Widgets

ΣΑΤΑΝΙΚΟ-ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ SYRIZA ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Επαναφορά του αντισυνταγματικού νόμου Ραγκούση σχεδιάζουν οι Συριζαίοι

Ο νόμος Ραγκούση του Πασόκ αποτέλεσε ένα μείζον σημείο τριβής μεταξύ των Ελλήνων και της ανθελληνικής – μνημονιακής κυβέρνησης του Γιωργάκη Παπανδρέου, που μας έβαλε στο μνημόνιο. Το σκοπούμενο του εν λόγω αντισυνταγματικού και ανθελληνικού νομοσχεδίου ήταν η νόθευση του εκλογικού σώματος, ώστε να «αφοπλιστεί» ο Ελληνικός Λαός από τις όποιες δυνατότητες αντίδρασής του απέναντι στην επερχόμενη μνημονιακή λαίλαπα. Το αποτέλεσμα της ακύρωσης του εν λόγω νόμου από το ΣτΕ ήταν η ουσιαστική διάλυση του Πασόκ και η επερχόμενη διάλυση της Νέας Δημοκρατίας, πολιτικές δυνάμεις του παρελθόντος οι οποίες σκόπευαν να αντικαταστήσουν την ψήφο των Ελλήνων, ώστε να μην καταστραφούν.
Σε έγγραφο που διαβίβασε στην Βουλή ο Βούτσης, ως απάντηση σε ερώτηση – πάσα της Φώφης Γεννηματά, δηλώνει ευθαρσώς ότι σχεδιάζεται νομοθετική ρύθμιση επαναφοράς του εν λόγω ανθελληνικού νόμου. Συγκεκριμένα λέει ότι σύμφωνα με δηλώσεις της Χριστοδουλοπούλου (της υπουργού που θα νοικιάσει διαμερίσματα για τους λαθρομετανάστες και θα τους φιλοξενήσει και στο υπουργείο) είναι «προτεραιότητα της κυβέρνησης η απόδοση ιθαγένειας σε όσα παιδιά μεταναστών έχουν γεννηθεί, μεγαλώσει και φοιτούν ή έχουν φοιτήσει σε Ελληνικά σχολεία». Πρόκειται δηλαδή για μία αναβίωση του νόμου παρά την ρητή απαγόρευση από το ΣτΕ, με σκοπό να πάρει ψηφαλάκια ο Σύριζα καταστρέφοντας την χώρα.
Η δήλωση αυτή του υπουργού έχει προφανές ανθελληνικό περιεχόμενο, που σκανδαλίζει όλους τους Έλληνες. Πέραν όμως αυτού του περιεχομένου υπάρχει και η νομική διάσταση, αφού η δήλωσή του περί «προτεραιότητας της κυβέρνησης», έρχεται σε ευθεία ρήξη με την απόφαση του ΣτΕ, που έκρινε αμετακλήτως άκυρη την όποια νομοθετική προσπάθεια κινείται σε αυτή την κατεύθυνση. Θυμίζουμε ότι ο νόμος Ραγκούση έθετε ως προϋποθέσεις για την απόδοση ιθαγένειας τα εξής: «χρόνος νόμιμης διαμονής του αιτούντος αλλοδαπού ή της οικογένειας του, φοίτηση σε ελληνικό σχολείο επί ορισμένο χρόνο, ανυπαρξία καταδίκης για ορισμένα σοβαρά ποινικά αδικήματα».
Οι προϋποθέσεις αυτές κρίθηκαν ανεπαρκείς από την Ολομέλεια του ΣτΕ που τις θεώρησε (ορθώς) τυπικές και όχι ουσιαστικές, αναγράφοντας στην απόφαση ότι ενδεχόμενος τέτοιος νόμος θα πρέπει «να θεσπίζει για τις περιπτώσεις αυτές και τυπικά κριτήρια, όπως είναι η νόμιμη παραμονή στην χώρα και η διάρκεια αυτής, αλλά θα πρέπει να τα συνδυάζει και με ουσιαστικά κριτήρια, ούτως ώστε να τεκμηριώνεται ο γνήσιος δεσμός του αλλοδαπού προς την ελληνική κοινωνία, δηλαδή η ενσωμάτωσή του σε αυτήν υπό την ανωτέρω εκτεθείσα έννοια».
Οι προθέσεις των Συριζαίων είναι δεδομένες. Επίσης δεδομένη είναι η πρόθεση του έτερου εταίρου της συγκυβέρνησης, των Ανέλ, να υποκριθεί ότι αντιτίθεται στο νομοσχέδιο για ψηφοθηρικούς λόγους, επαναπαυόμενοι ότι θα το ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ. Αμφότεροι κρίνονται καταδικαστέοι από τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος απαιτεί να εφαρμοστεί η νομοθεσία, προς αντιμετώπιση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης.  ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!!! => Συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο SigmaLive: “Η Χρυσή Αυγή διώκεται με βάση τον απάνθρωπο νόμο της συλλογικής ευθύνης”  ΚΑΙ  ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ!!!Το πρωί υπέρ της ρήξης, το βράδυ υπέρ της λύσης - Οι συριζαίοι κοροϊδεύουν την κοινωνία

