Widgets

ΨΗΦΙΣΕΣ «ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ» ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑΚΟ!, ΣΤ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: «Ότι Θέλουν οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ»

Το εκτρωματικό κομματικό μόρφωμα, το οποίο ακούει στο όνομα Ποτάμι, δείχνει σε καθημερινή βάση ότι πρόκειται για ένα πολιτικό κατασκεύασμα ειδικού σκοπού. Όταν δεν καταθέτει ερωτήσεις, οι οποίες εξυπηρετούν μεγαλοεργολαβικά συμφέροντα, δείχνει την εικόνα ενός πειθήνιου οργάνου των ξένων συμφερόντων εις βάρος της Χώρας μας.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί τα όσα είπε ο επικεφαλής του μορφώματος αυτού στην Κ.Ο. που διεξήχθη την Τετάρτη. «Κάποιοι ανεγκέφαλοι στήνουν σκηνικό έντασης Ελλάδας-Γερμανίας και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο», δήλωσε ο πρώην παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών, όπου η προπαγάνδα της σύγχρονης παρακμής πήγαινε σύννεφο. Με φρασεολογία, η οποία είναι ενδεικτική της δουλικότητάς του απέναντι στο Βερολίνο, τόνισε ότι «η χώρα έχει ανάγκη από συμμάχους – δεν έχει ανάγκη από εχθρούς», αναρωτώμενος στην συνέχεια «Γιατί ξαναγυρνάνε στα ίδια και τα ίδια;».

Προφανώς, για τον εκσυγχρονιστή και οπαδό του πολυπολιτισμού Θεοδωράκη «τα ίδια και τα ίδια» είναι το καυτό ζήτημα των πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου, τα οποία δεν έχουν επιλυθεί ούτε στο ελάχιστο. Ταυτιζόμενος στο ίδιο μήκος κύματος με την γερμανική κυβέρνηση υποβαθμίζει την τεράστια (και διαχρονική) αξία και σημασία αυτών των δύο θεμάτων, ενώ προχωρά ακόμη πιο πέρα, κάνοντας έναν «συμψηφισμό» του Ελληνικού χρέους με τα χρωστούμενα της Γερμανίας από την κατοχική περίοδο: «Για σκεφθείτε το: Η Ελλάδα που χρωστάει σε όλους τους λαούς της Ευρώπης, να λέει ότι υπάρχει και άλλος τρόπος να πάρεις τα χρωστούμενα, η… κατάσχεση».

Είναι ολοφάνερο ότι η αντιπολιτευτική τακτική του Ποταμιού απέναντι στην συγκυβέρνηση δεν έχει να κάνει με την δεδομένη κωλοτούμπα της προς το Βερολίνο και τους υπόλοιπους αιματορουφήχτρες της Ελλάδος, αλλά με την προτροπή προς ακόμη μεγαλύτερη υποχωρητικότητα απέναντι στα ξένα κέντρα αποφάσεων. Φαντάζεστε, λοιπόν, γιατί ο Θεοδωράκης ήθελε τόσο πολύ να βγει στην Τρίτη θέση των περασμένων εκλογών. Μόνο που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνέθλιψε πολιτικά και στενοχώρησε τόσο αυτόν όσο και τα αφεντικά του, εγχώρια και ξένα.  Γιώργος Μάστορας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΜΑΖΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΔΗΓΕΤΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΑΣΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ

