Widgets

Περί «εγκληματικής οργανώσεως» - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014

18 Σεπτεμβρίου 2014

Η κατηγορία περί «εγκληματικής οργανώσεως» εναντίον ενός κόμματος με βάση την συλλογική ευθύνη και την ιδεολογία του θυμίζει τις περίφημες δίκες του Στάλιν. Σκοπός της εναντίον διώξεώς μας και της φυλακίσεώς μας δεν είναι η απόδοση δικαιοσύνης αλλά να εξοντώσουν πολιτικά την Χρυσή Αυγή. Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος από την δολοφονία στο Κερατσίνι, μία δολοφονία την οποία με δημόσια δήλωσή μου κατεδίκασα και η οποία έγινε από συγκεκριμένο άτομο σε συγκεκριμένο χώρο, στον οποίο μάλιστα εκείνη ακριβώς την στιγμή ήταν παρόντες τουλάχιστον τέσσερις αστυνομικοί. Πιο ξεκάθαρη περίπτωση δεν υπήρχε. Όμως η κυβέρνηση Σαμαρά είδε πίσω από αυτήν την ενέργεια μία ολόκληρη «εγκληματική οργάνωση», η οποία «εγκληματική οργάνωση» δεν ήταν άλλη από ένα ολόκληρο κόμμα!

Πριν χρόνια στην Πάτρα σε συμπλοκή αριστερών με οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας είχε πέσει νεκρός ένας αριστερός καθηγητής (ο Τεμπονέρας). Όμως στην περίπτωση αυτή δεν κηρύχθηκε εγκληματική οργάνωση βεβαίως η Νέα Δημοκρατία. Ακόμη λίγα χρόνια πιο πριν από το περιστατικό αυτό οπαδός της ΕΠΕΝ και μέλος της νεολαίας της είχε, με ένα μαχαίρι, σκοτώσει έναν αριστερό. Το περιστατικό είχε συμβεί σε ένα χωριό της Σπάρτης και επικεφαλής της Νεολαίας ΕΠΕΝ ήταν ο Βορίδης. Όμως ΠΟΤΕ δεν κατηγορήθηκε ο Βορίδης για την δολοφονία αυτή. Σε συγκέντρωση του κόμματος του Ζαν Μαρί Λεπέν στην Γαλλία, οπαδοί του κόμματός του δολοφονούν έναν αριστερό. Ποτέ δεν κατηγορήθηκε και δεν φυλακίστηκε γι’ αυτό ο Λεπέν. Μόλις πέρυσι σε συμπλοκή μελών μιας Εθνικιστικής Οργανώσεως της Γαλλίας (οργανώσεως και όχι κόμματος), συμπλοκή με αριστερούς, πέφτει νεκρός ένας από τους αριστερούς. Ο δράστης πηγαίνει φυλακή, η οργάνωση διαλύεται αλλά δεν διώκεται, ούτε φυλακίζεται η ηγεσία της.

Τι ευθύνη μπορώ να έχω εγώ για το γεγονός της συμπλοκής ενός οπαδού, εάν θέλετε και μέλους, που δεν ήταν μέλος, με κάποιον άγνωστο σε εμένα σε έναν χώρο άσχετο από την Χρυσή Αυγή; Φυσικά ΚΑΜΜΙΑ! Όμως αυτό το λογικό και αυτονόητο συμπέρασμα δεν έφτασε στο οπτικό πεδίο της, πράγματι στην περίπτωσή μας, ΤΥΦΛΗΣ δικαιοσύνης, η οποία χρησιμοποίησε την ζυγαριά της σαν πολιτικός μπακάλης, συνεισφέροντας με συγκεκριμένα πρόσωπα σε μια πρωτοφανή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ, η οποία άλλωστε εξομολογήθηκε από τον ίδιο τον έμπιστο του Σαμαρά, Μπαλτάκο.

