Widgets

ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ο Mr.ALEXIS στη ΜΕΡΚΕΛ: «ή ΕΓΩ ή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !»


Δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας επιβεβαιώνει στο ακέραιο όσα ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή αποκαλύπτει στον Ελληνικό Λαό από την ημέρα του σχηματισμού της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου: για τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, δεν υπάρχει ούτε plan A, ούτε plan B. Το μοναδικό κυβερνητικό επιχείρημα και ταυτοχρόνως δίλημμα προς τους τοκογλύφους είναι ένα: στηρίξτε μας αλλιώς έρχεται η Χρυσή Αυγή!
Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες, η γραμμή Τσίπρα κατά τις επικείμενες συζητήσεις με τη γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ συνοψίζονται στη φράση «ή εγώ ή η Χρυσή Αυγή»! Πιο συγκεκριμένα και με βάση όσα εκμυστηρεύθηκε σε δημοσιογράφους στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα, ο τελευταίος πρόκειται να ζητήσει την στήριξη και ανοχή της γερμανικής κυβέρνησης θέτοντας στη γερμανική πλευρά το θέμα της εκλογικής ανόδου της Χρυσής Αυγής στην περίπτωση που ο Σύριζα υποχρεωθεί να υλοποιήσει το σύνολο των απαιτήσεων των δανειστών.
«Εάν με ρίξετε, τότε έρχεται η Χρυσή Αυγή», προτίθεται να πει ο Τσίπρας προς τη Μέρκελ. Το «διαπραγματευτικό χαρτί» Τσίπρα δηλαδή αποτελεί μια απάτη, όχι εις βάρος των δανειστών βεβαίως, αλλά ενάντια στη βούληση του Ελληνικού Λαού, καθώς ο πρόεδρος του Σύριζα επιχειρεί να καταστήσει τη Γερμανία και συγκεκριμένα τη Μέρκελ, ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα. Όπως στενότατος συνεργάτης του ομολογεί, η θέση Τσίπρα είναι σαφής: το να μη συνεργαστείτε μαζί μου θα οδηγήσει στην πτώση της κυβέρνησης. Η επόμενη κυβέρνηση τότε, θα είναι μια κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής. Θα καταστήσετε την Χρυσή Αυγή συνομιλητή σας;
Με απλά λόγια, ο πρωθυπουργός ικετεύει για το έλεος της Μέρκελ, το οποίο -όπως ισχυρίζεται- θα είναι προς όφελος και των δύο πλευρών: αφενός θα στηριχθεί η κυβέρνηση Σύριζα και αφετέρου θα συνεχιστούν οι μνημονιακές πολιτικές, συμφώνως προς τις επιταγές των δανειστών.
Επί της ουσίας δηλαδή, η συνολική διαπραγματευτική γραμμή της κυβέρνησης Τσίπρα είναι καθ' όλα ταυτισμένη με την απρόσκοπτη συνέχιση της δουλείας των τόκων, στην οποία έχει συρθεί ο Ελληνικός Λαός. Όσο οι ξένοι στηρίζουν (και δανείζουν) την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, οι δανειστές δεν θα πρέπει να ανησυχούν για τις απαιτήσεις τους, αυτές θα ικανοποιηθούν στο ακέραιο. Εάν όμως έρθει η Χρυσή Αυγή, τότε οι διεθνείς τοκογλύφοι θα βρεθούν εμπρός σε ένα τείχος αληθούς εθνικής αξιοπρέπειας, με δυσάρεστες για εκείνους και τα συμφέροντά τους συνέπειες.

Συμπερασματικά, ο Τσίπρας θα δηλώσει ενώπιον της Μέρκελ, εκείνο που φροντίζει να αποκρύπτει από τον Ελληνικό Λαό στο εσωτερικό της χώρας, σε συνεργασία πάντοτε με την εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου και τους δανειστές: η μόνη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα που δύναται να εκπροσωπήσει απαρέγκλιτα τα συμφέροντα της Ελλάδος και των Ελλήνων, είναι η Χρυσή Αυγή. Αυτός είναι ο υπέρτατος φόβος των εγχώριων πολιτικάντηδων και της διεθνούς κλίκας των τοκογλύφων που απομυζούν εδώ και χρόνια τους κόπους και τις θυσίες του σκληρά δοκιμαζόμενου Λαού μας!  ΠΗΓΗ