Την γνωστή παλιά ταινία «το πρωί μαθήτρια και το βράδυ πόρνη», θυμίζουν οι «νέοι Καραϊσκάκηδες» και… «μπουρλοτιέρηδες των αγορών» συριζαίοι!
Έτσι, ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδης Τσακαλώτος, το πρωί της Παρασκευής εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τσαπανίδου και (με την χαρακτηριστική ψιλή φωνή του…) δήλωσε έτοιμος για ρήξη με τους «δανειστές» (διεθνείς τοκογλύφους): «Νομίζω ότι το σενάριο της ρήξης είναι κάτι που το είχε πει και ο Γ. Βαρουφάκης στις προγραμματικές του δηλώσεις κι αυτό το έχει εκτιμήσει ο ελληνικός λαός. Έχει καταλάβει ότι εμείς υποστηρίζουμε τον κόσμο της εργασίας, υποστηρίζουμε τους ανθρώπους που έχασαν πάρα πολλά πράγματα από την κρίση και ότι είμαστε έτοιμοι, αν δεν πάνε καλά τα πράγματα, για μια ρήξη».
Το βράδυ της ιδίας ημέρας, ο ίδιος συριζάνθρωπος, δήλωσε έτοιμος για… «αμοιβαία επωφελή και βιώσιμη λύση».
Ιδού και η πλήρης δήλωσή του: «Όλες αυτές τις μέρες εργαζόμαστε εντατικά για να βρεθεί αμοιβαία επωφελής και βιώσιμη λύση με τους εταίρους μας. Ιδιαίτερα μετά τη Σύνοδο Κορυφής και την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Βερολίνο είμαι αισιόδοξος ότι αυτή η λύση είναι περισσότερο κοντά από ποτέ».
Ασφαλής πρόβλεψη: αυτά τα τσίρκουλα θα φύγουνε από την εξουσία –ίσως και από την Ελλάδα- νύχτα! Κι αυτή η νύχτα, όπως φαίνεται, δε θ’ αργήσει και πολύ!  ΠΗΓΗ
Ένας ποιητής στην υπηρεσία της Άγκυρας: Δεσμεύτηκε ο Κουράκης για την τουρκοποίηση των Ελλήνων μουσουλμάνων


Στις 17 Μαρτίου, επέτειο της Αυγής της Επαναστάσεως στην Αρεόπολη, ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης δέχτηκε στο γραφείο του τον πρέσβη της Τουρκίας Κερίμ Ουράς. Μετά τη συνάντηση, το γραφείο Τύπου του υπουργείου Παιδείας εξέδωσε μια ανακοίνωση που έγραφε:

«Ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας δεσμεύτηκε στον Τούρκο πρέσβη για την τήρηση των θέσεων της κυβέρνησης για τη μειονοτική εκπαίδευση» και ακολούθως διευκρίνιζε σε τι ακριβώς δεσμεύτηκε ο υπουργός έναντι του τούρκου πρέσβη, λέγοντας ότι «ισότιμη πρόσβαση των μαθητών της μουσουλμανικής μειονότητας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης» και για την «εκμάθηση της μητρικής τους γλώσσας με σεβασμό στη μουσουλμανική θρησκεία».
Τι θέλει να πει ο... ποιητής; Και για ποιο λόγο ο... ποιητής συζητά με τον τούρκο πρέσβη ζητήματα της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας, τα οποία προφανώς δεν τον αφορούν; Οι δηλώσεις του απευθύνονται στον τούρκο πρέσβη, διότι ως «μητρική γλώσσα» εννοεί την τουρκική και υπονοεί ότι η μειονότητα είναι «τουρκική», γεγονός που απηχεί πλήρως την τουρκική προπαγάνδα.
Αυτή η επικίνδυνη, ανθελληνική και ανιστόρητη άποψη φυσικά δεν είναι καινούργια στον Σύριζα. Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, πρότεινε την διδασκαλία, ως μητρικής γλώσσας (!), των τούρκικων στα μειονοτικά σχολεία, σε συνέντευξή του σε τουρκική εφημερίδα. Ακόμα πιο σαφής περί των θέσεων του Σύριζα ήταν άντρας της «ανεξάρτητης» δημοσιογράφου και υβρίστριας της Χρυσής Αυγής, Κατσίμη, υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Σύριζα, Δημήτρης Χριστόπουλος, ο οποίος είχε πει ότι η μειονότητα είναι «ένα ενιαίο συμπαγές τούρκικο πράμα».
Τούρκοι, συριζαίοι, καμμένοι και λοιποί ανθέλληνες, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ!  ΠΗΓΗ
Πανηγυρίζει η Siemens για το κουκούλωμα του σκανδάλου από τους Σανέλ

Είχαμε γράψει προ ημερών ότι στην προσφυγή σωματείου στο ΣτΕ για ακύρωση του σκανδαλώδους εξωδικαστικού συμβιβασμού μεταξύ κράτους – Siemens, ο εκπρόσωπος του κράτους πήγε με... γραμμή Siemens, ουσιαστικά κλείνοντας την όλη υπόθεση υπέρ του γερμανικού κολοσσού.
Από την «απρόσμενη» αυτή εξέλιξη, που φυσικά μόνο απρόσμενη δεν ήταν αφού συνέβη μετά την συνάντηση Τσίπρα – Μέρκελ και τις γονυκλισίες του πρώτου έναντι της δεύτερης, η γερμανική εταιρεία ωφελήθηκε πολλαπλώς και δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίησή της. Αντιγράφουμε σχετικώς από την φυλλάδα του ΔΟΛ, «Το Βήμα»:
«Ο εκπρόσωπος των αντιδίκων της Siemens κ. Γιάννης Κυριακόπουλος επισημαίνει στο «Βήμα» ότι η προφορική εισήγηση Μπάνου ενώπιον του ΣτΕ είχε πάθος υπέρ της συμφωνίας, ενώ και στο υπόμνημά του, που έχει στη διάθεσή του «To Βήμα», γίνεται αναφορά σε όλους τους όρους της σύμβασης και σημείο προς σημείο εμφανίζει το Ελληνικό Δημόσιο να ικανοποιείται σε όλα από τη γερμανική εταιρεία.
Προς έκπληξη των εκπροσώπων που προσέφυγαν στο ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο κατά της συμφωνίας (Σωματείο Ελλήνων Φορολογουμένων) ο κ. Μπάνος ενώπιον του 4ου τμήματος επιχειρηματολόγησε ακόμη και για την έλλειψη νομιμοποίησης για τους προσφεύγοντες. Στο υπόμνημά του αναφέρεται ότι «τα νομικά θέματα που εγείρονται από το σωματείο στην αίτηση ακύρωσής τους εκφεύγουν των αρμοδιοτήτων της επιτροπής Εποπτείας».»
Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση όχι μόνο γνώριζε, αλλά έδωσε και τις απαραίτητες εντολές ώστε να πράξει τοιουτοτρόπως ο εκπρόσωπος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Συνεπώς, οι δηλώσεις του Γ. Βαρουφάκη στην ίδια εφημερίδα ότι δήθεν είναι «θυμωμένος» και ότι ο εκπρόσωπος του Κράτους «Δεν ζήτησε την άποψη της πολιτικής ηγεσίας» κρίνεται ως τουλάχιστον ανεπαρκής, ενώ η συνέχεια της δήλωσής του ότι «η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί και πολιτικά και ηθικά για την πλήρη διαλεύκανση του σκανδάλου» είναι απλώς «για τα μάτια του κόσμου» και ουσιαστικά μία ομολογία απεμπόλησης των προεκλογικών δεσμεύσεων και σύνταξη με την κλεπτοκρατία.
Δεν είναι προφανώς δυνατόν η πολιτική ηγεσία να μην γνώριζε ότι όρισε εκπρόσωπό της έναν άνθρωπο ο οποίος συμμετείχε ενεργά στη σύνταξη του νόμου για το «χαράτσι» μέσω της ΔΕΗ κατέθεσε ως μάρτυρας και στη Βουλή για τη διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ, ενώ στη δίκη Παπακωνσταντίνου στο Ειδικό Δικαστήριο διατύπωσε στις 3 Μαρτίου την άποψη ότι «ο Γ. Παπακωνσταντίνου είχε ως μέλημα να κρατήσει όρθια τη χώρα και ότι η πολιτική του βούληση ήταν η πάταξη της φοροδιαφυγής». Η κυβέρνηση γνώριζε ποιος ήταν, τι απόψεις είχε και παρόλα αυτά με σκοπούμενο δόλο το κουκούλωμα του σκανδάλου τον όρισε ως εκπρόσωπό της, για να εκφράσει τις θέσεις της Siemens και ακολούθως να τον «αδειάσει», προφασιζόμενη για άλλη μία φορά «άγνοια».  ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