Δεν είμαι στην φυλακή, λοιπόν, για κανένα έγκλημα, για καμμία «εγκληματική οργάνωση». Είμαι γιατί τους έκοβα ψήφους, γιατί άλλαζα με τρόπο δραματικό το αρρωστημένο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας, μιας δοξασμένης χώρας, την οποία έχουν καταντήσει προτεκτοράτο οι μαρξιστές και οι φιλελεύθεροι δήμιοι του Έθνους μας, οι οποίοι υπηρετώντας τα συμφέροντα των ανθελλήνων καταστρέφουν με κάθε τρόπο την Πατρίδα μας. ΕΦΙΑΛΤΗΣ κυριολεκτικός γι’ αυτές τις δεξιές και αριστερές αντεθνικές δυνάμεις οι ατέλειωτες πορείες δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων και Ελληνίδων στις λεωφόρους του Έθνους και κατάρα βαριά ενάντια στην προδοσία τους οι χιλιάδες Γαλανόλευκες και τα Εθνικιστικά Λάβαρα και μέγα ανάθεμα που τους στοίχειωνε και τους στοιχειώνει η ΙΑΧΗ: «Αίμα - Τιμή - Χρυσή Αυγή». Για όλα αυτά έπρεπε να πληρώσω, γι’ αυτό είμαι φυλακή, γι’ αυτό είμαι πίσω από τα σίδερα, περισσότερο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ όμως από τα ανθρωπάκια που προδίδουν το Έθνος.

19 Σεπτεμβρίου 2014

Όπως γνωρίζετε το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε την παράταση της προφυλακίσεως τόσο εμού όσο και των Συναγωνιστών μου, επίσης βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Ιωάννη Λαγού και Χρήστου Παππά. Είναι προφανές ότι η πολιτική μας δίωξη συνεχίζεται και ότι η συμμαχία των προθύμων συνεχίζει το έργο της, χωρίς τον οποιοδήποτε σεβασμό στους νόμους και το σύνταγμα αυτής της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβούλιο συνεδρίασε δέκα ολόκληρες ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία του δωδεκαμήνου και μάλιστα συνεδρίασε την ίδια ημέρα (18 Σεπτεμβρίου), στην διάρκεια της οποίας κορυφωνότανε από τα κανάλια της διαφθοράς και της διαπλοκής μία νέα «Χρυσαυγιάδα». Ασφαλώς και το γεγονός αυτό δεν είναι τυχαίο. Άλλωστε άπαντες σε αυτόν τον τόπο γνωρίζουν τον ρόλο, τον οποίον διεδραμάτισε εναντίον μας η περίφημη τηλεχούντα. Και εάν κάποιος έχει αμφιβολίες, ας προβληματισθεί από το ότι τις τελευταίες ημέρες η Χρυσή Αυγή, ενώ εδέχετο έναν ποταμό λάσπης, έναν ωκεανό από συκοφαντίες, οι μεγάλοι «δημοκράτες», οι οποίοι κρατούν στα χέρια τους με χρήμα βρώμικο τα κανάλια, δεν έδωσαν ούτε για ένα λεπτό την δυνατότητα στους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής να απαντήσουν στις κατηγορίες τους.

Όλες αυτές τις ημέρες τα κανάλια του διεφθαρμένου προτεκτοράτου επαναλάμβαναν τις ψευδολογίες των πρώτων ημερών (Σεπτέμβριος-Οκτώβριος 2013), έλεγαν και τώρα τα ίδια τα οποία έλεγαν και πριν έναν χρόνο, χωρίς βεβαίως να αναφέρουν ότι μεσολάβησε ένας ολόκληρος χρόνος, στην διάρκεια του οποίου η περίφημη ανεξάρτητη δικαιοσύνη δεν κατόρθωσε να αποδείξει την άθλια συκοφαντία, ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια «εγκληματική οργάνωση», όπως χάλκευσαν το κατηγορητήριο εναντίον μας στα υπόγεια του Μαξίμου, όπου και το επιτελείο της καταρρέουσας χούντας Σαμαρά.

