Widgets

«ΑΡΙΣΤΕΡΟ» ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Αυξάνονται ΤΑ ΧΡΕΗ, οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,, και ΠΕΘΑΝΟΥΝ οι ΕΛΛΗΝΕΣ!

Τα έργα των Μνημονίων: Ανεβαίνει το χρέος, υποβαθμίζεται η οικονομία, πεθαίνουν οι Έλληνες


Στοιχεία περί του δημοσίου χρέους έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛ.ΣΤΑΤ. Τα στοιχεία περιλαμβάνουν την πορεία του δημοσίου χρέους και άλλων στοιχείων της Ελληνικής Οικονομίας, από το 2011 μέχρι και το 2014. Στα στοιχεία αυτά φαίνεται ξεκάθαρα το αποτέλεσμα της μνημονιακής διακυβέρνησης, της λιτότητας, αλλά και των περιβόητων «επιτυχιών», όπως το PSI.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία το χρέος βαίνει διαρκώς διογκούμενο, τόσο σε απόλυτη τιμή, όσο και σε ποσοστό επί του ΑΕΠ, ενώ αντιστοίχως οι δαπάνες (δηλαδή το κοινωνικό κράτος), όσο και τα έσοδα του κράτους συνεχώς μειώνονται. Όσον αφορά το «πρωτογενές πλεόνασμα» του Σαμαρά, φαίνεται ξεκάθαρα από τα στοιχεία ότι ήταν μία απάτη, περιορισμένη στο 0,4% και αυτό χωρίς να λάβουμε υπόψη την εσωτερική στάση πληρωμών, που απαιτήθηκε για να εμφανιστεί αυτό ως στοιχείο.


Πρόκειται, βεβαίως, για μία διαδικασία εσωτερικής υποτιμήσεως, η οποία καμία σχέση δεν έχει με την αποπληρωμή του χρέους. Πρόκειται για μία διαδικασία διάλυσης της χώρας, ώστε να καταστεί φτηνότερη προς αγορά από τους «επενδυτές», όπως αυτοί που συναντάνε συχνά πυκνά οι συριζαίοι. Στην διάρκεια αυτής της διαδικασίας αυτοκτονούν μερικοί χιλιάδες Έλληνες, εκατομμύρια οδηγούνται στην απελπισία και η κυβέρνηση φέρνει «πρόσφυγες» για να τους αντικαταστήσουν.  ΠΗΓΗ

Γράφει ο Δημήτρης Κουκούτσης, τέως βουλευτής Μεσσηνίας

Τώρα μάλιστα, λύθηκε το μέγα πρόβλημα της παραλιακής ζώνης στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Η παρενόχληση των λουομένων και κυρίως των πιτσιρικάδων έπαψε από την στιγμή που η περιφέρεια Πελοποννήσου δεν χορήγησε άδεια σε ημεδαπό να πουλά κουλούρια στην παραλία, όπως έκανε τα τελευταία 18 χρόνια.

Συγχαρητήρια στις υπηρεσίες της περιφέρειας για την άμεση λύση του προβλήματος και κυρίως για την άκαμπτη στάση της απέναντι σε έναν ΕΛΛΗΝΑ υπήκοο (πολίτες είναι μόνο οι βουλευτές…) που δημιουργεί τέτοια…τεράστια προβλήματα.

Έτσι από περιέργεια θα ήθελα να δούμε όλοι μας το ερχόμενο Καλοκαίρι τι ποινές θα υπάρξουν για όλους αυτούς τούς λαθρομετανάστες που πουλάνε στην παραλία ότι μπορεί να φανταστεί ο καθένας χωρίς άδεια και φυσικά χωρίς κανένα νόμιμο παραστατικό… Μα φυσικά και οι αλλοδαποί δεν έχουν τον παραμικρό έλεγχο γιατί ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!Τον ΕΛΛΗΝΑ μικροπωλητή θα μηνύσουν όταν γύρω χιλιάδες παράνομοι αλλοδαποί πωλούν τα πάντα, τον ΕΛΛΗΝΑ θα γράψουν για ΚΤΕΟ όταν δίπλα θα περνάει το DATSUN με 30 άτομα επάνω και χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, στον ΕΛΛΗΝΑ θα κάνουν έξωση όταν χιλιάδες οικίες έχουν καταληφθεί παράνομα από αλλόφυλους και κανείς δεν τολμάει να τους πειράξει…   ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΑΡΑΓΕ;     πηγη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υγειονομική βόμβα οι λαθρομετανάστες για τους κατοίκους των νησιών της Καλύμνου, της Λέρου και της Κω