Νέα παραδοχή από τα “Νέα”: Στηρίξτε τον Τσίπρα, γιατί μετά θα έρθει η Χρυσή Αυγή!Η γερμανική οικονομική ολιγαρχία θέλει την χώρα και την συγκυβέρνηση Σύριζα - ΑΝΕΛ δεμένους στο άρμα τους, γιατί τρέμουν τους απροσκύνητους Έλληνες Εθνικιστές
Στα λόγια του Λεγκρέν, του Κρούγκμαν και του Νόαμ Τσόμσκυ ήρθαν τα "Νέα", ομολογώντας πως η πτώση του Σύριζα, δεν θα φέρει στην εξουσία την διαλυμένη ΝΔ που καταρρέει συνεχώς, αλλά την Χρυσή Αυγή. Το σενάριο αυτό είναι εφιαλτικό για τους διεθνείς τοκογλύφους, καθώς θα αλλάξουν άρδην οι συσχετισμοί και η γεωστρατηγική κατεύθυνση της χώρας, αφού στα ηνία της Πατρίδας θα βρίσκονται ασυμβίβαστοι Έλληνες Εθνικιστές και όχι πειθήνια όργανα και υποτακτικοί της τρόικα.
Συγκεκριμένα, στην πολιτική ανάλυση των σημερινών "Νέων" από τον δημοσιογράφο Μ. Τσιντσίνη με τίτλο "Δυο σκορπιοί στο ίδιο μπουκάλι", η οποία αναφέρεται στους ανομολόγητους φόβους Ντράγκι και Μέρκελ, αποκαλύπτεται ότι:"...τυχόν εξώθηση της κυβέρνησης σε πρόωρη προσφυγή στις κάλπες μπορεί να οδηγούσε σε ασύμμετρη ενίσχυση των άκρων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον προσανατολισμό της χώρας. Μπορεί οι κυβερνητικοί εταίροι του ΣΥΡΙΖΑ να θεωρούνται ακραίοι στο Βερολίνο, αλλά εκτιμάται ότι οι δυνάμεις που μπορεί να απελευθέρωνε η πτώση αυτής της κυβέρνησης θα ήταν πολύ πιο επικίνδυνες...".
Είναι ξεκάθαρο πως οι ξένοι (και οι ντόπιοι) τοκογλύφοι έχουν αντιληφθεί την αναπόφευκτη άνοδο της Χρυσής Αυγής που θα οδηγήσει στην απώλεια των προνομίων τους και θα βάλει τέλος στην απομύζηση του ελληνικού λαού. Γι΄ αυτόν τον λόγο θα κάνουν τα πάντα, ώστε οι υποτακτικοί τους να συνεχίζουν να βρίσκονται στην θέση τους και να τους... εξυπηρετούν.  Το πεπρωμένο όμως φυγείν αδύνατον!  ΠΗΓΗ

