Widgets

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ «ΚΑΜΠΑΝΕΣ» ΣΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ! (για παράλειψη προβολής της Χρυσής Αυγής)


Έπεσαν οι πρώτες καμπάνες: Επικυρώθηκαν τα πρόστιμα σε Mega, ΑΝΤ1 και Alpha για παράλειψη προβολής της Χρυσής ΑυγήςΈπεσαν οι πρώτες καμπάνες: Επικυρώθηκαν τα πρόστιμα σε Mega, ΑΝΤ1 και Alpha για παράλειψη προβολής της Χρυσής Αυγής
Καθαρογράφησαν σήμερα οι πρόσφατες αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης που αφορούσαν τις παραβάσεις των τηλεοπτικών σταθμών με τις οποίες καταλύονταν η πολιτική πολυφωνία και η παρουσίαση απόψεων των πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στη Βουλή και το Ευρωκοινοβούλιο.
Κατά την πάγια τακτική των καναλιών η συγκεκριμένη εκτροπή αφορά μόνο τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή, οι πολιτικές θέσεις και τα δελτία Τύπου του οποίου αποσιωπούνται συστηματικά.
Σε αυτήν την συνεχιζόμενη παράνομη και αντιδεοντολογική τακτική που καταστρατηγεί την Λαϊκή Κυριαρχία και το συνταγματικό δικαίωμα της ισονομίας και τη πολυφωνίας, βάζει φρένο το ΕΣΡ με τις πρόσφατες αποφάσεις του, επιβάλλοντας και τα ανάλογα πρόστιμα.
Συγκεκριμένα στο Mega Channel επέβαλλε πρόστιμο 15.000 ευρώ, επειδή στο δελτίο ειδήσεων της 12ης Νοεμβρίου 2014 προβλήθηκαν όλες οι απόψεις και τα δελτία Τύπου όλων των κομμάτων για τις διαπραγματεύσεις ΝΔ- ΠΑΣΟΚ με την τρόικα πλην Χρυσής Αυγής. Ο τηλεοπτικός σταθμός δεν εξασφάλισε την από το νόμο επιβαλλομένη πολιτική πολυφωνία, την πολυμέρεια και τον έμπρακτο σεβασμό στη διατύπωση διαφορετικών απόψεων.
 
Εν συνεχεία επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 ευρώ στον Alpha, επειδή στο δελτίο ειδήσεων της 29ης Δεκεμβρίου 2014 για το θέμα της μη εκλογής του Σταύρου Δήμα στην προεδρία της Δημοκρατίας και της προσφυγής σε πρόωρες εκλογές προβλήθηκαν οι δηλώσεις και τα δελτία Τύπου όλων των κομμάτων (ακόμα και του Σταύρου Θεοδωράκη που δεν ήταν αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος τότε) πλην Χρυσής Αυγής. Ο εν λόγω τηλεοπτικός σταθμός δεν τήρησε την υποχρέωση για αντικειμενική, αμερόληπτη και ισότιμη παρουσίαση όλων των απόψεων όλων των πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στην Βουλή και το Ευρωκοινοβούλιο.

Τέλος, το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο 15.000 ευρώ στον ΑΝΤ1 γιατί στο δελτίο ειδήσεων της 7ης Νοεμβρίου 2014 για το θέμα του Eurogroup προβλήθηκαν οι δηλώσεις και οι θέσεις όλων των κομμάτων πλην της Χρυσής Αυγής.
Υπενθυμίζουμε ότι μία ολόκληρη ομάδα εξειδικευμένων επιστημονικών συνεργατών συνεχίζει καθημερινά την παρακολούθηση (media monitoring) όλων των καναλιών, ώστε να διασφαλίζεται η προβολή της Χρυσής Αυγής. Ακολουθούν πλείστες άλλες καταγγελίες που έγιναν κατά την προεκλογική περίοδο, όπου τα κανάλια προέβαλλαν ανακοινώσεις και δελτία Τύπου όλων των κομμάτων (κοινοβουλευτικών και μη) πλην Χρυσής Αυγής. ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:
Η Χριστοδουλοπούλου στα χνάρια του Δένδια Δεν απαντά στις ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής, ξεφτιλίζοντας τον κοινοβουλευτικό έλεγχο!


