Widgets

Αν δεν έχεις «ΜΠΑΡΜΠΑ στην ΚΟΡΩΝΗ» (SYRIZA), μένεις ΑΝΕΡΓΟΣ και ΠΕΙΝΑΛΕΟΣ! Ο «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ» Mr.Alexis διόρισε τον 1ο ΞΑΔΕΡΦΟ του στο ΥΠΕΞ [δείτε το ΦΕΚ]


Θέση ειδικού συμβούλου στο υπουργείο Εξωτερικών καταλαμβάνει ο ξάδελφος του πρωθυπουργού, Γιώργος Τσίπρας, διεθνολόγος και αρθρογράφος της εφημερίδας «Αυγή».  Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεων
ο Γιώργος Τσίπρας διορίζεται στο Πολιτικό Γραφείο του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, σε θέση Ειδικού Συμβούλου κατηγορίας ΠΕ με βαθμό Β και εισαγωγικό ΜΚ.

Σημειωτέον ότι τον Φεβρουάριο του 2012 το όνομα του Γιώργου Τσίπρα είχε ακουστεί ξανά, καθώς ήταν μεταξύ μετακλητών υπαλλήλων που προορίζονταν για το γραφείο του αντιπροέδρου της Βουλής, Αναστάστιου Κουράκη.  ΠΗΓΗ




Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο διορισμός του Γ. Τσίπρα του Ηρακλή στο πολιτικό γραφείο του Ν. Κοτζιά σε θέση ειδικού συμβούλου, σύμφωνα με το Βηματοδότη.

“Αν διαβάσετε την Εφημερίδα Κυβερνήσεως θα διαπιστώσετε ότι υπήρξε ένας διορισμός στο υπουργείο Εξωτερικών”, γράφει ο Βηματοδότης και αποκαλύπτει ότι τη θέση ειδικού συμβούλου στο συγκεκριμένο υπουργείο πήρε ο πρώτος ξάδερφος του Αλ. Τσίπρα και πρώην αρθρογράφος στην εφημερίδα “Αυγή”.
Διαβάζουμε στο Βηματοδότη:
Πρόκειται για τον Γεώργιο Τσίπρα του Ηρακλή, ο οποίος διορίζεται με απόφαση του υπουργού Εξωτερικών στο πολιτικό γραφείο του Ν. Κοτζιά σε θέση ειδικού συμβούλου. Ο Γ. Τσίπρας τυγχάνει να είναι πρώτος εξάδελφος του Πρωθυπουργού, διεθνολόγος (και αρθρογράφος της «Αυγής») και είχε εμφανιστεί στο υπουργείο Εξωτερικών από την πρώτη ημέρα, από την ώρα δηλαδή που ο κ. Κοτζιάς το παρέλαβε από τον Ευ. Βενιζέλο.



Ωστόσο, ο Γιώργος Τσίπρας δεν είναι απλώς ένας ξάδερφος του Αλέξη.

Είναι διεθνολόγος, υπήρξε μετακλητός υπάλληλος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν ανήκει στον  πυρήνα των «προεδρικών» της Κουμουνδούρου.

Προέρχεται από την (πρώην) συνιστώσα ΚΟΕ, γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και δύο πρώτα ξαδέρφια μπορεί να ανήκουν σε  διαφορετικές τάσεις!  πηγη


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! 100 ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ«ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ» ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ! (Φανταστείτε τι έχει να γίνει τώρα στην κυβέρνηση, ΤΟ ΠΑΡΤΥ των ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!


Η λίστα Βαρουφάκη και η μνημονιακή πολιτική του Σύριζα


Η μνημονιακή κυβίστηση του Σύριζα και η λίστα Βαρουφάκη αποτελούν συνέχεια της καταστροφικής πολιτικής ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και αποδεικνύουν την απόλυτη ανεπάρκεια του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης.  Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Εσωκομματικό «μακελειό» στον Σύριζα μετά την παράταση του Μνημονίου


Χαμός έχει γίνει στον Σύριζα με την συμφωνία που έκλεισε η κυβέρνηση με τους διεθνείς τοκογλύφους για την παράταση του μνημονίου. Το αρχικό μούδιασμα έχει αρχίσει και εκτυλίσσεται σε ανοιχτή και ολομέτωπη «σύγκρουση» με ηχηρότατες δηλώσεις, που σκοπό τους έχουν την εμφάνιση μίας διχόνοιας εντός της κυβερνήσεως.



