Widgets

Εξάδελφος του Καντάφι προειδοποιεί: 10-50 άτομα ανάμεσα σε κάθε 1000 λαθρομετανάστες είναι τρομοκράτες!


Γράφει ο Αντίοχος

Συνέντευξη στην βρετανική Mail Online παραχώρησε ο εξάδελφος του πρώην ηγέτη της Λιβύης, συνταγματάρχη Καντάφι, στην οποία προειδοποίησε για μία «11η Σεπτεμβρίου» στην Ευρώπη μέσα σε διάστημα δύο χρόνων, καθώς φανατικοί ισλαμιστές τρομοκράτες εισβάλλουν στην Ευρώπη, κρυπτόμενοι ανάμεσα στους λαθρομετανάστες. Ιδού η επίμαχη δήλωση:«Υπάρχουν πολλοί τρομοκράτες ανάμεσά τους, μεταξύ 10 και 50 ανά χίλια άτομα. Όλοι πηγαίνουν στην Ευρώπη. Μέσα σε έναν χρόνο, δύο χρόνια, θα έχετε ακόμη μία 11η Σεπτεμβρίου».

Και την ίδια ώρα στην Ελλάδα, η θλιβερή μνημονιακή συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων συνεχίζει και επαυξάνει την πολιτική των Σαμαροβενιζέλων, κάνοντας ότι μπορεί για να προσελκύσει  τους λαθρομετανάστες, άρα και τους τρομοκράτες που κρύβονται ανάμεσά τους, βάζοντας σε θανάσιμο κίνδυνο τον ελληνικό λαό! Τυχαίο; Δε νομίζω! Εθνικισμός

Χρυσή Αυγή για Πανούση και λαθρομετανάστες


Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η απέλαση όλων των λαθρομεταναστών που έφεραν στην Ελλάδα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και συνεχίζει να υποθάλπει ο ΣΥΡΙΖΑ.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Σχέδιο απόβασης των τζιχαντιστών στην Ελλάδα!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Σχέδιο απόβασης των τζιχαντιστών στην Ελλάδα

Το ίδρυμα Quilliam, το οποίο ασχολείται με την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, δημοσιοποίησε έγγραφο σύμφωνα με το οποίο οι τζιχαντιστές ετοιμάζουν εισβολή σε ευρωπαϊκά εδάφη ολιγομελών τρομοκρατικών ομάδων οι οποίες θα μεταφέρουν στην Ευρώπη τον ισλαμικό τρόμο.

Το έγγραφο αναφέρει πως υπάρχει σχέδιο του Ισλαμικού Κράτους δια του οποίου προβλέπεται η εισβολή τζιχαντιστών στην Ευρώπη, μέσω Ιταλίας, Ισπανίας και Ελλάδας από θέσεις που κατέχουν οι Ισλαμιστές στη Λιβύη. Καθώς προβλέπεται μάλιστα στο εν λόγω σχέδιο, θα αξιοποιηθεί η εμπειρία των δρομολογίων που ακολουθούν οι βορειοαφρικανοί λαθρομετανάστες, που εισέρχονται παρανόμως στις χώρες της Νοτίου Ευρώπης.

Η Ιταλία λόγω εγγύτητας προς τη Λιβύη, θεωρείται ο ιδανικότερος προορισμός των τρομοκρατικών ομάδων, εντούτοις ο εμπνευστής του ισλαμικού σχεδίου διαπιστώνει πως εξίσου ικανοποιητικές είναι οι ακτές Ελλάδος και Ισπανίας, όπου καθώς επισημαίνεται, καθημερινά φτάνουν απαρατήρητοι από τις αρχές 500 βορειοαφρικανοί!

Στόχος των τζιχαντιστών η πρόκληση χάους στη Νότια Ευρώπη, καθώς αν αξιοποιηθούν έστω και μερικώς οι ολιγομελείς ομάδες που θα εισβάλλουν μαζί με λαθρομετανάστες σε ευρωπαϊκό έδαφος, τα χριστιανικά κράτη θα έρθουν αντιμέτωπα με τον τρόμο εντός των τειχών. Χαρακτηριστικό της σοβαρότητας της απειλής είναι ότι βασικός πυλώνας του σχεδιασμού των τζιχαντιστών αφορά επιθέσεις στον εμπορικό στόλο στη Μεσόγειο που θα προκαλέσει τεράστια αναταραχή στο εμπόριο και στην οικονομία, με σαφείς πολιτικές προεκτάσεις.

Αξίζει να επισημανθεί ότι η Κρήτη απέχει μόλις 200 μίλια από την πόλη Ντέρνα, το προπύργιο των τζιχαντιστών στη Λιβύη.

