Widgets

SYRIZA: «Λέμε ΝΑΙ στο Ανθελληνικό ΜΝΗΜΟΝΙΟ αλλά στα κρυφά!» (μην μας πάρουν και με τις πέτρες)Συριζαίοι στην Κ.Ε. τους: Ναι στο μνημόνιο, όχι στην ψήφισή του, γιατί θα μας πάρουν με τις λεμονόκουπες!Το όλο ζητούμενο της «διαπραγμάτευσης» των συριζαίων με τους διεθνείς τοκογλύφους ήταν, όπως έχει περίτρανα αποδειχτεί, οι νέες ονομασίες της τρόικα και του μνημονίου. Σκοπούμενο της η παραπλάνηση του Ελληνικού Λαού στα πρότυπα της γαλλικής ρήσεως «Le Roi Est Mort, Vive Le Roi!», αφού από την μία ο Λαός θα ακούει τους συριζαίους να του λένε «το μνημόνιο πέθανε» και από την άλλη θα βλέπει το μνημόνιο να ζει και να βασιλεύει.
Στην συνεδρίαση της Κ.Ε. του Σύριζα συζητήθηκαν όλα αυτά τα θέματα και εκφράστηκαν οι αντιρρήσεις των στελεχών στα πλαίσια της εσωκομματικής – πλην ακίνδυνης και υποκριτικής – αντιπολίτευσης. Όπως γράφουν τα αστικόκαπιταλιστικά ΜΜΕ έγινε «χαμός» στον Σύριζα, αφού εκφράστηκαν αντιρρήσεις. Όμως τι σκοπό έχουν αυτές οι αντιρρήσεις πέραν της δημιουργίας εντυπώσεων, αφού δεν μετουσιώνονται σε τίποτε παραπάνω; Αυτό την στιγμή που η κυβέρνηση αναιρεί τον πυρήνα ύπαρξης του Σύριζα, δηλαδή την πολεμική ενάντια του μνημονίου. Δεν μιλάμε δηλαδή για μια αντίρρηση που εδράζεται σε ένα ελάσσων ζήτημα, σε μια «λεπτομέρεια».
Εν τέλει, αυτό που φαίνεται ότι αποφασίστηκε στην συνεδρίαση της Κ.Ε. του Σύριζα ήταν να κάνουν άλλη μία προσπάθεια να κοροϊδέψουν τον Λαό. Σας παρουσιάζουμε την δήλωση που έκανε ο Π. Λαφαζάνης, «ηγέτης» της θεωρητικά μεγαλύτερης εσωκομματικής πτέρυγας του Σύριζα, μετά την «προεδρική»:


«Είναι θετικό ότι η Βουλή δεν θα κυρώσει τη χρονική επέκταση μίας δανειακής σύμβασης, που ψήφισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και έχει νεοαποικιακά χαρακτηριστικά. Η συμφωνία με τη λίστα των κατευθύνσεων που συνομολογήθηκε από την κυβέρνηση με τους θεσμούς, εμπεριέχει κρίσιμες ασάφειες, ενώ παρουσιάζει και προβλήματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ παρά τη συμφωνία αυτή χρειάζεται το επόμενο διάστημα να κινηθεί με κεντρικό στόχο να εφαρμόσει με συνέπεια τις προγραμματικές του δεσμεύσεις και τις προγραμματικές δηλώσεις. Αυτή είναι η πρόκληση με την οποία είμαστε αντιμέτωποι και από την οποία θα κριθούμε.»
Για να μεταφράσουμε σε απλά Ελληνικά την δήλωση Λαφαζάνη ενώπιον της Κ.Ε. του Σύριζα, είναι θετικό ότι υπέγραψαν μνημόνιο και ακόμα πιο θετικό ότι αυτό δεν θα έρθει στην Βουλή για συζήτηση, για να μην πάρουν το πολιτικό κόστος. Έτσι θα φέρνουν μνημονιακά μέτρα ξεχωριστά για ψήφιση και θα επιχειρηματολογούν ότι αυτά είναι «αντιμνημονιακά».
Τα λεγόμενα του Λαφαζάνη μας οδηγούν στο ασφαλές συμπέρασμα ότι το σύνολο των προσώπων που απαρτίζουν τον Σύριζα, από πασοκογενείς έως και ακραιφνείς κομμουνιστές, επιθυμούν το νέο μνημόνιο, αλλά δεν επιθυμούν να επωμιστούν το πολιτικό κόστος. Αυτό φανερώνει μία θρασύδειλη στάση από τους συριζαίους, που συνάδει πλήρως με το γεγονός ότι επιθυμούσαν να υπογράψει το νέο μνημόνιο η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και αυτοί απλώς να το εφαρμόσουν, χύνοντας «κροκοδείλια δάκρυα», για την «καμένη γη» που παρέλαβαν.
Όμως ο αγώνας για την ελευθερία της Πατρίδος δεν έχει χώρος για θρασύδειλους και όψιμους «αντιμνημονιακούς», διαχειριστές και εφαρμοστές των μνημονίων, αλλά ανθρώπους που με κάθε κόστος θα αγωνιστούν για το συμφέρον της Ελλάδος και των Ελλήνων. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με προεξάρχοντα τον Αρχηγό, οι οποίοι ήδη πληρώνουν το τίμημα του Αγώνος αυτού, όντες έγκλειστοι στις φυλακές Κορυδαλλού κατόπιν πολιτικής διώξεως ενορχηστρωμένης, χρηματοδοτημένης και εντεταλμένης από τους διεθνείς τοκογλύφους.   ΠΗΓΗ

