Widgets

ΣΑΠΙΛΑ και ΚΛΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ! Απαγόρευση συμμετοχής των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής στις εργασίες της Βουλής


 Νέα πραξικοπηματική απαγόρευση συμμετοχής των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής στις εργασίες της Βουλής


Η νέα πραξικοπηματική απόφαση του Εισαγγελέα Φυλακών να απαγορεύσει σε εκλεγμένους Βουλευτές να συμμετέχουν στις εργασίες για κρίσιμα νομοσχέδια, είναι απόλυτα αντισυνταγματική, καταλύει τη λαϊκή κυριαρχία και αποδεικνύει πόσο φοβίζει το σύστημα ο αληθής λόγος της Χρυσής Αυγής.


Το ότι ο ίδιος ακριβώς Εισαγγελέας μια βδομάδα πριν είχε δώσει άδεια στους Βουλευτές μας να συμμετάσχουν σε μικρότερης σημασίας συνεδριάσεις επιτροπών, αποδεικνύει ότι συνεχίζονται οι εκβιασμοί και οι πολιτικές παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης.
Θαυμάστε το απολύτως ατεκμηρίωτο και αναιτιολόγητο σκεπτικό του Εισαγγελέα:
Ο ίδιος Εισαγγελέας, όταν χορηγούσε άδεια στους παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να συμμετέχουν στις εργασίες του Κοινοβουλίου, έγραφε στο σκεπτικό του:  ΠΗΓΗ


Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε σήμερα στην Ολομέλεια για το πρώτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης Τσίπρα που αφορά την ανθρωπιστική κρίση.
Ο Συναγωνιστής τόνισε από βήματος της Βουλής πως για ακόμη μία φορά παρακωλύεται η εύρυθμη λειτουργία της Βουλής και καταλύεται το Σύνταγμα και η Λαϊκή Κυριαρχία, καθώς ο εισαγγελέας φυλακών Κορυδαλλού αναιτιολόγητα απαγόρευσε στους παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να προσέλθουν στο Κοινοβούλιο και να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο τονίζοντας ότι η ανθρωπιστική κρίση είναι μια τραγική πραγματικότητα στην χώρα μας και πως το εν λόγω νομοθέτημα είναι μια "ασπιρίνη" και τίποτα περισσότερο. Βασική αιτία είναι η 40χρονη άθλια διακυβέρνηση της χώρας από καταστροφικές κυβερνήσεις και μάλιστα από την οικτρή μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.
Προτεραιότητα των μνημονιακών συγκυβερνήσεων παραμένει η πληρωμή του επαχθούς χρέους και των τραπεζών σε βάρος του ελληνικού λαού. Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι ο λογιστικός έλεγχος και η διαγραφή του χρέους.
Ο συναγωνιστής Παναγιώταρος επισήμανε πως η Χρυσή Αυγή θα υπερψηφίσει οποιοδήποτε μέτρο ανακουφίζει, έστω και λίγο, τον χειμαζόμενο ελληνικό λαό.  ΠΗΓΗ

Χατζηνικολάου: Το Κοινοβούλιο πρέπει να λειτουργεί με 300 βουλευτές - ΒΙΝΤΕΟ


Την συνταγματική νομιμότητα, την λαϊκή κυριαρχία και την εύρυθμη λειτουργία του Πολιτεύματος υποστήριξε σήμερα ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος στηλίτευσε τα κόμματα που τάχθηκαν κατά της τοποθέτησης της προέδρου της Βουλής, ότι η Βουλή δηλαδή οφείλει να λειτουργεί με 300 και όχι λιγότερους βουλευτές, εγείροντας θέμα εγκυρότητας των μνημονιακών νομοθετημάτων που πέρασαν δίχως την πλήρη σύνθεση του Κοινοβουλίου.
Στο κεντρικό δελτίο του Star ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε χαρακτηριστικά: "Συμφωνώ με την Κωνσταντοπούλου ότι οι αποφάσεις που ελήφθησαν για κρίσιμα θέματα, σχετιζόμενα με προβλέψεις του Μνημονίου, οι νόμοι που ήρθαν με λιγότερες από 151 ψήφους, έχουν πρόβλημα!
Η κοινοβουλευτική και δημοκρατική τάξη απαιτεί να εκπροσωπούνται όλες οι δυνάμεις που έστειλε ο λαός στο ΚοινοβούλιοΔεν μπορεί να δίνονται επιλεκτικά οι άδειες για συμμετοχή σε ψηφοφορίες για τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής."  ΠΗΓΗ

