Widgets

ΒΙΝΤΕΟ: «Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ για την ΠΑΤΡΙΔΑ και το ΓΕΝΟΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ»

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή θα αναλάβει τα ηνία της Πατρίδας μετά την αποτυχία του μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑΟ Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έδωσε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στον δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά στο Βεργίνα TV. Στην συνέντευξή του ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στα εξής σημεία:
 • Στην επιτυχία της Χρυσής Αυγής να αναδειχθεί τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου παρά το κλίμα των πολιτικών διώξεων, των δολοφονιών και το κλίμα της πολιτικής τρομοκρατίας.
 • Στις πρωτοφανείς ενέργειες των αρχών κατά τις πρώτες ημέρες της πολιτικής σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής με την παράνομη "παρέλαση" με τις χειροπέδες, την εισβολή σε σπίτια και όλες τις υπόλοιπες μεθοδεύσεις.
 • Στην παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας που υφίσταται η Χρυσή Αυγή τόσο από τα κανάλια, όσο και από τα πολιτικά κόμματα της διαφθοράς και στο τραγελαφικό κατηγορητήριο, το οποίο απευθύνεται στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.
 • Σε πολλές εκφάνσεις της σκευωρίας που καταδεικνύουν τον τερατώδη τρόπο που έχει στηθεί το κατηγορητήριο και τα απίστευτα ψεύδη που έχουν χρησιμοποιηθεί στον ρου της όλης πολιτικής διώξεως
 • Στην σύγχρονη πολιτική επικαιρότητα, δηλώνοντας ότι η Χρυσή Αυγή θα στηρίξει όποια κίνηση είναι υπέρ της Πατρίδος και του Ελληνικού Λαού, όπως θα αντιταχθεί σε οτιδήποτε είναι αντίθετο με τα ελληνικά συμφέροντα.
 • Απάντησε στα ψεύδη της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με "σύμπαρξη" Σύριζα - Χρυσής Αυγής, επειδή κάποιοι βουλευτές του Σύριζα υποστήριξαν το δίκαιο, παρότι τα δύο κόμματα χωρίζονται από ιδεολογική άβυσσο. 
 • Στην παράνομη λειτουργία της Βουλής, η οποία συνεχίζει να νομοθετεί παρά το γεγονός ότι ο Εισαγγελέας των Φυλακώς αποφασίζει ποιος θα πάει ή δεν θα πάει στο Κοινοβούλιο.
 • Στα υπαρξιακά προβλήματα της καταρρεύουσας ΝΔ και το γεγονός που καταμαρτυρούν όλοι πως μετά την αποτυχία του Σύριζα έρχεται η Χρυσή Αυγή.
 • Στην τρέχουσα πολιτική - οικονομική επικαιρότητα, την διαπραγμάτευση που γίνεται από την συγκυβέρνηση και την λύση της Χρυσής Αυγής με καταγγελία του μνημονίου και στροφή στην Εθνική Παραγωγή.
 • Στην διεκδίκηση του κατοχικού δανείου και των γερμανικών αποζημιώσεων, η απαίτηση των οποίων είναι πάγια θέση της Χρυσής Αυγής.
 • Δήλωσε απερίφραστα πως η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει το νέο μνημόνιο και τα εθνοκτόνα μέτρα, αναλύοντας μάλιστα πλήρως την θέση της Χρυσής Αυγής για το ευρώ, την διαπραγμάτευση και το τι θα πρέπει να γίνει.
 • Υπήρξε εκτενής αναφορά στο βίντεο Μπαλτάκου και σε όλες τις αποδείξεις των πολιτικών παρεμβάσεων της Νέας Δημοκρατίας σε δικαστικούς, προκειμένου να διωχθεί η Χρυσή Αυγή.
 • Υπήρξε ανάλυση των θέσεων της Χρυσής Αυγής σχετικά με την λαθρομετανάστευση, την τρέχουσα επικαιρότητα με το άνοιγμα της Αμυγδαλέζας και την άφιξη λαθρομεταναστών στην Ομόνοια. 
 • Στις συνεχείς καταλήψεις από αντιεξουσιαστές σε πολλά δημόσια κτήρια και γραφεία του Σύριζα. 
 • Στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα στην Γαλλία με τις εκλογές και το κόμμα Λεπέν.  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => 

