Widgets

Ο μόνος ρατσισμός στην Ελλάδα είναι εναντίον των Ελλήνων: Λέμε ΟΧΙ!


Προεκλογικώς ο Σύριζα υποσχόταν προς τους λαθρομετανάστες ότι θα κλείσει τα κέντρα κρατήσεως, θα τους απελευθερώσει και πάλι στις υποβαθμισμένες γειτονιές των Ελλήνων. Στους Έλληνες από την άλλη υποσχόταν ότι θα... σκίσει το μνημόνιο και θα καταργήσει όλα τα μνημονιακά μέτρα με «ένα νόμο και ένα άρθρο».

Οι Έλληνες προ της 25ης Ιανουαρίου ήξεραν μονάχα την κατάσταση που βίωναν υπό την διακυβέρνηση των ληστρικών συμμοριών, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ενίοτε με την συνδρομή πρόθυμων υποστηλωμάτων, όπως το κόμμα Καρατζαφέρη και το κόμμα Κουβέλη. Η πραγματικότητα αυτή στο οικονομικό πεδίο ήταν η συνεχής επέκταση της λιτότητας και οι κινήσεις αβρότητας προς τους διεθνείς τοκογλύφους, με τα λεφτά και τον πόνο των Ελλήνων. Στο πεδίο της διαχείρισης του λαθρομεταναστευτικού προβλήματος , η πάγια τακτική ήταν οι προσπάθειες να κατηγορηθούν οι Έλληνες για «ρατσισμό», επειδή δεν ήθελαν την υποβάθμιση του βιωτικού τους επιπέδου, της γειτονιάς τους, επειδή δεν ήθελαν την εγκληματικότητα έξω από την πόρτα του σπιτιού τους.

Η 25η Ιανουαρίου πέρασε και εν τέλει έχουμε μία νέα κυβέρνηση Σανέλ, την οποία οι Έλληνες τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, γνωρίζοντας ότι υπάρχει μία σαφέστατη διαφωνία της λαϊκής βούλησης με την μεταναστευτική πολιτική της κυβερνήσεως. Από την μία όμως η λαχτάρα να ξεφορτωθούν τις εγκληματικές γαλαζοπράσινες συμμορίες και από την η ελπίδα ότι μπορούν να γίνουν αλλαγές στην οικονομική πολιτική, οδήγησαν τους Έλληνες να δείξουν ανοχή στην συγκυβέρνηση.

Στις 50 ημέρες που έχουν περάσει από την ανάληψη των καθηκόντων από τους νέους υπουργούς, φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι προεκλογικές υποσχέσεις του Σύριζα έναντι των Ελλήνων έχουν ματαιωθεί οριστικώς και αμετακλήτως. Ανερυθρίαστα το δήλωσε ο Βαρουφάκης από την λίμνη Κόμο ότι «η νέα ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να καθυστερήσει την εφαρμογή κάποιων προεκλογικών εξαγγελιών». Από την άλλη μεριά οι υποσχέσεις έναντι των λαθρομεταναστών, έως τώρα τηρούνται στο ακέραιο. Εν μία νυκτί άρχισαν να κλείνουν τα κέντρα κράτησης και οι Έλληνες είδαν με φρίκη τα λεωφορεία να ξεφορτώνουν στην Ομόνοια στίφη παρανόμων μεταναστών.

Η νέα υπουργός, αρμόδια για την μεταναστευτική πολιτική, δήλωσε μάλιστα ότι η κυβέρνηση πρόκειται να νοικιάσει μέχρι και διαμερίσματα για τους «κακόμοιρους οικονομικούς μετανάστες». Κούνησε, μάλιστα, και το δάκτυλο στους Έλληνες λέγοντας ότι αν τους ενοχλούν οι λαθρομετανάστες, τότε μπορεί να τους πάρει στο Υπουργείο. Αυτό, βεβαίως, θύμισε τον υπόδικο συνδικαληστή του Σύριζα, Φωτόπουλο, ο οποίος έλεγε να πιούν «ξυδάκι» όποιοι διαφωνούν με τις αναγκαστικές επιδοτήσεις που θα λαμβάνει η συνδικαλιστική του οργάνωση από τους εργαζομένους. Την ίδια ώρα υπάρχουν Έλληνες που πεινάνε και άλλοι Έλληνες που είναι άστεγοι, όμως ουδείς ασχολείται με αυτούς. Οι αρμόδιοι υπουργοί, αναφερόμενοι στους λαθρομετανάστες, προαναγγέλλουν ότι θα τους βοηθήσουν να βρουν δουλειές. Την ίδια ώρα υπάρχουν πάνω από 1,5 εκ. Έλληνες άνεργοι, όμως ουδείς ασχολείται με αυτούς.

21 Μαρτίου παγκόσμια μέρα κατά του ρατσισμού και ποια πιο ταιριαστή ημέρα, άραγε, για να καταγγείλει κανείς τον φριχτό ρατσισμό και τις διακρίσεις που βιώνουν οι Έλληνες μέσα στην ίδια τους την χώρα. Δεν πρόκειται για «πρόκληση» όπως ισχυρίζονται οι έμμισθοι και επαγγελματίες του «αντιρατσισμού», που τσεπώνουν χιλιάδες ευρώ από την Μέρκελ για να υβρίζουν την Χρυσή Αυγή και εκατομμύρια ευρώ από τους διεθνείς τοκογλύφους για να προωθούν την παγκοσμιοποίηση και τον πολυφυλετισμό. Είναι απλώς η βούληση ενός ολόκληρου Λαού για Ελπίδα, Αξιοπρέπεια και Ζωή, είναι απλώς η απαίτηση των Ελλήνων για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες.

Πεδίον δόξης λαμπρόν, λοιπόν, για «αντιφασίστες» - «δημοκράτες» - «αντιρατσιστές» και «φιλάνθρωπους». Ας κάνουν ένα δημοψήφισμα να ρωτήσουν τον Ελληνικό Λαό τι ακριβώς θέλει. Ας κάνουν ένα δημοψήφισμα, να δούμε πόσο θα σεβαστούν την ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού, πόσο θα καταπιούν τις τοξικές μαρξιστικές ιδεοληψίες τους, ακούγοντας το αποτέλεσμα.

Στην χώρα που ο κάθε παράνομος, λαθραίος μετανάστης μπορεί να κερδίζει της ες αεί νομιμοποίηση και παραμονή του καταγγέλλοντας ψευδώς ότι τον εξύβρισε ένας Έλληνες, δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο για οποιονδήποτε άλλο «ρατσισμό», πέραν από τον ρατσισμό και τις διακρίσεις που βιώνουν οι Έλληνες μέσα στην ίδια τους την χώρα. Γι’ αυτό διαδηλώνουμε, συγκεντρωνόμαστε και διατρανώνουμε το φρόνημά μας:

Όταν το αντεθνικό Κράτος αδιαφορεί προκλητικά μπροστά στην εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού, ενώ ταυτόχρονα σπαταλά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για την προνομιακή μεταχείριση των λαθρομεταναστών.

Όταν τα φιλελεύθερα και μαρξιστικά κόμματα βαφτίζουν την εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών ως «φιλοξενία και ένταξη στην ελληνική κοινωνία».

Όταν οι παρακρατικές συμμορίες της Αριστεράς προχωρούν σε επιδρομές μαζί με λαθρομετανάστες, τρομοκρατώντας απροστάτευτους Έλληνες και Ελληνίδες υπό την ανοχή των αστυνομικών αρχών.

Όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης βομβαρδίζουν το Λαό μας με ενοχικά «ρατσιστικά» σύνδρομα, αρνούμενα να αναγνωρίσουν στους Έλληνες το δικαίωμα να αντιδρούν στην ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας.

ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ

Ενάντια στην λαθρομετανάστευση και κατά της μεταναστευτικής πολιτικής της κυβέρνησης, η οποία την ενθαρρύνει προς όφελος των καπιταλιστών και εις βάρος του Λαού μας!

Σάββατο 21 Μαρτίου, Ώρα 19.00
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Δηλιγιάννη 50 - Σταθμός Λαρίσης    xryshaygh.com

420 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ – ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ Η «ΤΡΥΠΑ» ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!
lathro-elpida
Ενώ συνεχίζεται και αυξάνεται καθημερινά η… προτίμηση των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, από τα θαλάσσια σύνορά μας στο Αιγαίο (με μέσο όρο εισερχομένων 200 με 300 άτομα την ημέρα – και που να καλοκαιρέψει κιόλας…), η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων αφήνει ελεύθερους περίπου 420 λαθρομετανάστες την ημέρα, από τα (πρώην) Κέντρα Κράτησης ολόκληρης της χώρας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος». Οι οποίοι λαθρομετανάστες, παλιοί και νεοεισελθόντες, κατακλύζουν το κέντρο των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης, με ότι συνέπειες (στην εγκληματικότητα και στη δημόσια υγεία…) μπορεί να έχει αυτό.

Την ίδια ώρα, κι ενώ έχει περάσει ενάμιση μήνας από τις πλημμύρες στον Έβρο (αν ήταν αυτή η αιτία…), παραμένει η «τρύπα» στον φράκτη στην περιοχή της Νέας Βύσσας και μόνο τα νερά που εξακολουθούν να κατακλύζουν την περιοχή (που θα υποχωρήσουν σιγά-σιγά…), εμποδίζουν τους επίδοξους λαθρομετανάστες που θέλουν να έρθουν στο «παράδεισο» του Τσιπροκαμμενιστάν, προς δόξαν των… κόκκινων γραμμών του προέδρου Πάνου! ΠΗΓΗ


Διαπίστωση-σοκ: Κυκλοφορούν λαθρομετανάστες με μολυσματικές νόσους, ψυχικές διαταραχές και μεγάλο θυμό μέσα τους!

Μέρα με την μέρα πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι το να αφήνονται στην Ομόνοια οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι ήταν έγκλειστοι στην Αμυγδαλέζα, αποτελεί μεγάλο κίνδυνο τόσο για την δημόσια ασφάλεια όσο και για την υγεία των πολιτών.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ εβδομαδιαίας εφημερίδας «Στην Αμυγδαλέζα, σχεδόν το 30% των κρατούμενων μεταναστών είχαν εντοπιστεί να είναι φορείς του βάκιλου της φυματίωσης, χωρίς οι περισσότεροι από αυτούς να έχουν εξεταστεί περαιτέρω για να διαπιστωθεί αν νοσούν». Μιλώντας, επίσης, στην ίδια εφημερίδα η γενική διευθύντρια των «Γιατρών του Κόσμου», Ευγενία Θάνου, δήλωσε ότι «Εμείς διαπιστώσαμε πολλές δερματοπάθειες και ψυχικές διαταραχές. Δεν αποκλείεται κάποιοι να πάσχουν και από φυματίωση ή άλλες μολυσματικές νόσους, αλλά για να μιλήσουμε με σιγουριά, πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες δεν έγιναν πριν βγουν από τα κέντρα κράτησης».
Ενώ λίγο πιο κάτω υποστηρίζει πως «Βλέπουμε σχεδόν 100 άτομα την ημέρα. Αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι έχουν μεγάλο θυμό μέσα τους». Εύλογα, επομένως, γεννιούνται τα εξής ερωτήματα: α) οι άτυχοι αυτοί άνθρωποι αφέθησαν ελεύθεροι παρά το σοβαρό ενδεχόμενο να πάσχουν από φυματίωση ή άλλες μολυσματικές νόσους. Δεν σκέφτηκαν όσοι πήραν αυτή την απόφαση τι είδους υγειονομική βόμβα είναι αυτή, από την στιγμή που θα έρθουν σε επαφή με χιλιάδες άλλους ανθρώπους;
β) Πολύ χειρότερα, η διευθύντρια των «Γιατρών του Κόσμου» μιλάει για διαπιστωμένες «ψυχικές διαταραχές». Και όμως, άτομα με τέτοιου είδους επικίνδυνα συμπτώματα κυκλοφορούν ανεμπόδιστοι, με κίνδυνο την όποια έξαρση της ψυχικής τους διαταραχής να την πληρώσουν τόσο συμπατριώτες μας όσο και άλλοι αλλοδαποί γ) Η διαπίστωση ότι «έχουν μεγάλο θυμό μέσα τους» κρούει, κι αυτή, τον κώδωνα του κινδύνου, στην διόλου απίθανη περίπτωση αυτός ο θυμός να ξεσπάσει ξαφνικά εναντίον άλλων ανθρώπων.
Η τόσο «ευαίσθητη» σε θέματα ανθρωπισμού Τασία Χριστοδουλοπούλου, αντί να προκαλεί το πανελλήνιο με τις εκ του ασφαλούς δηλώσεις της, ας φροντίσει να πάρει στην οικία της όλους όσοι αφέθησαν ελεύθεροι. Και αν δεν χωράνε, ας συνδράμουν και οι υπόλοιποι «αντιρατσιστές» της πολιτικής και της δημοσιογραφίας.
Όχι, όμως, στα πλαίσια ενός ψευδεπίγραφου «ανθρωπισμού» να αφήνουν ελεύθερους ταλαιπωρημένους ανθρώπους με μεταδοτικά νοσήματα, ψυχικές διαταραχές και πολύ θυμό μέσα τους. Θα είναι οι ηθικοί αυτουργοί για οποιοδήποτε τραγικό περιστατικό μόλυνσης ή βίας συμβεί, με θύματα άλλους ανθρώπους.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Η έννοια του «ξένου» στην αρχαία Ελλάδα και ο ρατσισμός σήμερα


Από την εποχή του Ομήρου ο Έλλην ταξιδιώτης, διερχόμενος από μια άλλη πόλη - χώρα, προσφωνείτο ''ξένος'', στα Ελληνικά εδάφη της άλλης πόλεως από αυτήν που κατοικούσε μονίμως και προστατεύονταν από τον ''ξένιον Δίαν''. Γι’ αυτό και φιλοξενούνταν από τον οικοδεσπότη, του έκαναν τραπέζι, αφού προηγουμένως έκαναν σπονδές στους θεούς και έδιναν τις απαιτούμενες ευχές. Μετά το φαγητό ο οικοδεσπότης, αφού ο ''ξένος'' χόρτασε, τον ρωτούσε από πού έρχεται και ποιος είναι ο προορισμός του. Ο ''ξένος'' είχε την ίδια γλώσσα τα ίδια ήθη έθιμα και πίστευε στους ίδιους θεούς. Αναφέρεται ότι ετυμολογικά για την λέξη ξένος ή ξείνος προέρχονται από την λέξη συν ή ξυν και κοινός. 

