Widgets

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ και το ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ των ΕΛΛΗΝΩΝ!


Όταν το αντεθνικό Κράτος αδιαφορεί προκλητικά μπροστά στην εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού, ενώ ταυτόχρονα σπαταλά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για την προνομιακή μεταχείριση των λαθρομεταναστών
Όταν τα φιλελεύθερα και μαρξιστικά κόμματα βαφτίζουν την εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών ως «φιλοξενία και ένταξη στην ελληνική κοινωνία»
Όταν οι παρακρατικές συμμορίες της Αριστεράς προχωρούν σε επιδρομές μαζί με λαθρομετανάστες, τρομοκρατώντας απροστάτευτους Έλληνες και Ελληνίδες υπό την ανοχή των αστυνομικών αρχών
Όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης βομβαρδίζουν το Λαό μας με ενοχικά «ρατσιστικά» σύνδρομα, αρνούμενα να αναγνωρίσουν στους Έλληνες το δικαίωμα να αντιδρούν στην ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας
ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ
Ενάντια στην λαθρομετανάστευση και κατά της μεταναστευτικής πολιτικής της κυβέρνησης, η οποία την ενθαρρύνει προς όφελος των καπιταλιστών και εις βάρος του Λαού μας! ΠΗΓΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ!!!


Χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες διαδήλωσαν ενάντια στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων και του μείζονος ζητήματος της λαθρομετανάστευσης. (πρώτες εικόνες)


Παρά τους αποκλεισμό από την αστυνομία, την τρομοκρατία και τον ασφυκτικό κλοιό χιλιάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαγίτισσες έστειλαν ηχηρό μήνυμα.


Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει είναι αυτός που υφίστανται οι Έλληνες πολίτες!


www.xryshaygh.com

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! ΒΙΝΤΕΟ: Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Έξω οι λαθρομετανάστες - Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!


Eurostat: Σε λίγα χρόνια οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία στην Πατρίδα τους
Δραματική μείωση του Ελληνικού πληθυσμού αναμένεται μέχρι το 2080 συμφώνα με εκτιμήσεις που έδωσε στη δημοσιότητα η eurostat.
Συγκεκριμένα οι Έλληνες θα ανέρχονται στα 3,5 εκατομμύρια και οι λαθρομετανάστες στα 11,5 εκατομμύρια περίπου, που σημαίνει ότι όχι μόνο θα είμαστε λιγότεροι, αλλά θα θεωρούμαστε και φιλοξενούμενοι στην ίδια μας την πατρίδα, αφού όπως φαίνεται το ποσοστό των αλλοδαπών θα έχει αυξηθεί κατακόρυφα. 
Ήδη η Ευρώπη ισλαμοποιείται και η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση, με δεδομένη μάλιστα τη γειτνίαση με αμιγώς μουσουλμανικές χώρες, η ρυθμοί είναι συνεχώς επιταχυνόμενοι. Σε αυτό φυσικά συμβάλλει και η σημερινή αντεθνική συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ, η όποια αφού διακήρυξε επανειλημμένα ότι η Ελλάδα είναι ανοιχτή στους λαθρομετανάστες, τώρα ετοιμάζεται να τους παρέχει στέγαση και εργασία, κάτι που πολλοί συμπατριώτες μας στερούνται. Στο σχέδιο έχουν μπει και κονδύλια από την Ε.Ε που θα σταλούν γι αυτό τον σκοπό, ενώ ακόμη και η χορήγηση Ελληνικής ιθαγένειας, είναι κάτι που ακούγεται από επίσημα χείλη.
Φαίνεται δεν έχουν καμία απολύτως συναίσθηση - ή μάλλον ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν - για την σοβαρότητα, την κρισιμότητα, αλλά και την επικινδυνότητα της αυτής της ανθελληνικής πολιτικής. Στοχεύουν στην αρχική εξαθλίωση του λάου και μετέπειτα στον πλήρη αφανισμό του γένους. 
Το 2080 μπορεί να ακούγεται μακρινό, αλλά δεν είναι. Η ώρα που θα χάσουμε την πατρίδα μας πλησιάζει. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Το σχέδιο τους έχει μπει σε εφαρμογή. Θα συνεχίσουμε να επιτρέπουμε αυτή την αθλία πολιτική, που έχει ως προτεραιότητα της την ευημερία των λαθρομεταναστών;  Μόνο μια εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής μπορεί να ανατρέψει αυτή την κατάσταση. Η μοναδική πολιτική δύναμη, που στηρίζει τους Έλληνες.  ΠΗΓΗ

