Widgets

ΔΟΥΛΙΚΟ της ΤΡΟΪΚΑ και το Ανθελληνικό SYRIZA!


 Υποτακτικός της τρόικα και το ΣύριζαΟ ΣΥΡΙΖΑ υποτάχθηκε στην τρόικα που συνεχίζει το καταστροφικό της έργο σε βάρος των Ελλήνων διαγράφοντας την νωπή λαϊκή εντολή που επιβάλλει άμεσα την κατάργηση του Μνημονίου και της εποπτείας.  Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!
Η τρόικα φεύγει, οι (Bee Gees) Brussels Group έρχονται! Το παιχνίδι των ονομάτων συνεχίζεται...
Αισχρός εμπαιγμός εναντίον του Ελληνικού Λαού διαπράττεται από την κυβέρνηση στο θέμα του οικονομικού μέλλοντος της χώρας. Η παραδοχή που πρέπει, εκ προοιμίου, να κάνουμε είναι ότι η κυβέρνηση εξελέγη με υπόσχεση την καταγγελία του μνημονίου και την διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους. Αυτά έχουν ήδη αποσυρθεί από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων και πλέον λόγος γίνεται αποκλειστικά και μόνο για την αξιολόγηση και την μορφή που θα λάβει αυτή.

Τώρα η συζήτηση γίνεται περί της τρόικα και της μορφής που θα πάρει αυτή κατά τη διάρκεια της αξιολογήσεως. Το όλο ζήτημα έχει αρχίσει και θυμίζει το γνωστό «Βρες τις διαφορές». Σύμφωνα με την κυβέρνηση «η τρόικα τελείωσε» και πλέον οι συζητήσεις θα γίνονται με το «Brussels Group».
Ποιες είναι όμως οι διαφορές μεταξύ των δύο εννοιών;
Καταρχάς η «σημαντικότατη» διαφορά βρίσκεται στο όνομα. Δεν θα την λέμε πλέον τρόικα. Επιπλέον δεν θα αποτελείται από τρία άτομα όπως παλιά, αλλά από τέσσερα, αφού πλέον στην συνάρτηση μπαίνει και το EFSF, πέραν των «κλασσικών» τροϊκανών από Ε.Ε., ΕΚΤ και ΔΝΤ. Επιπλέον, επειδή οι συναντήσεις και οι φωτογραφίες των τροϊκανών να μπαίνουν στα υπουργεία δημιουργούσαν αρνητικά συναισθήματα στους Έλληνες, οι συναντήσεις και η αξιολόγηση θα γίνονται σε. ξενοδοχείο.
Το τελευταίο μπορεί να ακούγεται γελοίο - και είναι -, αλλά δεν είναι τίποτε λιγότερο από αυτό που δήλωσε ο ίδιος ο Βαρουφάκης σε συνέντευξή του. Αντί πλέον να πηγαινοέρχεται η τρόικα στα υπουργεία, για να μαζέψει τα στοιχεία και να κάνει την αξιολόγηση, τώρα πλέον τα στοιχεία θα μαζεύονται και θα τους τα κάνουν. delivery. Και όλα αυτά μόνο και μόνο για να μην υπάρχουν φωτογραφίες και αντίστοιχα ρεπορτάζ από τις αξιολογήσεις, οι οποίες θα γίνονται κανονικότατα.
Το μνημόνιο και η ξενοκρατία συνεχίζονται κανονικότατα και η κυβέρνηση προβαίνει σε «βαφτίσια», προκειμένου να περισώσει το επικοινωνιακό της προσωπείο. Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία για τους Έλληνες που συνεχίζουν να βιώνουν την συνέχεια της μνημονιακής πολιτικής των σαμαροβενιζέλων, που πλέον έρχεται από  αριστερά.   ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ενω ξεμενουμε απο χρονο, χρημα και φιλους, δημιουργουμε μαζικα εχθρους στην Ευρωπη χωρις λογο 


Για τη μετονομασία της τρόικα σε Brussels Group

O ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την μνημονιακή πολιτική ΝΔ - ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιώντας επικοινωνιακά τεχνάσματα, αλλάζοντας ονόματα και διατηρώντας την κατάπτυστη επικυριαρχία της τρόικα σε βάρος των Ελλήνων πολιτών.   Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Πίσω από τις λέξεις κρύβεται η επέκταση του Μνημονίου που φέρνει ο Αλέξης

«Πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης». Οι γνωστοί αυτοί στίχοι αντικατοπτρίζουν και τη σύγχρονη πολιτική πραγματικότητα, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας φροντίζει να κρύβει τις αληθινές του προθέσεις πίσω από τις λέξεις που ξεστομίζει και τον τρόπο με τον οποίο τις χρησιμοποιεί. Πριν από ένα μήνα περίπου (13 Φεβρουαρίου 2015) είχε κάνει την εξής δήλωση: «Το μνημόνιο, όπως το γνωρίσαμε, ξεχάστε το». Την Τρίτη 10 Μαρτίου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης δήλωσε, με τη σειρά του, ότι «Η τρόικα είναι παρελθόν, με τον τρόπο που τη γνωρίσαμε».
Ο κοινός παρονομαστής στις δύο δηλώσεις, οι οποίες έγιναν με χρονική διαφορά ενός μηνός, είναι στην έκφραση «όπως το γνωρίσαμε – με τον τρόπο που τη γνωρίσαμε». Δηλώσεις έντεχνα στημένες και με σαφή αποπροσανατολιστικό περιεχόμενο, καθώς δεν καθορίζεται επακριβώς η κατάργηση του μνημονίου και της τρόικα, αλλά η μεταμόρφωσή τους ώστε να γίνουν «αγνώριστες»Παρά τον φαινομενικό εντυπωσιακό τρόπο άρνησης του μνημονίου και της τρόικα, εν τούτοις τα λεγόμενα αυτά δεν εμπεριέχουν καμία σαφή δέσμευση, αλλά δίνουν τον χώρο για την εξάπλωση «εναλλακτικών» σχεδίων.
Η ουσία βρίσκεται στη συνέχιση του μνημονίου και την παραμονή της τρόικα, ακόμη και αν ονοματιστούν αλλιώς, όπως κάποιοι άλλοι βάφτιζαν στο παρελθόν το κρέας ως ψάρι. Πίσω, λοιπόν, από τις λέξεις που χρησιμοποιεί ο Αλέξης Τσίπρας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και το οποιοδήποτε άλλο στέλεχος της συγκυβέρνησης κρύβεται η επέκταση της δανειακής σύμβασης και η συνέχιση της μνημονιακής κατοχής. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑ
Από ό,τι δείχνουν τα γεγονότα πολύ σύντομα, ίσως και αύριο, θα έχουμε την επιστροφή της τρόικα στην Αθήνα. Πριν πούμε το οτιδήποτε σχετικά με το ζήτημα, σας παραθέτουμε αυτούσιες τις ραδιοφωνικές δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα:
«Εμείς καταρχάς ακολουθούμε το τι συμφωνείται στις Βρυξέλλες, ότι μας πουν αυτό θα κάνουμε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εμείς δεν ετοιμαζόμαστε. Είναι λάθος τακτικής να αιφνιδιάζεσαι. Να τονίσουμε τι δεν θα γίνει. Δεν θα γίνει αυτό το σάρωμα των τριών από υπουργείο σε υπουργείο που βλέπαμε διάφορους υπουργούς να τρέχουν πίσω από μια Τρόικα δεν πρόκειται να γίνει. Αυτό είναι τελειωμένο.
Τι συζητείται να γίνει το οποίο σε τελική ανάλυση προβλέπεται και στην συνθήκη του Μάαστριχ, ένας μηχανισμός παρακολούθησης της οικονομίας, όχι μόνο της δική μας όλων των οικονομιών, υφίσταται.
Τα τεχνικά κλιμάκια, αν έρθουν στην Ελλάδα, αυτά θα συναντήσουν στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους που είναι τμηματάρχες ή διευθυντές όπως επίσης και κάποιους ομόβαθμους ή τμηματάρχες ή διευθυντές άλλων υπουργείων. Εμείς ετοιμαζόμαστε για αυτή την υποδοχή, έχουμε ετοιμάσει και μια αποστολή να μεταβεί στο εξωτερικό στον βαθμό που ζητηθεί και συγχρόνως σήμερα συντονίζουμε τα υπόλοιπα υπουργεία έτσι ώστε να μην κυκλοφορούν αν έρθουν κάποιοι στην Αθήνα από υπουργείο σε υπουργείο, να βρίσκονται όλοι εδώ και να έχουμε εμείς μια συνολική εποπτεία της συνολικής εργασίας.  Θεωρούμε ότι είναι πολύ πιο σωστό να έχουμε εμείς εδώ την συνολική εποπτεία των κινήσεων παρά να ψάχνουμε να μάθουμε το τι γίνεται δεξιά και αριστερά».
Ομολογουμένως αποκαλυπτικότατος ο Μάρδας… Η τρόικα αναμένεται να έρθει άμεσα στην Αθήνα και οι συριζαίοι όχι μόνο το έχουν αποδεχτεί, αλλά «συντονίζονται» κιόλας. Βεβαίως, όπως ομολογεί ο Μάρδας ο όλος συντονισμός γίνεται προκειμένου να αποφευχθούν οι γνωστές εικόνες με την είσοδο των τροϊκανών στα υπουργεία. Δηλαδή πρόκειται περί επικοινωνιακής και όχι ουσιαστικής διαχείρισης.
Η τρόικα θα έρθει κανονικά στην Αθήνα και θα της μεταφερθούν όλα τα απαραίτητα, προκειμένου να διεξάγουν την αξιολόγηση και να δώσουν κατευθύνσεις προς την κυβέρνηση. Απλώς για να μην υπάρχουν προβλήματα, οι διαταγές θα δίδονται με σημειώματα από τους τμηματάρχες προς τον υπουργό ή έστω με email, για να μην ξεχνάμε και τα «πατροπαράδοτα». 


Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος του δουλέματος, πέραν του Τόμσεν που ήταν γνωστός, τα υπόλοιπα μέλη της τρόικα παραμένουν τα ίδια, αφού η ΕΚΤ θα εκπροσωπηθεί από τον κ. Μαζούχ και η Κομισιον από τον κ. Κοστέλο, όπως και επί νουδούλας.   ΠΗΓΗ

“Να αποδείξει με έργα η κυβέρνηση την κατάργηση των μνημονίων” - 2 ΒΙΝΤΕΟ


Οι Συναγωνιστές Ηλίας Παναγιώταρος και Αρτέμης Ματθαιόπουλος τοποθετήθηκαν στην επιτροπή Οικονομικών για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.
Οι Συναγωνιστές τόνισαν ότι η Χρυσή Αυγή θα υπερψηφίσει το εν λόγω νομοσχέδιο επί της αρχής, καθώς έχει δείξει εμπράκτως ότι είναι αρωγός σε όποια προσπάθεια γίνεται υπέρ του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού. Η Χρυσή Αυγή με την κρατική χρηματοδότηση είχε κάνει διανομές τροφίμων, ώστε οι αναξιοπαθούντες Έλληνες πολίτες να περάσουν κάποιες μέρες αξιοπρεπώς αυτοί και οι οικογένειες τους. Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να βοηθά, ακόμα και χωρίς την κρατική χρηματοδότηση, αλλά από τους μισθούς των βουλευτών.
Το εν λόγω νομοσχέδιο δεν φέρνει παρά λίγα μέτρα για την ανακούφιση των Ελλήνων πολιτών. Πρέπει άμεσα να καταργηθούν τα μνημόνια, όπως και τα μεσοπρόθεσμα που οδήγησαν την Χώρα μας σε αυτήν την κατάσταση.
Τέλος οι Συναγωνιστές επισήμαναν ότι κάθε μέτρο πρέπει να διενεργείται εκτός μνημονιακού πλαισίου, διότι η ανθρωπιστική κρίση που θέλει να αντιμετωπίσει το νομοσχέδιο είναι απόρροια των μνημονιακών πολιτικών που ακολούθησε η προηγούμενη συγκυβέρνηση.
Τοποθέτηση Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου 
Τοποθέτηση Συναγωνιστή Αρτέμη ΜατθαιόπουλουΠαρέμβαση Ηλία Κασιδιάρη στο TRT Θεσσαλίας για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής 

Ο εκπρόσωπος Τύπου Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε τηλεφωνικά μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού στον τηλεοπτικό σταθμό TRT Θεσσαλίας για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.
Αρχικά, επισήμανε ότι για πρώτη φορά στα ποινικά δικαστήρια της Ελλάδος πηγαίνουν πολίτες σε δίκη, την στιγμή που η πολυσέλιδη και τεκμηριωμένη απαλλακτική εισήγηση του αρμοδίου εφέτη ξεκαθαρίζει ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι παντελώς αθώοι, κάτι που αποκρύπτουν όλα τα κανάλια για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας.

Σχετικά με την "δικαστική παράγκα" που λυμαίνεται την δικαιοσύνη και φυλάκισε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, υπενθύμισε την ομολογία του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Μπαλτάκου για τις πολιτικές παρεμβάσεις στην υπόθεση, γεγονός που αποδεικνύεται και από το ηχητικό ντοκουμέντο όπου ο Σαμαράς δίνει εντολές σε συγκεκριμένο δικαστικό.
Για την αθώωσή του σχετικά με το επεισόδιο με την Κανέλλη δήλωσε ότι η κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης ήταν αστήριχτη εξαρχής διότι η δίωξη ήταν παραγγελία του δημοσιογράφου Δελλατόλα στην εισαγγελέα Ράικου για να συλληφθεί ο ίδιος και να πληγεί η Χρυσή Αυγή κατά την προεκλογική περίοδο.
Κλείνοντας τόνισε ότι παρά την επανεκλογή των βουλευτών της Χρυσής Αυγής μέσα από την φυλακή εξακολουθούν να μη μπορούν να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα την στιγμή που έρχεται ένα νέο μνημόνιο. «Η μόνη πραγματικά αντιμνημονιακή φωνή είναι στη χώρα είναι η Χρυσή Αυγή και όπως έχουν πει πολλοί νομπελίστες, οικονομολόγοι, ότι έτσι όπως πάνε τα πράγματα η Χρυσή Αυγή θα είναι η επόμενη κυβέρνηση στην Ελλάδα και γι΄αυτό τον λόγο μας κρατάνε φυλακή» είπε χαρακτηριστικά.   ΠΗΓΗ


Υπουργός καταπολέμησης της διαφθοράς, Παναγιώτης Νικολούδης: Απειλή για το πολίτευμα οι μεθοδεύσεις εναντίον της 