Ο εισβολέας, όπως οι Πέρσες, δεν θεωρείτο ''ξένος'' αλλά ''βάρβαρος'', λόγω του ακατανόητου της γλώσσας και των διαφορετικών ηθών και εθίμων. Το θέμα αυτό το καταλαβαίνει κανείς στην επιτύμβια στήλη, στο σημείο όπου έπεσε ο Λεωνίδας με τους τριακόσιους Σπαρτιάτες και τους 700 Θεσπιείς. Η στήλη αυτή γράφει ''ω ξείν' αγγέλειν Λακεδαιμονίοις ότι τήδε κείμεθα τοίς κείνων ρήμασι πειθόμενοι''. Είναι γραμμένη με Ελληνικά γράμματα και απευθύνεται στον Έλληνα διαβάτη με το  ''ξείν''. Το μήνυμα είναι γραμμένο με τρόπο ώστε ο διαβάτης θα αισθανθεί το μεγαλείο της εντολής αυτών που αψήφησαν τον θάνατο για την υπεράσπιση της Πατρίδας τους και να το μεταφέρειΆρα ο διαβάτης είναι διερχόμενος Έλλην και διέπεται από τα ίδια ήθη και έθιμα. 

Ας έλθουμε όμως και στο σήμερα μια που, παρά την απλούστευση της γλώσσης (κακώς κατά την άποψη μου), οι έννοιες παραμένουν οι ίδιες. Όταν κάποιος έχει φιλοξενούμενους και χρειαστεί να κάνει κάτι άλλο, η απάντηση του θα είναι '' δεν μπορώ έχω ξένους στο σπίτι'', αφού οι επισκέπτες του μπορεί να διαμένουν και στην ίδια πόλη και ουδόλως αναφέρεται σε αλλοεθνείς αλλοδαπούς. Προφανώς φυσικά η φιλοξενία θα είναι δυνατή δια πρόσωπα γνωστά του που έρχονται από μακριά, αν υπάρχει η δυνατότητα παραμονής τους λόγω χώρου. 

Το θέμα όμως ξένος έχει καταλήξει σήμερα να θεωρείται ρατσιστικό, ακόμα και με την μη ύπαρξη χώρου (εδάφους υποδοχής) στην Ελλάδα. Αυτό συμβαίνει διότι τους νόμους δεν τους υπαγορεύει η λέξη ήθος - έθιμο ενός έθνους, αλλά την επιβάλει ο ξένος πολυεθνικός δυνάστης που ουδεμία σχέση έχει με την φράση ''ξένιος Ζευς''. 

Κατά πολύ μεταγενέστερος, που απαλλάσσεται λόγω θανάτου του το 1943 της δίωξης λόγω του αντιρατσιστικού, είναι ο μεγάλος εθνικός μας ποιητής Κωστής Παλαμάς. Δυστυχώς δεν διδάσκεται πλέον στα Ελληνικά σχολεία. Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στην Ελλάδα είναι εναντίον των Ελλήνων και τα Ελληνόπουλα πρέπει να αποποιηθούν την Ελληνική παιδεία, μια που πρέπει να ξεχάσουν τις έννοιες ''Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια'', που αποτελούν τους θεμελιώδεις λίθους της Ελληνικής κοινωνίας. Να δεχθούν μοιρολατρικά τον μαρασμό και τη φτώχεια. Το γιατί πέθανε εγκαίρως ο εθνικός μας ποιητής και απέφυγε έτσι την ποινική, δίωξη, όπως και γιατί δεν διδάσκεται, θα μας το πουν δύο μικρά αποσπάσματα του και μια δήλωση του.

ΟΙ  ΛΥΚΟΙ
Βοσκοί στην μάντρα της πολιτείας οι λύκοι. Στα όπλα ακρίτες, μακρυά οι φαύλοι και οι περιττοί. 
καλαμαράδες και δημοκόποι και μπολσεβίκοι. Για λόγους άδειους ή για έργα του ολέθρου βαλτοί 

...από τον ΔΩΔΕΚΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ
Και χορό τριγύρω σου θα στήσουν, με βιολιά και με ζουρνάδες
Γύφτοι Εβραίοι Αράπηδες Πασάδες.
Και τα γόνατα τους θα λυγίσουν ο τρανοί σου.
Και θα γίνουν των ραγιάδων οι ραγιάδες.

...και μια δήλωσή του:
O ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΟΣ  ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ 

Ι.Ιωαννιδης -Τ.Ο Θεσσαλονίκης


Η συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής για την λαθρομετανάστευση - ΒΙΝΤΕΟΠαρακολουθήστε την Συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής από το Web TV της ΝΕΡΙΤ σχετικά με το φλέγον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης από το ξενοδοχείο Savoy στον Πειραιά. 

Κεντρικοί ομιλητές: Ηλίας Παναγιώταρος (Βουλευτής Β΄ Αθηνών), Αρτέμης Ματθαιόπουλος (Βουλευτής Σερρών). Θα μιλήσουν βουλευτές και ευρωβουλευτές του Κινήματος.

Οι Συναγωνιστές βουλευτές Μιχάλης Αρβανίτης, Αντώνης Γρέγος, Νίκος Μίχος και Ελένη Ζαρούλια δεν μπορούν να παρευρεθούν, καθώς τελούν υπό καθεστώς πολιτικής ομηρείας λόγω των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης συμμετοχής σε κομματικές εκδηλώσεις, εκφοράς δημοσίου λόγου και κατ΄ οίκον περιορισμού. xryshaygh.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκατοντάδες Εθνικιστές στην συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής για την λαθρομετανάστευση - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Ελεύθεροι αφήνονται και οι λαθρομετανάστες από το Παρανέστι Δράμας: Επόμενος προορισμός η Ομόνοια

Ελεύθεροι αφήνονται και οι λαθρομετανάστες από το Παρανέστι Δράμας: Επόμενος προορισμός η Ομόνοια

Σταδιακά αφήνονται ελεύθεροι οι λαθρομετανάστες από το Κέντρο Κράτησης Παρανεστίου Δράμας. Σχεδόν είκοσι άτομα κάθε ημέρα, με τον αριθμό τους να έχει ξεπεράσει ήδη τα τριακόσια άτομα, από τα περίπου εξακόσια του κέντρου, τα οποία με το τρένο κατευθύνονται προς τα μεγάλα αστικά κέντρα, αφού έχουν πάρει τα απαραίτητα έγγραφα.

Τα Κέντρα Κράτησης, τα οποία είχαν διαφημιστεί από την προηγούμενη συγκυβέρνηση ως η λύση του προβλήματος, αλλά και ως ένα ενδιάμεσο στάδιο πριν την απέλαση των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, εκ των πραγμάτων αποδείχτηκε, ότι ήταν ένα ημίμετρο. Μοναδικός στόχος της συγκυβέρνησης ήταν να ξεγελάσει τον Ελληνικό λαό, δείχνοντας πως ασχολείται με το πρόβλημα και προωθεί την λύση του.

Τα Κέντρα Κράτησης ήταν μόνο ένα κομμάτι από της απίστευτης προπαγανδιστικής εκστρατείας των σαμαροβενιζέλων. Με απειροελάχιστες εξαιρέσεις εκείνους που έφυγαν εθελουσίως, η προηγούμενη συγκυβέρνηση δεν απέλασε κανέναν, πολλώ δε μάλλον δεν έλυσε το πρόβλημα.

Υπενθυμίζουμε ότι γι’ αυτήν την προπαγανδιστική εκστρατεία δαπανήθηκαν εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να κατασκευαστούν οι υποδομές για την στέγαση των αλλοδαπών, καθώς και για την μετακίνησή τους από τα νησιά του Αιγαίου και τα αστικά κέντρα στα Κέντρα Κράτησης.

