Widgets

Ο «βιασμός» του Ελληνικού Λαού και η επερχόμενη τιμωρία των θυτών


Ένας οδηγός λεωφορείου στο Νέο Δελχί, ο Μουκές Σινγκ, ο οποίος μαζί με άλλα πέντε κτήνη βίασε και στην συνέχεια ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου μια 23χρονη φοιτήτρια, είπε τα εξής προκειμένου να δικαιολογήσει την απεχθή και αποτρόπαια πράξη του:

«Έπρεπε να καθίσει ήσυχη και να επιτρέψει τον βιασμό της… Ένα καθώς πρέπει κορίτσι δεν μπορεί να γυρνά στους δρόμους στις 9 το βράδυ… Μια γυναίκα φέρει πολύ μεγαλύτερη ευθύνη για τον βιασμό της  από έναν άντρα, γιατί άντρες και γυναίκες δεν είναι ίσοι… Ο βιασμός και ο ξυλοδαρμός έγιναν για να πάρει ένα μάθημα. Εάν είχε αφήσει αδιαμαρτύρητα να την βιάσουν, τώρα θα ήταν ζωντανή… Η καταδίκη των βιαστών σε θάνατο θα επιδεινώσει την κατάσταση αφού εφεξής προκειμένου να μην γίνονται καταγγελίες μετά τον βιασμό, οι βιαστές θα σκοτώνουν τα θύματά τους αντί να τα αφήνουν ζωντανά».

Παραμερίζοντας στην άκρη την αγανάκτηση, την αηδία και την οργή για το δίποδο αυτό τέρας, ας προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα παιχνίδι αντιμεταθέσεων. Κρατώντας τις ίδιες δηλώσεις και αλλάζοντας το πρόσωπο που μιλάει (όπως και την καθαυτή πράξη του βιασμού), βάζοντας στην θέση του κάποιον εκπρόσωπο κόμματος ή εκφωνητή ειδήσεων ή οποιονδήποτε άλλον απ’ αυτούς που αποτελούν μέρος του «συνταγματικού τόξου» και με την πολιτική και κοινωνική συμπεριφορά τους επιχειρούν να διαμορφώσουν συνειδήσεις και να επιβάλουν κανόνες ευταξίας στον Ελληνικό Λαό.

Είναι, λοιπόν, σαν να τους βλέπουμε να λένε ότι αν οι Χρυσαυγίτες καθόντουσαν φρόνιμοι, δεν προκαλούσαν με τις δηλώσεις και ακόμη πιο πολύ με τις ενέργειές τους, αν ήσαν κι αυτοί «ευυπόληπτοι πολίτες» του «συνταγματικού τόξου», τότε δεν θα υπήρχε καμία δυσάρεστη επιπλοκή ως προς την αντιμετώπισή τους από το καθεστώς, αφού θα αποτελούσαν αναπόσπαστο μέρος του. «Σοβαρό» και «μετρημένο» κόμμα της εγχώριας πολιτικής σκηνής δεν είναι δυνατόν να θεωρείται εκείνο, το οποίο αρνείται να πάρει μέρος σ’ ένα στημένο παιχνίδι με σημαδεμένη τράπουλα. Να ονοματίζει τους… εκλεκτούς συναδέλφους των άλλων κομμάτων ως «προδότες», «κλέφτες», «απατεώνες», «μιζαδόρους», και «λαμόγια».

Ο αρχικός εξοστρακισμός  τους από τον παράδεισο του «συνταγματικού τόξου», με τον πλήρη αποκλεισμό τους από παντού, και η μετέπειτα ποινικοποίηση των Ιδεών τους και της πολιτικής τους δράσης (με μεταφορική έννοια ο βιασμός) έγινε για να πάρουν ένα καλό μάθημα για την αντισυστημική συμπεριφορά τους. Αυτό το παιχνίδι, με την συγκεκριμένη δήλωση, έχει πολλαπλές εφαρμογές και σ’ άλλα πρόσωπα και καταστάσεις, με την ίδια όμως ομοιότητα. Η φοβική ειδησεογραφία των καθεστωτικών ΜΜΕ σχετικά με το χρέος και την ανάγκη αντίστασης απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους παραπέμπει στην δικαιολόγηση του βιαστή-μνημονίου.

