Widgets

ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! SYRIZA και ΝΔ! Στημένο Ανθελληνικό-Προδοτικό «Παιχνίδι»
Ο Πανούσης «δεν ήξερε» ότι αφήνονται οι λαθρομετανάστες στην Ομόνοια - Ότι είναι υπουργός το ξέρει;


Πλήρη άγνοια επικαλέστηκε για μια ακόμη φορά ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γ. Πανούσης, σχετικά με το γεγονός της μεταφοράς λαθρομεταναστών από την Αμυγδαλέζα στην Ομόνοια, όπου και αφέθηκαν ελεύθεροι!
Μετά την κατακραυγή που προκλήθηκε από το έγγραφο δια του οποίου δινόταν η κυβερνητική εντολή να αφήνονται ελεύθεροι οι λαθρομετανάστες και να τους χορηγείται και άδεια 6μηνης παραμονής στην Ελλάδα, ο «έκπληκτος» αναπληρωτής υπουργός βρέθηκε για δεύτερη φορά προ τετελεσμένου και εκπλήξεως, όταν κλήθηκε να απαντήσει σε συνέντευξη, για την εικόνα της μεταφοράς λαθρομεταναστών από την Αμυγδαλέζα στο κέντρο της Αθήνας -συνοδεία περιπολικού- όπου αφήνονταν ελεύθεροι.«Ο οδηγός του πούλμαν και το περιπολικό δεν ενήργησαν αυτοβούλως. Είχαν λάβει εντολές να τους αφήσουν στην Ομόνοια», αναφέρει ο δημοσιογράφος, για να απαντήσει ο κύριος καθηγητής και αναπληρωτής υπουργός:
«Αυτό που λέτε είναι σωστό. Αλλα εσείς πώς το βλέπετε; Να άφηναν έναν στην Κηφισιά και τον άλλο στο Μαρούσι; Δύο να κατεβαίνουν στο Ηράκλειο... Εσείς πώς το βλέπετε; Κάπου έπρεπε να τους αφήσει. Δεν τους αφήνει στην Ομόνοια, λέγοντας: «Παιδιά, εδώ θα μένετε θα περνάμε να σας βλέπουμε». Ναι, μπορεί να έχετε δίκιο. Συμβολικά να έχετε δίκιο και να το κάναμε. Να μην έπρεπε να κατέβουν στην Ομόνοια. Να μην τους κατεβάζουμε, για να μην τους δίνουμε την ιδέα. Αλλα, αν είναι να μαζευτούν, θα μαζευτούν. Το θέμα είναι να μην μαζεύονται. Πάντως, σας ευχαριστώ, γιατί όλα αυτά θα ελεγχθούν»!
Είναι άραγε τόσο αφελείς στη συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου ή είναι εθνικά και κοινωνικά άκρως επικίνδυνοι; Όποιος θεωρεί ότι είναι ανόητοι, κοροϊδεύει απλώς τον εαυτό του. Η πραγματικότητα είναι πως Τσίπρας και ο "Κούγκι" Καμμένος, αποτελούν την συνέχεια της μνημονιακής, σφόδρα αντεθνικής απάτης που ξεκίνησε από τον Τζέφρυ Παπανδρέου και σχηματοποιήθηκε από τους Σαμαρά-Βενιζέλο. Η σκυταλοδρομία της καταστροφής της Πατρίδος από τους απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου συνεχίζεται απρόσκοπτα, με πρωταγωνιστές που εναλλάσσονται στην εξουσία αλλά παραμένουν πάντοτε, πιστά και υπάκουα, στην υπηρεσία των ξένων.
Όσοι λοιπόν βλέπουν το μέλλον να διαγράφεται δυσοίωνο, πράττουν καλώς. Αρκεί πέρα από διαπιστώσεις να συνειδητοποιήσουν και μια πραγματικότητα: ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί κυριολεκτικά την τελευταία ελπίδα του Έθνους!  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν ο Ιμπραήμ είχε καταλύσει την Ελλάδα..