Επιπλέον, δέον όπως θυμηθούμε δηλώσεις λαθρομετανάστων στην Ελλάδα, ακόμη και εκείνων που τυγχάνουν της αναγνώρισης και νομιμοποίησης του ίδιου του ανθελληνικού κράτους (βλέπε πρόεδρο «πακιστανικής κοινότητας»), οι οποίοι απειλούσαν με ιερό πόλεμο αν δεν ικανοποιούνταν σειρά απαιτήσεών τους

Καθώς φαίνεται, διαμορφώνονται οι ιδανικές συνθήκες προκειμένου οι απειλές αυτές να λάβουν σάρκα και οστά, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή κατά την οποία τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου διακρίνονται για τη λαθρολαγνεία τους, ενώ κάθε πρόταση αντιμετώπισης του μείζονος προβλήματος της λαθρομετανάστευσης χαρακτηρίζεται από τους ψευδοανθρωπιστές ως «ρατσιστική και ξενοφοβική». xryshaygh.com

Εποικισμός με υπογραφή Τσίπρα - Καμμένου: 6μηνη άδεια παραμονής και φύλλο πορείας σε ΟΛΟΥΣ τους λαθρομετανάστες!

Εποικισμός με υπογραφή Τσίπρα - Καμμένου: 6μηνη άδεια παραμονής και φύλλο πορείας σε ΟΛΟΥΣ τους λαθρομετανάστες!

Το έργο του εποικισμού της Ελλάδος από τις ορδές των λαθρομεταναστών το οποίο ξεκίνησε η Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου αποφάσισε να ολοκληρώσει η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, θέτοντας την υπογραφή της στην διαταγή αφανισμού των Ελλήνων!

Με υπηρεσιακή διαταγή αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι ΟΛΟΙ οι λαθρομετανάστες οι οποίοι βρίσκονται σε κέντρα κράτησης αλλά και εκείνοι οι οποίοι -όπως αναφέρει η διαβαθμισμένη υπηρεσιακή εντολή- «βρίσκονται υπό κράτηση σε κρατικές δομές με την κατηγορία της παράνομης εισόδου στη χώρα»!

Επιπρόσθετα, η εντολή αναφέρει πως «σε περίπτωση εντοπισμού παράνομων μεταναστών κατά την είσοδό τους στη χώρα, θα γίνεται καταγραφή και σήμανση, χωρίς να ακολουθείται η διαδικασία της σύλληψης και οι μετανάστες θα λαμβάνουν φύλλο πορείας προς την Αθήνα και άδεια εξάμηνης παραμονής»!

Με πολύ απλά λόγια, το ανθελληνικό Κράτος των μαρξιστών του Σύριζα και των συνοδοιπόρων του ελαφροδεξιού Καμμένου, λαμβάνοντας τα σκήπτρα από την ψοφοδεξιά του Σαμαρά, προχωρά σε μια πρωτοφανή αντεθνική ενέργεια, ξεκάθαρου ρατσισμού εις βάρος των Ελλήνων.

Η απόφαση αυτή βεβαίως, έρχεται ως απόρροια δηλώσεων στελεχών της κυβέρνησης (Πανούση και της Χριστοδουλοπούλου), αλλά και του επιτρόπου της Ε.Ε. για τη μετανάστευση, Δ. Αβραμόπουλου, οι οποίοι είχαν προϊδεάσει πως αναμένονται οι συγκεκριμένες ενέργειες από πλευράς «ελληνικού» Κράτους σχετικά με το ζήτημα της αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης. Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, η εν λόγω αντεθνική απόφαση αποτελεί επί της ουσίας το σύνθημα σε εκατομμύρια λαθρομετανάστες να εισβάλλουν στην Ελλάδα!

Καθίσταται σαφές, ότι το Καθεστώς είτε στη φιλελεύθερη (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) είτε στην μαρξιστική (Σύριζα-ΑΝΕΛ) του εκδοχή, είναι αντεθνικό, εχθρικό και εξόχως ρατσιστικό απέναντι στους Έλληνες! xryshaygh.com

Εικόνα-σοκ: Έτσι θα κυκλοφορούν οι Ελληνίδες στην… πολυπολιτισμική Ελλάδα του μέλλοντος


Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από το Αφγανιστάν και δείχνει μια γυναίκα να κυκλοφορεί στους δρόμους της Καμπούλ με… πανοπλία, υπό τα χλευαστικά σχόλια των ανδρών που τη συναντούν. Δεν πρόκειται για κάποια… τρελή, αλλά για μια γυναίκα που φορά ειδική κατασκευή για την προστασία της από την σεξουαλική κακοποίηση!