Την δανειακή σύμβαση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ υπογράφει και ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς την έγκριση της Βουλής
Η δανειακή σύμβαση του Αγγλικού Δικαίου και της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας που πραξικοπηματικά δεν περνά από την Βουλή αποδεικνύει πως ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την εθνοκτόνο μνημονιακή πολιτική ΠΑΣΟΚ - ΝΔ.  Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!
  • ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ! Μέχρι και ο Σόιμπλε με το χάλι των υπόδουλων κυβερνώντων: Ψευταράδες οι νυν, ανύπαρκτοι οι πρώην
Σκουρλέτης: Ναι σε νέο μνημόνιο - Αρκεί να είναι «αντιμνημονιακό»!


Συνέντευξη στη ζητωμνημονιακή και μέχρι τώρα ζητωσαμαρική εφημερίδα, «Καθημερινή», του Αλαφούζου έδωσε ο «αριστερός» και «αντιμνημονιακός» υπουργός Εργασίας και έως πρότινος Εκπρόσωπος Τύπου του Σύριζα, Πάνος Σκουρλέτης.
Στην συνέντευξή του σχολίασε και την συνεχώς αυξανόμενη φημολογία για την έλευση ενός τρίτου μνημονίου, που θα καταστεί αναγκαίο για να κλείσει τις χρηματοδοτικές ελλείψεις που έχει παραδεχτεί μέχρι και ο Βαρουφάκης. Ο Σκουρλέτης εμφανίστηκε θετικός σε ένα νέο πακέτο στήριξης, επιχειρώντας για άλλη μία φορά να κοροϊδέψει τον Λαό.
Συγκεκριμένα είπε ότι είναι καλοδεχούμενο ένα νέο πακέτο χρηματοδότησης, αρκεί να είναι «αντιμνημονιακό». Κοινώς ισχυρίζεται ότι υπάρχει η περίπτωση οι διεθνείς τοκογλύφοι να δώσουν λεφτά στη χώρα τσάμπα και βερεσέ, μόνο και μόνο γιατί συμπαθούν τον mister Tsipra. Αυτό που είναι προφανές σε κάθε εχέφρον άνθρωπο είναι ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι δίνοντας ένα νέο δάνειο στην Ελλάδα, θα απαιτήσουν ακολούθως νέα μέτρα που θα εξασφαλίσουν την αποπληρωμή του.
Το πραγματικό ζητούμενο για την Ελληνική Οικονομία είναι να καταστεί ανεξάρτητη και να μην απαιτεί συνεχώς νέα δάνεια για να συνεχίζει την ύπαρξή της. Είναι απολύτως σαφές ότι τα δάνεια φέρνουν τα μνημόνια και οι πολιτικές των μνημονίων εντείνουν την ύφεση. Για τον απλούστατο λόγο ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι δεν ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη και την ευημερία των Ελλήνων, αλλά για την διασφάλιση καλύτερης τιμής για να αγοράσουν οι εταιρείες τους τις δομές της χώρας.
Ας αφήσει, λοιπόν, ο Σκουρλέτης και οι λοιποί συριζαίοι τα «αντιμνημονιακά» μνημόνια και ας αρχίσουν τώρα τις διαδικασίες για λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους, καταγγελία του μνημονίου και διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους. Αυτήν την εντολή τους έδωσε ο Ελληνικός Λαός με την εξόχως πρόσφατη λαϊκή του εντολή. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς εκ του πονηρού!  ΠΗΓΗ