Δάνεια ύψους 722 εκατ. ευρώ πήγαν σε μόλις 3 οικογένειες για 4 επιχειρήσεις των μέσων ενημέρωσης

Σύμφωνα με στοιχεία που παραθέτει άρθρο του έγκυρου bankingnews.gr, ο συντάκτης του, Νίκος Θεοδωρόπουλος, την ίδια ώρα που γίνεται τεκμήριο ακόμα και τα χρήματα που δίνουν οι γονείς στα παιδιά τους, οι μεγαλοκαναλάρχες συνεχίζουν και λαμβάνουν αφειδώς χρήμα. Συγκεκριμένα οι τρεις οικογένειες των καναλαρχών για τέσσερις επιχειρήσεις ΜΜΕ έχουν χρέη 722 εκατ. ευρώ προς τις τράπεζες.
Η οικογένεια Μπόμπολα ως ιδιοκτήτης της Πήγασος Εκδοτική εμφανίζεται με δάνεια συνολικού ύψους 196,5 το 2014 έναντι 181 εκατ. ευρώ.Ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA που διαχειρίζεται από την εταιρεία Τηλέτυπος, τα δάνεια της «αγγίζουν» τα 167 εκατ. ευρώ εκ των οποίων 100 εκατ. βραχυπρόθεσμος δανεισμός και 67 εκατ. μακροπρόθεσμος δανεισμός. Το αξιοσημείωτο στην Τηλέτυπος που διαχειρίζεται το Mega είναι ότι η εταιρία με 23 εκατ κεφάλαια έχει 167 δάνεια δηλαδή 7 φορές περισσότερα από τα κεφάλαια και ταυτόχρονα οι ετήσιες υποχρεώσεις ξεπερνούν... τα κεφάλαια. Η Πήγασος Εκδοτική και η Τηλέτυπος (MEGA) χρωστούν στις τράπεζες 376,5 εκατ. ευρώ.
Αντιστοίχως τα στοιχεία της έγκυρης ιστοσελίδας ανεβάζουν τα χρέη του ΔΟΛ στα 208,1 εκατ. ευρώ τα οποία όμως δύσκολα μπορούν να αποπληρωθούν, καθότι  κύκλος εργασιών του το 2013 διαμορφώθηκε στα 90 εκατ. ευρώ και το ύψος των ζημιών ανήλθαν σε 28,3 εκατ ευρώ. Τέλος η εφημερίδα Καθημερινή και ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ διαχειρίζονται από τα δύο αδέλφια του Αριστείδη Αλαφούζου, τον Θέμη και τον Γιάννη. Τα δάνεια σε επίπεδο ομίλου ανήλθαν σε 137,6 εκατ. ευρώ το Δεκέμβριο του 2014.
Έχουμε δηλαδή 3 οικογένειες και τέσσερις επιχειρήσεις με συνολικές οφειλές 722 εκατ. ευρώ έναντι των τραπεζών. Την ίδια ώρα ο Ντράγκι και η ΕΚΤ απαιτούν από τους «θεσμούς» και την κυβέρνηση να επιβάλλουν νέα φορομπηχτικά μέτρα εναντίον των Ελλήνων πολιτών, ώστε να δώσει, μέσω ELA, ποσά που δεν θα χρειαζόντουσαν αν δεν υπήρχαν οι δανειακές συμβάσεις των καναλιών, οι οποίες παρότι προφανώς «κόκκινες» δεν έχουν οδηγήσει τις τράπεζες να αναγκάσουν την πληρωμή τους, όπως θα έπρατταν σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση. Το θύμα θα είναι πάλι ο ελληνικός λαός!   ΠΗΓΗ

Πρώτη φορά αριστερά: Τεκμήριο φορολόγησης τα χρήματα που δίνουν οι γονείς στα παιδιά τους!!!

