Widgets

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ! «ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ! (Μόνη ΛΥΣΗ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!)Προκαλούν το δημόσιο αίσθημα οι χρυσοπληρωμένοι συνδικαλιστές του Σύριζα: αύξηση στη ΔΕΗ και σε όποιον αρέσει!

Με το γνωστό, αποκτηθέν από τις κλαδικές του ΠΑΣΟΚ, υπέρ το δέον αλαζονικό ύφος απάντησε ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΗ και νυν στέλεχος του Σύριζα, Νίκος Φωτόπουλος, στο σάλο που προκλήθηκε από την αύξηση στους μισθούς των εργαζομένων της ΔΕΗ σε μια χρονική περίοδο κατά την οποία εκατομμύρια συμπατριωτών μας ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.
Ο συνδικαλιστής του Σύριζα, επιτίθεται σε όσους αντέδρασαν στην απόφαση να αυξηθούν οι μισθοί των εργαζομένων στη ΔΕΗ, μέσω της καταβολής επιδόματος-«τροφείου», ύψους 6 ευρώ ημερησίως. Κομματικοδίαιτος όντας, με θράσος αναφέρει το εξής: «Ποιό πρέπει να είναι το μέτρο σύγκρισης για το μισθό του καθενός μας, οι άνεργοι και όσοι εργαζόμενοι αμείβονται χαμηλότερα ή η κάλυψη των καθημερινών αναγκών για να ζούμε αξιοπρεπώς»;
Συνιστώντας ξύδι σε εκείνους που αντέδρασαν στη πρόκληση της ΔΕΗ, ο κατηγορούμενος για σκάνδαλα δανείων από την ίδια την επιχείρηση κατά τη διάρκεια της θητείας του στο συνδικαλιστικό όργανο της ΓΕΝΟΠ, καταλήγει: «Ξέρουμε ότι σας ενοχλεί που θα ξανανοίξει η ΕΡΤ. Ξέρουμε ότι σας ενοχλεί που η κυβέρνηση θα ξαναπροσλάβει τις καθαρίστριες. Ξέρουμε ότι σας ενοχλεί που θα επαναπροσληφθούν όσοι εκδιώχθηκαν και απολύθηκαν βάναυσα. Ξέρουμε ότι σας ενοχλεί που ο βασικός μισθός θα πάει στα 751 ευρώ. Για τις ενοχλήσεις σας, ξύδι, που λέει και ο λαός μας».
Έτσι χτίζουν το πολιτικό τους προφίλ οι κρατικοδίαιτοι μεγαλοσυνδικαλιστές τους οποίους εξέθρεψε και άνδρωσε το κλεφτοΠΑΣΟΚ και στους οποίους παρέχει πια ασφαλές πολιτικό καταφύγιο ο Σύριζα του Τσίπρα. Αν μη τι άλλο, η στάση Φωτόπουλου δικαιολογεί και την ρήση Πάγκαλου «μαζί τα φάγαμε». Εννοούσε προφανώς τα κομματόσκυλα της άλλοτε πανίσχυρης ΠΑΣΟΚαρίας και νυν παρατρεχάμενους του Σύριζα, οι οποίοι δεν βολεύτηκαν απλώς στο δημόσιο αλλά πλούτισαν ποικιλοτρόπως από αυτό, εις βάρος πάντοτε του Ελληνικού Λαού.
Τί κοινό έχει εν τέλει, ο άνεργος, ο σκληρά δοκιμαζόμενους από τους φόρους εργαζόμενος και ελεύθερος επαγγελματίας με τους "Φωτόπουλους" του Σύριζα; Επειδή λοιπόν στήριξη στο Σύριζα σημαίνει ουσιαστικά και πρακτικά ενίσχυση της αποθράσυνσης των βολεμένων πασόκων, η γιγάντωση της Χρυσής Αυγής αποτελεί την μοναδική λύση ώστε η Πατρίδα να απαλλαγεί από την κομματική γάγγραινα που σκοτώνει αργά και βασανιστικά το Λαό μας.  ΠΗΓΗ
ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ: Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΗ

ΟΙ ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ. ΤΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ»

Η μόνη αγωνία που έχει η Κυβέρνηση του Σύριζα και ο Τσίπρας, είναι να βολέψει τους δικούς της ανθρώπους. Να ξεπληρώσει γραμμάτια. Κανένα ενδιαφέρον για τον πόνο του απλού λαού. ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ!

