Widgets

ΤΑ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ (ορισμένα) από τον «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ» Mr.Alexis!

Στροφή του Σύριζα προς τον «πολιτικό ρεαλισμό»: Ανακοινώθηκαν μερικά από τα νέα μνημονιακά μέτρα

Ο μειωμένος ΦΠΑ στα νησιά ήταν μία αναγκαιότητα που ακόμα και οι θιασώτες της σκληρής λιτότητας, στην τρόικα, είχαν καταλάβει. Ο εξωφρενικός ΦΠΑ του 23% στραγγάλιζε και στραγγαλίζει μέχρι σήμερα την ελληνική κοινωνία. Στην περίπτωση των νησιών ο συγκεκριμένος ΦΠΑ ήταν ένα εργαλείο μαζικής καταστροφής, το οποίο θα ερήμωνε ακόμα περισσότερο τα μέρη αυτά. Έτσι αποφασίστηκε ένας μειωμένος συντελεστής, ο οποίος θα επέτρεπε στις νησιωτικές επιχειρήσεις να έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα, που τους επιτρέπει την επιβίωσή τους.
Αυτό ακριβώς σχεδιάζει να καταργήσει ο Σύριζα ύστερα από την στροφή στον «πολιτικό ρεαλισμό». Με δήλωση της αρμοδίας αναπληρώτριας υπουργού οικονομικών, Νάντιας Βαλαβάνη, ανακοινώθηκε ότι θα υπάρχει ευθυγράμμιση του ΦΠΑ των νησιών, με το ΦΠΑ της υπόλοιπης χώρας, στο 23%. Επειδή η Βαλαβάνη, όμως, δεν θα μπορούσε να ανακοινώσει ένα μέτρο ειδεχθέστερο αυτών της ΝΔ πέταξε μια μπαρούφα ολκής, συριζαίικης υφής. Είπε συγκεκριμένα ότι αυτό θα αφορά τα «κοσμοπολίτικα» νησιά, προκαλώντας θυμηδία, αφού αναμένουμε τη νομοθετική ρύθμιση ορισμού του «κοσμοπολίτικου».
Κατά άλλα ανακοίνωσε νέες αυξήσεις σε ποτά και τσιγάρα, προφανώς κατ’ εφαρμογή του περιβόητου «λιτού βίου» του Βαρουφάκη. Βεβαίως ο εκάστοτε πολίτης δεν θα έχει την ευκαιρία για μία κοσμοπολίτικη φωτογράφηση ή το λαμπερό βίο του τηλεαστέρα Βαρουφάκη, όμως με τις νέες τιμές θα αναγκαστούν να κόψουν το ποτό και το τσιγάρο και να απολαύσουν μία υγιεινή, αριστερή, διατροφή.
Πάντως ας μην προτρέξουν να βάλουν τέτοιο ΦΠΑ στα… άλλα τσιγάρα, όταν τα νομιμοποιήσουν, γιατί θα προκαλέσουν εσωτερική επανάσταση των συνιστωσών.  ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!: ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ο Mr.ALEXIS στη ΜΕΡΚΕΛ: «ή ΕΓΩ ή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !»

Πιστό αντίγραφο του Σαμαρά ο Τσίπρας

Ο Τσίπρας συνεχίζει την καταστροφική πολιτική Σαμαρά, επεκτείνει την δανειακή σύμβαση της υποτέλειας και αντιγράφει πιστά την διεφθαρμένη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ.  Χρυσή Αυγή - Γραφείο ΤύπουΓια τα συνθήματα των ΟΥΚ στις παρελάσεις

Οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων υπηρετούν την Πατρίδα με Πίστη και Αυταπάρνηση σε αντίθεση με τους φυγόστρατους πολιτικάντηδες που "λούφαραν" με κάθε μέσο την στρατιωτική τους θητεία, με πρώτους διδάξαντες τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τον Τσίπρα.
Η παρέλαση των Ομάδων Υποβρυχίων Καταστροφών δεν είναι περίπατος του Λυκείου Ελληνίδων, οφείλει να εξυψώνει το εθνικό φρόνημα και να μην λησμονεί τις αλύτρωτες ελληνικές Πατρίδες.  Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Δεν καταργεί, αλλά μετονομάζει τον ΕΝΦΙΑ tο SYRIZA
Η νέα συγκυβέρνηση, όμως, όχι μόνο δεν καταργεί τον ΕΝΦΙΑ αλλά επί της ουσίας τον αναπλάθει, μετονομάζοντάς τον σε Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας, ο οποίος όμως θα συμπεριλαμβάνει μια πιο διευρυμένη γκάμα ακινήτων και όχι μόνο αυτά των πολύ πλουσίων Ελλήνων, όπως προπαγανδιστικά υποστηρίζει η κυβέρνηση. Σ’ αυτόν τον φόρο μπορεί να εξαιρούνται οι πολύ φτωχοί, όμως θα περιλαμβάνονται τα μεσαία στρώματα. Αυτά, ακριβώς, τα οποία μεταστράφηκαν εκλογικά, κατά κύριο λόγο, προς τον ΣΥΡΙΖΑ, στις 25 Ιανουαρίου.Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της προηγούμενης κυβέρνησης, τα οποία πλήρωσε την ώρα της κάλπης, ήταν και ο περιβόητος ΕΝΦΙΑ, ο οποίος έθιγε ξεκάθαρα την έννοια της ιδιοκτησίας με το φοροληστρικό του περιεχόμενο, γι’ αυτό άλλωστε συνεισέφερε τα μέγιστα στην πτώση της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Ουσιαστικά, δηλαδή, αυτό το οποίο ετοιμάζει η κυβέρνηση είναι η συνέχιση του ΕΝΦΙΑ με άλλη κωδική ονομασία, με εξαίρεση μια μερίδα μόνο ιδιοκτητών και αν τελικώς γίνει αυτό. Έτσι κι αλλιώς, αυτή η κυβέρνηση έχει μια ικανότητα στις μετονομασίες και στο να βαφτίζει το κρέας, ψάρι. Η τρόικα έγινε «Brussels Group», το Μνημόνιο μετετράπη σε «πρόγραμμα γέφυρα», η μνημονιακή σαφήνεια μεταμορφώθηκε σε «δημιουργική ασάφειας» κ.ο.κ.
Έτσι, το προεκλογικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μεταφραστεί πλέον ως «η λεπίδα έρχεται»… Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου το μόνο που δείχνουν να άλλαξαν είναι τον κεντρικό διαχειριστή της μνημονιακής πολιτικής, η οποία συνεχίζεται ξεκάθαρα, όπως φανερώνουν όλες οι ενέργειες της νέας συγκυβέρνησης.  Γιώργος Μάστορας
ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => Βασίλης Καπερνάρος: «Η Χρυσή Αυγή δεν είναι εγκληματική οργάνωση - Είναι θύμα πολιτικής σκευωρίας»