Συγκινητική επιστολή στην Χρυσή Αυγή από τον πατέρα ενός Βατραχανθρώπου και η απάντησή μας

Την παρακάτω επιστολή λάβαμε από τον πατέρα ενός άνδρα των Ο.Υ.Κ., αμέσως μετά τις άθλιες επιθέσεις από το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο. Το περιεχόμενό της είναι συγκινητικό και οφείλουμε να το αναδημοσιεύουμε, μαζί με την απάντησή μας.
Προς τον κ. Ηλία Κασιδιάρη
Είμαι πατέρας ενός από τα παιδιά των ΟΥΚ που βάλλονται σήμερα με το χειρότερο τρόπο από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Το παρουσιάζουν, όπως και τα υπόλοιπα, σαν τέρας στα κανάλια. Δεν είναι έτσι. Είναι παιδιά που αγαπούν την πατρίδα τους, που θέλουν να προσφέρουν σ΄ αυτήν γι΄ αυτό μπήκαν στα ΟΥΚ. Κινδυνεύουν κατά την εκπαίδευσή τους, αλλά συγχρόνως βλέπουν και την αχαριστία της πολιτείας απέναντί τους. Χρόνια ολόκληρα βάλλονται από παντού. 'Εχω την εντύπωση ότι οι πολιτικάντηδες τους φοβούνται. Ο γιος μου είναι εθνικά υπερήφανος 'Ελληνας με μεγάλη αγάπη προς την πατρίδα και τα εθνικά ιδεώδη. 'Ετσι μεγάλωσε. 'Ετσι τον μεγαλώσαμε κι εμείς. Να αγαπά την πατρίδα του, να αγωνίζεται γι΄ αυτήν και να γνωρίζει την ένδοξη ιστορία της. 'Ηταν επιλογή του τα ΟΥΚ. Από μικρό παιδάκι. 'Ηθελε να προσφέρει  στην πατρίδα. Μέσα από την πιο σκληρή εκπαίδευση. Και τα συνθήματα μέρος της εκπαίδευσής τους είναι για να μπορούν ν΄ αντέχουν τις σκληρές δοκιμασίες και να έχουν σύμπνοια μεταξύ τους.
Διάβασα το κείμενό σου Ηλία και θέλησα να σ΄ ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου που υπερασπίζεσαι αυτά τα παιδιά και τον γιο μου. Σίγουρα η κατάσταση που βρίσκεσαι εσύ τώρα, στη φυλακή, είναι πολύ χειρότερη από την θέση του γιου μου παρά τον πόλεμο που τους κάνει η συγκυβέρνηση. Γι΄ αυτό και σ΄ ευχαριστώ διπλά. Είναι πολύ δύσκολο, χρειάζεται μεγαλείο ψυχής να μπορείς μέσα από τη φυλακή που σε έκλεισαν παράνομα γιατί κι εσένα σε φοβούνται, να καταφέρνεις να βρίσκεις τα κατάλληλα λόγια υπεράσπισης των παιδιών αυτών. Εσύ που υπηρέτησες στις ειδικές δυνάμεις, μπορείς να καταλάβεις τη θέση τους. Σε παρακολουθώ χρόνια τώρα, παρακολουθώ ομιλίες σου, συνεντεύξεις που δίνεις, βλέπω με τι υπερηφάνεια και λεβεντιά αντιμετωπίζεις τις διώξεις σου. 'Ολες άδικες είναι, το ξέρω, το έχω καταλάβει. Άλλο τι λένε τα κανάλια. 'Όπως κατηγορούν κι αυτά τα παιδιά των ΟΥΚ.