Από την μία μεριά έχουμε στελέχη του Σύριζα, όπως ο Χρυσόγονος και ο επιλαχών γραμματέας της Κ.Ε. του Σύριζα, Καλύβης, οι οποίοι λένε ότι η κυβέρνηση σε περίπτωση που ζοριστεί παραπάνω θα πρέπει να προσφύγει σε εκλογέςΑπό την άλλη μεριά έχουμε την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία επανέλαβε την δήλωση Γλέζου, λέγοντας: «Οι δυνάμεις που στηρίζουν την κυβέρνηση και η κοινοβουλευτική πλειοψηφία των δύο κομμάτων δεν είναι διατεθειμένες να βαφτίσουν το κρέας- ψάρι και να υπαναχωρήσουν στις αδιαπραγμάτευτες αρχές επί τη βάση των οποίων δόθηκε η λαϊκή εντολή»
Αυτό που μπορεί να βγάλει κανείς ως συμπέρασμα από τα ως άνω θρυλούμενα είναι ότι η προπαγάνδα Βαρουφάκη – Τσίπρα – «νταβατζήδων» που προσπαθεί να παρουσιάσει την παράταση του μνημονίου ως «τέλος του μνημονίου» και την τρόικα ως «θεσμούς», αποτυγχάνει ακόμα και στις συνειδήσεις αυτών που έχουν συμφέρον να κάνουν – έστω – ότι το έχαψαν το παραμύθι. Και αφού το παραμύθι δεν το μασάνε ούτε καν τα στελέχη της κυβερνήσεως, φανταστείτε ποια είναι η κατάσταση στην κοινωνία, την στιγμή που οι απλοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι τους κορόιδεψαν για άλλη μία φορά.
Βέβαια, η λογική της εσωτερικής αντιπολιτεύσεως που όλο «αντιδρά» στις κυβερνητικές επιλογές, αλλά ουδέποτε άρει την εμπιστοσύνη της προς την κυβέρνηση, είναι μια παλιά παλαιοκομματική τακτική, που πρώτο την δίδαξε το ΠΑΣΟΚ. Και τότε, την ώρα που το ΠΑΣΟΚ άλλα έλεγε και άλλα έκανε, υπήρχε μερίδα βουλευτών και στελεχών του που δήθεν «αντιδρούσαν» σε όλα αυτά. Το σκεπτικό ήταν ότι οι προδομένοι ψηφοφόροι θα ψηφίσουν και πάλι το κόμμα, επιλέγοντας όμως πλέον τους «αντιφρονούντες». Κάπως έτσι το ΠΑΣΟΚ κατάφερνε να κοροϊδεύει τον Ελληνικό Λαό επί 40 χρόνια.
Πεδίον δόξης λαμπρόν, λοιπόν, για τους «αντιφρονούντες» και «κυριακή κοντή γιορτή». Σε λίγους μήνες θα υπογραφεί το νέο μνημόνιο ή – έστω – η εκ νέου «παράταση του παρόντος». Λίγοι μήνες μείνανε στην καλύτερη των περιπτώσεων, οπότε θα φανεί και θα κριθεί ο καθείς εκ των πράξεών του. Αν δεν θέλουν το νέο μνημόνιο να φέρει την υπογραφή τους ας φύγουν από το κόμμα τους, καταγγέλλοντάς το. Ας μην επαναπαύονται στην μη ψήφισή του, δεδομένου ότι θα το ψηφίσουν οι νεοδημοκράτες.  ΠΗΓΗ

Παρέμβαση Ηλία Κασιδιάρη για την απαλλαγή των κατηγοριών στο επεισόδιο με την Κανέλλη
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης παρενέβη τηλεφωνικά στο κεντρικό δελτίο του Kontrachannel για την απαλλαγή του από την αστήριχτη και μεθοδευμένη κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης που του ασκήθηκε μετά το γνωστό περιστατικό με την Κανέλλη.
Παράλληλα αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχεται η Χρυσή Αυγή από το σύστημα και τις συνεχιζόμενες διώξεις κατά των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου που παραμένουν στην φυλακή με την ανυπόστατη κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 


Εν μέσω χειροκροτημάτων και θερμών επευφημιών αποχώρησε από τα δικαστήρια ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος απαλλάχθηκε των κατηγοριών για το γνωστό επεισόδιο με την Κανέλλη.