Το πολιτικό κενό και η Χρυσή Αυγή - Το μήνυμα του Ν. Γ. ΜιχαλολιάκουΗ διαγραφόμενη αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ και το αδιέξοδο της Νέας Δημοκρατίας
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι διωκόμενη. Η ηγεσία της ευρίσκεται στην φυλακή και είναι αποκλεισμένη από όλα τα μεγάλα ΜΜΕ του τόπου, τα οποία συνεχίζουν το βρώμικο παιχνίδι της διαπλοκής και της διαφθοράς. Παρ’ όλα αυτά, όλοι φοβούνται την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και υποστηρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να επιτύχει γιατί αλλιώς έρχεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Χαρακτηριστικό είναι αυτό που έγραψε σε άρθρο του ο καθηγητής του ΑΠΘ κ. Μαρτινίδης στην Καθημερινή της Κυριακής: “…Αλλά ο συμβιβασμός είχε φανεί ειδεχθής για μία ριζοσπαστική αριστερά. Θα έστελνε ψηφοφόρους στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όπως υποστήριξαν κάποιοι. Το ότι θα στείλει πολύ περισσότερους πλέον, εάν αποτύχει σε όλα, είναι ο λόγος για τον οποίον του ευχόμαστε μακροημέρευση στην κυβέρνηση, έστω και εάν υιοθετήσει τους συμβιβασμούς των προηγουμένων”.
Φυσικά δεν είναι η μόνη δημόσια δήλωση επί του θέματος. Δηλώσεις είχαμε τόσο από Έλληνες, όσο και από διεθνείς αναλυτές για την ενδεχόμενη άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Της Χρυσής Αυγής που είναι φανερό ότι δεν “τέλειωσε” από την πολιτική σκευωρία και δίωξη της παρέας Σαμαρά-Βενιζέλου.
Είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει ακόμη ασυλία έναντι της κοινής γνώμης, αλλά αυτή δεν θα διαρκέσει για πολύ. Οι ελπίδες για καταγγελία του μνημονίου και για βελτίωση της εθνικής οικονομίας θα διαψευστούν μέσα στους επόμενους μήνες. Επί πλέον το μνημόνιο θα συνεχιστεί όποια ονομασία κι αν του δώσουν. Το γεγονός αυτό θα σημάνει και την αρχή της πτώσεως του κυβερνητικού στρατοπέδου, το οποίο αναμένεται να έχει διαρροές τόσο προς τα αριστερά όσο και προς τα δεξιά. Όλοι γνωρίζουμε ότι τον ΣΥΡΙΖΑ στις 25 Ιανουαρίου 2015 τον ψήφισαν ακόμη και δεξιοί και ότι κυριάρχησε περισσότερο η ψήφος κατά του Σαμαρά, παρά η ψήφος υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Τον ψήφισαν δυστυχώς ακόμη και πολίτες οι οποίοι στις Ευρωεκλογές είχαν ψηφίσει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σύμφωνα με τις εταιρείες πολιτικών ερευνών. Όλοι αυτοί δεν πρόκειται να μείνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν πρόκειται να πάνε και στην Ν.Δ.
Η Ν.Δ. ευρίσκεται σε μία πολύπλευρη κρίση. Δεν είναι μόνο το θέμα ηγεσίας, το οποίο έχει ήδη φανεί στον ορίζοντα. Είναι πάνω απ’ όλα ο δεδομένος πολιτικός εγκλωβισμός της Ν.Δ. στην πολιτική του μνημονίου, ο οποίος της αφαιρεί κάθε δικαίωμα να ασκήσει αντιπολίτευση ουσίας. Χωρίς αποδεκτή ηγεσία λοιπόν και χωρίς πολιτική πρόταση και πολιτική είναι δεδομένο ότι η Ν.Δ. δεν πρόκειται να καταστεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα κόμμα εξουσίας. Εκτός εάν έχουμε μέσα στα πλαίσια των συνομιλιών με την τρόικα που έγινε “θεσμοί” μια οικουμενική κυβέρνηση. Στην περίπτωση αυτή σαν τρίτο κόμμα αξιωματική αντιπολίτευση θα καταστεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Ό,τι και να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ό,τι και να κάνει η Ν.Δ., μέσα στα πλαίσια αυτού του ανελέητου χρηματοπιστωτικού συστήματος και με αυτό το τερατώδες χρέος, λύση στο οικονομικό πρόβλημα της χώρας δεν πρόκειται να υπάρξει και η λύση είναι η ρήξη. Μία ρήξη η οποία μπορεί να οδηγήσει από μία αναγκαστική επίλυση του ελληνικού προβλήματος στα πλαίσια της Ευρωζώνης, ή μία απελευθέρωση της χώρας από την ξενοκίνητη οικονομική τυραννία. Αυτή είναι η επιλογή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Και για αυτό φοβούνται την Χρυσή Αυγή ακόμη και μέσα από την φυλακή.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ο αγώνας μας δεν τέλειωσε και η αθωότητά μας στην σχιζοφρενική αυτή κατηγορία περί “εγκληματικής οργανώσεως” είναι στην συνείδηση του λαού δεδομένη. Ό,τι και να κάνουν το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Για αυτό και χρέος πέφτει βαρύ σε όσους έχουν την τιμή να είναι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες να συνεχίσουν τον Αγώνα για Πατρίδα και Ελευθερία, για δικαίωση και Εθνική Αξιοπρέπεια.
Χάος στην ψοφοδεξιά: Η Ντόρα ζητά παραίτηση Σαμαρά, όλοι θέλουν συνέδριο κι ο βουλευτής Μεσσηνίας δεν ξεκολλά με τίποτα!Δεν χρειάζεται παρά μόνο μία λέξη για να περιγράψει κανείς την κατάσταση που επικρατεί στην ψοφοδεξιά: ΧΑΟΣ! Η ώρα μηδέν για την Νέα Δημοκρατία έφτασε, καθώς από το μεσημέρι διεξάγεται η Κ.Ο. του κόμματος μέσα σε βαρύ κλίμα για την πανωλεθρία που υπέστη η παράταξη στις πρόσφατες εκλογές.
Οι ευθύνες  βαρύνουν αποκλειστικά τον σκευωρό Αντώνη Σαμαρά και την κλίκα του που με την ανικανότητα, αλλά και τις βρώμικες μεθοδεύσεις έφερε την πάλαι ποτέ κραταιά παράταξη σε επίπεδα "Πολ. Αν" και σύντομα ακόμα παρακάτω...
Μπορεί ο ίδιος να θέλησε να το παίξει για μια τελευταία φορά ηγέτης με δηλώσεις του ύφους: "Ρίξτε με ή σωπάστε" και ο Κώστας Καραμανλής να έβγαλε για ακόμα μια φορά την ουρά του απέξω τρέχοντας στην Ραφήνα για παϊδάκια, αλλά η αλήθεια είναι ότι το κόμμα είναι ένα καζάνι που κοχλάζει και σύντομα θα εκραγεί.
Όλοι πια ζητούν συνέδριο (Κακλαμάνης, Στυλιανίδης, Μητσοτάκης) σε αντίθεση με τον βουλευτή Μεσσηνίας που νομίζει ότι είναι ισόβιος πρόεδρος της ΝΔ. Η Ντόρα Μπακογιάννη από την άλλη μίλησε ξεκάθαρα στον Σαμαρά και τον προέτρεψε άμεσα να τους αδειάζει την γωνιά: "Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι αρχηγοί της παράταξης, μετά από ήττες, παραιτούντοΗ ΝΔ στην πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, κράτησε τις πόρτες κλειστές. Λειτούργησε με τη λογική της κλειστής ομάδας".
Ευτυχώς για την χώρα ο Σαμαράς θα συνεχίζει να είναι ένας καταστροφικός πρόεδρος σε ένα μικρό κόμμα που συνεχίζει να διαλύεται, ανοίγοντας κι αυτός μετά την αναπόφευκτη αποτυχία και πτώση του Σύριζα τον δρόμο για να έρθει στην εξουσία η Χρυσή Αυγή!  ΠΗΓΗ
Φερέφωνο των Σαμαρά - Βενιζέλου το αντεθνικό ΚΚΕ: Υπέρ της συνταγματικής εκτροπής οι μπολσεβίκοι, από κοντά και το ΠοτάμιΑπό το 2012 κι εντεύθεν, η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή των Ελλήνων στάθηκε η αφορμή ώστε να αποκαλυφθεί ο ρόλος του μπαλαντέρ τον οποίο το Καθεστώς των διεφθαρμένων επιφύλασσε για το ΚΚΕ.
Το πολιτικό ξεβράκωμα του ΚΚΕ, το οποίο παρίστανε τον προστάτη των εργαζομένων, ενώ στην ουσία δρούσε ως κοινός ρουφιάνος στην υπηρεσία των καπιταλιστών, προκάλεσε την απόλυτη περιφρόνηση του σκληρά δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού για την εγκληματική συμμορία των ΚΝΑΤ. Η πολιτική σκευωρία που έστησε ο Σαμαράς με τη συνέργεια μιας κλίκας επίορκων δικαστικών εις βάρος της Χρυσής Αυγής, αποτέλεσε το μάννα εξ ουρανού για το ΚΚΕ, προκειμένου να αποτρέψει τον πολιτικό του αφανισμό από την ελληνική κοινωνία. Διόλου τυχαία, οι μπολσεβίκοι εξελίχθηκαν σε πρωταγωνιστές της λάσπης και της συκοφαντίας κατά Εθνικιστών, τόσο σε επίσημο επίπεδο (ανακριτικά γραφεία και στη Βουλή) όσο και σε ανεπίσημο, μέσα από τις φυλλάδες και τους υπερχρεωμένους τηλεοπτικούς σταθμούς της ολιγαρχίας του πλούτου.
Η συνέντευξη τύπου της Προέδρου της Βουλής και η αναφορά στην επιτακτικότητα της παρουσίας των προσωρινά κρατουμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής ώστε να ασκείται συμφώνως προς το Σύνταγμα το νομοθετικό έργο της Βουλής, προκάλεσε -για ευνόητους λόγους- την φρενήρη και λυσσαλέα αντίδραση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Ήταν ως εκ τούτου επιβεβλημένη και η ανακοίνωση της σοβιετικής συμμορίας του Περισσού, για να στηριχτούν τα' αφεντικά και προς αποφυγή αποκάλυψης των αντισυνταγματικών τους εγκλημάτων.
«Οι θέσεις, που διατύπωσε η Πρόεδρος της Βουλής, για το ζήτημα που αφορά στους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τις ψηφοφορίες στη Βουλή, δημιουργούν πολλά ερωτηματικά και καλλιεργούν ανοχή απέναντι σε μια εγκληματική ναζιστική οργάνωση», αναφέρει η ανακοίνωση των μπολσεβίκων, που ονειρεύονται προφανώς κονσερβοκούτια και πηγάδες, αρνούμενοι να χωνέψουν πως ο Ελληνικός Λαός κατέστησε τη Χρυσή Αυγή ως την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Η επίκληση ΚΚΕ στη «μη ανοχή», αποτελεί μήπως -τουλάχιστον έμμεση αν όχι ευθεία- προτροπή σε βία;
Από τον αντισυνταγματικό συρφετό που ξεσηκώθηκε για να μην εφαρμοστούν οι συνταγματικοί κανόνες της χώρας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο κομματικός συνεταιρισμός των μεγαλοεργολάβων, ήτοι το Ποτάμι, το οποίο φυσικά υπερασπίστηκε την καταστρατήγηση του Συντάγματος από τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά.
Σε κάθε περίπτωση, συνάγεται εκ των ανωτέρω πως το αντισυνταγματικό τόξο έχει κάθε λόγο να επιδιώκει παντοιοτρόπως, με θεμιτά και αθέμιτα μέσα, την απαγόρευση στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να ασκούν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα και την πλήρη φίμωση των Εθνικιστών από τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Επί το απλούστερον, οι απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου συνειδητά επιδιώκουν να καταπατάται το Σύνταγμα και οι Νόμοι, καθώς αυτό απαιτούν τα αφεντικά τους, οι εγχώριοι και οι διεθνείς ολιγάρχες του πλούτου. ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!
Ιδού το Plan B: Θα στραγγίξει τους Έλληνες από χρήματα για να πληρώσει τους τοκογλύφους το Σύριζα