Σούλτς, Τσίπρας και Γιούνκερ «μαγειρεύουν» το νέο μνημόνιο

Συνάντηση με Γλέζο για να μην μιλάει!
Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου και αναφανδόν υποστηρικτή του μνημονίου, Μάρτιν Σούλτς, και τον πρόεδρο του ΕΛΚ, Γιουνκέρ, είχε πριν λίγη ώρα ο Αλέξης Τσίπρας. Πέραν των γνωστών επικοινωνιακών πυροτεχνημάτων που πέταξε ο Τσίπρας, η ουσία των δηλώσεών του δείχνουν ότι η Ελλάδα σε λίγους μήνες θα έχει ένα νέο μνημόνιο, που δεν θα διαφέρει καθόλου σε υφή από ότι έχουν υπογράψει έως σήμερα οι σαμαροβενιζέλοι.
Σας παραθέτουμε τις δηλώσεις Τσίπρα, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου με τον Σούλτς, στην ερώτηση σχετικά με τις λεκτικές διαμάχες που εμφανίζονται στα ΜΜΕ, μεταξύ κυβερνητικών στελεχών και αξιωματούχων άλλων κρατών:
«Στο τέλος θα λύσουμε όλες αυτές τις παρεξηγήσεις και θα προχωρήσουμε με τον έντιμο συμβιβασμό της 20ης Φεβρουαρίου. Δική μας πρόθεση είναι η εφαρμογή αυτών των αποφάσεων με ένα εποικοδομητικό τρόπο, ώστε η Ελλάδα και η Ευρώπη να ξεπεράσουν την κρίση»
Στην έναρξη της συζητήσεως με τον Γιούνκερ, αντιστοίχως, ο Τσίπρας είπε:
«Συζητάμε με τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα, ώστε να βρούμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο να εφαρμόσουμε τις αποφάσεις της 20ης Φεβρουαρίου του Eurogroup  και είμαι αισιόδοξος γιατί συζητούμε με καλούς φίλους της Ελλάδας»
Θυμίζουμε σε αυτό το σημείο ότι την 20η Φεβρουαρίου, μιας και αναφέρθηκε ο Τσίπρας, υπεγράφη συμφωνία παράτασης του μνημονίου των σαμαροβενιζέλων. Μάλιστα το κείμενο στο οποίο συμφώνησε ο Τσίπρας περιείχε διθυράμβους για την οικονομική πολιτική των σαμαροβενιζέλων, που έφερε την Ελλάδα και τους Έλληνες στο χείλος του γκρεμού και της απελπισίας.
Τι πρόκειται να βγει από τις συνομιλίες; Από ότι όλα δείχνουν θα επιβεβαιωθεί πλήρως ο διευθυντής του Ινστιτούτου Οικονομικής Έρευνας DIW, Μαρσέλ Φράτσερ, ο οποίος πριν λίγες μέρες έγραφε: «Οι Ευρωπαίοι αντέδρασαν με ανακούφιση σε ό,τι θεωρείται ευρέως ως παράδοση της ελληνικής κυβέρνησης στις τεταμένες συνομιλίες για την επέκταση του προγράμματος διάσωσης για την Αθήνα. Μοναδική ευκαιρία για να βγει από την κρίση η Ελλάδα είναι να αναλάβει την ευθύνη για τις μεταρρυθμίσεις της. Και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν η κυβέρνηση είναι ισχυρή στο εσωτερικό. Οι διαπραγματεύσεις μπορεί να είναι επιτυχείς μόνο εάν και οι δύο πλευρές μπορούν νομίμως να ισχυρίζονται νίκη. Η Γερμανία το γνωρίζει αυτό πολύ καλά.»
Κοινώς θα υπογραφεί συντόμως ένα νέο μνημόνιο και στους Έλληνες ο Σύριζα θα κάνει λόγο για ένα «νέο συμβόλαιο ανάπτυξης». Σε αυτό το πλαίσιο θα πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας και συνάντηση Τσίπρα – Γλέζου για να μην υπάρξουν δηλώσεις και πάλι εκ μέρους του δευτέρου ότι η κυβέρνηση «βαφτίζει το κρέας ψάρι».  ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!
Για τις μνημονιακές επαφές Τσίπρα με Γιούνκερ και Σουλτς

Ο Τσίπρας συνεχίζει την μνημονιακή πολιτική ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και φτωχοποιεί τους Έλληνες προς όφελος των τοκογλύφων δανειστών.
Η Χρυσή Αυγή απαιτεί άμεση κατάργηση όλων των αιματηρών μνημονιακών μέτρων όπως επιβάλλει η νωπή λαϊκή εντολή. Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Ετοιμάζουν τον Βαρουφάκη ως «θυσία» για να θολώσουν το κλίμα;

Η «στήριξη» που φαίνεται να δείχνει η κυβέρνηση προς το πρόσωπο του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη, θυμίζει έντονα τη χρόνια συνηθισμένη τακτική των μεγαλομετόχων των ποδοσφαιρικών ομάδων της Χώρας μας, οι οποίοι με δηλώσεις τους «στηρίζουν» τον προπονητή τους, αλλά η αμέσως επόμενη κίνησή τους είναι να τον απολύσουν.
Ο «καυγάς» των τελευταίων ημερών μεταξύ Βαρουφήκη και Σόιμπλε, με την κυβέρνηση να προχωρά σε διάβημα διαμαρτυρίας κατά του Γερμανού ομολόγου του Βαρουφάκη, έχει σαφείς αποχρώσεις αυτής της ποδοσφαιρικής πρακτικής. Έτσι κι αλλιώς, το φαινόμενο Βαρουφάκης έχει τη νοοτροπία του σούπερ νόβα. Υπερκαινοφανής αστέρας ή σούπερ νόβα αποκαλείται το εκπληκτικό φαινόμενο των αλυσιδωτών εκρήξεων που κάνουν ένα αστέρι να λάμπει στο τέλος της ζωής του. Ωστόσο, αυτή η εντυπωσιακή λάμψη αποδεικνύεται εφήμερη, καθώς η αρχική φωτεινότητα, την οποία παράγει αυτό το αστέρι, εξασθενεί μέχρι του σημείου της αφάνειας εντός ολίγων μηνών.
Κάτι τέτοιο θα συμβεί και με τη «λάμψη» του ναρκισσιστή και φιγουράκια Βαρουφάκη, ο οποίος ενδιαφέρεται μόνο για τη life style  εικόνα του εαυτού του. Αποτελεί το νούμερο ένα αναλώσιμο φαβορί προκειμένου να επωμιστεί, ως αποδιοπομπαίος τράγος, το μεγαλύτερο μέρος της Λαϊκής δυσαρέσκειας, όταν οι κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ γίνουν κραυγαλέα ορατές. Συν τοις άλλοις, ο Βαρουφάκης, μη έχοντας πολιτικό παρελθόν, δεν γνωρίζει καλά τα κατατόπια της πολιτικάντικης δημαγωγίας και «μιλάει πολύ», με αποτέλεσμα να εκθέτει την κυβέρνηση με τις αποκαλύψεις που κάνει (όπως π.χ η συμφωνία με το 70% του Μνημονίου).
Σε μια τεχνητή όξυνση της διαφωνίας με τους διεθνείς δανειστές ο Βαρουφάκης θα μπορούσε να αποτελέσει τον ιδανικό ρόλο της θυσιαζόμενης Ιφιγένειας για να ηρεμήσει η κατάσταση. Συν τοις άλλοις, ο Βαρουφάκης δεν είναι αρεστός και στην αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο για το πολιτικό του παρελθόν ως σύμβουλος του Τζέφρυ όσο και για τις θεωρίες του για την οικονομία.
Μπορεί να κινείται στα νερά της κυβερνητικής τακτικής και ταυτιζόμενος επιδέξια με τη γραμμή της να βαφτίζει το κρέας σε ψάρι, αλλά δεν θα πρέπει να εκπλαγεί κανείς αν σε λίγο καιρό έχει τη μοίρα του συνονόματού του (με δύο «ν») Βαπτιστή του Ευαγγελίου… Ο «αποκεφαλισμός» του από τη θέση του υπουργού Οικονομικών θα συνδυάζει τόσο τη σύγχρονη ποδοσφαιρική λογική όσο και το φαινόμενο σούπερ νόβα, αποπροσανατολίζοντας έτσι τον Ελληνικό Λαό από την ουσία του προβλήματος που έχει να κάνει με τη φύση της μνημονιακής πολιτικής και όχι με μεμονωμένα πρόσωπα.  Γιώργος Μάστορας
Ούτε Δεξιά, ούτε Αριστερά: 2 εκατομμύρια άνεργοι περιθωριοποιημένοι από τους εμπόρους της ελπίδας

Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δεν αφήνουν το παραμικρό περιθώριο αμφιβολιών αναφορικά με το πού οδηγούν τους Έλληνες οι πολιτικές των Μνημονίων, οι οποίες χαρακτήρισαν τη διακυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και συνεχίζονται απρόσκοπτα από τη συγκυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου.
Σε 1.245.854 άτομα υπολογίζονται οι άνεργοι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το δ' τρίμηνο του 2014. Αν συνυπολογισθούν σ' αυτούς κι εκείνοι οι οποίοι δεν έχουν εγγραφεί στον ΟΑΕΔ είτε βγάζουν μερικά μεροκάματα το μήνα, τότε ο αριθμός εκτινάσσεται πάνω από 2 εκατομμύρια, καταδεικνύοντας με τον πλέον οδυνηρό τρόπο την απόλυτη χρεοκοπία των φιλελεύθερων και μαρξιστικών ιδεών και προτάσεων στην επίλυση του Ελληνικού Προβλήματος.
Ενδεικτικό της παντελούς απουσίας της οιασδήποτε ευοίωνης προοπτικής είναι το γεγονός ότι το 73% των ανέργων ανήκουν στην κατηγορία των μακροχρόνια άνεργων! Εξίσου απογοητευτικό οτι δίχως εργασία είναι το 51,5% των νέων έως 24 ετών, ενώ για τις γυναίκες της ίδιας κατηγορίας η ανεργία αγγίζει το 56,9%.
Παρομοίως, σχεδόν ένας στους δύο νέους ηλικίας 24-29 ετών αδυνατεί να βρει εργασία, την ίδια στιγμή κατά την οποία τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ αποκαλύπτουν ότι το 80% περίπου του συνόλου των ανέργων είναι διατεθειμένοι να εργαστούν υπό καθεστώς μερικής απασχόλησης.
Με απλά λόγια, η καταστροφική πολιτική των Μνημονίων, η οποία επιβάλλεται από τις Βρυξέλλες και τηρείται πιστά και υπάκουα από τα εν Ελλάδι όργανα της ξενοκρατίας, διαμορφώνει ένα σκηνικό το οποίο εξυπηρετεί σαφώς και ξεκάθαρα την εγχώρια και διεθνή πλουτοκρατία: φτηνό εργατικό δυναμικό το οποίο θα εκλιπαρεί για να εργαστεί υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και έναντι οιουδήποτε μισθού ούτως ώστε να επιβιώσει. Επιπρόσθετα όμως, σε μια εξόχως επιβαρυμένη ελληνική οικονομία των 2 εκατομμυρίων ανέργων, προστίθενται καθημερινά εκατοντάδες λαθρομετανάστες τους οποίους φέρνουν οι αντεθνικές πρακτικές της προηγούμενης αλλά και της σημερινής κυβέρνησης, σπαταλώντας υπέρ αυτών εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.
Καθότι λοιπόν η ελπίδα τελικά ήρθε μόνο για τους βολεμένους και κρατικοδίαιτους οι οποίοι μεταπήδησαν εν μία νυκτί από το ΠΑΣΟΚ στο Σύριζα, ήρθε ο καιρός για να αντιληφθούν τα εκατομμύρια των ανέργων πως η μοναδική δύναμη η οποία μπορεί επί της ουσίας να διεκδικήσει και να διαφυλάξει το δικαίωμα των Ελλήνων στην εργασία, είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ - ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ!   ΠΗΓΗ
Ελευθέριος Συναδινός: Η Ευρωπαϊκή Ένωση εθελοτυφλεί στο θέμα των παράνομων προφυλακίσεων της Χρυσής Αυγής 