Λίγο πριν οδηγηθεί ξανά στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου παραμένει παράνομα προφυλακισμένος, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε:

"Ήτανε μια δίκαιη απόφαση. Η ελληνική Δικαιοσύνη σήμερα στάθηκε στο ύψος της. Παρ΄ όλα αυτά βουλευτές παραμένουν στη φυλακή και συνεχίζουμε μέχρι την τελική μας δικαίωση, την δικαίωση της Χρυσής Αυγής".  


Ο δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη, Νίκος Αντωνιάδης δήλωσε μετά έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου: "Σήμερα το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και περιέσωσε το κύρος της Δικαιοσύνης. Έχουμε να ελπίζουμε μετά από αυτήν την απόφαση ότι πολλά θα αλλάξουν στην Δικαιοσύνη. Πολλά από αυτά που ζήσαμε τους τελευταίους μήνες στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.


Ήταν μια απόφαση πρωτοποριακή. Δεν είναι και το πιο απλό πράγμα να απαλλάσσεις τον Ηλία Κασιδιάρη από την κατηγορία σε βάρος της κας Κανέλλη. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση της Προέδρου με την σύμφωνη γνώμη και του κ. Εισαγγελέα, η οποία περιέσωσε το κύρος της ΔικαιοσύνηςΠΗΓΗ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!






Οι Συναγωνιστές Παναγιώταρος και Ματθαιόπουλος στο “Kontra Channel”


Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος και ο βουλευτής Σερρών Αρτέμης Ματθαιόπουλος σχολίασαν χθες στην εκπομπή "Επί του πιεστηρίου" όλες τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.  ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!: Όλο το παρασκήνιο της δίκης για το χαστούκι – του Ηλία Κασιδιάρη


Χαμός στη Ν.Δ. - Δεν ξεκολλάει με τίποτα από την καρέκλα ο Σαμαράς


Έχουν μπλέξει πολύ άσχημα εκεί στη Ν.Δ με τον Σαμαρά, ο οποίος έχει μια ξεκάθαρα ιδιοκτησιακή αντίληψη για το κόμμα αυτό. Με απλά λόγια, η αντίδραση του Σαμαρά απέναντι στην έντονη εσωκομματική αμφισβήτηση που του ασκήθηκε στη μαραθώνια συνεδρίαση της ΚΟ της Ν.Δ ήταν «άμα θέλετε ρίξτε με, εγώ δεν φεύγω».