Πρωταγωνιστές στην δίωξή μας οι λεγόμενοι «ελεύθεροι» ιδιωτικοί σταθμοί. Πριν αναφερθώ στα έργα και τις ημέρες τους τις τελευταίες δεκαετίες εις βάρος του Έθνους, θα πω δυο λόγια για τους περίφημους ιδιοκτήτες τους. Ο ένας από αυτούς είναι εμπαθής κομμουνιστής με παρελθόν πλούσιο, ο οποίος είχε κατηγορηθεί ότι υπήρξε και πράκτορας της Σοβιετικής Ενώσεως. Στην συνέχεια άλλαξε στρατόπεδα και έχει κερδίσει δισεκατομμύρια εις βάρος του Ελληνικού Λαού, εξασφαλίζοντας σκανδαλώδεις εργολαβίες. Ο άλλος, ο οποίος εμφανίζεται ως «εθνικόφρων», παρ’ όλο το επίσης γνωστό κομμουνιστικό παρελθόν του, είναι γνωστό ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ του σταθμού, αλλά αχυράνθρωπος ενός διεθνούς μεγιστάνα των Media με άφθονα σκάνδαλα εις βάρος του. Άλλος ένας από τους «νταβατζήδες» είναι γνωστός απατεώνας με πλούσιο παρελθόν και μέλλον, όντας υπόδικος, ενώ ένας άλλος μεγαλοπαράγοντας είναι γνωστό ότι πουλούσε πετρέλαιο στους Τούρκους τον Ιούλιο και Αύγουστο του 1974, όταν ο Αττίλας σφαγίαζε τον Ελληνισμό στην Κύπρο μας.

Αυτοί είναι οι «νταβατζήδες», οι οποίοι έχουν δώσει τις σχετικές εντολές στους λακέδες-υποτακτικούς τους, οι οποίοι παριστάνουν τους δημοσιογράφους, να εξοντώσουν την Χρυσή Αυγή. Με δυο λόγια σε πλήρη συνεργασία με ένα διεφθαρμένο παρακράτος έστησε η τηλεχούντα μια τηλεδίκη και σκοπό έχει και η πραγματική δίκη να είναι και αυτή μια τηλεδίκη. Όμως αυτό δεν θα τους περάσει γιατί στην δίκη θα έχουμε ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ και θα ακουστούν πολλά για πολλούς, θα έχουμε την δυνατότητα να απαντήσουμε στις άθλιες συκοφαντίες τους και στο τερατώδες κατηγορητήριο περί «εγκληματικής οργανώσεως».

Ας αφήσουμε, όμως, στην άκρη τον βρώμικο ρόλο των καναλιών στην πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και ας δούμε επιγραμματικά τα έργα και τις ημέρες τους εις βάρος του Ελληνικού Λαού τις τελευταίες δεκαετίες.

1999 – ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: Όλα τα κανάλια έκαναν συνεχή προπαγάνδα, οδηγώντας τον λαό στην καταλήστευσή του από τα κοράκια του χρηματιστηρίου. Μέχρι ειδικές εκπομπές είχαν όλα τα κανάλια και όχι μόνον. Μπήκαν και σαν επιχειρήσεις και αυτά τα ίδια στο χρηματιστήριο και σήμερα οι μετοχές τους είναι για πέταμα. Έλαβαν μέρος, λοιπόν, στην μεγάλη ληστεία.

2004 – OLYMPIC GAMES: Στο μεγάλο γλέντι, το οποίο δήθεν θα αναβάθμιζε την χώρα και το οποίο συνέβαλε στην χρεωκοπία ήταν επίσης παρόντες. Παρόντες όχι μόνον σαν διαφημιστές πλουσιοπάροχα αμειβόμενοι, αλλά και σαν εργολάβοι.

2008-2009 – ΠΤΩΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: Τα κανάλια έστησαν τα σκάνδαλα, η διαπλοκή με την υπόθεση Ζαχόπουλου και το Βατοπαίδι απέδειξε ότι η πραγματική κυβέρνηση αυτού του τόπου είναι τα σκοτεινά συμφέροντα.