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ – 1.300.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΓΕ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ!Η παρακάτω είδηση είναι από την Ελλάδα της «ανθρωπιστικής κρίσης» -όπως την αποκαλούν οι Τσιπροκαμμένοι-, που χρωστάει «της Μιχαλούς», πίνει το αίμα των φορολογουμένων της με το καλαμάκι και μετά από λίγες ημέρες μπορεί να μην έχει λεφτά να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, αλλά δίνει 1.300.000 ευρώ για την αναστήλωση μνημείου της οθωμανικής κατοχής της χώρας! Ιδού και τα σχόλια δικά σας:

«Έτοιμο τον Σεπτέμβριο το τζαμί στο Μοναστηράκι.. 
Επισκέψιμο θα γίνει και πάλι το ιστορικό Φετιχιέ Τζαμί στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης του μνημείου του 17ου αιώνα, που βρίσκεται στον αρχαιολογικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς και είναι ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της οθωμανικής περιόδου στην πρωτεύουσα.

Το έργο αποκατάστασης (προϋπολογισμός γύρω στα 1.300.000 ευρώ) υλοποιείται επίσης από τη Διεύθυνση Αναστήλωσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ως τον Σεπτέμβριο του 2015, σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης.

Το Φετιχέ Τζαμί χτίστηκε γύρω στο 1670 πάνω στα ερείπια μεσοβυζαντινής χριστιανικής βασιλικής. Αποτελεί το παλαιότερο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αρχιτεκτονικού τύπου γνωστού ως «quatrefoil», λόγω της διαμόρφωσης της στέγασής του με τέσσερα τεταρτοσφαίρια για την αντιστήριξη του κεντρικού τρούλου».  πηγη

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => 4.500.000 εισβολείς-έποικοι, έτοιμοι για απόβαση στην Ελλάδα! Τι δεν καταλαβαίνεις Έλληνα;

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΧΩΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!


Γράφει ο Αντίοχος
Την ευθύνη της «μεταναστευτικής πολιτικής» της συγκυβέρνησης (δηλαδή της προσέλκυσης στην Ελλάδα όλων των επίδοξων λαθρομεταναστών της οικουμένης, οι οποίοι εν συνεχεία θα προωθούνται απ’ άκρου εις άκρον της χώρας…), ανέλαβε το μικρό στο… μάτι, αλλά τρισμέγιστο στην εκτίμηση των αμερικανοσιωνιστών νεοταξιτών, κόμμα Καμμένου, με δήλωση της εκπροσώπου του, Χρυσοβελόνας. Ιδού η ανάληψη της ευθύνης:

«Τα αλλεπάλληλα κύματα προσφύγων και μεταναστών προς τη χώρα μας καθιστούν αναπόφευκτη την εκπόνηση και την εφαρμογή έκτακτου σχεδίου από την κυβέρνηση. Η απόφαση για τη μεταφορά των νεοεισερχομένων από τα νησιά σε κέντρα υποδοχής στην ηπειρωτική Ελλάδα και η δημιουργία καταυλισμών και ειδικών χώρων όπου θα τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας ήταν εισήγηση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου και αποτελεί δικαίωση των θέσεων του…».
 Αυτές είναι οι «κόκκινες γραμμές» του!   πηγη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ => ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! σε Τρομοκράτες, Εμπόρους Ναρκωτικών, Λαθρομετανάστες και Διεθνείς Τοκογλύφους!