ΔΕΙΤΕ   ΕΠΙΣΗΣ: ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 10% ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΡΑ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ     ΚΑΙ     ΦΑΤΕ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΙΕΙΤΕ ΞΥΔΑΚΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΣΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ MR TSIPRAS ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Τεράστια επιτυχία των συνδικαλιστών
Υπεγράφη την Παρασκευή 27/2/2015 ανάμεσα στη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και τα Σωματεία-Μέλη της, και τη Διοίκηση της ΔΕΗ ΑΕ η νέα τριετής Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΣΣΕ), την οποία ενέκρινε κατά την (26/2/2015) συνεδρίασή του κατά συντριπτική πλειοψηφία το ΔΣ της Ομοσπονδίας.
Ουσιαστικά, οι εργαζόμενοι κέρδισαν αύξηση περίπου 10% αφού θεσμοθετείται επίδομα τροφής 6 ευρώ την ημέρα, δηλαδή περίπου 6Χ22=130 ευρώ ή αύξηση 10% στο μέσο μισθό των 1.300 ευρώ. Με μια έξυπνη κίνηση ο δαιμόνιος Φωτόπουλος, έγραψε στη νέα ΕΣΣΕ "παροχή τροφής στο χώρο εργασίας 6 ευρώ την ημέρα", αντί για "αυξάνονται κατά 10% οι μισθοί", που θα ξεσήκωνε θύελλα αντιδράσεων. Εδώ φαίνεται η εμπειρία του "γάτου" συνδικαλιστή.
Στις άλλες επιτυχίες, συγκαταλέγεται η αύξηση των ημερών άδειας αιμοδοσίας με αποδοχές, από 2 το χρόνο που προέβλεπε η ΕΣΣΕ της 27.9.83 σε 6, η χορήγηση μέχρι 12 ημερών άδειας σε δότες αιμοπεταλίων, η έξτρα 1 ημέρα άδειας το τρίμηνο, δηλαδή 4 μέρες το χρόνο στο προσωπικό γκισέ κ.λ.π.
 
ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!
ΔΙΚΑΙΩΣΗ: Το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο 15.000 ευρώ σε Mega, ΑΝΤ1 και Alpha για παράλειψη προβολής της Χρυσής Αυγής!
Μισό εκατομμύριο Έλληνες απαιτούν την προβολή των θέσεων και των δηλώσεων της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας
Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης επέβαλε χθες πρόστιμο 15 χιλιάδων ευρώ στους τηλεοπτικούς σταθμούς Mega, ΑΝΤ1 και Alpha, επειδή κατά την πάγια τακτική τους στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των εν λόγω σταθμών προβλήθηκαν οι ανακοινώσεις όλων των κομμάτων πλην Χρυσής Αυγής.
Αυτό αποτελεί βάναυση προσβολή στην δεοντολογία και στις Αρχές της Δημοκρατίας και της πολυφωνίας, γεγονός που δεν άφησε αναπάντητο το ΕΣΡ. Οφείλουμε να τονίσουμε πως η εν λόγω ποινή επιβλήθηκε για δελτία ειδήσεων του Νοεμβρίου του 2014, ενώ ακολουθούν πλείστες άλλες καταγγελίες που έγιναν κατά την προεκλογική περίοδο, όπου τα κανάλια προέβαλλαν ανακοινώσεις και δελτία Τύπου όλων των κομμάτων (κοινοβουλευτικών και μη) πλην Χρυσής Αυγής.
Το Γραφείο Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου εδώ και αρκετούς μήνες έχει επιδοθεί σε πολλαπλές θεσμικές ενέργειες προς όλα τα αρμόδια όργανα, ώστε να προβάλλονται οι θέσεις, οι δηλώσεις και τα δελτία Τύπου της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου. Μία ολόκληρη ομάδα εξειδικευμένων επιστημονικών συνεργατών έχει αναλάβει καθημερινά την παρακολούθηση (media monitoring) όλων των καναλιών, ώστε να διασφαλίζεται η προβολή της Χρυσής Αυγής.
Όταν η Δικαιοσύνη, οι θεσμοί και οι ανεξάρτητες Αρχές λειτουργούν δίχως ιδεοληψίες και κυρίως δίχως πολιτικές παρεμβάσεις, τότε οι αποφάσεις είναι δίκαιες και σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους.
Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι συνεχίζουμε ακατάπαυστα τον αγώνα για την τήρηση της ισονομίας και της πολυφωνίας σύμφωνα και με την ρήση του μεγάλου φιλέλληνα και ήρωα του εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα στο Μεσολόγγι, Ιωάννη Ιάκωβου Μάγιερ "Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης".  ΠΗΓΗ
ΣΕ “ΠΕΡΙΟΠΤΗ” ΘΕΣΗ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ!

Την προηγούμενη βδομάδα, το Ινστιτούτο Cato, «ανέδειξε» την Ελλάδα 19η χώρα στον κόσμο στη δυστυχία! Ο δείκτης δυστυχίας του Cato κατατάσσει 108 χώρες με βάση τα στοιχεία από το Economist Intelligence Unit και τους υπολογισμούς του Στιβ Χάνκε, καθηγητή Εφαρμοσμένων Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins. Ο καθηγητής Χάνκε λαμβάνει υπόψιν τον πληθωρισμό, τα επιτόκια χορηγήσεων, τα ποσοστά ανεργίας και στη συνέχεια τα αφαιρεί από την ετήσια αύξηση του κατά κεφαλήν ΑΕΠ για τον καθορισμό της δυστυχίας τους. Τη θλιβερή πρωτιά την έχει η αγαπημένη των Τσιπροκαμμένων Βενεζουέλα (η 2η πετρελαιοπαραγωγός χώρα στον κόσμο!!!) και ακολουθούν οι μαστιζόμενες από εμφυλίους πολέμους Ουκρανία και Συρία.