Δημογραφικό πρόβλημα: βόμβα στα θεμέλια του συστήματος κοινωνικής ασφάλισηςΠολλές φορές έχει γίνει λόγος στη σελίδα της Χρυσής Αυγής σχετικά με το διαρκώς αυξανόμενο δημογραφικό ζήτημα και τις επιπτώσεις του στο Έθνος και την Κοινωνία. Πέρα λοιπόν από τις οφθαλμοφανείς και βαρυσήμαντες συνέπειες αυτού του φαινομένου, εντοπίζονται και άλλες συνέπειες λιγότερο εμφανείς αλλά εξίσου σοβαρές. Μία από αυτές είναι και η αλλαγή στις δομές του δημόσιου συστήματος ασφάλισης.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής, σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον, το 2060, ο πληθυσμός της χώρας θα έχει μειωθεί από τα 11.000.000 στα 8,5 εκατομμύρια κατοίκους, όπου το 60% θα είναι υπέργηροι (άνω των 65 ετών). Όσον αφορά τα εργασιακά δεδομένα, αυτά τα ποσοστά μεταφράζονται σε 1 στους 4 Έλληνες να εργάζεται μέχρι τα 65-74 έτη και με όριο ηλικίας συνταξιοδότησης τα 72 έτη περίπου. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Γάλλοι οικονομολόγοι: “60% - 70% του ελληνικού χρέους είναι παράνομο και διαγράψιμο”«Μπορεί επισήμως ένας στους τρεις Έλληνες να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Μπορεί ένα στα δύο νοικοκυριά στην Ελλάδα να μην καταφέρνει να βγάλει το δεκαπενθήμερο. Μπορεί η νέα γενιά να παίρνει τον δρόμο της ξενιτιάς για ένα μεροκάματο, αλλά όλα κι όλα: ο μηχανισμός στήριξης... έσωσε τη χώρα!»
ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!: 

Η ΕΛΠΙΔΑ ΗΡΘΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΣΚΑΝΤΑΛΙΑΡΑΉταν θέμα χρόνου να σκάσει το πρώτο σκάνδαλο της «πρώτης φοράς αριστερά» κυβέρνησης. Και λίγο πριν συμπληρωθεί το δίμηνο, το Βήμα παρουσιάζει έγγραφο που εμφανίζει τον τηλεστάρ (με ατελείωτες ώρες στα κανάλια, στα οποία ανακοίνωνε συνεχώς επαναπροσλήψεις χιλιάδων απολυμένων ή ευρισκόμενων σε κατάσταση διαθεσιμότητας δημοσίων υπαλλήλων…) αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργο Κατρούγκαλο, να έχει υπογράψει ιδιωτικά συμφωνητικά με εκατοντάδες απολυμένους δημοσίους υπαλλήλους, από τους οποίους έπαιρνε προμήθεια 12% επί των αποζημιώσεων που θα λάμβαναν σε περίπτωση επαναπρόσληψης.

Βλέπετε, πως σύμφωνα με το νόμο, αν ένας δημόσιος υπάλληλος απολυθεί και επαναπροσληφθεί, λαμβάνει το 25% του μισθού του για τρία ολόκληρα χρόνια. Όπως αναφέρει το «Βήμα», ο Κατρούγκαλος είχε κάνει ιδιωτικά συμφωνητικά με τουλάχιστον 300 απολυμένους του Δημοσίου. Σε αυτά, δηλώνεται ότι σε περίπτωση που πάρουν αποζημιώσεις ή επαναπροσληφθούν στο Δημόσιο, τότε εκείνος θα δικαιούται ως δικηγορική αμοιβή το 12% των χρημάτων.

Ο Κατρούγκαλος δήλωσε ότι ανέστειλε τη δικηγορική του δραστηριότητα από τον Ιούνιο του 2014 όταν και εξελέγη ευρωβουλευτής και πως έκτοτε δεν έχει καμία σχέση ή επικοινωνία με τους υπαλλήλους αυτούς. Ωστόσο, από το έγγραφο του Βήματος προκύπτει ότι συνέχισε να υπογράφει ιδιωτικά συμφωνητικά μέχρι και τις 27 Ιανουαρίου του 2015 οπότε και ορκίστηκε αναπληρωτής υπουργός, αρμόδιος για την επαναπρόσληψη ή μη των υπαλλήλων!

Να τον χαίρονται οι ψηφοφόροι του!

(ΥΓ):
Άραγε, θα υπάρξει συνέχεια και με τους λοιπούς συριζαίους «εργατολόγους» ή αυτούς θα τους αφήσουν για αργότερα;  ΠΗΓΗ


ΚΑΙ Ο ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ


Είκοσι μέρες απεργία πείνας ισχυρίζεται ότι κάνει ο Μαζιώτης, ζητώντας την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ΄ (θα γίνει), την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού (κι αυτό θα γίνει), αλλά και των αντιτρομοκρατικών νόμων, όπως υποσχόταν παλιότερα ο ΣΥΡΙΖΑ (θα σας γελάσουμε αν θα γίνει…).