Μπορεί η κυβέρνηση να λέει στα πρόθυμα ΜΜΕ ότι «διαπραγματεύεται» με τους διεθνείς τοκογλύφους και ότι «δεν υποχωρεί», ούτε «λαμβάνει υφεσιακά μέτρα», όμως πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Η μόνη διαφορά είναι η στάση των ΜΜΕ, τα οποία δεν προβάλλουν τις μνημονιακές κωλοτούμπες του Σύριζα για να μην τον βλάψουν.
Την ίδια στιγμή που ο Σύριζα υποτίθεται ότι «μάχεται» ενάντια στην λιτότητα, διαβάζουμε ότι εκδόθηκε νέα εγκύκλιος για το έντυπο Ε1, σχετικά με την φορολόγηση των πολιτών. Εκεί αναγράφεται το εξής:
"Δαπάνη απόκτησης περιουσιακών στοιχείων λογίζεται η ετήσια δαπάνη για δωρεές, γονικές παροχές ή χορηγίες χρηματικών ποσών, εφόσον αυτά υπερβαίνουν ετησίως τα τριακόσια (300) ευρώ, εκτός από τις δωρεές προς το Δημόσιο, τους δήμους και τις κοινότητες του κράτους, τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, τα κρατικά και δημοτικά νοσηλευτικά ιδρύματα και τα νοσοκομεία, που αποτελούν νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου και επιχορηγούνται από τον Κρατικό Προϋπολογισμό, καθώς και τα προνοιακά ιδρύματα του ευρύτερου δημόσιου τομέα (κρατικά νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου), ως και τα προνοιακά ιδρύματα ιδιωτικού δικαίου των οποίων οι εν γένει δαπάνες λειτουργίας καλύπτονται τουλάχιστον κατά εβδομήντα τοις εκατό (70%) με επιχορηγήσεις από τον Κρατικό Προϋπολογισμό".
Ο κάθε γονιός, λοιπόν, που δίνει χρήματα στο παιδί του στην ουσία θέτει τις βάσεις για την φορολόγησή του. Αν ο γονιός δώσει εντός του έτους περισσότερα από 300 ευρώ στο παιδί του, ήτοι 82 λεπτά του ευρώ ημερησίως, θα έχει τεκμήριο που οδηγεί στην περαιτέρω φορολόγησή του. Τα συμπεράσματα δικά σας...  ΠΗΓΗ

Εφημερίδα “Άποψη”: Η κυβέρνηση τρέμει την αθώωση της Χρυσής Αυγής!

Διάχυτος φαίνεται ότι είναι ο φόβος (και) από τη νέα κυβέρνηση για την αυξανόμενη απήχηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προς τον Ελληνικό Λαό. Μόνο που αντί των ανήθικων και παράνομων μεθοδεύσεων της χούντας Σαμαρά, η οποία με σαφή αντιδημοκρατικό τρόπο επιχείρησε να ποινικοποιήσει τον πολιτικό λόγο της κομματικής έκφρασης εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, δείχνει να προσανατολίζεται στο να επιχειρήσει να πολεμήσει με πολιτικά μέσα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίζεται δημοσίευμα της εβδομαδιαίας εφημερίδας "Άποψη", όπου κάτω από τον εύγλωττο «Με πολιτικά όπλα ο «πόλεμος» κατά της Χρυσής Αυγής», το κείμενο ξεκινάει ως εξής: ΟΛΑ ΕΔΩ!