Καταρρέει η σκευωρία: Ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα δεν μπορεί να είναι «εγκληματική οργάνωση»
Καταπέλτης υπήρξε ο Υπουργός Επικρατείας του Σύριζα, Παναγιώτης Νικολούδης, για τις μεθοδεύσεις που ακολούθησε η χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου και μία δράκα επίορκων δικαστικών που πρόσκεινται στην «παράγκα» του «Μπάμπη», εναντίον της Χρυσής Αυγής, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να χαρακτηρίζει τέτοιου είδους μεθοδεύσεις ως «απειλή για τα βασικά στοιχεία και τους πυλώνες του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος».
Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Νικολούδης, απαντώντας (γραπτώς) σε ερώτηση δήλωσε ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να αποστείλει «προς ενοποίηση» φακέλους με ποινικά αδικήματα που αφορούν μέλη κομμάτων, αλλά «θα επιδιώξουμε να αποδίδονται ευθύνες σε κάθε έναν για ό,τι ο ίδιος διέπραξε»Οι συγκεκριμένες φράσεις του κ. Νικολούδη, βεβαίως, ανασύρουν στην μνήμη τις πρακτικές της νουδούλας στην απαρχή των διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής, τις οποίες και κατακεραυνώνει λέγοντας ότι δεν «θα επιδιώξουμε ποτέ να αποδώσουμε συλλογική ευθύνη σε οποιοδήποτε κόμμα».
Σε άλλο σημείο της εμπεριστατωμένης απάντησης του υπουργού γίνεται σαφής διαχωρισμός της Σύμβασης του Παλέρμο και του άρθρου 187 Π.Κ., με το οποίο διενεργείται η σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής, γεγονός που δείχνει ότι απαιτείται η άμεση ευθυγράμμιση της κείμενης νομοθεσίας με την Διεθνή Σύμβαση, η οποία έτσι και αλλιώς (βάσει Συντάγματος) την υπερβαίνει.
Το σημαντικό, όμως, για να έρθουμε στον πυρήνα της υποθέσεως, ο Νικολούδης λέει ότι η «ιεραρχία» που αποδίδεται στην Χρυσή Αυγή είναι έτσι και αλλιώς χαρακτηριστικό των κομμάτων, οπότε καθιστά την επίκληση του άρθρου περί «εγκληματικής οργανώσεως» παντελώς άκυρο στην περίπτωση κομμάτων, λέγοντας το απολύτως λογικό ότι δηλαδή θα πρέπει να διαπιστωθεί «δόλος-σκοπός καθενός από τα μέλη της ομάδας για τη διάπραξη περισσότερων του ενός κακουργημάτων από αυτά που ρητώς αναφέρονται στην παραπάνω διάταξη», προκειμένου να υπάρξει κατηγορία περί «εγκληματικής οργανώσεως».
Στηλιτεύει δε τις πράξεις των επίορκων δικαστικών της "παράγκας Μπάμπη", λέγοντας ότι: «σε αντίθετη περίπτωση, όταν δηλαδή με ευκολία γίνεται δεκτή η συνδρομή του δεύτερου στοιχείου, ακόμη και στην περίπτωση που διαπιστώνεται ότι πολλά από τα μέλη ενός κόμματος έχουν τελέσει κακουργήματατούτο αποτελεί όχι μόνο λανθασμένη νομική προσέγγιση του ζητήματος, αλλά αποτελεί απαράδεκτη απειλή για τα πολιτικά κόμματα (ιδιαίτερα τα μεγαλύτερα), τα οποία αποτελούν βασικό στοιχείο και πυλώνα του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος».
Με δεδομένο, όμως, ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να συνδέει Βουλευτή (πόσω μάλλον τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο) με την οποιαδήποτε εγκληματική πράξη, αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι δεν υπάρχουν κατηγορίες και ότι οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρίσκονται αδίκως, παρανόμως και αντισυνταγματικώς στις φυλακές. Βρίσκονται δε στην φυλακή, προκειμένου να περνάνε παράνομα και αντισυνταγματικά νομοθετήματα από μία κολοβή και παράνομη βουλή των 294.  ΠΗΓΗ
Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Η κυβέρνηση Σαμαρά προσπάθησε να εξουδετερώσει τη Χρυσή Αυγή με μεθοδεύσεις δικαστικής παράγκαςΆρθρο του Γιώργου Χαρβαλιά για τις αντισυνταγματικές και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ φιλοξενεί η σημερινή εφημερίδα «Δημοκρατία».
Κάτω από τον τίτλο «Έχει δίκιο» δημοσιεύονται, μεταξύ των άλλων, και τα εξής: «Δυσκολεύτηκα ομολογουμένως να καταλάβω την έμμεση αποστασιοποίηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, που θεώρησαν ότι, επειδή θέλησε να αποκαταστήσει τη συνταγματική τάξη στη λειτουργία του Κοινοβουλίου, “έκλεισε το μάτι” στη Χρ. Αυγή! Η τοποθέτηση της προέδρου της Βουλής έγινε επί της αρχής και όχι επί συγκεκριμένου. Έχω την εντύπωση μάλιστα ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου, εκ της ιδιοσυγκρασίας της και μόνο, θα έβαζε τα πράγματα στη θέση τους, είτε επρόκειτο για εκλεγμένους κομμουνιστές είτε για εκλεγμένους… σαϊντελόγους. Η έμφαση πέφτει στο επίθετο “εκλεγμένος” και όχι στο ουσιαστικό που ακολουθεί. Και υπό αυτήν την έννοια η προσέγγιση της προέδρου της Βουλής είναι εξόχως δημοκρατική. Και αριστερή. Τουλάχιστον από τη σκοπιά της ισονομίας…»…
«Η προφυλάκιση όμως των βουλευτών της έγινε πρωτίστως προς εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων και ειδικά σε κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως του Κασιδιάρη, επιβλήθηκε κατά παράβαση στοιχειωδών κανόνων ποινικής δικονομίας»
«Το να μην παρίστανται όμως στις συνεδριάσεις του Κοινοβουλίου εκπρόσωποι του τρίτου σε δύναμη πολιτικού κόμματος, που έχει επιδοκιμαστεί σε διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις από μισό εκατομμύριο Έλληνες, είναι φαινόμενο πρωτοφανές και παράδοξο, στον βαθμό που δεν τους έχει επιβληθεί τελεσίδικα στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων τους. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι η προηγούμενη κυβέρνηση προσπάθησε να εξουδετερώσει τη Χρυσή Αυγή με μεθοδεύσεις δικαστικής παράγκαςΚι ας μην εξεγείρονται οι σύντροφοι της Ζωής, γιατί στη θέση των χρυσαυγιτών θα μπορούσε εύκολα να έχουν βρεθεί πολίτες εντελώς άσχετοι με ακροδεξιά “πιστεύω”».
Ποια είναι τα συμπεράσματα που βγαίνουν, όπως παραδέχεται η ίδια η εφημερίδα;
α) Ότι η παρουσία των Βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Κοινοβούλιο είναι επιβεβλημένη δημοκρατικά.
β) Η προφυλάκιση των Βουλευτών της έγινε «προς εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων».
γ) Είναι απαράδεκτο να μην μπορούν να ασκήσουν τα δικαιώματα – καθήκοντά τους οι εκλεγμένοι από τον Ελληνικό Λαό Βουλευτές του Τρίτου σε εκλογική απήχηση Κόμματος του Κοινοβουλίου.
δ) «Η προηγούμενη κυβέρνηση προσπάθησε να εξουδετερώσει τη Χρυσή Αυγή με μεθοδεύσεις δικαστικής παράγκας».
Όταν μια τέτοια παραδοχή γίνεται από μια εφημερίδα, η οποία ανήκει παραδοσιακά στη Ν.Δ, τότε είναι αυτονόητο το μέγεθος της σκευωρίας, όπως αυτονόητο θα έπρεπε να ήταν και η έρευνα της Δικαιοσύνης για τα έργα και τις ημέρες αυτής της δικαστικής παράγκας που ενορχήστρωσε ο Σαμαράς, που έκλεισε Αθώους Ανθρώπους στις φυλακές, μόνο και μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους και κατόπιν εντολών από το εξωτερικό.
Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο θα αποκαλύπτεται το εύρος της πλεκτάνης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.  Γιώργος Μάστορας