Παρότι οι μισοί περίπου συμμετέχοντες ζήτησαν τη διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου, σε αντιδιαστολή με τον Σαμαρά που είχε αντιπροτείνει «Εθνική Συνδιάσκεψη» προκειμένου να κερδίσει χρόνο, ο τέως πρωθυπουργός εμφανίστηκε χθες χωρίς την παραμικρή διάθεση αυτοκριτικής, υπερασπιζόμενος εκ νέου ακόμη και την ομολογουμένως αποτυχημένη επικοινωνιακή προεκλογική στρατηγική που ακολούθησε, η οποία οδήγησε τη Ν.Δ στην εκλογική συντριβή της 25ης Ιανουαρίου.
Προχωρώντας ακόμη πιο πέρα ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να δημιουργήσει ένα άτυπο «Συμβουλευτικό Όργανο» 15 ατόμων, στο οποίο φυσικά θα ηγείται ο ίδιος, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν είμαι παντρεμένος με τη θέση μου. Αλλά δεν πρόκειται να εγκαταλείψω τη μάχη σε τέτοια δύσκολη στιγμή. Κι αν κάποιος νομίζει ότι είναι καλό για την παράταξη να θέσει θέμα προέδρου, να το πει τώρα και να πάρει την ευθύνη να κινήσει τις καταστατικές διαδικασίες που τις γνωρίζετε όλοι».
Την ίδια ώρα κατά την οποία έκανε επίκληση του καταστατικού, ο ίδιος το παραβίαζε ανοικτά με το δεκαπενταμελές που ανακοίνωνε. Ανεξάρτητα από την πρόθεση του Σαμαρά να καταγραφεί ως ένας πρόεδρος δεκαπενταμελούς (θυμίζοντας σχολικές καταστάσεις), κανείς «έγκριτος δημοσιογράφος» δεν σκέφτηκε να κατηγορήσει τον εξουσιομανή αυτόν πολιτικάντη για έλλειψη εσωκομματικής δημοκρατίας και να του προσάψει την «αρχή του αρχηγού».
Όπως και να έχει, είναι ολοφάνερο ότι σκοπός του είναι να ελέγξει ασφυκτικά το κόμμα μαζί με τους εναπομείναντες αυλικούς του, ακόμα κι αν αυτή η τακτική οδηγήσει στην περαιτέρω στελεχιακή και εκλογική συρρίκνωση της Ν.Δ. Ο ίδιος, βέβαια, με μια συμπεριφορά πολιτική και ατομική που χαρακτηρίζεται από ψυχική αστάθεια, συνεχίζει να επενδύει ακόμη στη φαιδρή θεωρία της «αριστερής παρένθεσης», θεωρώντας ότι θα επιστρέψει ως…  εθνοσωτήρας και από τις ζητωκραυγές των Ελλήνων.
Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα δείξει αν θα ζητηθεί και επισήμως η παραίτηση και από άλλα στελέχη της Ν.Δ (πέρα από τη Μπακογιάννη), ή αν θα έχουμε και φαινόμενα διαγραφών, ακόμη και μαζικής αποχώρησης βουλευτών και στελεχών από τη Ν.Δ. Το σίγουρο είναι ότι η κατάσταση είναι οριστικά μη αναστρέψιμη για τη Ν.Δ, η οποία πολιτικά και κοινωνικά είναι εντελώς ξοφλημένη, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ευοίωνης προοπτικής.  Γιώργος Μάστορας

Στο απυρόβλητο πάλι ο Βενιζέλος: Το ειδικό δικαστήριο αρνήθηκε να τον καλέσει για τη λίστα Λαγκάρντ!




Εύλογες απορίες και σειρά ερωτημάτων προκαλεί η άρνηση του Ειδικού Δικαστηρίου να καλέσει για κατάθεση στη δίκη του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, τον «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο. Παρά την εισαγγελική κρίση, ότι η παρουσία του πρώην αντιπροέδρου της προηγούμενης συγκυβέρνησης είναι απαραίτητη προκειμένου να φωτιστούν σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης που αφορούν στη διαδρομή της λίστας Λαγκάρντ, εντούτοις, το Δικαστήριο αποφάσισε ότι δεν πρέπει να εξεταστεί ως μάρτυρας.