Ωστόσο, σε άλλη έρευνα του Bloomberg, στον «δείκτη δυστυχίας» με τις «πιο επώδυνες οικονομίες για να ζεις και να δουλεύεις», η Ελλάδα «ανεδείχθη» 5η, πίσω από την (πάντα πρώτη…) Βενεζουέλα, την Αργεντινή, την Νότιο Αφρική και την Ουκρανία. Ο δείκτης προκύπτει από το συνδυασμό πληθωρισμού και ανεργίας. Όπως χαρακτηριστικά ξεκινά το δημοσίευμα: «Ο πληθωρισμός είναι μια ασθένεια που μπορεί να διαλύσει μια κοινωνία, όπως είχε πει κάποτε ο νομπελίστας οικονομολόγος Μίλτον Φρίντμαν. Αν προσθέσουμε στη διάγνωση και την αυξανόμενη ανεργία, ο κλάδος του χρησιμοποιεί έναν όχι και τόσο τεχνικό όρο για τον εξουθενωτικό αντίκτυπο στους ανθρώπους: Δυστυχία».

Αυτές είναι οι συνέπειες του Μνημονίου των Σαμαροβενιζέλων, που συνεχίζουν σήμερα οι Τσιπροκαμμένοι!  ΠΗΓΗ


ΣΧΕΤΙΚΟΤραγικά τα κενά στη δημόσια υγεία στη νησιωτική Ελλάδα


Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΑΚΤΟ ΦΟΡΟ «Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ» ΣΤΗ ΣΥΝΗΘΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΕ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΑ!
Ενώ είναι γνωστό στους πάντες το ταμειακό πρόβλημα που έχει η χώρα για τον Μάρτιο, ο αρμόδιος υπουργός Οικονομικών  φον Βαρουφάκεν, προανήγγειλε προ ολίγων ημερών έναν έκτακτο φόρο, διευκρινίζοντας ότι θα αφορά μόνο «αυτούς που έχουν να τον πληρώσουν», δηλαδή τους εύπορους. «Φόρο στους πλούσιους», που ’λεγε και κάποιο σύνθημα των αριστεριστών…

Όμως, ποιοι Έλληνες έχουν να πληρώσουν; Προφανώς  όλοι όσοι καπνίζουν και πίνουν και κανένα ποτό! Ανοιχτό, λοιπόν, άφησε το ενδεχόμενο αύξησης του ΦΠΑ σε ποτά και τσιγάρα ο β΄ αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Μπαλάφας, μιλώντας στον τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Πρόκειται βεβαίως για έναν φόρο που βάζουν κάθε τόσο όλες οι κυβερνήσεις, που δεν ξέρουν από πού να τα πάρουν και οι Τσιπροκαμμένοι (της… ελπίδας που έρχεται) ακολουθούν την πεπατημένη. Είναι αυτό που λέμε: «τι είχες Γιάνη, τι’ χα πάντα» (το «Γιάνης» προσαρμοσμένο στη νέα ορθογραφία). ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!
Χρυσή Αυγή για Πανούση και λαθρομετανάστες
Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η απέλαση όλων των λαθρομεταναστών που έφεραν στην Ελλάδα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και συνεχίζει να υποθάλπει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Έρχεται το νέο Μνημόνιο: Η Κομισιόν ετοιμάζει το τρίτο πακέτο στήριξης και τις λοιπές δεσμεύσεις.