Βλέποντας πίσω από την κυβερνητική προπαγάνδα

Ας προσπαθήσουμε να βγάλουμε το πέπλο της προπαγάνδας από τις ειδήσεις των τελευταίων ημερών και ας δούμε την ουσία του παζαριού που γίνεται. Αυτό το οποίο παζαρεύεται είναι η παραχώρηση νέων δανεικών στην κυβέρνηση προκειμένου να αποπληρώσει τα παλαιότερα δάνεια που τρέχουν. Τα δανεικά θα προέλθουν σ΄αυτήν την φάση από την δεύτερη δανειακή σύμβαση, η οποία παρατάθηκε για τέσσερις μήνες προκειμένου να ολοκληρωθεί, ενώ πρέπει να προετοιμαστεί μια τρίτη δανειακή σύμβαση, προκειμένου να εξασφαλιστεί η εξόφληση των παλαιών δανείων από τον προσεχή Ιούλιο και μετά. Ουσιαστικά η νέα συγκυβέρνηση έχει παραδεχτεί ότι θέλει να συνάψει μια ακόμη δανειακή σύμβαση, την οποία μέχρι πρότινος αρνιόταν (για προπαγανδιστικούς λόγους, εννοείται). Πλέον έχει εγκαταλειφθεί και το «χωρίς όρους» και έχει αντικατασταθεί από το «όχι ετεροβαρείς όρους», όπως λέει το Μέγαρο Μαξίμου, ή «όχι υφεσιακά μέτρα», όπως λέει ο Βαρουφάκης. Οι δανειστές του Ελληνικού κράτους, είτε πρόκειται για την ευρωζώνη είτε για το ΔΝΤ, θέτουν ως όρους το γνωστό εξής δίπολο: σκληρή δημοσιονομική λιτότητα, συνοδευόμενη από ιδιωτικοποιήσεις, καθώς επίσης και από την συνεχιζόμενη «κινεζοποίηση» του Ελληνικού Λαού, που συνάπτεται με την σκληρή λιτότητα. Αυτούς τους συγκεκριμένους όρους θέτουν μέχρι τώρα, αυτούς θα θέσουν και στην διαπραγμάτευση για την τρίτη δανειακή σύμβαση. Δεν το κρύβουν, ενώ στις ενστάσεις που ακούγονται απαντούν με τον κυνισμό τους, διά στόματος Σόιμπλε: «Δεν σας  βάλαμε εμείς με το ζόρι σε πρόγραμμα, αν δεν θέλετε μπορείτε να αναζητήσετε αλλού δανεικά».
Μέχρι τώρα, οι τρεις διαδοχικές μνημονιακές κυβερνήσεις (Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά), στις οποίες συμμετείχαν τέσσερα κόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡ), ακολούθησαν επακριβώς αυτή την γραμμή. Οι κατηγορίες που αντιμετώπισαν από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν βαρύτατες, αλλά η τέταρτη κατά σειρά κυβέρνηση (Τσίπρα), με την συμμετοχή δύο ακόμη κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ) ακολουθεί την ίδια γραμμή. Σε λίγες ημέρες θα μάθουμε τα πρώτα μέτρα της νέας μνημονιακής περιόδου που θα δημιουργήσει η καινούργια συγκυβέρνηση. Τα όποια μικρομερεμέτια, που πιθανόν να υπάρξουν, δεν θα αλλάξουν καθόλου τον σκληρό πυρήνα της μνημονιακής πολιτικής. Η συνέχεια θα είναι αμείλικτη. Γι αυτό και πρέπει να τεθεί ένα τέρμα στις αυταπάτες, στην λογική του λιγότερο κακού, στην θεοποίηση νέων καταστάσεων, οι οποίες δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να παίρνουν την σκυτάλη της μνημονιακής διαχείρισης από την προηγούμενη συγκυβέρνηση.
Για να δημιουργηθεί ένα ευοίωνο μέλλον χρειάζεται η ενδυνάμωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και η μετατροπή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε κυρίαρχο θεματοφύλακα και πρωταγωνιστή της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης.   ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ-ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

 Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Απειλή από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη, με κίνηση του χεριού του να διαπερνά κάθετα το λαιμό του, που παρέπεμπε σε… σφάξιμο, «κατήγγειλε» ότι δέχτηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κανελλοπούλου, όταν κατά την ομιλία της στη βουλή χαρακτήρισε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής απόγονους των… ναζί του Χίτλερ. Αλλά –όλως τυχαίως- οι κάμερες που είναι πανταχού παρούσες στη βουλή και «πιάνουν» και την παραμικρή κίνηση, δεν έδειξαν τίποτα. Ούτε κανένας άλλος βουλευτής αντελήφθη τέτοια κίνηση… Προφανώς, γιατί η –ηθοποιός στο επάγγελμα- Κανελλοπούλου, παίζει… θέατρο.

Γιατί άραγε; Υπάρχουν δύο εκδοχές. Η μία εκδοχή είναι να φαντάστηκε την «απειλή» η ηθοποιός-βουλευτής, θέλοντας να συγκεντρώσει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας (τα… δέκα λεπτά δημοσιότητας που δικαιούται έκαστος-η, όπως είπε και κάποιος νεοφιλόσοφος). Αν ισχύει αυτό, τότε έκανε πολύ σωστή επιλογή, γιατί τα ΜΜΕ των ολιγαρχών είναι… διψασμένα για τέτοιες «ειδήσεις». Η δεύτερη εκδοχή, έχει να κάνει με ένα ευρύτερο σχέδιο προβοκατόρικων «καταγγελιών» κατά της Χρυσής Αυγής, ενόψει της επικείμενης Μεγάλης Δίκης. Σε κάθε περίπτωση, «σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει»!

(ΥΓ):
Όσο δε αφορά τα σφαξίματα, σίγουρα οι συριζαίοι-ες ξέρουν από τέτοια, γιατί ήταν συνήθης πρακτική των εαμοβουλγάρων πολιτικών τους προγόνων, να σφάζουν τους Έλληνες πατριώτες και μάλιστα με κονσερβοκούτια  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕρώτηση Χρυσής Αυγής για την κακουργηματική δίωξη του αντιδημάρχου οικονομικών στον Δήμο Θεσσαλονίκης


Τασία Χριστοδουλοπούλου: Αν ενοχλούν οι λαθρομετανάστες, θα τους πάρω στο υπουργείο - Με διορισμό;