Η παρούσα συγκυβέρνηση συνεχίζει την ίδια κατ’ ουσίαν πολιτική, όχι με συντηρητικό πρόσημο, αλλά με δήθεν προοδευτικό και ψευτοανθρωπιστικό, αφήνοντάς τους ελεύθερους να κινούνται μέσα στην πατρίδα μας. Και όλα αυτά, την στιγμή που τα δυτικά μας σύνορα αποτελούν ένα αδιαπέραστο τείχος, κρατώντας τους αλλοδαπούς στην χώρα μας, ενώ τα ανατολικά και βόρεια σύνορά μας είναι ξέφραγο αμπέλι και μπορεί να εισέρχεται ο πάσα εις. xryshaygh.com


Γ. Επιτήδειος: Η λαθρομετανάστευση υποβοηθά την τρομοκρατία - BINTEO


Στα πλαίσια της συζήτησης "Σχέσεις μεταξύ της ΕΕ και του Συνδέσμου των Αραβικών Κρατών και συνεργασία στον τομέα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας" στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, παρενέβη και έθιξε την ασύμμετρη απειλή που καλείται να αντιμετωπίσει η ΕΕ, την λαθρομετανάστευση δηλαδή.

Ακολουθεί η ομιλία
"Κυρία Πρόεδρε, η σοβαρή απειλή που συνιστούν για την Ευρωπαϊκή Ένωση οι πολεμικές δραστηριότητες των τζιχαντιστών του ISIS και τα εγκλήματα που διαπράττουν όχι μόνο σε χώρες της Μέσης Ανατολής, αλλά και σε χώρες της Ευρώπης, μας επιβάλλουν την άμεση και στενή συνεργασία με τις χώρες του Αραβικού Συνδέσμου που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την τρομοκρατία.

Πρέπει πάση θυσία να αποτρέψουμε την άφιξη των τρομοκρατών στην Ευρώπη. Η Ιταλία, κυρίως, λόγω εγγύτητας προς τη Λιβύη, αλλά και η Ελλάδα και η Ισπανία, είναι ιδανικοί τόποι προορισμού των τρομοκρατών. Όπως ξέρετε στις χώρες αυτές καταφθάνει κάθε μέρα μεγάλος αριθμός παρανόμων μεταναστών. Άρα λοιπόν τα δρομολόγια κινήσεως και οι ακτές αποβιβάσεώς τους είναι γνωστά στους παράνομους διακινητές και μπορούν άνετα να αξιοποιηθούν.

Συνήθως οι τρομοκράτες φθάνουν σε μικρές ομάδες, συναντούν πυρήνες που ήδη έχουν φθάσει στις χώρες αυτές, συντονίζονται, και μπορούν να προκαλέσουν χάος προσβάλλοντας διαφόρους στόχους.

Τελειώνω λέγοντας τη χαρακτηριστική δήλωση του εξαδέλφου του Καντάφι, ο οποίος σε βρετανικό blog είπε ότι ανάμεσα σε χίλιους παράνομους μετανάστες 10 έως 50 είναι τρομοκράτες. «Σε ένα έως δύο χρόνια θα έχετε μία νέα 11η Σεπτεμβρίου». xryshaygh.com

Παρέμβαση Λάμπρου Φουντούλη για τον κίνδυνο των Τζιχαντιστών - ΒΙΝΤΕΟΠαρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο, έκανε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης, σχετικά με τον κίνδυνο από την εξάπλωση του Ισλαμικού Χαλιφάτου. Αφορμή, αυτή τη φορά, οι απαγωγές εκατοντάδων Ασσυρίων από τους μαχητές του Χαλιφάτου. Πέρα από την ξεκάθαρη καταδίκη των πρακτικών των Τζιχαντιστών, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με το ενδεχόμενο επέκτασης της δράσης τους στην Ευρώπη. Τέλος, θύμισε σε όλους ποιοί είναι οι πραγματικοί υπεύθυνοι για αυτήν την τραγωδία, οι Η.Π.Α. και τα πειθήνια όργανα τους. 


Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της παρέμβασης:
"Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, Για μια ακόμα φορά συζητούμε και καλούμαστε να ψηφίσουμε για να καταδικάσουμε τις  ωμότητες του Ισλαμικού χαλιφάτου. Την προηγούμενη φορά ήταν εναντίον των Κούρδων, τώρα εναντίον των Ασσυρίων. Την επόμενη εναντίον ποιών θα είναι;

Με ψηφίσματα και ευχολόγια δεν αντιμετωπίζεται ο θρησκευτικός φανατισμός και η μισαλλοδοξία. Δυστυχώς πολύ φοβάμαι πως την επόμενη φορά το ψήφισμα θα αφορά εγκλήματα που το χαλιφάτο θα έχει διαπράξει εντός του ευρωπαϊκού εδάφους. Με τις πολιτικές που ακολουθούνται σήμερα, ουσιαστικά ανοίγουμε τις πόρτες Ευρώπης στους Τζιχαντιστές. Όμως δεν έχουν όλες χώρες της Ένωσης την ίδια ευθύνη γι’ αυτό.
Δεν υποστήριξαν όλες οι χώρες την ανόητη επεκτατική πολιτική των Αμερικανών, που ήταν εκείνη που δημιούργησε το κατάλληλο περιβάλλον για να αναπτυχθεί το χαλιφάτο. Δεν επιδίωξαν όλες οι χώρες την ανατροπή κυβερνήσεων για την εξυπηρέτηση δικών τους συμφερόντων. Καλύτερα λοιπόν να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, καθώς επίσης να σταματήσουν να παριστάνουν τον παγκόσμιο χωροφύλακα, πριν να είναι πολύ αργά." xryshaygh.com

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

shmaia 2
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Η κ. Α. Ψαρούδα-Μπενάκη, αναφερόταν, μεταξύ άλλων, απευθυνόμενη στον κ. Παπούλια στις 8-2-2005: «Τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της Εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν, χάριν της ειρήνης και της ευημερίας και της ασφάλειας στην διευρυμένη Ευρώπη. Τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά ίσως και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες, πέραν των γνωστών και καθιερωμένων, και πάντως η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης».

Ο κ. Παυλόπουλος απευθυνόμενος, μόλις προχθές, 13-3-2015 στον κ. Παπούλια, ανέφερε μεταξύ άλλων : «….και πιστεύω ότι αντιλαμβανόμαστε όλοι αυτή τη στιγμή, πως ο αγώνας που δίνει η Ελλάδα για το λαό της, δεν είναι μόνο για το λαό της κ. πρόεδρε· είναι για την ίδια την Ευρώπη. Δίνοντας αυτό τον αγώνα υπερασπιζόμαστε τις αρχές και τις αξίες της Ευρώπης……»

Το σημερινό πολιτικό σημείωμα ξεκινά με δύο αποσπάσματα, χρονικής διαφοράς μεταξύ τους, κάτι περισσότερο από δέκα έτη, αλλά χωρίς να έχουν, μεταξύ των, ουσιώδης διαφορές. Σχεδόν ίδια και απαράλλακτα. Δεν είχα σκοπό να παρακολουθήσω το τελετουργικό της ορκωμοσίας του νέου ΠτΔ καθώς και την αλλαγή φρουράς στο Μέγαρο του Διαδόχου, αλλά περισσότερο «έκατσα» για να καμαρώσω τους βουλευτές μας, εντός του κοινοβουλίου. Τους Έλληνες Εθνικιστές.   

