Widgets

ΚΑΡΓΑ ΔΟΥΛΕΜΑ! «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» λέει το Ανθελληνικό SYRIZA (για ποιους άραγε?)

Εμπαίζουν τον Ελληνικό Λαό οι νεομνημονιακοί του SYRIZA: «Λεφτά υπάρχουν» στο εξώφυλλο της “Αυγής”

2009: Ο Τζέφρυ Παπανδρέου έκανε εκτενή προεκλογική εκστρατεία με βασικό σύνθημα το «Λεφτά Υπάρχουν»
2010: Τον Απρίλιο ο Γιωργάκης μεταβαίνει στο Καστελόριζο από όπου κάνει την αναγγελία της προσφυγής της χώρας μας στο ΔΝΤ, με όλες τις συνέπειες που όλοι μας γνωρίζουμε.
Σήμερα η κομματική εφημερίδα του Σύριζα, «Αυγή», κυκλοφορεί με εξώφυλλο «Λεφτά Υπάρχουν» και υποσημείωση ότι αυτά θα προέλθουν από την πάταξη της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς. Πρόκειται, ουσιαστικά, για την ίδια ακριβώς ατάκα με τον Τζέφρυ, στηριζόμενη στο ίδιο επιχείρημα.
Όλοι γνωρίζουμε πως εν τέλει ο Τζέφρυ δεν έκανε κανένα βήμα για την πάταξη της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς, αλλά αντιθέτως έβαλε την χώρα μας στην εποπτεία του ΔΝΤ και έλαβε αλλεπάλληλα πακέτα φορομπηχτικών μέτρων εναντίον του Ελληνικού Λαού. Δεν θα μπορούσε, βεβαίως, να έρθει σε ρήξη με την διαπλοκή την στιγμή που ολάκερη η εξουσία του στηριζόταν στα κανάλια της κλεπτοκρατίας.
Τώρα ο Τσίπρας και η κομματική του εφημερίδα επαναλαμβάνουν το σύνθημα. Προτίθενται όμως να έρθουν σε σύγκρουση με την διαπλοκή; Το γεγονός ότι στηρίζουν ολόκληρη την εξουσία τους στην διακριτική ευχέρεια των καναλιών να αποκρύψουν την υπογραφή του νέου μνημονίου και να σέβονται το «λεξιλόγιο Βαρουφάκη» που προστάζει η τρόικα να λέγεται «θεσμοί» και το νέο… αριστερό μνημόνιο να καλείται «συμφωνία». Επιπλέον αυτών το γεγονός ότι οι βουλευτές και οι υπουργοί του Σύριζα έχουν πιάσει στασίδι στο MEGA μας δείχνει να καταλάβουμε τι πρόκειται να συμβεί.

ΣΧΕΤΙΚΟ => ΜΑΛΛΟΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ

Οι μεγαλόστομες εξαγγελίες περί «αναστολής της άδειας λειτουργίας του Μεταλλείου στις Σκουριές», έγινε εν μία νυκτί «έγκριση της άδειας», χωρίς όμως δημοσιότητα, αφού η είδηση «θάφτηκε» από τα ΜΜΕ. Ο δικηγόρος του δημοσίου, εντεταλμένος από την κυβέρνηση, στην εκδίκαση της υποθέσεως Siemens παρουσιάστηκε με… γραμμή Siemens.Ο Σύριζα έχει πλήρως ευθυγραμμιστεί με τις επιταγές της πλουτοκρατίας και το μόνο που απομένει είναι να καταρρεύσει η επικοινωνιακή διαχείριση της κωλοτούμπας του.

Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να φέρει την κάθαρση στον τόπο αυτό, γιατί είναι η μόνη πολιτική δύναμη που έχει δεχτεί την πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος και συνεχίζει τον Αγώνα συνεχώς γιγαντούμενη.
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε το κάτωθι Δελτίο Τύπου: "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιστό αντίγραφο του παλιού Παπανδρεϊκού μνημονιακού ΠΑΣΟΚ των απατεώνων που διέλυσε την χώρα και την έσυρε στην μέγγενη του ΔΝΤ και των ξένων τοκογλύφων". ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!