Περί λαθρομεταναστών η δήλωση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, υπουργού και συντρόφου υπουργού, σε σχετική εκπομπή που θα προβληθεί, αλλά τα επίμαχα σημεία της έχουν ήδη διαρρεύσει εν είδει διαφήμισης. Συγκεκριμένα η υπεύθυνη μεταναστευτικής πολιτικής του Σύριζα κλήθηκε να σχολιάσει την εικόνα με την αποβίβαση των λαθρομεταναστών από την Αμυγδαλέζα στην Ομόνοια.
Θυμίζουμε ότι σχετικά με αυτές τις εξοργιστικές εικόνες, ο νέος υπουργός Πανούσης είχε δηλώσει πλήρη άγνοια, λέγοντας μάλιστα, στο άκουσμα της είδησης: «Μου το είπατε, να είστε βέβαιοι ότι σε μία ώρα θα το ψάξω, να δω αν πράγματι έχει συμβεί αυτό, δεν διαφωνώ ότι δεν είναι αξιόπιστο αυτό που λέτε, να το δούμε γιατί μαζεύονται στην Ομόνοια. Διότι δεν πρόκειται να μαζευτούν χίλιοι άνθρωποι στην Ομόνοια. Θα είναι καταστροφή. Θα έχω κάνει λάθος. Θα έχουμε κάνει λάθος.»
Ας ενημερωθεί ο Υπουργός, λοιπόν, ότι και η είδηση ισχύει και ότι κανονικά θα έπρεπε να έχει γνώση, διότι η συνεργάτιδά του, Τασία Χριστοδουλοπούλου, έχει πλήρη γνώση της καταστάσεως. Σε σχετική ερώτηση, μάλιστα, απάντησε: «τους αφήσαμε στην Ομόνοια γιατί εκεί είναι το φτηνό φαγητό, οι συμπατριώτες τους, το μετρόΤο επιχείρημα “γιατί όχι στην Εκάλη;” απαντώ τι να κάνουν στην Εκάλη...! Είναι σαν το ερώτημα “γιατί δεν τους πάει η υπουργός στο σπίτι της;”! Επειδή το Υπουργείο εδώ έχει γίνει το σπίτι μου θα τους φέρω εδώ, στο Υπουργείο, αν ενοχλούν. Έχει πολλούς διαδρόμους…»
Δεν μας είπε, όμως, η κα. Χριστοδουλοπούλου, αν θα τους πάρει στο υπουργείο με διορισμό ή με σύμβαση. Πέραν του αστεϊσμού, η δήλωση της δείχνει ένα απύθμενο θράσος και μια απαξία για τον πόνο των Ελλήνων που βιώνουν την ζοφερή κατάσταση στις υποβαθμισμένες γειτονιές του κέντρου των Αθηνών.
Επιπλέον αυτού, ας γνωρίζει ότι το υπουργείο δεν είναι σπίτι της, αλλά ένας χώρος - ιδιοκτησία του Ελληνικού Λαού, επί του οποίου η Χριστοδουλοπούλου δεν έχει καμία δικαιοδοσία. Οπότε αν θέλει ντε και καλά να φιλοξενήσει λαθρομετανάστες, ας το κάνει στον μόνο χώρο που έχει δικαιοδοσία, δηλαδή σπίτι της. ΠΗΓΗ
Ζητούν χρηματοδότηση από την Ε.Ε. για την φιλοξενία των λαθρομεταναστών αυτοί που δήθεν θα τους έστελναν στο Βερολίνο!Το θέατρο του παραλόγου παίζεται τις τελευταίες μέρες στο εσωτερικό της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, με παλινωδίες και αντικρουόμενες τοποθετήσεις στελεχών της οι οποίες προκαλούν άλλοτε το γέλιο και άλλοτε τη θυμηδία της ελληνικής κοινής γνώμης.
Η είδηση της μετάβασης την Πέμπτη, της αναπληρώτριας υπουργού για θέματα μετανάστευσης Τ. Χριστοδουλοπούλου στις Βρυξέλλες και συγκεκριμένα στο Συμβούλιο των Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου θα παρουσιάσει τη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης, έρχεται να προσθέσει ακόμη μια κωμική παράσταση του θιάσου της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικά ρεπορτάζ,  η Τ. Χριστοδουλοπούλου «αναμένεται να θέσει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης αίτημα για εκ νέου χρηματοδότηση από τα ειδικά ταμεία για τη δημιουργία ανοιχτών δομών φιλοξενίας και τη στήριξη μορφών ένταξης, να συζητήσει τρόπους εναλλακτικής κράτησης και να ζητήσει ενίσχυση των υπηρεσιών ασύλου και των δομών υποδοχής, με έμφαση στις ευάλωτες ομάδες μεταναστών και προσφύγων». Η προ ολίγων ημερών εμπλοκή του ονόματός της στην διαταγή απελευθέρωσης των λαθρομεταναστών από τα κέντρα κράτησης, δεν άφηνε άλλωστε περιθώρια αμφιβολιών για τις επερχόμενες ενέργειές της.
Εντούτοις, εκείνο το οποίο προκαλεί αλγεινή εντύπωση και αποδεικνύει εν πολλοίς τις ψευδεπίγραφες διακηρύξεις και την εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού από την κυβέρνηση είναι το γεγονός ότι μόλις προ ολίγων ημερών ο υπουργός Άμυνας Π. Καμμένος προειδοποιούσε (με το γνωστό σπαρταριστό ύφος) τους Γερμανούς πως αν εξακολουθήσουν να τηρούν σκληρή στάση κατά τις διαπραγματεύσεις στο Eurogroup, θα έστελνε μερικές χιλιάδες λαθρομεταναστών να πλημμυρίσουν το Βερολίνο!
Η δήλωση Καμμένου έτυχε θερμής -έως αποθεωτικής- υποδοχής στα ελεγχόμενα εγχώρια μέσα μαζικής εξαπάτησης, παρά το γεγονός ότι η αξιοπιστία της κινούνταν στα επίπεδα της εξίσου αστείας δήλωσης για το Κούγκι στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο. «Δεν σχολιάζω δηλώσεις που αποβλέπουν στην άσκηση πίεσης στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση», απάντησε η εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης  Κριστίνε Βιρτζ. Πιο οξείς όμως, υπήρξαν οι εκπρόσωποι των γερμανικών κομμάτων: «πρόκειται για απαράδεκτη δήλωση», ανέφερε ο εκπρόσωπος των Χριστιανοδημοκρατών, ενώ ο εκπρόσωπος των Σοσιαλδημοκρατών σημείωσε πως «οι τεντυμπόικες εκφράσεις του υπουργού άμυνας είναι απαράδεκτες τη στιγμή που ένα τρίτο πακέτο βοήθειας γίνεται όλο και πιθανότερο, τέτοιες δηλώσεις είναι διπλά βλακώδεις»!
Η αυριανή παρουσίαση των θέσεων της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ για τη μεταναστευτική πολιτική από την Τ. Χριστοδουλοπούλου στις Βρυξέλλες, αφήνει διπλά εκτεθειμένο τον Π. Καμμένο. Από μια γραφική υπουργική φιγούρα θα εξελιχθεί σε γελωτοποιό της Ευρώπης, εισερχόμενος πια επάξια σε σκληρό πόκερ ανταγωνισμού με τον έτερο κωμικό, υπουργό των Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη.
Συμπερασματικά, η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ όχι μόνο δεν εφαρμόζει μια συμβατή με τα ελληνικά συμφέροντα μεταναστευτική πολιτική -πόσο μάλλον να στείλει λαθρομετανάστες στο Βερολίνο ως μοχλό πίεσης.-, αλλά αντίθετα, σπεύδει στις Βρυξέλλες επαιτώντας επιπλέον χρηματοδότηση για την υποδοχή και φιλοξενία νέων καραβιών λαθρομεταναστών, που εισέρχονται κατά χιλιάδες σε ένα Κράτος-οπερέτα.  ΠΗΓΗ
Ελευθέριος Συναδινός: Να ασχοληθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση με την ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός σε ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο στηλίτευσε την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την αδιαφορία της για την ανθρωπιστική κρίση σε χώρες όπως η Ελλάδα.
Ακολουθεί η ομιλία:
"Όπως και πέρυσι, μέσα από αυτό το κείμενο που ονομάζεται "κατευθυντήριες γραμμές" για τον επόμενο προϋπολογισμό, αναδεικνύεται η έλλειψη κοινής πολιτικής βούλησης των τριών πυλώνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έχουμε το Συμβούλιο, το οποίο χαράζει διαφορετική κάθε φορά πολιτική, χωρίς συνέχεια και χωρίς να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, την Επιτροπή να προσπαθεί να βάλει μία τάξη στο συνεχές χάος που δημιουργείται από τις διαφοροποιήσεις του Συμβουλίου και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που παραπονιέται γιατί οι προηγούμενοι δύο δεν κάνουν αυτά που λένε.
Αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση που ονειρεύεστε; Αυτή είναι η κινητήριος δύναμη της Ευρώπης;
Κάθε χρόνο στην ίδια συζήτηση, για το ίδιο αντικείμενο, τονίζουμε την τήρηση των δεσμεύσεων και των νομικών υποχρεώσεων από πλευράς του Συμβουλίου, της Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ώστε να μην υπονομευτεί ούτε να καθυστερήσει η πληρωμή των ενδιαφερομένων. Και μετά, υποκριτικά αλλά με στόμφο, μιλάμε για επενδύσεις, ανάπτυξη, απασχόληση, επιχειρηματικότητα, εσωτερική και εξωτερική αλληλεγγύη.
Ας αφήσουμε κατά μέρους τα ευχολόγια και ας ασχοληθούμε με τα πραγματικά προβλήματα. Υπάρχουν ακόμα χώρες που μαστίζονται από την κρίση και την φτώχεια, Κράτη-Μέλη της Ένωσης της αλληλεγγύης και της ισότητας".  ΠΗΓΗ