Παρά τις όποιες διαψεύσεις της συγκυβέρνησης ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Β. Ντομπρόφσκις, όχι απλά υπονόησε αλλά μίλησε ευθέως για το τρίτο πακέτο στήριξης της Ελλάδας, μετά τη λήξη της 4μηνης παράτασης. Ο Ντομπρόφσκις ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του, χωρίς καμία… δημιουργική ασάφεια, στο Bloomberg: «Αν διαπιστώσουμε πως οι διαπραγματεύσεις για την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος προχωρούν με επιτυχία νομίζω πως θα είναι πιο εύκολο να διαπραγματευτούμε το επόμενο πιθανό πακέτο».
Αξίζει να σημειωθεί ότι την αποκάλυψη σχεδίου για το τρίτο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας είχε κάνει πριν από 10 ημέρες ο γερμανικός τύπος, για να ακολουθήσει ένα μπαράζ διαψεύσεων. Το θέμα, όμως, επανήλθε χθες από τον Ισπανό υπουργό Οικονομικών Λούις ντε Γκίντος, ο οποίος μίλησε για σχέδια στις Βρυξέλλες πακέτου ύψους 50 δις. ευρώ.
Μπορεί η συγκυβέρνηση να αρνείται ένα τέτοιο ενδεχόμενο, το γεγονός όμως της επαναφοράς του ζητήματος από τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν όπως και οι χθεσινοβραδινές δηλώσεις του Βαρουφάκη σε τηλεοπτική εκπομπή, ο οποίος μίλησε, αόριστα, για ένα νέο σχέδιο – δάνειο που θα διαπραγματευτούμε μετά την παράταση και αφού συζητηθεί το πρόβλημα του χρέους, δείχνει ότι προφανώς ισχύει το ρητό «δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά».
Είναι ολοφάνερο ότι και η νέα συγκυβέρνηση παίρνει τη σκυτάλη της μνημονιακής εξάρτησης από τους προκατόχους της και οδηγεί τη Χώρα σ’ ένα τρίτο, καταστροφικό για την Πατρίδα και το Λαό, Μνημόνιο.   Γιώργος Μάστορας
Το Σύριζα συνεχίζει και επεκτείνει το επαχθές Μνημόνιο
Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βαδίζει στα χνάρια της μνημονιακής πολιτικής των προκατόχων του αποδεικνύεται μέσα από πολλά παραδείγματα. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και η διαπίστωση των προσχέδιων ανακοινώσεων του Eurogroup, ότι τα τελευταία πέντε χρόνια υπήρξαν σημαντικές επιτυχίες στην Ελλάδα. Σε καμία περίπτωση ο Τσίπρας και οι υπουργοί του δεν ζήτησαν να φύγει η συγκεκριμένη  διαπίστωση, η οποία πέρασε και στο τελικό ανακοινωθέν-συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου.
Με βάση αυτή την διαπίστωση, λοιπόν, η μνημονιακή πολιτική έχει και αρκετές «επιτυχημένες» πτυχές, ενώ η παράτασή της για (τουλάχιστον) ένα τετράμηνο θεωρείται κι αυτή από τη νέα συγκυβέρνηση ως… εθνική επιτυχία. Τι σημαίνει αυτή η παράταση του Μνημονίου; Σημαίνει την συνέχεια σε μια νέα καταστροφική δέσμη μέτρων, τα οποία θα απομυζούν ακόμη περισσότερο την Εθνική Κυριαρχία και θα στραγγίζουν το αίμα του Λαού μας.
Κάποιοι συριζαίοι, αδίστακτοι μπροστά στην υπεράσπιση της κυβερνητικής τους εξουσίας και την επακόλουθη διαφύλαξη των στενών συντηρητικών τους συμφερόντων, ψιθυρίζουν με θράσος ότι η κυβέρνηση κατόρθωσε να σώσει την παρτίδα και πλέον θα εφαρμόζει το πρόγραμμά της, κοροϊδεύοντας(!) τους «κουτόφραγκους» που δεν πήραν χαμπάρι την «δημιουργική ασάφεια» που έχωσε στα κείμενα ο… ευφυής Βαρουφάκης.
Όποιος αφελής «φάει το παραμύθι» αυτό, καλό θα είναι να δει προσεχτικά τα κείμενα  των συμφωνιών του Eurogroup. Εκεί, θα διαπιστώσει ότι κάθε φορά που Έλληνας υπουργός πάει να πει κάτι στην κατεύθυνση της Βαρουφάκειας «δημιουργικής ασάφειας», θα έρχεται αμέσως η απάντηση από τους δανειστές: «Αυτό που υπογράψαμε λέει πως δεν θα πάρετε δεκάρα, αν προηγουμένως δεν ολοκληρώσει την αξιολόγησή σας η τρόικα».
Είναι ολοφάνερο ότι η νέα συγκυβέρνηση έχει ακολουθήσει (κι αυτή) τους κανόνες συμμόρφωσης και υπακοής απέναντι στις αδηφάγες ορέξεις των δανειστών. Μπορεί, έχοντας στο πλευρό της και τα καθεστωτικά ΜΜΕ των «νταβατζήδων», να ρίχνει στάχτη στα μάτια του Ελληνικού Λαού, καλλιεργώντας την ψευδαίσθηση του «συνεπή μαχόμενου» και της «σκληρής διαπραγμάτευσης», γρήγορα όμως η πραγματική άθλια εικόνα που θα δημιουργήσει (και) το νέο Μνημόνιο θα απογυμνώσει πλήρως την συγκυβέρνηση από κάθε φύλλο συκής, δείχνοντάς την ως έναν ακόμη διαχειριστή των εντολών από τα ξένα κέντρα αποφάσεων. Γιώργος Μάστορας
Έβαλε χέρι στα λεφτά των αγροτών ο Τσίπρας - Δεσμεύονται 300 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Στα χνάρια των προηγουμένων μνημονιακών κυβερνήσεων, κινείται πια ξεκάθαρα η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου αφήνοντας ανενόχλητη την εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου και επιλέγοντας να δεσμεύει τα χρήματα του Ελληνικού Λαού.
Όπως λοιπόν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ λεηλάτησαν τα διαθέσιμα των ασφαλιστικών ταμείων για να αποπληρώσουν τους υπέρογκους τόκους των δανείων, έτσι και η κυβέρνηση Σύριζα και ΑΝΕΛ βάζει χέρι στα χρήματα των Ελλήνων αγροτών, για να καλύψει τις απαιτήσεις των δανειστών-«εταίρων»! Σύμφωνα λοιπόν με απόφαση η οποία δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, θα ανοίξει λογαριασμός του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Τράπεζα της Ελλάδος, στον οποίο πρόκειται να μεταφερθεί το σύνολο των χρηματικών διαθεσίμων του οργανισμού, τα οποία η κυβέρνηση θα μπορεί να χρησιμοποιεί για να καλύψει τις ανάγκες του δημοσίου!
Σε πρώτη φάση, 300 εκατομμύρια ευρώ αναμένεται να μπουν στο λογαριασμό, τα οποία και θα τεθούν άμεσα στη διάθεση της κυβέρνησης. Τα χρήματα αυτά προέρχονται από κοινοτικά προγράμματα και επιδοτήσεις, τα οποία προορίζονται αποκλειστικά για αγρότες και αγροτικές επιχειρήσεις.
Την ίδια τακτική αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες πως πρόκειται να ακολουθήσει η κυβέρνηση και σε άλλους κρατικούς φορείς και οργανισμούς, προκειμένου να καλύψει τις απαιτήσεις των τοκογλύφων της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, εκείνων δηλαδή που διαφεντεύουν τις τύχες του τόπου και του Λαού μας.
Υπενθυμίζεται ότι την ίδια χρονική περίοδο που η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου λεηλατεί τα χρήματα των αγροτών, ανακοινώνεται η επαναπρόσληψη των απολυμένων της ΕΡΤ(δημόσιας τηλεόρασης που έχει αποκλείσει την Χρυσή Αυγή) με επιβάρυνση των Ελλήνων φορολογουμένων, ενώ αποφασίσθηκε ήδη η αύξηση στους μισθούς των εργαζομένων της ΔΕΗ, κατ' απαίτηση των βολεμένων πρώην πασόκων και νυν συριζαίων συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ.
Οι σκληρά δοκιμαζόμενοι Έλληνες συνεπώς, καλούνται να πληρώσουν ακριβά την διατήρηση των προκλητικών προνομίων των κρατικοδίαιτων Συριζαίων, προς συνέχιση της αθλιότητας του κομματικού Κράτους.  ΠΗΓΗ

