Widgets

Έτοιμο για περαιτέρω συνεργασίες με Τούρκους το ΑΚΕΛ …


Να θυμίσουμε μόνο την είδηση που μόνο η ιστοσελίδα μας έδωσε την απαραίτητη προσοχή, σαν απάντηση προς μερικούς που διερωτούνται και διαψεύδουν ότι «κυπριακά» Κόμματα συνεργάζονται μαζί με τούρκικα και προς άλλους που βλέπουν μέσα από τα αρρωστημένα τους μυαλά, σύμπλευση Ελλήνων και Τούρκων Εθνικιστών, απόρροια της άγνοια της ιδεολογική μας ταυτότητας.
Μέσα στα πλαίσια του συνθήματος που υιοθετεί το ΑΚΕΛ «οι δύο λαοί, ο κυπριακός και ο τουρκικός, δεν έχουν τίποτε να χωρίσουν» (!!!), ο Άντρος Κυπριανού, σε δηλώσεις του στο περιθώριο ημερίδας που διοργάνωσε το ΑΚΕΛ για την οικονομία σημείωσε ότι ήδη συστάθηκαν ομάδες με το Κόμμα Κοινοτικής Δημοκρατίας και εξήγγειλε συναντήσεις με το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα και το κόμμα Ενωμένη Κύπρος.
Ο φιλοκεμαλισμός κάποιων δεν έχει προηγούμενο, που φαίνεται να συναγωνίζονται σε μια κούρσα για δύο άλογα το πάλαι ποτέ «πατριωτικό» κόμμα, του ΔΗΣΥ, για να βρουν νικητή στην τουρκολαγνία.
Και μετά περιμένουμε από όλους αυτούς διεκδικήσεις στο Εθνικό μας ζήτημα...
Δεν έχουμε άλλα περιθώρια, η επιλογή είναι μια και μοναδική. Εθνική Αντίσταση, ενάντια στους γραικύλους, τους ριψάσπιδες και τους τουρκοπροσκυνημένους! www.elamcy.com
ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! Κοινή Διακήρυξη ΑΚΕΛ και Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας


Ιδού ποιοι συνεργάζονται με τουρκικά πολιτικά κόμματα, αφού «δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε»!

Επειδή αρκετοί κάνουν τα στραβά μάτια και δεν βλέπουν συνεργασία τουρκικών και κυπριακών πολιτικών κομμάτων, τους αφιερώνουμε την πιο κάτω είδηση.
Την Δευτέρα, 20/4/15, το ΑΚΕΛ μαζί με το ΚΚΤ (Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας) προχώρησαν στη δημοσιοποίηση Κοινής Διακήρυξης σε σχέση με το Κυπριακό και άλλα διεθνή θέματα της περιοχής.
Η Κοινή Διακήρυξη παρουσιάστηκε στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης στη Λευκωσία του ΓΓ του ΑΚΕΛ Αντρου Κυπριανού, ο οποίος σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος ανέφερε, πως το ΑΚΕΛ βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με το ΚΚ Τουρκίαςανταλλάσσοντας απόψεις σε διάφορα ζητήματα της διεθνούς μας δραστηριότητας, στα πλαίσια όπως ανέφερε ο ίδιος «της διεθνιστικής αλληλεγγύης του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας».
Δεν θα θέλαμε να σταθούμε στις αναφορές του ανιστόρητου Κυπριανού, που εξέφρασε τη θέση πως «οι δύο λαοί, ο κυπριακός και ο τουρκικός, δεν έχουν τίποτε να χωρίσουν» (!!!), καθώς είναι ανάξιες σχολιασμού. Τις αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Δυστυχώς, σε μία ημικατεχόμενη πατρίδα οι μόνοι που θυμούνται τα όσα πέρασε αυτός ο δύσμοιρος τόπος, είναι οι Έλληνες Εθνικιστές. Οι τελευταίοι πιστοί, που έμειναν να κρατούν ψηλά και περήφανα τη σημαία της Εθνικής Αντίστασης, θυμίζοντας ότι αυτός ο τόπος ζυμώθηκε με αίμα Ελληνικό για να διατηρούμε σήμερα λίγα δείγματα Εθνικής αξιοπρέπειας, είναι τα παιδιά με τα μαύρα.
Οι υπόλοιποι υπέκυψαν και έγιναν ραγιάδες…
Έλληνες ξυπνάτε …


   

Τέτοιοι ελεεινοί ήσασταν πάντα... Προλετάριοι της ανυπαρξίας δεν είχατε ποτέ σας πατρίδα! 
            