Στις 11 Μαρτίου 2015, κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρενέβη στη συζήτηση που αφορούσε στην Ετήσια Έκθεση του 2013 για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τη Δημοκρατία στον Κόσμο και την πολιτική της ΕΕ σε αυτό τον τομέα και επισήμανε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση εθελοτυφλεί στο θέμα της παράνομης προφυλάκισης του αρχηγού, βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής, της τρίτης εκλογικά δύναμης στην Ελλάδα, παροτρύνοντάς την να δείξει έστω και αργά ενεργό ενδιαφέρον για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας. Δεν παρέβλεψε στο τέλος  να τονίσει στην κα. Μογκεκρίνι να πει στους φίλους της τους Σκοπιανούς ότι εάν θέλουν να λύσουν τα προβλήματά τους να ενωθούν με την Ελλάδα.
Ακολουθεί η ομιλία:
Κύριε Πρόεδρε, εσείς πως θα χαρακτηρίζατε έναν οργανισμό που διακηρύττει με στόμφο ότι «τα δημοκρατικά καθεστώτα χαρακτηρίζονται από το σεβασμό για το κράτος δικαίου, την ελευθερία του λόγου, τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την ανεξάρτητη δικαιοσύνη και αμερόληπτη διοίκηση» αλλά όταν του καταδεικνύουν ότι ένα από τα μέλη του παραβιάζει κατάφορα τις προαναφερθείσες αρχές, λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων, εθελοτυφλεί;
Σε αυτόν το χώρο είχαμε επισημάνει με στοιχεία, την παρέμβαση της τότε συγκυβέρνησης αλλά και του ίδιου του Πρωθυπουργού Σαμαρά, στη υποτιθέμενη Ελληνική τυφλή δικαιοσύνη για τη σύλληψη του Αρχηγού, βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής, της τρίτης εκλογικά δύναμης και μοναδικής ουσιαστικά αντιπολίτευσης στην Ελλάδα.
Είχαμε ενημερώσει για τις παράνομες διαδικασίες προφυλάκισης τους, χωρίς την άρση ασυλίας και σήμερα, εδώ, διατυμπανίζουμε τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την προώθηση της δικαιοσύνης, τη διαφάνεια και τη ελευθερία του λόγου. Ας ελπίσουμε ότι έστω και αργά θα υπάρξει ενεργό ενδιαφέρον και πίεση στην Ελληνική Κυβέρνηση για αποκατάσταση της δικαιοσύνης και κατ' επέκταση της δημοκρατίας, ώστε να δοθεί άμεση λύση στην πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής.
Επίσης ήθελα να πω στην κα. Μογκεκρίνι να πει στους φίλους της τους Σκοπιανούς ότι εάν θέλουν να λύσουν τα προβλήματά τους να ενωθούν με την Ελλάδα.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής βγάζουν από την αδράνεια την Ελληνική διπλωματία
Ευρωβουλευτές Χρυσής Αυγής: Όχι στην προπαγάνδα των Σκοπίων 
Οι Έλληνες Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής πιστοί στα ιδανικά της Πατρίδος μας και αποφασισμένοι να αντισταθούν στην δόλια προπαγάνδα της γειτονικής χώρας καθώς και των κάθε λογής ανθελλήνων, δήθεν συμμάχων μας, οι οποίοι εντός του Ευρωκοινοβουλίου μιλούν με τη γλώσσα των Σκοπιανών, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν αναπάντητες τις προκλήσεις κατά την διάρκεια της συζήτησης για την έγκριση της Έκθεσης Προόδου αναφορικά με την γειτονική χώρα.
Πιο συγκεκριμένα, ο Στρατηγός Συναδινός, με παρέμβαση του στην Ολομέλεια στο Στρασβούργο ανέφερε τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους τα Σκόπια δεν μπορούν να ενταχθούν στην Ένωση, οι οποίοι δεν αφορούν μόνο την παράλογη και ανιστόρητη διεκδίκηση των γειτόνων μας, αλλά και το συνολικό επίπεδο του κρατικού αυτού μορφώματος, το οποίο ομοιάζει με δικτατορικό κρατίδιο της Αφρικής ή της Κεντρικής Αμερικής. Στην συνέχεια, σε ερώτηση που του απεύθυνε άλλος Ευρωβουλευτής, ξεκαθάρισε πως τα Σκόπια δεν πρέπει να πάρουν ποτέ ημερομηνία έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων, όσο διατηρούν επεκτατικές βλέψεις εναντίον μας και καπηλεύονται την Ιστορία μας.
Νωρίτερα, ο Στρατηγός Επιτήδειος διόρθωσε άλλον Ευρωβουλευτή που εκ του πονηρού προσπαθούσε να παρουσιάσει ως ιδανική την κατάσταση στην γειτονική χώρα και ισχυριζόταν πως μοναδικός λόγος καθυστέρησης είναι η Ελλάδα και το ζήτημα της ονομασίας.
Τέλος, ο Λάμπρος Φουντούλης απάντησε όπως έπρεπε στις προκλητικές συνεχείς αναφορές των Σκοπίων ως Μακεδονία, από έναν ακόμα ξένο Ευρωβουλευτή, καλώντας τον αν θέλει πραγματικά να δει ποιά είναι η Μακεδονία να επισκεφθεί μαζί του τις αρχαιότητες στην Ελλάδα και πως όσο και να γελοιοποιούνται οι Βόρειοι γείτονες, δεν μπορούν να οικειοποιηθούν τόσες χιλιάδες χρόνια Ιστορίας χτίζοντας ευμεγέθη αγάλματα.
Η Χρυσή Αυγή αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως όπου και αν βρεθεί υπερασπίζεται τα δίκαια του Ελληνισμού απέναντι τόσο σε εχθρούς, όσο και σε "φίλους" και δεν πρόκειται ποτέ να χαρίσει την πολιτιστική μας κληρονομιά και την εθνική μας Ταυτότητα σε επίδοξους σφετεριστές.
Μακάρι μόνο και οι προηγούμενες κυβερνήσεις να μπορούσαν ή να ήθελαν να επιδείξουν το ίδιο σθένος και να μην είχαν εδώ και καιρό ξεπουλήσει τα πάντα.  ΠΗΓΗΗ ποινικοποίηση των συνθημάτων και των λέξεων