Η. Κασιδιάρης: Η Χρυσή Αυγή αλώνει οριζόντια το πολιτικό σύστημα εξουσίαςΟ εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, ο οποίος παραμένει παράνομα προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο για τις φυλακές.
Αρχικά, ανέφερε πως για μια ακόμη φορά καταλύεται το Σύνταγμα των Ελλήνων και η Λαϊκή Κυριαρχία με την αναιτιολόγητη απαγόρευση του εισαγγελέα Φυλακών στους πρυφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να προσέλθουν στην Βουλή και να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.
Η παράνομη πολιτική δίωξη κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας συνεχίζεται για να μην ακούγεται η φωνή της αλήθειας.
Σε αυτό το έγκλημα υπάρχει συνενοχή όλων των κομμάτων του "δημοκρατικού τόξου", καθώς όλοι έχουν δει και γνωρίζουν τα ντοκουμέντα με την ομολογία Μπαλτάκου και την εντολή Σαμαρά σε δικαστικό για την παράνομη προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Ν. Παρασκευόπουλος διαφοροποιήθηκε από αυτήν την παρανομία, λέγοντας πως οι κρατούμενοι βουλευτές πρέπει να προσέρχονται στα κρίσιμα νομοσχέδια. Το Σύνταγμα όμως δεν κάνει εκπτώσεις και διακρίσεις. Κρίσιμη είναι η λειτουργία του Κοινοβουλίου και επιτάσσει να λειτουργεί με 300 βουλευτές.
Ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης Αθανασίου ήταν ο εμπνευστής της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής με συνεχείς παράνομες παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη. Αναφορικά με νομοσχέδιο, τόνισε πως η αποσυμφόρηση των φυλακών μπορεί να γίνει μόνο μέσω των απελάσεων των αλλοδαπών κρατουμένων.
Επισήμανε ακόμη ότι εσκεμμένα "θάφτηκε" η διαλεύκανση της υπόθεσης της δολοφονίας του Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.
Τέλος, τόνισε πως η Χρυσή Αυγή αλώνει οριζόντια το πολιτικό σύστημα εξουσίας και γι΄ αυτό συνεχίζεται η παράνομη πολιτική δίωξη κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας.  ΠΗΓΗ
Γιάννης Λαγός: Συμπαιγνία ΝΔ και Αριστεράς στην σκευωρία κατά της Χρυσής ΑυγήςΟ βουλευτής Β΄ Πειραιώς Γιάννης Λαγός τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια  σχετικά με το νομοσχέδιο για την κατάργηση των καταστημάτων κράτησης Γ΄ τύπου.
Ο Συναγωνιστής τόνισε αρχικά ότι η παρουσία των παράνομα προφυλακισμένων Βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο είναι επιβεβλημένη και δεν πρέπει να παρεμποδίζεται. Το ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναμένεται να καταδικάσει το ελληνικό κράτος για την παράνομη μεταχείριση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Σχετικά με την αποσυμφόρηση των φυλακών είναι απαραίτητο το 70% των κρατουμένων, οι οποίοι είναι αλλοδαποί, να εκτίσουν τις ποινές τους στην χώρα προέλευσής τους. Οι φυλακές τύπου Γ΄ στην ουσία ποτέ δεν δημιουργήθηκαν, άρα ποια η λογική να καταργηθούν; Αυτό που χρειάζεται είναι ο διαχωρισμός των ποινικών κρατουμένων από τους τρομοκράτες.
Αναφορικά με την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, αναρωτήθηκε γιατί κανείς δεν μιλά για τους παράνομα προφυλακισμένους Χρυσαυγίτες που παραμένουν πολιτικοί όμηροι. Επιπλέον, σε αυτήν την ραδιουργία συνηγόρησαν και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ που λασπολόγησαν, συκοφάντησαν και ενορχήστρωσαν την μαύρη προπαγάνδα κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.
Σε αυτήν την σκευωρία, η οποία θα καταπέσει με πάταγο στην επερχόμενη δίκη, υπήρξε συμπαιγνία ΝΔ με την αριστερά.  ΠΗΓΗ
Αντώνης Γρέγος: Στην δίκη θα επέλθει η αθώωση της Χρυσής Αυγής

Ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Χρυσής, Αντώνιος Γρέγος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την κατάργηση των καταστημάτων κράτησης Γ΄ τύπου.
Ο Συναγωνιστής αρχικά ζήτησε διευκρινίσεις από τον κ. Μητρόπουλο και τις λίστες φοροδιαφυγής στις οποίες εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα, καθώς κανένα μέλος, στέλεχος ή βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν βρίσκεται σε καμιά τέτοιου είδους λίστα.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επισήμανε την επιλεκτική και υποκριτική ευαισθησία του "δημοκρατικού τόξου" για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την στιγμή που σιωπούν όταν ο παράνομα προφυλακισμένος Συναγωνιστής Π. Ηλιόπουλος οδηγήθηκε σιδηροδέσμιος για 60 μόλις λεπτά της ώρας για να δει την νεογέννητη κόρη του.
Επιπλέον, για τα εγκλήματα της Μαρφίν και της δολοφονίας των δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο, του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη δεν έχει λογοδοτήσει κανείς στην Δικαιοσύνη. Τα ελληνικά πανεπιστήμια είναι κατ΄ επίφαση άσυλα ιδεών, καθώς οι εγκληματικές συμμορίες των αναρχικών δεν επιτρέπουν καμία Ιδέα του Εθνικισμού να διαδοθεί εκεί.
Τέλος, οι τηλεοπτικοί σταθμοί συνεχίζουν την προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής, ενώ παράλληλα αποσιωπούν όλες τις αθωωτικές αποφάσεις που αφορούν τους βουλευτές του Εθνικιστικού Κινήματος.
Σύντομα, όμως θα ξεκινήσει η δίκη και εκεί θα επέλθει η δικαίωση της Χρυσής Αυγής.  ΠΗΓΗ
Δ. Σβερώνη: Οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν το τεκμήριο της αθωότητας - ΒΙΝΤΕΟΗ Βουλευτής Λαρίσης, Δέσποινα Σβερώνη τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την κατάργηση των καταστημάτων κράτησης Γ΄ τύπου.
Η Συναγωνίστρια υπερτόνισε την άποψη του υπουργού Δικαιοσύνης ότι οι έγκλειστοι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής έπρεπε σήμερα να παρευρίσκονται στην Ολομέλεια. Οι φυλακές θα πρέπει να είναι σωφρονιστικά καταστήματα και όχι αποθήκες ψυχών, όπως ισχύει σήμερα.
Οι Βουλευτές δεν θα πρέπει να δείχνουν ευαισθησία μόνο σε αυτούς που έχουν διαπράξει βαρύτατα εγκλήματα όπως ανθρωποκτονίες, αλλά σε όλους τους κρατούμενους και στους αδίκως προφυλακισμένους Βουλευτές του Εθνικιστικού Κινήματος που δεν έχουν καταδικαστεί και ισχύει ακόμα το τεκμήριο της αθωότητας.
Όσον αφορά το νομοσχέδιο επισήμανε πως οι φυλακές Γ΄ τύπου δεν έχουν γίνει ακόμα, παρά το ότι το σχέδιο νόμου τις καταργεί! Πρέπει, λοιπόν, να λειτουργήσουν οι φυλακές Α και Β τύπου όπως ακριβώς προτάσσεται, με ειδικές πτέρυγες για τους ιδιαίτερα επικίνδυνους κρατούμενους.
Τέλος, κατήγγειλε το κατάπτυστο γεγονός της κατάληψης του ΕΚΠΑ από αντεξουσιαστές, οι οποίοι ουσιαστικά εξουσιάζουν την Χώρα μας.     ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλεισμένη η Χρυσή Αυγή από την Δημόσια τηλεόραση - 4 ΒΙΝΤΕΟ

Τρόμος στην Ευρώπη: Ο Economist προμηνύει την αναπόφευκτη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής!
Το περιοδικό Economist προστίθεται στη μακρά λίστα των διεθνών μέσων ενημέρωσης, τα οποία προβλέπουν την αλματώδη άνοδο της Χρυσής Αυγής, εξαιτίας των παλινωδιών τόσο της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, όσο και της προηγούμενης Σαμαρά και Βενιζέλου.
Σε δημοσίευμα του περιοδικού, γίνεται μνεία στις καθοριστικές εξελίξεις που θα λάβουν χώρα κατά τον μήνα Απρίλιο, εξελίξεις τις οποίες θεωρεί κρίσιμες και καθοριστικές για τη μετέπειτα πορεία της ελληνικής οικονομίας αλλά και εν γένει της πολιτικής καταστάσεως. Σύμφωνα με τον Economist, το ενδεχόμενο χρεοκοπίας και εξόδου της Ελλάδος από την ευρωζώνη, θα προκαλέσει οικονομικό χάος, με ανεξέλεγκτες κοινωνικές και πολιτικές προεκτάσεις: αφενός θα υπάρξει έκρηξη της κοινωνικής οργής και αφετέρου οι Έλληνες θα στραφούν στη Χρυσή Αυγή.
Το αξιοσημείωτο στο εν λόγω δημοσίευμα είναι πως το οικονομικό περιοδικό εκτιμά πως η Χρυσή Αυγή θα ισχυροποιηθεί στην περίπτωση εξόδου της Ελλάδος από την ευρωζώνη, ενώ μέχρι σήμερα τα διεθνή μέσα υπερτόνιζαν το γεγονός πως ένας άνευ όρων συμβιβασμός του Σύριζα στις απαιτήσεις των δανειστών θα είναι η αιτία κοινωνικής έκρηξης και γιγάντωσης του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Συμπερασματικά, το διεθνές οικονομικό στερέωμα έχει αντιληφθεί πως ανεξαρτήτως της στάσης της κυβέρνησης Σύριζα στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, είτε δηλαδή επέλθει ο ολοκληρωτικός συμβιβασμός είτε επιχειρηθεί ένα επικοινωνιακό τρικ υποτιθέμενης ρήξης, το ελληνικό εκλογικό σώμα θα στραφεί προς τη Χρυσή Αυγή, απηυδισμένο από την μακρόχρονη κοροϊδία, φτώχεια και εξαθλίωση που του επιφύλασσαν οι απατεώνες της φιλελεύθερης ψοφοδεξιάς και της μαρξιστικής αριστεράς.  ΠΗΓΗ