Βλέπετε, καθημερινά είναι δεκάδες τα περιστατικά με γυναίκες που βιάζονται ή κακοποιούνται από άνδρες στο Αφγανιστάν και ελάχιστοι είναι οι δράστες που διώκονται και τιμωρούνται. Έτσι, η  25χρονη Κούμπρα Καντέμι αποφάσισε να λάβει τα… μέτρα της.


«Η παρενόχληση στους δρόμους αποτελεί καθημερινή εμπειρία για γυναίκες και κορίτσια και οι γυναίκες που απευθύνονται στην αστυνομία καταγγέλλοντας το περιστατικό ή απειλές συνήθως δεν δέχονται καμία υποστήριξη», αναφέρει το ινστιτούτο Human Rights Watch.


Όλα αυτά, ενώ το 90% των γυναικών του Αφγανιστάν έχει πέσει θύμα κακοποίησης ακόμα και από συγγενείς, ενώ μόνο πρόσφατα οι βιαστές διώκονται ποινικά, σύμφωνα με την οργάνωση «Women for Afghan women».


Κάπως έτσι, λοιπόν, θα αναγκάζονται να κυκλοφορούν και οι Ελληνίδες στην… πολυπολιτισμική Ελλάδα του μέλλοντος! Κι όπως φαίνεται, αυτό δε θα αργήσει και πολύ…


(ΥΓ): Αν οι εικόνες που βλέπετε σας θυμίζουν κάτι παλιά ανέκδοτα για… τσίγκινα σωβρακάκια, καλώς σας τα θυμίζουν. Μόνο, που εδώ δε θα πρόκειται για ανέκδοτα! Εθνικισμός

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ - ΚΑΤΑΝΤΙΑ... Ελλαδιστάν 2015: Λαθρομετανάστης - κτηνοβάτης μπούκαρε σε μάντρα γίδια να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του! 


«ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΤΗΝ ΦΙΛΟΘΕΗ, ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ, ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ» ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Η περιοχή μας (6ο δημοτικό διαμέρισμα) και γενικότερα το κέντρο της Αθήνας έχει μετατραπεί εδώ και χρόνια σε καταυλισμό λαθρομεταναστών, ουσιαστικά σε «Ανοιχτά Κέντρα Φιλοξενίας». Τον τελευταίο δε χρόνο και σε καταυλισμό προσφύγων, φυσικά πάντα και με την ευγενή αρωγή του ανύπαρκτου Δημάρχου Αθηναίων και των πάντα πρόθυμων με το αζημίωτο ΜΚΟ. Γιατί ΠΑΛΙ στην Αθήνα;;;;; Ζητήσατε να βρεθούν χώροι στο Χαλάνδρι, την Φιλοθέη, το Ψυχικό, την Πολιτεία, τα Βριλήσσια, σε άλλες πόλεις, σε άλλους νομούς!!!!

Κλείνετε τα κέντρα κράτησης και προχωράτε σε σφράγιση της Αμυγδαλέζας. Αποφασίσατε να εφαρμόσετε την λεγόμενη «εποπτευόμενη ελευθερία». Αυτοί οι άνθρωποι που μπήκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στη χώρα, λέτε, θα γνωρίζουν οι Αρχές πού βρίσκονται!!!! Δεν θα βγουν, λέτε, χωρίς διεύθυνση και χωρίς περιοριστικούς όρους. Κι αν δεν εμφανιστούν;;;; Πού θα τους βρείτε;;;; Ποιό είναι το σχέδιο της ΕΛΑΣ για να τους βρει σε μια τέτοια περίπτωση;;; 

Ερώτηση: Πόσοι από τους λαθρομετανάστες έχουν βρεθεί και συλληφθεί αφότου έληξε η προθεσμία οικειοθελούς αποχώρησης των 30 ημερών; Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θα εξαφανισθούν, αφού πρώτα αποτελέσουν τα καλύτερα θύματα ή τους καλύτερους συνεργάτες της κάθε μαφίας.

Τολμάτε να θέτετε την ζωή μας πάλι σε κίνδυνο;
Τολμάτε να μας υποβαθμίζετε κι άλλο στο όνομα μιας δήθεν προοδευτικότητας πάντα εις βάρος μας;
Τολμάτε να καταστρέφετε κι άλλο το κέντρο της πόλης;
Πολιτική σε αυτόν τον τόπο χαράσσουν οι ΜΚΟ και οι ιδεοληψίες;

Καταπατάτε συνεχώς τα συνταγματικά μας δικαιώματα στο όνομα μίας δήθεν αλληλεγγύης και μας διώκετε από τα σπίτια μας με την βία. Μόνο ως βιασμός και ως κατάληψη κι εποικισμός μπορεί να περιγραφεί αυτό που συμβαίνει στο 6ο διαμέρισμα τα τελευταία χρόνια. (Σημ: Είχατε παραδεχθεί τα παραπάνω στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις μας).