Ερώτηση: Που θα βρίσκονται οι Τουρκολόγοι στις 26 του μήνα;


Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες αποφάσισε να προσφέρει η ιστοσελίδα μας, www.elam.com.cy, στους αναγνώστες της.


Το ερώτημα είναι που θα βρίσκονται οι κάποτε πατριώτες Οικολόγοι, όπως διατείνοταν και αυτοδιαφημίζονται και αυτοί μέσα στο όλο κλίμα ψηφοθηρίας, στις 26 του Απρίλη;

Σε συνέχεια της χθεσινής μας δημοσίευσης, "Ιδού ποιοι συνεργάζονται με τουρκικά πολιτικά κόμματα, αφού «δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε»!", σειρά έρχονται να πάρουν οι Οικολόγοι.
Διαγράφοντας με μιας την κατοχή, παραγνωρίζοντας τα παράνομα του ψευδοκράτους και των ψευδοαρχών του, θα μεταβούν στα κατεχόμενα, δίνοντας το μήνυμα πως στα κατεχόμενα υπάρχει ένα νόμιμο κράτος, για να συμμετάσχει σε εκδήλωση διαμαρτυρίας που διοργανώνεται από την Κυπριακή Αντιπυρηνική πλατφόρμα, στην οποία συμμετέχουν ε/κ και τ/"κ" οργανώσεις, περιλαμβανομένου και του Κινήματος Τουρκολόγων. Απολογούμαστε, Οικολόγων.
Θα θέλαμε να ξέρουμε τελικά, οι Οικολόγοι και οι αντιπροσώποι τους, τι τελικά πιστεύουν; Την μία στα μνημόσυνα αγωνιστών της ΕΟΚΑ, κηδείες αγνοουμένων του 1974 και την άλλη στα κατεχόμενα μαζί με τα αδέλφια και συμπατριώτες τους; Δεν ξέρουμε αν η τρικυμία εν κρανίο είναι θεραπεύσιμη, αλλά έχουμε την εντύπωση ότι είναι ανίατη ασθένεια που ευδοκιμεί σε όλα τα πολιτικά κόμματα της Κύπρου, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να γαντζωθούν στις καρέκλες εξουσίας και παράλληλα να καρπωθούν οικονομικά οφέλη από κονδύλια για Ελληνοτουρκική συνεργασία.
Την ίδια στάση τηρεί και η Ευρωκοινοβουλευτική ομάδα των Οικολόγων, γνωστή για την φιλοτουρκική τους στάση, βλέπετε, κατά μάνα κατά κόρη. Έτσι στις 9 Μαΐου θα βρεθεί στην Κύπρο η Πρόεδρος των Ευρωπαίων Πρασίνων, η οποία θα συμμετάσχει στην εκδήλωση εναντίον του πυρηνικού εργοστασίου. Που αλλού; Μα φυσικά στα κατεχόμενα.
Οι δικοί σας εταίροι Τουρκολόγοι, έρχονται στην Κύπρο και μεταβαίνουν στα κατεχόμενα, δίνοντας υπόσταση σε ένα χωρίς υπόσταση ΠΑΡΑΝΟΜΟ κράτος, ενώ οι δικοί μας πάνε για προσκύνημα στον ιερό χώρο του Τύμβου της Μακεδονίτισσας, των Φυλακισμένων Μνημάτων, του Κρησφυγέτου του Μαχαιρά, του Κρησφυγέτου του Γεώργιου Γρίβα Διγενή και στον ξακουστό Αχυρώνα Λιοπετρίου.
Αυτή είναι η διαφορά των βολεμένων με τους ιδεολόγους. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ των Τουρκολόγων και των Εθνικιστών. www.elamcy.com
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 7506581884690967530

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item