Έτσι «έπιασα» και τον κ. Παυλόπουλο να αναφέρει τα προαναφερθέντα. Καμία δικαιολογία δεν έχουμε ως λαός. Μας προειδοποίησαν δέκα χρόνια πριν, οι τότε ολετήρες του Έθνους, αλλά μας τα ξανά-υπενθυμίζουν και σήμερα, οι τωρινοί ολετήρες. Αλλά εμείς δε δώσαμε την απαραίτητη προσοχή σ’ αυτό που παιζόταν τότε στους δέκτες μας και το οποίο έμοιαζε να βγάζει «μάτι», αλλά και δεν ξέρω πόσοι είδαν και κατάλαβαν τα χθεσινά λεγόμενα του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας. Από τη μεταπολίτευση και έκτοτε άρχισε σιγά- σιγά η μετάλλαξή μας, προς το χειρότερο. 

Ουδέποτε  θελήσαμε  να διακρίνουμε την αλλαγή που υπεστήκαμε, πρώτα ως Έθνος και ύστερα ως άτομα. Είχαμε στραβωθεί ολοκληρωτικά από την φαντεζί κοσμοπολίτικη ζωή. Πέσαμε μόνοι μας στην παγίδα του εύκολου πλουτισμού, που μας προσφέρονταν απλόχερα, από τους σημερινούς δυνάστες μας. Κάναμε στην πάντα αρχές και αξίες, οι οποίες διατηρούσαν το Έθνος μας και τη φυλή μας, στο διάβα των αιώνων. Απ’ την άλλη θεωρούνταν αρκετά παρωχημένο για μας τους νεοέλληνες να ακούμε φωνές, σαν της Χρυσής Αυγής, και όχι μόνο, που προειδοποιούσαν από τότε για το επερχόμενο κακό. Θεωρούσαμε τους Χρυσαυγίτες ως ναζιστές, φασίστες, μπαχαλάκηδες, ότι δεν ήταν «καλαίσθητοι»  ή ότι δεν συμβάδιζαν με τα άθλια πρότυπα των «αξιών» εκείνης της εποχής.

Να όμως που στα δέκα αυτά έτη εξακριβώθηκε, ιδίοις όμμασι, πόσο δίκιο είχε η «ναζιστική» Χρυσή Αυγή, αλλά και που εξακολουθεί να δικαιώνεται σε καθημερινή βάση με τον ποιο σκληρό τρόπο· με τα χειρότερα να έπονται. Βέβαια, όταν το εγκατεστημένο πολιτικό σύστημα αιφνιδιάστηκε από την είσοδο των Ελλήνων Εθνικιστών στη βουλή, κάτι έπρεπε να κάνει, για να μπορέσει να ολοκληρώσει το «έργο» του, για χάριν της Ευρώπης!!!  Έτσι ξεκίνησαν οι διώξεις για τους Έλληνες Εθνικιστές, μαζί βέβαια με την κρατική, και όχι μόνο, προπαγάνδα να είναι πανταχού παρούσα.

Έλα όμως που ΠΑΡΟΥΣΑ είναι και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για το καλό, πρωτίστως, της ΕΛΛΑΔΟΣ!

(ΥΓ): Κατά τον κ. Παυλόπουλο η Ελλάδα και ο λαός της, δεν αποτελούν ένα σύνολο; ethnikismos.net


Η αθεϊστική αριστερά και το ΙσλάμΗ αθεϊστική αριστερά και το Ισλάμ

Η Αριστερά ήταν ανέκαθεν στην πρώτη γραμμή στον αγώνα κατά της θρησκείας. Οι αριστεροί φιλόσοφοι προπαγάνδισαν και μεταλαμπάδευσαν τον σύγχρονο αθεϊσμό και έδωσαν ιδεολογική και πολιτική έμφαση στην εξάλειψη της θρησκείας. Ο Καρλ Μαρξ στο βιβλίο του «Κριτική στην Φιλοσοφία του Δικαίου του Hegel» (Zur Kritik der Hegelschen Rechtsphilosophie) αναφέρει ότι «η κριτική στην θρησκεία είναι η προϋπόθεση όλων των επικρίσεων». Η θρησκεία κατά τον Μαρξ είναι ιδεολογία και ένα προϊόν της προβολής των ανθρωπίνων δυνατοτήτων και επιθυμιών. Είναι όπως έχει πει πολύ εύγλωττα το «όπιο του λαού» που αποπροσανατολίζει τους ανθρώπους από τα πραγματικά τους προβλήματα.Επομένως στόχος της Αριστεράς είναι η καταπολέμηση και κατάργηση της θρησκείας.

Πολλοί ορθόδοξοι μαρξιστές πολέμησαν με αιμοσταγείς πράξεις και έργα την θρησκεία και την θρησκευτική χειραφέτηση και προσπάθησαν να την εξολοθρεύσουν στις κομμουνιστικές τους δικτατορίες. Όλα αυτά όμως άλλαξαν μετά την πτώση και διάλυση των κομμουνιστικών κομμάτων την δεκαετία του 1990 και με την άνοδο και επιθετικότητα του Ισλάμ που ξεκίνησε την ίδια εποχή και συνεχίζεται μέχρι των ημερών μας. Οι Αριστεροί μετέβαλλαν την στάση τους έναντι θρησκευτικών δογμάτων και ομάδων και άρχισαν να δείχνουν αμέριστη αλληλεγγύη προς αυτούς. Περιέργως όμως αυτή η αλληλεγγύη δεν ισχύει τόσο για τους Χριστιανούς ή άλλα θρησκευτικά δόγματα, αλλά ισχύει πρωτίστως και κυρίως για τους Μουσουλμάνους.

Παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια μια αριστερή «κατανόηση» για το Ισλάμ, για μια θρησκεία δηλαδή που έρχεται σε πλήρη και καθολική αντίθεση με την φιλοσοφία και ιδεολογία του Μαρξισμού όσο καμία άλλη θρησκεία. Φαίνεται να έχει εξαφανιστεί από την Αριστερά όλο το δυναμικό της κριτικής σκέψης που είχε προκύψει από τον αριστερό αθεϊσμό και την κριτική της θρησκείας. Απτό παράδειγμα για τα ανωτέρω είναι η αμέριστη υποστήριξη της ελληνικής Αριστεράς στην ανέγερση του ισλαμικού τεμένους στην καρδιά της Αθήνας και η ισλαμολαγνεία μέχρι παρεξηγήσεως των στελεχών αυτής της παράταξης. Αυτό είναι κάτι το τελείως αντιφατικό με την μαρξιστική ιδεολογία, με την αθεϊστική και την αντιθρησκευτική βάση της φιλοσοφίας της Αριστεράς.

Εκείνο που επίσης είναι αντιφατικό, ίσως και παράλογο, και χρήζει περαιτέρω ψυχιατρικής διερεύνησης είναι ότι η Αριστερά επιζητεί και μερικές φορές εκλιπαρεί την συμμαχία με το Ισλάμ, εκδηλώνοντας ένα κοινό μέτωπο κατά των Εθνικιστών και Πατριωτών, ξεχνώντας βέβαια ότι το Ισλάμ συγκαταλέγει στους μεγαλύτερους εχθρούς του την άθεη Αριστερά.

Αν η ελληνική Αριστερά δεν θέλει να χάσει την όποια εναπομείνασα αξιοπιστία της, τότε θα πρέπει να προβληματιστεί σχετικά με τις φιλοσοφικές της ρίζες και να αντιπροσωπεύσει τις αθεϊστικές της πεποιθήσεις όχι μόνο έναντι των άλλων θρησκειών, όπως πράττει, αλλά και έναντι του εγκληματικού Ισλάμ.