Προσκύνησε την Μέρκελ και ο Τσίπρας

Ο Τσίπρας προσκύνησε την αρχιτοκογλύφο Μέρκελ, συνεχίζει τα επαίσχυντα μνημονιακά μέτρα, απαρνείται την διεκδίκηση του κατοχικού δανείου και λειτουργεί υπέρ των συμφερόντων της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας.
Πήγε στο Βερολίνο και έδωσε γη και ύδωρ στη Μέρκελ ο ΤσίπραςΤέλος η διεκδίκηση τωνγερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου. Υποσχέθηκε πίστα στα μνημόνια και την τρόικα.
Εποχή άφησε με την κωλοτούμπα του ενώπιον της Μέρκελ ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Σε μία και μόνο συνέντευξη κατάφερε να διαγράψει όλες τις μεγαλόστομες δηλώσεις του παρελθόντος, δίνοντας γη και ύδωρ, υποκλινόμενος ενώπιον της εκπροσώπου των διεθνών τοκογλύφων.
Ξεκίνησε μιλώντας για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, λέγοντας ότι το ζήτημα είναι πρωτίστως ηθικό και όχι υλικό ή νομικό. Αυτό που είπε ο Τσίπρας, δηλαδή, είναι ότι την στιγμή που οι γερμανοί χρωστούν στους Έλληνες εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ, ως απόρροια του κατοχικού δανείου και των υποδομών της χώρας, αυτός θα είναι ικανοποιημένος με μία «συγνώμη» και πιθανόν ένα επιδοτημένο μουσείο σχετικά με τις γερμανικές θηριωδίες στην Ελλάδα. Τελικώς αποδείχτηκε πως η μόνη πολιτική δύναμη που ειλικρινώς και διακαώς επιθυμεί την ενεργή διεκδίκηση του κατοχικού δανείου και των γερμανικών αποζημιώσεων είναι η Χρυσή Αυγή.
Μάλιστα ο Τσίπρας «άδειασε» τον Υπ. Δικαιοσύνης του, λέγοντας ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα κατάσχεσης γερμανικής περιουσίας στην Ελλάδα. Αυτό ακόμα και σε συμβολικό επίπεδο μας δείχνει να καταλάβουμε τι ακριβώς έγινε στην συνάντηση που είχε με την Μέρκελ.
Όσον αφορά το θέμα του μνημονίου, ο Τσίπρας επανήλθε στην γραμμή της «συνεννόησης με την τρόικα», αφήνοντας τις μεγαλοστομίες για «τέλος της τρόικα» και «πολιτικής λύσης». Συγκεκριμένα είπε, προαναγγέλοντας μάλιστα μέτρα: «Θα συμφωνήσουμε με τους θεσμούς για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία και να πάμε στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και να κινηθούμε θεσμικά για να έρθουν τα χρήματα που χρειάζεται η ελληνική κοινωνία.»
Από την πλευρά της η Μέρκελ συμφώνησε ότι θα πρέπει να παρθούν μέτρα και ότι ο Τσίπρας θα πρέπει να τηρήσει την συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, η οποία αναγνωρίζει όλα τα μνημόνια, δεσμεύεται για την τήρησή τους και υπόσχεται μέτρα για την κάλυψη των απαιτήσεων των διεθνών τοκογλύφων. Μάλιστα δεν δεσμεύτηκε σε καμία από τις παρακλήσεις του Τσίπρα παραπέμποντας τον είτε στην τρόικα, είτε στο Eurogroup.
Σχετικά με το ζήτημα το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 
"Ο Τσίπρας προσκύνησε την αρχιτοκογλύφο Μέρκελ, συνεχίζει τα επαίσχυντα μνημονιακά μέτρα, απαρνείται την διεκδίκηση του κατοχικού δανείου και λειτουργεί υπέρ των συμφερόντων της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας."  ΠΗΓΗ

Ικεσίες Τσίπρα προς Μέρκελ: Σώσε μας γιατί δεν θα μπορέσουμε να πληρώσουμε μισθούς και μετά θα έρθει η Χρυσή Αυγή!