Βενιζέλος και Σαμαράς «έβγαζαν» εκατομμύρια σε ξένες τράπεζες τη στιγμή που απαιτούσαν θυσίες από τον ελληνικό λαό

Άρθρο στην εφημερίδα "Εμπρός"
Την ώρα που οι εθνοκτόνοι Βενιζέλος - Σαμαράς, ζητούσαν ολοένα περισσότερες θυσίες από τον χειμαζόμενο Ελληνικό λαό και απηύθυναν… έκκληση για επιστροφή των καταθέσεων από ξένες χώρες, οι ίδιοι έστελναν εμβάσματα εκατομμυρίων ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού. Όπως προκύπτει από επίσημα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, ο πρώην πρωθυπουργός και ο κυβερνητικός του εταίρος συμπεριλαμβάνονται στην λίστα με τους 174 βουλευτές που φυγάδευσαν πολύτιμο συνάλλαγμα σε ξένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.
Οι ίδιοι όταν ξέσπασε το σκάνδαλο στις αρχές του 2013, όχι μόνο προσπάθησαν να αποσιωπήσουν το γεγονός, μέσω συμφωνιών που έκαναν με τους βαρόνους των μίντια, αλλά έσπευσαν να δικαιολογηθούν, λέγοντας πως τα χρήματα που εξήγαν ήταν καθ’ όλα νόμιμα, αφού τα είχαν δηλώσει στο «πόθεν έσχες» τους. Προφανώς, νόμιζαν ότι απευθύνονται σε «κουτόφραγκους» και όχι στους Έλληνες πολίτες που παρά την προσπάθεια εκφοβισμού τους με τις καμπάνιες κατατρομοκράτησής τους (Grexit, έλλειψη χρημάτων ακόμη και για την αγορά χαρτιού υγείας κ.λπ.), δεν πτοήθηκαν ούτε παραπλανήθηκαν και μαύρισαν στις κάλπες της 25ης Ιανουαρίου, τους δυο κατ’ εξοχήν εντολοδόχους των διεθνών τοκογλύφων.
Ο μεν Σαμαράς έστειλε 285.467 ευρώ σε τράπεζα των Βρυξελλών, ο δε Βενιζέλος κατέθεσε σε διάφορους τραπεζικούς λογαριασμούς του εξωτερικού (μέσω συστημικών Ελληνικών τραπεζών), πάνω από 3 εκατ. ευρώ. Οι πολιτικοί που εξαθλίωσαν, μέσω του μνημονίου, την μεσαία τάξη, οδηγώντας την στο κοινωνικό περιθώριο και τον αποκλεισμό, υποκριτικά φερόμενοι έβγαζαν χρήματα έξω από την χώρα, προφανώς φοβούμενοι οικονομικό κραχ.
Την ίδια ώρα, μάλιστα, νομοθετούσαν ότι για χρέη άνω των 5000 ευρώ, ο υπόχρεος που μπορεί να είχε χάσει, λόγω της κρίσης, την εργασία του, το κατάστημά του, ακόμη και το σπίτι του, βρισκόταν ένα μόλις βήμα πριν την φυλάκισή του, αν δεν αποπλήρωνε με δυσβάσταχτους όρους, την οφειλή του. Το θέμα αυτό, το οποίο προκάλεσε, από την πρώτη στιγμή της δημοσιοποίησης των σχετικών καταλόγων από την ΤτΕ, αλγεινή εντύπωση, φέρνει προς συζήτηση στην Βουλή, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή δια του ευρισκόμενου αδίκως στα κελιά της Τιμής, βουλευτή Επικρατείας, Χρήστου Παππά.
Με ερώτηση που φέρει ημερομηνία 25-2-2015, ζητεί να χυθεί άπλετο φως στην συγκεκριμένη υπόθεση. Ο εθνικιστής βουλευτής, στέκεται ιδιαίτερα στο γεγονός ότι ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους (υπουργείο Οικονομικών, ΣΔΟΕ, Επιτροπή Καταπολέμησης της Διαφθοράς κ.λπ.) γνώριζαν αναλυτικά ότι υπήρξε αθρόα αποστολή εμβασμάτων από τους συγκεκριμένους πολιτικούς, δεν προχώρησαν ποτέ σε καμία έρευνα για την προέλευση των χρημάτων. Η ερώτηση κοινοποιείται προς τα υπουργεία Οικονομικών, Επικρατείας και Εσωτερικών, ζητώντας από τους αρμόδιους υπουργούς να απαντήσουν άμεσα:
• Αν αληθεύουν τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν στον Τύπο
• Αν έχουν δηλωθεί τα φερόμενα ποσά που εξήχθησαν στο εξωτερικό στα αντίστοιχα «πόθεν έσχες» των πολιτικών
• Αν προτίθεται ο Εθνικός Συντονιστής κατά της Διαφθοράς και οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠ.Ο. να διερευνήσουν την προέλευση των χρημάτων αυτών και κυρίως