Για την στημένη διαμάχη Σύριζα - ΝΔ για τους λαθρομετανάστες«
Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η απέλαση όλων των λαθρομεταναστών που έφεραν στην Ελλάδα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και συνεχίζει να υποθάλπει ο ΣΥΡΙΖΑ.» - «Σύριζα και ΝΔ κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό με την στημένη διαμάχη τους, αφού και οι δυο μαζί έφεραν εκατομμύρια λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και μετατρέπουν εμάς τους Έλληνες σε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας τη χώρα.»  Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!: Εικόνα-σοκ: Έτσι θα κυκλοφορούν οι Ελληνίδες στην  πολυπολιτισμική Ελλάδα του μέλλοντος

ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ!

Ως γνωστόν, οι λαθρομετανάστες των (πρώην…) «Κέντρων Κράτησης» που αφήνονται ελεύθεροι από τους Τσιπροκαμμένους (ζήτω οι… «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου!), καταλήγουν στο κέντρο των Αθηνών, προκαλώντας τρόμο και ανασφάλεια στους κατοίκους και τους επαγγελματίες, που διαμαρτύρονται εντόνως.

Πρέπει, όμως, κάποια φορά να λέμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους και να πάψουμε να χαϊδεύουμε αυτιά. Τον περασμένο Μάιο, έγιναν δημοτικές εκλογές στην Αθήνα. Στις οποίες, συμμετείχαν από τη μία μεριά οι λαθρολάγνοι Καμίνης, Σακελλαρίδης, Σοφιανός και «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» και οι «ανεκτικοί» Κακλαμάνης και Σπηλιωτόπουλος κι από την άλλη μεριά ο «ρατσιστής» Η. Κασιδιάρης. Ήταν μια μοναδική ευκαιρία να «καθαρίσει» η Αθήνα μια για πάντα! Αλλά οι Αθηναίοι, παρότι είχαν πάθει στο παρελθόν δεν τους έγιναν τα παθήματα μαθήματα και με συντριπτική πλειοψηφία απέρριψαν τη λύση Κασιδιάρη. Περίμεναν, λοιπόν, τίποτα καλύτερο απ’ όλους αυτούς που υπερψήφισαν;

Υποστηρίζω, λοιπόν, ότι μόνον οι ψηφοφόροι του Η. Κασιδιάρη έχουν δικαίωμα να διαμαρτύρονται και να φωνάζουν. Οι υπόλοιποι, όπως έστρωσαν να κοιμηθούν! Μαρία Π.
Απάντηση του Στρατηγού Συναδινού στον Νίκο Ανδρουλάκη για τις συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής

Ο ανεπάγγελτος και πολιτικό υβρίδιο κομματικού σωλήνα, Γραμματέας της Κεντρικής πολιτικής επιτροπής του "συγχωρεμένου" ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκης, σε ένα παραλήρημα υποτιθέμενης δημοκρατίας και απόδοσης δικαιοσύνης, επικρίνει ακόμα και το δικαίωμα (που χρησιμοποιεί αυτός, αλλά απαγορεύει στους άλλους), στον παράνομα και άδικα προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, να παραχωρεί συνεντεύξεις.
Προχωρά δε έτι περισσότερο και καταδικάζει - βιάζοντας την Ελληνική δικαιοσύνη και ακυρώνοντας το τεκμήριο της αθωότητας - σύσσωμη την κοινοβουλευτική ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, ως εγκληματική οργάνωση δολοφόνων.
Συνιστώ σε αυτόν το μέγα πολιτικό άνδρα:
1) Να μην ξανατολμήσει να αναφερθεί στη Χρυσή Αυγή ως νεοναζιστική γιατί εκτίθεται και παραληρεί. Βέβαια, ίσως να ενστερνίζεται τη ρήση του Ναπολέοντα: "Στην πολιτική, η βλακεία δεν είναι μειονέκτημα".
2) Να κοιτάξει λίγο προς το εσωτερικό του κόμματός του (ή ότι έχει απομείνει από αυτό) και θα διαπιστώσει πολλούς εγκληματίες, εθνοπροδότες και ανθρώπους με φασίζουσα πολιτική συμπεριφορά.
3) Να ασχοληθεί λίγο με το έργο για το οποίο, κάποιοι συμπολίτες μας τον έστειλαν στην Ευρωβουλή, μήπως, λέω μήπως, και ξεκολλήσει από την τελευταία θέση παραγωγικότητας και επιτέλεσης έργου, μεταξύ των Ελλήνων Ευρωβουλευτών.  ΠΗΓΗ
Σύμφωνη με το Σύνταγμα η τοποθέτηση της Προέδρου της Βουλής για τους νόμους που πέρασαν χωρίς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής
Το Σύνταγμα των Ελλήνων προβλέπει τη λειτουργία της Βουλής με 300 βουλευτές, επομένως όσοι μνημονιακοί νόμοι και άλλα αντεθνικά νομοθετήματα ψηφίστηκαν χωρίς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που κρατούνται παράνομα στη φυλακή, είναι άκυρα και αντισυνταγματικά.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!