Η εισαγγελέας, Ξένη Δημητρίου, υπέβαλε το σχετικό αίτημα στο Δικαστήριο, θεωρώντας ως σημαντική τη μαρτυρία του Βενιζέλου, καθώς ως διάδοχος στο υπουργείο Οικονομικών του Παπακωνσταντίνου παρέλαβε το επίμαχο στικάκι με τη λίστα Λαγκάρντ τον Αύγουστο του 2011, από τον τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Διώτη. Ωστόσο, όπως είναι γνωστό, ο Βενιζέλος απέστειλε το επίμαχο στικάκι στον «εταίρο πλήρους ευθύνης» Σαμαρά στις 2 Οκτωβρίου 2012 και αφού είχε ξεσπάσει ο θόρυβος γύρω από το θέμα της λίστας Λαγκάρντ.
Το απέστειλε, δηλαδή, 4 μήνες μετά την παραλαβή του από τον Διώτη. Αυτό επιβεβαιώθηκε ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου και από τη γραμματέα του Βενιζέλου, Σοφία Μπέλμπα. Παρόλα αυτά, το Ειδικό Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της εισαγγελέως για κλήτευση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, χωρίς σχετική αιτιολόγηση. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Δημήτρης Παϊκόπουλος, διέταξε προκαταρκτική εξέταση, με αφορμή τη μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει στις 17 Δεκεμβρίου 2014 ο δημοσιογράφος Κώστας Βαλαβάνης στην Εισαγγελία Αθηνών για την κατοχή της λίστας Λαγκάρντ από τον Βενιζέλο κατά την περίοδο που είχε πάψει να είναι υπουργός Οικονομικών.
Ο Βενιζέλος ερευνάται από τη Δικαιοσύνη για το θέμα της κατηγορίας για υπεξαγωγή δημοσίου εγγράφου και κατοχή κι ενδεχομένως επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που προστατεύονται από το τραπεζικό απόρρητοΑξίζει να σημειωθεί ότι ο Βενιζέλος κατείχε τη λίστα Λαγκάρντ ως υπουργός Οικονομικών από τις 17 Ιουνίου 2011 μέχρι τις 21 Μαρτίου 2012 και από τις 22 Μαρτίου 2012 μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου 2012 δίχως να έχει την υπουργική ιδιότητα. Για την περίοδο που ο Βενιζέλος ήταν υπουργός, αρμόδια για να διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες είναι η Βουλή, με βάση τον νόμο περί ευθύνης υπουργών.
Υπενθυμίζεται ότι το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου για την παραπομπή του Παπακωνσταντίνου επιβεβαίωνε ότι η συγκεκριμένη λίστα είναι δημόσιο έγγραφο που παραδόθηκε επίσημα στο Ελληνικό κράτος από τις γαλλικές αρχές. Από αυτά τα δεδομένα προκύπτει ότι ο Βενιζέλος είχε στην κατοχή του τη λίστα για 6 μήνες, χωρίς να έχει την υπουργική ιδιότητα και δίχως κανένα δικαίωμα να την κατέχει. Το έγγραφο αυτό ήταν πολύ σημαντικό, καθώς περιείχε απόρρητα προσωπικά και τραπεζικά δεδομένα 2.059 τουλάχιστον καταθετών. Παρότι κατηγορήθηκε ο Βενιζέλος ότι αυτή η λίστα μπορεί να χρησιμοποιήθηκε για άνομη χρήση, εντούτοις αυτός δεν απάντησε σ’ αυτές τις κατηγορίες. Για το εξάμηνο, στο οποίο αναφέρεται η μηνυτήρια αναφορά, ο Βενιζέλος δεν καλύπτεται από τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, επομένως θα πρέπει να οδηγηθεί σε δίκη με απλή άρση της ασυλίας του από τη Βουλή. Το ερώτημα, το οποίο τίθεται, είναι εάν θα προχωρήσουν οι διαδικασίες, όπως οφείλει ο νόμος στην περίπτωση του θρασύτατου πολυλογά Βενιζέλου, ή αν κι αυτή η υπόθεση θα κουκουλωθεί προς χάριν της ενότητας του ψευδεπίγραφου «συνταγματικού τόξου».  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Η μόνη εφημερίδα που στηρίζει τη Ν.Δ πάει για λουκέτο;