Πλήρης αδιαφορία για τους Έλληνες μικροπωλητές - Τον ρατσισμό τον υφίστανται μόνο οι Έλληνες!

Γράφει ο Δημήτρης Κουκούτσης
Τώρα μάλιστα, λύθηκε το μέγα πρόβλημα της παραλιακής ζώνης στην Καλαμάτα. Η παρενόχληση των λουομένων και κυρίως των πιτσιρικάδων έπαψε από την στιγμή που η περιφέρεια Πελοποννήσου δεν χορήγησε άδεια σε ημεδαπό να πουλά κουλούρια στην παραλία, όπως έκανε τα τελευταία 18 χρόνια. Συγχαρητήρια στις υπηρεσίες της περιφέρειας για την άμεση λύση του προβλήματος και κυρίως για την άκαμπτη στάση της απέναντι σε έναν Έλληνα υπήκοο (πολίτες είναι μόνο οι βουλευτές…) που δημιουργεί τέτοια... τεράστια προβλήματα.
Έτσι από περιέργεια θα ήθελα να δούμε όλοι μας το ερχόμενο καλοκαίρι τι ποινές θα υπάρξουν για όλους αυτούς τούς λαθρομετανάστες που πουλάνε στην παραλία ότι μπορεί να φανταστεί ο καθένας χωρίς άδεια και φυσικά χωρίς κανένα νόμιμο παραστατικό... Μα φυσικά και οι αλλοδαποί δεν έχουν τον παραμικρό έλεγχο γιατί τον ρατσισμό σε αυτή τη χώρα τον υφίστανται μόνο οι Έλληνες!
Τον Έλληνα μικροπωλητή θα μηνύσουν όταν γύρω χιλιάδες παράνομοι αλλοδαποί πωλούν τα πάντα, τον Έλληνα θα γράψουν για ΚΤΕΟ όταν δίπλα θα περνάει το Datsun με 30 άτομα επάνω και χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, στον 'Ελληνα θα κάνουν έξωση όταν χιλιάδες οικίες έχουν καταληφθεί παράνομα από αλλόφυλους και κανείς δεν τολμάει να τους πειράξει...
Ως πότε θα είμαστε ραγιάδες άραγε;
Ακολουθεί η είδηση όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Ελευθερία" Μεσσηνίας
Κουλουράς στην Καλαμάτα... χωρίς άδεια μετά από 18 καλοκαίρια
Επί δεκαοκτώ χρόνια κάθε καλοκαίρι, ο Γιάννης Βασίλοβιτς, ο κουλουράς της παραλίας, πουλάει κουλούρια και ζαχαρωτά από τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας μέχρι το "Φιλοξένια". Όμως το καθεστώς με τις άδειες τελείωσε - κι ο ίδιος διαμαρτύρεται έντονα ότι πλέον μένει χωρίς δουλειά.
Ο Γιάννης ήρθε στα γραφεία μας και μας ενημέρωσε πως «η αρμοδιότητα πέρασε από το Δήμο Καλαμάτας στην Περιφέρεια, αλλά κόπηκαν οι άδειες. Πήγα να την ανανεώσω και μου είπαν... τέλος». Μας είπε ότι «χωρίς άδεια, αν σου κάνει κάποιος καταγγελία, σου επιβάλλεται πρόστιμο 5.000 ευρώ την πρώτη φορά και στη συνέχεια προβλέπεται φυλακή με αναστολή, και μέσα στο τέλος».
Επεσήμανε ότι η δουλειά του κουλουρά στην παραλία είναι πολύ σημαντική γι’ αυτόν, ότι με αυτή τα φέρνει βόλτα, εξηγώντας: «Εχω χρέη, δουλεύω το καλοκαίρι και πληρώνω και τις υποχρεώσεις του χειμώνα (ρεύμα και νερό). Ποιος θα πληρώσει το νερό και το ρεύμα; Χθες ήρθε ο παπάς της Αγίας Τριάδας και μου έφερε φαγητό».
Ο Γιάννης σχολίασε ακόμα: «Έχω πολύ καλές σχέσεις στην παραλία, με αγαπάει ο κόσμος. Δεν έχω ενοχλήσει κανέναν και δίνω και δώρα στα παιδάκια στην παραλία. Έχω μαζέψει 3.000 υπογραφές από άτομα που λένε "αφήστε ήσυχο τον κουλουρά".».  ΠΗΓΗ
Τα λέει η Ντόρα για να τα ακούσει ο Σαμαράς: Γίνονται ζυμώσεις για την καρατόμηση του βουλευτή Μεσσηνίας

