Widgets

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ! Παραδίδουν την ΠΑΤΡΙΔΑ στους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!

Πιστό αντίγραφο του Σαμαρά ο Τσίπρας
«Ο Τσίπρας συνεχίζει την καταστροφική πολιτική Σαμαρά, επεκτείνει την δανειακή σύμβαση της υποτέλειας και αντιγράφει πιστά την διεφθαρμένη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ.»   -   « Αφού ο Τσίπρας προσκύνησε την Μέρκελ και τους γερμανούς τοκογλύφους, τώρα βάζει τους Τσακαλώτο και Βαρουφάκη να παίζουν θέατρο για να εξαπατήσει τους Έλληνες πολίτες που πληρώνουν με αίμα την μνημονιακή πολιτική του.» Χρυσή Αυγή - Γραφείο ΤύπουΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

 

Αδειάζουν τα κρατικά ταμεία για να πληρώσουν τους διεθνείς τοκογλύφους

Είχαμε αναφερθεί στο παρελθόν για την θρασεία κίνηση των συριζαίων να δεσμεύσουν τα αποθεματικά του ΟΠΕΚΕΠΕ, του ταμείου που διαχειρίζεται τα κοινοτικά κονδύλια για τις επιδοτήσεις των αγροτών, προκειμένου να αποπληρωθούν τα τοκοχρεολύσια των διεθνών τοκογλύφων. Τώρα διαβάζουμε ότι οι συριζαίοι αποθρασύνθηκαν και γοργά αδειάζουν και τα υπόλοιπα ταμεία, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
Συγκεκριμένα δεσμεύτηκαν 120 εκ. ευρώ από τα αποθεματικά του ΟΑΕΔ και 80 εκ. ευρώ από τα αποθεματικά της Περιφέρειας Αττικής. Αυτά τα χρήματα, βεβαίως, δεν είναι χρήματα του Τσίπρα, αλλά χρήματα των Ελλήνων πολιτών, συνεπώς έχουμε να κάνουμε με μία έμμεση φορολόγηση των Ελλήνων και μάλιστα επιθετικού τύπου και με μεγάλο συντελεστή.
Η εν λόγω πρακτική θυμίζει βεβαίως τις ημέρες του ολετήρα της Ελλάδα και πνευματικού πατέρα των συριζαίων, Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος άδειασε τα ταμεία του κράτους, προκειμένου να δημιουργήσει και να συντηρήσει έναν κομματικό στρατό. Με την ίδια ακριβώς λογική οι συριζαίοι αδειάζουν τα κρατικά ταμεία, προκειμένου να αποπληρώσουν τους διεθνείς τοκογλύφους και να καθυστερήσουν για λίγους μήνες την λήψη μέτρων λιτότητας ή για να είμαστε πιο ακριβείς την λήψη άμεσων μέτρων λιτότητας, αφού όπως προείπαμε η δέσμευση των αποθεματικών είναι φορολόγηση των Ελλήνων.
Αυτή η συριζαίικη κίνηση καθαρού εξυπνακισμού καθυστερεί μεν την λήψη των επαίσχυντων μνημονιακών μέτρων, αλλά είναι πολύ επικίνδυνη, αφού θα επεκτείνει την εμβέλεια της καταστροφής. Τα ασφαλιστικά ταμεία, οι δήμοι, οι περιφέρειες και τα  λοιπά ταμεία συντόμως θα «στεγνώσουν» από χρήμα και όταν θα ληφθούν τα υφεσιακά μέτρα λιτότητας δεν θα έχουν την δυνατότητα να τελέσουν τα καθήκοντά τους, αφού ουδείς θα έχει χρήματα για να δημιουργήσει εκ νέου τα αποθεματικά τους.
Η συγκυβέρνηση προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα σε δύο αντίθετες πολιτικές θέσεις. Θέλει από την μία πλευρά να τα έχει καλά με τους διεθνείς τοκογλύφους και να πληρώνει το παράνομο και απεχθές – επαχθές χρέος που δημιούργησαν οι συγκυβερνήσεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και από την άλλη θέλει να καθυστερήσει όσο το δυνατόν περισσότερο την λήψη μέτρων λιτότητας. Δεν γνωρίζουν ή υποκρίνονται ότι δεν γνωρίζουν πως οι δύο αυτές θέσεις είναι ασύμβατες. Ο μόνος τρόπος να λειτουργήσει η Ελληνική Οικονομία και να οδηγηθεί προς την ανάπτυξη είναι μέσω της ρήξεως με την διεθνή και εγχώρια πλουτοκρατία, την καταγγελία του μνημονίου, τον λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους και την διαγραφή του παράνομου χρέους.  ΠΗΓΗ

ΟΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΤΟΝ MISTER TSIPRA


Λίγες ημέρες μετά τη συνάντησή του με το σιωνιστικό λόμπι των ΗΠΑ στην Αθήνα (που έγινε σε «θερμό κλίμα») και με αφορμή την επίσκεψη αλλά και τις δηλώσεις του στο Μουσείο και το Μνημείο ολοκαυτώματος του Βερολίνου, ο mister Tsipras απέσπασε τα συγχαρητήρια των εν Ελλάδι σιωνιστών, του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ) και της Ισραηλινής Κοινότητας Αθηνών. Ιδού τα  συχαρίκια τους:


ΚΙΣ:

Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ,
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, το οποίο εκπροσωπεί τις Ισραηλιτικές Κοινότητες και το σύνολο των Εβραίων της Ελλάδας, σημείωσε την επίσκεψη και τη δήλωσή σας στο Μνημείο και το Μουσείο του Ολοκαυτώματος στο Βερολίνο, και σας εκφράζει την εκτίμησή του. Η επίσκεψη αυτή, πέρα από τη βαθιά συμβολική σημασία της, εκφράζει τη στέρεη απόφαση της Κυβέρνησης, με βάση τη δημοκρατική παράδοση της χώρας, να καταπολεμήσει τις προσπάθειες αναβίωσης του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και του αντισημιτισμού, όπως επίσης να εξασφαλίσει την ειρηνική διαβίωση των Ελλήνων πολιτών.


Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών:
Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, επισκέφθηκε και απέτισε φόρο τιμής στο Μνημείο Ολοκαυτώματος του Βερολίνου, στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψής του. Στη δήλωσή του από το Μνημείο μίλησε για το χρέος της μνήμης στα θύματα του Ολοκαυτώματος και την ανάγκη ενός παν-Ευρωπαϊκού μετώπου απέναντι στο φασισμό.

Εκφράζουμε τη θερμή μας ικανοποίηση για την πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού και το συμβολισμό που εκπέμπει. Είναι εξαιρετικά σημαντικό και για τη χώρα μας και για την Ευρώπη που βιώνει σήμερα φαινόμενα αντισημιτισμού και ξενοφοβίας, οι ηγέτες να αποδεικνύουν με τη στάση τους ότι αφενός τιμούν την ιστορική μνήμη και αφετέρου συντάσσονται σε μια ενιαία προσπάθεια να οικοδομήσουν ένα καλύτερο κόσμο απαλλαγμένο από τις διακρίσεις και το ρατσισμό.


(
ΥΓ) 1: Και βέβαια, τα συγχαρητήρια δεν του δίνονται τυχαία, ούτε αφορούν μόνο τη συγκεκριμένη επίσκεψη και τις δηλώσεις του λεγάμενου, αλλά και τη γενικότερη πολιτική, αυτού και της μνημονιακής του συγκυβέρνησης, υπέρ των παγκόσμιων σιωνιστικών συμφερόντων!
(ΥΓ) 2: Ισχύς του, η αγάπη των σιωνιστών!  ΠΗΓΗ
Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός: Το Μνημόνιο είναι ακόμα εδώ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός τοποθετήθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο για τα αποτελέσματα του πρόσφατου Eurogroup, τονίζοντας πως οι ασφυκτικές μνημονιακές πολιτικές παραμένουν στην Ελλάδα.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο:
"Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετά Σοῦ. Με την ευκαιρία της διπλής εορτής, των εισοδίων της Θεοτόκου και της επανάστασης των Ελλήνων κατά των Τούρκων το 1821, εύχομαι σε όλους τους απανταχού Έλληνες, χρόνια πολλά.
Τα αποτελέσματα της Ευρωομάδας της 20ης Μαρτίου για την Ελλάδα  είναι, ότι οι ηγέτες της Ευρωζώνης συμφωνούν με αυτά που ήδη συμφώνησαν την 20η Φεβρουαρίου. Δυστυχώς ο Ελληνικός λαός δε γνωρίζει περί των συμφωνηθέντων.
Ας μιλήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας. Το μνημόνιο είναι ακόμα εδώ, με επιπλέον μέτρα, μεταρρυθμίσεις και μονομερείς δεσμεύσεις και περαιτέρω αφαίμαξη των Ελλήνων. Απλά άλλαξε το γλωσσικό περιτύλιγμα της συμφωνίας. Ειλικρινά, χωρίς μείωση της συγχρηματοδότησης των διαρθρωτικών ταμείων, χωρίς μείωση των επιτοκίων της δανειακής διευκόλυνσης κτλ δεν προβλέπεται οικονομική ανάκαμψη και δημιουργία θέσεων εργασίας.
Για το θέμα δε της Ουκρανίας, ας λάβουμε υπόψη τη θέληση του Ουκρανικού λαού. Είτε με ελεύθερες εκλογές, είτε με δημοψήφισμα. Και τα αποτελέσματα να χρησιμοποιηθούν για τη διαμόρφωση της κοινής εξωτερικής πολιτικής της Ε.Ε. Με ανακοινώσεις και πολιτικές αφορισμού της Ρωσίας, ουσιαστικά δυναμιτίζουμε τη συμφωνία του Μινσκ αλλά και κάθε προσπάθεια ειρηνικής διευθέτησης του προβλήματος."  ΠΗΓΗ
Λύσσα Συριζαίων και Πασόκων κατά των ΟΥΚ και των περήφανων συνθημάτων τους