Σόιμπλε: Ας λένε και καμιά κουβέντα παραπάνω, αρκεί να εφαρμόζουν το μνημόνιο

Στα μέσα της δεκαετίας του ’80, και με αφορμή κάποιες αντιρρήσεις που είχε εκφράσει στα λόγια ο τότε πρωθυπουργός Άντριου Παπάντριου για μια πτυχή της αμερικανικανονατοϊκής πολιτικής, Έλληνας δημοσιογράφος ρώτησε τον αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα, αν τον ανησυχεί η στάση του μεγάλου Παπατζή. Και τότε, αυτός του απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια:«Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο Παπανδρέου, αλλά τι κάνει».
Κάπως έτσι εξηγείται τώρα και ο Σόιμπλε, με τους φραστικούς λεονταρισμούς των Τσιπροκαμμένων. Μιλώντας, λοιπόν, στο γερμανικό κανάλι ZDF ότι δεν τον ενδιαφέρουν όσα λένε οι βρυχόμενοι ποντικοί στις συνεντεύξεις τους, αλλά αυτά για τα οποία έχουν δεσμευτεί πως θα πράξουν: «Με ενδιαφέρει ελάχιστα το τι λένε οι Έλληνες στις συνεντεύξεις τους. Με ενδιαφέρουν αυτά στα οποία έχουν δεσμευτεί». 


Προφανώς, οι ξένοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι κατά καιρούς ηγέτες της Ελλάδος έχουν μια έφεση στο… παραμύθι για εσωτερική κατανάλωση και τους επιτρέπουν να λένε και καμιά κουβέντα παραπάνω, αν είναι πειθήνιοι και εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους στην πράξη!  ΠΗΓΗ

Λύσσα του κλεφτοΠασόκ του 3% κατά της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ
«Διαφωνώ με τις απόψεις σου και θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να μην μπορείς να τις εκφράζεις». Παραφράζοντας την γνωστή ρήση του Βολταίρου, μπορούμε να αντιληφθούμε το πώς επιχειρείται να πνιγεί οποιαδήποτε απόπειρα έκφρασης των απόψεων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το γεγονός ότι το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών κατετάγη στην Τρίτη θέση σε δύο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, παρά την εναλλαγή της πλήρους αποσιώπησης της φωνής της με την συνεχή λασπολογία εις βάρος της, φαίνεται ότι δεν έχει καμία αξία και σημασία τόσο για τους θαμώνες του ψευδεπίγραφου «συνταγματικού τόξου» όσο και για τους «νταβατζήδες» των ΜΜΕ και τους έμμισθους υπαλλήλους τους.
Μια χαραμάδα ελεύθερης έκφρασης, η οποία απεικονίστηκε το βράδυ της Κυριακής σε τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιάζει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος, γέμισε με «αγανάκτηση» τους ψευτοδημοκράτες της πολιτικής και της δημοσιογραφίας. Το γεγονός ότι ο έγκλειστος για τις ιδέες του Ηλίας Κασιδιάρης, μέσα από την «άνεση» ενός καρτοτηλεφώνου, είπε την άποψή του στην εκπομπή του Νικολόπουλου προκάλεσε την αντίδραση κάποιου ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ονόματι Ανδρουλάκη, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Mega για το ότι, ως μια εξαίρεση στον κανόνα, ένας Βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (ενός κόμματος με μεγαλύτερη εκλογική απήχηση από το ΠΑΣΟΚ) μπόρεσε κάτω από αντίξοες συνθήκες να υπερασπίσει τις θέσεις του Κόμματός του, καθώς επίσης και την Αθωότητα των προφυλακισμένων Χρυσαυγιτών απέναντι στην κυβερνητική σκευωρία και δίωξη που διέπραξε ο Σαμαράς.
Όταν μάλιστα η «αγανάκτηση» αυτή προέρχεται από τις τάξεις ενός θνήσκοντος (απο) κόμματος, το οποίο έκλινε σε όλες τις πτώσεις την λέξη «κλέφτης» και κοινωνικοποίησε τα σκάνδαλα και την διαφθορά, ένα (από) κομμα που χρωστάει αμύθητα ποσά στο Δημόσιο, τότε οι λέξεις απύθμενο θράσος είναι οι πλέον κατάλληλες για να περιγράψουν την όλη κατάσταση. Το ΠΑΣΟΚ, το οποίο στις πρόσφατες εκλογές ένιωσε την καυτή ανάσα του Βασίλη Λεβέντη (στην Θεσσαλονίκη μάλιστα η "Ένωση Κεντρώων" ξεπέρασε το κλεφτοΠασόκ), «δεν δικαιούται δια να ομιλεί», όπως είχε πει στο παρελθόν ένα αλήστου μνήμης στέλεχός του, που είχε μπλεξίματα (και αυτός) με την Δικαιοσύνη.
Στην παρέμβαση που έκανε ο Νικολόπουλος και στην εύλογη απορία του, πού είναι το μεμπτό στο να παρουσιάζει την άποψη ενός εκλεγμένου Βουλευτή, ο οποίος ανήκει στην Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας, καθώς και στην αναφορά του στην γνωστή ρήση του Βολταίρου, ο Ανδρουλάκης βρήκε σύμμαχο στο πρόσωπο του… Καμπουράκη, ο οποίος είπε ευθαρσώς ότι «εμείς Χρυσαυγίτες δεν βγάζουμε», κάνοντας μάλιστα και χαρακτηριστικές κινήσεις, για να εισπράξει στην συνέχεια τα εύστοχα ειρωνικά σχόλια του Νικολόπουλου.