Μια εφημερίδα έμεινε να υποστηρίζει τη Ν.Δ και αυτή είναι βουτηγμένη στα προβλήματα. Ο λόγος για τον «Ελεύθερο Τύπο», ο οποίος χρωστάει τρεις μισθούς στους εργαζόμενούς του, αλλά κουνάει το δάκτυλο επιδεικτικά στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Διαβάζουμε σχετικά με την υπόθεση αυτή σ’ άλλη εφημερίδα κάτω από τον τίτλο «τριμερή συνάντηση για τον Ελεύθερο Τύπο» τα εξής:
«Με την καταβολή σχεδόν μισού μισθού, από τους τρεις που τους οφείλονται, συν επιδόματα, άδειες κ.λ.π. από το 2013, έληξε χθες το απόγευμα η 48ωρη απεργία των εργαζόμενων της εφημερίδας ‘’Ελεύθερος Τύπος’’. Ταυτόχρονα η ΕΣΗΕΑ με το αίτημά της ζητεί από τον υπουργό Εργασίας Πάνο Σκουρλέτη τη διενέργεια τριμερούς συνάντησης μεταξύ των εκπροσώπων του σωματείου των εργαζομένων και της εργοδοσίας του «Ελεύθερου Τύπου», προκειμένου να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση, ώστε να λυθεί το πρόβλημα καταβολής των δεδουλευμένων αποδοχών. Οι εργαζόμενοι και τα σωματεία του Τύπου έθεσαν τελεσίγραφο στη διοίκηση της εφημερίδας (Α. Σκαναβής - Δ.Μπενέκος) πως, αν μέχρι την 13η Μαρτίου δεν τους καταβληθούν, έστω σε δύο δόσεις, τουλάχιστον δύο μισθοί από τους οφειλόμενους, θα προχωρήσουν σε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις».
Συχνά – πυκνά στη φυλλάδα αυτή διαβάζουμε εμετικά κείμενα εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τα οποία κινούνται στη συκοφαντική γραμμή που έχει ορίσει ο Σαμαράς. Αναμφίβολα υπάρχουν δημοσιογράφοι στην εν λόγω εφημερίδα, οι οποίοι κάνουν τίμια την εργασία τους ασχολούμενοι με άλλα θέματα. Για όσους, όμως, σε συστηματική βάση ασχολούνται με τη λασπολογία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν έχουμε κανενός είδους στενοχώρια, ούτε για τους μισθούς που τους χρωστάνε ούτε για το ενδεχόμενο να μείνουν άνεργοι σε περίπτωση που κλείσει η εφημερίδα.
Επέλεξαν να ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη λασπολογική γραμμή εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με «επιχειρήματα» δανεισμένα από το ψευδοστάσιο του Σαμαρά και της Συγγρού, γι αυτό ας είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν την τραγική μοίρα του πολιτικού τους προϊσταμένου. Αυτός εκτός εξουσίας κι αυτοί με χρωστούμενα μηνιάτικα και πολύ πιθανόν σύντομα εκτός δουλειάς.  Γιώργος Μάστορας
Η ολιγωρία στην αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών θα μας στοιχίσει ακριβά