Πρώην σύμβουλος Τζέφρυ, νυν σύμβουλος Βαρουφάκη αποκαλύπτει: Στέλναμε τα νομοσχέδια στον Σόιμπλε για έγκριση


Απίστευτη ήταν η αποκάλυψη που έκανε η Ελένη Παναρίτη, νυν σύμβουλος του Γιάννη Βαρουφάκη και πρώην βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ επί θητείας Γιωργάκη Παπανδρέου, δίνοντας έτσι νέες διαστάσεις στον ρόλο που έπαιζαν οι Τζέφρυ και Παπακωνσταντίνου τους κρίσιμους μήνες πριν σύρουν τη Χώρα στην τρόικα και στη μέγγενη του Μνημονίου. Σύμφωνα με την αποκάλυψη της Παναρίτη, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, από τις αρχές του 2010 κιόλας, έστελνε τα σχέδια νόμου στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε (!) πριν ακόμα τα δείξει στους δικούς του συμβούλους και φυσικά πολύ πριν τα φέρει στη Βουλή!
«Ξέρετε τι είναι υπουργός Οικονομικών να μη δίνει το σχέδιο νόμου στους οικονομολόγους του και να το κάνει βόλτα στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας για να μας πει αν είναι καλό ή όχι;» είπε η Παναρίτη σε τηλεοπτική συνέντευξή της. Ως αποτέλεσμα, τονίζει, η Ελλάδα είχε γίνει περίγελος στο Βερολίνο και στην Ευρώπη, όπου έλεγαν ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει τη δυνατότητα να φτιάξει ένα νομοσχέδιο. «Βγάζαμε νομοσχέδια και τα περνάγαμε με e – mail, χωρίς να έχουν περάσει από εμάς» υποστήριξε η Παναρίτη, που εδώ και έναν μήνα είναι σύμβουλος του Γιάννη Βαρουφάκη.
Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί και τα όσα είπε η Παναρίτη για τις κρίσιμες βραδιές που προηγήθηκαν πριν την υπογραφή του αντεθνικού και επαίσχυντου Μνημονίου: «Πήγαμε ένα βράδυ να ζητήσουμε 40 δις. Ευρώ και ξυπνήσαμε το πρωί και πήραμε 140. Η τρόικα μας φόρεσε από πάνω το σχέδιό της»! Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν είχε ιδέα, δηλαδή, για το ποιες ήταν οι πραγματικές ανάγκες της χώρας. Το θέμα, βεβαίως, είναι για ποιον λόγο η Παναρίτη προβαίνει τώρα σ’ αυτές τις αποκαλύψεις, οι οποίες εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον Τζέφρυ και τους «κηπουρούς» του, αποδεικνύοντας τον ρόλο του εντολοδόχου και επιστάτη των επιθυμιών των διεθνών τοκογλύφων.
Η ίδια, όσο καιρό ήταν στο ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο δεν είχε την παραμικρή αντίδραση στις όποιες ενέργειες του Γιωργάκη, αλλά αντιθέτως υπεράσπιζε πλήρως τη μνημονιακή πολιτική του Γιωργάκη με δηλώσεις όπως «Δεν είναι το θέμα μας να κόψουμε λίγο τους μισθούς και τις συντάξεις. Και όχι λίγο πολύ. Το θέμα μας είναι να πάψουμε να έχουμε ελλείμματα», την οποία είχε κάνει στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, στις 17 Μαΐου 2011. Τώρα, για λόγους που γνωρίζει η ίδια, αποφάσισε «να αδειάσει» το πρώην αφεντικό της και «να τον δώσει στεγνά», για την εθελόδουλη τακτική του εναντίον της Ελλάδας.
Το γεγονός αυτό, βεβαίως, δεν σβήνει τη δική της ευθύνη για τη συμμετοχή που είχε στην κυβέρνηση Τζέφρυ. Με την αποκάλυψή της αυτή, απλώς επιβεβαίωσε την κοινή πεποίθηση, ότι κατά την περίοδο της διακυβέρνησης της Χώρας από τον Γιωργάκη το κυβερνητικό επιτελείο έδινε σχέδια νόμου προς έγκριση σ’ έναν εκπρόσωπο ξένης χώρας. Πολύ πιθανόν αυτή η απαράδεκτη τακτική να συνεχίστηκε και επί των επόμενων μνημονιακών κυβερνήσεων Παπαδήμου και Σαμαρά, γεγονός το οποίο ίσως επιβεβαιωθεί μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, αν και όταν κάποιος παράγοντας αυτών των κυβερνήσεων βγει και παραδεχθεί κι αυτός τις ξένες παρεμβάσεις στο νομοθετικό έργο των μνημονιακών κυβερνήσεων.
Το γιατί η Παναρίτη έχει ρόλο στη σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ως σύμβουλος του Βαρουφάκη, τη στιγμή που έχει ένα βεβαρημένο φιλομνημονιακό παρελθόν είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να εξηγήσουν οι επικεφαλείς αυτής της νέας συγκυβέρνησης.  Γιώργος Μάστορας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!