«Ο Τσίπρας συνεχίζει την καταστροφική πολιτική Σαμαρά, επεκτείνει την δανειακή σύμβαση της υποτέλειας και αντιγράφει πιστά την διεφθαρμένη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ.»   -   « Αφού ο Τσίπρας προσκύνησε την Μέρκελ και τους γερμανούς τοκογλύφους, τώρα βάζει τους Τσακαλώτο και Βαρουφάκη να παίζουν θέατρο για να εξαπατήσει τους Έλληνες πολίτες που πληρώνουν με αίμα την μνημονιακή πολιτική του.» Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΗΠΟΤΕ! Μήνυμα Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου

Πράξη νομοθετικού περιεχομένου και αιματηρή φορολόγηση από ΣΥΡΙΖΑ

Ο Τσίπρας συνεχίζει το καταστροφικό έργο Σαμαρά-Βενιζέλου με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, νέους αιματηρούς φόρους ακόμα και για ανείσπρακτα ενοίκια και πλήρη υποταγή στη γερμανική οικονομική ολιγαρχία.  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Γραφείο Τύπου
Επίθεση της συγκυβέρνησης στους Έλληνες: 33% φόρος για ενοίκια που δεν εισπράχτηκαν!


Μπορεί η κυβέρνηση να προφασίζεται ένα φιλολαϊκό προφίλ και να επιχειρεί επικοινωνιακή διαχείριση της μνημονιακής μετάλλαξής της, όμως δεν μπορεί να υπεκφεύγει μονίμως της πραγματικότητας, την οποία θα δουν μπροστά τους οι Έλληνες πολίτες στα σημειώματα της εφορίας, αλλά και στο εισόδημά τους.
Όπως είναι γνωστό τα περισσότερα ακίνητα, που δεν ανήκουν σε μεγαλοκαρχαρίες, αλλά σε απλούς ανθρώπους, οι οποίοι επένδυσαν τον μόχθο ετών σε ένα ακίνητο, ενοικιάζονται ουσιαστικά άνευ αντιτίμου, επειδή οι ενοικιαστές δεν μπορούν να αποπληρώσουν το ενοίκιο. Ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσεως αυτοί οι άνθρωποι έχουν ένα περιουσιακό στοιχείο, το οποίο δεν τους αποφέρει κέρδη, αλλά έξοδα, αφού συνεχίζουν να πληρώνουν κανονικά τον ΕΝΦΙΑ και όποια άλλα έξοδα συντήρησης έχει το κτίσμα.
Σύμφωνα, λοιπόν, με εγκύκλιο της ΓΓΔΕ αυτοί οι άνθρωποι θα φορολογηθούν κανονικότατα σαν να είχαν εισπράξει τα ενοίκια. Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται «οι ιδιοκτήτες θα υποχρεωθούν να πληρώσουν φόρο 11% για εισόδημα από ενοίκια έως 12.000 ευρώ ή 33% για τυχόν επιπλέον ποσά, εκτός αν πρόκειται για εταιρίες που φορολογούνται με 26% έως τις 50.000 ευρώ και 33% το υπερβάλλον».
Παρακάτω διευκρινίζεται ότι πλέον δεν προβλέπεται η εκχώρηση των ανείσπρακτων ενοικίων στο Δημόσιο, συνεπώς οι ιδιοκτήτες καλούνται να πληρώσουν για ενοίκια που δεν έχουν εισπράξει. Έτσι, πλέον, φορολογείται και η ανθρωπιστική διάθεση κάποιου ανθρώπου, ο οποίος δεν πραγματοποιεί έξωση σε έναν πιθανώς άνεργο που δεν δύναται να αποπληρώσει το ενοίκιο του.  ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΟ ΠΡΩΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ – ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Ένα βήμα πριν την αποπομπή του από την κυβέρνηση ο Βαρουφάκης;