ΠΑΡΤΕ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

Γράφει ο Αντίοχος
Είναι παρατηρημένο, ότι τελευταία σπανίως υπάρχουν στη χώρα ουσιαστικές πολιτικές ειδήσεις. Έτσι, μπαίνοντας σε μια τυχαία «ειδησεογραφική» ιστοσελίδα, βρίσκουμε «θέματα» όπως: «Τσίπρας : Κάποιοι στην Ευρώπη θέλουν τη ρήξη», «Αγρίνιο: Οπαδοί του Ολυμπιακού την «έπεσαν» σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού», «Κοζάνη: Πανικός από εισβολή… ποντικών στο δημαρχείο!», «Πρέβεζα: Κήδεψαν ηλικιωμένο δύο φορές μέσα σε μια ημέρα!», «Πώς τρώνε τα πιράνχας; Τρομακτικά! Απίστευτο βίντεο», «Οι τοπ συμβουλές για το σεξ από άλλες χώρες!», «Πάρτε μάτι το σκύψιμο της Τσαβαλιά στον “αέρα”! (φωτο)». Ήτοι, ένα θέμα επικαιρότητας το οποίο το «ξεσκίζουν» μέχρι αηδίας επί 5-6 μέρες (π.χ. την πρόσφατη αεροπορική τραγωδία) κι από κει και πέρα, «περίεργα», σαχλαμάρες σε Facebook Twitter 5-10 γραφικών πολιτικάντηδων (Μπουμπούκου, Τσατσόπουλου κ.α.), νέα για τον βίο και τα… κυλοτάκια «διασήμων» τηλε-προσώπων και μπόλικη δόση καλλίγραμων… οπισθίων. Το βιολάκι αυτό άρχισε επί Σαμαροβενιζέλων και συνεχίζεται τώρα και επί Τσιπροκαμμένων. Ο σκοπός τους προφανής: να μην ασχολείται ο κόσμος με τα πραγματικά του προβλήματα, να «παίρνει μάτι» και να τρώει… Μνημόνιο! ΠΗΓΗ
Επικοινωνιακά τεχνάσματα και αποδοχή του παράνομου επαχθούς χρέους από τον Σύριζα
Βαρουφάκης στην για τα μάτια του κόσμου κομματική φιέστα του Σύριζα: Νόμιμο το χρέος!
Ο Καμμένος έγινε καρτούν - Μίλαγε για τον Σόρος, αγνοώντας την συνάντηση εκπροσώπων της κυβέρνησης με το Soros Fund Management. Το γεγονός ότι ένα μεγάλο ποσοστό του ελληνικού χρέους είναι παράνομο και επαχθές είναι ένα ζήτημα εξαιρετικά σοβαρό, αφορά όλους τους Έλληνες πολίτες και συνεπώς θα έπρεπε να χρίζει χειρισμών ανάλογης σοβαρότητας από την ελληνική κυβέρνηση. Το γεγονός ότι ένα τέτοιο τόσο σοβαρό ζήτημα γίνεται αφορμή για φιέστες και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα καταδεικνύει την νέα πράξη του ελληνικού δράματος, όπου μία ασόβαρη και συνεπώς επικίνδυνη κυβέρνηση γίνεται η διάδοχος κατάσταση μίας σειράς επικίνδυνων κυβερνήσεων.
Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής ήταν και είναι ότι η απαρχή του αγώνα της Ελλάδος ενάντια στην ξενοκρατία και την κλεπτοκρατία είναι ο λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους και η διαγραφή του παράνομου και επαχθούς μέρους του. Αυτός ο λογιστικός έλεγχος, προφανώς, προϋποθέτει τον άμεσο λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους και όλων των δανειακών συμβάσεων από το 1974 μέχρι σήμερα καθώς και την σύσταση ειδικών ελεγκτικών ομάδων που θα κάνουν φύλλο και φτερό τα αρχεία όλων των υπουργείων και των δημοσίων οργανισμών.