• Αν δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα εισοδήματά τους.
Παράλληλα, επιθυμεί να πληροφορηθεί πότε μεταφέρθηκαν τα ποσά που έβγαλαν στο εξωτερικό οι Βενιζέλος - Σαμαράς και σε ποιες τράπεζες κατατέθηκαν; Προκειμένου δε να μην υπάρξει καμία κωλυσιεργία, ζητεί να μάθει πότε θα λάβει χώρα ο επιβεβλημένος έλεγχος, ποια υπηρεσία θα επιφορτισθεί με το έργο και πότε θα αποφανθεί για την υπόθεση.
Είναι καιρός να μάθει ο ελληνικός λαός ποιοι του ζητούν να σφίξει κι άλλο το ζωνάρι, την ώρα που οι ίδιοι βγάζουν στο εξωτερικό εκατομμύρια ευρώ.  ΠΗΓΗ
“Θλιβερή πρωτοτυπία” το 18μηνο της προφυλάκισης για τους Συριζαίους, αλλά μόνο για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής!
Οι μόνιμοι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» των αιματοβαμμένων κόκκινων ληστοτρομοκρατών, του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, τσιρίζουν σαν… κοπέλες για την επικείμενη αποφυλάκιση του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής και των δύο πρώτων βουλευτών που προφυλακίστηκαν, χαρακτηρίζοντάς την ισχύ του 18μήνου της προφυλάκισης (που ισχύει για όλους τους κατηγορουμένους – και ίσχυσε ακόμα και για τους αρχιτρομοκράτες Μαζιώτη και Ρούπα, που στη συνέχεια «εξαφανίστηκαν»…) «κίνδυνο» και «θλιβερή πρωτοτυπία», γιατί πρόκειται για «υπόθεση μεγάλης σοβαρότητας»!  Αλλά και απόδειξη της… μη κυβερνητικής παρέμβασης στο όλο ζήτημα, δικαιώνοντας τους Σαμαροβενιζέλους και την παράγκα του Μπάμπη!!! Ιδού η θρασύτατη ανακοίνωση των θλιβερών νοσταλγών των Τσαουσέσκου, Χότζα, Στάλιν και λοιπών… ερυθρών αστέρων, που τολμούν να λέγονται και «Τμήμα Δικαιωμάτων», ενώ ζητούν την καταπάτηση κάθε δικαιώματος των Ελλήνων εθνικιστών:
«Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στο αντιφασιστικό κίνημα και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου, είχαν επισημάνει έγκαιρα τον κίνδυνο να αποφυλακιστούν οι βασικοί κατηγορούμενοι για τη δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής, λόγω παρέλευσης του 18μηνου, χωρίς να έχει οριστεί καν συγκεκριμένη ημερομηνία για τη διεξαγωγή της δίκης.
Η σημερινή πρόταση των αρμόδιων εισαγγελέων, η προσωρινή κράτηση των μελών ηγετικής ομάδας της οργάνωσης να αντικατασταθεί με περιοριστικά μέτρα, επιβεβαιώνει τον κίνδυνο αυτό. Η εξέλιξη αυτή, το γεγονός δηλαδή ότι οι ηγέτες μιας νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης θα αποφυλακιστούν πριν καν ξεκινήσει η δίκη τους, συνιστά πρωτοτυπία για υποθέσεις ανάλογης σοβαρότητας.
Η θλιβερή αυτή πρωτοτυπία δείχνει και πόσο «σοβαροί» είναι οι ισχυρισμοί των υπόδικων νεοναζί, σύμφωνα με τους οποίους η δίωξή τους είναι αποτέλεσμα κυβερνητικών παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη.  Σε κάθε περίπτωση, η ποινική λογοδοσία των δραστών εγκληματικών ενεργειών είναι αναπόφευκτη. Στην κατεύθυνση αυτή δε, ανοίγεται ένα νέο πεδίο παρέμβασης για το αντιφασιστικό κίνημα».
(ΥΓ): Δεν είναι μόνο η «ποινική λογοδοσία» των Ελλήνων εθνικιστών αναπόφευκτη, αλλά και η πλήρης αποκάλυψη της σκευωρίας που θα γίνει στη Μεγάλη Δίκη και θα οδηγήσει στην πανηγυρική αθώωσή τους! Και μετά δε θα ξέρουνε που να κρυφτούν οι συστημικοί σκευωροί –ψοφοδεξιοί κι αριστεροί- και τα τσιράκια τους!  ΠΗΓΗ