H ελπίδα ήρθε, ο ΕΝΦΙΑλτης θα μείνει;

Προς την ηγετική ομάδα του Σύριζα
Παρ'όλο που τις προεκλογικές σας εξαγγελίες τις είχαμε διαβάσει, μελετήσει και αναλύσει επαρκέστατα, όμως, αυτές που κρατήσαμε ζωντανές στο μυαλό μας, τις είχαμε δέσει και κόμπο στο μαντίλι της προσμονής και ελπίζαμε και να υλοποιηθούν άμα τη αναλήψει των καθηκόντων σας, κατά περίεργο τρόπο, ήταν μόνο τρείς. Είπαμε δηλαδή: αυτά τα τρία αν μας δώσετε, δεν θέλουμε τίποτε άλλο σε πρώτη φάση. Τι περιμέναμε;
Πρώτο βέβαια, (ποιό άλλο;), μα το χιλιοειπωμένο από σας :"η ελπίδα έρχεται". Το ομολογούμε "Σύντροφοι". Ελπίζαμε! Και και το να ελπίζει κανείς είναι ανθρώπινο.  Άλλωστε, όπως λέει και ο λαός, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Τώρα, το αν η ελπίδα ήρθε, δεν είμαστε σίγουροι. Μπορεί και να ήρθε και να μην την βλέπουμε εμείς ή και να έρχεται. Ίσως δηλαδή να είναι ακόμη καθ'οδόν!
Ας υποθέσουμε όμως ότι έχουμε τα αποθέματα υπομονής και ότι θα την περιμένουμε. Το δεύτερο από αυτά που εξαγγείλατε και το είχαμε και αυτό δέσει στον κόμπο, ήταν το Μνημόνιο! Θυμόμαστε πολύ καλά το πώς το εξορκίζατε και το πώς το διατυμπανίζετε σε όλους τους τόνους. Να μην σας πούμε ότι το είχατε κάνει και σημαία του προεκλογικού σας αγώνα. Θα λέγαμε μάλιστα, ότι αυτή σας η δέσμευση, έκρινε κατά κύριο λόγο και τις εκλογές. "ΘΑ σκίσουμε το μνημόνιο " ! Η ιαχή......ηχεί ακόμη στ'αυτιά μας! Μας λέγατε λοιπόν, ότι θα κάνατε ΕΝΑΝ Νόμο που με ΕΝΑ του άθρο, θα καταργούσε το μνημόνιο ! Με δυό λόγια, μας λέγατε ότι θα σκίσετε το Μνημόνιο χωρίς καθυστέρηση.
Ο Νόμος αυτός δεν ήρθε κύριοι και απ'ότι συμπεραίνουμε από τα συμφραζόμενά σας, μάλλον δεν θα έρθει ποτέ. Και αν κάποιες από τις συνιστώσες σας, επιμένουν να σκίσουν το μνημόνιο, εμείς τους έχουμε συμβουλεύσει να προσέξουν και να μην το σκίσουν σε πάρα πολύ μικρά χαρτάκια, γιατί θα σας δυσκολέψουν μετα, στην συναρμολόγηση του... πάζλ ! Το τρίτο "τάμα" σας σύντροφοι ήταν, (ποιό άλλο; ) μα η κατάργηση του τρισκατάρατου εκείνου φόρου που ο μέσος Έλληνας τον είπε Χαράτσι. Τον ΕΝΦΙΑ βέβαίως, ο οποίος πλακώνει σαν  μάρμαρο στο στομάχι του φτωχού Έλληνα και τον πατάει και στον λαιμό να τον πνίξει.. Ξέρετε τι είναι ο ΕΝΦΙΑ!
Ξέρετε τι είναι να δουλεύει μιά ζωή ο φτωχός, να αποκτήσει ένα κεραμίδι, για να βάλει από κάτω το κεφάλι του, και να έρχονται κάποιοι Σαμαροβενιζέλοι να του ζητούν να τους πληρώσει γι'αυτό.....ενοίκιο; Είναι σαν να του ζητούν να στύψει το κεραμίδι για να βγάλει... χυμό. Αυτός δεν είναι φόρος. Είναι φόρος στον φόρο. Αυτός είναι ΕΝΦΙΑ-λτης. Αυτό λέγεται κατάργηση της ιδιοκτησίας με το έτσι θέλω. Αφού να φανταστείτε κατάντησε πλέον η περίπτωση ανέκδοτο. Θα το έχετε ακούσει κι'εσείς:  "Κάτσε καλά γιατί θα σου γράψω το σπίτι," λέει και φοβερίζει ο πατέρας το παιδί του.
Και δεν το "λέει" τυχαία, το λέει διακωμωδώντας  τον πόνο του για να διατηρήσει και την ψυχική του ισορροπία . Να μην  " σαλτάρει " δηλαδή. Εκεί φτάσαμε. Έν τέλει και για να μην μακρυγορούμε. Μετά από τα παραπάνω που εμείς σας περιγράφουμε, εσείς τι απαντάτε "Συντροφοι";
Η ελπίδα ήρθε (;), ο ΕΝΦΙΑ-λτης θα μείνει;
Νικόλαος Η. Σκαντζός
Μέλος Τ.Ο. Τριπόλεως
Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 


