Widgets

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και στο ΑΙΓΑΙΟ! «Παραδίδει το Αιγαίο και τα ελληνικά κοιτάσματα σε αμερικανούς και τούρκους η συγκυβέρνηση Σανέλ!»


Ο πολιτικός σουρεαλισμός έχει αρχίσει να εξελίσσεται σε ένα πεδίο ειδίκευσης για την συγκυβέρνηση Σανέλ, που καταφέρνει να συνδυάζει όλες τις αντίθετες τάσεις, προκειμένου να κοροϊδεύει τον κοσμάκη. Δεν μπορεί να εκληφθεί αλλιώς το γεγονός ότι ο υπουργός της κυβερνήσεως, της οποίας ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για διζωνική – δικοινοτική ομοσπονδία στην Κύπρο πήγε στην Ομοσπονδία Κυπριακών Σωματείων στη Νέα Υόρκη και έκανε και λόγο για την ΕΟΚΑ, που ως γνωστόν πολέμησε για την ΕΝΩΣΗ και όχι για την νομιμοποίηση του Αττίλα από τους πολιτικάντηδες.


Όσον αφορά τα λεγόμενα του Πάνου Καμμένου στην εν λόγω εκδήλωση δεν θα σχολιάσουμε το γεγονός ότι χρησιμοποίησε ως το ISIS ως επιχείρημα συνεργασίας με το Ισράηλ, αγνοώντας το γεγονός ότι το Ισλαμικό Χαλιφάτο είναι χρηματοδοτημένο από τους αμερικανούς και λειτουργεί υπέρ των συμφερόντων της Τουρκίας και του Ισραήλ. Δεν θα το σχολιάσουμε γιατί απλώς καταδεικνύει την πλήρη άγνοια του υπουργού περί γεωπολιτικών θεμάτων.

Αυτό που είναι εξόχως σημαντικό είναι ότι ενώ τελεί εν πλήρη άγνοια γυρνάει και υπόσχεται συνεκμετάλλευση του Αιγαίου. Ιδού τι είπε σχετικώς στην συνάντηση:

«Δεν σας κρύβω ότι η ελληνική κυβέρνηση, από τη στιγμή που θα υπάρξει ενδιαφέρον από τις Ηνωμένες Πολιτείες στα θέματα της συνεργασίας σε σχέση με τα κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου, είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε συνεργασία. Στη συνάντηση που είχα με την κ. Νούλαντ της είπα ότι θα μας ενδιέφερε μία GtoG (government to government) agreement με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ώστε να υπάρχει συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου.

Αυτό θα οδηγούσε και θα οδηγήσει πιθανόν, σε μια λύση η οποία δεν έχει να κάνει με τις οποιεσδήποτε πιέσεις δεχόμαστε από τους δανειστές μας. Είναι αντιληπτό, ότι αν προχωρήσουμε σε μια συνεκμετάλλευση του φυσικού αερίου και του πετρελαίου με ποσοστό 70-30, αυτό θα οδηγήσει σε μια γραμμή χρηματοδότησης που θα μας απαλλάξει από πολλά προβλήματα».

Ποια είναι, όμως, τα αμερικανικά σχέδια για το Αιγαίο; Το έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Καθημερινή», από την οποία σας παραθέτουμε σχετικό απόσπασμα: «στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου και με ασφαλή και υπεύθυνο τρόπο που να διατηρεί την περιφερειακή συνεργασία, στην αξιοποίηση των υποθαλάσσιων κοιτασμάτων της».

Πέραν της δηλώσεως του Τζό Μπάιντεν, οι αμερικανοί έχουν πολλάκις εκφράσει την βούλησή τους για να εκμεταλλευτούν τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων (και όχι υδατανθράκων, πρόεδρε Πάνο), αλλά υπό ένα καθεστώς συνεργασίας Ελλάδος και Τουρκίας. Αυτό απηχεί την αμερικανική βούληση για ένα διχοτομημένο Αιγαίο και μία Ελλάδα υποτελή στην περιφερειακή δύναμη, Τουρκία. 

Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, ότι η Νούλαντ θα μεταφέρει την πρόταση Καμμένου στον Ομπάμα και αυτός απλά θα τονίσει ότι μία τέτοια συνεργασία μπορεί να είναι μόνο τριμερής, δηλαδή μεταξύ Ελλάδος - ΗΠΑ - Τουρκίας. Η αποδοχή μίας τέτοιας συνεργασίας, διχοτομεί οριστικώς το Αιγαίο και απεμπολεί όλα τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. Σα να είχαμε νουδούλα και Σαμαροβενιζέλους δηλαδή! www.xryshaygh.com


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => 

Ο «ΦΙΛΟΡΩΣΣΟΣ» ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

Γράφει ο Αντίοχος
Σιγά που θα άφηνε να πάει χαμένη η (πολυπόθητη ) επίσκεψη στις ΗΠΑ, ο «φιλορώσσος» υπουργοπάνος Καμμένος. Έτσι, αφού πρώτα επιδόθηκε σε ρεσιτάλ αμερικανολαγνείας (και σιωνιστολαγνείας ), στο τέλος προσέφερε στους Αμερικανούς και την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων (των  «υδατανθράκων», όπως τους αποκαλούσε προ διετίας σε ομιλία του στη βουλή ) του Αιγαίου! ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΣΙΠΡΑΣ – ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΣΟ-ΟΣΟ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ! ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ

Πρώτη φορά από αριστερά: Σε φόρο λίπους (!) και παραμονή του ΕΝΦΙΑ καταλήγει η διαπραγμάτευση των Συριζαίων

Έκτακτη σύγκληση της ολομέλειας ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας για να ενημερώσει το σώμα σχετικά για την πορεία των "διαπραγματεύσεων". Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 20:00 και θα είναι σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.
Όπως διαρρέεται, ο Τσίπρας θα παρουσιάσει τη λίστα των μεταρρυθμίσεων και τα προτεινόμενα μέτρα που κατέθεσε η ελληνική κυβέρνηση για συζήτηση με τους «θεσμούς» στα οποία περιλαμβάνεται ο φόρος λίπους(!) και η παραμονή του ΕΝΦΙΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες διατηρείται ο ΕΝΦΙΑ,-ίσως με κάποιες αλλαγές στους μικρούς ιδιοκτήτες -και το 2015 με στόχο να εισπραχθούν και φέτος περίπου 2,5 δισ. ευρώ. Ο ανώτατος συντελεστής μπορεί να φτάσει ή και να ξεπεράσει το 2% τον χρόνο, ειδικά αν η είσπραξή του συνδυαστεί με τη μείωση των αντικειμενικών τιμών της Εφορίας τον Ιούνιο.
Παράλληλα η κυβέρνηση εξετάζει την επιβολή φόρου λίπους(!) σε συγκεκριμένες κατηγορίες τροφίμων όπως εφαρμόζεται στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, στη λίστα των μεταρρυθμίσεων που έστειλε η κυβέρνηση στο Brussels Group, περιλαμβάνεται και ο λεγόμενος "fat tax". Αυτός μεταφράζεται στην τσέπη του καταναλωτή σε επιβάρυνση όταν αγοράζει προϊόντα πλούσια σε ζάχαρη, αλάτι και λίπος, όπως τα αναψυκτικά, τα γλυκά και άλλα φαγητά πλούσια σε λιπαρά.
Υ.Γ. Πάντως ήδη γι΄αυτό το μέτρο ξεκίνησαν και οι πρώτες διαμαρτυρίες…  ΠΗΓΗΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ερώτηση της Χρυσής Αυγής για την φημολογούμενη μετάθεση του επικεφαλής των ΟΥΚ

Το ξεπούλημα του Οργανισμού Λιμένα Πειραιώς από Αριστερά συνεχίζεται κανονικά!