Ο Νόαμ Τσόμσκυ προειδοποιεί: Μετά την πτώση του Σύριζα έρχεται η Χρυσή Αυγή!Ο πασίγνωστος αμερικανοεβραίος φιλόσοφος Νόαμ Τσόμσκυ έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο ενημερωτικό δίκτυο "Democrasynow" αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και στο μέτωπο της οικονομίας. Ο γνωστός διανοητής επανέλαβε τις έγκυρες εκτιμήσεις των Λεγκρέν και Κρούγκμαν ότι η αποτυχία και η πτώση του Σύριζα, θα φέρει στην εξουσία την Χρυσή Αυγή.
Ο Νόαμ Τσόμσκυ είπε αυτολεξεί: "Και οι πολιτικές που έχουν σχεδιαστεί από την τρόικα βασικά ξεπληρώνουν τις τράπεζες, τους αυτουργούς. Ο πληθυσμός δεινοπαθεί. Όμως ένα από τα πράγματα που συμβαίνουν είναι ότι διαβρώνονται οι κοινωνικές δημοκρατικές πολιτικές, το αποκαλούμενο κοινωνικό κράτος. Αυτός είναι ένας ταξικός πόλεμος. Δεν είναι οικονομική πολιτική, που έχει λογική ως μέσο για τον τερματισμό μιας σοβαρής ύφεσης. Και υπάρχει αντίδραση, στην Ελλάδα, στην Ισπανία, λίγο στην Ιρλανδία, ενώ αυξάνεται στη Γαλλία. Είναι μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακροδεξιά αντίδρασηΜετά τον ΣΥΡΙΖΑ η επόμενη επιλογή είναι η Χρυσή Αυγή".
Εδώ έχει αξία να θυμηθούμε μία παλαιότερη δήλωση του ιδίου, σύμφωνα με την οποία υπάρχουν άνθρωποι στη Γερμανία οι οποίοι επιδιώκουν να πάρουν υπό την κατοχή τους οτιδήποτε πολύτιμο υπάρχει στην Ελλάδα. Αυτούς προειδοποιεί ουσιαστικά ο Τσόμσκυ με την δήλωσή του, λέγοντας ότι "υπήρξε μικρή πρόοδος στις διαπραγματεύσεις, αλλά όχι επαρκής". Προφανώς αυτό που λέει ο Τσόμσκυ είναι ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι θα έπρεπε να δώσουν περισσότερα στον Σύριζα διά τον φόβο της Χρυσής Αυγής, γεγονός που αποδεικνύει ότι η Χρυσή Αυγή είναι ο μόνος λόγος των όποιων παραχωρήσεων από τους τοκογλύφους, πριν ακόμα γίνει κυβέρνηση. 
Δίχως καμία υπεκφυγή και χωρίς κανένα περιθώριο οποιασδήποτε παρεξήγησης ο γνωστός φιλόσοφος εκτιμά ότι είναι θέμα χρόνου στην Πατρίδα μας να επέλθει το αναπόφευκτο: Μετά την μνημονιακή στροφή, την αποτυχία του Σύριζα σε όλα τα επίπεδα και την πτώση, στην εξουσία θα ανέβει η μοναδική απροσκύνητη δύναμη ενάντια στους διεθνείς τοκογλύφους, η Χρυσή Αυγή!  ΠΗΓΗ

ΠΟΙΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΩΡΕ, ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΤΟ ΛΕΕΙ: «ΕΔΩΣΑΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
Αδυνατεί ο Σύριζα να στήσει κατηγορητήριο για το πως φτάσαμε εδώ! Τόσο για τον ΓΑΠ, όσο και για τον Σαμαρά – Βενιζέλο, Από μέρος της λύσης του προβλήματος που φιλοδοξούσε να γίνει ο Τσίπρας σύντομα θα γίνει μέρος του προβλήματος, αφού οι συμφωνίες του με τους ξένους είναι σφόδρα αντίθετες με τα συμφέροντα του λαού τον οποίο εξαπάτησε για να του υφαρπάξει την ψήφο του.

Ότι δεν τολμάει λοιπόν να πει ο Τσίπρας στην Ευρώπη, το λέει μέλος της διοίκησης του ΔΝΤ.
Σφοδρή κριτική στην Ευρωζώνη, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, αλλά και το ίδιο το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ασκεί το μέλος της διοίκησης του ΔΝΤ Πάουλο Νογκέιρα Μπατίστα, σε συνέντευξή του στον Alpha.«Έδωσαν λεφτά για να σώσουν γερμανικές και γαλλικές τράπεζες, και όχι την Ελλάδα», υποστηρίζει ο Μπατίστα, που κατηγορεί την επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

Ο ίδιος κάνει λόγο δε για αναγκαία αναδιάρθρωση του μέρους του ελληνικού χρέους που διακρατούν οι Ευρωπαίοι εταίροι. «Μπορεί αυτή η άποψη να μην είναι ευρείας αποδοχής και να μη συγκεντρώνει συναίνεση, αλλά αν δείτε την κατάσταση στην Ελλάδα, δύσκολα μπορεί να εξέλθει από την κοινωνικο-οικονομική κρίση χωρίς κάποια αναδιάρθρωση χρέους», εκτιμά ο Μπατίστα.


Υ.Γ. Αυτές οι ειδήσεις που βγαίνουν κατά καιρούς, και αφορούν τον άδικο και παράνομο τρόπο που οδηγηθήκαμε σ΄ αυτή την κατάσταση, έχουν σκοπό να ρίξουν στη κατάθλιψη, όσους μπορούν περισσότερους, δίνοντας την ευκαιρία σε περιστασιακούς πολιτικούς απατεώνες (βλ. Τσίπρα, Καμμένο, Θεοδωράκη) να το παίζουν πολιτικοί παράγοντες στην φτώχεια μας.

Θυμηθείτε πως ξεκίνησε, από τον ΓΑΠ που μας διαβεβαίωνε πως «δεν θα καλέσουμε το ΔΝΤ», και το καλέσαμε, τον Βενιζέλο που μιλούσε για ένα έκτακτο και προσωρινό μέτρο μιλώντας για το χαράτσι της ΔΕΗ που παραμένει παρόλο που ο Τσίπρας έλεγε πως το διαγράψει και πως φτάσαμε στον Τσίπρα που μιλούσε για διαγραφή του χρέους και Λογιστικό έλεγχο και δεν έκανε τίποτε από αυτά και όταν θα κάνει θα πρέπει να βάλει και τον εαυτό του μέσα . Σιγά που θα το κάνει!
 Όσο ο κόσμος τους ψηφίζει, τόσο η κατάθλιψη θα συνεχίζεται… πηγη
ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => Ο μνημονιακός χαρακτήρας της νυν και πρώην συγκυβέρνησης


Πανικός σε κλεφτοΠΑΣΟΚ και ΝΔ για την πρόθεση αποκατάστασης της συνταγματικής νομιμότητας στη Βουλή