Ιδού η αριστερή παράταση του Μνημονίου: Αγγλικό δίκαιο και εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας υπέγραψαν οι συριζαίοιΤελικώς η παράταση του μνημονίου που συμφώνησαν οι συριζαίοι στις 20 Φεβρουαρίου θα έρθει στην Βουλή. Όχι προς ψήφιση, όπως θα ήταν το λογικό και το δημοκρατικό, αλλά προς συζήτηση μόνο. Αυτό είναι ένα άλλο σημείο στο οποίο γίνεται εμφανής η μετάλλαξη του Σύριζα σε νουδούλα, που θα επικυρωθεί με την «μεγάλη συγκυβέρνηση» που ετοιμάζουν οι «νταβατζήδες».
Σχετικώς με αυτή την παράταση του μνημονίου και την περιβόητη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου έχουν ακουστεί πολλά και αντιφατικά. Το γεγονός ότι επιτέλους, έστω και με δύο μήνες καθυστέρησης, σημαίνει αυτομάτως ότι τίθεται στην διάθεση του Ελληνικού Λαού, αλλά και των βουλευτών προς ανάγνωση και κρίση. Ας δούμε, λοιπόν, κάποια σημαντικά σημεία της συμφωνίας:
Στο άρθρο 6.1 της Σύμβασης ορίζεται ότι το Δίκαιο που διέπει την όλη Σύμβαση είναι το Αγγλικό Δίκαιο, ενώ στο άρθρο 6.2 συμφωνείται ότι η Ελλάδα απεμπολεί την Εθνική της Κυριαρχία και αφήνεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου.
Στο άρθρο 14 νομιμοποιείται η αντι – δημοκρατική πρακτική που ακολούθησε ο Τσίπρας, μη φέρνοντας την συμφωνία για κύρωση από την Βουλή, αφού με σαφήνεια διατυπώνεται η μη ανάγκη κύρωσης της συμφωνίας από την Βουλή, προκειμένου αυτή να καταστεί δεσμευτική για τα συνυπογράφοντα μέρη.
Μία παρεξήγηση των τελευταίων ημερών ήταν με τα κεφάλαια που επέστρεψαν από το ΤΧΣ στο EFSF και ακολούθως έγιναν πρώτο θέμα των ειδήσεων σχετικά με το γιατί επεστράφησαν και με το αν θα επιστρέφονταν. Η κατάθεση της Συμφωνίας στη Βουλή ξεκαθαρίζει τα πράγματα, αφού στο άρθρο 4Α 1(b) ορίζεται με σαφήνεια ότι το ΤΧΣ θα επιστρέψει όλα τα μη χρησιμοποιημένα κεφάλαια του EFSF.
Το έγγραφο της παρατάσεως αποδεικνύει πέραν κάθε αμφιβολίας ότι η κυβέρνηση Σανέλ υπέγραψε παράταση μνημονίου και τίποτε παρακάτω. Αποδεικνύεται ότι η λαϊκή εντολή για κατάργηση των μνημονίων και επανάκτηση της Εθνικής Κυριαρχίας προδόθηκε από τις πρώτες μέρες της νέας αμαρτωλής συγκυβέρνησης Σανέλ, η οποία προσπάθησε να διαχειριστεί επικοινωνιακά την υπογραφή του μνημονίου.  ΠΗΓΗ

Δεν είναι περιοδεύων θίασος, είναι η συγκυβέρνηση Τσίπρα - ΒΙΝΤΕΟ

Το βίντεο που ακολουθεί, είναι ενδεικτικό της σοβαρότητας της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ και δη της ετοιμότητάς της (plan A, B, C και δεν συμμαζεύεται), κατά τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια των επαφών Τσίπρα-Μέρκελ στο Βερολίνο και αποτυπώνει με αναμφισβήτητο τρόπο το «δραματικό» στοιχείο των συνομιλιών! Περαιτέρω σχόλια περιττεύουν...  ΠΗΓΗ
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ«Κανείς στην Ελλάδα δεν έθεσε θέμα δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων του γερμανικού Δημοσίου», είπε στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μετά τη συνάντησή του με την φράου Μέρκελ ο mister Tsipras, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.

Κι όμως, ήταν 10 Μαρτίου 2015, όταν ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος μιλώντας στη Βουλή σε συζήτηση για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων είχε εκτοξεύσει προειδοποιητικές βολές κατά της Γερμανίας λέγοντας ότι προτίθεται να υπογράψει σχετική απόφαση του Αρείου Πάγου για δήμευση περιουσίας του γερμανικού Δημοσίου στην Ελλάδα. Ταυτοχρόνως, και στα ΜΜΕ δήλωνε έτοιμος «να κατασχέσει γερμανική περιουσία» (εννοώντας προφανώς το γνωστό Ινστιτούτο Γκαίτε): «Είπα ότι ως υπουργός Δικαιοσύνης είμαι έτοιμος να υπογράψω την εκτέλεση μιας αμετάκλητης απόφασης του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου. Βεβαίως θα εξαρτήσω το χρόνο της υπογραφής από την πολιτική διαπραγμάτευση του συγκεκριμένου θέματος των αποζημιώσεων και από την έκβαση κάποιων νομικών ζητημάτων που υπάρχουν».

Και τώρα, μετά τη θεαματική κωλοτούμπα του αρχηγού του, ο ίδιος άνθρωπος υποστηρίζει ότι: «Δε μίλησα για κατάσχεση, η θέση μου διαστρεβλώθηκε».

Για τόσο ΗΛΙΘΙΟΥΣ μας περνάει η συγκυβέρνηση της  κωλοτούμπας! πηγη

ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ: ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ!