Ο Δραγασάκης έδωσε το πράσινο φως για την πώληση του 67% το Λιμένα Πειραιώς στην Cosco
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης ανακοίνωσε το Σάββατο από το Πεκίνο, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες η Ελλάδα θα προχωρήσει στην πώληση του πλειοψηφικού πακέτου που διαθέτει στον ΟΛΠ.
Όπως μεταδίδει το Reuters, η κινεζική Cosco ήταν μεταξύ των πέντε προτιμητέων υποψηφίων κατά τη διαδικασία αποκρατικοποίησης του ΟΛΠ από την προηγούμενη κυβέρνηση. Ο Δραγασάκης πρόσθεσε ότι υπήρξε «μια μικρή καθυστέρηση» στην διαδικασία, ως αποτέλεσμα «αλλαγής της ελληνικής κυβέρνησης».
Σημειώνουμε ότι η κυβέρνηση του Τσίπρα όταν ανέλαβε την εξουσία τον περασμένο Ιανουάριο υποσχέθηκε τον τερματισμό της λιτότητας, λέγοντας ότι θα σταματήσει μια σειρά από ιδιωτικοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένης της πώλησης του 67% του ΟΛΠ. Βέβαια ούτε η λιτότητα τερματίστηκε ούτε οι ιδιωτικοποιήσεις σταμάτησαν.  
Επιπλέον υπενθυμίζουμε ότι οι βουλευτές του Σύριζα και νυν υπουργοί κκ. Παναγιώτης Λαφαζάνης και Θοδωρής Δρίτσας όταν ήταν στην αντιπολίτευση δήλωναν πως «η κυβέρνηση δεν έχει κανένα δικαίωμα και καμία νομιμοποίηση να προβαίνει σε πράξεις και αποφάσεις που ξεπουλάνε τη χώρα και υποθηκεύουν το μέλλον της, ενώ το ΔΣ του ΟΛΠ, εντεταλμένο να προασπίσει το λιμάνι του Πειραιά και το δημόσιο και κοινωνικό προσανατολισμό του, δεν διαθέτει καμία εξουσιοδότηση να τις επικυρώνει, παραβιάζοντας το καθήκον του και κάθε έννοια νομιμότητας».
Και συμπληρώνουν ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερασπίσει και τώρα ως αντιπολίτευση και γρήγορα ως κυβέρνηση και με όλα τα δημοκρατικά μέσα που διαθέτει, τον δημόσιο χαρακτήρα και τον κοινωνικό προσανατολισμό του λιμανιού του Πειραιά, μέσα από ένα σχέδιο ανασυγκρότησης και αναβάθμισής του».
Είναι πλέον αντιληπτό από όλους ότι η μοναδική πολιτική δύναμη που αντιστέκεται στο ξεπούλημα των υποδομών της χώρας είναι η Χρυσή Αυγή. Ειδικά για το θέμα του ξεπουλήματος του ΟΛΠ ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει δώσει την πολιτική μάχη σε περιφερειακό επίπεδο αλλά και μέσα στη βουλή με συνεχείς ερωτήσεις επί του θέματος.    ΠΗΓΗ
Κόρη εν ενεργεία «γαλάζιου» βουλευτή συνελήφθη για εκβίαση - Απολυτή σιωπή από τα ΜΜΕ