Ανακοινώθηκε επίσης το όνομα του νέου Μνημονίου: Θα το λένε "Συμβόλαιο για την Ανάκαμψη και την Εξέλιξη"
Λίγες ώρες πριν την συνάντηση Τσίπρα – Μέρκελ στο Βερολίνο, οι Financial Times παρουσιάζουν μία επιστολή του πρωθυπουργού προς την καγκελάριο. Φυσικά το σκοπούμενο της γερμανικής διαρροής στον αμερικανικό τύπο είναι η δημιουργία εντυπώσεων λίγο πριν την συνάντηση, ελπίζοντας αυτές οι εντυπώσεις να γίνουν τετελεσμένα και απαρχή των συζητήσεων στην συνάντηση.
Σύμφωνα, λοιπόν, με την επιστολή που δημοσιεύει η αμερικανική εφημερίδα, ο Τσίπρας ουσιαστικά θέτει το θέμα της ρευστότητας της ελληνικής οικονομίας στην Μέρκελ, τονίζοντας ότι εντός ολίγων εβδομάδων η κυβέρνηση θα πρέπει να κληθεί να διαλέξει ανάμεσα στην αποπληρωμή μισθών και συντάξεων και την αποπληρωμή των δόσεων προς τους δανειστές. Φυσικά το περιεχόμενο της επιστολής απηχεί την τρομολαγνία Παναρίτη που έσπευσε να υιοθετήσει το Υπουργείο Οικονομικών, μόνο και μόνο για να διαψευστεί ηχηρά από την Παναρίτη αργότερα, ότι δήθεν οι δανειστές έθεσαν θέμα αποπληρωμής μισθών και συντάξεων.
Το αν όντως στάλθηκε η επιστολή αυτή από τον Τσίπρα προς την Μέρκελ δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, αν και το περιεχόμενο το επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Είναι βέβαιο, μάλιστα, ότι ακόμα και αν στάλθηκε θα έχουμε συντόμως διάψευση από την κυβέρνηση, η οποία έτσι και αλλιώς βασίζεται αποκλειστικώς και μόνο στην προπαγάνδα, διαψεύδοντας ακόμα και τις πρακτικές της, για τις οποίες υπάρχουν φωτογραφίες και ντοκουμέντα. Πάντως στην επιστολή φαίνεται μία πραγματικότητα που δεν είναι άλλη από το παρακάλι του Τσίπρα στην Μέρκελ για να μην αποτύχει η κυβέρνησή του, γεγονός που θα οδηγήσει στον ερχομό της Χρυσής Αυγής.
Ο Τσίπρας, σύμφωνα με τα δικά του λεγόμενα, αποδέχεται τις «υποχρεώσεις» της χώρας, ενώ με την υπογραφή του στην συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, αποδέχτηκε ότι δεν πρόκειται να προβεί σε μονομερείς ενέργειες και καταργήσεις μνημονιακών μέτρων ή των ίδιων των μνημονίων. Οπότε αποδέχεται και τους όρους του δευτέρου μνημονίου, οι οποίοι ρητώς αναφέρουν ότι η χώρα θέτει ως πρώτη προτεραιότητά της την αποπληρωμή των δόσεων προς τους διεθνείς τοκογλύφους.
Αν, λοιπόν, το περιεχόμενο της επιστολής είναι αυθεντικό, δεν έχουμε να κάνουμε με έναν εκβιασμό του Τσίπρα προς την Μέρκελ, όσον αφορά την αποπληρωμή των δόσεων, αφού αυτή διασφαλίζεται από τους όρους του δευτέρου μνημονίου. Πρόκειται ουσιαστικά για μία προειδοποίηση της κυβέρνησης προς την Μέρκελ σε πολιτικό επίπεδο, αφού η μη αποπληρωμή μισθών και συντάξεων για έναν ή δύο μήνες θα προκαλέσει την κατάρρευση της.
Στο πολιτικό πεδίο, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί σήμερα, αυτό θα σημάνει μία καθίζηση του Σύριζα, την οποία δεν πρόκειται να εισπράξει η Νέα Δημοκρατία.
Ο ελληνικός λαός μοιραία θα στραφεί στην μοναδική πραγματικά αντιμνημονιακή επιλογή που δεν είναι άλλη από την Χρυσή Αυγή.  ΠΗΓΗ

ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΛΕΕΙ Η «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΤΟΥ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ΑΛΛΙΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ

Φορολογική ρύθμιση express 7 ημερών από την Βαλαβάνη του «Δεν πληρώνω»…
Μάλλον τελειώνουν τα φράγκα, αλλά μην ανησυχείτε, έχουμε χρόνο, μην ακούτε τους κουτόφραγκους. Ξοδέψαμε χαλαρά έναν μήνα για να επανέρθουμε εκεί που είμαστε.
Η τρόϊκα είναι τρόϊκα και το μνημόνιο – μνημόνιο. Όσο για την συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, ξεκαθαρίστηκε σε πολιτικό επίπεδο πως χωρίς μέτρα λεφτά δεν έχει!
Ηθικό δίδαγμα; Χοροί και πανηγύρια στο Σύνταγμα την 25η Μαρτίου για να δείξουμε πως μέσα κερδάμε… Για όξω, μην ορκίζεστε, γιατί μπορεί να μας έχουν βάλει και τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι… Ήταν που θα έσκιζαν το μνημόνιο.

