Widgets

Ο μεσαίωνας της σαρία στην Θράκη: Έκθετη η χώρα μας για την αποδοχή του ισλαμικού νόμου


Η μόνη χώρα στην Ευρώπη που αποδέχεται τον ιερό νόμο του Ισλάμ, η Ελλάδα, διασύρεται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Η 65χρονη Σατιτζέχ Μόλα Σάλι από την Κομοτηνή, μια πιστή μουσουλμάνα, είναι η πρώτη Ευρωπαία πολίτης που προσφεύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εναντίον της Σαρία, του άγραφου Ιερού Νόμου του Ισλάμ, που ισχύει μόνο στην Θράκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του News247, "όταν ο άντρας της πέθανε, το 2008, οι συγγενείς του προσέφυγαν στο τοπικό τους Ιεροδικείο και πέτυχαν, με μια απόφαση του μουφτή, να πάρουν μέρος της κληρονομιάς που της είχε αφήσει ο σύζυγός της. Αυτό δεν συνέβη σε μια μουσουλμανική χώρα, αλλά στην Ελλάδα, το μοναδικό ευρωπαϊκό κράτος στο οποίο εφαρμόζεται για τους πολίτες της ο Ιερός Νόμος του Ισλάμ και όπου λειτουργούν Ιεροδικεία. 

Όταν η γυναίκα προσέφυγε στον Άρειο Πάγο, το ανώτατο δικαστήριο επιβεβαίωσε (με μια απόφαση του 2013) ότι η Σαρία υπερισχύει της ελληνικής νομοθεσίας σε ένα τέτοιο ζήτημα!"
Έτσι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καλείται να κρίνει για πρώτη φορά έναν αναχρονισμό, που πολλές φορές έχει επισημανθεί από νομικούς και άλλους κύκλους της Ελλάδας, χωρίς, ωστόσο, να έχει ανατραπεί. Το σπουδαιότερο ζήτημα που επισημαίνουν οι νομικοί είναι ότι η εφαρμογή της Σαρία μεταφράζεται σε αποφάσεις που καταπατούν στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα, σε βάρος των γυναικών και των ανηλίκων.

Ο ισλαμικός ιερός νόμος, η σαρία, ζει και βασιλεύει στην Ελλάδα, ενώ στην Τουρκία έχει καταργηθεί από το 1926. Έτσι, οι γυναίκες της μειονότητας συνεχίζουν να υφίστανται στη Θράκη ένα θεσμικό καθεστώς που συστηματικά παραβιάζει θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα.

Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, στην πολύπαθη Θράκη μας, ισχύει ακόμη ο ιερός ισλαμικός νόμος (σαρία), και μάλιστα σε μία από τις πλέον αναχρονιστικές εκδοχές του. Το μερίδιο της ευθύνης που αναλογεί στην ελληνική πολιτεία είναι τεράστιο! Η Θράκη είναι η μοναδική περιοχή στην Ευρώπη, όπου όχι μόνο εφαρμόζεται η σαρία, αλλά υπερισχύει του εθνικού δικαίου σε θέματα όπως οι γάμοι μεταξύ ανηλίκων, η αυτόματη ανάθεση της επιμέλειας των τέκνων στον πατέρα σε περίπτωση διαζυγίου, η μικρότερη κληρονομική μερίδα για τις γυναίκες, καθώς κι ένα απαρχαιωμένο σύστημα εκπαίδευσης. 

Για τους μουσουλμάνους Έλληνες ή καλύτερα για να ακριβολογούμε, για τις Ελληνίδες μουσουλμάνες της Θράκης δεν ισχύει το Αστικό Δίκαιο που ισχύει για κάθε Έλληνα πολίτη, αλλά η Σαρία. Υποτίθεται δε, ότι οι αποφάσεις του μουφτή ελέγχονται από το Πρωτοδικείο. Αυτό όμως είναι καθαρά τυπικό θέμα, μια απλή ρουτίνα, χωρίς ουσιαστικό έλεγχο, αφού τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια σε σύνολο 1071 αποφάσεων, μόνο μία βρέθηκε αντίθετη με το Σύνταγμα!

Σε μία Ελληνική περιφέρεια, τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι ατομικές ελευθερίες δεν ισχύουν για όλους και καταστρατηγούνται απροκάλυπτα. Σύμφωνα με τους νομικούς της Θράκης, σε μία περιφέρεια της Ελλάδας η δικαστική εξουσία δεν ανήκει στα δικαστήρια της χώρας, αλλά σε κάποιον ιεροδίκη, χωρίς τις παραμικρές νομικές γνώσεις. Μήπως θα έπρεπε επί τέλους οι μουφτήδες, που σύμφωνα με το νόμο 2345/1920 λογίζονται ως κρατικοί λειτουργοί και μισθοδοτούνται από το ελληνικό κράτος, να περιοριστούν στο αμιγώς θρησκευτικό και πνευματικό έργο τους, αφήνοντας την απονομή της Δικαιοσύνης, που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της Δημοκρατίας, στους κρατικούς δικαστικούς λειτουργούς; Είναι απαράδεκτο μέσα στην ίδια χώρα να ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Είναι απαράδεκτο πολίτες της ίδιας χώρας να υπάγονται σε δύο διαφορετικά συστήματα Δικαίου.