Τα συνθήματα των Αντρών των ΟΥΚ, κατά την διάρκεια της Στρατιωτικής Παρέλασης της 25ης Μαρτίου, προκάλεσαν την οργή τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, καθώς και της βουλευτού του ιδίου κόμματος Βασιλικής Κατριβάνου. Το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι «τα ΟΥΚ φώναζαν στην παρέλαση στο Σύνταγμα συνθήματα αμφισβήτησης των υφιστάμενων συνόρων».

Πέρα από το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε ό,τι μπορούσε για να αμφισβητήσει, επί της εξουσίας του, τα υφιστάμενα σύνορα της Χώρας, και μάλιστα εις βάρος μας (π.χ. Ίμια) θα πρέπει να θυμηθούν ότι και επί διακυβερνήσεως του Τόπου απ΄αυτό οι ΟΥΚάδες τραγουδούσαν παρόμοια συνθήματα, παρά την εθνομηδενιστική πολιτική  του ΠΑΣΟΚ. Όσο για τον Παπαδημούλη και την γραφική Κατριβάνου, η οποία χαρακτήρισε τα συνθήματα των ΟΥΚ ως «μια ευθεία πρόκληση για τη δημοκρατία» και ότι της «φαίνεται εξαιρετικά ανησυχητικό και αδιανόητο να μείνουν χωρίς τιμωρία», είναι φανερό ότι τα έχουν χαμένα. Ειδικά για την δεύτερη, πουθενά από τα συνθήματα δεν προκύπτει προσπάθεια αμφισβήτησης του Πολιτεύματος της Χώρας. Της υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι η μικρασιατική εκστρατεία 1919-22 διοργανώθηκε από εκλεγμένες δημοκρατικά κυβερνήσεις. Όσο για την τιμωρία που επιθυμεί, φαίνεται ότι τελικά όλοι οι αριστεροί, σε όποια φράξια κι αν ανήκουν, έχουν έναν μικρό Στάλιν μέσα τους…

Καταλαβαίνουμε ότι οι χρόνιες παρέες της με ανθέλληνες, όπως ο έτερος γραφικός Πέτρος Κωνσταντίνου, καθώς και με τις διάφορες οργανώσεις των πακιστανών έχουν επηρεάσει τόσο πολύ την σκέψη της ώστε τα μόνα συνθήματα τα οποία πιθανώς να θεωρεί επιτρεπτά να είναι το «μπόζο –μπόζο γαριδάκια, για να τρώνε τα παιδάκια», «μια ωραία πεταλούδα» και «περνά-περνά η μέλισσα». Άντε και τα «μπέλα τσιάο», «παντιέρα ρόσα» και τον ύμνο του ΕΑΜ για να… σκληρύνει κάπως η κατάσταση.

Τα αμέτρητα επικριτικά σχόλια στο διαδίκτυο τόσο για την απίθανη αυτή τύπισσα, όσο και για τον Παπαδημούλη και για το ΠΑΣΟΚ δείχνουν ότι ο Ελληνικός Λαός ταυτίζεται με τους σκληροτράχηλους Άνδρες των ΟΥΚ και όχι με τους κάθε λογής νερόβραστους κουραμπιέδες και «κατίνες» της συστημικής πολιτικής σκηνής. Με εκείνους, δηλαδή, που θα υπερασπίσουν έμπρακτα την Πατρίδα σε περίπτωση κινδύνου και όχι μ΄αυτούς που υπερασπίζονται τους αντιρρησίες συνείδησης και αυτούς που καίνε την Ελληνική Σημαία ατιμώρητοι…  Υ.Γ. Την ώρα που οι Άνδρες των ΟΥΚ έλεγαν τα συνθήματα ο ελληνικός λαός στην παρέλαση τους χειροκροτούσε και τους αποθέωνεΜήπως θα πρέπει η Κατριβάνου να ζητήσει και την δική τους παραδειγματική τιμωρία για «επικρότηση προτροπής σε αμφισβήτηση συνόρων»; Στον περιθωριακό και μίζερο μικρόκοσμο του γραφικού αριστερισμού όλα είναι πιθανά…

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!: Μήνυμα Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου
ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ: ΠΕΡΥΣΙ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ Ο ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ!!!  πηγη

Για τα συνθήματα των ΟΥΚ στις παρελάσεις


Οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων υπηρετούν την Πατρίδα με Πίστη και Αυταπάρνηση σε αντίθεση με τους φυγόστρατους πολιτικάντηδες που "λούφαραν" με κάθε μέσο την στρατιωτική τους θητεία, με πρώτους διδάξαντες τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τον Τσίπρα.  