2009 – «Λεφτά υπάρχουν»: Και πάλι τα κανάλια ήταν αυτά, τα οποία οδήγησαν την χώρα στην διακυβέρνηση Παπανδρέου με την γνωστή συνέχεια.

2010 – Μνημόνιο: Όταν από το Καστελόριζο ο Γ. Παπανδρέου υπέτασσε την Ελλάδα στους διεθνείς τοκογλύφους, τα κανάλια και πάλι ήταν αυτά, τα οποία υποστήριξαν με θέρμη το εθνοκτόνο ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Αυτά είναι τα κανάλια που έστησαν και συνεχίζουν την τηλεδίκη-καταδίκη χωρίς καν απολογία της Χρυσής Αυγής. Θέλουν την εξόντωσή μας και δεν το κρύβουν. Παρ’ όλο όμως τον βρώμικο πόλεμό της, η Χρυσή Αυγή αντέχει και δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη.  

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας
Λαϊκού Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πολιτικός Κρατούμενος

xryshaygh.com


ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΖΩΗ Άρθρο της Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»


Πάνε πάνω από δέκα χρόνια. Μαζί με φίλο αγαπητό που πια μας προστατεύει από ψηλά με την ομπρέλα του ζεστού χαμόγελού του, βρεθήκαμε οδοιπόροι προσκυνητές της ευρωπαϊκής ταυτότητας.

Η Ευρώπη είναι σαν τις οικογένειες. Με άλλους ταιριάζουμε γάντι, άλλους συμπαθούμε πιο πολύ, άλλους λιγότερο, κι άλλους μπορεί καθόλου. Μα το γεγονός της κοινής καταγωγής παραμένει, για να μας ωθεί προς τα εμπρός, προς αυτό απ’ το οποίο είμαστε πραγματικά φτιαγμένοι, αυτό που θέλουμε οι ίδιοι να γίνουμε, κι αυτό που οφείλουμε να επιτύχουμε, εκπληρώνοντας τον λόγο της παρουσίας μας στον κόσμο.

Ανάμεσα στους νέους φίλους που κάναμε τότε, ήταν ένας Ιταλός γέροντας. Ο συμπαθής ηλικιωμένος συνοδευόταν από τον εγγονό του, κατά τι νεότερο από μένα. Λίγα ιταλικά εμείς, λίγα αγγλικά αυτοί, καταφέραμε να κρατήσουμε ζωντανή και ενδιαφέρουσα την συζήτηση. Μα όπως συμβαίνει πάντα στην ζωή, τα πιο σημαντικά δεν χρειάζονται πολλές και δύσκολες λέξεις για να ειπωθούν.

Κατά το τέλος της βραδιάς, ο γέρων υποβασταζόμενος από τον εγγονό, πλησίασε να χαιρετήσει και να αποσυρθεί. Πριν σηκωθώ να ανταποδώσω τον χαιρετισμό, ακούμπησε στον ώμο, έσκυψε και μου είπε: «Συγχωρείστε με!».

«Για ποιο πράγμα;» του απάντησα, τρέχοντας με τη σκέψη να θυμηθώ τι μπορεί να έφταιξε ο μέχρι πριν μερικές ώρες, άγνωστός μου. «Που πολέμησα εναντίον την χώρας σας», μου ανταπαντά. «Δεν έπρεπε να μπούμε στην Ελλάδα. Είμαστε αδέλφια, δεν έπρεπε».