Γράφει ο Αντίοχος
Παρότι είναι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μόνο στην αντιπολίτευση δεν έχει το νου τους η νουδούλα! Αντιθέτως, είναι πρόθυμη να… στηρίξει τα όποια μνημονιακά-αντιλαϊκά μέτρα που θα πάρει η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, και… βιάζεται κιόλας να το πράξει!

Έτσι, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ψοφοδεξιάς, Ανδρέας Παπαμιμίκος, δήλωσε τα εξής:

«Θα στηρίξουμε μέσα στη Βουλή μέτρα και νομοσχέδια που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά όχι αλά καρτ… Όλα αυτά πρέπει να είναι κοστολογημένα και η συμφωνία να έρθει στη Βουλή για συζήτηση Έτσι και αλλιώς οι μεταρρυθμίσεις θα έρθουν στη Βουλή και θα ψηφιστούν».

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος τύπου του ίδιου κόμματος, Καραγκούνης, μιλώντας στον Βήμα fm, ζήτησε… επίσπευση της συμφωνίας παράτασης του Μνημονίου, αλλά και γρήγορη υπογραφή του Μνημονίου 3:

«Εμείς το φωνάζουμε και λέμε κλείστε επιτέλους αυτή τη συμφωνία, την οποία έχετε φτιάξει,

Αφού ο κόσμος επέλεξε μία άλλη πολιτική, που θα μας οδηγήσει στο μνημόνιο -δυστυχώς έτσι ήρθαν τα πράγματα, έτσι είναι η πολιτική, έτσι είναι η Δημοκρατία- εφόσον μας πάνε σε νέο μνημόνιο, ας το κάνουν μια ώρα αρχύτερα, γιατί ο λογαριασμός ανεβαίνει».

Γιατί άραγε τόση μνημονιακή προθυμία από τη νουδούλα; Για δύο λόγους: Πρώτον από… συνήθεια και δεύτερον ως ευκαιρία για να δείξει –για μια ακόμα φορά- την αφοσίωσή της στους διεθνείς τοκογλύφους!  ΠΗΓΗ


Νίκος Χατζηνικολάου: Δεν μπορεί ο εισαγγελέας Φυλακών Κορυδαλλού να καταλύει Σύνταγμα και Πολίτευμα - ΒΙΝΤΕΟΣε εξαιρετικά άβολη θέση (λόγω της πιθανής ενοχής και συμμετοχής στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής) έφερε ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου τον Δημήτρη Σταμάτη, αναφερόμενος στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής και δή στο ζήτημα Δημοκρατίας που έχει ανακύψει με την απαγόρευση του εισαγγελέα Φυλακών Κορυδαλλού στους παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές του Κινήματος να ασκούν τα Κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.
Στην χθεσινή του εκπομπή είπε χαρακτηριστικά: "(Για την Ζωή Κωνσταντοπούλου) Θεωρώ ότι σε πολλά από όσα έχει πει και για τον τρόπο που λειτουργεί το Κοινοβούλιο και για το ότι θα έπρεπε να ψηφίζουν οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής, διότι είναι εκλεγμένοι από τον λαό. Δεν έχουν δικαστεί ακόμη, επομένως δεν μπορεί να καταργείται το τεκμήριο της αθωότητας".
Στην συνέχεια μάλιστα διερωτήθηκε: "Και πώς ο εισαγγελέας σε άλλες ψηφοφορίες δίνει άδεια για να ψηφίσουν και σε άλλες δεν δίνει; Με πολιτικό κριτήριο επιλέγει σε ποια ψηφοφορία θα είναι παρόντες και σε ποια ψηφοφορία όχι;".
Τέλος, επισήμανε εμφατικά: "Είναι υπεράνω κριτικής οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης; Όταν μάλιστα έχουμε να κάνουμε με ένα θέμα Δημοκρατίας. Για να μην πω για το μπούμερανγκ, στο οποίο εξελίχθηκε ο τρόπος που διαχειρίστηκε. Αν μπερδεύεται η πολιτική εξουσία στα θέματα αυτά... Μην την ανοίξουμε αυτήν την κουβέντα! Όταν ο βουλευτής θέλει να έρθει να ψηφίσει, πρέπει να 'ρχεται να ψηφίσει! Αυτή η άποψη είναι νομικά και πολιτικά ορθή."  ΠΗΓΗ

Συνέντευξη των ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής Ελ. Συναδινού και Γ. Επιτήδειου - ΒΙΝΤΕΟ

Τηλεοπτική συνέντευξη παρέθεσαν οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, Στρατηγοί Ελευθέριος Συναδινός και Γεώργιος Επιτήδειοςστην εκπομπή "Με Άποψη" του καναλιού Πέλλα Τηλεόραση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο.   ΠΗΓΗ

Καθάρισε και ο Παπακωνσταντίνου - Μόνο η Χρυσή Αυγή είναι στη φυλακή, γιατί είναι εχθρός της διαφθοράς