Η κατάσταση στη ΝΔ έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η ψοφοδεξιά παράταξη πλέον έχει απολέσει τον οποιονδήποτε λόγο ύπαρξης, γεγονός που οδηγεί σε εξελίξεις και εσωτερικές ανακατατάξεις. Η ΝΔ, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, φυλλορροεί χάνοντας τους μνημονιακούς ψηφοφόρους της προς τον νεομνημονιακό Σύριζα και τους εναπομείναντες πατριώτες που ήταν εγκλωβισμένοι στις τάξεις της, προς την Χρυσή Αυγή.
Από την άλλη πλευρά, υπό το βάρος των πράξεων της, δεν μπορεί να επωφεληθεί από την κατάσταση που επικρατεί στο μεταναστευτικό και στην έλλειψη ασφάλειας, που προκαλείται από την ιδεοληψία του Σύριζα. Αυτό έχει ως συνέπεια να οδηγείται πλέον σε πασοκοποίηση, από άποψη ποσοστών, γεγονός που έχει δημιουργήσει έντονες ανησυχίες στα στελέχη της ΝΔ.
Αυτό έδειχναν και οι δηλώσεις της ίδιας της Ντόρας, η οποία μιλώντας στο ραδιόφωνο είπε ότι «βρίσκονται σε εξέλιξη ζυμώσεις μεταξύ των στελεχών που ανησυχούν για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας», σημειώνοντας επεξηγηματικά ότι «συντελούνται διεργασίες μέσα στη ΝΔ. Χρειαζόμαστε μία συλλογική νέα προσπάθεια. Να ακουστεί η οργανωμένη βάση της ΝΔ»Κοινώς ετοιμάζεται η καρατόμηση του Σαμαρά.
Βεβαίως, για να πούμε και την άλλη πλευρά, οι διεργασίες και οι προσπάθειες αυτές για καρατόμηση του Σαμαρά, θα απαλλάξουν μεν τον τόπο από έναν (λογοκριμένος σχολιασμός), όμως δεν πρόκειται να αλλάξουν ούτε την τύχη της ΝΔ, ούτε – το κυριότερο – την υφή του κόμματος αυτού. Η ΝΔ, είτε με Σαμαρά, είτε χωρίς Σαμαρά είναι και θα είναι πάντα ένα εθνοπροδοτικό κομματίδιο, που – πάλι καλά – συντόμως θα είναι παρελθόν.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ένοχο μυστικό του Παπασταύρου

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ...

...ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ .

ΟΙ ΓΑΛΟΝΑΤΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ;; ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΡΙΚΙΟ Η ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ;;  πηγη
Νέα επεισόδια στα Προπύλαια: Κουκουλοφόροι πιστοί στο “δόγμα Πανούση” επιτέθηκαν με πέτρες και ρόπαλα στις αστυνομικές δυνάμεις
Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν με καδρόνια και πέτρες κατά των αστυνομικών δυνάμεων που για ακόμη μια φορά κράτησαν αμυντική στάση σύμφωνα με το νέο "δόγμα Πανούση".  Μάχες σώμα με σώμα σημειώθηκαν πριν από λίγα λεπτά μπροστά από το καταλυμένο κτίριο της Πρυτανείας. Μια ομάδα περίπου 300 αναρχικών προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό που είχαν δημιουργήσει τα ΜΑΤ που απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου - λάμψης αλλά και δακρυγόνα και χημικά προκειμένου να τους «αποκρούσουν».