Εκεί στο Mega βγάζουν μόνο όσους δεν αντιστέκονται στις επιθυμίες του Μπόμπολα και του Ψυχάρη και αυτό εξέφρασε με την αρνητικότητά του ο έμμισθος υπάλληλός του Καμπουράκης. Όσο για τα περί «ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης», που ξεστόμισε ο πασόκος βουλευτής, δεν περιμέναμε τίποτε το διαφορετικό από τον εκπρόσωπο του κόμματος που κατέστρεψε τον Τόπο. Ένα κόμμα λαομίσητο και ξοφλημένο, το οποίο είναι αμφίβολο εάν θα μπορέσει να συμμετάσχει αυτοτελώς στις επόμενες εκλογές. Το υπηρετικό προσωπικό του αντεθνικού μνημονιακού κατεστημένου, είτε πρόκειται για πολιτικάντηδες είτε για δημοσιογραφίσκους, δείχνει το μένος του κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αποδεικνύοντας και μ’ αυτόν τον τρόπο ότι αποτελούμε την μόνη Γνήσια Αντισυστημική Πολιτική Δύναμη, η οποία αγωνίζεται έμπρακτα για την Πατρίδα και τον Λαό   Γιώργος Μάστορας

Έρχονται τα «κοράκια»: Μυστικές συναντήσεις Συριζαίων με τον Σόρος και άλλους «επενδυτές»
Η «Κόκκινη» επανάσταση οδηγείται προς την ολοκλήρωσή της, αφού όπως διαβάζουμε στο «Έθνος της Κυριακής» πραγματοποιήθηκαν αυτές τις μέρες μυστικές συναντήσεις μεταξύ των αξιωματούχων της «κομμουνιστικής» συγκυβέρνησης και εκπροσώπων διεθνών τοκογλυφικών funds, τα οποία ήρθαν για να πληροφορηθούν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας που κλείστηκε στο Eurogroup. H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Υπάρχουν δικαστές στην Αθήνα;
Άρθρο στην εφημερίδα "Εμπρός"