Η όλη διερεύνηση της όζουσας υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ αποδείχθηκε μια μαύρη τρύπα, καθώς από τους εμπλεκόμενους (Παπανδρέου, Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου) μόνο ο Παπακωνσταντίνου έκατσε στο εδώλιο του κατηγορουμένου και τελικά "καθάρισε" με ενοχή για πλημμέλημα.
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών δεν θα εκτίσει ούτε μία μέρα στη φυλακή παρά το γεγονός πως το ελληνικό δημόσιο ζημιώθηκε εκατομμύρια ευρώ από διαφυγόντα κέρδη από την Λίστα Λαγκάρντ.
Ο Γ. Παπακωνσταντίνου κρίθηκε ένοχος για την νόθευση της λίστας Λαγκάρντ.  Ωστόσο, πέντε δικαστές μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος ήταν της άποψης ότι θα πρέπει να κηρυχθεί αθώος λόγω αμφιβολιών. Επίσης το δικαστήριο έκρινε ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι αθώος για την απόπειρα απιστίας.
Σύμφωνα με το σκεπτικό του δικαστηρίου «για το αδίκημα της νόθευσης το USB αποτελεί έγγραφο και απετέλεσε αντικείμενο νόθευσης. Ο κατηγορούμενος απάλειψε τρία αρχεία. Με την πράξη αυτή είχε σκοπό να διαφυλάξει την πολιτική του εικόνα», ωστόσο η κατηγορία είναι πλημμεληματική, καθώς δεν αποδείχθηκε ζημία του Δημοσίου, υπερβαίνουσα τα όρια που προσδίδουν κακουργηματική κατηγορία. 
Το αποτέλεσμα είναι ότι τα λαμόγια της πολιτικής για ακόμη μια φορά ξεγλιστρούν, ενώ ο λογαριασμός πηγαίνει πάλι στον ελληνικό λαό!
Οι μόνοι που παραμένουν στη φυλακή είναι οι παράνομα προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, γιατί είναι οι μόνοι που αντιτάχθηκαν με σθένος και αυταπάρνηση στο σάπιο και φαύλο καθεστώς της κλεπτοκρατίας και της διαφθοράς.  ΠΗΓΗ

Ποιος πληρώνει τα ταξιδάκια του Σαμαρά;

Πέρα λοιπόν από τα χρέη της συμμορίας της Συγγρού για την ενοικίαση των κεντρικών της γραφείων, καθώς και εκείνα των πληρωμών των υπαλλήλων της, δημοσίευμα της εφημερίδας "Επένδυση" αποκαλύπτει πως η ΝΔ έχει φεσώσει ταξιδιωτικό γραφείο το οποίο αναλάμβανε τα ταξίδια της ηγεσίας του κόμματος.Δημοσίευμα εφημερίδας δίνει νέα διάσταση στα δεινά οικονομικά προβλήματα της χρεοκοπημένης και πολιτικά ΝΔ.
Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, το ταξιδιωτικό γραφείο εξαιτίας της αφερεγγυότητας της ΝΔ αρνείται πλέον να παράσχει τις υπηρεσίες του έναντι πίστωσης.
Το ερώτημα συνεπώς που εγείρεται είναι το εξής: Πώς καλύπτονται τα τρέχοντα έξοδα της ηγεσίας της ΝΔ για τα ταξίδια σε Ελλάδα και κυρίως στο εξωτερικό;
Ακούει ο κύριος Νικολούδης και το ΣΔΟΕ ΠΗΓΗ

Γ. Γαλέος: “Άμεση ανάγκη η πάταξη του λαθρεμπορίου”Ο Βουλευτής Αργολίδος, Δρ. Γεώργιος Γαλέος τοποθετήθηκε στην επιτροπή Οικονομικών σχετικά με τις ρυθμίσεις για επανεκκίνηση της οικονομίας.
Ο Συναγωνιστής τόνισε την οικτρή κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας, με συμπολίτες μας να βρίσκονται στο όριο της κατώτατης φτώχειας και άλλοι να αδυνατούν να καταβάλουν τα χρωστούμενα τους. Η οικονομία δεν επανεκκινείται κάνοντας δόσεις στις οφειλές.
Το νομοσχέδιο δεν περιέχει καμία ρύθμιση για ανάπτυξη. Για να ξεκινήσει εκ νέου να κινείται η οικονομία μας χρειάζονται επενδύσεις και κατ’ αυτόν τον τρόπο χρειάζεται μια άλλη φορολογική βάση. Επισήμανε, ακόμα, την ανάγκη μείωσης του ΦΠΑ από 23%, όπως και την ανάγκη πάταξης του λαθρεμπορίου.  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!! => Μήνυμα Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου


Με χειροπέδες στο μαιευτήριο ο Συναγωνιστής Π. Ηλιόπουλος - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Ο Συναγωνιστής Π. Ηλιόπουλος μίλησε στο TRT Θεσσαλίας για τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ενώ στην συνέχεια παρουσιάστηκε αποκλειστικό ρεπορτάζ του σταθμού από το μαιευτήριο όπου οδηγήθηκε με χειροπέδες και συνοδευόμενος από πάνοπλους αστυνομικούς για την γέννηση της δεύτερης κόρης του.


Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος παραμένει παράνομα προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού, έγινε για δεύτερη φορά πατέρας.  ΟΛΑ ΕΔΩ


ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => Μαθήματα διπλωματίας και διεκδίκησης των εθνικών μας δικαίων από την Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ
ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΘΑ ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΝ ΤΙΣ «ΠΥΛΕΣ ΕΞΟΔΟΥ» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
Μπορεί απάνω στη  «σκληρή διαπραγμάτευση» που γινόταν, τρις υπουργοί της συγκυβέρνησης –οι Πανοκαμμένος, Κοτζιάς και Πανούσης- να είπαν και  μια κουβέντα παραπάνω, ότι θα στείλουν τους λαθρομετανάστες στο… Βερολίνο, αλλά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Έτσι, σε ρεπορτάζ του καθεστωτικού «Βήματος» για το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης –κι αφού έγιναν οι γνωστές διαπιστώσεις («Το φαινόμενο έχει λάβει τραγικές διαστάσεις. Μάλιστα από την 1η Ιανουαρίου είχαμε 1.000 παραπάνω συλλήψεις μεταναστών που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας από τις αντίστοιχες που κατεγράφησαν στη Λαμπεντούζα της Ιταλίας») και οι επίσης γνωστές προβλέψεις για το άμεσο μέλλον («Όσο θα βελτιώνονται οι καιρικές συνθήκες καθώς είμαστε στη άνοιξη και έρχεται και το καλοκαίρι, θα αυξηθούν οι απόπειρες μεταφοράς μεταναστών από τα τουρκικά παράλια προς τη χώρα μας»), αποκαλύφθηκαν οι προθέσεις της συγκυβέρνησης να «κλειδώσουν» τους λαθρομετανάστες στη μνημονιακή μας Μπανανία, απαγορεύοντάς τους αυστηρά την  έξοδο:

«Επιπλέον θα συνεχιστεί η «θωράκιση» των λιμανιών – πυλών εξόδου της χώρας (Πάτρα και Ηγουμενίτσα) προς την Ιταλία καθώς ένας πολύ μεγάλος αριθμός μεταναστών που εισέρχονται παράνομα στη χώρα μας επιδιώκουν να ταξιδέψουν προς την Ιταλία και από εκεί προς χώρες της κεντρικής, βόρειας και δυτικής Ευρώπης».