Δεν είμαι και τόσο καλός στα λόγια όπως είσαι εσύ. Εκείνο που ήθελα να σου πω είναι ότι ο αγώνας που κάνεις έχει μεγάλη ανταπόκριση στις καρδιές εκείνων που αισθάνονται 'Ελληνες. Σου εύχομαι να αποφυλακιστείς γρήγορα και να δικαιωθείς όπως σου αξίζει. Και να φθάσεις σε ακόμα μεγαλύτερα αξιώματα. Αν ήμουν πατέρας σου θα ήμουν πολύ υπερήφανος για σένα. Θα ήθελα να ήσουν γιός μου. Αλλά και σαν 'Ελληνας που αγαπά την πατρίδα του είμαι διπλά υπερήφανος που υπάρχουν παλικάρια 'Ελληνες όπως εσύ να μας θυμίζουν την ιστορία, τις αξίες και τα ιδανικά μας της πατρίδας μας που κάποιοι πολιτικάντηδες θέλουν να τα λησμονήσουμε. Σ΄ ευχαριστώ πολύ αγόρι μου. Να έχει πάντα το Θεό μαζί σου.
(Τα στοιχεία του αποστολέα είναι στη διάθεσή μας, αλλά δεν δημοσιεύονται για ευνόητους λόγους)
Η απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη
Αγαπητέ κύριε,
Ζητώ συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά ο παράνομος εγκλεισμός μου έχει στερήσει κάθε δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας. Η υπεράσπιση των Ελλήνων που αδικούνται από ένα αντεθνικό Σύστημα είναι καθήκον μας. Όσα εμπόδια και αν υψώνονται μπροστά μας, εμείς θα συνεχίσουμε να τηρούμε τον όρκο μας και να πράττουμε το καθήκον μας. Ευχαριστούμε θερμά για το περιεχόμενο της επιστολής σας. Θα μου επιτρέψετε μόνο μία μικρή διαφωνία: η τωρινή μας θέση δεν είναι χειρότερη από αυτή του γιου σας (ιδίως κατά τους έξι μήνες της Σχολής Υποβρυχίων Καταστροφών). Βλέπουμε τη φυλακή σαν μία ακόμα δοκιμασία αντοχής, σαν την δική μας «Διαβολοβδομάδα», σαν το «Σχολείο Αιχμαλώτων» που περνούν οι Καταδρομείς στην Ρεντίνα. Εδώ μάλιστα δεν σε πνίγουν στο νερό μέχρι ασφυξίας, ούτε σε παρατάνε στο βουνό χωρίς τροφή, άρα η κατάσταση «παλεύεται» πιο εύκολα. Αυτό που ενδεχομένως «δεν παλεύεται» είναι η απώλεια της ελευθερίας του ανθρώπου. Όταν όμως υπηρετείς έναν ανώτερο σκοπό, ένα ανώτερο ιδανικό, όπως η Πατρίδα, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για κάθε θυσία. «Όποιος δεν κάνει θυσίες για τις Ιδέες του ή αυτός δεν αξίζει ή οι Ιδέες του».
Τα θερμά σας λόγια μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τον Αγώνα μας.
Με τιμή,
Ηλίας Κασιδιάρης
Φυλακές Κορυδαλλού
28/3/2015
ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΠΟΤΕ…) Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ – ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