Το να λαμβάνει μία... συνέλευση το όνομα «επιτροπή λογιστικού ελέγχου» είναι ένα απλό σημάδι της έλλειψης σοβαρότητας από πλευράς της κυβερνήσεως. Το να υποβιβάζεται ένα ζήτημα που αφορά ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό σε μία φιέστα για τηλεοπτική κατανάλωση με ομιλίες από κομματικούς χρυσοκάνθαρους και απευθείας μετάδοση, προκειμένου να προσφερθεί θέαμα (και όχι άρτος...) στον Λαό, αναγάγει το ζήτημα σε πραγματικό τραγέλαφο, που θα διεξαχθεί σε δόσεις υπό την μορφή ημερίδων, που διεξάγονται από ανίδεους. Το να μην είναι προσκεκλημένος κανείς εκτός των κυβερνητικών στην εν λόγω εκδήλωση και όχι επιτροπή, είναι απλώς δείγμα της γελοιότητας.
Όμως ακόμα και σε μια φιέστα που ουδεμία σχέση με επιτροπή ή ουσιαστική διαδικασία, δεν μπόρεσαν οι Σύριζα και Ανέλ να μην γίνουν ρεζίλι. Φαίνεται ότι δεν υπήρξε σκηνοθεσία ακόμα και στις ομιλίες, παρότι έγιναν φιλότιμες προσπάθειες ώστε να μην υπάρχουν ουσιαστικές φωνές. Ενδεικτικός της γελοιότητας για άλλη μία φορά ο Καμμένος, ο οποίος μίλαγε για τα κοράκια, όπως ο Σόρος και ο Paulson, αγνοώντας πως λίγες μέρες οι συριζαίοι είχαν συνάντηση με εκπροσώπους των δύο «κορακιών».
Αξίζει, όμως, από την σωρεία των ομιλιών, να ξεχωρίσουμε την ομιλία Βαρουφάκη. Ο Βαρουφάκης, λοιπόν, προσκεκλημένος της «επιτροπής», έκανε λόγο για το νόμιμο τρόπο «με τον οποίο μας παραπλάνησαν να δημιουργήσουμε αυτό το Χρέος», ακυρώνοντας ουσιαστικά όλη την αγέλη των Τσιπροκαμμένων, που είχαν πάει εκεί για προπαγανδιστικούς σκοπούς. Η δήλωση Βαρουφάκη έρχεται να αθροιστεί στην παλαιότερη δήλωση Σταθάκη που έλεγε ότι το «επαχθές χρέος είναι 5%», αποδεικνύοντας ότι η κυβέρνηση έχει υποταχθεί στους διεθνείς τοκογλύφους, έχοντας μάλιστα αποσύρει επισήμως την όποια συζήτηση για διαγραφή χρέους από τις διαπραγματεύσεις, περιοριζόμενη στα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα.
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: "Ναι στη διαγραφή του παράνομου χρέους, όχι στα επικοινωνιακά τεχνάσματα του Σύριζα - Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η άμεση διαγραφή του παράνομου χρέους της χώρας, σε αντίθεση με τους Βαρουφάκη και Σταθάκη, που δημοσίως εκμηδενίζουν το ποσοστό του επαχθούς χρέους, αποδεικνύοντας την απόλυτη υποταγή του Σύριζα στους τοκογλύφους δανειστές". ΠΗΓΗ

ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ EΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο βιβλίο με τίτλο «Ιστορία του Ελληνικού Στρατού 1821-1997», εκδόσεις ΓΕΣ/ΔΙΣ, αναφέρεται: «Με την επιλογή του κυανού, του χρώματος του ουρανού, υποδηλώνεται η θεότητα του Αγώνα, αφού .ο Θεός ενέπνευσε στο έθνος τη μεγαλουργή ιδέα, παρότι αδύνατο και άοπλο, να αναλάβει και να φέρει σε αίσιο πέρας τον άνισο εκείνο αγώνα.
Με το λευκό υποδηλώνεται ο καθαρός, άμωμος και αγνός σκοπός των Ελλήνων που μοναδική τους επιδίωξη ήταν η απελευθέρωση και η ανεξαρτησία του έθνους και η απαλλαγή του από την πολύχρονη σκληρή τυραννία. Εξάλλου, σύμφωνα με την επικρατέστερη εκδοχή, οι εννέα κυανόλευκες ταινίες αντιπροσωπεύουν τις εννέα συλλαβές της φράσης «Ελευθερία ή Θάνατος», που ήταν και ο όρκος των παλικαριών της Επαναστάσεως».

Το βέβαιο είναι ότι σε κανένα από τα επίσημα κυβερνητικά έγγραφα, μέσω των οποίων καθιερώθηκε η εν λόγω σημαία, δεν υπάρχει η αιτιολόγηση για τη συγκεκριμένη χρωματική επιλογή και το σχήμα. Φαίνεται ότι η κυανόλευκη κρατά ακόμα καλά κρυμμένα τα μυστικά της. Ωστόσο, συνεχίζει να εμπνέει.   ΠΗΓΗΠανωλεθρία της ΝΔ: Δικές της δημοσκοπήσεις την δείχνουν στο 12%

Προκαθορισμένη πορεία προς τον όλεθρο φαίνεται πως είναι η διαδρομή της ΝΔ, μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Η ηττοπάθεια στην Κ.Ο. του κόμματος είναι σε μόνιμη βάση, κάτι το οποίο άλλωστε διαπιστώνεται και από το κλίμα που υπάρχει στην κοινωνία απέναντι στη ΝΔ.
Τα τελευταία μυστικά δημοσκοπικά δείγματα, τα οποία αξίζει να σημειωθεί ότι έχει παραγγείλει για λογαριασμό της η ίδια η ΝΔ, δείχνουν ότι το κόμμα έχει πέσει στο απίστευτο ποσοστό του 12%. Αυτό αντανακλά ότι η πορεία της ΝΔ, από την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι συνεχώς φθίνουσα, χωρίς να μπορεί να πείσει ότι μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη αντιπολιτευτική λύση. Επίσης, καταδεικνύει ότι ο Σαμαράς και η κλίκα του όχι μόνο δεν μπορούν να εμπνεύσουν νέους ψηφοφόρους, αλλά και ότι δεν είναι καν σε θέση να κρατήσουν και τους μέχρι πρόσφατα ψηφοφόρους της ΝΔ, οι οποίοι καθημερινά εγκαταλείπουν το κόμμα.
Όταν, μάλιστα, αυτό αποκτά έναν χαρακτήρα μη αναστρέψιμο, τότε τα πράγματα για τη ΝΔ, και τον ίδιο τον Σαμαρά προσωπικά, γίνονται ακόμη χειρότερα. Γιατί ακόμη κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας αποδειχθούν ανάξιοι της εμπιστοσύνης, που τους έδειξε ο Ελληνικός Λαός στις πρόσφατες εκλογές, και δεν κατορθώσουν να αντιμετωπίσουν τους διεθνείς τοκογλύφους όπως τους αξίζει, όσοι ψηφοφόροι εγκατέλειψαν τη ΝΔ δεν πρόκειται να επιστρέψουν σ' ένα κόμμα «καμένο» από την μνημονιακή διαχείριση της εξουσίας και με τις εσωτερικές έριδες να είναι σε πλήρη άνθιση.
Ο Σαμαράς, ευρισκόμενος στις ψευδαισθήσεις του παρακμιακού μικρόκοσμου του και την ασταθή ψυχική του διάθεση, επενδύει ακόμη στην θεωρία της «αριστερής παρένθεσης». Δεν έχει καταλάβει (πώς θα μπορούσε, άλλωστε;) ότι ακόμη και η αποτυχία της νέας συγκυβέρνησης να αντιμετωπίσει την σημερινή κατάσταση δεν πρόκειται να δώσει συγχωροχάρτι  σ' αυτόν και το κόμμα του για τα εγκλήματα που έκανε επί 2,5 ολόκληρα χρόνια εναντίον της Πατρίδας και του Λαού.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι εκείνος ο πολιτικός φορέας που θα ενσαρκώσει την ελπίδα του Ελληνικού Λαού για πραγματική Αντίσταση και Νίκη απέναντι στα εθνοκτόνα μνημόνια.  Γιώργος Μάστορας
ΤΑ «ΛΑΒΡΑΚΙΑ» ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΙΟΝ
Κάθε μέρα που περνάει, διαβάζουμε στα ΜΜΕ για τις «υποθέσεις φωτιά» που αποκάλυψε το ΣΔΟΕ, προφανώς από κυβερνητικές «διαρροές». Διαλέγω τυχαία ένα τέτοιο χθεσινό «αποκαλυπτικό» δημοσίευμα:

«Λαβράκια» φοροδιαφυγής έπιασε για μία ακόμη φορά το ΣΔΟΕ το οποίο συνεχίζει καθημερινά να διασταυρώνει στοιχεία από τραπεζικούς λογαριασμούς και περιουσιακά στοιχεία καθώς και να πραγματοποιεί επιτόπιους ελέγχους. Κοσμηματοπώλης, μέλος Δ.Σ. επιχείρησης, κατασκευαστές, ιδιώτες πέραν πάσης υποψίας, συνταξιούχοι, ιατροί, επιχειρηματίες και δημόσιοι υπάλληλοι εντοπίστηκαν να έχουν κρυμμένα εισοδήματα πάνω από 80 εκατ. ευρώ. Ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Παναγιώτης Δάνης γνωρίζει πολύ καλά τα μονοπάτια της φοροδιαφυγής…».