Υ.Γ.
Φάτε μνημόνιο το βράδυ και «Πρώτη φορά αριστερά» ΠΗΓΗ

Μαζική συμμετοχή Εθνικιστών στην εκδήλωση του Α.Ι.Γ.Ι.Σ στην Καλαμάτα για την σύγχρονη γεωπολιτική πραγματικότητα

Κατάμεστη η αίθουσα διαλέξεων του ξενοδοχείου ''ΦΑΡΑΙ ΠΑΛΑΣ'' στην Καλαμάτα για την ημερίδα του μορφωτικού ιδρύματος Α.Ι.Γ.Ι.Σ., με θέμα την «Σύγχρονη Γεωπολιτική Πραγματικότητα».   ΟΛΑ ΕΔΩ!!!
Η Χρυσή Αυγή δίπλα στους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ που στερούνται ιατροφαρμακευτικής περίθαλψηςΟ Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή αποδεικνύει έμπρακτα πως βρίσκεται στο πλευρό όλων των δοκιμαζόμενων Ελλήνων με δράσεις και πρωτοβουλίες εντός και εκτός Κοινοβουλίου.... =>  ΟΛΑ ΕΔΩ


Η Χριστοδουλοπούλου συνεχίζει να προκαλεί: Δεν απαντώ στην Χρυσή Αυγή, γιατί δεν συμφωνώ με τις θέσεις τηςΣυνέντευξή σε συστημική ιστοσελίδα έδωσε η, αρμόδια για την λαθρομετανάστευση, υπουργός του Σύριζα, Χριστοδουλοπούλου, στις οποίας το σπίτι μπαίνουν δύο υπουργικοί μισθοί, για πρώτη φορά στα μεταπολιτευτικά χρόνικα. Από την συνέντευξη δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει ερώτηση σχετικά με την προσβολή ενάντια στο πολίτευμα, με την επιλογή της «ετσιθελικά» να μην απαντάει στον, προερχόμενο από την Χρυσή Αυγή, κοινοβουλευτικό έλεγχο. Ιδού τι είπε:
«Δεν είμαι σε ένα αθώο υπουργείο, όπου ευλόγως θα της απαντούσα γενικά, όπως στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Και οφείλω να τους υπενθυμίσω, ότι με αυτό το υπουργείο δεν θα κάνει καριέρα και παιχνίδι η Χρυσή Αυγή. Αυτό το υπουργείο προστατεύει τους μετανάστες και τους πρόσφυγες και τα δικαιώματά τους. Δεν θα απαντήσω στη Χρυσή Αυγή ποτέ. Η δύναμη του φασισμού και του ναζισμού και του ρατσισμού, επειδή ακριβώς έχει ανταπόκριση σε συνθήκες όπως οι σημερινές, βρίσκει τη δυνατότητα να βρει το ακροατήριό του.»


Δηλαδή η Χριστοδουλοπούλου κρίνει από μόνη της και αποφαίνεται ότι επειδή οι θέσεις της Χρυσής Αυγής δεν συμφωνούν με τις θέσεις της Χριστοδουλοπούλου, αυτή δεν θα απαντάει. Όπως μάλιστα σημειώνει, «δεν θα απαντήσει στη Χρυσή Αυγή ποτέ». Το πρόβλημα της Χριστοδουλοπούλου είναι καθαρώς ιδεολογικό και επιλέγει να μην απαντήσει, επειδή υπάρχει διαφωνία για την αποβίβαση λαθρομεταναστών στην Ομόνοια και στην φιλοδοξία της να φιλοξενήσει χιλιάδες λαθρομετανάστες σε χώρο περιουσία του Ελληνικού Λαού.
Το πρόβλημα στην όλη υπόθεση είναι ότι ο Ελληνικός Λαός, δια των εκλογών, έχει ΠΡΟΣΤΑΞΕΙ την Χριστοδουλοπούλου και τον κάθε υπουργό να απαντά στις ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής, η οποία είναι η τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου. Αν η Χριστοδουλοπούλου έχει εγγενή ή επίκτητα συμπλέγματα δεν αφορά τον Ελληνικό Λαό. Αν δεν θέλει να απαντά σε ανθρώπους που διαφωνούν μαζί της, οφείλει να παραιτηθεί και να παραδώσει τον θώκο σε κάποιον που δεν θα προσβάλλει το πολίτευμα με τις απολυταρχικές πρακτικές του.  ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!: 
Όχι στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων - Μαζικές εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής σε όλη την επικράτειαΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015 οι εκδηλώσεις ενάντια στο ρατσισμό κατά των Ελλήνων στα γραφεία όλων των Τοπικών Οργανώσεων της Χρυσής Αυγής, παρουσία πλήθος φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος.
Παρουσιάστηκε από τους ομιλητές το μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης με όλες τις συνεπακόλουθες επιπτώσεις που δημιουργεί η παρουσία εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας, όπως η αύξηση της εγκληματικότητας, της ανεργίας, η φυγή των κεφαλαίων και η αλλοίωση της Εθνικής και πολιτισμικής μας ταυτότητας.  Ακολουθεί φωτορεπορτάζ: ΕΔΩΒασίλης Καπερνάρος: Η Χρυσή Αυγή δεν είναι εγκληματική οργάνωση - Είναι θύμα πολιτικής σκευωρίας