Οι συνεχείς γκάφες του, καθώς και η life style αισθητική που τον διέπει, η οποία πλέον, μετά τον αρχικό «μήνα του μέλιτος» του ΣΥΡΙΖΑ με την εξουσία, οδηγεί σε ολοένα και πιο αρνητική διάθεση τον κόσμο απέναντί του, φαίνεται ότι θα αποτελέσουν τον λόγο της αποπομπής του από την κυβέρνηση. Ο λόγος, φυσικά, για τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη, ο οποίος μπορεί  να καλύφθηκε, για μια ακόμη φορά, από την κυβέρνηση σε σχέση με το δημοσίευμα της Bild ότι αποχωρεί από το υπουργείο του, αλλά είναι ολοφάνερο ότι σ’ αυτήν την περίπτωση ισχύει το ρητό «δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά». Με χλευαστικό τρόπο η γερμανική φυλλάδα γράφει για τον Βαρουφάκη ότι «Αρχικά ήταν ο κουλ υπουργός της Ελλάδας. Μετά ήταν ο ψεύτης υπουργός. Τώρα, ο  Έλληνας υπουργός Οικονομικών λέει να φεύγει».
Η Bild κάνει, επίσης, αναφορά σε όλα όσα θεωρεί ότι ενόχλησαν τον Τσίπρα, έτσι ώστε να αποφασίσει την αποπομπή του από το κυβερνητικό σχήμα: Η πολυτελής και γεμάτη χλιδή φωτογράφιση για το Paris Match, η γνωστή χειρονομία του προς την Γερμανία, αλλά και τα όσα έγιναν στις Βρυξέλλες. Αναφέρεται ακόμη και στην πρόσφατη φράση του Βαρουφάκη στην Κρήτη «Να είστε μαζί μας και μετά την ρήξη», υποστηρίζοντας ότι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενοι σ’ αυτόν χρησιμοποιούν την έκφραση «ο άνθρωπος δεν κρατιέται».
Ανεξαρτήτως από τις όποιες πιθανές «σάλτσες» της Bild και την αναγκαία (για ψυχολογικούς λόγους) διάψευση κυβερνητικών πηγών, ότι αναμένεται παραίτηση του Βαρουφάκη, είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει θέμα αντικατάστασής του. Ο Βαρουφάκης με την ασχετοσύνη του και την μη εξοικείωσή του με την τυπική πολιτικάντικη φρασεολογία αποτελεί τον πιο «αδύναμο κρίκο» της κυβέρνησης. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με τον απίστευτο ναρκισσισμό του, την συνεχή αυτοπροβολή του και την επιδειξιομανία που τον διακατέχει, περισσότερο αρνητικό πρόσημο παρά θετικό αποτελεί για τον ΣΥΡΙΖΑ. Η μη παρουσία του στις Βρυξέλλες δίπλα στον Τσίπρα (ο οποίος πήρε μαζί του τον Δραγασάκη) ήταν ένα μήνυμα από το κοντινό μέλλον.
Ο χρόνος έχει αρχίσει ήδη να μετράει αντίστροφα γι αυτόν. Η απορία που μένει είναι τι πολιτικό τίμημα θα καταβάλλει ο Τσίπρας για να ξεφορτωθεί αυτόν και την μεγαλομανία του, με δεδομένο ότι ο Βαρουφάκης όταν φύγει είναι σίγουρο ότι θα ανοίξει το στοματάκι του…  Γιώργος Μάστορας
Η Λαϊκή επιδοκιμασία στους άνδρες των ΟΥΚ είναι η καλύτερη απάντηση στους εθνομηδενιστέςΤα αμέτρητα επικριτικά σχόλια στο διαδίκτυο εναντίον του ΠΑΣΟΚ, του Παπαδημούλη και της Κατριβάνου, για τον «αποτροπιασμό» τους ως προς τα συνθήματα των Ανδρών των ΟΥΚ, ήταν η καλύτερη απάντηση στις ιδεοληψίες των διαφόρων εθνομηδενιστών ανεξαρτήτου κομματικής ένταξης. Δεν χρειάζεται να αναπαράγουμε τα διάφορα «κοσμητικά» επίθετα, με τα οποία «έλουσαν» τους υβριστές των ΟΥΚ οι επισκέπτες των διαδικτυακών ιστοσελίδων.
Καταλαβαίνουμε ότι «γιωτάδες» όπως ο Βενιζέλος, καθώς και «ροζ» μπολσεβίκοι, όπως ο Παπαδημούλης και η Κατριβάνου, δεν μπορούν να νιώσουν, έστω και στοιχειωδώς, την έννοια και την σημασία του Ελληνικού Στρατού. Χαμένοι ανάμεσα στα στενά συντηρητικά συμφέροντά τους, καθώς και στις αντεθνικές απόψεις των ανάλογων ιδεών που ακολουθούν, αδυνατούν να νιώσουν την αλληλοσύνδεση Λαού και Στρατού.
Η πιο ηχηρή, ωστόσο, «απάντηση» δόθηκε ανήμερα της 25ης Μαρτίου, όπου η δημόσια τηλεόραση κατέγραψε ποσοστά τηλεθέασης – ρεκόρ από τις 11 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι. Συγκεκριμένα, έφτασε το 46,9% σε γενικό σύνολο, σε ορισμένες περιπτώσεις άγγιξε το 52,8% ενώ στα νεανικά κοινά το κοντέρ έδειξε 35,7%.
Την ίδια ώρα που οι πάσης φύσεως εθνομηδενιστές ενοχλούνται από τα συνθήματα των Ανδρών του Ελληνικού Στρατού, ο Λαός μας στηρίζει το Στράτευμα, είτε με την φυσική του παρουσία στους χώρους των παρελάσεων είτε με την τεράστια τηλεθέαση κατά την διάρκεια της προβολής τους.  Γιώργος Μάστορας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ. ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΤΩΝ ΡΙΨΑΣΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ

Ιδού γιατί αμερικανοί, σιωνιστές και η Μέρκελ διέταξαν την δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής

Την επαύριο της παράνομης, αντισυνταγματικής και πραξικοπιματικής σύλληψης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των Συναγωνιστών μας, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, είχε ευθαρσώς πει: «Επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο. Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό, σαφώς ο Πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι».
Τους λόγους που οδήγησαν αυτούς τους υπερεθνικούς, συνωμοτικούς μηχανισμούς να ασχοληθούν με τα ελληνικά πολιτικά πράγματα, τον αποκαλύπτουν σήμερα ο πολύς Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ και ένα δημοσίευμα της εργαζόμενης στην αμερικανική ΜΚΟ, Foreign Policy Association, Hannah Gais.
Ο Μπρεζίνσκι στην ανάλυσή του σημείωνε τον φόβο μίας «παράλυσης» του ΝΑΤΟ σε ενδεχόμενη ανάγκη λήψης στρατιωτικών μέτρων ενάντια στην Ρωσία. Συγκεκριμένα είπε: «Όμως στο ΝΑΤΟ ισχύουν διάφορες διαδικασίες, μεταξύ αυτών και η αρχή της ομοφωνίας. Αυτό σημαίνει ότι το ΝΑΤΟ μπορεί να παραλύσει για ένα διάστημα, ακόμη και από την Ελλάδα που είναι φίλη της Ρωσίας και η οποία φυσικά διαθέτει δικαίωμα βέτο».
Είναι σαφές, λοιπόν, ότι μία αποσκίρτηση της Ελλάδος από το αμερικανοσιωνιστικό άρμα στην δεδομένη στιγμή που υφίστανται συνεχείς ήττες από τους Ρώσους σε Συρία και Ουκρανία θα ήταν τουλάχιστον καταστροφική. Ταυτοχρόνως μία τέτοια εξέλιξη θα ήταν εξόχως ευεργετική για τα ελληνικά συμφέροντα, αφού γεωπολιτικώς και οικονομικώς οι «δυτικοί σύμμαχοι» ήταν μονίμως ενάντιοι σε μία Ελλάδα ανεξάρτητη και ισχυρή, ξεκινώντας μάλιστα από τις πρώτες ημέρες του ελληνικού κράτους και τα «Δάνεια του Αγώνα».
Γιατί, όμως, οι αμερικανοσιωνιστές δεν φοβούνται τέτοια εξέλιξη από τους συριζαίους και τους «καμμένους»; Γιατί αυτοί αφήνονται να κάνουν την δίγλωσση πολιτική τους χωρίς να διώκονται και χωρίς να ενοχλούνται επί της ουσίας, έχοντας στο πλευρό τους όλο το κατεστημένο, ευρωπαϊκό, αμερικανικό και εγχώριο; Την απάντηση την δίνει η Hannah Gais στο άρθρο της, όπου ευστόχως σημειώνει ότι «πιθανότατα ο Σύριζα χρησιμοποιεί τις ελληνορωσικές σχέσεις ως μία μορφή πίεσης προς την τρόικα»Γνωρίζει η αρθρογράφος της συστημικής αμερικανικής ΜΚΟ ότι ο Σύριζα, παρά τις μεγαλόστομες δηλώσεις του, υπέγραψε την επέκταση των κυρώσεων έναντι της Ρωσίας και διατηρεί άριστες σχέσεις με τους ολετήρες του Ελληνισμού.
Γιατί, όμως, έφτασαν στο σημείο να διατάξουν την δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής, την οποία εκτέλεσε πρόθυμα η εγχώρια κλεπτοκρατία για να αποφύγει την κάθαρση; Κυρίως επειδή η Χρυσή Αυγή δεν είναι δίγλωσση και προτίθεται όντως να κάνει πράξη τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. Το κρίσιμο σημείο, όμως, στην εν λόγω διαταγή είναι αυτό που σημειώνει η Hannah Gais και πριν από αυτή έχουν σημειώσει τόσο ο Κρούγκμαν, όσο και ο Τσόμσκι και ο Τσίπρας: «Αν ο Σύριζα αποτύχει στην αποστολή του να σώσει την ελληνική οικονομία, τότε πιθανότατα έρχεται η Χρυσή Αυγή».   ΠΗΓΗ
Γεώργιος Επιτήδειος: Να σταματήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση να εισάγει τρομοκράτες - ΒΙΝΤΕΟ