Εγκληματική οργάνωση Νέα Δημοκρατία. Για ακόμη μια φορά έρχεται στο προσκήνιο η παραβατική συμπεριφορά ατόμων που συνδέονται άμεσα με τον κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας.
Στην Θεσσαλονίκη λοιπόν αποκαλύφθηκε υπόθεση εκβιασμού νεαρής νοσηλεύτριας από κόρη εν ενεργεία «γαλάζιου» βουλευτή όμως τα ΜΜΕ δεν έχουν πει μέχρι τώρα ούτε μία λέξη ούτε για τον εν λόγω βουλευτή αλλά ούτε για την Νέα Δημοκρατία που παρέχει συνειδητά πολιτική κάλυψη στους δράστες δεκάδων σχηματισθέντων δικογραφιών κατά στελεχών και οπαδών του πρώην κυβερνώντος κόμματος.
Σημειώνουμε πως στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής οι εισαγγελικές αρχές κατόπιν πολιτικών εντολών συγκέντρωσαν 10 δικογραφίες που σχηματίστηκαν για άσχετα και άγνωστα κατά κόρον άτομα προς το Εθνικιστικό Κίνημα και έβαλαν τους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου στην φυλακή χωρίς κανένα στοιχείο εις βάρος τους.
Ακολουθεί η είδηση όπως μεταφέρεται στο διαδίκτυο
Yπόθεση εκβίασης εις βάρος 26χρονης νοσηλεύτριας εξιχνιάστηκε στη Θεσσαλονίκη, με δράστες τρεις γυναίκες ηλικίας 40, 41 και 40 ετών, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίστασιν αδικήματα της «εκβίασης», «υπεξαίρεσης κατά συναυτουργία», «πλαστογραφίας» και παράβασης του νόμου «για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα».
Η υπόθεση ξεκίνησε τον Αύγουστο του προηγούμενου έτους, όταν η νοσηλεύτρια κατήγγειλε στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εκβίαση εις βάρος της. Στις αρχές Αυγούστου του 2014 η 41χρονη, λογίστρια στο επάγγελμα, ενεργώντας για λογαριασμό ιδιωτικής κλινικής νόμιμη εκπρόσωπος της οποίας ήταν η 40χρονη κατηγορούμενη, η οποία είναι κόρη εν ενεργεία «γαλάζιου» βουλευτή στην κεντρική Μακεδονία, κοινοποίησε στην παθούσα την απόλυσή της από την επιχείρηση. Ταυτόχρονα απαίτησε εκβιαστικά την επιστροφή μέρους της αποζημίωσης και των οφειλομένων της μισθοδοσίας της, με την απειλή ότι αν δεν συναινούσε δεν θα έβρισκε ξανά δουλειά.
Την επόμενη ημέρα η 26χρονη μαζί με τη λογίστρια πήγαν σε τραπεζικό υποκατάστημα στην περιοχή της Περαίας για να γίνει κατάθεση στον λογαριασμό της μέρους των οφειλομένων. Έπειτα από την άρνησή της όμως να επιστρέψει το καταβληθέν ποσό, η 41χρονη ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την τραπεζική υπάλληλο, η οποία κατ’ εντολήν της επενέβη στον λογαριασμό της νοσηλεύτριας, αφαίρεσε το ποσό και αλλοίωσε το ιστορικό κίνησης.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην εταιρία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα έγγραφα, ορισμένα εκ των οποίων πλαστογραφημένα, σχετικά με την υπόθεση. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.  ΠΗΓΗ


O Πρέσβης της Αγγλίας επιβεβαιώνει: Υφίσταται κίνδυνος Τζιχαντιστών στην Ελλάδα!
Η Χρυσή Αυγή εγκαίρως προειδοποίησε για τον κίνδυνο δράσεως ομάδων τζιχαντιστών στην Ελλάδα, που πλήττεται από αλλεπάλληλα και συνεχώς διογκούμενα κύματα λαθρομετανάστευσης από τις χώρες προέλευσης τζιχαντιστών. Την φριχτή αυτή προοπτική επιβεβαίωσε προσφάτως με συνέντευξή του ο εξάδερφος του Καντάφι, ο οποίος είπε: «Υπάρχουν πολλοί τρομοκράτες ανάμεσά τους, μεταξύ 10 και 50 ανά χίλια άτομα. Όλοι πηγαίνουν στην Ευρώπη. Μέσα σε έναν χρόνο, δύο χρόνια, θα έχετε ακόμη μία 11η Σεπτεμβρίου».
Παρόλο τον προφανή κίνδυνο η Ελλάδα να βιώσει τμήμα της φρικώδους δράσης τέτοιων ομάδων, η πολιτική ηγεσία του τόπου συνεχίζει την γνώριμη πολιτική που γέννησε το πρόβλημα. Απλώς αντί να έχουμε νουδούλα που έκρυβε την πολιτική της πίσω από αντι – μεταναστευτικές φανφάρες και ψέματα, τώρα έχουμε πολιτική θράσους με την αρμόδια υπουργό να κουνάει το δάκτυλο στους Έλληνες λέγοντας ότι «αν ενοχλούν, θα τους πάρει στο υπουργείο».
Τώρα, παρά το βαρυσήμαντο της δηλώσεως, έχουμε επιβεβαίωση και από τον εν Ελλάδι Άγγλο πρέσβη, ο οποίος μιλώντας στην «Καθημερινή» είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας για τα εγκληματικά κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών: «οργανωμένα εγκληματικά κυκλώματα δεν διακινούν μόνο μετανάστες, αλλά και άτομα που μπορεί να εξελιχθούν σε τρομοκράτες.».
Εμείς, μη θέλοντας να γίνουμε προφήτες κακών, απλά επαναλαμβάνουμε την πάγια θέση μας για εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας στο θέμα της λαθρομετανάστευσης και απομάκρυνση από τις ιδεοληψίες της παγκοσμιοποιήσης και της πολυφυλετικής κοινωνίας, που μόνο σε καταστροφή μπορούν να οδηγήσουν.  ΠΗΓΗ
Λεφτά υπάρχουν: Δάνειο 36 εκατ. ευρώ στην “Καθημερινή” για να βρίζει καλύτερα την Χρυσή Αυγή