Όσο «προκαλούμε» τους δανειστές τόσο το χειρότερο για εμάς, όπως αφήνουν να εννοηθεί οι διάφοροι Πρετεντέρηδες της δημοσιογραφίας. Επομένως, ο Ινδός βιαστής δεν πρωτοτυπεί. Απλώς, χρησιμοποιεί με… συνέπεια όσα του έχει μάθει η νοσηρή καθημερινότητα στην Πατρίδα του. Και η διαφορά, τελικά, ανάμεσα στον φρικαλέο βιασμό μιας κοπέλας και τον βάναυσο «βιασμό» πολλών ανθρώπων, ενός ολόκληρου Λαού, στην ζωή και στην αξιοπρέπειά του, δεν είναι παρά ποσοτική. Με τον «βιασμό» των πολλών να υπερισχύει σε έκταση και διάρκεια φρίκης. Το μήνυμα είναι σαφές: όποιος αντιστέκεται, όποιος δεν «χαλαρώνει», χειροτερεύει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Το κτήνος από την Ινδία λυντσαρίστηκε από τους ίδιους τους συμπατριώτες του, οι οποίοι αγανακτισμένοι μετά από τις προκλητικές δηλώσεις του, «μπούκαραν» στις φυλακές όπου κρατούνταν και τον τιμώρησαν. Στην περίπτωση της Ελλάδος, η επερχόμενη ποινική και πολιτική δικαίωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα σημάνει την αντίστροφη μέτρηση για να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου όλοι, όσοι ευθύνονται για την τραγική κατάσταση της Χώρας.

Γιώργος Μάστορας

www.xryshaygh.com


ΑΘΗΝΑ: ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΡΩΜΑ...Άρθρο της Κορίνας Πενέση στην εφημερίδα «Εμπρός»


Τελικά ζούμε σε μια χώρα από πολλές απόψεις, μοναδική… Είναι η πρώτη φορά που ευρωπαϊκό κράτος με μια απόφαση, τον εντολέα της οποίας ακόμη ψάχνουμε να βρούμε, αποφυλακίζει λαθρομετανάστες από κέντρο κράτησης, τους μεταφέρει με πούλμαν σε μια από τις κεντρικότερες πλατείες της ήδη πολύπαθης πρωτεύουσας, και τους αφήνει ελεύθερους άνευ υποχρεώσεων, άρα τελείως ανεξέλεγκτους.

Πού θα μείνουν αυτοί οι άνθρωποι; Φυσικά στον δρόμο, στα πάρκα, σε παγκάκια, ή στην καλύτερη των περιπτώσεων θα φιλοξενηθούν σε σπίτια συμπατριωτών τους στα οποία κατοικούν ήδη καμιά εικοσαριά άτομα.

Τι θα τρώνε; Κάτι καλό θα βρουν μάλλον, αφού στην Αμυγδαλέζα κατά τα λεγόμενά τους το φαί δεν ήταν καλό. Πώς θα βγάλουν κάποια χρήματα; Όχι βέβαια δουλεύοντας, αλλά συμμετέχοντας πολλοί από αυτούς σε συσταθείσες συμμορίες ληστών, μπαίνοντας σε σπίτια, κλέβοντας τα λιγοστά υπάρχοντα συμπατριωτών μας αφού πρώτα τους βασανίσουν.

Και η αστυνομία; – θα ρωτήσει κάποιος. Δεν προστατεύει τους πολίτες; Όχι λοιπόν, γιατί πρόκειται να την αφοπλίσουν, αν δεν το έχουν κάνει ήδη.