Στα πλαίσια της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλες τοποθετήθηκε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, για το θέμα της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Γειτονίας και έθιξε την ασύμμετρη απειλή που αντιμετωπίζει η Ήπειρος μας από το λαθρεμπόριο, την λαθρομετανάστευση και την τρομοκρατία.
Ακολουθεί το κείμενο: "Κυρία Πρόεδρε, από το 2003, οπότε και σχεδιάστηκε η Ευρωπαϊκή Πολιτική Γειτονίας, έχουν σημειωθεί πολλές και μεγάλες αλλαγές στη γειτονιά της Ευρώπης. Παντού επικρατεί αστάθεια, μεγάλος αριθμός παρανόμων μεταναστών κινείται προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, έχουμε δραστηριότητες παρανόμου εμπορίου και την απειλή της τρομοκρατίας. Όλα αυτά δημιουργούν απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης και πρέπει να αντιμετωπιστούν με τον ενδεδειγμένο τρόπο.
Η πολιτική γειτονίας δεν πρέπει να στηρίζεται μόνο στο οικονομικό όφελος. Πρέπει να στηρίζεται στις αρχές και τις αξίες της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Πρέπει να βοηθήσουμε τις χώρες αυτές, ούτως ώστε να μην εξάγουν τα προβλήματά τους στην Ευρώπη. Το σοβαρότερο όμως που πρέπει να κάνουμε είναι να μην αναμιγνυόμαστε στις εσωτερικές τους διαφορές και κυρίως στις εμφύλιες διαμάχες τους. Αναλογιστείτε τι έγινε με την Ουκρανία, τη Λιβύη και κυρίως με τη Συρία, όπου δημιουργήσαμε το τέρας του ISIS που κινδυνεύει και απειλεί να φάει τον Φρανκενστάιν."  ΠΗΓΗ

Μας δουλεύει ο Πανούσης; Αφού άνοιξε τα κέντρα κράτησης, τώρα λέει “Η χώρα δεν αντέχει άλλους μετανάστες”!