Η παρέλαση των Ομάδων Υποβρυχίων Καταστροφών δεν είναι περίπατος του Λυκείου Ελληνίδων, οφείλει να εξυψώνει το εθνικό φρόνημα και να μην λησμονεί τις αλύτρωτες ελληνικές Πατρίδες Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Γιάννης Λαγός: H Χρυσή Αυγή θα συνεχίζει να αγωνίζεται για την Ελλάδα και τους Έλληνες

Ο Συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Πειραιά Γιάννης Λαγός, μίλησε στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη στο «Ράδιο Γάμμα» όπου σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις και παράλληλα άσκησε κριτική στο έργο της κυβέρνησης.
Αρχικά αναφέρθηκε στο πρόβλημα της ανθρωπιστικής κρίσης που υπάρχει σε όλη την χώρα, το οποίο ο Σύριζα προεκλογικά έκανε σημαία και τώρα ομολογεί πως δεν πρόκειται να το λύσει«Η συγκυβέρνηση Σύριζα - ΑΝΕΛ θα συνεχίσει την ίδια πολιτική με την προηγούμενη μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ» είπε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με τις εξελίξεις στην “διαπραγμάτευση” είπε ότι η χώρα μας δεν έχει εθνική ανεξαρτησία γιατί δεν υπάρχει θέληση από την κυβέρνηση να σπάσει αυτά τα δεσμά των τοκογλύφων και ταυτίζεται απόλυτα με την πολιτική των Σαμαρά και Βενιζέλου. Κατήγγειλε την κυβέρνηση για την ανοχή που επιδεικνύει στους κουκουλοφόρους και την "φιλευσπλαχνία" της προς τους λαθρομετανάστες την στιγμή που ο ελληνικός λαός δεν έχει ούτε τα βασικά αγαθά για την καθημερινή επιβίωση.
Σχετικά με τις δικαστικές εξελίξεις είπε πως στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής έγιναν αδιανόητα πράγματα στον Αρχηγό και τους βουλευτές του κόμματος από μια παραδικαστική κλίκα επιόρκων πάντα με την πολιτική κάλυψη της ΝΔ. Επισήμανε το γεγονός ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν κατηγορούνται για καμία παράνομη πράξη παρά μόνο για τις ομιλίες τους στην Βουλή!  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!: Εκτός τόπου και χρόνου ο ανιστόρητος Τσίπρας: Προσβολή στους Αγωνιστές του ’21 η ομιλία του στο Πανεπιστήμιο

Τους πήρε χαμπάρι και η Λαγκάρντ: «Γιατί δεν αξιοποιείτε τη λίστα κύριε Τσίπρα»;

Η διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα πρωθυπουργό, επισήμανε εκείνο το οποίο αντιλαμβάνεται πια ολοένα και μεγαλύτερο τμήμα του Ελληνικού Λαού: ότι η κυβέρνηση Τσίπρα, όπως ακριβώς η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, αφήνει σκοπίμως αναξιοποίητη τη λίστα Λαγκάρντ!
Στην δηκτική επισήμανση της Λαγκάρντ αλλά και στο συμπέρασμα που η ίδια εξήγαγε και συνοψίζεται στη θέση πως οι πλούσιοι στην Ελλάδα εξακολουθούν να μην πληρώνουν φόρους, ο πρόεδρος του Σύριζα Α. Τσίπρας, αρκέστηκε να απαντήσει με τις γνωστές πλέον αερολογίες, ισχυριζόμενος πως «στόχος της νέας κυβέρνησης είναι ένα κοινωνικά δίκαιο φορολογικό σύστημα».
Η λίαν πρόσφατη αθώωση του Γ. Παπακωνσταντίνου από το Ειδικό Δικαστήριο και κυρίως η επίμονη άρνηση της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ να συγκρουστούν με τα πανίσχυρα οικονομικά συμφέροντα που συνεχίζουν να πλουτίζουν στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, αποτελούν σαφείς ενδείξεις επιβεβαίωσης της Κριστίν Λαγκάρντ.
Δύο μήνες από την ανάληψη της εξουσίας, η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου ακολουθεί στο τεράστιο σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ την πολιτική γραμμή των προκατόχων της, της Χούντας δηλαδή Σαμαρά-Βενιζέλου: σιγήν ιχθύος ή καλύτερα ακόμη, σιγή προστασίας των ολιγαρχών του πλούτου και των νεόπλουτων του κομματικού κράτους.
Η Λαγκάρντ συνεπώς, έπραξε το αυτονόητο: έκανε λόγο για αξιοποίηση της λίστας ώστε να αναδειχθούν πρόσωπα και συγκεκριμένες πολιτικές ευθύνες, τα οποία σκανδαλωδώς αποκρύπτονται μέσω ενός ιδιότυπου πλέγματος προστασίας, το οποίο η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου μέχρι πρότινος και η αντίστοιχη Τσίπρα-Καμμένου σήμερα, έχουν απλώσει σε όλο το φάσμα της πολιτικής και οικονομικής ζωής.  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με υπερασπιστική γραμμή  Siemens ο δικηγόρος του υπουργείου Οικονομικών στην προσφυγή στο ΣτΕ!
Δ. Σβερώνη: “Απαιτείται άμεση επίλυση του δημογραφικού προβλήματος” - ΒΙΝΤΕΟ