Τον κοιτώ. Βλέπω στο πρόσωπό μου τον παππού μου, που είχε περάσει στον τόπο των σκιών, μερικούς μήνες πριν, γέρων κι εκείνος. Πολεμιστές στον ίδιο πόλεμο, μα από άλλη μεριά, να διασταυρώθηκαν στα ίδια λιθόστρωτα της Ηπείρου; Να βυθίστηκαν στην ίδια λάσπη; Και γιατί ήρθε τούτος ο Ιταλός από την άλλη άκρη της θάλασσας, κι ο πάππος μου από την άλλη άκρη της Ελλάδας, γιατί βρέθηκαν σε βουνά που δεν είχαν ποτέ τους αντικρύσει, να σκοτώνουν και να σκοτώνονται, να σφίγγουν τα δόντια για κάθε πατημασιά γης; Ο εγγονός συμπλήρωσε αυτό που οι Εθνικιστές ξέρουμε εδώ και δεκαετίες, μελετώντας τα γεγονότα, κι όχι την ιστορία που έγραψε το Χόλυγουντ, πως οι παππούδες μας πολέμησαν σε έναν πόλεμο που δεν ήταν δικός τους. Το ήξερε πια κι εκείνος.

Όταν πριν λίγο έμαθα με αργοπορία μηνών πως έφυγε ο κοινός μας φίλος, σκέφτηκα τον γέροντα. «Ο Ιταλός παππούς», όπως μου ζήτησε να τον φωνάζω, μου ζήτησε συγγνώμη. Τα εγγόνια, κόντρα σε ανέμους και συρμούς, διαλέξαμε να πορευτούμε τον δρόμο που υπαγορεύει η συνείδηση της ύπαρξής μας, αυτόν της Ευρώπης των Πατρίδων.

Ακούω τα αναθέματα και τις αερολογίες για το ποιοι είμαστε και τι πιστεύουμε. Αναρωτιέμαι αν αυτοί που είτε ως πολιτικοί είτε ως δημοσιογράφοι έφεραν την δική μας Πατρίδα –γιατί αυτοί, είτε καπιταλιστές, είτε μπολσεβίκοι, δεν έχουν Πατρίδα- σε τούτο το κατ’ αυτούς αδιέξοδο, κι αναρωτιέμαι αν θα απολογηθούν ποτέ για όσα έκαναν και κάνουν εναντίον του Λαού μας. Όχι επειδή είναι αυτοί που είναι, και πιστεύουν αυτά που πιστεύουν, αλλά για συγκεκριμένα και αναμφισβήτητα εγκλήματα κατά του Έθνους. Αν θα ζητήσουν συγγνώμη από τον Λαό για τις εγκληματικές τους πράξεις, προτού ζητήσουν από τους Εθνικιστές δηλώσεις μετανοίας και πιστοποιητικά φρονημάτων.

Πριν λίγες μέρες, ελεύθεροι άνθρωποι, Ευρωπαίοι, Εθνικιστές, τίμησαν στην Ρώμη τον Μίκη Μάντακα, που πριν σαράντα χρόνια σημάδεψε με το αίμα των εικοσιτριών του χρόνων το δρόμο του ευρωπαϊκού εθνικιστικού κινήματος. Στην 28η Φεβρουαρίου 1975, προστέθηκε η 1η Νοεμβρίου 2013, στον Μίκη, ο Μάνος κι ο Γιώργος, δυο, ακόμα, ελληνόπουλα. Ποιοι άραγε θα λογοδοτήσουν για την δολοφονία τους; Και πώς θα τιμωρηθούν; Μέχρι να μιλήσει ο Νόμος, δικαίωση θα είναι η αγώνας, η επιμονή, οι νίκες μας.

Σε όσους ακόμη αναρωτιούνται ποιοι είμαστε και τι πιστεύουμε, απαντώ, στο όνομα της Ευρώπης των Εθνών, παραφράζοντας τον Μπαλζάκ: «Ανήκουμε σε αυτό το κόμμα της αντιπολίτευσης που ονομάζεται Ζωή».


ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΠΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ


ΑΘΗΝΑ 6-3-2015.