Την ωμή αλήθεια, το ότι δηλαδή η δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελεί μια πολιτική σκευωρία, παραδέχεται με συνέντευξη του στην "Κυριακάτικη Δημοκρατία" ο πρώην βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος.
Συγκεκριμένα στην ερώτηση: «Στις 20 Απριλίου ξεκινά η δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής. Ως δικηγόρος, αλλά και ως πολιτικός, ποια είναι η άποψη σας;»  απαντά ως εξής: «Η Χρυσή Αυγή ως κόμμα δεν είναι εγκληματική οργάνωση. Αυτό είναι ένα κατασκεύασμα που εξυπηρέτησε πρόσκαιρα πολιτικές σκοπιμότητες, εναντίον της νομιμότητας. Έως τώρα κανένα στοιχείο δεν οδηγεί στο ότι βουλευτής είχε ενεργό συμμετοχή είτε στην ανθρωποκτονία του παιδιού είτε σε άλλες εγκληματικές πράξεις».
Ο κ. Καπερνάρος δεν κάνει τίποτε άλλο από το να περιγράφει την πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα, η οποία δημιουργήθηκε κάτω από τις άθλιες μεθοδεύσεις της Χούντας Σαμαρά και της παράγκας Αθανασίου, όπως άλλωστε φάνηκε από τις ομολογίες Μπαλτάκου και την χυδαία τηλεφωνική διαταγή του πρώην πρωθυπουργού για «ειδική μεταχείριση» στους κατηγορούμενους Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Γι΄αυτό, άλλωστε, και η σκευωρία αυτή είναι καταδικασμένη στην πλήρη αποτυχία και στην μετέπειτα κατάρρευση της, στην δίκη που θα ξεκινήσει στις 20 Απριλίου.

Το ομολογούν μέχρι και οι φίλοι των ΣΑΝΕΛ: Η συγκυβέρνηση είναι όργανο των αμερικανών!

Στις «γεωπολιτικές συμπληγάδες» που κινείται η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, αναφέρεται σε δημοσίευμά της η φυλλάδα των Ιών. Η οποία, καταλήγει στο συμπέρασμα, ότι –παρά τα όσα διαλαλούν κάποια ξεφωνημένα παπαγαλάκια περί επικείμενης στροφής στην… Ρωσσία- οι Τσιπροκαμμένοι είναι όργανα των Αμερικανών, με σκοπό τον «εξαμερικανισμό» της ευρωπαϊκής πολιτικής:

«Κάθε μέσο, ακόμα και ιδιωτικό δείπνο, χρησιμοποίησε ο Ομπάμα για να πείσει τη Μέρκελ και τους λοιπούς Ευρωπαίους να βοηθήσουν την Αθήνα ώστε να επιστρέψει στην ανάπτυξη και να καταστήσει βιώσιμο το χρέος της…
Οι επανειλημμένες παρεμβάσεις των Αμερικανών για το ελληνικό ζήτημα έχουν πιθανώς να κάνουν και με τον ρόλο μοχλού που βλέπουν για την Ελλάδα. Ίσως για την Ουάσινγκτον η νέα κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι ένας απρόσμενος σύμμαχος στην προσπάθεια για αλλαγή πολιτικής της ηγεμονεύουσας Γερμανίας και αναπροσανατολισμό της ευρωπαϊκής πολιτικής επί το... αμερικανικότερο.
Από την άλλη, πρόσφατα η Αμερικανίδα βοηθός υπουργός Εξωτερικών, Βικτόρια Νούλαντ, μιλώντας στο Ινστιτούτο Μπρούκινγκς, διευκρίνισε ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν κανένα πρόβλημα και θέλουν την Ελλάδα να έχει μια κανονική σχέση με τη Ρωσία. «Η προηγούμενη κυβέρνηση ήταν πολύ χρήσιμη για την αποστολή μηνυμάτων προς τη Ρωσία. Έτσι, μια σχέση ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Ρωσία ήταν πολύ χρήσιμη στο παρελθόν. Και θα ήθελα να συνεχιστεί».
(ΥΓ): Σημείωση: Από το Ινστιτούτο Μπρούκινγκς έχει περάσει (και μάλιστα με… άριστα!) κατά το παρελθόν (στις αρχές του 2013) και ο mister Tsipras  Τυχαίο; Δε νομίζω!  ΠΗΓΗ
Δύο καυτά ερωτήματα προς τους εισαγγελείς της χώρας