Με αφορμή την επικείμενη Δίκη του Αιώνα, η υπουργός προσέλκυσης και τακτοποίησης (στέγασης, διατροφής, ευρέσεως εργασίας, κ.τ.λ.) λαθρομεταναστών Χριστοδουλοπούλου, απέστειλε έγγραφο στη βουλή μετά από ερώτηση για τον κίνδυνο εξάπλωσης τζιχαντιστών στην Ελλάδα από τον πολιτικό κρατούμενο Γ. Λαγό, στο οποίο ανακοινώνει πως δε θα απαντά σε ερωτήσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής «για λόγους συνταγματικής και κοινοβουλευτικής τάξης, ενόψει εκκρεμούς δίκης για συμμετοχή και ένταξη βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε εγκληματική οργάνωση»!
Πρόκειται βεβαίως για συνέχεια της γνωστής τακτικής του Δένδια και άμεση συμμόρφωση στην απαίτηση αριστεριστών κατευθυνόμενων από τον φον Δημητράκη Ψαρρά (του οποίου το τελευταίο πόνημα κατά της Χρυσής Αυγής χρηματοδοτήθηκε από το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών, δηλαδή από την φράου Μέρκελ…), η οποία διατυπώθηκε σε κάποια από τις τελευταίες συνάξεις τους με θέμα τη Δίκη και ήταν η εξής: «Απαίτηση κάθε δημοκράτη: να μην απαντάνε οι νέοι υπουργοί στις ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής».
Μάλιστα, αναφερόμενος στο συγκεκριμένο θέμα ο (υποβολέας της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης»…) φον Δημητράκης, αναρωτιόταν «Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ;» και το έθετε ως ζήτημα υψίστης πολιτικής σημασίας, υπό την έννοια κυβερνητικού «μηνύματος» προς τη δικαιοσύνη, για να φερθεί μεροληπτικά κατά της Χρυσής Αυγής: «Η σχετική απόφαση ανήκει στον πρωθυπουργό και σε κάθε υπουργό ξεχωριστά. Από την κατάληξη αυτής της υπόθεσης θα εξαρτηθεί και το μήνυμα που επιθυμεί να στείλει προς τη Δικαιοσύνη ο ΣΥΡΙΖΑ».
Και βέβαια, η Χριστοδουλοπούλου μπορεί τώρα να μην απαντάει στις ερωτήσεις των βουλευτών μας, αλλά πολύ σύντομα θα ’ρθει η ώρα που θα κληθεί να λογοδοτήσει για τα έργα της ενώπιον του πιο μεγάλου κριτή στις δημοκρατίες: του ελληνικού λαού!
Εκτός κι αν εκτός από την ουσιαστική κατάργηση του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας, αποφασίσουν οι συστημικοί να προχωρήσουν σε ακόμα πιο… δραστικά μέτρα: στην κατάργηση και του ίδιου του λαού!  ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΑνακοίνωση Χρυσής Αυγής για τις παρελάσειςΗ Χρυσή Αυγή θεωρεί ιερή υποχρέωση την τέλεση της στρατιωτικής παρέλασης, καταδικάζει όμως την μετατροπή της εθνικής μας επετείου σε λαϊκή πανήγυρη.  Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Γιώργος Γαλέος: Κανείς δεν μπορεί να διώξει την Ελλάδα από την ΕυρωζώνηΤην περασμένη εβδομάδα, στις 12 Μαρτίου του 2015, υποδεχτήκαμε την αντιπροσωπεία των Οικονομικών της Επιτροπής Προϋπολογισμού Bundestag. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  εκπροσωπήθηκε από τον Βουλευτή Αργολίδας Γεώργιο Γαλέο.
Από την αρχή έδειξαν οι Γερμανοί ότι σκοπός τους ήταν να εξιχνιάσουν αν θα χρειαστούμε καινούρια δανειοδότηση το καλοκαίρι. Κατέστησαν σαφές, ότι δεν προτίθενται να κάνουν περικοπές στο χρέος (κούρεμα), ούτε προτίθενται να δώσουν κανένα δάνειο χωρίς να παρθούν και άλλα μέτρα (μνημόνια). Ο ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε πρόθυμος να υιοθετήσει κάποια από αυτά τα μέτρα, αλλά κατέστησε σαφές ότι οι Έλληνες μαστίζονται από φτώχεια και ανεργία. Ο κ. Στουρνάρας από την ΝΔ εκθείασε το έργο της προηγούμενης κυβέρνησης και το ΠΑΣΟΚ επιβεβαίωσε όλα αυτά. Το δε Ποτάμι, πήρε την ίδια θέση με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Το ΚΚΕ μίλησε για ακόμη μια φορά για ξένα και ντόπια μονοπώλια.
Ο συναγωνιστής Γιώργος Γαλέος τόνισε ότι υπάρχει ακόμη ένα επίτευγμα της προηγούμενης κυβέρνησης, που είναι η ακραία φτώχεια, θέμα για του οποίου την αντιμετώπιση συνεδριάζει τώρα η Βουλή. Οι Γερμανοί στην απάντηση τους, τόνισαν για ακόμη μια φορά πως η γερμανική κοινή γνώμη είναι κατά 70% αντίθετη προς την δανειοδότηση της Ελλάδας και πως πρέπει αυτοί να αντιμετωπίσουν αυτό το θέμα με τους ψηφοφόρους τους. Για αυτό πρέπει η Ελλάδα να δηλώσει, αν θα χρειαστεί δάνειο και να δεχτεί να υπογράψει τα απαιτούμενα μέτρα του νέου μνημονίου το συντομότερο δυνατόν, ώστε να μπορέσουν και αυτοί να το περάσουν προς το γερμανικό λαό. Διαφορετικά, θα αναγκαστούν να διώξουν την Ελλάδα από την Ε.Ε.
Σε αυτό το σημείο, παρενέβη ο συναγωνιστής Γαλέος και τους ρώτησε, βάσει ποιανού νομικού πλαισίου θα επιδιώξουν την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση; Τότε οι Γερμανοί παραδέχτηκαν έμμεσα, ότι δεν υπάρχει τρόπος για να βγει η Ελλάδα από την Ε.Ε. , εκτός αν η Ελλάδα το θελήσει μόνη της. Και το αιτιολόγησαν, λέγοντας πως δεν γνωρίζουν ακριβώς πώς γίνεται, γιατί είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Έτσι, αποδεικνύονται σωστές οι θέσεις της Χρυσής Αυγής. Πάγιες θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου είναι ότι οι ευρωπαίοι τοκογλύφοι θέλουν να μας ξαναβάλουν σε μνημόνια και ότι δεν υπάρχει τρόπος να διώξουν την Ελλάδα εκτός της Ε.Ε.
Η μόνη λύση για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση, είναι η εθνική πολιτική ενάντια σε μνημόνια και διεθνείς τοκογλύφους, που μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να εφαρμόσει. ΠΗΓΗ