Ωστόσο, με κείμενό του που αναρτήθηκε στη γνωστή ιστοσελίδα των τροφίμων του Σόρος, κόκκινος αρχιτρομοκράτης επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ για την μνημονιακή συμφωνία στο Eurogroup, προβλέποντας (κι αυτός!) νέο Μνημόνιο τον Ιούνιο: «Είναι η μόνη αυτή τη στιγμή πολιτική και αγωνιστική κινητοποίηση που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, που μόλις πρόσφατα, σε αντίθεση με ότι είχε υποσχεθεί αποδέχτηκε με τη συμφωνία του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου και το χρέος και τα μνημόνια, την τρόικα και την αξιολόγηση, δίχως να συναντήσει αντιδράσεις από μια κοινωνία που είναι βυθισμένη στην εξαθλίωση και στην απόγνωση, ενώ το καλοκαίρι του 2015 θα ψηφίσει το 3ο μνημόνιο».

Αλήθεια, υπάρχει κανείς σ’ αυτή τη χώρα που δε βλέπει το νέο Μνημόνιο να ’ρχεται;  ΠΗΓΗ

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚO ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ! ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΜΚΟ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ
antiratsistiko

Ιδού πως παρουσιάζουν όμως το θέμα οι  «αλληλέγγυοι».

«Με σύνθημα «Κάτω ο ρατσισμός» πλήθος κόσμου από μεταναστευτικές κοινότητες, αντιρατσιστικές οργανώσεις και από τον ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκεντρωθεί στην πλ. Κλαυθμώνος, στο πλαίσιο εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού. Στο σημείο οι διαδηλωτές κρατούν πανό και φωνάζουν συνθήματα».

Επειδή όμως μια φωτογραφία χίλιες λέξεις παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες και κρίνετε. 

Σε πολύ λίγο από τώρα θα ξεκινήσει η ανοιχτή εκδήλωση διαμαρτυρίας με κεντρικό σύνθημα: «Έξω οι λαθρομετάστες». Γιατί ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει είναι ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων.  
ΠΗΓΗ

antiratsistiko 1
antiratsistiko 2
antiratsistiko3
antiratsistiko 4


ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΕΔΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ «ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ» ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Την  καθιερωμένη ανακοίνωση για την «Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού», εξέδωσε και το ΚΚΕ, όπως και τα υπόλοιπα κόμματα του συνταγματικού τόξου. Εκεί, λοιπόν, εκτός από την ανακάλυψη σε  παγκόσμια αποκλειστικότητα ότι αναβίωσε η Κου-Κλουξ-Κλαν, οι κουκουέδες ζητούν από τους Έλληνες «να υψώσουν τείχος απέναντι στην ύπουλη και εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, αξιοποιώντας και τη δίκη των στελεχών της που ξεκινάει στις 20 Απρίλη». Μανία με τα Τείχη φαίνεται πως έχει το ΚΚΕ. Ξεχνώντας ότι τα Τείχη του Αίσχους που έφτιασαν οι δικοί τους, τα γκρέμισαν οι ίδιοι οι λαοί!

Επίσης, ζητούν μεταξύ των άλλων «νομιμοποίηση των μεταναστών που έχουν δημιουργήσει βιοτικούς δεσμούς στη χώρα μας και ανοιχτά και ανθρώπινα κέντρα φιλοξενίας για τους μετανάστες». Μεγάλα λόγια, θα πείτε  Ωστόσο, έχει το ΚΚΕ τη δυνατότητα να αποδείξει ότι εννοεί αυτά που λέει. Ας δώσουν, λοιπόν, πρώτοι οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού το… καλό παράδειγμα κι ας μετατρέψουν το «Σπίτι του Λαού» στο πρώτο «ανοιχτό και ανθρώπινο κέντρο φιλοξενίας» των λαθρομεταναστών, να τους  παραδεχτούμε! ΠΗΓΗΗ Ευρωπαϊκή Ένωση ως εργαλείο εξόντωσης της εθνικής συνείδησης