Σαφώς προκύπτει η ερώτηση προς το φιλοτουρκικό από-κομμα ΣΥΡΙΖΑ τι απαντά, για την καταπίεση που υφίστανται οι μειονότητες στη Θράκη, όχι από τους Έλληνες, όπως περίτρανα διατυμπανίζουν οι τούρκοι (κατά δικές τους δηλώσεις πάντα) βουλευτές του στη Θράκη, αλλά από τους Τούρκους;

Να αναφέρω στο σημείο αυτό και την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας της προηγούμενης προδοτικής συγκυβέρνησης, ένα χρόνο πριν, για συγκρότηση ειδικής επιτροπής για τη σύνταξη εγχειριδίου στα Ελληνικά, που θα κωδικοποιεί τη σαρία, ανταποκρινόμενο στα αιτήματα των μουφτήδων Ξάνθης, Κομοτηνής και Διδυμοτείχου. Σχετική ερώτηση είχε καταθέσει μέσα από την φυλακή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Λαγός Ιωάννηςτονίζοντας τον κίνδυνο να ζητηθεί η ίδια αντιμετώπιση και από άλλους (μη τουρκόφωνους) μουσουλμανικούς πληθυσμούς. 

Επίκαιρο όσο ποτέ το θέμα, ειδικά τώρα που θα γεμίσει η Θράκη κι εν γένει όλη η Ελληνική επικράτεια, από κάθε λογής εθνικότητας και θρησκείας παράνομους μετανάστες, με την ανοχή, ενίσχυση και προτροπή του νέου κυβερνητικού μορφώματος.

Κρυσταλίδου Κόνι - Τ.Ο. Ξάνθης


Ισλαμοποίησης συνέχεια: Μετά το ελευθέρας στους λαθροεισβολείς, έρχεται το τζαμί στο Μοναστηράκι

«Η ελπίδα έρχεται» ήταν το προεκλογικό σύνθημα του Τσίπρα αλλά μετεκλογικά εκείνο που ήρθε είναι η απόφαση απελευθέρωσης όλων των λαθρομεταναστών. Τα χειρότερα όμως έπονται και σε αυτά συγκαταλέγεται η πρόθεση λειτουργίας τζαμιού στο Μοναστηράκι!

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, καθ' υπόδειξη της Άγκυρας οι μουσουλμάνοι βουλευτές του Σύριζα αναμένεται να απαιτήσουν την επαναλειτουργία του τζαμιού Τζισδαράκη ή τζαμί του Κάτω Σιντριβανιού, το οποίο βρίσκεται στην Πλατεία Μοναστηρακίου. Στόχος της Άγκυρας είναι να εδραιωθεί στους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα η πεποίθηση πως η Τουρκία ενδιαφέρεται για εκείνους και τους προστατεύει.

Οι προοπτικές άλλωστε για την επιτυχία του εγχειρήματος είναι θετικότατες, αν κρίνει κανείς από τις τελευταίες παλινωδίες της κυβέρνησης στα ζητήματα που αφορούν τη λαθρομετανάστευση. Στελέχη της εκδηλώνουν θερμό ενδιαφέρον για τη στέγαση των λαθρομεταναστών, δεν θα δείξουν την ανάλογη «ευαισθησία» για ζητήματα ικανοποίησης των λατρευτικών τους αναγκών;

Ως εκ τούτου, όπως οι φιλελεύθεροι αποφάσισαν την δημιουργία τζαμιού στο Βοτανικό, έτσι και οι μαρξιστές (σε σύμπλευση με το κόμμα Καμμένου) αναμένεται να δώσουν το πράσινο φως για την μετατροπή του χώρου που λειτουργεί σήμερα ως παράρτημα του Μουσείου Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης σε τζαμί. Επειδή μάλιστα καθυστερεί η ανέγερση του τζαμιού στο Βοτανικό, η «ανάγκη» να τεθεί σε λειτουργία το τζαμί Τζισδαράκη κρίνεται επιτακτική, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα εκατομμύρια των ισλαμιστών που εισήλθαν παράνομα στη χώρα.