Είδαμε σήμερα το νέο επεισόδιο του μελοδραματικού τηλεοπτικού σήριαλ «διαπραγμάτευση Σύριζα», όπου οι μεγαλοκαναλάρχες από κοινού με την συγκυβέρνηση προσπαθούν να κοροϊδέψουν τον Ελληνικό Λαό. Στο τελευταίο αυτό επεισόδιο της σειράς οι «εταίροι» απορρίπτουν τις προτάσεις Βαρουφάκη, οι οποίες έγιναν ακριβώς για να απορριφθούν, και πλέον η κυβέρνηση αρχίζει και «αντιμετωπίζει πρόβλημα ρευστότητας».
Σύμφωνα με τον Βαρουφάκη έχει ήδη καταρτιστεί “Plan B” προκειμένου να αντιμετωπιστεί το ενδεχόμενο της μη αποδέσμευσης της επόμενης δόσης. Σύμφωνα με το σχέδιο, η κυβέρνηση ως πρώτο βήμα θα «παγώσει» τις πληρωμές προς τον ιδιωτικό τομέα, ενώ παράλληλα θα συνεχιστεί ο εσωτερικός δανεισμός, όπως έγινε με τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Ουσιαστικά, δηλαδή, η κυβέρνηση χρησιμοποιεί έναν έμμεσο τρόπο δέσμευσης των χρημάτων από τους Έλληνες πολίτες, προκειμένου να κλείσει τα χρηματοδοτικά κενά. Αυτή η μέθοδος είναι ουσιαστικά ίδια με την απευθείας φορολόγηση των πολιτών, αφού και πάλι δεσμεύονται χρήματά τους. Η μόνη διαφορά είναι ότι είναι έμμεση και συνεχώς δυσκολότερο στο να την αντιληφθεί κανείςΕίναι, όμως, το ίδιο αδιέξοδη, αφού και πάλι η αγορά αποστραγγίζεται από ρευστότητα με άμεσο κίνδυνο να υπάρχουν περισσότερα λουκέτα, περισσότεροι άνεργοι και συνεπώς ακόμα λιγότερα κρατικά έσοδα, συνεπώς ακόμα μεγαλύτερα κενά προς κάλυψη.
Εκτός και αν οι συριζαίοι εννοούν ότι πρόκειται να υπάρξει στάση πληρωμών προς τους μεγαλοεργολάβους, που λυμαίνονται τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα. Βεβαίως κάτι τέτοιο κρίνεται αδύνατον, αφού ο Σύριζα στηρίζεται στους καναλάρχες – εργολάβους δημοσίων έργων για να προπαγανδίζει το «τέλος των μνημονίων» και να έχει τους βουλευτές του σε συνεχές «στασίδι» στα πάνελ.Όπως έγινε αντιληπτό και από την αρχική δέσμευση 300 εκατ. ευρώ από το ταμείο για τις επιδοτήσεις των αγροτών, την κρίση θα την πληρώσουν, ως συνήθως, οι Έλληνες πολίτες, μόνο που θα γίνουν και εκεί «βαφτίσια», αφού δεν θα μιλάμε πλέον για «έκτακτο φόρο», αλλά για δέσμευση των χρημάτων τους. ΠΗΓΗ
NEWSWEEK: ΔΕ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΤΟ 3Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΕΛΛΑΔΑ


Εκτενές ρεπορτάζ για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδος, κάνει το Newsweek, συμπεραίνοντας ότι τελικά δεν θα αποφύγει το τρίτο πακέτο στήριξης.

Όπως αναφέρει, η Ελλάδα θα καταφέρει να αποπληρώσει το δάνειό της στο ΔΝΤ, στο τέλος Μαρτίου, αξιοποιώντας τα χρήματα από τα ταμεία κοινωνικής ασφάλισης, εκείνα που προορίζονται για τις συντάξεις και τα κοινοτικά χρήματα για τις γεωργικές επιδοτήσεις. Ωστόσο, οι πληρωμές που έχει να κάνει μέσα στο χρόνο θα την αναγκάσουν να προχωρήσει σε συμφωνία με τους λεγόμενους «δανειστές», για την παροχή ενός τρίτου πακέτου. Ιδού το σχετικό ρεπορτάζ:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη σε μια πλατφόρμα που έκανε λόγο για τερματισμό της λιτότητας, ενώ υποσχέθηκε να διαπραγματευτεί με την Τρόικα, ωστόσο στις διαπραγματεύσεις αναγκάστηκε να κάνει παραχωρήσεις έτσι ώστε να διατηρήσει τη θέση της στο ευρώ. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, ο ΣΥΡΙΖΑ τόνιζε πάντα πως θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της χώρας προς το ΔΝΤ. Δεν έχει απομακρυνθεί από αυτή τη θέση. Η έκθεση της Ελλάδας στο ΔΝΤ είναι σημαντική και δεν είναι προς το συμφέρον των ελληνικών αρχών να παραβούν οποιαδήποτε υποχρέωση προς αυτό. Η ελληνική κυβέρνηση έχει καθορίσει την πληρωμή του ΔΝΤ ως απόλυτη πολιτική προτεραιότητα. Ωστόσο, μπορεί να είναι σε θέση να λύσει τις υποχρεώσεις αποπληρωμής του Μαρτίου, αλλά τα μεγαλύτερα προβλήματα θα έρθουν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο».