Εκτός πραγματικότητας η απάντηση της αρμόδιας υπουργού, Θεανώ Φωτίου η όποια χαρακτήρισε ρατσιστικό και διχαστικό το ενδιαφέρον της Χρυσής Αυγής για το δημογραφικό ζήτημα!
Η Βουλευτής Λαρίσης, Δέσποινα Σβερώνη τοποθετήθηκε στην επίκαιρη ερώτησή της σχετικά με τις επιπτώσεις του δημογραφικού προβλήματος στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης.
Η Συναγωνίστρια επισήμανε ότι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε πλέον ως Χώρα και ως Έθνος είναι το δημογραφικό. Ήδη τα κόμματα που υπήρχαν στην Βουλή το 1993 είχαν αποφασίσει και με κοινό πόρισμα ότι στην Χώρα μας, η οποία μαστίζεται από την υπογεννητικότητα, πρέπει να ληφθούν μέτρα ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα αυτό.
Σήμερα, όμως, από τις αρχές του 2015 οι θάνατοι στην Πατρίδα μας είναι 21.000, ενώ οι γεννήσεις είναι μόλις 18.000. Αυτό δείχνει ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν έγινε σχεδόν τίποτα. Είναι τραγικό, λοιπόν, σε καιρούς ειρηνικούς αντί ο πληθυσμός μας να αυξάνεται, να μειώνεται.
Η Συναγωνίστρια τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή ενδιαφέρεται πρωτίστως για το ελληνικό Έθνος. Η αρμόδια υπουργός Θεανώ Φωτίου δεν έδωσε καμία ουσιαστική απάντηση στα καίρια ερωτήματα της Συναγωνίστριας, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το ενδιαφέρον του Λαϊκού Συνδέσμου για την συνεχόμενη συρρίκνωση του ελληνικού πληθυσμού "ρατσιστική και διχαστική αντίληψη"!  ΠΗΓΗ

ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΟΣ: ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΠΙΣΤΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Παλαιότερα, τις εποχές του  εκσυγχρονισμού, ο τότε υπουργός Εξωτερικών χοντρο-Πάγκαλος («όλοι μαζί τα φάγαμε», κ.τ.λ.), είχε αποκαλέσει την Γερμανία «γίγαντα με μυαλό μικρού παιδιού». Οι δηλώσεις προκάλεσαν τη σφοδρή αντίδραση των Γερμανών και ο χοντρο-Πάγκαλος υποχρεώθηκε να ζητήσει δημοσίως συγνώμη…

Τώρα, επί Τσιπροκαμμένων, άλλαξε το τροπάριο. Όποιοι υπουργοί της συγκυβέρνησης λένε κάτι που θίγει κάποιους από τους… μεγάλους μας «συμμάχους» ή «δανειστές», αντί συγνώμης αρνείται τις αρχικές του δηλώσεις!

Έτσι, μετά τον υπουργό Δικαιοσύνης που προ 15μέρου δήλωνε στη βουλή «έτοιμος να κατάσχει γερμανική περιουσία στην Ελλάδα» (σε εφαρμογή δικαστικών αποφάσεων για τις πολεμικές αποζημιώσεις) και προχθές υποστήριξε ότι ποτέ δεν είπε τέτοιο πράγμα, αλλά… παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις του, ήρθε η σειρά του υπουργοπάνου να πράξει αναλόγως. Ενώ, λοιπόν, προ ημερών είχε απειλήσει ότι θα καταργήσει τη συμφωνία Δουβλίνου ΙΙ και θα στείλει τους λαθρομετανάστες και τους τζιχαντιστές «πεσκέσι» στο… Βερολίνο, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Μέγκα» (ώπα της, εμφανιζόμαστε τώρα και στο κανάλι του Μπόμπολα Πανούλη;) αρνήθηκε ότι πρόθεση της χώρας είναι να απενεργοποιήσει τη συμφωνία του Δουβλίνου ΙΙ και τη συνθήκη Σένγκεν, και είπε τα γνωστά και χιλιοακουσμένα για «τα ελληνικά σύνορα που είναι και ευρωπαϊκά», και τα λοιπά, και τα λοιπά, και τα λοιπά…  Να υποθέσουμε πως του ’φυγε η μαγκιά;  ΠΗΓΗΜέσα σε καταιγισμό χειροκροτημάτων η Τ.Ο. Βορείων Προαστίων κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων στην Ν. ΕΡΥΡΘΡΑΙΑ, σε αντίθεση με όλους τους άλλους εκπροσώπους των κομμάτων τους οποίους ο κόσμος αποδοκίμασε με την σιωπή του.  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!

ΑΜΑΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)
Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821 στην πόλη των Σερρών, παρευρέθηκε ο βουλευτής Σερρών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Αρτέμης Ματθαιόπουλοςκαι κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο, στη Μνήμη όλων των πεσόντων στους αγώνες του Έθνους.

Το πανηγυρικό κλίμα της ημέρας αμαύρωσε με τη συμπεριφορά της η Σερραία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Σταμπουλή, η οποία μάλιστα αποχώρησε από τις επετειακές εκδηλώσεις, με αφορμή δήθεν το γεγονός της κατάθεσης στεφανιού από τη Χρυσή Αυγή. Η συριζαία βουλευτής δήλωσε, πως η ίδια εκπροσωπεί το Ελληνικό Κοινοβούλιο και αμέσως μετά αποχώρησε, χωρίς να δώσει το παρόν, στην καθιερωμένη παρέλαση, αρνούμενη στην ουσία τις πρέπουσες τιμές, σε όσους αγωνίστηκαν για να μπορεί αυτή σήμερα να δηλώνει «εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου».

Άμεση ήταν η απάντηση του βουλευτή Σερρών της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ο οποίος ανέφερε ότι ο ελληνικός λαός έχει ήδη αποφασίσει, αναδεικνύοντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά τη Χρυσή Αυγή σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. «Μας έκρινε ο ελληνικός λαός» είπε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής. «Μας έχουν ψηφίσει εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων και ως εκ τούτου θεωρώ ότι, αφού τηρείται το πρωτόκολλο, η παρουσία της Χρυσής Αυγής είναι επιβεβλημένη».