Η ποινικοποίηση των συνθημάτων και των λέξεων
Μια δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπαλάφα, η οποία έγινε χθες σε ραδιοφωνικό σταθμό, δίνει την αφορμή για να δούμε το πώς η ίδια έκφραση μπορεί να μεταφραστεί πολύ διαφορετικά, ανάλογα με την περίπτωση.
«Η Ελλάδα είναι αιώνια, σε τελευταία ανάλυση ο κ. Ντάισελμπλουμ είναι ένας περαστικούλης, χθες ήταν αύριο δεν θα είναι, μπορεί αν λέει ότι θέλει, ποιος θα τον θυμάται σε δύο χρόνια;», δήλωσε ανάμεσα σ’ άλλα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Όταν ο Μπαλάφας και ο κάθε ένοικος του «συνταγματικού τόξου» λέει ότι «η Ελλάδα είναι αιώνια» αντιμετωπίζεται ως μία συνηθισμένη έκφραση γνώμης.
Όταν, όμως, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βροντοφωνάζει «Ζήτω η Αιωνία Ελλάς», αυτό θεωρείται ως προτροπή προς βιαιότητα και συμπληρωματικό στοιχείο στην «σύσταση και ένταξη εγκληματικής οργάνωσης»… Όταν το ΠΑΣΟΚ, κάποτε, έλεγε «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» αυτό αντιμετωπιζόταν ως ένα ακόμη πολιτικό σύνθημα. Αλλά όταν το ίδιο σύνθημα υποστηρίζεται από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί «επίδειξη ρατσιστικής συμπεριφοράς». Αυτά και αρκετά ακόμη παραδείγματα είναι χαρακτηριστικά της υποκρισίας και της επιλεκτικής διάθεσης που διέπουν το σύστημα και τις διάφορες πολιτικές και κοινωνικές εκφράσεις του.
Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να συμφωνήσουμε με τα λεγόμενα του Μπαλάφα. Με τη διαφορά πως αν το έλεγε αυτό η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα προστίθετο στην λίστα με τα «εγκλήματα» της , καθώς είναι ολοφάνερο ότι η δίωξη αυτή συσχετίζεται με την εκφορά άποψης και γνώμης. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διώκεται για άρθρα και ομιλίες, για «αδικήματα» δηλαδή που έχουν να κάνουν με την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και όχι για αληθινές εγκληματικές πράξεις. Οι εκφράσεις «Ελλάδα», «Πατρίδα», «Έθνος», «Λαός», «Στρατόπεδο», «Πολιτικός πόλεμος», «Ανατροπή», «Επανάσταση» απηχούν ελεύθερα (έστω και ψευδεπίγραφα) στα κόμματα του συνταγματικού τόξου, αλλά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ποινικοποιούνται ασύστολα.  Γιώργος Μάστορας
ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΡΧΗΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Είδαν κι αποείδαν οι διεθνείς προστάτες του συστήματος ότι δε γίνεται δουλειά στην –ενθάδε κείται- ψοφονουδούλα με τον φον Αντωνάκη και τους επίδοξους διαδόχους του –που είναι αυτό που λέμε «παρ’ τον έναν και χτύπα τον άλλον- κι αποφάσισαν να στείλουν στην μνημονιακή Μπανανία Τσιπροκαμμενιστάν (πρώην Σαμαροβενιζελιστάν) ειδικούς, για να κάνουν… “casting” προκειμένου να βρεθεί γρήγορα κατάλληλος αρχηγός για τη νουδούλα. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες που μεταδίδει η ιστοσελίδα Κουρδιστό Πορτοκάλι, βρίσκονται στην Μπανανία μας 5 κορυφαία στελέχη αμερικανικής εταιρίας πολιτικού μάρκετινγκ, συνεργαζόμενης με το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Χάρβαρντ βρίσκονται ήδη στην Αθήνα, για να βρουν τον νέο… σωτήρα. Ιδού ο λόγος της βιασύνης τους:

«Η συγκεκριμένη εταιρία κλήθηκε επειγόντως στην Αθήνα από ένα πολύ γνωστό think tank το οποίο προβλέπει πολύ σύντομα διάσπαση και διάλυση του ιστορικού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Μπροστά σ’ αυτή την προοπτική είναι διάχυτη η ανησυχία της εκτίναξης των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και γι’ αυτό κάποιοι τρέχουν να προλάβουν τα χειρότερα».