Αλλά, πριν έρθουν ο Ιούλιος και ο Αύγουστος με τα μεγάλα προβλήματα, τον Ιούνιο, θα υπογραφεί το 3ο Μνημόνιο και θα αποπληρωθούν οι «υποχρεώσεις» της χώρας προς τους διεθνείς τοκογλύφους. Τις υποχρεώσεις της προς τον ελληνικό λαό πότε θα τις πληρώσει άραγε η μνημονιακή συγκυβέρνηση;  ΠΗΓΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΥΡΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ;
simaiaxorisstayro

Μια πολύ περίεργη «Παγκόσμια διαδικτυακή καμπάνια στήριξης της Ελλάδας», με σύνθημα «Stand with Greece», έχει ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό, καλώντας «τους πολίτες του κόσμου να συμπαρασταθούν στην Ελλάδα, κατά της λιτότητας, της ανεργίας, της περικοπή μισθών, της φτώχεια και των αυτοκτονιών, για τη δημοκρατία και την αξιοπρέπεια. Η φρασεολογία θυμίζει εντόνως την «ελπίδα» του ΣΥΡΙΖΑ «που έρχεται», αλλά το θέμα είναι αλλού: στην ελληνική σημαία που εμφανίζεται ως μια σειρά από γαλανόλευκες ρίγες, χωρίς τον σταυρό!

Τι τρέχει; Μήπως ξέρουν κάτι τα διεθνή συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ξέρουμε εμείς; Μήπως, δηλαδή, είναι «λαγοί» της νέας σημαίας που ετοιμάζουν οι Τσιπροκαμμένοι;

(ΥΓ):
Η οποία προφανώς και δεν εμπίπτει στις  «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου, γιατί οι γραμμές είναι γαλανόλευκες. ΠΗΓΗ