Λαοπλημμύρα  70 (!) άτομα στην προσυνεδριακή του τελειωμένου κλεφτοΠασόκ στην Θεσσαλονίκη


«Αραιά - αραιά να φαινόμαστε καμιά σαρανταριά». Το παλαιό αυτό κλασικό σύνθημα αναβίωσε στην κυριακάτικη πρώτη προσυνεδριακή μάζωξη του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, η οποία έγινε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Αν και εστάλησαν περίπου 1.600 sms προς τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ στην Α' Θεσσαλονίκης και πολλά ακόμη προς άλλους πασόκους στην δεύτερη εκλογική περιφέρεια του Νομού, εν τούτοις η αίθουσα είχε μετρημένα μόλις 70 (!) άτομα, στην πλειονότητά τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.
Το προηγούμενο βράδυ ο Βασίλης Λεβέντης (!) είχε περισσότερο κόσμο. Όπως ήταν φυσικό, η κατήφεια και ο προβληματισμός κυριάρχησαν στην αραιή αυτή μάζωξη, με τους διαλόγους των ομιλητών να είναι ενδεικτικοί της διαλυτικής κατάστασης που επικρατεί στο (από)κόμμα αυτό.
«Δεν βλέπω σήμερα να έχουμε τα ηθικά αποθέματα για να δημιουργήσουμε το ρεύμα της αλλαγής, όπως το 1974» σχολίασε κάποια στιγμή ο Μαγκριώτης με νόημα. «Εγώ τα βλέπω, Γιάννη» απάντησε ένας από το ακροατήριο, ενώ ένας τρίτος σχολίασε σε στιλ ΣΥΡΙΖΑ: «Εγώ δεν τα βλέπω, αλλά ελπίζω». «Τότε να το διαλύσουμε το μαγαζί» πετάχτηκε ένας τέταρτος. Λίγο νωρίτερα, άλλος ένας φίλος του ΠΑΣΟΚ από το ακροατήριο σχολίασε, απαντώντας στην επισήμανση ότι το ΠΑΣΟΚ έχει καλούς ομιλητές που βρίσκονται εντός της αίθουσας, με έτερο αιχμηρό σχόλιο, ότι και «οι απατεώνες εδώ είναι».
Με τα εναπομείναντα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να τρώγονται μεταξύ τους για μια αρχηγική καρέκλα, η οποία πλέον δεν έχει κανένα υπαρκτό κύρος και ουσιαστικό λόγο ύπαρξης, πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι το κομματικό αυτό καρκίνωμα της μεταπολίτευσης, με τις τόσο τραγικές επιπτώσεις στην κατάσταση της Χώρας κατά την διάρκεια της άμεσης και έμμεσης διαχείρισης της εξουσίας που είχε, είναι πολύ πιθανόν να μην μπορέσει να φτάσει αυτοτελές στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, ακόμη κι αν αυτή γίνει πολύ νωρίτερα από την προβλεπόμενη ημερομηνία. Το μόνο καλό που μπορεί να προσφέρει πλέον το σαπισμένο κουφάρι του ΠΑΣΟΚ στον Τόπο είναι να διαλυθεί και επισήμως, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να αποπληρωθούν μέχρι και του τελευταίου ευρώ τα υπέρογκα χρέη του, τα οποία απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια.  Γιώργος Μάστορας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αίτημα Χρυσής Αυγής για ακρόαση του Γ. Ρωμανιά για το κούρεμα των αποθεματικών των Ταμείων

