Widgets

Προκαλούν και πάλι οι Τούρκοι: Απαιτούν διχοτόμηση του Αιγαίου για να το κάνουν πεδίο βολής!


Δεν έχει προηγούμενο η τουρκική προκλητικότητα, που αυτή τη φορά εκδηλώθηκε με την έκδοση ΝΟΤΑΜ (οδηγίας προς ναυτιλομένους) ότι ένα μεγάλο κομμάτι του Αιγαίου, περιλαμβάνον την περιοχή ανάμεσα στην Λήμνο και την Σκύρο, δεσμεύεται από την Τουρκία προκειμένου να διεξαχθούν στρατιωτικές ασκήσεις. Μάλιστα η περιοχή πέρα από μέρη του FIR Αθηνών και εθνικά ύδατα περιλαμβάνει και τμήματα της Λήμνου.

Ουσιαστικά οι Tούρκοι εξέδωσαν ανακοίνωση, η οποία τους δίνει την ευχέρεια μέχρι και να βομβαρδίσουν το νησί, στα πλαίσια της διενεργούμενης άσκησής τους, η οποία - σημειωτέον - λένε ότι θα έχει διάρκεια 10 μήνες! Πέραν αυτού η οδηγία ουσιαστικά λέει στα πλοία και στα πολιτικά αεροσκάφη να τροποποιήσουν την πορεία τους, ώστε να μην διέλθουν από αυτή την περιοχή για να μην γίνουν στόχος.

Αυτό δηλαδή που δηλώνουν προς όλες τις αρμόδιες αρχές οι τούρκοι είναι ότι για τους επόμενους δέκα μήνες η προσημειωμένη περιοχή θα είναι δική τους, χωρίς να ρωτήσουν κανέναν και άνευ όρων. Πρόκειται, βεβαίως, για μία τουρκική κίνηση που δεν ξεφεύγει από τα πλαίσια των παράνομων διεκδικήσεών τους, αφού ως γνωστόν οι τούρκοι μετά των φίλων τους αμερικανοσιωνιστών απαιτούν την διχοτόμηση του Αιγαίου.

Η Τουρκία θέτει ένα «τεστ» στη νέα κυβέρνηση των Αθηνών, ώστε να δει που ακριβώς θα κυμανθεί αυτή, για να ξέρουν για το μέλλον. Οι πρώτες κινήσεις της κυβερνήσεως, όπως αποτυπώνονται στα ειδησεογραφικά portal ήταν το διάβημα διαμαρτυρίας προς όλους τους αρμόδιους φορείς, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν έχει εκδοθεί ακυρωτική ΝΟΤΑΜ από πλευράς Ελλάδος.

Εμείς, ως Χρυσή Αυγή, δηλώνουμε στην κυβένηση ότι μία πολιτική μη ανοχής στην τουρκική προκλητικότητα είναι απολύτως ενδεδειγμένη, σε αντίθεση με την πολιτική υποτέλειας που ακολουθούσαν οι κυβερνήσεις της πασοκονουδούλας μέχρι σήμερα. Τα Εθνικά Δίκαια δεν τίθενται υπό καθεστώς διαπραγμάτευσης και πρέπει να καθίσταται σαφές στον οποιονδήποτε αμφισβητία ότι η Ελλάς δεν υποχωρεί και δεν υποστέλλει την Σημαία.


Επίσης απευθύνουμε προτροπή προς την κυβέρνηση να προχωρήσει σε άμεση ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ και να τερματίσει μια και καλή την τουρκική επιθετικότητα, πάντα σε ευθυγράμμιση και με σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο, το οποίο είναι σαφέστατα εναντίον των τουρκικών πρακτικών. πηγήΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 2404511444076921076

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item