Τα επεισόδια κράτησαν για αρκετά λεπτά, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές έδωσαν ακόμα και μάχες σώμα με σώμα μπροστά από το σιντριβάνι που βρίσκεται στα προπύλαια.  ΠΗΓΗ
Ακολουθούν φωτογραφίες: 

Μάρδας: Θα βάλουμε χέρι και στα αποθεματικά των ΔΕΚΟ για να πληρώσουμε τους διεθνείς τοκογλύφους

Πολλές εκπλήξεις επεφύλαξε στους δημοσιογράφους, αλλά και - κυρίως -  στους Έλληνες πολίτες ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Μάρδας, στην συνέντευξη Τύπου, που παρατέθηκε περί των τεκταινομένων στην Ελληνική Οικονομία.
Στην συνέντευξή του ο Μάρδας είπε ότι θα συνεχιστεί κανονικότατα η πρακτική της κυβέρνησης, που απορροφά τα αποθεματικά δημοσίων οργανισμών, ώστε να πληρώνονται οι διεθνείς τοκογλύφοι. Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν απορροφηθεί τα κονδύλια για τις επιδοτήσεις των αγροτών και τα αποθεματικά των Περιφερειών.
Τώρα, όπως είπε ο Μάρδας, θα απορροφηθούν και τα αποθεματικά των ΔΕΚΟ, ώστε να πληρωθούν οι δόσεις προς τους διεθνείς τοκογλύφους.
Κοινώς, οι συριζαίοι προκειμένου να συνεχίσουν να λένε ότι «αντιστέκονται» στους διεθνείς τοκογλύφους, εφαρμόζουν πολιτική έμμεσης αιματηρής φορολογίας στους Έλληνες πολίτες, προκειμένου να συνεχίσουν να πληρώνουν τις δόσεις. Γιατί περί έμμεσης και μάλιστα κάθετης φορολογίας μιλάμε, όταν γίνεται απορρόφηση των αποθεματικών, που δημιουργήθηκαν από τις εισφορές των Ελλήνων.
Πέραν, όμως, αυτού ο Μάρδας έκανε και άλλες δηλώσεις, όπως τον περιορισμό των δαπανών μετακινήσεων και διαμονής στο δημόσιο. Πραγματικά... αξιοθαύμαστη η πρόταση του αναπληρωτή υπουργού.
Ας ξεκινήσουν οι περικοπές με τον Καμμένο που για να πάει στο περίπτερο, παίρνει το ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας! ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! Έκθετος ο Αθανασίου: Απορρίφθηκε προσφυγή κατηγορούμενου για το σκάνδαλο των εξοπλιστικών που προσπάθησε να αθωώσει επί υπουργίας του


Η Αθήνα, όπως τη θέλει το αντισυνταγματικό τόξο: Βγήκαν παγανιά σπαθοφόροι Σιχ!

Στα πλαίσια της προπαγάνδας προς καλλιέργεια στον Ελληνικό Λαό αισθήματος ενοχής για όσα βιώνουν οι λαθρομετανάστες, ούτως ώστε να διαμορφωθεί το έδαφος για την απορρόφηση εκατομμυρίων εξ αυτών στην ελληνική κοινωνία, τηλεοπτικοί σταθμοί και φυλλάδες πλημμύρισαν από ρεπορτάζ σχετικά με το δράμα αυτών των ανθρώπων.

Ουδείς όμως, για λόγους ευνόητους, δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει τους Έλληνες για γεγονότα που δεν θα συμβούν αλλά συμβαίνουν ήδη στην πρωτεύουσα της χώρας!

Το Μεγάλο Σάββατο 11 Απριλίου, στην περιοχή του Ταύρου, διοργανώθηκε δημόσια εκδήλωση χιλιάδων Ινδών και Πακιστανών Σιχ, οι οποίοι γιόρτασαν την έλευση του νέου έτους.