Η εξόντωση της εθνικής συνείδησης στην Ευρώπη διακινείται και διακονείται συστηματικά από τους σύγχρονους πολιτικούς, ωστόσο η θεωρία που συστηματοποίησε τις πράξεις αυτών των πολιτικών ανάγεται στον 19ο και στις αρχές του 20ου αιώνα.
Ένας εκ των κύριων εκφραστών της εξόντωσης της εθνικής συνείδησης ήταν ο Καρλ Μαρξ. Στο βιβλίο του «Μανιφέστο του Κομμουνιστικού Κόμματος (1840)» αναφέρει ότι η θρησκεία, η οικογένεια και το έθνος θα πρέπει να παραμεριστούν δια της κομμουνιστικής επαναστάσεως, καθώς οι «μάζες των εργαζομένων» δεν διαθέτουν κανένα ενδιαφέρον, δεν έχουν πρακτικό όφελος, ούτε από την θρησκεία, αλλά ούτε και από την οικογένεια και το έθνος. Η περίφημη Σχολή της Φρανκφούρτης (1924) με αποκλειστικά ιουδαίους πρωταγωνιστές-μέλη όπως ο Χέρμπερτ Μαρκούζε, ο Μαξ Χορκχάιμερ και ο Τέοντορ Αντόρνο εμπνεύστηκαν από τον Μαρξ, αλλά σε αντίθεση με αυτόν υιοθέτησαν τον «πολιτικό μαρξισμό», ήτοι την «πορεία μέσα από τα θεσμικά όργανα» για την εκπλήρωση της κομμουνιστικής θεωρίας, ήτοι της εξόντωσης της εθνικής συνείδησης, της οικογένειας και της θρησκείας.
Ένας άλλος κύριος εκφραστής της εξόντωσης της φυλής και του εθνικισμού στην Ευρώπη ήταν και ο Ρίχαρντ Κουντενχόβε-Καλλέργη, ο οποίος στο βιβλίο του «Πρακτικός Ιδεαλισμός (1925)» διατύπωσε ότι «ο άνθρωπος στο μακρινό μέλλον θα είναι υβρίδιο. Οι σημερινές φυλές και κάστες θα γίνουν θύματα της αυξανόμενης υπέρβασης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Το μέλλον της Ευρασίας θα είναι μια φυλή, εξωτερικά παρόμοια με την αρχαία αιγυπτιακή, και η πολυμορφία των λαών θα αντικατασταθεί από την ποικιλία των προσωπικοτήτων. Ο πνευματικός ηγέτης της φυλής στην Ευρώπη θα είναι ο Ιουδαϊσμός». Ο Κουντενχόβε-Καλλέργη ίδρυσε το 1924 την «Πανευρωπαϊκή Ένωση», το αρχαιότερο ευρωπαϊκό ίδρυμα της μετέπειτα ΕΕ. Μέλη αυτής της Ένωσης ήταν ο Άλμπερτ Αϊνστάιν, ο Τόμας Μαν, ο Όττο φον Χάμπσμπουργκ, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ και πολλοί άλλοι σημαντικοί ηγέτες της τότε Ευρώπης. Ο Καλλέργη ήταν ιθύνων νους της ευρωπαϊκής ιδέας, της ΕΕ δηλαδή, και της ευρωπαϊκής ταυτότητας, ήτοι της εξόντωσης της εθνικής ταυτότητας.
Από τα ανωτέρω προκύπτει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση ως εργαλείο εξαφάνισης της εθνικής συνείδησης και του κράτους-έθνους βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό στις ιδέες του Μαρξ και του Κουντενχόβε-Καλλέργη. Αβίαστα μπορούμε να υποθέσουμε ότι πολλοί από τους σημερινούς ηγέτες της Ευρώπης συμμερίζονται ενεργά τις αρχές αυτών των δυο και έχουν επηρεαστεί και χειραγωγηθεί από τις ιδέες τους. Αυτό όμως που είναι χαρακτηριστικό και λυπηρό συνάμα για την σημερινή Ευρώπη είναι ότι η εξολόθρευση των αυτοχθόνων φυλών της ηπείρου που προγραμματίζεται και επιδιώκεται συστηματικά εδώ και δεκαετίες, με θεωρητικές βάσεις που έχουν ιστορία ενάμισι αιώνα, ουδόλως ενδιαφέρει ή λαμβάνεται υπόψη από μεγάλη μερίδα των ευρωπαϊκών λαών και των πολιτικών κομμάτων που τους αντιπροσωπεύουν, με εξαίρεση τα εθνικιστικά κόμματα της Ευρώπης.
Αυτό που πρέπει να γίνει, και το πράττει με αυτοθυσία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι να προστατεύσουμε την εθνική φυλή εναντίον όλων αυτών που υπερασπίζονται μια πολυπολιτισμική και πολυφελετική Ευρώπη. Ο απόλυτος έλεγχος που ασκείται στο πολιτικό σύστημα και τα ΜΜΕ από τους Σιωνιστές πρέπει να διαρραγεί ούτως ώστε να γλιτώσουμε από τους μελλοντικούς δήμιους της φυλής μας και όλων των φυλών της Ευρώπης.  Γ. Λιναρδής  

  ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7304874356552335362

  Δημοσίευση σχολίου

  Translate

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  SOCIAL

  ΤΩΡΑ

  ΑΡΘΡΑ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Widget by:Blogger Tips
  Pro Blogger Tricks
  Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

  ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

  Delivered by FeedBurner

  ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
  Recommended Post Slide Out For Blogger

  ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

  Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

  You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

  item