Στον κόσμο τού υλισμού και τής κλεπτοκρατίας οι έννοιες τής ελευθερίας και τής εθνικής ανεξαρτησίας μοιάζουν παράταιρες και είδος εμπορεύσιμο. Η μεγάλη ιδέα τού καιρού μας δεν αφορά την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα, αλλά την εφήμερη και ξένη ευδαιμονία, την άκοπη καλοπέραση και την αντικατάσταση των ιδανικών τής Ελληνικής Φυλής από την Παγκοσμιοποίηση.Οι Έλληνες στο αίμα, την πίστη και την ψυχή δεν αγωνίζονται για ξένες κηδεμονίες και υλικά αγαθά. Κι εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές έχουμε δώσει όρκο ιερό να ακολουθήσουμε τα δικά τους βήματα και να πορευτούμε κατά τις εντολές που μάς κατέλειπαν, έναν όρκο που δώσαμε σιωπηρά και απαράγραπτα κοιτώντας τον Θεό και τα παιδιά μας με τα μάτια τής ψυχής και τα ορατά. Όχι για χρήμα, αλλά για εθνική ελευθερία αγωνιζόμαστε, αφού κανείς άνθρωπος δεν μπορεί να θεωρηθεί ως ελεύθερος όταν εκβιάζεται από αλλογενείς παράγοντες και έχει παραδώσει την εξουσία σε προδότες τού Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.

Ελεύθερος είναι μονάχα εκείνος που κυβερνιέται από τις επιθυμίες τής ψυχής του και από τα ποθούμενα τού Έθνους του. Είναι εκείνος που πολεμά και εργάζεται για την διαιώνιση τής Ράτσας του και για την διατήρηση τής Πατρίδος του αποκλειστικά στα δικά της χέρια. Όταν κάποιος πολιτικάντης τάζει δεκάρες στους πολίτες και την ίδια ώρα κοστολογεί το όνομα τής Μακεδονίας πουλώντας το στα όρνεα τού σιωνιστικού νεοταξισμού που κρύβεται πίσω από τα Σκόπια, τότε το ανάθεμα θα πέσει βαρύ όχι μόνο στους εχθρούς τής Ελλάδος, αλλά πολλαπλάσια βαρύτερο στους ανάξιους ρωμιούς που τυχόν υποκύψουν στον διεθνισμό των ψευτορωμιών, μοιραζόμενοι μαζί τους ισόβαρες ευθύνες. Κι όταν πάλι για τις ίδιες δεκάρες αποδεχτούν οι ίδιοι ρωμιοί την αντικατάσταση πληθυσμών μέσω τής λαθρομετανάστευσης, τότε οι Αληθινοί Έλληνες δεν θα κρυφτούμε, αλλά θα δώσουμε μάχη ύστατη και σκληρή δίχως αύριο.

Δεν είμαι σίγουρος ότι έχει γίνει ευρέως γνωστό το προδοτικό αλισβερίσι που γίνεται σε βάρος ολάκερης τής Φυλής μας, διότι εάν περάσουν οι αισχρές συναλλαγές θα το πληρώσουμε όλοι, όρθιοι Έλληνες και σκυφτοί ραγιάδες. Διότι αν θα σώσουμε την Μακεδονία Μας, η Μακεδονία θα μάς σώσει ξυπνώντας τις κοιμισμένες συνειδήσεις και δίδοντας πεδίο δράσεως και ορμές κατακτητικές, ώστε να φράξουμε τον δρόμο στον μισελληνισμό και να πάρουμε πίσω όσα μάς κλέψανε. Εάν όμως κομιτατζήδες, σιωνιστές, Τούρκοι και μπολσεβίκοι μολύνουν την γη που άνδρωσε ο Μεγαλέξανδρος και πότισε με το καθαγιασμένο αίμα του ο Παύλος Μελάς, τότε θα είναι αργά για να καταλάβουμε γιατί μάς βάλανε ψεύτικα χρέη και ενοχές για να σκύψουμε στο χώμα, γιατί αυτό το ίδιο χώμα θα δει κι άλλες υποχωρήσεις και θα γενεί τάφος τού Ελληνισμού.