Ως γνωστόν, ο εισαγγελέας ρατσισμού (όλα τα’ χαμε, αυτό μας έλλειπε…) διέταξε προκαταρκτική εξέταση για φέιγ βολάν, στα οποία αναγράφεται το σύνθημα «έξω οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα», για τα παρακάτω αδικήματα:
α. Δημόσιας και δια του Τύπου υποκίνησης βίας και μίσους κατά προσώπων που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη και συνεχή απειλή για την ζωή, την ελευθερία και τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων.
β. Συγκρότηση και συμμετοχή σε οργάνωση που επιδιώκει συστηματικά την τέλεση ρατσιστικών πράξεων.
Βέβαια, το κατά πόσον είναι παράνομο ένα σύνθημα που συμφωνεί με τον ισχύοντα νόμο, ο οποίος προβλέπει την απέλαση όσων εισέρχονται λάθρα στο ελληνικό έδαφος, είναι στην κρίση του καθενός.
Ωστόσο, με αφορμή τις χθεσινές συγκεντρώσεις κατά του «ρατσισμού», θα θέσουμε δύο ερωτήματα προς τους εισαγγελείς της χώρας:
1ον) Στις συγκεντρώσεις αυτές συμμετείχαν και πολλοί αλλοδαποί. Ωστόσο, το Σύνταγμα της Ελλάδος, στην παράγραφο 1 του άρθρου 11, προβλέπει ότι το δικαίωμα της συνάθροισης το έχουν μόνο οι Έλληνες: «Οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα»Ασκήθηκε άραγε καμιά δίωξη κατά των διοργανωτών των συγκεντρώσεων και όσων αλλοδαπών συμμετείχαν -παράνομα και αντισυνταγματικά- σ’ αυτές;
2ον) Βλέπουμε σε πανό το σύνθημα συγκεκριμένης αριστερίστικης οργάνωσης «Τσακίστε τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής» (το οποίο έχουν επίσης χρησιμοποιήσει κατά κόρον συριζαίοι και κουκουέδες…). Πρόκειται για ένα σύνθημα που –πέραν του ότι είναι ο ορισμός του «ρατσισμού»- προτρέπει ευθέως και σε βία κατά συγκεκριμένων προσώπων –κι όχι γενικώς και αορίστως κατά κάποιας αφηρημένης ιδεολογίας- των χρυσαυγιτών, βουλευτών, στελεχών, μελών και απλών ψηφοφόρων.
Δεν το έχουν δει άραγε οι εισαγγελείς αυτής της χώρας;  ΠΗΓΗ

DAILY MAIL: Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΤΗ ΒΙΛΑΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ 5.000 ΕΥΡΩ. ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΡΟΙΔΑ…


Ειρωνικό δημοσίευμα για τη βιλάρα του «σοσιαλιστή της σαμπάνιας» Βαρουφάκη, κάνει η Daily Mail. Η βρετανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι η εξοχική βιλάρα του ζεύγους Βαρουφάκη στην Αίγινα, τίθεται πως ενοικίαση έναντι ποσού 5.000 ευρώ την εβδομάδα!

Η βιλάρα του υπουργού με τις κόκκινες γραμμές στους… γιακάδες του σακακιού του, έχει εμβαδόν 170 τετραγωνικά. Μάλιστα, η Daily Mail παρουσιάζει και την αγγελία στο Boutique Athens, για την ενοικίαση. Σύμφωνα δε με αυτήν, η βιλάρα έχει πέντε υπνοδωμάτια, γυάλινους τοίχους στο σαλόνι, τραπεζαρία με εκπληκτική θέα, τραπεζαρία που χωρά 14 ανθρώπους, τέσσερα μπάνια, ακόμη και home cinema.

Αυτό θα πει  «λιτός βίος» κοροϊδάρες! πηγη


ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ: Ο ΠΑΝΟΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣΓράφει ο Αντίοχος
Άρθρο-εγκώμιο στη «φιλία» Ελλάδος – Ισραήλ, δημοσιεύτηκε αυτές τις μέρες στο ισραηλινό σάιτ Arutz Sheva. Το άρθρο ξεκινά με την χαρακτηριστική φράση «οι ελληνοισραηλινές σχέσεις ποτέ δεν υπήρξαν καλύτερες», γεγονός που προκάλεσε το εξής πανηγυρικό σχόλιο του ντόπιου «εθνικοπατριώτη» που πρώτος έσπευσε να το αναδημοσιεύσει: «Αυτό προστίθεται στις επιτυχίες της εξωτερικής πολιτικής της νέας κυβέρνησης. Είναι η πρώτη φορά που ο ισραηλινός Τύπος γράφει τόσο «διαχυτικά» για την Ελλάδα, και αυτό προμηνύει θετικές εξελίξεις για την χώρα…».

