αναμφισβήτητη νομοτέλεια σε όσα έχει διαπιστώσει και αποδεχθεί η ανθρώπινη εμπειρία. Πιστεύουμε στην βεβαιότητα της εναλλαγής της νύχτας με την μέρα, στην νί-κη του Καλού, στην αναγκαιότητα του σκοταδιού ώστε να εκτιμηθεί το φως του πρωινού. Αν όμως δεν είναι έτσι; Ποια θα ήταν η σειρά αν δεν έσχιζε τον ουρανό το άρμα του Ήλιου, αν δεν υπήρχε Καλό να αντιπαλέψει και εν τέλει να νικήσει το Κακό; Τι θα γιορτάζονταν στην Ανάσταση των Χριστιανών αν δεν υπήρχε ο Διαλεχτός να κηρύξει, να καλέσει, να διδάξει, να ανατρέψει τους πάγκους των βέβηλων εμπόρων, να αποκαλύψει τις πονηρίες και την υποκρισία του εβραϊκού ιερατείου;
Δεν αμφιβάλλω για την διαπίστωση των φυσικών φαινομένων από γενιές ανθρώπων πριν από μας. Ούτε αμφιβάλλω για το βίωμα και την αξία της θρησκευτικής τους πίστης και της βεβαιότητας της δικαίωσης. Αμφισβητώ όμως την χρήση αυτών των βεβαιοτήτων για να δικαιολογηθεί η οκνηρία και να αποκτήσει θρησκευτική υπόσταση η μοιρολατρία. Αμφισβητώ την διάχυτη τάση, στην ανάγκη να πάρουμε και να δώσουμε θάρρος με ρήσεις σαν ο Θεός έβαλε την υπογραφή του για την Ελευθερία μας και δεν την παίρνει πίσω, να ξεχνούμε ηθελημένα ή αθέλητα πως την ώρα που ξεστόμιζε τα λόγια αυτά ο Κολοκοτρώνης, κρατούσε στο χέρι του το γιαταγάνι και την σπάθα, όργωνε τον Μωριά, έφερνε την Ελλάδα και την Ευρώπη τ’ απάνω-κάτω.
Με άλλα λόγια, απ’ το πατρογονικό «συν Αθηνά και χείρα κίνει» δεν μπορούμε να αφαιρέσουμε τον Θεό αλλά δεν γίνεται να μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Αυτοί που ξερογλύφονται δείχνοντας στον χάρτη την Ελλάδα, είτε οδηγούν ορδές εμπειροπόλεμων sans culottes στα πατρικά εδάφη μας, είτε συσκέπτονται στα πολυτελή τους γραφεία στις δυο πλευρές του Ατλαντικού, δεν περιμένουν να πέσει κάποτε η Ελλάδα στα πόδια τους σαν ώριμο φρούτο. Δουλεύουν ασταμάτητα, με πρόγραμμα, με δίκτυο, με θράσος. Το ίδιο κι αυτοί που έχουν αποδυθεί στο κυνήγι των Εθνικιστών. Δουλεύουν με πάθος και μίσος που αν διοχετευόταν εναντίον των εχθρών της Ελλάδος πολλά θα ήσαν διαφορετικά.
Δεν έχουμε λοιπόν δικαίωμα να περιμένουμε την Ανάσταση, παρά μόνο να δουλεύουμε για να κερδίσουμε την Ανάσταση. Η αφομοίωση του Χριστιανισμού σε ένα παγκόσμιο μήνυμα ζωής, ένα υπερθρησκευτικό, πανθρησκειακό απόφθεγμα, από τον μεν Χριστιανισμό αφαιρεί την θρησκευτική ταυτότητα, από τον δε άνθρωπο την διάθεση και την δύναμη να αγωνιστεί για την ζωή του, για ό,τι πιστεύει ότι αξίζει την προσπάθειά του, για ό,τι αγαπά και τον νοιάζει αρκετά ώστε να παλέψει γι’ αυτό και να το διεκδικήσει.
Η πεποίθηση της άκοπης νομοτέλειας της επικράτησης του Καλού, αφήνει τον δρόμο ανοιχτό στο Κακό να κάνει τις δουλειές του ανενόχλητο, να κατακτά, να καταστρέφει, να αλλοιώνει, να ισοπεδώνει. Οι υποσχέσεις και η ελπίδα των χρησμών συντείνουν στην απάθεια. Όχι πια, όχι σε μας. H ψυχή κάθε λαού είναι δομημένη με τον τρόπο που την κάνει να λειτουργεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων της, ώστε να εκπληρώνεται ο σκοπός της παρουσίας του στην γη. Η μοιρολατρεία, η παραίτηση, ο συμβιβασμός δεν είναι ίδιον των Ελλήνων. Το προσκυνείν είναι ίδιον των βαρβάρων, λέει ο Δημοσθένης.
Για μας τους Έλληνες υπάρχει μόνο μια επιλογή, ταιριαστή απόλυτα με την φύση μας: Εγέρθητι!  ΠΗΓΗ


ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣΑΘΗΝΑ 10-4-2015.
Οι αγώνες τού λαού μας δίδονται διαχρονικά για Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια. Υπέρ βωμών και εστιών. Και κατόπιν για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την ελευθερία. Την δε Μεγάλη Εβδομάδα τιμούμε το Θείον Πάθος, την Εθελουσία Θυσία τού Θεανθρώπου Χριστού για να μάς λυτρώσει από τα δεσμά τής αμαρτίας και τής τυραννίας τού Άνομου, Παράδοση που τηρούμε ακόμη και στις περιόδους τής πιο σκληρής κατοχής.
Οι ευχές που ανταλλάσσουμε την φετινή Μεγάλη Εβδομάδα είναι περισσότερο επίκαιρες από ποτέ τα τελευταία χρόνια. Καλή Ανάσταση, Καλή Λαμπρή και από κοντά Καλή Λευτεριά! Να βγούμε από την σκοτεινιά ενός καθημερινού τάφου που βιώνει ζωντανός ένας ολάκερος λαός, να βρούμε το αναστάσιμο φως τής αληθινής ζωής και Πίστης, να φανούμε αντάξιοι των Αγίων και των Ηρώων τής Ελληνικής Φυλής που πορεύτηκαν στην θυσιαστική οδό που άνοιξε με την απέραντη αγάπη Του ο Βασιλεύς των Βασιλέων Χριστός.
Πίστη, Δίκαιο, Ήθος και Ελευθερία. Είναι οι διαχρονικές αξίες που βρίσκονται μόνιμα στο στόχαστρο των πλιατσικολόγων σιωνιστών που γυρεύανε πάντοτε χρυσό και παγκόσμια εξουσία. Με τον χρυσό πρόδωσε ο περιούσιος Εφιάλτης τον Λεωνίδα. Με τον χρυσό πρόδωσε ο περιούσιος Ιούδας τον Ιησού Χριστό και Λόγο τού Θεού. Δεν ήρθε βλέπετε ο Θεάνθρωπος με το σπαθί τού κατακτητή για να δώσει ματωμένη παγκόσμια εξουσία στους νεοταξίτες τού καιρού Του, όντες σε μια γη που οι Έλληνες, Φιλισταίοι και Σαμαρείτες και Γαλιλαίοι, υπήρξαν οι μόνοι αληθινά κατακτημένοι γηγενείς.
Όμως ο Αληθινός Θεός δίδει ζωή κι όχι θάνατο. Λύει δεσμά με δικαιοκρισία και δεν μεταβιβάζει τις τυραννίες σε λιγότερο ή περισσότερο «δικούς του», περιούσιους τάχα. Ο Αληθινός Θεός διαβιβάζει το Φως τής Αλήθειας στα Έθνη και δεν επιδιώκει να τα καταλύσει. Πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τα έθνη, είπε ο Έλλην Γαλιλαίος εκ τής Παρθένου Παναγίας Μαρίας Ιησούς προς τούς μαθητές Του κι όχι διαλύσατε τα έθνη.
Επέπληξε τούς κερδοσκόπους των παζαριών που βάζανε στην Πίστη χρηματική τιμή. Και όταν είδε τούς Έλληνες που πλησίασαν τούς Έλληνες μαθητές Του, πλην Ιούδα, για να Τον δουν, έχρισε τούς μόνους έχοντες φιλοσοφία και λογική σκέψη Έλληνες ως τούς περιούσιους σπορείς τού Λόγου Του, ως τούς φυσικούς αποστόλους που γεννήθηκαν έτοιμοι από πάντα με τη Θεία Χάρη να βαστήξουν την Οικουμένη στον Ορθό Δρόμο, ακόμη κι αν μείνει έστω και ένας Έλλην στον κόσμο επάνω.  
Περάσαμε στιγμές δόξας αυτοκρατορικής. Περάσαμε στιγμές ανείπωτης δυστυχίας και πείνας. Ζήσαμε ως Ελεύθεροι Εκπολιτιστές και Κοσμοκράτορες. Ζήσαμε ως σκλάβοι. Φωτεινά ελληνικά πνεύματα μεταλαμπάδευσαν πολιτισμό. Άλλες πάλι φορές η πείνα έσπρωξε μετανάστες στα πέρατα τής γης. Ποτέ όμως δεν σκύψαμε το κεφάλι και δεν μάς συνεπήρε η αλαζονεία. Πάντα με τον Σταυρό και το Ευαγγέλιο δίπλα στην Ελληνική Σημαία και το Ιερό Όπλο, πάντα  με την Ευλογία Θεού και Γονιού, στο κακό και στο καλό. Έλλην αδερφός στο πλάι τού Έλληνα αδερφού του με ακατάλυτη την Πίστη.
Στα κατοπινά χρόνια έως τις ημέρες μας ο χριστιανισμός λαβώθηκε από τον οικουμενισμό, η χειρότερη κατά την άποψή μου αίρεση διότι πολύ απλά προέρχεται εκ των έσω, από προδότες τής Ορθοδοξίας μας. Αυτή η αίρεση αλλοιώνει τον λόγο τού Χριστού, θεωρώντας τις πατρίδες και τις θρησκείες ενιαία κοινωνία, με διαλόγους που οδηγούν στην πανθρησκεία και την παγκοσμιοποίηση, με την υπαγωγή κάτω από ενιαία σιωνιστική κυριαρχία.
Κάθε λαός έχει το δικαίωμα να βαστήξει όρθια την ιδιοπροσωπεία του, την ταυτότητά του σε Πίστη και Φυλή. Την εθνική και θρησκευτική μας ταυτότητα δεν την ανταλλάσσουμε με εφήμερες στιγμές επίπλαστης ειρήνης. Ο Χριστός έφερε αγόγγυστα τον Σταυρό στις πλάτες Του για να σταθούν το Ήθος και οι Αξίες πάνω από υλικούς ψευτοπαραδείσους και ανηθικότητες. Η Ελλάς πορεύτηκε επάνω στα ίδια ιερά βήματα συνειδητά. Είναι απαραίτητο να περάσει εμπρός η Σταύρωση ώστε να ακολουθήσει η ένδοξη ανάσταση.
Εκεί μπροστά στον Σταυρό αναδεικνύονται οι δυνατοί και οι αδύνατοι ενώπιον των προκλήσεων και των ραπισμών. Μπροστά στα τείχη τής αγίας πατρίδος οι σμιλευμένες στο καμίνι τής Τιμής ψυχές δίδουν τον υπέρτατο αγώνα για να κληροδοτήσουν στα παιδιά τους αλώβητη Πατρίδα. Το ιερό βήμα των προσκυνημάτων και τα χώματα που έχουν βαδίσει Ήρωες και Άγιοι δεν γίνεται κανείς να τα συλήσει μήτε να τα συρρικνώσει.
Ελληνικότητα και Ορθοδοξία αποτελούν τις ρίζες τής Φυλής μας που απλώνονται και επιστρέφουν στα χώματα που τούς ανήκουν με το ανέσπερο φως τής αναστάσεως. Από την Ανάσταση τού Χριστού στην Ανάσταση τής Λεύτερης και Μεγάλης Ελλάδος. ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ…