H ιστορία είναι γνωστή, αλλά είναι πάντα χρήσιμη και επίκαιρη, ειδικά στη σύγχρονη Ελλάδα: Στην Πρωσία του 18ου αιώνα ο Βασιλιάς Φρειδερίκος ο Μέγας είχε τα θερινά του ανάκτορα στην περιοχή Σανσουσί, κοντά στο Πότσδαμ. Δίπλα σε αυτά υπήρχε ένας ανεμόμυλος που έκανε θόρυβο και διατάρασσε τη γαλήνη του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κοιμηθεί. Έτσι, ο Φρειδερίκος κάλεσε το μυλωνά και απαίτησε να του πουλήσει τον ανεμόμυλό του. Όταν αυτός αρνήθηκε, ο βασιλιάς απείλησε ότι θα του πάρει το μύλο με τη βία. Η απάντηση του μυλωνά έμεινε παροιμιώδης και από τότε αποτελεί παράδειγμα της εμπεδωμένης στη λαϊκή συνείδηση, δικαιοσύνης: «Ναι, αλλά υπάρχουν δικαστές στο Βερολίνο».  ΟΛΑ ΕΔΩ!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!
Συνέντευξη Ηλία Κασιδιάρη στην εκπομπή «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής

«Οι κλέφτες είναι ελεύθεροι και οι έντιμοι βουλευτές φυλακισμένοι»  
Η εκπομπή «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» του Νίκου Νικολόπουλου, παρουσίασε συνέντευξη του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης σχολίασε την απόφαση της προέδρου της βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου για την παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής λέγοντας πως είχε υποχρέωση με τον θεσμικό της ρόλο να θέσει το ζήτημα, διότι το σύνταγμα προβλέπει την λειτουργία της βουλής με 300 βουλευτές και όχι με 294.
Απαντώντας στον κ. Νικολόπουλο σχετικά με την εκλογική διαδικασία είπε πως δεν υπήρχαν ελεύθερες εκλογές γιατί οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έκαναν προεκλογικό αγώνα από ένα καρτοτηλέφωνο παράνομα προφυλακισμένοι και επανεκλέγησαν μέσα από την φυλακή. Αυτό δεν άρεσε σε αυτούς που με πολιτικές εντολές έκλεισαν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην φυλακή και γι’αυτό τον λόγο αντέδρασαν όταν η πρόεδρος της βουλής είπε το αυτονόητο. Μάλιστα αυτοί που αντέδρασαν όπως ο Βενιζέλος και ο Μεϊμαράκης ήταν εκείνοι που επί ενάμιση χρόνο λειτουργούσαν την βουλή παράνομα και αντισυνταγματικά με λιγότερους βουλευτές.
Βέβαια αυτή την πρακτική ακολουθούσαν την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο επί 18 μήνες και τις αποφάσεις αυτές περιγράφει λεπτομερώς ο Μπαλτάκος στο επίμαχο βίντεο, όπου είχαν δοθεί πολιτικές εντολές από τον ίδιο τον Σαμαρά.
Σχετικά με την απόφαση του εισαγγελέα που απαγόρευσε στους βουλευτές να μεταβούν στην βουλή διότι σύμφωνα με το σκεπτικό του δεν είναι το επάγγελμα τους, επισήμανε ότι πρόκειται για γελοία δικαιολογία όπως και όλο το σκεπτικό της προφυλάκισης σύσσωμης της κοινοβουλευτικής μας ομάδας. Όλη η στημένη κατηγορία βασίζεται στο ότι οι βουλευτές γνώριζαν τι ήθελαν να πράξουν οι οπαδοί και φίλοι του κόμματος σε όλη την Ελλάδα, από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο.
Για την δική του προφυλάκιση επανέλαβε ότι βρίσκεται στην φυλακή γιατί σύμφωνα με τον εισαγγελέα Ντογιάκο οι δύο καραμπίνες με άδεια που του έδωσε το κράτος θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από μία άγνωστη εγκληματική οργάνωση για να κάνει στο μέλλον άγνωστα εγκλήματα. «Αυτές δεν είναι δικαστικές αποφάσεις αλλά δικαστικά εγκλήματα» είπε χαρακτηριστικά.
Για όλο το διάστημα των διώξεων και τις αντιδράσεις βουλευτών είπε πως μέσα στην βουλή είχε πλησιάσει συγκεκριμένος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας πως ο Σαμαράς έχει δώσει εντολή σε δικαστικούς να βάλουν φυλακή όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και δεν υπάρχει κανένας στο δικαστικό σώμα να αντισταθεί. Πράγμα που αποδεικνύεται από το βίντεο Μπαλτάκου και το ηχητικό ντοκουμέντο όπου ο ίδιος ο Σαμαράς δίνει εντολές στον Παναθηναϊκάκια να φυλακίσει τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Τελικά μετά από αυτές τις ατράνταχτες αποκαλύψεις ο μόνος που κατηγορείται είναι ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής για δύο κακουργήματα, ενώ δεν έχει καμία απολύτως διερεύνηση των καταγγελιών αυτών οι οποίες αποδείχθηκαν όλες αληθινές. Μάλιστα υπενθύμισε ότι ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης Αθανασίου ομολόγησε μέσα στην ολομέλεια της βουλής ότι έπαιρνε τηλέφωνο την προϊσταμένη των ανακριτών κατά την διάρκεια της ανακρίσεως του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου.
Κλείνοντας αναφέρθηκε στην απαλλακτική εισήγηση του συμβουλίου εφετών που ξεκαθαρίζει ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι αθώοι και το αναλύει με βάση ατράνταχτα νομικά επιχειρήματα. Παρόλα αυτά οι βουλευτές τους τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας παραμένουν στην φυλακή χωρίς κανένα στοιχείο εις βάρος τους.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕΣύσσωμη η Χρυσή Αυγή Αιτωλοακαρνανίας τίμησε τον οπλαρχηγό Γρηγόρη Λιακατά στην εκδήλωση της Ιστορικής μάχης του Ντολμά - Φωτογραφίες, Βίντεο  ΚΑΙ  Χρήστος Παππάς: Επιστρέψτε τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών

Ολυμπιονίκης από την Γεωργία ο «εγκέφαλος» της σπείρας των ληστών με το πυρωμένο σίδερο

Γράφει ο Δημήτρης Κουκούτσης
Είχαμε τονίσει στο παρελθόν το μεγάλο σκάνδαλο των Ελληνοποιήσεων στον Ελληνικό αθλητισμό. Όταν λοιπόν οι βουλευτές μας Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Λαγός κατήγγειλαν το φαινόμενο ξεσήκωσαν εναντίον τους έναν ορυμαγδό ύβρεων και αποδοκιμασιών. Τότε χαρακτηρίστηκαν ως απαίδευτοι, ρατσιστές, λασπολόγοι και διασπορείς μίσους.
Από τότε μέχρι σήμερα συνέβησαν όμως γεγονότα που δικαίωσαν τους βουλευτές μας και το κίνημα μας αλλά εις μάτην θα προσπαθήσετε να βρείτε έστω και μια αράδα γραμμένη στα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε. Όταν εμείς καταγγείλαμε δημοσίως τις αδιαφανείς διαδικασίες Ελληνοποιήσεων, την προέλευση και το ποιόν των αθλητών, όταν αμφισβητήσαμε το εθνικό τους φρόνημα κατηγορηθήκαμε αισχρά από όλον τον πολιτικό κόσμο, τους δημοσιογράφους και τα αφεντικά τους. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ  ΕΠΙΣΗΣΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΔΟΥΝ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ, ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ  