Ιδού πως εξουσιάζουν τα αργυρώνητα ΜΜΕ οι τοκογλύφοι δανειστές μέσω των τραπεζών.
Μετά τον υπέρογκο δανεισμό του Mega, η θυγατρική εταιρεία, "Καθημερινές εκδόσεις", έλαβε από τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς, Alpha και Eurobank, ομολογιακό δάνειο, 36 εκατ. ευρώ, με το 88,6% του δανείου να προορίζεται για την αναχρηματοδότηση υφιστάμενου δανεισμού και 11,4% για την κάλυψη επιχειρηματικών αναγκών.
Όταν η κοινωνία βογκά από τα βάρη των φόρων και οι επιχειρηματίες εκλιπαρούν τις τράπεζες και τους το αρνούνται, για ένα μικρό δάνειο ώστε να κρατήσουν ανοιχτή την επιχείρηση τους, η Καθημερινή, με χρέη άνω των 75 εκατ. ευρώ και ζημιές 18 εκατ. ευρώ, πήρε δάνειο 36 εκατ. ευρώ από τις "χρεοκοπημένες τράπεζες" για να μας λέει καθημερινά πως "ζούμε σαν λαός πάνω από τις δυνατότητες μας, με δανεικά, και το κράτος πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί".
Μετά από αυτή την είδηση, απορεί κανείς γιατί η φυλλάδα αλλά και το κανάλι του Αλαφούζου, σπέρνει χολή στην κοινωνία, σχετικά με την Χρυσή Αυγή;  ΠΗΓΗ
Διευθυντής ανθελληνικού - αμερικανικού ιδρύματος: Ο Εθνικισμός βλάπτει τα αμερικανικά συμφέροντα!Συνέντευξη του εκτελεστικού διευθυντή του ιδρύματος German Marshall Fund στην Ευρώπη, Ιαν Λέσερ, φιλοξενεί σήμερα η εφημερίδα «Καθημερινή», προκειμένου να σχολιαστούν τα απότοκα των δηλώσεων Μπρεζίνσκι, σύμφωνα με τις οποίες οι ευρωπαίοι πρέπει να στηρίξουν τον Σύριζα για να μην έρθει η Χρυσή Αυγή.
Το German Marshall Fund είναι ένα αμερικανικό ίδρυμα που δημιουργήθηκε το 1972, προκειμένου να προωθήσει την συνεργασία μεταξύ Βόρειας Αμερικής και Ευρώπης. Ένα από τα προγράμματα του εν λόγω ιδρύματος είναι το, χρηματοδοτούμενο από την οικογένεια Rockefeller, Balkan Trust for Democracy. Το συγκεκριμένο υποπρόγραμμα είναι ένας εκ των βασικών χρηματοδοτών του CDRSEE, ενός ιδρύματος που συστηματικά εκδίδει βιβλία για την «ανάγκη» της καταστροφής της Ελληνικής Ιστορίας.
Ένα από τα βιβλία που έχει εκδώσει το εν λόγω κέντρο ανθελληνισμού είναι το «Διδάσκοντας Ιστορία στην Νοτιοανατολική Ευρώπη», του οποίου τον πρόλογο έχει γράψει η κ. Χριστίνα Κουλούρη, καθηγήτρια Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, και πούρα αντιχρυσαυγίτισσα. Ας δούμε ένα απόσπασμα από τον πρόλογο της, για να αντιληφθούμε τον πνεύμα που διατρέχει το εν λόγω «βιβλίο»: «Κάποιοι όροι που έχουν επιβληθεί για την περιγραφή ιστορικών γεγονότων ή ιστορικών περιόδων αντανακλούν αρνητικές νοοτροπίες. Αυτή είναι η περίπτωση των όρων «Οθωμανικός ζυγός» ή «Οθωμανική Κατοχή» - που σταδιακά εξαφανίζονται από τα βιβλία – αλλά και άλλων όρων που δεν μπορούν να συζητηθούν εδώ.»
Ύστερα από τις απαραίτητες συστάσεις, πάμε να δούμε ένα σημαντικό απόσπασμα από τις δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή του συγκεκριμένου ιδρύματος:  «Οι ΗΠΑ έχουν ωφεληθεί ιδιαιτέρως από τον εξευρωπαϊσμό όλης της Νότιας Ευρώπης και όχι μόνο της Ελλάδας. Αυτή τη στιγμή ο εξευρωπαϊσμός βρίσκεται κάτω από πίεση και απειλείται με επιστροφή στον εθνικισμό. Δεν είναι η πρόβλεψή μου αλλά αυτές οι συνθήκες σίγουρα δεν είναι υπέρ των αμερικανικών διατλαντικών συμφερόντων
Πραγματικά δεν θα μπορούσε να το θέσει πιο ωμά, πιο κυνικά και με μεγαλύτερη σαφήνεια ο εκτελεστικός διευθυντής του εν λόγω ανθελληνικού ιδρύματος: Ο Εθνικισμός βλάπτει σοβαρά τα αμερικανικά συμφέροντα, που με την σειρά τους κατατρώνε τα ελληνικά συμφέροντα. Υπό αυτό το πρίσμα και με δεδομένο ότι το εν λόγω ίδρυμα είναι δώρο της γερμανικής κυβερνήσεως προς την Αμερικανική αντιλαμβανόμαστε και τους λόγους για τους οποίους αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις πίεζαν για την δίωξη της Χρυσής Αυγής και η Μέρκελ χρηματοδοτεί τα βιβλία του Ψαρρά.    ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => Αποφυλακίστηκε ο Χρήστος Παππάς - Τίμησε την μνήμη των Συναγωνιστών Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΣΟΡΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑΣ!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Ως γνωστόν, ο σιωνιστής αρχικερδοσκόπος Τζορτζ Σόρος, μέσω του ιδρύματός του Open Society Foundation δραστηριοποιείται από τον Ιανουάριο του 2014 στην Ελλάδα με τα Κέντρα Αλληλεγγύης Solidarity Now (που συνεργάζονται με τέσσερις εγχώριες ΜΚΟ).