Ο φόβος του Σύριζα για τον Λαϊκό ξεσηκωμό
Ο πραγματικός στόχος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποδεικνύεται από την ροή των γεγονότων, δεν είναι να καταργήσει τα Μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους, αλλά να μπορέσει να διατηρηθεί στην εξουσία χωρίς να αντιμετωπίσει έναν λαϊκό ξεσηκωμό. Τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες απέδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ένα σόου «σκληρής διαπραγμάτευσης» και σύρθηκε σε μια τετράμηνη παράταση του Μνημονίου, ώστε τα διάφορα μέτρα να μην εφαρμοστούν αμέσως (να μην απαιτούσαν, δηλαδή, οι δανειστές να κλείσει η αξιολόγηση μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου) αλλά να εφαρμοστούν σταδιακά μέσα σ’ αυτό το τετράμηνο.
Στο τέλος δε του τετραμήνου, να δουν υπό ποιους όρους θα υπογράψουν μια νέα δανειακή σύμβαση και το Μνημόνιο-3 που θα την συνοδεύει. Υπολογίζουν ότι το τετράμηνο (εξάμηνο είχαν ζητήσει οι ίδιοι, αλλά δεν τους το έδωσαν) είναι αρκετό προκειμένου να απορροφηθεί το σοκ από τον Ελληνικό Λαό, με την αμέριστη συμπαράσταση εννοείται των καθεστωτικών ΜΜΕ, τα οποία στηρίζουν την σημερινή συγκυβέρνηση.
Η σκέψη της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι να μπορέσει να αντέξει όσο το δυνατόν περισσότερο. Η κυβερνητική προπαγάνδα, με την οποία πλασάρονται τόσο η συμφωνία του Eurogroup, όσο και η «λίστα Βαρουφάκη», περιλαμβάνει από διαφορετικές ερμηνείες της πραγματικότητας και αίολα επιχειρήματα, μέχρι προχωρημένα ψέματα, τα οποία αναλαμβάνουν να τα αναπαράξουν σε καθημερινή βάση και με διάφορους τρόπους τα παπαγαλάκια των μεγάλων μιντιακών συγκροτημάτων, που στηρίζουν την σημερινή συγκυβέρνηση στον ίδιο βαθμό που στήριζαν τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις (Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά).
Αυτή ακριβώς η στήριξη της νέας συγκυβέρνησης από τα ΜΜΕ, τα οποία στο παρελθόν υποτίθεται ότι ήταν εναντίον της, μας δείχνει και πόσο ειλικρινείς είναι οι δηλώσεις των συριζαίων, ότι θα πολεμήσουν τους «νταβατζήδες» των ΜΜΕ. Ένα κόμμα και μια κυβέρνηση που σιγά-σιγά θα αρχίσει να αντιμετωπίζει την Λαϊκή δυσαρέσκεια έχει ανάγκη των καθεστωτικών ΜΜΕ για να μπορέσει να κρατηθεί στην εξουσία.
Όσοι μέσα από το κόμμα εξέφρασαν την διαφωνία τους, όπως ο Γλέζος και ο Μηλιός, χλευάστηκαν. Το ζητούμενο για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να επιτευχθεί η παραμονή στην εξουσία με κάθε τρόπο. Το θέμα των διαφωνούντων λύνεται, λίγο με την απαξίωσή τους από τα συστημικά ΜΜΕ, λίγο με τις επικλήσεις στον κομματικό πατριωτισμό, λίγο με το μοίρασμα πόστων στον κρατικό μηχανισμό.
Με φτηνές, μάλιστα, δικαιολογίες επιζητούν να μην πάνε την παράταση προς ψήφιση στην Βουλή, με μεθόδους που δεν διαφέρουν από την δικτατορικού τύπου διάταξη που πέρασε με πραξικοπηματικό τρόπο ο Παπακωνσταντίνου στο νόμο για το πρώτο Μνημόνιο, δίνοντας στον υπουργό Οικονομικών το δικαίωμα να υπογράφει δανειακές συμβάσεις ερήμην της Βουλής. Στην πολιτική όλα κρίνονται από τις πράξεις και όχι από τα λόγια.
Μια κυβέρνηση, λοιπόν, η οποία προεκλογικά υποσχόταν ότι θα απαλλάξει τον Ελληνικό Λαό από το άχθος των μνημονίων και των εφαρμοστικών τους νόμων και μετεκλογικά κινείται στον ίδιο άξονα πολιτικής με τους προκατόχους της, πρέπει να θεωρεί ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την αποκαθήλωσή της. Η νέα συγκυβέρνηση είναι πλέον εξίσου συνυπεύθυνη με την προηγούμενη στην αισχρή εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού.  Γιώργος ΜάστοραςΠ. Ηλιόπουλος: Τρέμουν την δίκη οι σκευωροί της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟΟ Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος μίλησε χθες στην μεσημεριανή εκπομπή πολιτικής επικαιρότητας του Θεσσαλία TV από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου παραμένει πολιτικός όμηρος ενός σάπιου και διεφθαρμένου καθεστώτος.
Αρχικά αναφέρθηκε στην τοποθέτηση της Πρόεδρου της Βουλής, Κωνσταντοπούλου για τους νόμους που ψηφίστηκαν παράνομα από ένα Κοινοβούλιο με λειψή σύνθεση, τονίζοντας ότι τα εν λόγω νομοθετήματα είναι άκυρα και αντισυνταγματικά.
Στην συνέχεια επισήμανε πως ο ίδιος όπως και οι υπόλοιποι Συναγωνιστές παραμένουν παράνομα στην φυλακή δίχως ούτε ένα στοιχείο εις βάρος τους, όντας θύματα μια ξεκάθαρα πολιτικής δίωξης. Αν υπήρχε έστω και το παραμικρό εναντίον των παράνομα προφυλακισμένων Συναγωνιστών, η δίκη θα είχε γίνει άμεσα. Αυτοί που πρέπει να φοβούνται από την έναρξη της πολύκροτης δίκης της Χρυσής Αυγής θα πρέπει να είναι ο Σαμαράς και όσοι έστησαν την σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.
Σχετικά με την οικονομία δήλωσε πως ο Σύριζα συνεχίζει την καταστροφική μνημονιακή πολιτική ΝΔ - Πασόκ, αλλάζοντας μόνο τα ονόματα στα δυσβάσταχτα και ανθελληνικά μέτρα. Η Χρυσή Αυγή από την πλευρά της αναδεικνύει την μνημονιακή αυτή στροφή, αλλά θα υπερψηφίσει κάθε μέτρο που καταπολέμα την ανθρωπιστική κρίση στην χώρα μας.
Τέλος, τόνισε πως η κόντρα ΝΔ με Σύριζα για τους λαθρομετανάστες είναι στημένη, αφού και οι δύο λειτουργούν αντεθνικά. Θέση της Χρυσής Αυγής είναι άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών, ενώ για το μείζον κοινωνικό πρόβλημα της παιδεραστίας είναι η επαναφορά της θανατικής ποινής. ΠΗΓΗ
ΕΥΤΥΧΩΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ!


Γράφει ο Αντίοχος

Δύσκολες ώρες πέρασε ο φον Αντωνάκης κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της νουδούλας, αλλά –όπως φαίνεται- ξεπέρασε το εμπόδιο και παραμένει απόλυτος άρχων, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας.

Ο φον έκανε γνωστές τις προθέσεις του από νωρίς, δηλώνοντας ότι ναι μεν δεν είναι… παντρεμένος με την προεδρική καρέκλα, αλλά δεν εγκαταλείπει τη… μάχη «μια τέτοια δύσκολη στιγμή» και προκάλεσε τους δελφίνους να… εκδηλωθούν.

Το γάντι σήκωσε η Ντόρα, η οποία ζήτησε τη διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου επανεκκίνησης με όλα τα θέματα ανοικτά, παρατηρώντας ότι «όποιος πρόεδρος της ΝΔ έχανε παραιτούνταν». Συνέδριο ζήτησαν και οι Κυριάκος, Γλόμπος, Στυλιανίδης και Νικήτας Κακλαμάνης, αλλά σε πιο χαμηλούς τόνους…

Εν συνεχεία, το λόγο πήραν οι… Γιαγκούλες του σαμαρισμού, Μακοβορίδης, Κικίλιας και Μπουμπούκος, με τον τελευταίο να «προβλέπει» ότι «δεν θα αντέξει η κυβέρνηση έως το Πάσχα», εννοώντας ότι δεν πρέπει να γίνει αλλαγή αρχηγού, γιατί δήθεν σε δυο μήνες θα γίνουν… εκλογές.