Από την άλλη πάλι πλευρά, την ώρα που οι μαρξιστές κυβερνήτες παρέα με τούς μεταλλαγμένους σοσιαλφιλελεύθερους παζαρεύανε πάγωμα και άρα αναγνώριση τού δικούς τους χρέους που φόρτωσαν στους ώμους τού Έθνους, ξαρματώνανε την Εθνική Ασφάλεια, την Εθνική Άμυνα και την Πίστη των Πατέρων μας από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα σχολειά μας και την θρησκευτική μας ζωή. Πόσο μεγαλύτερη βρωμιά μπορούμε να ανεχτούμε να μάς λερώνει; Πόσοι επίορκοι και δημοσίως σιτιζόμενοι θα αφεθούν από τούς έντιμους αμύντορες και θωρακοφόρους τού γένους μας να διαπραγματεύονται την επικίνδυνη επιβίωσή τους; Να γίνουν οι λαθρομετανάστες Έλληνες, να αφεθούν οι γυρολόγοι μέσα στην κοινωνία να την ανακατώσουν, να βγουν ο όρκος, ο εκκλησιασμός, ο σταυρός, οι αλήθειες τής Πίστης μας από την ελληνική κοινωνία, να διωχθούμε μόνον και μόνον επειδή είμαστε Πολεμιστές Χριστού και Ελλάδος.

Πείτε αναίσχυντοι κοπρίτες τής αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας γιατί οπισθοχωρείτε διαρκώς και πλέον τελεσιδίκως στα ευαίσθητα σημεία τής εθνικής μας επικρατείας, εκεί ακριβώς που βρίσκονται τα πλούτη τής Ελλάδος σε ορυκτό πλούτο και υδρογονάνθρακες. Ήπειρος, Μακεδονία, Θράκη, Αιγαίο, Κύπρος. Πείτε γιατί εγκαταλείψατε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στους δήθεν συμμαχικούς οργανισμούς και αναγνωρίσατε κράτη που μάς ζώνουν με τις νεοταξικές πλάτες, όταν δεν οφείλετε να νοιάζεσθε για τίποτα άλλο παρά μονάχα για την εθνική μας αποκατάσταση. Πείτε γιατί κάματε το άδειασμα τής Ορθοδοξίας στις ταυτότητες και τώρα μάς πάτε στις αντίχριστες κάρτες τού πολίτη δήθεν για να πιάσετε αυτούς που χρηματοδοτούν και αποτελούν τα κόμματα τής δημοκρατίας.

Φωτιά και τσεκούρι στους προδότες και τούς βαρβάρους πατρόνες τους σε ανατολή και δύση. Η ελευθερία μας είναι ακριβή και το πλέον πολύτιμο τρόπαιο που περιμένει να το κατακτήσουμε. Τόσο η εθνική μας ανεξαρτησία όσο και τα πλούτη που κρύβουν τα ιερά μας χώματα και οι αλύγιστες ψυχές μας είναι απείρως ισχυρότερα από τις πλάτες των «δυνατών». Τα χρέη που βαραίνουν τούς σύγχρονους νενέκους θα αποδοθούν στους κατόχους τους στα στρατοδικεία.

Οι πόροι τού Έθνους ανήκουν στην ανάπτυξη και την άμυνα τού Έθνους. Τα σώματα ασφαλείας και η κοινωνία επανδρώνονται μονάχα από τούς Μαχητές τής Ελληνικής Φυλής. Και οι Δυνάμεις τού Έθνους και τής Ελευθερίας έχουν επικεφαλής την Ελλάδα που εξασφαλίζει το πλάτεμα κυριαρχίας και εδάφους ταυτόχρονα. Θέλει δουλειά πολύ και αίμα τίμιο για να σηκωθεί χρυσή η αυγή επάνω από τον Ανίκητο Ελληνισμό μας. Ζήτω η Ελλάς, Ζήτω η Νίκη!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ethnikistikosagwn.blogspot.com
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4147932461370662400

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item