Ποιοί είναι οι αποδέκτες του ανθρωπιστικού έργου του ιδρύματος Σόρος; Όχι βέβαια οι Έλληνες, αλλά οι λαθρομετανάστες που αφήνονται ελεύθεροι από την Αμυγδαλέζα. Αναφέρει σχετικά ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος»:

«Ο ιδρυτής του, ο γνωστός Αμερικανός μεγαλοεπενδυτής-κερδοσκόπος Τζορτζ Σόρος, αναλαμβάνει τώρα και την προστασία των μεταναστών που αφήνονται ελεύθεροι από τα κέντρα κράτησης με το δίκτυο Solidarity Now… Στα φιλανθρωπικά κέντρα του Τζορτζ Σόρος βρίσκουν καταφύγιο καθημερινά χιλιάδες μετανάστες, οι οποίοι αναζητούν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης, νομική συμβουλευτική υποστήριξη, εκπαίδευση, βοήθεια στην εξεύρεση εργασίας αλλά και κοινωνική – ψυχολογική στήριξη.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους, καθώς από τον Ιανουάριο, οπότε άνοιξε το Κέντρο Αλληλεγγύης στην Αθήνα, το έχουν επισκεφθεί 11.000 άνθρωποι, εκ των οποίων το 75% είναι μετανάστες, οι οποίοι αυξάνονται διαρκώς λόγω των απελευθερώσεων από τα κέντρα κράτησης.

Μιλώντας στο «Θέμα» ο διευθύνων σύμβουλος του Κέντρου Αλληλεγγύης Επαμεινώνδας Φαρμάκης είπε τα εξής σχετικά με τους αλλοδαπούς που βγαίνουν από τα κέντρα κράτησης και φτάνουν στο κέντρο της Αθήνας: «Αυτοί έρχονται σε εμάς και ζητούν τη δική μας υποστήριξη. Όπως καταλαβαίνετε, ο αριθμός των ανθρώπων αυξάνεται διαρκώς. Οι συγκεκριμένοι μετανάστες ζητούν κυρίως νομική υποστήριξη ώστε να βγάλουν νόμιμα χαρτιά και να αιτηθούν άσυλο. Αυτό που πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι έρχονται και πολλές οικογένειες μεταναστών γιατί διαθέτουμε και Κέντρο για Παιδιά».