Αν κάποιοι αδυνατούν να κατανοήσουν το μέγεθος της θυσίας των Μαρτύρων και των Ηρώων του Έθνους και κατασκευάζουν αφορμές για να γίνουν θέμα στα κανάλια, αρμόδιος για να τους κρίνει είναι ο λαός. ΠΗΓΗΗ κατάληψη στον ραδιοσταθμό του Σύριζα και οι αλήθειες που τους πονάνε
Από το πρωί της Δευτέρας «αντιεξουσιαστές» κατέλαβαν τον ραδιοσταθμό «105,5 Στο Κόκκινο», ο οποίος είναι ο κομματικός ραδιοσταθμός του ΣΥΡΙΖΑ. Μια από τις ανακοινώσεις των υπευθύνων του σταθμού για την κατάληψη αυτή έχει ως εξής: «Εδώ και οκτώ ώρες συνεχίζεται η κατάληψη του ραδιοφωνικού μας σταθμού 105,5 στο Κόκκινο. Το ραδιόφωνο ήταν και θα είναι πάντα ανοικτό στην ειδησεογραφία και τις διαφορετικές οπτικές καθώς και στη διακίνηση των απόψεων εκτός από αυτές των φασιστών και της Χρυσής Αυγής…»
Με απλά λόγια, ο συγκεκριμένος ραδιοσταθμός είναι ανοιχτός στην διακίνηση των απόψεων της 17Ν, του ΕΛΑ, της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς, του Επαναστατικού Αγώνα και άλλων ένοπλων τρομοκρατικών οργανώσεων, αλλά όχι για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Οι ακόλουθοι του ένοπλου αγώνα και της αφαίρεσης με συνοπτικές διαδικασίες της ζωής των πολιτικών τους αντιπάλων θεωρούνται ως άτομα και οργανώσεις με σεβαστή την άποψή τους, σε αντίθεση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και οποιονδήποτε Έλληνα Εθνικιστή, οι οποίοι δεν δικαιούνται της παραμικρής προβολής των θέσεών τους.
Για μια ακόμη φορά, λοιπόν, φαίνεται η ξεκάθαρη υποκρισία των αριστερών, οι οποίοι τις έννοιες του πλουραλισμού, της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών και του ισότιμου διαλόγου τις έχουν μόνο για εσωτερική κατανάλωση μεταξύ τους. Κάτι, δηλαδή, σαν μια πολιτική εκδοχή του «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει».
Εννοείται ότι γνωρίζουμε εκ των προτέρων τι θα συνέβαινε αν την κατάληψη στον ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ την έκαναν μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με αιτήματα για την επανεθνικοποίηση της ζωής του Τόπου, την πρακτική εφαρμογή των αντιμνημονιακών επιλογών και την διαμαρτυρία για την σκευωρία κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Σε ελάχιστο χρόνο θα είχαν παρέμβει τα ΜΑΤ για να μαζέψουν τους εισβολείς, ενώ οι υπεύθυνοι του ραδιοσταθμού (και όχι μόνον) θα στηλίτευαν «το θράσος των φασιστών που επιχείρησαν να επιβάλλουν τον βρώμικο νόμο της σιωπής σ΄ένα ελεύθερο σ΄όλες τις απόψεις ραδιόφωνο».
Για να είμαστε ειλικρινείς, η παραπάνω εικόνα θα ήταν πανομοιότυπη και σε οποιοδήποτε άλλο συστημικό ΜΜΕ. Πλήρης ανοχή, δηλαδή, στους χαϊδεμένους «αντιεξουσιαστές» και αστραπιαία καταστολή στους Εθνικιστές. Δύο μέτρα και δύο σταθμά, δηλαδή, που όμως βγάζουν συγκεκριμένα συμπεράσματα για τον επιλεκτικό τρόπο με τον οποίο διανέμεται η ελευθερία έκφρασης από τους δίαυλους επικοινωνίας του συστήματος.  Γιώργος Μάστορας
Ο Σαμαρικός “καρκίνος” επεκτείνεται στην ψοφοδεξιάΚαρκίνος,  ο οποίος κατατρώει τα σωθικά του κόμματος, είναι η κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της ΝΔ. Ο Σαμαράς συνετρίβη με 8,5 μονάδες διαφορά, δεν παραιτήθηκε και είναι επόμενο να αντιμετωπίζει την αμφισβήτηση από τους επίδοξους δελφίνους και τους υποστηρικτές τους. Του ζήτησαν συνέδριο και εκείνος φοβήθηκε να το κάνει, επιλέγοντας την συνδιάσκεψη, όπου και κατήγαγε μια αναμενόμενη νίκη στην κοινοβουλευτική ομάδα και την πολιτική επιτροπή του κόμματος.
Με τους συγκεκριμένους συσχετισμούς κανένας δεν θα έθετε άμεσα θέμα ηγεσίας σ΄αυτήν την φάση. Όμως, αυτή η νίκη του Σαμαρά δεν μπορούσε παρά να είναι Πύρρεια. Οι αμφισβητίες του σκαρφάλωσαν στα κεραμίδια από την ίδια κιόλας μέρα, ενώ ο Δένδιας αποχώρησε από την πολιτική επιτροπή καταγγέλλοντας ότι υπήρχε οργανωμένη κλίκα και ότι τον εμπόδισαν να μιλήσει. Ο ίδιος είναι αυτός, ο οποίος έχει ξιφουλκήσει μέχρι στιγμής περισσότερο από κάθε άλλο γαλάζιο στέλεχος κατά του Σαμαρά.
Δύο μήνες μετά τις εκλογές δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Σαμαράς δεν έχει πλέον ούτε το ελάχιστο της επιρροής που είχε όσο ήταν πρωθυπουργός. Το ξέρει κι ο ίδιος, γι΄ αυτό έχει προσεταιριστεί ορισμένους από τους αμφισβητίες του, μοιράζοντάς τους πόστα που θα τους επιτρέψουν να παίξουν κάποιον καλύτερο ρόλο για τα ατομικά τους συμφέροντα στο μέλλον.
Ο Σαμαράς ελπίζει ακόμη στη θεωρία της «αριστερής παρένθεσης» και στην επικείμενη κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, την ίδια στιγμή που ο Τσίπρας δένεται ολοένα και περισσότερο στο άρμα της μνημονιακής πολιτικής. Έτσι, η αμφισβήτησή του θα συνεχίσει να υπάρχει με κομβικό σημείο τον Ιούνιο, όπου εάν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει περάσει με άριστα τις εξετάσεις προς τους διεθνείς τοκογλύφους, οι αμφισβητίες του πιθανότατα είτε θα κινηθούν αυτόνομα για να τον ρίξουν είτε θα ζητήσουν από τον Καραμανλή να επιστρέψει στην ηγεσία, προκειμένου να θεραπεύσει το άρρωστο κόμμα από τον «καρκίνο» του Σαμαρά…
Υ.Γ. Άντε και καλά σαράντα στην ψοφοδεξιά!Αυτοί μας κουνάνε το δάκτυλο για την διαπλοκή