Με την εφημερίδα του Μπόμπολα παίρνεις δώρο λίγο Βαρουφάκη
Το φλέρτ της εγχώριας ολιγαρχίας και του Σύριζα συνεχίζεται ακατάπαυστα και οι διαβεβαιώσεις Τσίπρα ότι θα επιλέξει την ρήξη με τους «νταβατζήδες» έχει αρχίσει και θυμίζει κακόγουστο αστείο.
Ο μεν Σύριζα παρά τις αριστερές κορώνες δείχνει όλο και περισσότερο εξαρτώμενος από τις εφημερίδες και τα κανάλια, ώστε να μην αποκαλυφθεί στον Λαό το ψέμα του περί δήθεν ρήξεως με τους δανειστές, ενώ οι ολιγάρχες βρίσκονται στην διαδικασία προσεταιρισμού της νέας κυβέρνησης, προς ίδιον φυσικά όφελος.
Σε αυτή την κατεύθυνση είχαμε, χθες, την πρωτοφανή κίνηση της εφημερίδας του Μπόμπολα, «Έθνος», να κυκλοφορήσει με ένθετο το βιβλίο του Υπουργού Οικονομικών της κυβέρνησης Σύριζα, Γιάννη Βαρουφάκη, περί της επεξηγήσεως κάποιων οικονομικών όρων, που ακούγονται γενικώς στην σύγχρονη οικονομική επικαιρότητα.
Βεβαίως, το εν λόγω βιβλίο είναι πολύ προγενέστερο της υπουργοποίησης του Βαρουφάκη, συνεπώς είναι ακίνδυνο επί της παρούσης, παρότι θα ήταν εξόχως εύστοχη μία επικαιροποίησή του. Κοινώς θα ήταν εξόχως εύστοχο να έβγαζε κάποιος ένα ανάλογο επεξηγηματικό πόνημα, ώστε να πληροφορήσει τον Λαό τι σημαίνει «θεσμοί», τι διαφορές έχει αυτή η έννοια με την παλαιότερη λέξη «τρόικα», καθώς και να δοθεί μία πειστική εξήγηση σχετικά με το πώς μπορεί να επεκταθεί η δανειακή σύμβαση, χωρίς να επεκταθεί το μνημόνιο.
Βεβαίως ένα τέτοιο βιβλίο θα ήτο εξαιρετικώς βραχύ, αφού αμφότερες οι δύο ερωτήσεις έχουν απάντηση τραγελαφική για την συγκυβέρνηση, αφού καμία διαφορά δεν υπάρχει μεταξύ τρόικα και «θεσμών» ή μεταξύ «επέκτασης δανειακής συμβάσεως» και «επεκτάσεως μνημονίου». Θα άξιζε, όμως, να δούμε την εξομολόγηση ενός υπουργού ειδικευόμενου στα «βαφτίσια», τα οποία έχουν αποδεχτεί πλήρως οι εφημερίδες και τα κανάλια.   ΠΗΓΗ
Ωμή παραδοχή Συριζαίου Μητρόπουλου: Το Μνημόνιο δεν τελείωσε - H συμφωνία δεν επιτρέπει να το καταργήσουμε

Ζήτησε να μην ψηφιστεί από την βουλή η συμφωνία με τους δανειστές. Σκληρά κατά της συμφωνίας τάχθηκε ο Αλ. Μητρόπουλος μιλώντας στην Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ.
Για τη συμφωνία στο Eurogroup και την ανάγκη να ακυρωθούν με μονομερείς κινήσεις οι ρήτρες που περιέχονται σε αυτή και αφορούν στο Μνημόνιο αναφέρθηκε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ο Αλέξης Μητρόπουλος. Παράλληλα κάλεσε τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να μην έχουν αυταπάτες πως τελείωσε το Μνημόνιο γιατί αυτή η συμφωνία δεν μας επιτρέπει να το καταργήσουμε.
Επέμεινε πως κείμενο της συμφωνίας του Eurogroup δεν έχει ασάφειες ως προς τις δεσμεύσεις που είναι σε βάρος της χώρας ενώ ακόμη και η διατύπωση για το πλεόνασμα δεν οδηγεί σε χαμηλότερο πλεόνασμα και σημείωσε πως οι ρήτρες που φορτώνουν όλο το ψηφισμένο μνημόνιο θα πρέπει να ακυρωθούν με μονομερείς ενέργειες.
«Το κείμενο δεν έχει ασάφειες ως προς τις δεσμεύσεις που είναι σε βάρος της χώρας. Η διατύπωση για το πλεόνασμα δεν οδηγεί σε χαμηλότερο πλεόνασμα. Οι ρήτρες που φορτώνουν όλο το ψηφισμένο μνημόνιο να ακυρωθούν με μονομερείς κινήσεις. Να πάψετε να θεωρείτε ότι τελείωσε το μνημόνιο, γιατί μας απαγορεύουν να καταργήσουμε το ψηφισμένο μνημόνιο, καθώς υπάρχει η ρήτρα αναδοχης της ιδιοκτησίας του ψηφισμένου μνημονίου. Πρέπει να δώσουμε μάχη να απαντήσουμε σε ότι είναι βάρος της χώρας και βεβαίως να μην ψηφιστεί από τη Βουλή» είπε χαρακτηριστικά.  ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 9204863851311081001

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item