Γ. Λιναρδής

xryshaygh.com

ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ «ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ»… «ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ»

shmaia

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας

Η κοινωνία θα πρέπει επιτέλους να σταματήσει να μαθαίνει όσα θέλει η αριστερίστικη προπαγάνδα, πρέπει να σταματήσει να ζει με την ανοχή και την υποβάθμιση που επιθυμούν να ζει οι επαγγελματίες αλληλέγγυοι των ΜΚΟ με τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που εισπράττουν από κρατικές επιχορηγήσεις, και να μάθει να ξεχωρίζει τι είναι πραγματικότητα και τι «ρατσισμός».

Ας μιλήσουμε για πραγματικότητα…
Ας αναφερθούμε σε μια Ασιατική χώρα όπως το Μπαγκλαντές.
Το Μπαγκλαντές έχει έκταση περίπου όσο η Ελλάδα,
μπορείτε να φανταστείτε τι πληθυσμό έχει;
160+ εκατομμύρια!

Οι πολίτες της χώρας αυτής πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα όπως συμβαίνει στις λοιπές Ασιατικές και Αραβικές χώρες.
Ένα μικρό παράδειγμα είναι η Ινδία που έχει 1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ και ΔΙΑΚΟΣΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ πολίτες, δηλαδή εκατό εκατομμύρια λιγότερο από την Κίνα, ενώ το 2025 η χώρα θα ξεπεράσει τον πληθυσμό της Κίνας…

Ανάλογο πληθυσμό έχουν και οι υπόλοιπες χώρες, από όπου προέρχονται οι λαθρομετανάστες
που εισβάλουν στην Ελλάδα:
Πακιστάν 170.000.000,
Ιράν 70.000.000
Αίγυπτος 60.000.000
Αφγανιστάν 35.000.000
Μαρόκο 35.000.000
Αλγερία 32.000.000
Ιράκ 30.000.000
Συρία 20.000.000

Οι ρυθμοί γεννήσεων όσων προέρχονται από τις παραπάνω χώρες και ζουν στην Ευρώπη έχουν ποσοστό ανά οικογένεια 8.6%. Οι Ευρωπαίοι ανά οικογένεια έχουν 1.6%, όταν το 2.1% είναι το ελάχιστο ποσοστό γεννήσεων ανά οικογένεια για να παραμείνει ζωντανό ένα έθνος.

Αυτό σημαίνει πως η Ελλάδα και οι Ευρωπαίοι βρίσκονται υπό εξαφάνιση, όταν παράλληλα όσοι έρχονται από αυτές τις χώρες πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα, όχι μόνο στις χώρες τους αλλά και μέσα στην Ελλάδα και την Ευρώπη, επιβαρύνοντας την οικονομία της χώρας, αφού και υπερπληθώρα από φθηνά εργατικά χέρια προσφέρουν και τα χρήματα τους δεν τα δηλώνουν αλλά τα στέλνουν έξω και φυσικά ουδείς τους πληρώνει φόρους η ασφαλιστικές εισφορές, ενώ όταν ασθενούν, επιβαρύνουν το σύστημα υγείας, χρεώνοντας το με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ τα οποία πληρώνουμε ξανά εσείς κι εγώ!

Η υπερπληθώρα εργατικών χεριών στο μεταξύ αυξάνει την όρεξη όλων όσων θέλουν να εκμεταλλευτούν τις νέες συνθήκες προς όφελός τους, μειώνοντας την αγορά εργασία αλλά και τον προασφερόμενο μισθό. Δεν θέλει πολλή σκέψη για να κατανοήσει κανείς πως αν συνεχιστεί αυτή η πολιτική «ανθρωπιάς» και «αντιρατσισμού» προς τους λαθροειβολείς, σε συνδυασμό με την δήθεν ανθρωπιστική βοήθεια, τους δίνει ακόμα μεγαλύτερες βάσεις και δυνατότητες να αναπτύσσονται και να πολλαπλασιάζονται με ακόμα μεγαλύτερο ρυθμό, ενώ ταυτόχρονα προσκαλούν και άλλους από τις χώρες τους «στην γη της επαγγελίας».

Αυτό συνεπάγεται πως σε λίγα χρόνια θα αποτελούμε οικτρή μειονότητα έναντι αυτών που θα έχουν κυρίαρχο ρόλο, γιατί ο πληθυσμός αποτελεί δύναμη εξουσίας, ενώ η πρόθεση των επαγγελματιών «αλληλέγγυων» είναι όλοι αυτοί να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου, κάτι που θα αλλοιώσει εντέλει την πραγματική πολιτική βούληση του λαού. Στις χώρες τους, τώρα, αυτοί οι λαοί είναι ξενόφοβοι και φανατικοί με φλογερό μίσος για οτιδήποτε διαφορετικό, κάτι το οποίο έχει καταγραφεί και αποτυπωθεί στις ληστείες που πράττουν εις βάρος πολιτών στην Ελλάδα, όπου βασανίζουν ή μαχαιρώνουν με το πιο βάρβαρο τρόπο τα θύματά τους.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας, για εκατοντάδες χρόνια, δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στους κώδικες της ενδυμασίας, της συμπεριφοράς τους ή στον τρόπο ζωής τους! Τους Χριστιανούς, δε, στις χώρες τους, τους εκδιώκουν με τον χειρότερο τρόπο. Ούτε σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το γεγονός να επιτραπεί στους Χριστιανούς της Συρίας ή του Ιράκ, σήμερα, να κάνουν μια δημόσια προσευχή όπως απαιτούν να κάνουν όλα τα Μουσλίμ στην Ευρώπη!

Έχετε σκεφτεί όμως γιατί στις Ευρωπαϊκές κοινωνίες προωθείται τόσο πολύ ο φιλελευθερισμός και η αλληλεγγύη προς τους λαθρομετανάστες από τις Αραβικές χώρες και τις λοιπές μουσουλμανικές χώρες και γιατί οι υπερασπιστές αριστεριστές επαγγελματίες «αλληλλέγγυοι» μιλούν για δήθεν ανθρώπινα δικαιώματα προς αυτούς ενώ ταυτόχρονα σιωπούν ένοχα για τις σφαγές των Χριστιανών στην Συρία, το Ιράκ, την Αίγυπτο από τους Τζιχαντιστές;


Δεν χρειάζεται να είναι κανείς μάντης για ν’ αντιλη­φθεί ότι η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση αλλά και η περίεργη ανοχή που επιδεικνύεται από τις κυβερνήσεις, οδηγεί σταδιακά στην πλήρη αλλοτρίωση της Ευρώπης και στην καταστροφή των εθνών.
Η λαθρομετανάστευση χρησιμοποιείται από τους νεοταξίτες των ΜΚΟ ως γεωπολιτικό όπλο για τη διάσπαση της εθνικής συνοχής κάθε χώρας, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας μας.
Όλη αυτή η «αλληλεγγύη» αποτελεί μέρος ενός σχεδίου για την εξαφάνιση των εθνών της Ευρώπης με βασικότερο γρανάζι τους «κουλτουριάρηδες», «ανοιχτόμυαλους», «φιλάνθρωπους» που έχουν ως βασικό σύνθημα το: «όλοι οι άνθρωποι είμαστε το ίδιο» παραβλέποντας να αναφέρουν οτιδήποτε περί πατρίδας και Έθνους.


Υ.Γ. Όσον αφορά την μπουρδολογία, πως κι εμείς ζούμε σε άλλες χώρες ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, επειδή όσοι έχουμε ζήσει έξω ξέρουμε, για να μείνεις σε μια ξένη χώρα δηλώνεσαι, πληρώνεις στο κράτος ένα σωρό χρήματα από πριν και σου ζητούν ένα σωρό χαρτιά που να αποδεικνύουν πως είσαι από χώρα της Ευρώπης, ενώ οι αρχές ξέρουν τα πάντα για σένα την διεύθυνση σου, την κατάσταση υγείας σου, κάνεις φορολογικές δηλώσεις. 