Υπό μορφήν συνταγματικής σφαλιάρας υποδέχθηκαν στο κλεφτοΠΑΣΟΚ και τη ψοφοδεξιά ΝΔ τις δηλώσεις της Προέδρου της Βουλής Ζ. Κωνσταντοπούλου κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, όπου ρητά και κατηγορηματικά τόνισε πως η Βουλή πρέπει να επιτελεί το έργο της με 300 βουλευτές, εγείροντας επιπλέον θέμα ακύρωσης μνημονιακών ρυθμίσεων οι οποίες ψηφίστηκαν σε ονομαστικές ψηφοφορίες με λιγότερους από 151 βουλευτές!
Το σοκ για τους απατεώνες της πολιτικής ζωής σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, εκείνων δηλαδή που μετέτρεψαν σε λάστιχο το Σύνταγμα και τους Κανονισμούς της Βουλής καταλύοντας λόγω και έργω το Πολίτευμα, υπήρξε τεράστιο. Όπως ήταν αναμενόμενο και ακολουθώντας τις πάγιες πρακτικές τους, οι ψευτοδημοκράτες ΝΔ και κλεφτοΠΑΣΟΚ άφησαν κατά μέρος τον πολιτικό πολιτισμό (τον οποίο αρέσκονται να επικαλούνται), εκδίδοντας οργισμένες ανακοινώσεις με τις οποίες τάσσονται ανοιχτά και ξεκάθαρα κατά της τήρησης της συνταγματικής νομιμότητας!
«Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες η Πρόεδρος της Βουλής επιχειρεί να κάνει την Χρυσή Αυγή ρυθμιστή της πολιτικής μας ζωής», έσπευσαν να ανακοινώσουν τα σκυλιά της Μέρκελ και των τοκογλύφων (εγχώριων και διεθνών), που εδρεύουν στη Συγγρού. Προφανώς οι «δημοκράτες» της ΝΔ ανέμεναν πως το νέο Προεδρείο της Βουλής όφειλε να συνεχίσει όσα αντισυνταγματικά και παράνομα διέπραξε η Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου και η προηγούμενη Βουλή, για να μην αποκαλυφθούν τα ειδεχθή τους εγκλήματα.
Από κοντά και το κλεφτοΠΑΣΟΚ, το οποίο μέσα σε βαθύτατη απόγνωση αναφέρει πως «κα Κωνσταντοπούλου με εντυπωσιακό πείσμα επανήλθε, θέτοντας μάλιστα  ζήτημα εγκυρότητας ψηφισμένων και δημοσιευμένων νόμων του κράτους υπό τα χειροκροτήματα του γραφείου τύπου της Χρυσής Αυγής»! Προσθέτει δε, στην δακρύβρεχτη και κατάπτυστη ανακοίνωση του ότι «η κα Κωνσταντοπούλου είναι πλέον προφανές ότι έχει ως πρώτη προτεραιότητά της την αλλαγή της στάσης της Βουλής ως προς την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής». Χαρακτηριστικός όμως της «δημοκρατίας» όπως την εννοούν οι κλεφτοΠασόκοι, είναι ο επίλογος της ανακοίνωσης, η οποία αναφέρει: «Είναι συνεπώς προφανές ότι μέσα στα τόσα προβλήματα που έχει ο τόπος αποκτήσαμε και ένα ακόμη. Μια Πρόεδρο της Βουλής που είναι αποφασισμένη αντί να λειτουργεί  ως παράγοντας θεσμικής ηπιότητας και συναίνεσης, να λειτουργεί ως πρόξενος σύγκρουσης και έντασης. Ποιος δεν είχε δει τους οιωνούς;»!
Το κλεφτοΠΑΣΟΚ με απλά λόγια, απαιτεί την φίμωση όσων αντιτίθενται στην συνταγματική εκτροπή η οποία έγινε κανόνας από το Σεπτέμβριο του 2013, οπότε ξεκίνησε η πολιτική σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014 οπότε κατέρρευσε η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά.
Επί της ουσίας βεβαίως, οι ανακοινώσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, των συμμοριών δηλαδή της μίζας και των σκανδάλων, αποτελεί έμμεση απειλή προς εκείνους που αναγνωρίζουν ανοιχτά πλέον πως όσα κατήγγειλε επί μακρού χρόνου η Χρυσή Αυγή για κατάλυση του Συντάγματος θα πρέπει να ελεγχθούν.
Είναι γνωστό τοις πάσι, ακόμη και στα χαλκεία της ΝΔ και του κλεφτοΠΑΣΟΚ, πως σε ιδεολογικό και πολιτικό επίπεδο, την Χρυσή Αυγή και την Πρόεδρο της Βουλής χωρίζει μια άβυσσοςΗ τήρηση όμως των συνταγματικών κανόνων και του Κανονισμού της Βουλής, η προάσπιση κατ' επέκταση του Συντάγματος, αποτελεί ζήτημα σαφώς ανώτερο πολιτικών και ιδεολογικών διαφορών.
Ο υπερβάλλων ζήλος, ως εκ τούτου, του κλεφτοΠΑΣΟΚ και της σαμαρικής ΝΔ να φιμωθεί η Χρυσή Αυγή και η Πρόεδρος της Βουλής, οφείλεται στην απέλπιδα απόπειρα να συγκαλυφθούν με κάθε τρόπο, τα αντεθνικά και αντισυνταγματικά εγκλήματα τα οποία επιτέλεσαν συνειδητά κατά τη διάρκεια της τυραννικής διακυβέρνησης της Ελλάδος από τα μέσα του 2012 μέχρι το τέλος του 2014.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Να γιατί τρέμουν οι απατεώνες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ: Με 148 ψήφους είχε περάσει το νομοσχέδιο για τα διόδια του Μπόμπολα!