Και οι δημοσκόποι το βιολί τους Ακόμη να χωνέψουν την 3η θέση της Χρυσής Αυγής

«Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται» λέει ο θυμόσοφος Λαός μας, αλλά εκείνοι που διαθέτουν ένα πακτωλό χρημάτων για να παρουσιάζουν κάλπικες δημοσκοπήσεις συνεχίζουν ανενόχλητοι -από την «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη- το βιολί τους, επιχειρώντας να διαμορφώσουν κατά το δοκούν την κοινή γνώμη.
Σύμφωνα λοιπόν με νέα δημοσκόπηση-φιάσκο, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της νέας μνημονιακής συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, η αναδειχθείσα από τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, εμφανίζεται ως 6ο κόμμα, πίσω από Σύριζα, ΝΔ, Ποτάμι, ΑΝΕΛ και ΚΚΕ!
Τα ποσοστά στην πρόθεση ψήφου έχουν ως εξής:
Σύριζα 41,3%
ΝΔ 19,2%
ΑΝΕΛ 5,4%
Ποτάμι 5,4%
ΚΚΕ 5,3%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5,1%
ΠΑΣΟΚ 2,9%
Άλλο κόμμα 4,8%
Αδιευκρίνιστη ψήφος 10,6%
Καθίσταται σαφές, ότι αν δεν είχαν διεξαχθεί ήδη οι εκλογές όπου ο Ελληνικός Λαός ανέδειξε πανηγυρικά την Χρυσή Αυγή ως τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, οι δημοσκόποι και το σύστημα το οποίο υπηρετούν ενδεχομένως θα παρουσίαζαν σήμερα «έρευνες» στις οποίες η Χρυσή Αυγή θα βρισκόταν κάτω από το όριο εισόδου στη Βουλή των Ελλήνων!Ευσεβείς πόθοι ενός Καθεστώτος διεφθαρμένου το οποίο εξαθλιώνει τους Έλληνες και του οποίου μοναδική απειλή αποτελεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Συνεπώς, η προεκλογική γραμμή του αντισυνταγματικού τόξου η οποία απαιτούσε αφενός την καθολική φίμωση της φωνής των Εθνικιστών και αφετέρου το πετσόκομμα των ποσοστών του Κινήματος, συνεχίζεται απαρέγκλιτα μετεκλογικά. Με «δημοκρατική» αυθάδεια δημοσιογράφοι υπερχρεωμένων καναλιών επαίρονται δημοσίως επειδή «δεν καλούν εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής», ενώ οι πρόθυμοι και χρυσοπληρωμένοι δημοσκόποι παρουσιάζουν κίβδηλες δημοσκοπήσεις προκειμένου να θέσουν με κάθε τρόπο την Χρυσή Αυγή εκτός της τρίτης θέσης στην οποία την ανέδειξε η ψήφος του Ελληνικού Λαού.  ΠΗΓΗ