(ΥΓ)
: Περιμένουμε εναγωνίως τις αντιδράσεις των παπαγάλων που πανηγύριζαν για τις  εθνικά υπερήφανες δηλώσεις των τριών  καμπαλέρος. πηγη

Μια απάντηση στους «αντιρατσιστές» του “Ιού”

«Ελλάς Ελλήνων Ρατσιστών;» τιτλοφορείται το άρθρο του «Ιού» στην «Εφημερίδα των Συντακτών» του περασμένου Σαββάτου, όπου ως συνήθως οι συντάκτες του κουνούν επιδεικτικά το δάκτυλό τους για τον «διάχυτο ρατσισμό στη χώρα μας που ανοίγει διάπλατα τις πύλες της δημοκρατίας σε μια ναζιστική εγκληματική οργάνωση», όπως χαρακτηριστικά γράφουν.
Όταν ο «Ιός» θα αποφασίσει να γράψει ένα άρθρο με τίτλο «Ισραήλ Ισραηλινών Ρατσιστών;» τότε πιθανότατα θα έρθει και το τέλος του κόσμου… Η «πλάκα» είναι ότι η φωτογραφία που κοσμεί την πρώτη σελίδα του τρισέλιδου αφιερώματος έχει το τόσο «φιλειρηνικό» σύνθημα «τσακίστε τους νεοναζί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε κάθε γειτονιά», το οποίο να υποθέσουμε ότι μάλλον αποτελεί την πολιτική μεταφορά της θρησκευτικής διδαχής «αγαπάτε αλλήλους»…
Λίγα πράγματα μόνο για τις (νέες) ανοησίες της ανθελληνικής αυτής τριάδας: α) Η ΝΕΡΙΤ είναι υποχρεωμένη να προβάλει τις θέσεις του Τρίτου Πολιτικού Κόμματος της χώρας. Οι ψηφοφόροι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δικαιούνται να μαθαίνουν τις ανακοινώσεις και τις θέσεις του Κόμματος  που υποστηρίζουν. Όσο για την «ρητορική μίσους», ας την αναζητήσουν αποκλειστικά στην 17Ν, τον ΕΛΑ, τον Επαναστατικό Αγώνα, την Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς και τους άλλους τρομοκράτες, που με κείμενά τους υπερασπίζουν κατά καιρούς οι συντάκτες του «Ιού» και για τους οποίους θεωρούν ότι είναι οι μόνοι που δικαιούνται το τεκμήριο αθωότητας. Επίσης, τη "ρητορική μίσους" μπορούν να την αναζητήσουν στα σκίτσα της ίδιας τους της φυλλάδας, τα οποία προτρέπουν ανοιχτά σε βιαιοπραγίες κατά των Χρυσαυγιτών.
β) Τα αυξημένα αισθήματα «ξενοφοβίας» και «μισαλλοδοξίας», όπως τα εννοούν, είναι αποτελέσματα συγκεκριμένων πράξεων και ενεργειών και όχι τηλεοπτικά κατασκευάσματα. Αναμφίβολα, «η μπάλα» πήρε αδίκως και αρκετούς φιλήσυχους αλλοδαπούς, οι οποίοι «πλήρωσαν» την γενικότερη αγανάκτηση των Ελλήνων για την αυξημένη παραβατικότητα που φέρνει η λαθρομετανάστευση.
γ) Παραθέτουμε το παρακάτω απόσπασμα του «Ιού», ακριβώς για να καταλάβουν όλοι το «πού το πάνε» οι συγκεκριμένοι εθνομηδενιστές. «Βέβαια ακόμα και πριν από τη μετάλλαξη που επισημαίνουμε, των αρχών της δεκαετίας του 1990, η ελληνική κοινωνία παρουσίαζε μια ιδιότυπη δυσανεξία απέναντι στον «διαφορετικό», τον οποίο ταύτιζε με τον «ξένο». Παρά το γεγονός ότι μέχρι εκείνη την περίοδο η Ελλάδα διέθετε μια αξιοσημείωτη ομοιογένεια (εθνοτική, γλωσσική, θρησκευτική), αρκούσαν ακόμα και οι μικρές έως μηδαμινές μειονότητες στο έδαφός της για να προκαλέσουν τη φανατική αντίθεση των πλειονοτικών πληθυσμών. Το επίσημο κράτος υπέθαλπε για ιστορικούς λόγους αυτό τον φανατισμό, διατηρώντας επί δεκαετίες διακρίσεις εις βάρος των μικρών αυτών μειονοτικών πληθυσμών και ειδικότερα εις βάρος της τουρκομουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη. Ακόμα και σήμερα η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη μειονότητα αυτήν ως δυνάμει «Δούρειο Ίππο» της Τουρκίας και αρνείται την αναγνώριση των συλλόγων που φέρουν τον επιθετικό προσδιορισμό «τουρκικός», παρά την ύπαρξη σχετικών καταδικαστικών αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ανάλογη συμπεριφορά είχε το επίσημο κράτος και απέναντι σε άλλες, μικρότερες ομάδες πληθυσμού, όπως λ.χ. σε σλαβομακεδόνες των βορείων συνόρων, αλλά και σε χριστιανικές (μη ορθόδοξες) θρησκευτικές μειονότητες».
Αφού εκφράσουμε την απορία μας για το τι ακριβώς εννοούν ως «μηδαμινές μειονότητες», είναι ολοφάνερο ότι ζητούν να «συμμορφωθεί» η Ελλάδα και να αναγνωρίσει τον υποτιθέμενο "τουρκικό" χαρακτήρα της μουσουλμανικής μειονότητας, όπως και τους «σλαβομακεδόνες» των βορείων συνόρων. Ό,τι, δηλαδή, επιζητεί η Τουρκία και τα Σκόπια, βγαίνουν από την γραφίδα του «Ιού». Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, πολύ καλά γιατί αυτή η τριάδα, καθώς και όσοι σκέφτονται όμοια μ΄αυτούς, επιζητούν την εξόντωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Για να πάψει να υπάρχει το κυριότερο και ισχυρότερο εμπόδιο για την εθνική αποδόμηση της Χώρας.
Από την  μια πλευρά, αποτελεί δικαίωση για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών η λυσσαλέα επίθεση εναντίον τους από τέτοιους σεσημασμένους εθνομηδενιστές. Από την άλλη τους διαβεβαιώνουμε ότι θα πρέπει να σταματήσουν να καβαλάνε το καλάμι της αλαζονείας και της αίσθησης εξουσίας που αισθάνονται ότι έχουν και να περιοριστούν στην μόνιμη ξενάγησή τους στον άρρωστο και παρακμιακό δρόμο του πανάσχημου κόσμου τους και των αναλόγων ψευδαισθήσεων που τους διέπουν.  Γιώργος Μάστορας