Και πως φτάσαμε στο σημείο οι ελληνοισραηλινές σχέσεις να είναι οι καλύτερες παρά ποτέ; Όπως αναφέρει η σιωνιστική ιστοσελίδα, μετά την 25η Ιανουαρίου υπήρξαν κάποιοι φόβοι, για την αρνητική επιρροή κάποιων φολκλορικών συνιστωσάκηδων του ΣΥΡΙΖΑ, που κατά καιρούς το παίζουν… «αντιιμπεριαλιστές» και «φίλοι των Παλαιστινίων»: «Μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξε ένας προβληματισμός στο Ισραήλ ότι η πολιτική τους στη Μέση Ανατολή θα μπορούσε να αλλάξει. Ήταν ένας αριθμός ΣΥΡΙΖΑίων ακτιβιστών το τελευταίο καλοκαίρι που πρωταγωνίστησαν σε διαδηλώσεις ενάντια στην επιχείρηση Protective Edge. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει έναν αριθμό φιλοπαλαιστινίων πολιτικών». Ωστόσο, όπως αναφέρει, οι φόβοι αυτοί σύντομα εξαλείφθηκαν: «Αλλά άλλοι παράγοντες περιόρισαν την οποιαδήποτε επιρροή πιθανώς να είχαν αυτές οι απόψεις στην ολοένα αυξανόμενη σχέση της Ελλάδας με το Ισραήλ».

Ποιοι ήταν οι «άλλοι παράγοντες» που επέβαλαν τις φιλοσιωνιστικές απόψεις στη συγκυβέρνηση; Ακούστε τη φωνή των σιωνιστών: «Χάρη στη συγκυβέρνηση του δεξιού κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οι όποιοι φόβοι υπήρχαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα άλλαζε στάση απέναντι στην Ιερουσαλήμ διαψεύστηκαν. Στα τέλη Φεβρουαρίου, ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε νέες κοινές στρατιωτικές ασκήσεις της Ελλάδας με το Ισραήλ και την Κύπρο. Ο Καμμένος μας είναι γνωστός. Ο Καμμένος ήταν πάντα φιλικός με το Ισραήλ, ειδικά πριν μερικά χρόνια πριν όταν ήταν αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και είχαμε κάποια θέματα στην περιοχή». Αυτά, για να λυθεί η απορία κάποιων για το πώς ένας τύπος σαν τον Πανοκαμμένο «λύνει και δένει» στην «πρώτη κυβέρνηση της αριστεράς»…  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταρρέει η ΝΔ: Ο Σαμαράς μάζεψε 5 κομματόσκυλα στην Καλαμάτα - Οι Έλληνες στήριξαν την εκδήλωση του Α.Ι.Γ.Ι.Σ.! Αποκαλυπτικές φωτογραφίες
Ο Μπόμπολας φέρνει σενάρια «μεγάλης συγκυβέρνησης» ΝΔ-Σύριζα και λοιπών μνημονιακών δυνάμεων

Ο Μπόμπολας φέρνει σενάρια «μεγάλης συγκυβέρνησης» ΝΔ-Σύριζα και λοιπών μνημονιακών δυνάμεων
Μπορεί αυτή τη στιγμή ο βασικός πόλος της συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων να φαίνεται κυρίαρχος στην πολιτική ζωή της χώρας, αλλά είναι πολύ πιθανόν ν’ αλλάξουν σύντομα τα δεδομένα. Κάτι που μπορεί να συμβεί τον Ιούνιο, αν επαληθευθούν οι προβλέψεις για τρίτο Μνημόνιο! Επειδή δε, «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», ο Big Boss Μπόμπολας –που ξέρει τα πολλά κι ο νους του κατεβάζει- έχει ήδη έτοιμο το σενάριο της «μεγάλης συγκυβέρνησης» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών μνημονιακών δυνάμεων (Ποταμιού και κλεφτο-ΠΑΣΟΚ) και άρχισε να το διακινεί, για να προετοιμάσει την κοινή γνώμη και να μην έχουμε τίποτα… εγκεφαλικά. Ιδού τι έγραψε σχετικά το «Έθνος της Κυριακής»:
«Μετά τον γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ κ. Βαρβιτσιώτη, ο οποίος δεν απέκλεισε μια τέτοια εξέλιξη, και ο κ. Βορίδης τόνισε ότι η ίδια Βουλή μπορεί να δώσει μία νέα κυβέρνηση εάν χρειαστεί. «Η χώρα», είπε χαρακτηριστικά, «έχει κυβέρνηση και η κυβέρνηση έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Να πάει στην κοινοβουλευτική της πλειοψηφία να ψηφίσει. Αν κινδυνεύσει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία, τότε προφανώς η κυβέρνηση πέφτει και η Βουλή πρέπει να δώσει νέα κυβέρνηση. Εγώ λέω από την ίδια Βουλή». Όσοι διακινούν το σενάριο αυτό, υποστηρίζουν ότι ο πρωθυπουργός, αργά ή γρήγορα, θα αναγκαστεί να στραφεί στον κ. Σαμαρά προκειμένου να υποστηρίξει με ψήφους βουλευτών του κόμματος τα δύσκολα μέτρα που θα απαιτηθούν για να παραμείνει η Ελλάδα στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης. Τότε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης -σύμφωνα με το ίδιο σενάριο- θα στηρίξει μία τέτοια πολιτική, θέτοντας, όμως, ως όρο να μην είναι ο κ. Τσίπρας πρωθυπουργός και η νέα κυβέρνηση που θα σχηματιστεί με τη στήριξη των δύο μεγάλων κομμάτων και πιθανώς και άλλων πολιτικών δυνάμεων, όπως είναι το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, να έχει συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα».
(ΥΓ): Στις προηγούμενες εκλογές, όσοι ψήφισαν τον Σαμαρά πήραν «πακέτο» και τον Βενιζέλο. Λέτε τώρα όσοι ψήφισαν Τσίπρα να πάρουν «πακέτο» και τον Σαμαρά, και τον Θεοδωράκη και τον Βενιζέλο (ή τον-την διάδοχό του); Λέτε να δικαιωθούμε και πάλι, που προειδοποιούσαμε προεκλογικά ότι στο βάθος έρχεται «μεγάλη συγκυβέρνηση», καθότι «Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς»;  πηγή
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ: ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΣ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ!
parapolitika1-710x1024