Το Σύριζα συνεχίζει κατά γράμμα την καταστροφική μεταναστευτική πολιτική των ΣαμαροβενιζέλωνΠολλά. «πικάντικα» και ομολογουμένως ενδιαφέροντα έγιναν γύρω από την απόφαση του Κλαδάρχη Αλλοδαπών να μην συλλαμβάνονται οι λαθρομετανάστες, αλλά να τους αποδίδονται χαρτιά νομιμοποίησης για 7 μήνες και φύλλο πορείας για Αθήνα. Τα ευτράπελα ξεκίνησαν με την απόφαση της ΝΔ να βγάλει σχετικό δελτίο τύπου, συνέχισαν με την συνέντευξη τύπου του Πανούση και «ξέφυγαν» στην κλίμακα τραγελαφικότητας με την παρέμβαση Καμμένου.
Η απόφαση, βεβαίως, ανακλήθηκε και αυτή τη στιγμή οι παρανόμως εισελθόντες στην χώρα μας συλλαμβάνονται, ενώ ο Πανούσης απαίτησε και την παραίτηση των υπευθύνων για αυτήν. Από ότι λένε στη ΝΔ, αδικαιολογήτως εξεμάνη ο Υπουργός διότι ήτο γνώστης αυτής της απόφασης, αλλά επέλεξε την επικοινωνιακή διαχείριση του σκανδάλου, ύστερα από την δημοσιοποίηση της είδησης.
Ποια είναι, λοιπόν, η πραγματικότητα τώρα που η απόφαση έχει ανακληθεί; Ας πάμε την σκέψη μας, τολμηρά, πίσω ακόμα και από την απελευθέρωση, στην Ομόνοια, όλων των λαθρομεταναστών που διαβίωναν στην ΑμυγδαλέζαΑς πάμε την σκέψη μας στην κατάσταση που βίωναν οι Έλληνες πολίτες όταν ήταν κυβέρνηση οι Σαμαροβενιζέλοι, υπό οποιαδήποτε μορφή.
Οι λαθρομετανάστες ήταν και είναι εκατομμύρια, συνωστίζονται στα μεγάλα αστικά κέντρα, με αποτέλεσμα αυξημένη εγκληματικότητα και ραγδαία επιδείνωση της ποιότητας ζωής των άτυχων γηγενών κατοίκων. Οι κινήσεις των Σαμαροβενιζέλων πάνω στο εν λόγω ζήτημα, περιορίστηκαν στη νομοθέτηση του «αντιρατσιστικού» νόμου, που επιτρέπει την ες αεί παραμονή στην Ελλάδα όλων των λαθρομεταναστών, αρκεί να καταγγείλουν – έστω και ψευδώς – έναν Έλληνα ότι τους εξύβρισε.
Ποια η διαφορά αυτής της πολιτικής των Σαμαροβενιζέλων με την πολιτική Σύριζα που απελευθερώνει τους λαθρομετανάστες στην Ομόνοια και βγάζει αποφάσεις να μην κρατούνται σε καμία περίπτωση, αλλά να παίρνουν «φύλλο πορείας» για την Αθήνα; Ύστερα από ώριμη σκέψη αντιλαμβάνεται κανείς ότι η διαφορά είναι ίδια με την διαφορά «τρόικα» και «θεσμών», δηλαδή καμία.
Αν υποθέσουμε ότι ένας δουλέμπορος επιθυμεί τα θύματά του να λάβουν χαρτιά παραμονής στην Ελλάδα, τότε αρκεί να τα ενημερώσει για το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο και να τα συμβουλεύσει να καταγγείλουν με την είσοδό τους έναν συνοριοφύλακα ότι τα «στραβοκοίταξε» με «ρατσιστικό κίνητρο». Το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το ίδιο με την εφαρμογή της προαναφερθείσας αποφάσεως του Κλαδάρχη.
Οπότε ας αφήσουν τους ψευτοτσακωμούς τα ξαδελφάκια του αντεθνισμού, είτε αυτός προσδιορίζεται ως φιλελεύθερος κοσμοπολιτισμός ή ως μαρξιστικός διεθνισμός. Οι πολιτικές τους είναι ταυτόσημες και μοναδική ελπίδα των Ελλήνων είναι η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.
Σχετικά με το ζήτημα το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η απέλαση όλων των λαθρομεταναστών που έφεραν στην Ελλάδα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και συνεχίζει να υποθάλπει ο ΣΥΡΙΖΑ».  ΠΗΓΗ

«Μπαρούτι» η κατάσταση στη Ν.Δ, λίγο πριν τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας

Λίγες ώρες μένουν μόλις για τη συνεδρίαση της Κ.Ο. της Ν.Δ, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη, όπου αναμένεται η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος της 25ης Ιανουαρίου. Το ενδιαφέρον ερώτημα είναι αν τελικά θα τεθεί ευθέως θέμα ηγεσίας από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος, τα οποία μέμφονται τον Σαμαρά και το επιτελείο του για την προεκλογική στρατηγική που ακολουθήθηκε και την εκλογική συντριβή με 8,5% μονάδες διαφορά.
Από τη μεριά του Σαμαρά θεωρείται σίγουρο ότι θα επιμείνει στο ορθό της επιλογής του, καθώς επίσης και στη θεωρία της «αριστερής παρένθεσης». Αυτή η επιμονή του, μένει να αποδειχθεί εάν θα προκαλέσει την άμεση έκρηξη των επικριτών και των αμφισβητιών του Σαμαρά, με αποτέλεσμα να δούμε τραγελαφικές καταστάσεις στη συνεδρίαση της Κ.Ο. Ενδεικτικό, πάντως, ήταν το «τιτίβισμα» του στενού συνεργάτη του Καραμανλή, Ευάγγελου Αντώναρου, ο οποίος ζήτησε ξεκάθαρα «συνέδριο για να απαλλαγεί η Ν.Δ από την ακροδεξιά σαβούρα».
Ο ίδιος ο Καραμανλής τηρεί στάση αναμονής, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει ανοίξει τα χαρτιά του και να δείξει τις προθέσεις του. Όσον αφορά το αίτημα πολλών στελεχών και βουλευτών να βγει ο ίδιος μπροστά, προς το παρόν έχει αποκλείσει τέτοιο ενδεχόμενο. Για να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση θα πρέπει να έχει αρχίσει η έμπρακτη φθορά της κυβερνητικής διαχείρισης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να έχει η Ν.Δ την ελπίδα επανόδου στην εξουσία. Η κατάσταση, όμως, στο κόμμα που ίδρυσε ο ψευτοεθνάρχης θείος του, δείχνει μη αναστρέψιμη, με τη διαρροή ψηφοφόρων να αποτελεί μια ανοιχτή πληγή, η οποία δεν κλείνει.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ξεδιπλώνοντας τις θέσεις και τις προτάσεις του για την αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Χώρα και οι Έλληνες, θα είναι εκείνος ο Πολιτικός Φορέας, ο οποίος θα γίνει το νέο σπίτι όσων πραγματικά θέλουν να πιστέψουν σε μια ειλικρινή προσπάθεια, που θα κινηθεί με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της Πατρίδας και του Λαού.  Γιώργος Μάστορας
FREE HELLAS web Radio
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1709688538018437790

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item