Ενώ εδώ μιλάμε για ΛΑΘΡΟμετανάστευση που έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο!

Ας είναι καλά η συνθήκη του Δουβλίνου και οι προδότες που την ψήφισαν! Και από κει και πέρα η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να τους κρατήσουμε στην χώρα μας. Ας καταλάβουμε, επιτέλους, πως είναι αυτοσυντήρηση και ΟΧΙ ρατσισμός το ότι η χώρα μας δεν μπορεί πλέον ούτε εμάς να ταϊσει! ethnikismos.net

Αβραμόπουλος: “Αφήστε ελεύθερους όλους τους λαθρομετανάστες” - Ανθελληνική συμμαχία ΝΔ-ΣύριζαΑβραμόπουλος: “Αφήστε ελεύθερους όλους τους λαθρομετανάστες”! Ανθελληνική συμμαχία ΝΔ-ΣύριζαΗ επιβεβαίωση της αντεθνικής συμμαχίας ΝΔ και Σύριζα ήρθε από τις Βρυξέλλες, με τον πολυδιαφημισμένο νεοδημοκράτη επίτροπο για την μετανάστευση Δ. Αβραμόπουλο να απαιτεί την άμεση απελευθέρωση όλων των λαθρομεταναστών από τα κέντρα κράτησης!Τι κι αν ο πρόεδρος της ΝΔ παρίστανε τον οργισμένο προ μιας εβδομάδος, όταν έλαβε δημοσιότητα η διαταγή για να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι λαθρομετανάστες από κέντρα κράτησης και λοιπές κρατικές δομές; Στάχτη στα μάτια της κοινής γνώμης και τίποτα περισσότερο, ήτοι εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού στην οποία άλλωστε ειδικεύονται οι πολιτικάντηδες της ψοφοδεξιάς. Η απόδειξη της απάτης ήρθε τελικά από τις Βρυξέλλες όπου ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δ. Αβραμόπουλος παρουσιάστηκε «βασιλικότερος» των Συριζαίων υπουργών, διακηρύσσοντας μεγαλοφώνως ότι: «η κράτηση μεταναστών υπό ακατάλληλες συνθήκες θα πρέπει να τερματιστεί άμεσα»!Επί της ουσίας δηλαδή, το πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΝΔ που ασκεί με τις τυμπανοκρουσίες της Συγγρού καθήκοντα επιτρόπου στην Ε.Ε., απέδωσε τα εύσημα στην υπουργό του Σύριζα, Τ. Χριστοδουλοπούλου, για τις μέχρι τούδε ενέργειές της στο θέμα της λαθρομετανάστευσης!Κατά τ' άλλα, η ΝΔ και τα δημοσιογραφικά της φερέφωνα «σήκωναν» οργισμένες αντιδράσεις για το θέμα της διαταγής με την οποία αφήνονται ελεύθεροι με συνοπτικές διαδικασίες οι λαθρομετανάστες. Καθίσταται και στους πλέον αδαείς σαφές, πως ο Σύριζα δεν πράττει άλλο τι παρά να συνεχίζει την εθνοκτόνο πολιτική της Χούντας Σαμαρά, λαμβάνοντας μάλιστα τα συγχαρητήρια του επιτρόπου της Ε.Ε. που -όλως τυχαίως- είναι σημαίνον στέλεχος της ΝΔ!Εν κατακλείδι, ο Ελληνικός Λαός γίνεται μάρτυρας της ανθελληνικής συμμαχίας ΝΔ-Σύριζα, η οποία οδηγεί την Πατρίδα μας με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή. Μόνο στα μικρασιατικά παράλια, τρία εκατομμύρια λαθρομεταναστών πανηγυρίζουν ήδη με τις από κοινού διακηρύξεις Αβραμόπουλου-Χριστοδουλοπούλου (ή καλύτερα ΝΔ-Σύριζα), δια των οποίων ανοίγει ο δρόμος της εισβολής στην Ελλάδα.Κι όπως είπε ο νεοδημοκράτης Αβραμόπουλος: «οι προκλήσεις είναι μπροστά μας», το οποίο από την εθνική οπτική ερμηνεύεται ως «τα χειρότερα για τους Έλληνες έπονται»xryshaygh.com

Υγειονομική Βόμβα ο διασκορπισμός χιλιάδων λαθρομεταναστών από τα Κέντρα Κράτησης σε κατοικημένες περιοχέςΗ τακτική που έχει υιοθετήσει ο Σύριζα να «εξαπολύει» τους λαθρομετανάστες σε κατοικημένες περιοχές και αστικά κέντρα -πρόσφατα αφέθηκαν στην Ομόνοια οι λαθρομετανάστες από το κέντρο κράτησης της Αμυγδαλέζας- πέρα από τις προφανείς επιπτώσεις στην προστασία και το επίπεδο ζωής των πολιτών, γεννά και προβλήματα στη δημόσια υγεία.

Από τη μία πλευρά, είναι αμφίβολο το αν εξετάστηκαν οι συγκεκριμένοι λαθρομετανάστες για τυχόν μολυσματικές αλλά και ψυχικές ασθένειες. Δεδομένων των χωρών προέλευσής τους και την απουσία εγγράφων που να υποδεικνύουν την ταυτότητά τους αλλά και την κατάσταση της υγείας τους, ο κίνδυνος αυτός μεγεθύνεται.

Ταυτοχρόνως, βασικό ζήτημα άμεσα συνδεόμενο με το χώρο της υγείας αποτελεί το ισοζύγιο των δεικτών γεννητικότητας-θνησιμότητας ενός έθνους. Η συνεχιζόμενη αύξηση νοσηρότητας και θνησιμότητας των Ελλήνων πολιτών και ο μειωμένος αριθμός γεννήσεων σε συνδυασμό με τον μεγάλο αριθμό λαθρομεταναστών που εποικούν αυτά τα εδάφη, οδηγούν στη πολιτιστική και δημογραφική αλλοίωση αυτής της χώρας.

Εν ολίγοις, πέρα από τα πολύπλευρα ζητήματα που προκύπτουν από αυτό το φαινόμενο, οι επιπτώσεις στην υγεία των Ελλήνων είναι τόσο βραχυπρόθεσμες, λόγω μολυσματικών νοσημάτων, όσο και μακροπρόθεσμες, λόγω της βαθμιαίας πληθυσμιακής αλλοίωσης.

Για το ζήτημα αυτό είχε προειδοποιήσει με ανάλογη ερώτηση ο Ιωάννης Λαγός Βουλευτής Β’ Πειραιώς, στις 25/02/2015.

Ερώτηση για την απελευθέρωση χιλιάδων λαθρομεταναστών από τα κέντρα κράτησής τους

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

ΘΕΜΑ: «Σοβαρά προβλήματα γεννώνται από την επικείμενη απελευθέρωση χιλιάδων λαθρομεταναστών από τα κέντρα κράτησης μεταναστών»

Προ των πυλών είναι η εφαρμογή της απόφασης του αναπληρωτή υπουργού κ. Πανούση, που αφορά στην απελευθέρωση χιλιάδων λαθρομεταναστών από τα κέντρα κράτησης ανά την Ελλάδα, μετά την παρέλευση του προβλεπόμενου δεκαοκτάμηνου κράτησης. Ως γνωστόν, τα υφιστάμενα κέντρα κράτησης μεταναστών στην Κόρινθο, την Αμυγδαλέζα, την Σύμη, την Λέσβο, την Χίο και την Κομοτηνή κατακλύζονται από χιλιάδες -μη καταγεγραμμένους και με πλαστά στοιχεία- παράνομους μετανάστες, ενώ καθημερινώς εισρέουν στην Ελληνική επικράτεια παρανόμως πλημμυρίδες λαθρομεταναστών.