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ: ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ!

«Συνεδρίασε» (επρόκειτο για το γνωστό… one man show) χθες το βράδυ η κοινοβουλευτική ομάδα του… παντός καιρού (αριστεροδεξιοκεντρώου) μορφώματος Καμμένου, για τα τρέχοντα ζητήματα. Μετά τη συνεδρίαση, βγήκε η εξής «διαρροή» προς τα λιγωμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ:

«Τέλος, ο κ. Καμμένος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του προς τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκο Νικολόπουλο, για τηλεφωνική συνέντευξη που πήρε -στο πλαίσιο τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία εμφανίζεται- από τον έγκλειστο στον Κορυδαλλό βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. Ξεκαθάρισε ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που έγινε» και το απέδωσε σε προσωπική πρωτοβουλία του βουλευτή».

Αυτή είναι η πλέρια δημοκρατία του πρώην αντιτρομοκράτη και νυν συνοδοιπόρου των αμερικανοκομμουνιστών υπουργοπάνου! Να τον χαίρονται τα κοροϊδάκια που τον ψήφισαν και να φάνε ολίγη από  Μνημόνιο, με κόκκινες γραμμές!  πηγη
Ιδού η θλιβερή πρωτοτυπία: Ελεύθεροι με «περιοριστικούς» όρους δυο κατηγορούμενοι για τρομοκρατία
Την ίδια ώρα που το επονομαζόμενο «Τμήμα Δικαιωμάτων» του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήριζε «κίνδυνο» και «θλιβερή πρωτοτυπία» την επικείμενη αποφυλάκιση του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής και των δύο πρώτων βουλευτών που προφυλακίστηκαν, λόγω συμπλήρωσης του 18μήνου, ελεύθεροι με «περιοριστικούς» όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή η 36χρονη και ο «Ιάσονας» για την υπόθεση του Χριστόδουλου Ξηρού και του σχεδίου «Γοργοποτάμου» που οργάνωνε ο τρομοκράτης για την απόδραση των μελών της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού.
Η μεν 32χρονη είχε το ρόλο μεταφορέα προς εξυπηρέτηση του σχεδίου απόδρασης, ο δε «Ιάσονας» κατηγορείται για συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση (187Α, παρ. 2).
Υπενθυμίζεται ότι –εκτός των άλλων- αποτυπώματα του «Ιάσονα» και του Χρ. Ξηρού είχαν βρεθεί στο εσωτερικό του δέματος - βόμβας με παραλήπτη τον διοικητή του Α.Τ. Ιτέας που όμως εξουδετερώθηκε κι έτσι «Χάσαμε την ευκαιρία να έχουμε έξι μπάτσους ξαπλωμένους», όπως έγραψαν σε επιστολή τους οι φυλακισμένοι κόκκινοι τρομοκράτες.
Και βέβαια, το να αφήνονται ελεύθεροι κατηγορούμενοι για τρομοκρατία –όταν μάλιστα έχει βρεθεί αποτύπωμά τους σε βόμβα που στέλνεται για «ξαπλώσει» έξι αστυνομικούς-, είναι πράγματι μια «θλιβερή πρωτοτυπία» της μνημονιακής Μπανανίας Τσιπροκαμμενιστάν, που δε συμβαίνει πουθενά αλλού στον κόσμο!  ΠΗΓΗ
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6029140552648182458

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item