Ο Σαμαράς διαλύει τα ερείπια της ψοφοδεξιάς με την τακτική “διαίρει και βασίλευε”Για κάλπες ετοιμάζονται στη ΝΔ. Όχι εκλογικές, αλλά εσωτερικές προκειμένου να συμπληρωθεί το… 15μελές και να εκλεγούν οι νέοι γραμματείς του κόμματος, οι οποίοι θα αποτελούν την «σκιώδη κυβέρνηση» της ΝΔ. Βεβαίως, την ίδια ώρα που ο Σαμαράς κλεισμένος στον μικρόκοσμο των πολιτικών του παραισθήσεων ονειρεύεται επανάκαμψη και ανακατάληψη της εξουσίας, εντείνονται οι αμφισβητήσεις προς το πρόσωπό του.
Ήδη, τα στελέχη που έχουν περάσει απέναντι, όπως η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Νίκος Δένδιας και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, θα παραμείνουν έξω από τα κομματικά όργανα, ενώ ακόμη και όσοι δεν έχουν εναντιωθεί (ακόμη…) στον Σαμαρά του διαμηνύουν ότι δεν επιθυμούν να ενταχθούν σ΄ένα κομματικό όργανο «με διορισμένους απευθείας από τον αρχηγό», οι οποίοι «θα κάνουν τη γλάστρα στις παρεμβάσεις του ιδίου». Θεωρούν ότι η δικτατορικού τύπου διαχείριση της αρχηγίας από τον βουλευτή Μεσσηνίας όχι μόνο δεν βοηθάει στο ελάχιστο το κόμμα, αλλά, όπως τονίζουν, «οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τη ΝΔ στην καταστροφή».
Από την άλλη μεριά, ο ίδιος ο Σαμαράς φροντίζει να κινείται στην λογική του «διαίρει και βασίλευε», ποντάροντας στο γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι αμφισβητίες του ενδιαφέρονται περισσότερο για την ενίσχυση και διασφάλιση του δικού τους πολιτικού μέλλοντος και λιγότερο για την ανάρρωση του κόμματος από την πρόσφατη εκλογική πανωλεθρία και την ενότητά του. Σ΄αυτό το πλαίσιο μπορεί να τεθεί και η δημόσια αντιπαράθεση του Νίκου Δένδια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν ο τελευταίος δέχθηκε την θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος, παρά το γεγονός ότι είχε προηγηθεί, από κοινού και με άλλους βουλευτές, απόφαση να μην δεχθούν κομματικές θέσεις.
Μέσα σ΄όλα αυτά, έχουν αρχίσει ήδη οι διαρροές φημών ότι ο Δένδιας συγκεντρώνει υπογραφές και η Μαριέττα Γιαννάκου το δικό της μανιφέστο – παρέμβαση. Όσο περνάει ο καιρός η αποσυσπείρωση στη ΝΔ όχι απλώς θα διευρύνεται αλλά θα οδηγεί σε ολοένα και περισσότερες πιθανότητες διάσπασης.  Γιώργος Μάστορας