Και βέβαια, δεν πρόκειται για πατέντα των Τσιπροκαμμένων. Τα ίδια ακριβώς δημοσιεύματα είχαμε και την εποχή των Σαμαροβενιζέλων, και την εποχή του Jeffrey (θυμηθείτε τους «γιατρούς του Κολωνακίου»…) και παλαιότερα. Αλλά, παρά τα «λαβράκια» που συνεχώς ανακαλύπτει το ΣΔΟΕ, το ταμείον είναι πάντα… μείον. Μήπως γιατί τα «λαβράκια» είναι παραμύθια της Χαλιμάς, προς εντυπωσιασμό της κοινής γνώμης;  
ΠΗΓΗ

Δύο ειδήσεις, μία φωτογραφία, καμία αντίδραση!

Πρόσφατη είδηση:Πέμπτη 2 Απριλίου 2015. Ένα ζευγάρι Αλβανών συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στην Αθήνα με την κατηγορία ότι προμήθευαν όπλα στην οργάνωση "συνωμοσία πυρήνων της φωτιάς ". Πρόκειται για έναν 27χρονο και μία 24χρονη εις βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή." Παλαιότερη είδηση 2η : 29 Ιανουαρίου 2014. "Αλβανός συνελήφθη στα Τίρανα και ομολόγησε τρομοκρατικές επιθέσεις και δολοφονίες στην Ελλάδα! Δήλωσε δράστης ακόμη και επιθέσεων που την ευθύνη ανέλαβαν οι "Πυρήνες της φωτιάς". Ομολόγησε δύο δολοφονίες Ελλήνων στο γκάζι και σειρά άλλων σε Ελλάδα και Αλβανία. Ο λόγος για τον 27χρονο Τζουλιάνι Σινάνι που συνελήφθη πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στα Τίρανα μαζί με μία κοπέλα που τον συνόδευε. Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν πλήθος ευρημάτων και στην ανάκριση, άφησε τους Αλβανούς Αστυνομικούς άφωνους. Η υπόθεση είναι εξαιρετικά σοβαρή και βλέπουμε μία περίεργη διστακτικότητα από την Ελληνική πλευρά".
Στις παραπάνω είδήσεις, προσθέστε αγαπητοί αναγνώστες, και την φωτογραφία εκείνη που είδαμε πρόσφατα στήν Τηλεόραση όπου ο Χριστόδουλος Ξηρός διασκεδάζει με τη λύρα του τα μέλη των "πυρήνων της φωτιάς" μέσα στις φυλακες Κορυδαλού και στα δεξιά του φιγουράριζε η φάτσα Αλβανού τρομοκράτη (όπως μας πληροφόρησαν) του οποίου μάλιστα απέφυγαν να μας αποκάλυψαν το ονομά του. Οι παραπάνω ειδήσεις ουσιατικά πέρασαν στα "ψιλά" της ειδησεογραφίας, με την έννοια ότι δεν σχολιάστηκαν καθόλου από τα συνήθως λαλίστατα παπαγαλάκια του συστήματος, που σε άλλες περιπτώσεις και όταν μία είδηση βολεύει το σύστημα, την κάνουν "σημαία" και την ανεμίζουν για ημέρες μέσα από τα ερτζιανά.