(ΥΓ): Ας είναι τα παραπάνω μια απάντηση σε όσους αναρωτιούνται πως επιβιώνουν οι λαθρομετανάστες στη μνημονιακή Ελλάδα υπό τέτοιες συνθήκες κρίσης και γιατί δεν αυτοκτονούν από απελπισία, όπως πράττουν χιλιάδες δυστυχείς Έλληνες!  πηγη


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνεχείς επιθέσεις σε Αστυνομικά Τμήματα και επεισόδια από κουκουλοφόρους με την ανοχή του Πανούση

Ντόρα σε βουλευτή Μεσσηνίας: Πιάσαμε πάτο! Ακόμα εδώ είσαι εσύ;

Η πλήρης αποσάθρωση της ψοφοδεξιάς και σταδιακή μετάλλαξη της πάλαι ποτέ κραταιάς παράταξης σε τελειωμένο κομματίδιο τύπου "Πολ. Αν." αναδεικνύεται με την μάχη των τζακιών και το μαλλιοτράβηγμα που καλά κρατεί στην Νέα Δημοκρατία.
Όσο ο Σαμαράς παραμένει γαντζωμένος στην καρέκλα του, τόσο περισσότερο θα αναζωπυρώνονται οι εσωκομματικές έριδες, θα διαλύεται η ΝΔ και οι αγνοί παραπλανημένοι Έλληνες πατριώτες θα εισρέουν στις τάξεις του Λαϊκού Συνδέσμου.
Ο "τυφλός" βουλευτής Μεσσηνίας με την διαταραγμένη ψυχολογία και προσωπικότητα κάνει και τον κουφό σε όλα αυτά που του καταλογίζουν. Η Ντόρα Μπακογιάννη με σημερινές δηλώσεις της άφησε σαφείς αιχμές εναντίον του δικτατορίσκου Σαμαρά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σέβομαι τον αγώνα του κάθε ανθρώπου και την ανάγκη προσωπικής δικαίωσης, αλλά η ΝΔ πρέπει να γυρίσει σελίδα, χρειάζεται επανίδρυση, χρειάζεται τεράστιες αλλαγές, άλλους ανθρώπους στην ηγεσία».
Την ίδια στιγμή, ο Νικήτας Κακλαμάνης, με συνέντευξή του επιμένει στην άμεση διεξαγωγή εκτάκτου συνεδρίου στη ΝΔ. «Περιμένω από τον Αντώνη Σαμαρά να πάρει τη μεγάλη απόφαση για ένα συνέδριο ανοικτό και δημοκρατικό. Η Συνδιάσκεψη αποτελεί κομματικό πανηγύρι που συνδράμει στη μιζέρια και το κρυφτούλι των πάσης φύσεως "δελφίνων"».
Καθίσταται σαφές ότι η διατήρηση του προδότη και σκευωρού Σαμαρά στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας διασφαλίζει την ταχεία διάλυση της ψοφοδεξιάς και την ταυτόχρονη συνεχόμενη άνοδο της Χρυσής Αυγής.
Αντώνη κρατήσου όσο μπορείς για να εξαφανίσεις την ψοψοδεξιά. Μετά θα σε αναλάβει η Δικαιοσύνη!  ΠΗΓΗ

Ιταλική εφημερίδα επιβεβαιώνει τη Χρυσή Αυγή: Το δεξί χέρι του Σαμαρά, Παπασταύρου μπλόκαρε τη λίστα Λαγκάρντ!