Γράφει ο Αντίοχος
Αντιπροσωπεία συντρόφων του παρδαλού συνονθυλεύματος με επικεφαλής την βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Βάσω Λέβα, επισκέφθηκε τους συντρόφους Κουφοντίνα-Γουρνά στο νοσοκομείο Λαμίας όπου μεταφέρθηκαν από τις φυλακές του Δομοκού (γιατί ΔΗΘΕΝ κάνουν απεργία πείνας, από τις γνωστές που κατά καιρούς κάνουν οι αριστεριστές ), για να τους εκφράσει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη. Όπως δήλωσε αργότερα η βουλευτίνα οι δύο κρατούμενοι την αντιμετώπισαν «με πολλή ευγένεια και πολιτισμό» (έτσι, ευγενώς και πολιτισμένα σκότωναν κιόλας τα αναρίθμητα θύματά τους ). Είπε επίσης πως πήγε εκεί «με όλη την καλή διάθεση να δω την κατάσταση και να διαβεβαιώσω για δύο πράγματα που είχαμε εξαγγείλει. Για την κατάργηση των φυλακών Γ’ τύπου, για πιο ανθρώπινες συνθήκες».

Και ω του θαύματος, μετά την επίσκεψη ο άλλοτε σκληρός του ΠΑΣΟΚ (Τ.Ο. Γκύζη) και της 17 Ν. ανακοίνωσε την διακοπή της απεργίας πείνας (που δεν άρχισε ποτέ ):

«Μετά την κατάθεση στη Βουλή του νομοσχέδιου του Υπουργείου Δικαιοσύνης το οποίο ικανοποιεί τα βασικά αιτήματά μας διακόπτω την από 2 Μαρτίου απεργία πείνας.

Ο αγώνας συνεχίζεται

Νοσοκομείο Λαμίας 27/3/2015».

(ΥΓ) 1: Όχι, δεν ήταν καθόλου «σικέ» η «απεργία πείνας… Ούτε σε συνεννόηση με τους Τσιπροκαμμένους  Α, πα, πα, γίνονται τέτοια πράγματα στη μνημονιακή μας Μπανανία;

(ΥΓ) 2: Αγανάκτησε, λέει, η Ντόρα από την επίσκεψη της συριζαίας στον «φαρμακοχέρη». Και ορθώς αγανάκτησε, αλλά γιατί άραγε δεν αγανάκτησε όταν αποφυλακίζονταν λόγω  18μήνου (παγκόσμια πατέντα!) και εν συνεχεία «εξαφανίζονταν» οι αρχιτρομοκράτες Μαζιώτης και Ρούπα ή όταν έπαιρνε άδεια αποδράσεως ο Χριστόδουλος Ξηρός;  πηγη


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΣΕΙ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ» – ΣΑΛΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ


Σε αδιέξοδο η Νέα Δημοκρατία: Το πρόβλημά της δεν είναι μόνο η ηγεσία, είναι βαθύτατα υπαρξιακό