Δεν καταλαβαίνετε ότι διευκολύνετε την διακίνηση λαθρομεταναστών;;;;;; Δεν καταλαβαίνετε ότι προσελκύετε αντί ν’ αποτρέπετε;;;; Έχετε αποφασίσει να μετατρέψετε την Ελλάδα σε μια χώρα λαθρομεταναστών και προσφύγων;;;; Ασπάζεστε προφανώς, για να βρίσκεστε στην ίδια κυβέρνηση, την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» της κυρίας Χριστοδουλοπούλου (Σημ: Άλλα λέγατε στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις μας).

Η ΑΝΕΞΟΔΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΔΕΚΤΗ κύριε καθηγητά!

Οι απαράδεκτες αποφάσεις σας καταπατούν την νομοθεσία, το Σύνταγμα και πάνω από όλα τις ζωές μας. Άνθρωποι είμαστε και εμείς. Δικαιώματα έχουμε και εμείς.

ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΦΙΕΣ.
ΝΤΡΟΠΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Λέτε ότι καταπατάται η νομοθεσία με την παραμονή τους στα κέντρα κράτησης. Δεν καταπατάται η νομοθεσία η οποία προβλέπει την παράταση της κράτησης εφόσον δεν έχει κατατεθεί αίτημα ασύλου και οι συγκεκριμένοι δεν συνεργάζονται με τις αρχές (π.χ. δεν λένε από πού είναι);;;;;;

Θα τους βρείτε, λέτε, δικαίωμα εργασίας, με 6μηνη αναβολή απέλασης. «Η ελληνική γη χρειάζεται χέρια. Γιατί να έχουμε Μανωλάδες;» αναρωτηθήκατε. Τί μας λέτε;;; Στους Έλληνες θα βρείτε εργασία, μιας και σημαία της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχετε, είναι η ανθρωπιστική κρίση;;;;
…………………..

ΥΓ.
Τοποθέτηση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Καθηγητή Γιάννη Πανούση στην Ολομέλεια της Βουλής στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών: «Κώδικας Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης». 18.3.2014: «Τί εννοούμε προσαρμογή; Κατά τη γνώμη μας εννοούμε κοινή προσαρμογή, δηλαδή αυτοί θα προσαρμοστούν σε εμάς αλλά κι εμείς θα προσαρμοστούμε στο δικό τους πολιτισμό και τις δικές τους κοινωνικές αντιλήψεις»

Τί μας λέτε;;;; (Σημ: Άλλα λέγατε στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις με φορείς κατοίκων και επαγγελματιών). Θα γυρίσουμε τον πολιτισμό και τις κοινωνικές αξίες μας 500 και βάλε χρόνια πίσω για να «προσαρμοστούμε»;;;;

Κάτοικοι & Επαγγελματίες 6ου Δ.Δ.

ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ… MISTER TSIPRA – ΒΙΝΤΕΟ


Η είδηση είναι ξεκάθαρη και δε σηκώνει… παρερμηνείες. Κυριακή πρωί, γωνία Μενάνδρου και Σοφοκλέους. Το όνομα του mister Tsipra αντηχεί εκατοντάδες φορές στην αφρικανική διάλεκτο «τούι». Είναι η στιγμή που η λατρευτική τελετή κορυφώνεται και το ποίμνιο βρίσκεται σε έκσταση: μάτια ερμητικά κλειστά, παλάμες που τρέμουν στον αέρα, στόματα που ανοιγοκλείνουν ακατάπαυστα, μουρμουρίζοντας προσευχές υπό την καθοδήγηση του ποιμένα Αποστόλι Γιόζεφ Άπία: 

«Αυτή την εβδομάδα θα νηστέψουμε και θα προσευχηθούμε για να πάρει σωστές αποφάσεις ο Αλέξης, ο Πρωθυπουργός», λέει ο τελετάρχης από το μικρόφωνο. «Αλληλούια», απαντούν χορωδιακά οι πιστοί Αφρικανοί «μετανάστες» από την Γκάνα.