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί
Ένα σκάνδαλο, που θυμίζει εντόνως Ελλάδα, συγκλονίζει το κτήριο της ΕΚΤ, που αποτελεί το σύμβολο του ευρωπαϊκού καπιταλισμού. Σύμφωνα με τις καταγγελίες το σκάνδαλο διαιρείται σε δύο κλάδους. Ο πρώτος αφορά το κοστολόγιο της ανέγερσης του όλου κτηρίου, όπου όπως όλα δείχνουν έχει γίνει υπερτιμολόγηση, η οποία διπλασίασε τον «λογαριασμό» που κλήθηκαν να πληρώσουν οι ευρωπαίοι. Συγκεκριμένα ο προϋπολογισμός εκτοξεύθηκε από τα 500 εκατ. ευρώ στα 850 κι από κει στα 1,4 δισ. (!), σύμφωνα με το Bloomberg.
Το δεύτερο σκέλος του σκανδάλου αφορά την σύνθεση της ομάδος που ανέλαβε την διεκπεραίωση του έργου. Όπως φαίνεται υπήρξε εταιρεία που υπέβαλε προσφορά ιδιαιτέρως δελεαστική, η οποία αγνοήθηκε προκειμένου να δοθεί το έργο σε συγκεκριμένη γερμανική εταιρεία. Το σκανδαλώδες της όλης υποθέσεως ήταν ότι η εταιρεία που είχε αναλάβει την επεξεργασία των προσφορών ήταν μέτοχος στην εταιρεία που ανέλαβε το έργο. «Γιάνης» κερνάει, «Γιάνης» πίνει, δηλαδή που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας.
Βεβαίως το όλο ζήτημα, όπως προείπαμε, θυμίζει εντόνως Ελλάδα με τις εταιρείες των «ημετέρων», αλλά και τις υπερτιμολογήσεις των δημοσίων έργων. Θυμίζει κάτι πεζοδρομήσεις που κόστισαν όσο ολόκληρο το κτήριο της ΕΚΤ και κάτι ταμπέλες έργων που ανέγραφαν ιλιγγιώδη ποσά και δεν έχουν ολοκληρωθεί εδώ και χρόνια. Θυμίζει τους λόγους για τους οποίους η Ελλάδα έχει φορτωθεί ένα δυσβάσταχτο, απεχθές και επαχθές χρέος, που δημιουργήθηκε προκειμένου να θρέφει τους κλεπτοκράτες και τους ολιγάρχες.
Με βάση τα παραπάνω μπορούμε να σκεφτούμε σε δύο επίπεδα, βγάζοντας κάποια κρίσιμα συμπεράσματα. Πρώτον να δούμε ότι το επιχείρημα ότι «ο καπιταλισμός μπορεί να δουλέψει» είναι έωλο και φαιδρό. Δεν μπορεί να υπάρξει έντιμος καπιταλισμός, αφού η φιλελεύθερη ασυδοσία μοιραία θα οδηγήσει σε τέτοιου είδους φαινόμενα κλεψιάς, απατεωνιάς και ρεμούλας. Είναι απολύτως μοιραίο όταν το χρήμα τίθεται στο επίκεντρο της πολιτικής σκέψεως και της ζωής των ανθρώπων, ο έχων τη δυνατότητα να κλέψει, πολύ απλά το πράττει. Πρόκειται στην ουσία για την πλήρη επιβεβαίωση των σχετικών ρήσεων του Πλάτων από την «Πολιτεία» του.
Το δεύτερο που έρχεται κατά νου διαβάζοντας την παραπάνω είδηση είναι και πάλι μία λαϊκή ρήση, το «Δάσκαλε που δίδασκες». Είναι τουλάχιστον αστείο και φαιδρό να κουνάν το δάκτυλο, εν είδει Ευρωπαίων «Βενιζέλων», οι Ντράγκι και Γιούνκερ, αφού ο πρώτος στεγάζεται σε ένα πύργο σκανδάλων, ενώ ο δεύτερος ήταν ο πρωθυπουργός της χώρας που έγινε συνώνυμο του παραδείσου της φοροδιαφυγής, με την βοήθεια και την συνεργασία του κράτους.
Δεν μπορεί,  λοιπόν, να υπάρξει συζήτηση περί εξυγίανσης του καπιταλιστικού μοντέλου, όπως αναλόγως δεν μπορεί να υπάρξει συζήτηση περί Εθνικής Ανεξαρτησίας με «μηχανισμούς στήριξης» και «συνεννόηση» με τους διεθνείς τοκογλύφους. Η μόνη λύση είναι η οριστική ρήξη με τέτοιου είδους πολιτικούς απατεώνες και τη συνεπαγόμενη μετάγγιση τέτοιου είδους πολιτικών που οδηγούν μοιραία στην καταστροφή. Η μόνη λύση είναι ένα Εθνικό και Λαϊκό Καθεστώς που θα οδηγήσει την Ελλάδα σε άλλη ρότα, πολιτική, γεωπολιτική, αλλά και από άποψη νοοτροπίας. Κώστας Αλεξανδράκης
FREE HELLAS web Radio
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 642682470184664553

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item