Τέλος, ο φον ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου  15μελούς οργάνου (προφανώς θυμήθηκε ότι κάποτε ο Τσίπρας ήταν πρόεδρος ενός τέτοιου ), δίκην «Πολίτ-Μπυρό», στο οποίο θα συμμετέχει ο Μάκης του, το μπουμπουκαριό, ο Χρύσανθος, ο Σταμάτης, ο… Τσίγκηρης, ο Μίγκηρης και ο γιός του σκοτωμένου.

Πολιτικό συμπέρασμα (από καθαρά χρυσαυγίτικη άποψη): ευχόμεθα  υγείαν και μακροημέρευση στον μεγάλο αρχηγό της ΠΟΛΑ και το επιτελείο του, διότι είμεθα βέβαιοι ότι όσο είναι αυτός στα πράγματα δεν πρόκειται να ξανασηκώσει κεφάλι η νουδούλα στον αιώνα τον άπαντα, κι έτσι η Χρυσή Αυγή θα μεγαλουργήσει!
ΠΗΓΗ

Φυλλάδα των «Ιών»: Οι Χρυσαυγίτες δεν πρέπει να έχουν ανθρωπινά δικαιώματαΠυρ ομαδόν κατά της προέδρου της βουλής, εξαπέλυσε το σύνολο του… συνταγματικού τόξου, γιατί είπε τα αυτονόητα, για μια δημοκρατική κοινωνία (κι όχι μνημονιακή Μπανανία). Κι όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, στις επιθέσεις πρωτοστάτησε η φυλλάδα των νέων ιεροεξεταστών «Ιών», η οποία σε κάποιο δηλητηριώδες άρθρο της, κατηγορεί την κυρία (με όλη τη σημασία της λέξεως – και παρά το ιδεολογικό χάσμα που μας χωρίζει…) Κωνσταντοπούλου, ότι «ενέταξε τα δικαιώματα των χρυσαυγιτών στο πλαίσιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Εννοώντας σαφώς είτε ότι οι χρυσαυγίτες… δεν είναι άνθρωποι (ίσως είναι «λυσσασμένα σκυλιά», όπως αποκαλούσε τους κατηγορουμένους στις Δίκες της Μόσχας ο σταλινικός αρχιεισαγγελέας Βιζίνσκι…), είτε ότι είναι μεν άνθρωποι, κατωτέρας ποιότητος όμως, άρα δεν δικαιούνται να έχουν ανθρώπινα δικαιώματα!!! Ιδού το ρατσιστικό παραλήρημα των νοσταλγών του σταλινισμού και των κονσερβοκουτιών:  
«Την ουσία, όχι τους τύπους
H πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι αδιαμφισβήτητα διακεκριμένη νομικός και πολιτικός με μέλλον. Η τυπολατρία όμως, από την οποία εμφανώς διακατέχεται, την οδηγεί σε ένα κατ’ επανάληψη ατόπημα, που καταλήγει στην… υπεράσπιση των δικαιωμάτων των βουλευτών της Χ.Α. Χθες προχώρησε ένα βήμα παραπάνω από ό,τι την περασμένη Τετάρτη. Ενέταξε τα δικαιώματα των χρυσαυγιτών στο πλαίσιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ τα συνέκρινε -απίθανο πραγματικά- με εκείνα του υπόδικου νεαρού Νίκου Ρωμανού. Φυσικό επόμενο να εισπράξει τους ύμνους του ναζιστικού μορφώματος…».
Εν τέλει, ποιοι έχουν ανθρώπινα δικαιώματα στη μνημονιακή αποικία του 4ου Ράιχ; Προφανώς, αυτό το αποφασίζουν κατά το δοκούν, όλοι αυτοί που οι δραστηριότητές τους χρηματοδοτούνται από το υπουργείο Εξωτερικών του Ράιχ, δηλαδή από την πρώην κομσομόλα φράου Μέρκελ!  ΠΗΓΗ


ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΚΙΤΣΟ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ «ΝΕΩΝ» ΓΙΑ ΤΗΝ "ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ" ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ: ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!..


Με ένα σκίτσο σχολιάζει με τον τρόπο του ο Δημήτρης Χαντζόπουλος τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και όσα της καταλογίζουν για τη Χρυσή Αυγή. πηγη


ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΓράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Εκδήλωση  αφοπλισμού της Χρυσής Αυγής, διοργάνωσαν διάφορες ακροαριστερές οργανώσεις, που κήρυξαν «την έναρξη μιας μεγάλης εκστρατείας ενημέρωσης σχετικά με τη δίκη της Χρυσής Αυγής και με τα συντριπτικά στοιχεία που αποδεικνύουν πλήρως τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης». Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο έχων χρεωθεί την υπόθεση της Χρυσής Αυγής με «108» (από ποιους άραγε;) «Ιός» φον Δημητράκης Ψαρράς, ο οποίος αφού πρώτα εξέφρασε την πικρία του γιατί δεν εφαρμόζεται το σταλινικό δίκαιο, με απαγόρευση της συμμετοχής της Χρυσής Αυγής στις εκλογές, είπε –μεταξύ άλλων- ότι «το προπαγανδιστικό οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής απέναντι στην επικείμενη δίκη περιλαμβάνει πρώτον τη μειοψηφία τού ενός δικαστή του Συμβουλίου Εφετών, που έθεσε ως προϋπόθεση για την εγκληματική οργάνωση το οικονομικό κίνητρο, δεύτερον το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ποντίκι» που κάνει λόγο για ενδεχόμενο ακυρότητας του κατηγορητηρίου, επειδή δεν περιλαμβάνεται πέρα από τη συμμετοχή και διεύθυνση και η κατηγορία της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης και, τρίτον, το θέμα που προέκυψε στη Βουλή με την πρωτοβουλία της προέδρου σχετικά με την υποχρεωτική παρουσία των χρυσαυγιτών».