Θα επιληφθεί ο εισαγγελέας Ρατσισμού για τις δηλώσεις του;
Οι παλινωδίες της κυβέρνησης Τσίπρα, η σύγχυση που την διακατέχει αλλά και η διγλωσσία της απεδείχθησαν για μια ακόμη φορά. Ο υπουργός Προ. Πο. Γιάννης Πανούσης επισκέφθηκε πρόσφατα τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών και αφού απεφάνθη πως η κατάσταση είναι απαράδεκτη, άνοιξε τις πύλες κι άρχισε η αποβίβαση εκατοντάδων λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας.
Σήμερα από την Τρίπολη όπου επισκέφθηκε την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου και την Περιφερειακή Διεύθυνση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου έκανε μια μεγαλειώδης κυβίστηση, αποδεικνύοντας ότι η παρούσα συγκυβέρνηση Σύριζα - ΑΝΕΛ δεν έχει καμία ταύτιση λόγων και έργων. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη βαδίζοντας στα χνάρια του Σαμαρά, λέγοντας δηλαδή κάτι μόνο για να το πει χωρίς ουδόλως να το εννοεί, δήλωσε αναφορικά με τις Λιμενικές Αρχές και την είσοδο λαθρομεταναστών: "να δούμε πώς θα χειριστούμε το θέμα, γιατί η χώρα δεν αντέχει άλλους μετανάστες"!
Μάλιστα, πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω και κάνοντας ολική κυβίστηση αναφορικά με τα Κέντρα Κράτησης Μεταναστών, ο Γιάννης Πανούσης εξέφρασε τον προβληματισμό του ότι είναι πολύ πιθανόν να ξαναγεμίσουν, αφού όπως σημείωσε, μόλις χθες μπήκαν στην Μυτιλήνη 800 νέοι μετανάστες κι αναμένεται αύξηση της εισροής μεταναστών το καλοκαίρι, επισημαίνοντας ότι τα θαλάσσια σύνορα της χώρας είναι δύσκολο να φυλαχτούν.
Γιατί άραγε όταν η Χρυσή Αυγή από μακρού χρόνου είχε επισημάνει με πλείστες θέσεις και πολιτικές εκδηλώσεις το μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης για την Πατρίδα μας λογίζεται ως ρατσιστική και όταν οι πολιτικοί της ψοφοδεξιάς και τους Σύριζα αναπαράγουν την ίδια και πιο ακραία ρητορική δεν κινείται φύλλο; Έχει η παρούσα συγκυβέρνηση το ελάχιστο ενδιαφέρον να ασχοληθεί με αυτήν την πραγματική απειλή για τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της χώρας ή θα δώσει λύσεις τύπου Τασίας Χριστοδουλοπούλου;
Τέλος, θα επιληφθεί ο εισαγγελέας Ρατσισμού για τις εμπρηστικές δηλώσεις του κ. Πανούση ή ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τον περιορισμό της πολιτικής δράσης της Χρυσής Αυγής;  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία η αύξηση των νοσοκομειακών αποβλήτων


Η εμπαθής Σπυράκη αποκάλυψε για ακόμη μια φορά το σύμπλεγμά της με την Χρυσή Αυγή
Αποχώρησε η Σπυράκη από συζήτηση για την ενεργειακή πολιτική της Ελλάδας, επειδή παρίστατο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής
Η είδηση μας έρχεται από το Ευρωκοινοβούλιο και αφορά την Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη. Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη μέχρι πρόσφατα ήταν δημοσιογράφος του MEGA και πρωταγωνίστρια των αποκαλύψεων για νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος το 2012.
Η εν λόγω Ευρωβουλευτής – δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει, σε συνέντευξή της, πως την στιγμή που ο Σαμαράς έκανε τρομοκρατική προεκλογική εκστρατεία ότι άμα δεν κερδίσει η νουδούλα θα κλείσουν τα ΑΤΜ, αεροπλάνα έφερναν εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να μην κλείσουν τα ΑΤΜ και οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι ενώ γνώριζαν την αλήθεια δεν μίλαγαν, ώστε να κερδίσει τις εκλογές η ψοφοδεξιά.
Τώρα η Μαρία Σπυράκη έβγαλε δήλωση για τους λόγους που δεν συμμετείχε σε συζήτηση περί της ενεργειακής πολιτικής της Ελλάδος. Ιδού τι είπε: “Αρνήθηκα την πρόσκληση του Ινστιτούτου Ενέργειας Νοτιανατολικής Ευρώπης, να συμμετάσχω σε συζήτηση με θέμα «Ενεργειακή Πολιτική της Ελλάδος στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Στρατηγικής για την Ενέργεια και το Περιβάλλον»,εξαιτίας της συμμετοχής εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής. Τα Ινστιτούτα όπως και οι πολίτες πρέπει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους”.
Αυτή η δήλωση της Σπυράκη δείχνει ξεκάθαρα έναν δρόμο προς τους Έλληνες πολίτες. Οι ψοφοδεξιοί, υπεύθυνοι της δυστυχίας των Ελλήνων και βοηθοί στην συγκάλυψη της εγκληματικής δράσεως του ΠΑΣΟΚ, υποχωρούν και αποχωρούν όπου υπάρχει έστω και ένας Χρυσαυγίτης.
Συνεπώς η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη επιλογή, προκειμένου ο Έλληνας να απαλλαγεί από τη Νέα Δημοκρατία που τόσα δεινά έχει επιφέρει στον τόπο. Στηρίζουμε και πλαισιώνουμε την Χρυσή Αυγή για να δύσει επιτέλους η Νέα Δημοκρατία!  ΠΗΓΗ
FREE HELLAS web RadioΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 883472428031141860

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item