Καθίσταται συνεπώς ξεκάθαρο το γεγονός ότι η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου δεν ακολουθεί τις επιλογές της προηγούμενης κυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων μόνο στο οικονομικό πεδίο. Η ισλαμοποίηση της Ελλάδος έχει ήδη ξεκινήσει με την φτηνή και κατάπτυστη δικαιολογία της «ομαλής κοινωνικής ένταξης» των μεταναστώνxryshaygh.com

Συνέντευξη Τύπου Χρυσής Αυγής για την λαθρομετανάστευση - Σάββατο 14 Μαρτίου, ξενοδοχείο Savoy, 19:15

Συνέντευξη Τύπου Χρυσής Αυγής για την λαθρομετανάστευση - Σάββατο 14 Μαρτίου, ξενοδοχείο Savoy, 19:15

Το Σάββατο 14 Μαρτίου στις 19:15 στο ξενοδοχείο Savoy (Ηρώων Πολυτεχνείου 93, Πειραιάς) θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου από βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

Εκατομμύρια λαθρομετανάστες διαβιούν και συνεχίζουν να εισέρχονται παράνομα στην χώρα, αποτελώντας μια πραγματική απειλή για τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της Πατρίδας. Σύριζα και ΝΔ κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό, αφού και οι δυο μαζί έφεραν εκατομμύρια λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και μετατρέπουν εμάς τους Έλληνες σε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας τη χώρα.

Κεντρικοί ομιλητές: Ηλίας Παναγιώταρος (Βουλευτής Β΄ Αθηνών), Αρτέμης Ματθαιόπουλος (Βουλευτής Σερρών). Θα μιλήσουν βουλευτές και ευρωβουλευτές του Κινήματος.

Οι Συναγωνιστές βουλευτές Μιχάλης Αρβανίτης, Αντώνης Γρέγος, Νίκος Μίχος και Ελένη Ζαρούλια δεν μπορούν να παρευρεθούν, καθώς τελούν υπό καθεστώς πολιτικής ομηρείας λόγω των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης συμμετοχής σε κομματικές εκδηλώσεις, εκφοράς δημοσίου λόγου και κατ΄ οίκον περιορισμού.

Σάββατο 14 Μαρτίου, ξενοδοχείο Savoy (Ηρώων Πολυτεχνείου 93, Πειραιάς), 19:15

xryshaygh.com

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΖΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΕ…ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Το Κουρσουνλού τζαμί στα Τρίκαλα που οι Τούρκοι απαιτούν την επαναλειτουργία του μαζί με άλλα 19 τζαμιά σε όλη την επικράτεια.