Οι φωτογραφίες δεν αποτελούν εικόνες από κάποιο κράτος της Ασίας, απολύτως ξένο προς τον Ελληνικό Πολιτισμό και την ελληνική κουλτούρα.
Αποτελούν όμως, μια πραγματικότητα η οποία δεν έρχεται σύντομα, αλλά βρίσκεται ήδη εδώ, με υπαιτιότητα των κομμάτων της φιλελεύθερης και μαρξιστικής, αντεθνικής πανούκλας που επιδιώκει με κάθε τρόπο την εξαφάνιση της ελληνικής ταυτότητας μέσα σε ένα επιβαλλόμενο πολυφυλετικό Κράτος.  ΠΗΓΗ


ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ» ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Γράφει ο Αντίοχος
Αυτό που ζητούσαν επιμόνως τον τελευταίο καιρό από τον ΣΥΡΙΖΑ οι φον Δημητράκηδες και οι ξεφωνημένοι αριστεριστές που δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο εκτός από την υπόθεση της Χρυσής Αυγής (προφανώς την έχουν πάρει «εργολαβία» – από ποιους άραγε;), έγινε με τον πιο κατάπτυστο τρόπο!

Έτσι, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της Δίκης του Αιώνα, το Γραφείο Τύπου του κυβερνητικού κόμματος εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση – ευθεία παρέμβαση στο έργο της (κατά τα άλλα «ανεξάρτητης»…) δικαιοσύνης, με την οποία ζητά αναιδώς την καταδίκη του κόμματος των Ελλήνων εθνικιστών, κουρελιάζοντας την πιο μεγάλη κατάκτηση του σύγχρονου νομικού πολιτισμού, δηλαδή το τεκμήριον της αθωότητος, το οποίο με κάθε ευκαιρία αναγνωρίζει σε ειδεχθείς εγκληματίες και τρομοκράτες. Επιπροσθέτως, με ύφος σταλινικού κομισαρίου, οι συριζομούρηδες προαναγγέλλουν πογκρόμ στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και ενεργοποίηση του λεγόμενου «αντιρατσιστικού» νόμου, με σκοπό να επιβάλλουν καθεστώς κόκκινης τρομοκρατίας παντού (κούνια που τους κούναγε…). Ιδού ο απόλυτος εξευτελισμός κάθε εννοίας δικαίου από τους «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους» των πιο διαβόητων νονών της νύχτας, των κουκουλοφόρων και των ληστοτρομοκρατών:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και πολλά χρόνια, έχει έγκαιρα επισημάνει τον εγκληματικό νεοναζιστικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής. Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας που, έστω και με χαρακτηριστική καθυστέρηση και αφού προηγήθηκαν δολοφονίες και σοβαροί τραυματισμοί εκατοντάδων μεταναστών και Ελλήνων πολιτών από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής, η ναζιστική οργάνωση λογοδοτεί – επιτέλους – στη δικαιοσύνη.

Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη στα θύματα της Χρυσής Αυγής με την καταδίκη των μελών και των καθοδηγητών των εγκληματικών πράξεων των ναζιστικών ταγμάτων εφόδου, για εγκλήματα που έχουν ήδη καταδικαστεί στη συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού μας.

Η διάλυση των θυλάκων της ναζιστικής οργάνωσης στο εσωτερικό των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας και ο εκδημοκρατισμός τους, χρειάζεται να αποτελέσει προτεραιότητα το επόμενο διάστημα.

Επισημαίνουμε, τέλος, τη σημασία της ενίσχυσης της αντιρατσιστικής νομοθεσίας της χώρας, καθώς και πρωτοβουλιών αντιφασιστικής ενημέρωσης και ιστορικής μνήμης στην εκπαίδευση, τις τοπικές κοινωνίες, τους εργασιακούς χώρους. Καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη σε ενεργοποίηση και εγρήγορση για την πολιτική, κοινωνική και ηθική απομόνωση του φασισμού σε κάθε επίπεδο της κοινωνικής ζωής».
(ΥΓ): Και βέβαια, η νέα αυτή παρέμβαση –όπως και οι προηγούμενες, των Σαμαροβενιζέλων- δείχνουν πεντακάθαρα ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο κατά της Χρυσής Αυγής, παρά μόνον αισχρά κατασκευάσματα σε σκοτεινά υπόγεια μυστικών υπηρεσιών. Γιατί αν υπήρχαν στοιχεία, τι χρείαν έχουν οι αλλεπάλληλες πολιτικές παρεμβάσεις; πηγη


FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1619840446522581388

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item