(ΥΓ):
Όποιον και να βρουν, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον! Κανένας και τίποτα δε μπορεί να σταματήσει την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού που ανατέλλει!  πηγη


Όταν έβρεχε λογική και αξιοπρέπεια, στο ΚΚΕ κρατούσαν ομπρέλα...Ο ανεπάγγελτος και παιδί του κομματικού σωλήνα νέος καταστηματάρχης στο κομματικό μαγαζάκι του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ), Δημήτρης Κουτσούμπας, ο τύπος που έχει τόση σχέση με την εργατική τάξη και τους αγώνες της ώστε αν δει οικοδομικό μυστρί το πιο πιθανό είναι να το περάσει για σπάτουλα με την οποία κόβουν το παστίτσιο, βρήκε την ευκαιρία να εξαπολύσει και πάλι τη λάσπη του κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Πατώντας πάνω στην έμφυτη θρασυδειλία που χαρακτηρίζει τα εγχώρια απολιθώματα του μπολσεβικισμού βγήκε σε ένα συστημικό ραδιοσταθμό (αυτός, ο «αντισυστημικός…») για να χύσει το δηλητήριο του εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, το οποίο κατάφερε κάτι που το εθνοπροδοτικό ΚΚΕ ουδέποτε έστω και πλησίασε στον ένα και περίπου αιώνα της παρασιτικής παρουσίας του: Να αποκτήσει άμεση σχέση με τον Ελληνικό Λαό και τις διεκδικήσεις του. Κλεισμένος στο καβούκι του φανταστικού μικρόκοσμου του κι έχοντας χάσει κάθε επαφή με την κοινωνική πραγματικότητα και τις πολιτικές εξελίξεις, έχει την αναίδεια να μιλάει εκ μέρους του Λαού και αναφερόμενος στην αθώωση του Ηλία Κασιδιάρη να λέει ότι: «Δεν έγινε όμως αυτό και δημιουργεί ερωτηματικά και ανησυχίες ευρύτερα στον λαό μας, που βεβαίως έχει ξεκαθαρίσει στην απόλυτη, στη συντριπτική του πλειοψηφία τουλάχιστον, δεν μιλάω για το 6%, που ψηφίζει ακόμα τη Χρυσή Αυγή, αλλά η υπόλοιπη πλειοψηφία του ελληνικού λαού έχει καταδικάσει αυτό το ναζιστικό μόρφωμα ως εγκληματική οργάνωση. Του έχουν γυρίσει, με προσπάθεια των πολιτικών δυνάμεων, ιδιαίτερα του ΚΚΕ, αλλά θα έλεγα ευρύτερα το εργατικού – λαϊκού κινήματος, φορέων, σωματείων της νεολαίας, του έχουν γυρίσει την πλάτη».
Με την «μπακαλίστικη» λογική του Κουτσούμπα θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Ελληνικός Λαός έχει γυρίσει την πλάτη στο ΚΚΕ, αφήνοντάς το στο 5%. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι το ΚΚΕ, με την τόσο ευρεία προβολή από τα καθεστωτικά ΜΜΕ (τα οποία υποτίθεται ότι τα πολεμά και αυτά με τη σειρά τους το πολεμάνε), είδε την πλάτη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις (Ιούνιος 2012, Μάιος 2014, Ιανουάριος 2015). Το θράσος του Κουτσούμπα φτάνει σε τέτοιο σημείο, ώστε ερωτώμενος για το ζήτημα της δίκης λέει τα εξής: «Δεν μπορώ να το ξέρω. Πάντως, πρέπει να το απευχόμαστε όλοι. Και ταυτόχρονα να το παλέψουμε οι πολιτικές δυνάμεις και πρώτα απ’ όλα η κυβέρνηση, που έχει σήμερα την πλειοψηφία στην ελληνική Βουλή, θα πρέπει ξεκάθαρα να μιλήσει σ’ αυτά. Και όχι εν ονόματι του ότι η προεδρία της Βουλής είναι ένας διαφορετικός θεσμός, η κυβέρνηση άλλος θεσμός, το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ άλλος θεσμός, εν ονόματι των «θεσμών» να παίξουν αυτό το παιχνίδι σε βάρος του ελληνικού λαού, σε βάρος ουσιαστικά της πλειοψηφίας του, που υποφέρει αυτά τα χρόνια από τη δράση ενός μορφώματος, όπως είναι η Χρυσή Αυγή».
Ο «αντισυστημικός», «επαναστάτης», «αντικαθεστωτικός» κ.λ.π. Κουτσούμπας ταυτίζεται απολύτως με το αστικό πολιτικό σύστημα, καθώς χρησιμοποιεί τις εκφράσεις «το απευχόμαστε όλοι» και «να το παλέψουμε οι πολιτικές δυνάμεις». Μπροστά στον «φασιστικό κίνδυνο» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τα κόμματα του καπιταλισμού γίνονται πρώτος πληθυντικός (εμείς) στην έκφραση του Κουτσούμπα. Όσο για την αθλιότητα ότι η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού «υποφέρει αυτά τα χρόνια από τη δράση ενός μορφώματος, όπως είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» είναι φανερό ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου.
Η Πατρίδα και ο Λαός υποφέρουν από την αντεθνική και αντεργατική πολιτική των αλλεπάλληλων μνημονιακών κυβερνήσεων, με τα οποία το ΚΚΕ συνεργάζεται για την αντιμετώπιση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το ΚΚΕ δεν έχει την παραμικρή θετική διασύνδεση με τον Ελληνικό Λαό, καθώς το απασχολούν πλέον τα προβλήματα των πακιστανών, των αφγανών και των υπόλοιπων λαθρομεταναστών. Καταλαβαίνουμε τη λύσσα των εργατοπατέρων του ΚΚΕ, επειδή οι Έλληνες εργαζόμενοι αηδιασμένοι από την υποκρισία του απομακρύνθηκαν οριστικά απ’ αυτό και εναποθέτουν τις ελπίδες τους στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αφήνοντας αυτούς τους πολιτικούς απατεώνες στον άρρωστο και παρακμιακό μικρόκοσμό τους, με τις «νόρμες» και τα «γκούλαγκ».  Γιώργος Μάστορας

Η ΧΡΥΣΟΒΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΟΙ «ΥΜΕΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ»Μια φορά κι έναν καιρό, η Χρυσοβελόνα του υπουργοπάνου –που κόβει και ράβει- είχε εκδώσει ανακοίνωση κατηγορώντας τη συγκυβέρνηση (των Σαμαροβενιζέλων) ότι διόρισε 67 γενικούς και ειδικούς γραμματείς, τους οποίους χαρακτήρισε «υμετέρους και κολλητούς».

Τώρα, όμως, αλλάξαν οι καιροί και οι ψεκασμένοι πανοκαμμενικοί διορίζουν κι αυτοί «υμετέρους και κολλητούς».

Τέσσερις «υμετέρους και κολλητούς» του, λοιπόν, κατάφερε να χώσει ο υπουργοπάνος σε υπουργεία, ως γενικούς γραμματείς: στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας τον Φ. Τσαλίδη, στο υπουργείο Δικαιοσύνης τον Ι. Σακκά, γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής τον Ι. Γιαννέλη και στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ τον Τζ. Φιλιππάκο.

Αλλά τώρα δε βγάζει τσιμουδιά η Χρυσοβελόνα!  πηγη

Εν αρχή ην η Κάθαρσις

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί
Χαρδούβελης, Σταθάκης, Βενιζέλος: Όταν οι πολιτικοί βγάζουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό!
Όταν ένας πολιτικός βγάζει τα λεφτά του στο εξωτερικό, έστω και νομίμως - όπως ισχυρίζεται ότι έπραξε λόγω φόβου ο Χαρδούβελης -, τότε αυτομάτως ενεργοποιείται η «βουλγαράκειος» ρήση «ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό». Αυτό το συμπέρασμα βγήκε, άλλωστε, από την ψευδοδιαμάχη ΝΔ - Σύριζα γύρω από το θέμα των μεταναστευθέντων καταθέσεων του πρώην Υπουργού Οικονομικών της κυβέρνησης Σαμαρά.
Από τον ορυμαγδό των αποκαλύψεων σχετικά με πολιτικούς που έχουν στείλει τα λεφτά τους στο εξωτερικό, είδαμε ότι από όλα τα κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», υπάρχει πάγια τακτική να στέλνουν τις καταθέσεις τους στην ασφάλεια του εξωτερικού, ενόσω παίζουν με τις καταθέσεις των Ελλήνων. Είδαμε ότι τόσο ο Βενιζέλος, όσο και ο Σαμαράς, αλλά και στελέχη του Σύριζα όπως Σταθάκης, Βαλαβάνη, Τσακαλώτος έχουν υπέρογκα - για τον μέσο Έλληνα - ποσά επενδυμένα στο εξωτερικό. Χωρίς να έχει τόση σημασία το μέγεθος των ποσών, όσο η κίνηση, τα προαναφερθέντα κεφάλαια ανέρχονται σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ.
Ο Χαρδούβελης στις επεξηγηματικές δηλώσεις του επικαλέστηκε τον φόβο για την κατάσταση στην Ελλάδα και την ανάγκη του να «θρέψει τα παιδιά του», γεγονός που τον οδήγησε - σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του - να οδηγήσει τα λεφτά του στο εξωτερικό. Άραγε, οι Έλληνες που έβλεπαν την μνημονιακή λαίλαπα να πέφτει απάνω τους με λύσσα δεν φοβήθηκαν για τα παιδιά τους; Και τι γίνεται όσον αφορά αυτούς που δεν μπορούσαν να θρέψουν τα παιδιά τους και οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία; Ή αυτούς των οποίων τα παιδιά, αντί για τα λεφτά, οδηγήθηκαν στην μετανάστευση;
Προφανώς και η πρακτική των πολιτικάντηδων έχει υψηλή ηθική απαξία, η οποία θα έπρεπε να είναι προφανής, χωρίς να κρίνεται αναγκαίο να την καταδείξουμε. Όμως ας δούμε την υπόθεση και ανάποδα. Ας δούμε τι λένε οι πολιτικοί όταν οι πολίτες αποσύρουν τις καταθέσεις τους από τις τράπεζες, προκειμένου είτε να πληρώσουν τους φόρους τους, είτε ακόμα και να τα κρύψουν κάτω από το στρώμα, φοβούμενοι μία ενδεχόμενη κατάρρευση των τραπεζών. Όταν είχαν αρχίσει και πύκνωναν τα σχετικά δημοσίευματα στον Τύπο, η κυβέρνηση έκανε λόγο για «σχέδιο αποδόμησής της», υπονοώντας ότι οι πολίτες προσπαθούν να... ρίξουν τους Σανέλ.