Άρθρο στην εφημερίδα "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"
Στην πρώτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδος της Ν.Δ. η βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη είπε το αυτονόητο ότι δηλαδή στα 40 χρόνια της ιστορίας της το λεγόμενο κόμμα του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού το οποίο έχει εξελιχθεί στην πραγματικότητα σε έναν νεοφιλελεύθερο αχταρμά γεμάτο και με πρώην(;) μαρξιστικούς βακίλους, άπαντες οι πρωθυπουργοί της παρατάξεως μετά την ήττα τους στις εκλογές επαραιτούντο από την αρχηγία του κόμματος. Ο Σαμαράς βεβαίως δεν έχει καμμία διάθεση προς τούτο… Δεν έχει το θάρρος να αποχαιρετήσει την Αλεξάνδρεια που έχασε και να αντιληφθεί την ήττα του. Προτιμά να συμπαρασύρει σε ακόμη μεγαλύτερη πτώση το κόμμα του παρά να χάσει την ηγεσία. Είναι γεγονός βεβαίως ότι η απόφασή του αυτή δεν αποτελεί προσωπική του και μόνον επιλογή, αλλά και την βούληση μίας δράκας συμβούλων, οι οποίοι δεν έχουν κανέναν λόγο πολιτικής υπάρξεως στον τόπο, παρά μόνον σαν παρατρεχάμενοι και παρακοιμώμενοι του Αντώνη Σαμαρά. Άλλωστε αυτόν τον ρόλο έχουν παίξει και στο παρελθόν σαν εξαπτέρυγα του Σαμαρά στην μακαρίτισσα Πολιτική Άνοιξη.
Από την άλλη πλευρά, στην πραγματικότητα και επί της ουσίας ο Σαμαράς μπορεί να κοιμάται ήσυχος αφού δεν διεκδικεί την θέση του ουδέν πρώτης τάξεως στέλεχος της Ν.Δ. με ευκρινή πολιτική οντότητα, αλλά κάποιες “δευτεράτζες” στους οποίους δεν θα κακοέπεφτε να γίνουν αρχηγοί της Ν.Δ. ακόμη κι αν αυτή είναι πασίδηλο ότι καταρρέει. Οι πολιτικοί οι οποίοι θα μπορούσαν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην δημόσια ζωή αρνούνται να παραλάβουν το πολιτικό πτώμα της Ν.Δ. και να αναλάβουν τα έξοδα της κηδείας. Αναμένουν σαν καλοί αριβίστες την κατάλληλη στιγμή της ανανήψεως ώστε να εμφανιστούν σαν Μεσσίες.
Σε αρκετές δημοσκοπήσεις, οι οποίες δημοσιεύθηκαν τις τελευταίες ημέρες και ομιλούμε για δύο μήνες μετά τις εκλογές, η Ν.Δ. του Σαμαρά κινείται μεταξύ του 16% και 20% και αναμένεται και συνέχεια… Αυτός και μόνον είναι ένας αρκετός λόγος για να μη θέλουν κάποιοι να πάρουν την καρέκλα του Σαμαρά και τις ευθύνες για την όπως όλα δείχνουν συνεχιζόμενη κατάρρευση.  
Πέρα όμως από το πρόβλημα ηγεσίας, το οποίο είναι εμφανές ότι υπάρχει, μόνο και μόνο για τον λόγο ότι το αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι ο ίδιος ο Σαμαράς, η Ν.Δ. σήμερα διακατέχεται από βαθύτατο υπαρξιακό πρόβλημα πολιτικής υπάρξεως. Τα περί “αριστεράς παρενθέσεως” παρηγόρησαν για λίγες ημέρες έως εβδομάδες τους σαμαροφύλακες, αλλά ξεθύμαναν πριν ακόμη τα πιστέψει κανείς. Τι έχει να προτείνει λοιπόν σήμερα η Ν.Δ. πολιτικά; Οι εκκλήσεις περί πατριωτισμού και αντικομμουνισμού από τους ανθρώπους που κυβερνούσαν μέχρι χθες με το ΠΑΣΟΚ δεν πείθουν κανέναν. Από την άλλη πλευρά η συνέχιση της πολιτικής του μνημονίου όπως αυτή εφαρμόστηκε από το δίδυμο δυστυχίας Σαμαρά-Βενιζέλου, είναι ένας εφιάλτης για τον Ελληνικό λαό που δεν θέλει να ξαναζήσει. Προτιμά ακόμη και τα ψεύδη του ΣΥΡΙΖΑ, επιλέγει ακόμη και τις μισές αλήθειες και κάποια ψίχουλα, παρά την επιστροφή στο χθες.
Η πολιτική ζωή βέβαια δεν αγαπά το κενό και ο μεγάλος τους φόβος και πανικός είναι ότι το κενό αυτό μπορεί να το συμπληρώσει ένα δυναμικό εθνικιστικό Κίνημα, όπως η Χρυσή Αυγή η οποία κρατά ακέραιες τις δυνάμεις της. Τα ευχολόγια περί δημιουργίας μιας νέας συνεργάσιμης και υπάκουης στην ξενοκρατία αστικής κεντροδεξιάς δεν καλύπτουν την σκληρή πραγματικότητα της ζωής και τις πράγματι δύσκολες ημέρες που αναμένονται για τον Ελληνικό Λαό.  ΠΗΓΗ


FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1896700585201475196

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item