Επίσης, μίλησαν οι ακροαριστεροί Τάκης Γιαννόπουλος (του «Αντιφασιστικού Συντονισμού Αθήνας-Πειραιά), η Ελένη Πορτάλιου (συριζαία, υποψήφια δήμαρχος Αθήνας το 2010) και κάποιος Θανάσης Κούρκουλας («Απελάστε τον Ρατσισμό»), που ζήτησε από τη συγκυβέρνηση να πάρει δημόσια θέση υπέρ της καταδίκης της Χρυσής Αυγής, προφανώς για να τρομοκρατήσει τους δικαστές.

Ερώτημα:
Η «εκστρατεία ενημέρωσης» είναι πρωτοβουλία μόνο των ανωτέρω προσώπων και των φορέων που εκπροσωπούν, ή μήπως πρόκειται για μια ακόμα «δραστηριότητα» του Ελληνικού Τμήματος του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ, καθοδηγούμενη και χρηματοδοτούμενη από το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών (δηλαδή από την πρώην κομσομόλα φράου Μέρκελ ), σαν το τελευταίο αντιχρυσαυγίτικο πόνημα του φον Δημητράκη; ΠΗΓΗΈξι υπερσύγχρονα νοσοκομεία που αργοσβήνουν λόγω της αδιαφορίας της ΠολιτείαςΠαρά την επικρατούσα άποψη και συνηθισμένη δικαιολογία των αρμόδιων υπουργείων, ο κύριος λόγος της κακοδαιμονίας της δημόσιας υγείας δεν είναι ούτε η έλλειψη πόρων, ούτε η έλλειψη ειδικευμένων επιστημόνων και λειτουργών. Οι παρακάτω περιπτώσεις νοσοκομείων επιβεβαιώνουν την πεποίθηση ότι η διαφθορά,η έλλειψη διορατικότητας και οργάνωσης και η αδιαφορία των εκάστοτε επικεφαλής της υγείας, έχουν οδηγήσει το Ε.Σ.Υ. σε αυτή τη θλιβερή κατάσταση.
Ενδεικτική η περίπτωση του Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, το οποίο παρά την ολοκλήρωσή του το 2012, με κόστος που έφτασε τα 14.000.000 ευρώ, παραμένει κλειστό, λόγω έλλειψης προσωπικού. Παρά το γεγονός ότι περιλαμβάνει 50 κλίνες, σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένα τμήματα, όπως Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, ουσιαστικά παραμένει σε αχρηστία. Αποτέλεσμα οι πολίτες να εξυπηρετούνται είτε στο Κέντρο Υγείας του νησιού ( με έτος κατασκευής το 1960), είτε να καταφεύγουν σε Αττική και Κρήτη για πιο σοβαρές περιπτώσεις. Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι στελέχη της ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε. που επόπτευε την κατασκευή του νοσοκομείου, πλέον θεωρούνται ύποπτα σε υποθέσεις διαφθοράς.
Εν τούτοις, εντοπίζονται και νοσοκομεία που παρά τις δυνατότητες, τον εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις τους υπολειτουργούν, αποτυγχάνοντας να επιτελέσουν τον πρωταρχικό τους ρόλο, την εξυπηρέτηση δηλαδή των βαριά φορολογούμενων Ελλήνων. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν τα νοσοκομεία Πιερίας, Ζακύνθου και Κέρκυρας, στα οποία τόσο οι λιγοστοί εργαζόμενοι βρίσκονται στα όρια της εξάντλησης, όσο και οι ασφαλισμένοι καταφεύγουν τελικά σε ιδιωτικά νοσοκομεία.
Τέλος υπάρχουν και νοσοκομεία με ιδιαίτερο ιστορικό στην οικοδόμησή τους. Από την μία πλευρά το Κέντρο Μετανοσοκομειακής φροντίδας και Αποκατάστασης ατόμων με ειδικές ανάγκες έμεινε στα θεμέλια, ώστε πλέον να χρησιμοποιείται ως παρκινγκ από την άλλη πλευρά το Νοσοκομείο της Χαλκίδας,του οποίου η κατασκευή έχει συνολικό προϋπολογισμό 71.000.000 ευρώ και δεν αναμένεται να ξεκινήσει να λειτουργεί πριν το 2017. Κρίνοντας ωστόσο από το μηδαμινό προσωπικό του παλιού νοσοκομείου της Χαλκίδας, η εύρυθμη λειτουργία του στο μέλλον φαίνεται αβέβαιη.
Ουσιαστικά, η ανέγερση νοσοκομειακών κτηρίων, τα οποία στη συνέχεια βυθίζονται στην απραξία αποτελεί ύβρις και διαπόμπευση της ιερής έννοιας της υγείας. Αυτή όμως η κατάσταση εγείρει και ερωτήματα για το σκοπό και τις προθέσεις της οικοδόμησης τέτοιων υπερσύγχρονων κτηρίων, εφόσον η παροχή ιατρικής περίθαλψης στον Έλληνα δεν αποτελεί εκ των πραγμάτων προτεραιότητα.   ΠΗΓΗ
FREE HELLAS web RadioΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4703493033617692998

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item