Όσα επιμελώς κρύβουν τα καθεστωτικά μέσα στην Ελλάδα και τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, αποκαλύπτει ανοιχτά η ιταλική εφημερίδα La Stampa επιβεβαιώνοντας πλήρως τις καταγγελίες της Χρυσής Αυγής αναφορικά με την εμπλοκή του έμπιστου συμβούλου του Σαμαρά, Σταύρου Παπασταύρου, στη λίστα Λαγκάρντ.
«Το δεξί χέρι του Σαμαρά και η θαμμένη φοροδιαφυγή», τιτλοφορείται το άρθρο της ιταλικής εφημερίδας, η οποία συμπεραίνει πως εξαιτίας του συγκεκριμένου προσώπου η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ θάφτηκε από την κυβέρνηση Σαμαρά. «Ο Σταύρος Παπασταύρου, σύμφωνα με χαρτιά που έχουμε εξασφαλίσει, διέθετε δυο λογαριασμούς στην Ελβετία, στην τράπεζα HSBC. Το όνομά του ήταν στη λίστα Φαλτσιανί και οι εισαγγελείς δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους», αναφέρει η La Stampa, επισημαίνοντας ότι «μέχρι τον Ιανουάριο του 2015, ο Παπασταύρου ήταν ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες της Ελλάδας, οπότε είναι σαφές ότι ένα σκάνδαλο με τον ίδιο στο επίκεντρο, θα είχε σημαντικές συνέπειες για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και για τη Νέα Δημοκρατία».
Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι στη λίστα Λαγκάρντ υπάρχει επίσης το όνομα του ισραηλινού επιχειρηματία Σάμπι Μιωνή, ο οποίος ισχυρίστηκε πως διαχειριζόταν δύο λογαριασμούς του Παπασταύρου, κάτι το οποίο είχε υποστηρίξει σε κατάθεσή του και ο ίδιος ο Παπασταύρου. «Δεν προκύπτει από πουθενά, κατά τα στοιχεία της HSBC ότι ο Μιωνής διαχειριζόταν τους δύο λογαριασμούς με «υπεύθυνο» τον Παπασταύρου 5091443771 και "Stabri ltd"», αναφέρεται χαρακτηριστικά. Εντούτοις, κατόπιν ερευνών του ΣΔΟΕ προέκυψε ότι πληρεξούσιος των λογαριασμών αυτών είναι ο κ. Παπασταύρου και οι συγγενείς του και όχι ο Σάμπι Μιωνή.
Επιπρόσθετα, με την προκήρυξη των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου του 2015, ένας υψηλά ιστάμενος του ΣΔΟΕ ζήτησε από τον υπεύθυνο της έρευνας να βάλει την υπόθεση στο αρχείο, παρότι ο τελευταίος διαμαρτυρήθηκε -όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας- για την ανορθόδοξη πρακτική να του ζητείται, προφορικά, να βάλει στο αρχείο μια υπόθεση!
Το ίδιο άτομο, ο υπεύθυνος της έρευνας για την εμπλοκή Παπασταύρου στη λίστα Λαγκάρντ, ανέφερε στην La Stampa πως κατόπιν προφορικών εντολών ανωτέρων του υποχρεώθηκε να υπογράψει την έκθεση παρά το γεγονός ότι «δεν παρασχέθηκαν σημαντικά στοιχεία τα οποία να αποδεικνύουν το ιδιοκτησιακό καθεστώς της "Stabri ltd", το πώς άνοιξε ο λογαριασμός και έγινε το πληρεξούσιο στον Παπασταύρου, καθώς και η ακριβής προέλευση συναλλαγής των 2,6 εκατομμυρίων δολαρίων του Φεβρουαρίου του 2006 από ελβετικό λογαριασμό και την εταιρεία Fairwings asset inc».
Αντιλαμβάνεται ο καθένας πλέον, τους λόγους για τους οποίους η λίστα Λαγκάρντ αποτελεί ένα ακόμη αμαρτωλό κι επτασφράγιστο μυστικό για τους απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου. Επιβεβαιώνεται τέλος, η θέση της Χρυσής Αυγής πως η ΝΔ του Σαμαρά είναι εξίσου διεφθαρμένη και συνάμα ένοχη με το κλεφτοΠΑΣΟΚ. Η πρόσφατη δε απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου που έβγαλε λάδι τον υπουργό οικονομικών επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπακωνσταντίνου, καταδεικνύει πως μία μονάχα πολιτική δύναμη μπορεί να συγκρουστεί με το βαθύ κράτος της διαφθοράς και της σαπίλας και αυτή η δύναμη ονομάζεται Χρυσή Αυγή. ΠΗΓΗ
FREE HELLAS web Radio
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 387460280250008244

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item