Η  παράδοση, οι υπουργοί Εθνικής Αμύνης να είναι  αστράτευτη –την οποία εγκαινίασε ο Άκης Τσοχατζόπουλος- συνεχίζεται. Έτσι, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο «πολύς» (στο  σωματικό βάρος) αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμύνης Κώστας Ήσυχος δεν έχει πάει φαντάρος!

Ο λεγάμενος, λοιπόν, γεννήθηκε το 1957 στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής (έχει και αργεντίνικη υπηκοότητα), στη συνέχεια μετακόμισε στον Καναδά, όπου και έκανε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο του Γιόρκ (σαν καλός μαρξιστής-λενινιστής προτίμησε τη Δύση…) και εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα μαζί με την… πράσινη αλλαγή του Παπανδρέου. Μετά, σιγά να μην πήγαινε φαντάρος…

Και μπροστά σ’ αυτόν τον αστράτευτο κάθονται ολόκληροι στρατηγοί κλαρίνο! ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. ΠΑΝΟΥΣΗΣ: «ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ; ΚΛΕΨΕ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ;»

Τι θα δούμε φέτος στις παρελάσεις…

Γράφει ο Δημήτρης Κουκούτσης
Εδώ και κάμποσα χρόνια η αριστερά και τα φερέφωνά της (Indymedia) θέλουν να καταργηθούν οι παρελάσεις και προμετωπίδα τους έχουν το γνωστό σύνθημα "Τους επαναστάτες δεν τους τιμάμε με παρελάσεις αλλά με την συνέχιση του αγώνα τους”.
Ουσιαστικά, η αριστερά επωφελείτο από την λαϊκή οργή και αγανάκτηση, χρησιμοποιούσε δηλαδή την κρίση ως όχημα, για να περάσει ή να επιβάλει τον σκοπό της που δεν είναι άλλος από την κατάργηση των μαθητικών παρελάσεων! Και αυτό, επειδή όπως έλεγε, "δεν τιμάμε με αυτό τον τρόπο τους αγωνιστές του 1821"
Ποιός δεν θυμάται τους χλέμπουρες με τις άπλυτες χαίτες, τις αρβυλοφορούσες με αξύριστα πόδια κρατώντας ταγάρια στα χέρια να κραδαίνουν πανό και μαυροκόκκινες σημαίες εμπρός στα εμβρόντητα βλέμματα των πιτσιρικάδων που τους κοιτούσαν με γουρλωμένα τα ματάκια τους. Άλλωστε τι να πεις σε ένα παιδί που περιμένει τον εύζωνα και του εμφανίζεται ο Ταμτάκος και η μις Στάλιγκραντ.
Για ένα πράγμα είμαι περίεργος φέτος, θα δούμε τα ίδια ή άλλαξαν το έργο. Άραγε τώρα που στις επάλξεις του Έθνους θα βρίσκονται τα ευλογημένα παιδιά του Μπερλινγκουερ και της Ρόζα Λούξεμπουργκ, άραγε τώρα που στα επίσημα θα κάθεται η Σάρα και η Μάρα του Στάλιν και το κακό συναπάντημα θα έχουμε πορείες και ρίψη εσπεριδοειδών;
Δεν το βλέπω για φέτος τουλάχιστον    ΠΗΓΗ

FREE HELLAS web Radio
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3713718298733475152

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item