Πρώτο μέτρο της νέας αντιμνημονιακής κυβέρνησης: περικοπές στη χρηματοδότηση νοσοκομείων κατά 50%Το πραγματικό της πρόσωπο φαίνεται να δείχνει σταδιακά η νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας, όπου ήδη από το Φεβρουάριο οι προϋπολογισμοί για τις ανάγκες των δημοσίων νοσοκομείων εμφανίζονται αισθητά μειωμένοι.
Ειδικότερα, τα νοσοκομεία της χώρας δικαιούνται, για τον Μάρτιο του 2015, την εκταμίευση 43.353.062 ευρώ, ενώ ο αρχικός προϋπολογισμός προέβλεπε την εκταμίευση 87.726.680 ευρώ. 
Με το πενιχρό αυτό ποσό, σε σχέση με τις ανάγκες των μονάδων υγείας, τα νοσοκομεία καλούνται να καλύψουν εφημερίες, να κάνουν τις απαραίτητες αγορές αναλώσιμων υλικών και φαρμάκων και να αποκαταστήσουν τυχόν βλάβες στον ιατρικό εξοπλισμό.
Πέραν αυτών, με σχετικό έγγραφο που απεστάλη στο υπουργείο Υγείας από το αρμόδιο υπουργείο για τα οικονομικά ζητήματα, τα νοσοκομεία υποχρεούνται να καλύψουν τις δαπάνες τους για το μήνα Μάρτιο με το 49% των πιστώσεων του Φεβρουαρίου και Ιανουαρίου 2014.
Με απλά λόγια, ο νέος υπουργός Υγείας, όταν πρόκειται για τη λήψη απτών ανακουφιστικών μέτρων, δεν παρουσιάζει την ίδια ευαισθησία, την οποία εμφανίζει στις κατά καιρούς δηλώσεις του. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Όταν τα σκίτσα της “Εφημερίδας των συντακτών” προτρέπουν σε βία κατά της Χρυσής Αυγής

Στην «εφημερίδα των Συντακτών», αποθρασυμένοι πλήρως από το πόλεμο όλου του συστημικού φάσματος εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, φροντίζουν σε κάποιες περιπτώσεις να μην κρατούν ούτε τα προσχήματα ως προς την προτροπή βίας κατά των Χρυσαυγιτών. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός σκιτσογράφου της εν λόγω φυλλάδας, ο οποίος επανειλημμένως μέσα από τα γελοία σκίτσα του δικαιολογεί ενδεχόμενες πράξεις βίας κατά Χρυσαυγιτών.
Το περασμένο Σάββατο, η έμπνευσή του ήταν ότι η «θεραπεία» ενός «φασίστα» γίνεται, όπως χαρακτηριστικά γράφει, με «σφαλιάρες δύο φορές την ημέρα, μετά το φαγητό», με τρεις χαρακτηριστικές φιγούρες αντιφασιστών (ο ένας, μάλιστα, κρατάει και ρόπαλο. Πιο ξεκάθαρο δεν γίνεται...) να περιμένουν για τα περαιτέρω. Ο συγκεκριμένος σκιτσογράφος, ο οποίος στο παρελθόν έχει δημιουργήσει σκίτσα όπου «φασίστες» λιώνονται από το πάτημα ενός παπουτσιού αντιφασίστα, προτρέπει ανοιχτά σε άσκηση βίας κατά πολιτικών του αντιπάλων.
Το γεγονός ότι είναι γελοιογραφία δεν αποτελεί δικαιολογία σε καμία περίπτωση, καθώς το μήνυμα είναι σαφές: «ξύλο στους φασίστες». Δεν τολμούμε να σκεφτούμε τι θα γινόταν αν το σκίτσο είχε αντίστροφη χροιά. Αν, δηλαδή, τρεις «φασίστες» ήταν πανέτοιμοι για τον ξυλοδαρμό ενός αντιφρονούντα, όλοι, τότε, θα μιλούσαν για «την ομολογία της βίας», «αποκρουστικό πρόσωπο του φασισμού» κλπ. Τώρα, όμως, (όπως και στο παρελθόν άλλωστε) σιωπή.
Κανείς δεν πρόκειται να κατηγορήσει τον θρασύδειλο αυτόν σκιτσογράφο για άμεση προτροπή προς ξυλοδαρμό αντιπάλων του. Αυτός και οι όμοιοί του είναι «αντισυστημικοί» του τίποτα και «τσάμπα μάγκες», που πατώντας πάνω στην ένταση της καθεστωτικής επίθεσης εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ βγάζουν όλο το μίσος που κρύβουν μέσα τους για όλους όσοι ανήκουν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το ποιοι, τελικά, προωθούν την βία και την εξόντωση των πολιτικών τους αντιπάλων είναι φανερό σε ολοένα και περισσότερο κόσμο. Γιώργος Μάστορας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: Δελφίνε Δένδια, αντί να μαζεύεις υπογραφές, δεν στέλνεις καμιά δικογραφία για τον Σαμαρά στον Άρειο Πάγο;
FREE HELLAS web Radio
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6181329110552300592

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item