Με την λήψη του εν λόγω μέτρου η κυβέρνηση επιτείνει τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα της ανεξέλεγκτης και επικίνδυνης διακίνησης των λαθρομεταναστών, αδιαφορεί για την προστασία των πρωταρχικών αγαθών των Ελλήνων πολιτών, όπως είναι η υγεία, η σωματική ακεραιότητα και ασφάλεια, και οξύνει το φαινόμενο της πολιτισμικής και δημογραφικής αλλοίωσης του Έθνους. Ο εγκλωβισμός του απροσδιόριστου αριθμού και αγνώστων στοιχείων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα αποτελεί επικίνδυνη εξέλιξη της εγκληματικά σχεδιασμένης πολιτικής των κυβερνήσεων της χώρας μας, που οδηγεί στον εποικισμό της Ελλάδας και την ατιμώρητη δράση των αλλοδαπών εγκληματικών στοιχείων εντός αυτής.

Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:

  • Με ποια κριτήρια θα απελευθερώνονται οι λαθρομετανάστες από τα κέντρα κράτησης και που θα διαμένουν μετά την απελευθέρωσή της; Σύμφωνα με δημόσιες δηλώσεις του κ. Πανούση εξετάζεται το ενδεχόμενο χορήγησης στους λαθρομετανάστες ταξιδιωτικών εγγράφων, κάτι που απαγορεύεται από τη Συνθήκη Σένγκεν. Θα το πράξει ή αποτελεί αυτό ακόμα μια φρούδα εξαγγελία της Κυβέρνησής σας;
  • Ποια μέτρα θα ληφθούν ως προς το θέμα της δημόσιας υγείας, καθώς πληθώρα εκ των παρανόμων μεταναστών νοσεί από μολυσματικές και ψυχικές ασθένειες;
  • Τα νέα κέντρα κράτησης θα μετονομαστούν σε «κέντρα φιλοξενίας». Διευκρινίστε ποια είναι η ουσιαστική διαφορά ως προς την μετονομασία και ποιες οι παρεχόμενες υπηρεσίες σε σχέση με αυτές που παρέχονται από τα υπάρχοντα κέντρα κράτησης.     

Αθήνα, 25/02/2015
Ο ερωτών Βουλευτής
Ιωάννης Λαγός
Βουλευτής Β’ Πειραιώς
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


xryshaygh.com


Είσαι Έλληνας άνεργος; Ας πρόσεχες... Είσαι λαθρομετανάστης; Τουλάχιστον 6 ευρώ ημερησίως για σίτιση!

Είσαι Έλληνας άνεργος; Ας πρόσεχες... Είσαι λαθρομετανάστης; Τουλάχιστον 6 ευρώ ημερησίως για σίτιση!

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή καταγγέλλει από μακρού χρόνου πως ο μοναδικός ρατσισμός που υφίσταται στην Ελλάδα είναι εκείνος κατά των Ελλήνων. Η θέση τούτη επιβεβαιώνεται, πέραν των άλλων, από την τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση σχετικά με τη σίτιση των λαθρομεταναστών στα κέντρα κράτησης.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη τροπολογία, η οποία υπογράφεται από τους υπουργούς Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκο Βούτση και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, επιτρέπεται η σύναψη δημοσίων συμβάσεων παροχής υπηρεσιών. Το κόστος παροχής των εν λόγω υπηρεσιών θα καλύπτεται από εθνικούς ή κοινοτικούς πόρους, ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημείο εκείνο το οποίο καθορίζει την καταβολή χρηματικού αντιτίμου στα πρόσωπα προς τα οποία δεν είναι δυνατόν να παρασχεθούν υπηρεσίες σίτισης.

Η δαπάνη αυτή, η οποία θα επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό -δηλαδή τον Έλληνα φορολογούμενο-, καλείται ημερήσια δαπάνη τροφοδοσίας και καθορίζεται με κοινή υπουργική απόφαση. Σήμερα, η ημερήσια δαπάνη τροφοδοσίας για κάθε λαθρομετανάστη ανέρχεται στα 6 ευρώ.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια απόφαση η οποία εντείνει τον ρατσισμό σε βάρος των Ελλήνων: την ίδια περίοδο κατά την οποία δύο εκατομμύρια Έλληνες άνεργοι βρίσκονται σε απόγνωση, αναζητώντας μάταια εργασία ενώ επιβαρύνονται με δυσβάσταχτους φόρους, το κατ' επίφαση «ελληνικό» Κράτος προχωρά σε κοινωνική πολιτική διακρίσεων, δρώντας υποστηρικτικά για τους λαθρομετανάστες και αδιαφορώντας πλήρως για τους Έλληνες!

Το πλέον εξοργιστικό της κατάπτυστης κυβερνητικής απόφασης είναι το γεγονός ότι οι Έλληνες καλούνται να πληρώσουν όχι για να βοηθήσουν τους σκληρά δοκιμαζόμενους από την οικονομική κατάσταση συμπατριώτες τους αλλά για να στεγάσουν και να σιτίσουν τους παράνομους μετανάστες που συρρέουν κατά εκατοντάδες καθημερινά στην ελληνική επικράτεια.

Η μοναδική πολιτική δύναμη που στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των Ελλήνων, τόσο με κοινωνικές δράσεις αλληλεγγύης όσο και με πολιτικές παρεμβάσεις εντός και εκτός κοινοβουλίου, είναι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Γι' αυτό το λόγο, η παρουσία όλων στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του ρατσισμού εις βάρος των Ελλήνων, το Σάββατο 21 Μαρτίου και ώρα 19.00 στο Σταθμό Λαρίσης στην Αθήνα, κρίνεται επιβεβλημένη. xryshaygh.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από την Αριστεία στην αχρηστία

Εξάδελφος του Καντάφι προειδοποιεί: 10-50 άτομα ανάμεσα σε κάθε 1000 λαθρομετανάστες είναι τρομοκράτες!

Κατοίκους με προνόμια, χωρίς υποχρεώσεις κάνει η Κυβέρνηση

Ζητούν χρηματοδότηση από την Ε.Ε. για την φιλοξενία των λαθρομεταναστών αυτοί που δήθεν θα τους έστελναν στο Βερολίνο!

Ισλαμοποίησης συνέχεια: Μετά το ελευθέρας στους λαθροεισβολείς, έρχεται το τζαμί στο Μοναστηράκι


ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΔΟΥΝ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ, ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα Σύριζα προς Έλληνες: Ετοιμαστείτε, γιατί σύντομα οι λαθρομετανάστες θα κυκλοφορούν ελεύθερα στις γειτονιές σας!

Οι τουρκόφρονες του DEB ζητούν ανταλλάγματα μειοδοσίας στην Θράκη για την στήριξή τους στον Σύριζα

Κατά της μετανάστευσης από τρίτες χώρες όλη η Ευρώπη

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΕΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΙΑΣΕ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΜΟΙΩΝΟΝΤΑΙ!!! - BINTEO NTOKOYMENTO

Παρολίγο φονικό από αλλοδαπούς στην Κύπρο, μπροστά στα μάτια κατατρομαγμένων παρευρισκομένων


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 9177180264175404660

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item