Πέρα από τα παραπάνω το σημερινό σημείωμα θέλει να μοιραστεί με τους αναγνώστες, την παρακάτω  απορία: Ας το φανταστούμε: Παραβιάζει ένας Αλβανός τα σύνορα της χώρας και μπαίνει παράνομα. Μπαίνει δηλαδή στο σπίτι του Έλληνα απρόσκλητος. Ουσιαστικά μπαίνει από το παράθυρο με το έτσι θέλω. Μέχρι εδώ μπορούμε να "καταλάβουμε" την ενέργειά του λαμβάνοντας υπ'όψιν το γεγονός ότι επειδή δεν μπορούσε να ζήσει στοιχειωδώς στην Πατρίδα του, αναγκάζεται (λόγω φτώχειας) να παραβιάσει τα σύνορα της Ελλάδος, για να βρεί εδώ μιά (υποτιθέμενη) καλλίτερη ζωή. Παρ'όλο που ο νόμος προστάζει πως ο οποιοσδήποτε παραβιάσει τα σύνορα της χώρας, πρέπει να συλλαμβάνεται και να απελαύνεται άμεσα, αυτός ο νόμος δεν εφαρμόζεται! Γιατί άραγε; Γιατί έτσι γουστάρουν κάποιοι, που όχι μόνο είναι"αλληλέγγυοι" των λαθραίων, αλλά και στρέφονται και εναντίον εκείνων των Ελλήνων που θα τολμήσουν να διαμαρτυρηθούν όταν απειλείται η ασφάλειά τους ή και η περιουσία τους.
Ας "παρακολουθήσουμε" λοιπόν την πορεία του λαθραία εισερχόμενου στη χώρα. Κάποιοι τον αποκαλούν λαθρομετανάστη. Αυτούς τους κάποιους, οι αλληλέγγυοι τους αποκαλούν φασίστες και ρατσιστές τον δε λαθρομετανάστη τον αποκαλούν οικονομικό μετανάστη. Ας δεχτούμε (για λόγους συνενοήσεως), τον όρο "οικονομικός μετανάστης" και ας πάμε πιό πέρα. Αφού είναι οικονομικός μετανάστης γιατί τότε εντάσσεται σε μία τρομοκρατική οργάνωση σε μιά ξένη χώρα, της οποίας μάλιστα έχει παραβιάσει και τα σύνορά της; Ήρθε εδώ προς άγραν άρτου ή είναι ιδεολόγος και ηρθε εδώ για να διορθώσει τα κακώς κείμενα μιας χώρας (η οποία στο κάτω κάτω  τον φιλοξενεί), από την στιγμή που ανέχεται την παρουσία του και δεν κινεί τις νόμιμες διαδικασίες για να τον απελάσει; Αν είναι από εκείνους που νομίζουν ότι μπορούν να διορθώνουν τα κακώς κείμενα, γιατί δεν προσπάθησε να διορθώσει πρώτα τα κακώς κείμενα της Αλβανίας; Εκτός και αν στην Αλβανία όλα έχουν καλώς.
Δεν μπορούμε να φανταστούμε σε καμία περίπτωση πώς ένας τυχοδιώκτης (αν θέλετε και με την καλή έννοια του όρου) μπορεί ξαφνικά να μετατραπεί σε "ιδεολόγο" που προσπαθεί μάλιστα να εφαρμόσει τις ιδέες τους σε μία ξένη χώρα, μέσω τρομοκρατίας. Περί τίνος λοιπόν πρόκειται; Γνώμη μας είναι ότι πρόκειται για έναν αποφασισμένο για όλα οικονομικό μετανάστη (λαθρομετανάστη), για ένα εγκληματία, ο οποίος προκειμένου να τα οικονομήσει γίνεται και τρομοκράτης γίνεται και φονιάς και ότι άλλο του ζητήσουν αυτοί που τον πληρώνουν για να τους προμηθεύει όπλα και για να συνεργεί μαζί τους σε τρομοκρατικές ενέργειες.
Αυτή είναι η γνώμη μας και γι'αυτό και ζητάμε από την Πολιτεία (έχοντας και εννομο συμφέρον) ως απλοί πολίτες,να ερευνήσει εξονυχιστικά όλες αυτές τις περιπτώσεις. Και ίσως τότε να τρίβει τα μάτια της.
Νικόλαος Η. Σκαντζός
Μέλος Τ.Ο. Τριπόλεως
Λαΐκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6244348416136635097

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item