Όσοι συμπατριώτες μας ήλπισαν ότι η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και πολύ περισσότερο η ανυποχώρητη ρητορική της προεκλογικής περιόδου θα εφαρμοζόταν πρακτικά και μετεκλογικά, σηματοδοτώντας την απαρχή μιας άλλου τύπου πολιτικής απάντησης, η οποία ξεκινώντας από την Ελλάδα θα άλλαζε και την λιτότητα στην υπόλοιπη Ευρώπη, είναι σίγουρο ότι είτε απογοητεύθηκαν ήδη ή θα το πάθουν στην συνέχεια. Η «ελπίδα» φαίνεται ότι διαψεύδεται οικτρά. Βεβαίως, επειδή είναι ακόμη πολύ νωπό το κλίμα της εκλογικής νίκης στις 25 Ιανουαρίου, η απογοήτευση που έχει αρχίσει να σκορπά στους ψηφοφόρους (και όχι οπαδούς) του ΣΥΡΙΖΑ θα χρειαστεί ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να πάρει ανησυχητικές διαστάσεις γι’ αυτόν. Με την βοήθεια του χειρισμού της κυβερνητικής εξουσίας και με την σύμπραξη με τα ΜΜΕ των «νταβατζήδων» παραμένει, μέχρι στιγμής, η αίσθηση σε αρκετό κόσμο ότι μπορεί το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων να ήταν κατώτερο των προσδοκιών, αλλά δεν ήταν και εντελώς μηδενικό, σε σχέση με τα έργα και τις ημέρες των προκατόχων του.  
Ήδη, όμως, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει, καθώς η αμφιβολία εγκαθίσταται στο μυαλό των Ελλήνων, οι οποίοι περιμένουν το τελικό αποτέλεσμα των επόμενων κυβερνητικών προσπαθειών προκειμένου να βγάλουν οριστικό συμπέρασμα. Εδώ, λοιπόν, έγκειται το πρόβλημα για την κυβέρνηση. Στις έννοιες του «προσωρινού» και του «τελικού». Γιατί κάποια στιγμή ο Ελληνικός Λαός θα κάνει το γενικό ταμείο. Μέχρι και τώρα παραμένει δέσμιος της ελπίδας ότι κάτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Τι θα συμβεί, όμως, όταν συνειδητοποιήσει ότι η Ελλάδα υποχρεούται να παραμείνει εντός ενός πλαισίου συνεχιζόμενης λιτότητας και εσωτερικής υποτίμησης, το οποίο θα χειροτερεύσει ακόμη πιο πολύ την ήδη καταταλαιπωρημένη ζωή του; Έχει σημασία αυτό, αν αναλογιστούμε ότι το 36% των Ελλήνων δεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ για τις φιλομεταναστευτικές του θέσεις, αλλά για την ριζική αλλαγή μιας αντεθνικής και αντιλαϊκής πολιτικής που συνεπάγεται όλο και μεγαλύτερη απώλεια της Εθνικής κυριαρχίας και της ευημερίας των πολιτών. Με άλλα λόγια, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπερψηφίστηκε, επειδή ξαφνικά οι Έλληνες έγιναν διεθνιστές, αλλά γιατί υποσχέθηκε ανάσχεση της πολιτικής φτωχοποίησης.  
Τι θα συμβεί, όμως, όταν η πολιτική της νέας συγκυβέρνησης, αντί για την πολυπόθητη ανάσχεση, οδηγήσει στην εκ νέου επιβεβαίωση και περαιτέρω ενίσχυσή της, η οποία θα συνοδεύεται από την επέλαση μιας νέας φορολογικής αφαίμαξης; Το διακύβευμα της υπόθεσης είναι εάν η Ελλάδα  θα εξακολουθήσει να βρίσκεται παγιδευμένη σε μια πολιτική διαρκούς παραχώρησης της Εθνικής κυριαρχίας και της συνεχιζόμενης απώλειας της ευημερίας των Ελλήνων. Μια πολιτική, την οποία μπορεί να υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα ανατρέψει, αλλά φαίνεται ότι δεν είναι  σε θέση να το πράξει.  
Η ΝΔ, και το ΠΑΣΟΚ, τα οποία πανηγυρίζουν αφρόνως για την κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ, εκλαμβάνοντάς την ως δικαίωση της δικής τους -οσφυοκαμπτικού περιεχομένου- φιλομνημονιακής πολιτικής, δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι στην πραγματικότητα αντί για την δική τους δικαίωση προετοιμάζεται το έδαφος για την μοναδική Πολιτική Δύναμη, η οποία δεν μάσησε τα λόγια της και συνεχίζει να τηρεί μια πραγματική αντιμνημονιακή στάση, με αποτέλεσμα να αντλήσει έμψυχο υλικό τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και απ’ αυτούς στο επόμενο χρονικό διάστημα. Ο λόγος είναι ότι μια Χώρα και ένας Λαός είναι σε θέση να αντέξουν την απώλεια της κυριαρχίας και της ευημερίας μέχρι ενός σημείου, το οποίο αποτελεί και την «κόκκινη γραμμή». Όταν ο Ελληνικός Λαός συνειδητοποιήσει ότι το πείραμα του ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε παταγωδώς και ότι η φτωχοποίηση του Τόπου αντί να μειωθεί, έστω και ελάχιστα, αυξάνεται με ολοένα και πιο γοργούς ρυθμούς, τότε θα εναποθέσει τις ελπίδες του σ’ έναν άλλο «αδοκίμαστο» Πολιτικό Φορέα για να τα καταφέρει εκεί που ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε.  
Το ότι ο Φορέας αυτός είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ φαίνεται από τα λόγια άλλων. Άμεσα, το είπαν ο Κρούγκμαν και ο Τσόμσκυ, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου (όπως το αντιλαμβάνονται αυτοί) για το ενδεχόμενο της τεράστιας ενίσχυσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Έμμεσα, το λένε ακόμη περισσότεροι. Όπως και να έχει, το συμπέρασμα στο οποίο φτάνουν έχει ως κοινό παρονομαστή την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.  
Επειδή, λοιπόν, η Φύση απεχθάνεται το κενό, το ίδιο ισχύει και για την Πολιτική. Όσοι θεωρούν ότι η διαφαινόμενη οριστική υποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει τους Έλληνες εκείνους, οι οποίοι τον κατέστησαν πλειοψηφικό κόμμα, πίσω στους φορείς αυτούς που θεωρούν το Μνημόνιο ως «μοιραίο», «αναγκαίο κακό», αλλά και ως «ευκαιρία για τον Τόπο», πλανώνται πλάνην οικτράν. Κανένας Έλληνας δεν δέχεται ως τετελεσμένο ό,τι έχει αρνητικό χαρακτήρα και υποβαθμίζει την ζωή του. Αυτό που θα συμβεί θα είναι η περιστασιακή πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ να αναζητήσει άλλη πολιτική έκφραση, που θα φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης του και θα λειτουργήσει ως Νέμεση Δικαιοσύνης απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους και τους ελληνόφωνους συνεργάτες τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα φύγει, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα έρθει, η Ελλάδα θα νικήσει, ο Λαός θα είναι Ελεύθερος! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!   Γιώργος Μάστορας