Ε ρε… μεγαλεία! Αφού έχουμε με το μέρος μας και τους μάγους της φυλής, σωθήκαμε λέμε!


ethnikismos.net

Το Σύριζα συνεχίζει κατά γράμμα την καταστροφική μεταναστευτική πολιτική των Σαμαροβενιζέλων

Πολλά. «πικάντικα» και ομολογουμένως ενδιαφέροντα έγιναν γύρω από την απόφαση του Κλαδάρχη Αλλοδαπών να μην συλλαμβάνονται οι λαθρομετανάστες, αλλά να τους αποδίδονται χαρτιά νομιμοποίησης για 7 μήνες και φύλλο πορείας για Αθήνα. Τα ευτράπελα ξεκίνησαν με την απόφαση της ΝΔ να βγάλει σχετικό δελτίο τύπου, συνέχισαν με την συνέντευξη τύπου του Πανούση και «ξέφυγαν» στην κλίμακα τραγελαφικότητας με την παρέμβαση Καμμένου.

Η απόφαση, βεβαίως, ανακλήθηκε και αυτή τη στιγμή οι παρανόμως εισελθόντες στην χώρα μας συλλαμβάνονται, ενώ ο Πανούσης απαίτησε και την παραίτηση των υπευθύνων για αυτήν. Από ότι λένε στη ΝΔ, αδικαιολογήτως εξεμάνη ο Υπουργός διότι ήτο γνώστης αυτής της απόφασης, αλλά επέλεξε την επικοινωνιακή διαχείριση του σκανδάλου, ύστερα από την δημοσιοποίηση της είδησης.

Ποια είναι, λοιπόν, η πραγματικότητα τώρα που η απόφαση έχει ανακληθεί; Ας πάμε την σκέψη μας, τολμηρά, πίσω ακόμα και από την απελευθέρωση, στην Ομόνοια, όλων των λαθρομεταναστών που διαβίωναν στην ΑμυγδαλέζαΑς πάμε την σκέψη μας στην κατάσταση που βίωναν οι Έλληνες πολίτες όταν ήταν κυβέρνηση οι Σαμαροβενιζέλοι, υπό οποιαδήποτε μορφή.

Οι λαθρομετανάστες ήταν και είναι εκατομμύρια, συνωστίζονται στα μεγάλα αστικά κέντρα, με αποτέλεσμα αυξημένη εγκληματικότητα και ραγδαία επιδείνωση της ποιότητας ζωής των άτυχων γηγενών κατοίκων. Οι κινήσεις των Σαμαροβενιζέλων πάνω στο εν λόγω ζήτημα, περιορίστηκαν στη νομοθέτηση του «αντιρατσιστικού» νόμου, που επιτρέπει την ες αεί παραμονή στην Ελλάδα όλων των λαθρομεταναστών, αρκεί να καταγγείλουν – έστω και ψευδώς – έναν Έλληνα ότι τους εξύβρισε.

Ποια η διαφορά αυτής της πολιτικής των Σαμαροβενιζέλων με την πολιτική Σύριζα που απελευθερώνει τους λαθρομετανάστες στην Ομόνοια και βγάζει αποφάσεις να μην κρατούνται σε καμία περίπτωση, αλλά να παίρνουν «φύλλο πορείας» για την Αθήνα; Ύστερα από ώριμη σκέψη αντιλαμβάνεται κανείς ότι η διαφορά είναι ίδια με την διαφορά «τρόικα» και «θεσμών», δηλαδή καμία.


Αν υποθέσουμε ότι ένας δουλέμπορος επιθυμεί τα θύματά του να λάβουν χαρτιά παραμονής στην Ελλάδα, τότε αρκεί να τα ενημερώσει για το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο και να τα συμβουλεύσει να καταγγείλουν με την είσοδό τους έναν συνοριοφύλακα ότι τα «στραβοκοίταξε» με «ρατσιστικό κίνητρο». Το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το ίδιο με την εφαρμογή της προαναφερθείσας αποφάσεως του Κλαδάρχη.

Οπότε ας αφήσουν τους ψευτοτσακωμούς τα ξαδελφάκια του αντεθνισμού, είτε αυτός προσδιορίζεται ως φιλελεύθερος κοσμοπολιτισμός ή ως μαρξιστικός διεθνισμός. Οι πολιτικές τους είναι ταυτόσημες και μοναδική ελπίδα των Ελλήνων είναι η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Σχετικά με το ζήτημα το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η απέλαση όλων των λαθρομεταναστών που έφεραν στην Ελλάδα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και συνεχίζει να υποθάλπει ο ΣΥΡΙΖΑ».  ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από την Αριστεία στην αχρηστία

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 8539176198062781191

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item