Σύμφωνα με το Ίδρυμα Quilliam, πρόκειται περί ενός think tank που ασχολείται με την καταπολέμηση της ισλαμικής τρομοκρατίας, το Χαλιφάτο του Ισλαμικού Κράτους αποβιβάζει τζιχαντιστές στα παράλια της Νότιας Ευρώπης, κυρίως στην Ελλάδα και Ιταλία για να επιδοθούν σε τρομοκρατικές πράξεις. Η απόβαση αυτή πραγματοποιείται στην Ελλάδα υπό την κάλυψη, υπό τον μανδύα της λαθρομετανάστευσης και με την συμπαιγνία και συμπαράσταση ισλαμολάγνων και λαθρολάγνων ελληνόφωνων συμπολιτών μας.
Εδώ και πολλά χρόνια είχαμε προειδοποιήσει ότι η μαζική είσοδος λαθρομεταναστών από την Τουρκία και τα παράλια της Βόρειας Αφρικής θα δημιουργούσε συνθήκες ενός ασύμμετρου πολέμου στην χώρα μας, πέραν της δημιουργίας συνθηκών ανθρωπιστικής κρίσης. Είναι πέραν πάσης αμφιβολίας βέβαιο ότι χιλιάδες τζιχαντιστές υποδυόμενοι τους λαθρομετανάστες έχουν ήδη αποβιβαστεί στην πατρίδα μας, τζιχαντιστές που παίρνουν εντολές από τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας. Πρέπει να επισημάνουμε και να αντιληφθούμε ότι αυτοί οι τζιχαντιστές είναι εκπαιδευμένοι σε συνθήκες πραγματικού πολέμου και οι μέθοδοι που θα εφαρμόσουν στην χώρα μας, όταν κρίνουν ότι ήλθε η κατάλληλη στιγμή, θα ξεφεύγουν από τις τακτικές απλών τρομοκρατικών επιθέσεων.
Όταν πάρουν την εντολή από τα αφεντικά τους θα εφαρμόσουν ένα συνδυασμό μεθόδων και τακτικών που θα μπορούσε να περιγραφεί ως «υβριδικός πόλεμος». Θα είναι δηλαδή ένας δυναμικός συνδυασμός τρομοκρατικών ενεργειών, εγκληματικών πράξεων και συμμοριτοπόλεμου. Ίσως για την λέξη «συμμοριτοπόλεμος» κάποιοι αφελείς μειδιάσουν, είναι οι ίδιοι που είχαν μειδιάσει  με την έλευση των πρώτων λαθρομεταναστών και τις προειδοποιήσεις μας για τις επερχόμενες εγκληματικές τους πράξεις. Η στατιστική των εγκληματικών πράξεων των τελευταίων ετών προς απάντηση τους.
Οι «υβριδικές» τακτικές των τζιχαντιστών σκοπό θα έχουν να υπονομευθεί η νομιμότητα και η εσωτερική ασφάλεια του ελληνικού κράτους. Οι «υβριδικές» απειλές θα στοχεύουν σε στρατιωτικούς και πολιτικούς στόχους και θα έχουν ως σκοπό την αποδυνάμωση της υπερασπιστικής ισχύος της χώρας. Ας αναλογισθούμε τι θα σήμαινε αυτό σε συνδυασμό με τουρκική στρατιωτική απειλή και αντάρτικες ενέργειες εκ μέρους των τουρκογενών μουσουλμάνων της Θράκης.
Οι «υβριδικοί» τζιχαντιστές, που μην αμφιβάλλετε ήδη βρίσκονται στην χώρα μας και ουδόλως έχει σημασία αν είναι εντός ή εκτός κέντρων κράτησης τύπου «Αμυγδαλέζας», θα στοχεύσουν στις αδυναμίες μας και δεν θα αντιμετωπίσουν ευθέως τις όποιες αστυνομικές ή στρατιωτικές δυνάμεις, θα λειτουργούν δηλαδή ανάλογα με την περίπτωση ως ένας στρατός ατάκτων που θα συμπληρώνεται με επιθέσεις αυτοκτονίας και με εγκληματικές πράξεις, ενώ ταυτόχρονα θα κάνει χρήση του διαδικτύου για την διάδοση των μηνυμάτων του με σκοπό να πείσει για τον δίκαιο αγώνα του κατά των Ελλήνων «απίστων», «καταπιεστών» και «εκμεταλλευτών». Σίγουρα σε αυτό τον αγώνα θα έχει συμπαραστάτες από τον χώρο της Αριστεράς και των πάσης φύσεως αναρχοαυτόνομων κουκουλοφόρων.
Όσοι νομίζουν ότι τα προαναφερόμενα είναι απίθανα τους πληροφορούμε ότι οι μυστικές υπηρεσίες της Ιταλίας ανησυχούν σφόδρα για το ενδεχόμενο το επόμενο καλοκαίρι τζιχαντιστές να προκαλέσουν μεγάλα πλήγματα σε τουριστικά θέρετρα  της Μεσογείου, εφαρμόζοντας καταδρομικές επιδρομές, ανατινάζοντας τουριστικά πλοία και προχωρώντας σε απαγωγές μεγάλου αριθμού πολιτών. Στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να ανησυχούμε, αν και οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες έχουν υπερβεί τα 2 εκατομμύρια, ήτοι πολλαπλάσιος αυτών της Ιταλίας, διότι διαθέτουμε καθηγητή εγκληματολογίας ως αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος δεν γνωρίζει ναι μεν τι επίσημο έγγραφο περί των λαθρομεταναστών κυκλοφορεί στις υπηρεσίες του ή πόσοι λαθρομετανάστες κυκλοφορούν ανενόχλητοι στα γκέτο της χώρας, αλλά ως εγκληματολόγος είμαστε βέβαιοι ότι θα αναζητήσει τους εγκληματογόνους παράγοντες που οδήγησαν στον θάνατο από χέρια λαθρομεταναστών  χιλιάδες Έλληνες.
"Drei Professoren und das Vaterland verloren" (Otto von Bismarck). Καθηγητές τρεις και εχάθη η Πατρίς! Αλήθεια πόσοι καθηγητές είναι μέλη του υπουργικού συμβουλίου;  Γ. Λιναρδής


FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8216272141814961792

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item