Τρανό παράδειγμα της μη επεμβάσεως της αστυνομίας ήταν η προ ολίγων ημερών εμφάνιση κουκουλοφόρων στα Εξάρχεια όπου έκαψαν αυτοκίνητα, έσπασαν βιτρίνες κλπ., αλλά και τώρα, όπου αναρχοκομμουνιστές έκαναν τη Νομική Σχολή «καλοκαιρινή» όπως και το διπλανό εκκλησάκι, και ξανά μανά κάψιμο των Εξαρχείων και ούτω καθεξής… (το τι αιτούνταν όλοι αυτοί και προέβησαν σε τούτες τις χαριτωμένες ενέργειες, ας μην το συζητήσουμε καλύτερα…). Η αστυνομία παρακολουθούσε διακριτικά χωρίς να επεμβαίνει.

Τα ίδια και χειρότερα έγιναν με την καταστροφή των όψεων του Πολυτεχνείου, όπου επίσης δεν υπήρξε καμία παρέμβαση.

Οι πολίτες της Αθήνας –και όχι μόνο- διαμαρτύρονται για το πού οδεύει το πρόβλημα με τους χιλιάδες νέους μετανάστες που εισβάλλουν καθημερινά στην Ελλάδα ανενόχλητοι. Η εικόνα της πρωτεύουσας είναι επιεικώς τραγική. Στο ωραιότερο πάρκο του κέντρου, το Πεδίον του Άρεως, κυκλοφορούν πια μονάχα Αφρικανοί και λοιποί «κατατρεγμένοι» που πουλούν ναρκωτικά και αντίστοιχα ναρκομανείς που ψάχνουν τη δόση τους. Τολμήστε να περάσετε έστω και μέρα μεσημέρι. Τολμήστε επίσης να πάτε προς το Μοναστηράκι, να περάσετε από την Βαρβάκειο, και θα νιώσετε ότι πήγατε ταξίδι στο Μπαγκλαντές και το Πακιστάν. Τολμήστε να κοιτάξετε λίγο έντονα όλες αυτές τις άγριες φάτσες που έχουν οικειοποιηθεί τον χώρο, ξέρουν ότι δεν πρόκειται να τους αγγίξει κανείς και σε αγριοκοιτάνε κι από πάνω. Στην Αχαρνών, από τον Άγιο Παντελεήμονα και μετά, μαυρίζει το μάτι σου από τους νέγρους οι οποίοι είναι ΠΑΝΤΟΥ. Είμαστε για κάποιους η Γη της επαγγελίας; Η γη της ασυδοσίας είμαστε. Τολμήστε να διαμαρτυρηθείτε γι αυτό το κατάντημα της άλλοτε χαρούμενης και υγιούς Ελλάδας και άμεσα θα αντιδράσουν δεκάδες πονόψυχοι και κατέχοντες τα οικονομικά, που θα σου πουν ότι ουδείς κίνδυνος διατρέχει την οικονομία μας, εδώ καταστρεφόμαστε, ψάχνουμε μια βιώσιμη λύση και θα μας ενοχλήσουν οι δυστυχισμένοι μετανάστες;

Την πατρίδα μας δυστυχώς κυβερνά η αριστερή παράνοια. Το σχέδιο Coudenhove-Kalergi βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην Ελλάδα από χρήσιμους ηλίθιους προδότες αριστεροδεξιούς «δημοκράτες». Σύμφωνα με αυτό, οι λαοί της Ευρώπης πρέπει να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη. Προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλουν να μετατρέψουν τους ομοιογενείς λαούς σε μια μικτή φυλή μαύρων, λευκών και ασιατών. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανιστούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροειδής φυλή του μέλλοντος θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και των ατόμων. Φυσικά, σε κανένα σχολικό εγχειρίδιο δεν θα τα διαβάσουμε αυτά. Τα πάντα είναι προμελετημένα.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, σε αυτούς τους καιρούς είναι αναγκαίο να αφυπνιστούμε και να αντιδράσουμε τόσο στην κατάληψη της Πατρίδας μας από τις ορδές των μεταναστών, όσο και γενικότερα σε αυτήν την γενοκτονία που συντελείται εξαιτίας της καλά κρυμμένης από το σύστημα μαζικής μετανάστευσης, την οποία η «πολυπολιτισμική» προπαγάνδα προσπαθεί ψευδώς να την παρουσιάσει ως αναπόφευκτη. ethnikismos.net


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 5950385729468467336

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item