Η ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στην ελληνική πρωτεύουσα είναι μόνο η αρχή της νεο-οθωμανικής επέλασης στην χώρα μας που φιλοδοξεί να εκπροσωπήσει τον συνολικό μουσουλμανικό πληθυσμό, o οποίος τα τελευταία χρόνια έχει εξαπλωθεί σε όλη την επικράτεια με άκρως επικίνδυνα αύξοντα ρυθμό και με την «καθοριστική» βοήθεια του τουρκικού παράγοντα. 
Έτσι πρόσφατα διατυπώθηκε από τουρκικής πλευράς η απαίτηση της επαναλειτουργίας μιας σειράς τζαμιών που είχαν λειτουργήσει επί οθωμανικής εποχής σαν πρώτο βήμα για τις ανάγκες των μουσουλμάνων απάσης της χώρας.
Τα τζαμιά αυτά σε πρώτη φάση εξισλαμισμού της χώρας, όπως τα παρουσίασε σε ειδικό αφιέρωμα η τουρκική εφημερίδα Zaman και τα οποία σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα έχουν και ιστορική αξία, είναι τα εξής :
1) Yeni Cami. Το γνωστό Γιενή Τζαμί των Ντονμέδων, (εξισλαμισμένων Εβραίων), στην Θεσσαλονίκη που κτίστηκε το 1900-1903 από τον Ιταλό αρχιτέκτονα, Vitiliano Poseli. Το τζαμί αυτό ήταν το πρώτο το οποίο με πρωτοβουλία του γνωστού φιλότουρκου δημάρχου της Θεσσαλονίκης, κ Μπουτάρη, ξαναλειτούργησε για το μουσουλμανικό Ραμαζάνι.
2) Fethiye Cami. Το Φετιγιέ Τζαμί της Αθήνας κάτω από την Ακρόπολη. Κτίστηκε μετά την κατάκτηση της Αθήνας από τους Οθωμανούς το 1456-1458.
3) Mustafa Voyvoda Camı. Το γνωστό τζαμί στο Μοναστηράκι της Αθήνας. Κτίστηκε από τον Βαλή Μουσταφά Βοϊβόντα τον 18ο αιώνα.
4) İbrahim Paşa Cami. Ιμπραήμ Πασά τζαμί. Είναι στην Καβάλα Κτίστηκε από τον γνωστό ελληνικής καταγωγής Ιμπραήμ πασά.
5) Halil Bey Cami. Χαλίλ Μπευ τζαμί. Είναι στην Καβάλα. Είναι το πιο παλιό τζαμί της Καβάλας. Σήμερα είναι πολιτιστικό κέντρο.
6) Ağa Paşa Cami. Αγά Πασά τζαμί. Βρίσκεται στο Ναύπλιο. Κτίστηκε το 1730. Χρησιμοποιήθηκε για την πρώτη εθνοσυνέλευση της επανάστασης του 1821.
7) Ulu Cami. Ουλού τζαμί. Βρίσκεται στο Ναύπλιο. Είναι το πιο παλιό τζαμί του Ναυπλίου. Σήμερα είναι θέατρο.
8) Çelebi Sultan Mehmet Cami. Τσελεμπί Σουλτάν Μεχμέτ τζαμί. Το μεγάλο τζαμί του Διδυμοτείχου. Είναι του 14ου αιώνα.
9) Yeni Cami. Γιενή τζαμί. Είναι στην Λάρισα. Είναι του 19ου αιώνα και σήμερα είναι αρχαιολογικό μουσείο.
10) Osman Sah Kurşunlu Cami. Οσμάν Σαχ Κουρσουνλού τζαμί. Βρίσκεται στα Τρίκαλα. Το έκτισε τον 16ο αιώνα ο Οσμάν Σαχ, γαμπρός του σουλτάνου Σελίμ του πρώτου.
11) Monemvasia Camisi. Το τζαμί της Μονεμβασίας, (σύμφωνα με την Zaman). Κτίστηκε τον 16ο αιώνα και σήμερα είναι μουσείο.
12) Süleymaniye Cami. Σουλεϊμανιέ τζαμί. Βρίσκεται στην Ρόδο. Κτίστηκε από τον γνωστό σουλτάνο Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή το 1531. Σήμερα είναι μνημείο.
13) Murad Reis Cami. Μουράτ Ρέϊς τζαμί. Και αυτό βρίσκεται Στην Ρόδο. Κτίστηκε το 1636.
14) Ağa Cami. Αγά τζαμί. Και αυτό είναι στην Ρόδο. Κτίστηκε το 1819 από τον Χατζή Μεχμέτ Αγά.
15) Deftedar Cami. Ντεφτεντάρ τζαμί. Βρίσκεται στην νήσο Κω. Κτίστηκε το 1724 από τον Ντεφτεντάρ Ιμπραήμ Πασά. Το τζαμί αυτό λειτουργεί κάθε Παρασκευή.
16) Lonca Cami. Λόντζα τζαμί. Στην νήσο Κω. Κτίστηκε το 1776.
17) Aslan Paşa Cami. Ασλάν Πασά τζαμί. Βρίσκεται στα Γιάννενα. Κτίστηκε από τον Ασλάν Πασά και σήμερα είναι εθνογραφικό μουσείο.
18) Fethiye Cami. Φετχιγιέ τζαμί. Και αυτό είναι στα Γιάννενα. Προφανώς τα τζαμιά των Ιωαννίνων προορίζονται και για τους μουσουλμάνους Τσάμηδες που ονειρεύονται να ξαναέρθουν στην περιοχή.
19) Kurşunlu Cami. Κουρσουνλού τζαμί. Βρίσκεται στην Καστοριά.
Ειδικά για την ελληνική πρωτεύουσα όπου ο μουσουλμανικός πληθυσμός πλησιάζει σύμφωνα και με τις τουρκικές εκτιμήσεις τους 700.000, συχνά παρουσιάζονται ακόμα και τηλεοπτικές εκπομπές, (πρόσφατη μεγάλη τηλεοπτική παρουσίαση στο τουρκικό κανάλι Kocaeli TV), που καυτηριάζουν την ελληνική στάση να μην δοθεί ξανά στην λειτουργία τον γνωστό «Βοεβόδα τζαμί» στο Μοναστηράκι. Το τζαμί αυτό παρουσιάζεται σαν ένα από τα τρία οθωμανικά μνημεία που έχουν διασωθεί στην Αθήνα από τα 86, όπως αναφέρουν οι Τούρκοι ειδικοί, τζαμιά λουτρά κ.α.
Εμπρός λοιπόν για μια ισλαμική νεο-οθωμανικού τύπου Ελλάδα, ή καλύτερα… Γιουνανιστάν. Και μη παρέκει!
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

''Θα τρίζουν τα κόκαλα των Ηρώων μας... 400 χρόνια μας πήρε να αποτινάξουμε τον τουρκικό ζυγό από πάνω μας και τώρα οι προδότες ανθέλληνες, η ντροπή της πατρίδας μας, υποθάλπουν συνειδητά την υποδούλωσή μας και πάλι!''


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 3139629965146177899

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item