Πώς αλλάζουν οι καιροί Ο Σαμαράς κάνει παράπονα στη ΝΕΡΙΤ γιατί δεν «έπαιξε» το «δάκρυ» του!

Στην διαλυτική κατάσταση χάους στην οποία βρίσκεται η ΝΔ ακόμα και η παρακάτω είδηση δεν μπορεί να θεωρείται ως τραγελαφική και μη υπαρκτή. Οι πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι από την πλευρά της ΝΔ έγινε διάβημα διαμαρτυρίας προς την ηγεσία της ΝΕΡΙΤ, επειδή η δημόσια τηλεόραση δεν «έπαιξε» στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων το «δάκρυ» του Αντώνη Σαμαρά στην Κ.Ε. του κόμματος. Πρόκειται για τα γνωστά «κροκοδείλια» δάκρυα του αποτυχημένου ηγετίσκου της ΝΔ, στην αναφορά που έκανε για τον τρόπο διακυβέρνησης της Χώρας, με τις γνωστές υπερβολές, ότι αδιαφόρησε για την υγεία του, ότι εργαζόταν «24 ώρες το 24ωρο» κλπ.
Αυτού του είδους τα παράπονα που έκαναν τα κομματικά φερέφωνα του Σαμαρά στους άλλοτε πιστούς σ΄αυτόν εντολοδόχους της ΝΕΡΙΤ δείχνουν το πώς αντιλαμβάνονται πλέον στη ΝΔ την έννοια της διάδοσης των απόψεών τους προς τον έξω κόσμο. Ως ένα μείγμα Βασιλάκη Καΐλα, Μάρθας Βούρτση και Νίκου Ξανθόπουλου, οι οποίοι τουλάχιστον «το΄ χαν» στο να ερμηνεύουν άριστα τους ρόλους τους και να ρίχνουν τα δάκρυα βροχή. Ο Σαμαράς, ακόμη και σ΄αυτόν τον τομέα, απέτυχε παταγωδώς, καθώς η εικόνα του «βουρκωμένου εργασιομανή» δεν προκάλεσε στον δοκιμαζόμενο –επί πρωθυπουργίας του- Ελληνικό Λαό κανένα αίσθημα συμπάθειας και συμπόνιας.
Αντιθέτως, προκάλεσε αισθήματα, τα οποία ποικίλουν μεταξύ του γέλωτα, της χλεύης, αλλά και της οργής, για την απίστευτη υποκρισία που διέπει τις αντιδράσεις του. Από κει και πέρα, όμως, ας πληροφορήσει κάποιος τον Σαμαρά ότι «τα κόζια άλλαξαν» και οι πρώην πρόθυμοι στις διαταγές του υπάλληλοι της ΝΕΡΙΤ, οι οποίοι δεχόντουσαν να εξευτελίζονται, παριστάνοντας τις «γλάστρες» του και να μεταδίδουν και την πιο ακραία ανακρίβεια και αναλήθεια (όπως π.χ. ότι ο κόσμος «του έσφιγγε το χέρι» στο Ναύπλιο, ενώ στην πραγματικότητα τον γιούχαρε και τον μούντζωνε), τώρα υπακούουν σε νέα αφεντικά.
«Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται», οπότε ας αφήσει το μελοδραματικό ύφος και ας κοιμηθεί και λίγο, μην επιδεινωθεί κι άλλο η υγεία του…  Γιώργος Μάστορας
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4761599099630890807

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item