Βεβαίως κάτι τέτοιο δεν υφίστατο, αλλά ήταν αποκλειστικά και μόνο στα μυαλά ανθρώπων «ψεκασμένων» και με μανία καταδιώξεως. Απλώς ήταν η ώρα οι πολίτες να πληρώσουν φόρους και έκαναν αναλήψεις. Όμως αυτό δείχνει ότι οι πολιτικοί δεν ανέχονται οι πολίτες να ακολουθούν τις πρακτικές τους και «ανησυχούν» για την εκκένωση των τραπεζών, η οποία οδηγεί σε περαιτέρω «ανάγκη» για ανακεφαλαιοποίηση και νέα μέτρα, στα μυαλά των μνημονιακών, για τους οποίους οι τράπεζες είναι πάνω απ' όλα.
Πέραν των παραπάνω κανένα κόμμα δεν έχει δεχτεί ουσιαστικό έλεγχο στα οικονομικά του, πέρα από το ΚΚΕ που δεν επιτρέπει ούτε επιφανειακό έλεγχο. Το μοναδικό κόμμα που έχει ψαχτεί ενδελεχώς, τόσο στα κεντρικά ταμεία, όσο και στους Βουλευτές, τα Στελέχη, αλλά ακόμα και τους προμηθευτές, είναι η Χρυσή Αυγή. Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει ακόμα και στους πιο εμπαθείς, με επίσημα χαρτιά, ότι είναι πεντακάθαρη, γι' αυτό και είναι η μόνη που μπορεί να ηγηθεί της σταυροφορίας καθάρσεως που απαιτείται ως πρώτο βήμα για την Ελευθερία της Πατρίδος από την ξενοκρατία και την κλεπτοκρατία. Κώστας Αλεξανδράκης 

Αναρχικοί καταλαμβάνουν τη Νομική, προπηλακίζουν σπουδαστές και ο Πτύτανης του ΣΥΡΙΖΑ κοιμάται! - ΒΙΝΤΕΟ

Σήμερα γίναμε μάρτυρες ακόμη μιας προκλητικής συμπεριφοράς των κόκκινων παρακρατικών στο κέντρο της Αθήνας.  Συγκερκιμένα 15 με 20 άτομα από τον "γνωστό" χώρο, με τα... "δημοκρατικά" σύνεργά τους (ρόπαλα, full face, καδρόνια κτλ) εισέβαλαν στη Νομική σχολή Αθηνών και έκαναν μια συμβολική κατάληψη, σε στόχο να διατρανώσουν τα αισθήματά τους για τον Τρύφων Ξηρό, ζητώντας την απελευθέρωσή του.

Το μένος των παρασίτων ήταν τέτοιο που χτυπήθηκε με κράνος σπουδαστής που "τόλμησε" να αποπειραθεί να περάσει την κεντρική είσοδο και να μεταβεί στη γραμματεία της σχολής του για να παραλάβει ορισμένα έγγραφα.

Και ενώ οι παρακρατικοί με....
την απειλή των ροπάλων εκφόβιζαν τους σπουδαστές και τους απέπεμπαν από τη σχολή, ο Πρύτανης "αγρόν ηγόραζε" καθώς δεν επεδίωξε να καλέσει την αστυνομία για να συλλάβει τα αναρχοπλύματα, ούτε και όταν έγινε γνωστός ο τραυματισμός του σπουδαστή από τους τραμπούκους.

Τι λέτε να έκανε σε όλα αυτά άραγε το Υπουργείο (α)Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ και ο Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ;!
Μάλλον θα επαίρονταν για τα κατορθώματα των ιδεολογικών τους παιδιών!

Μπορείτε να δείτε την εξιστόρηση των γεγονότων από σπουδάστρια για να καταλάβετε το μέγεθος της ασυδοσίας αυτών των καθαρμάτων, που τώρα που έγιναν κυβέρνηση έχουν αποθρασυνθεί τελείως.  ΠΗΓΗΕλεύθερος ο τραπεζικός - διακινητής της μίζας στην υπόθεση Καρατζαφέρη!

Ελεύθερος ο τραπεζικός - διακινητής της μίζας στην υπόθεση Καρατζαφέρη!
Εγγύηση ύψους 300.000 ευρώ επιβλήθηκε στον τραπεζικό Κ. Δέδε, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση Καρατζαφέρη.  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8839218133613907914

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item