»Χωρίς Ιούδα, σταύρωση δε γίνεται, και χωρίς σταύρωση ανάσταση δε γίνεται.»Ν. Καζαντζάκης.

Πότε θα έρθει η Ανάσταση για αυτή την Πατρίδα;

Χρόνια τώρα ανεβαίνει το γολγοθά του αυτός ο βασανισμένος λαός, πορεύεται τον δρόμο του μαρτυρίου, ανάβαση χωρίς τέλος. Μια διαρκής σταύρωση.

Κάθε φορά κι ένας νέος Ιούδας, με άλλη μορφή με άλλο όνομα, πάντα όμως η ίδια πράξη και πάντα τόσο τραγικά επαίσχυντη. Προδοσία για τα αργύρια κι ένας όχλος να καταριέται τον εκάστοτε προδότη αλλά να μένει μόνο εκεί, στις κατάρες. Περιμένει τον λυτρωτή να τον απαλλάξει από τα δεινά, να καταδικάσει τον προδότη.

Όταν ο λυτρωτής έρχεται κι οι προδότες τρέμουν, τότε άλλο σατανικό σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή, να τον διαπομπεύσουν να τον συκοφαντήσουν να τον κατηγορήσουν οι δήμιοι του τόπου, να ξεχάσει ο όχλος την προδοσία τους, την σήψη των πράξεων και των ψυχών τους.

Ο λυτρωτής με όπλο την αλήθεια και την ανιδιοτελή αγάπη προς την Πατρίδα αντέχει κι αγωνίζεται, θωρακίζεται από την άδικη δοκιμασία και τον μεγαλειώδη σκοπό, που δεν είναι άλλος από την λύτρωση του Έθνους και μάχεται, παλεύει ξέρει ότι στο τέλος θα νικήσει, θα σώσει αυτό τον τυραννισμένο και πολύπαθο τόπο και λαό, γνωρίζει ότι το δίκαιο θα θριαμβεύσει, το όραμα θα πραγματοποιηθεί και το γνωρίζει διότι το πιστεύει διότι το μπορεί! Κι ο λαός, το βλέπει πλέον, αντιλαμβάνεται πως μόνο η δύναμη της αλήθειας του Κινήματός μας, μπορεί να τον απαλλάξει από τα δεινά της προδοσίας των αργυρώνητων ψευτοσωτήρων του.

Το ανέσπερο φως της Ανάστασης καθαγιάζει το πέρασμα από την λύπη του θανάτου στην χαρά, το ανέσπερο φως από την αειφανής λάμψη της δύναμη της Χρυσής Αυγής έρχεται να εξαγνίσει τον τόπο από τις ωδίνες και την προδοσία.

Το πιο δυνατό μήνυμα της Ανάστασης είναι το μήνυμα για αγώνα, για νίκη, για δικαίωση κι ελευθερία!

Κρυσταλίδου ΚόνιFREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7920336292632639099

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item