«Σεισμός» στο πολιτικό σκηνικό: Υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Θανάσης Χειμωνάς!

Θα μπορούσε να είναι «το κρύο ανέκδοτο της ημέρας», αλλά αποτελεί είδηση όσο απίστευτο κι αν ακούγεται. Ο λόγος για την υποψηφιότητα του… Θανάση Χειμωνά για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Για όσους δεν γνωρίζουν την περίπτωση του, πρόκειται για έναν αποτυχημένο πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος διακρίνεται από το σκουλαρίκι που κοσμεί το αριστερό αυτί του. Για το πόσο «σοβαρή» είναι η υποψηφιότητά του, παραθέτουμε κάποια αποσπάσματα από όσα  έγραψαν για την περίπτωσή του «Τα Νέα»:
«Με την υποψηφιότητά του ο Χειμωνάς τρολάρει το κόμμα του. Και μόνη η δυνατότητα μιας τέτοιας υποψηφιότητας λέει πολύ περισσότερα για το κόμμα παρά για τον υποψήφιο. Για να το πούμε διαφορετικά, το ερώτημα είναι αν μπορεί κανείς να μην τρολάρει ένα κόμμα με τέτοιο θανάσιμο δείκτη κατά κεφαλήν δελφίνων... Αν ήθελε κανείς να τρολάρει το τρολ, θα έλεγε ότι η υποψηφιότητα Χειμωνά αντανακλά κάπως αυτές τις υπαρξιακές εκκρεμότητες. Είναι μια λοξή επιβεβαίωση του τι δεν είναι πια το ΠΑΣΟΚ».
Θα λέγαμε ότι με μια τέτοια υποψηφιότητα το ΠΑΣΟΚ κοντράρει στα ίσια την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη στην έκφραση σοβαρότητας και την εκφορά νηφάλιου πολιτικού λόγου. Αν μη τι άλλο, η Ιστορία τιμωρεί με τον πιο εκδικητικό τρόπο ένα ετοιμοθάνατο κομματίδιο που προξένησε αμέτρητα δεινά στον Τόπο. Ακόμη κι αν αυτή η εκδικητική τιμωρία φέρνει την μάσκα ενός τύπου, ο οποίος κέρδισε τα 15 λεπτά της δημοσιότητας που του αναλογούν με το να ζητεί να βγει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός νόμου και με τις χυδαιότητες που εκσφενδόνισε μέσω του διαδικτύου σε μια γυναίκα η οποία έκανε το μέγιστο σφάλμα να του κάνει κριτική για τα γραφόμενά του. Μετά τον Βαρουφάκη, φαίνεται ότι οι θεατρικές επιθεωρήσεις του επόμενου καλοκαιριού έχουν βρει και άλλον πρωταγωνιστή… Γιώργος Μάστορας
FREE HELLAS web Radio
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7973062530246529262

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item