Widgets

ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΔΟΥΝ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ, ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣΓράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Ειλικρινά «συγκλονιστήκαμε» συναισθηματικά, από το άρθρο του Ethnos.gr σχετικά με την προσωπική μαρτυρία του Πακιστανού λαθρομετανάστη Σαλμάν Αρίφ, ο οποίος απελευθερώθηκε μαζί με άλλους 109 αλλοδαπούς, από το κέντρο κράτησης της Αμυγδαλέζας, στο πλαίσιο της νέας τακτικής των υπουργείων Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη.

Επιτέλους πότε θα πάψουν να προβάλλονται αυτές οι χοντροκομμένες και άκομψες σπαραξικάρδιες ιστορίες για τους καημένους λαθρομετανάστες, που θυμίζουν δακρύβρεχτη ελληνική ταινία μελό της δεκαετίας του 60; Αλλά ας έρθουμε στις προσωπικές μαρτυρίες του ιδίου τις οποίες η φυλλάδα  «Έθνος» σε μια ένδειξη «ανθρωπισμού», «αλτρουισμού» και «διεθνιστικού μεγαλείου» βιάστηκε να προβάλλει.

«Η Αμυγδαλέζα είναι φυλακή. Μέσα στα κοντέινερ παίζαμε χαρτιά για να περάσει η ώρα. Βγαίναμε λίγο στην αυλή, αλλά δεν είχαμε τι να κάνουμε». Δηλαδή τι περίμενε, από τη στιγμή που εισήλθε λαθραία, χωρίς νόμιμες διαδικασίες σε μια χώρα; Να στεγαστεί στη Μεγάλη Βρετανία και να του παραχωρήσουν ένα γήπεδο τένις για αθλοπαιδιές;

«Το φαγητό, δεν ήταν καλό. Ρύζι, ψωμί, μακαρόνια. Έκοβαν μία φραντζόλα ψωμί για οκτώ άτομα». Μάλλον εδώ ο λαθρομετανάστης Σαλμάν διακατέχεται από μια άκρατη τάση αχαριστίας και αγνωμοσύνης, διότι πριν ξεστομίσει αυτές τις κουβέντες θα έπρεπε να σκεφτεί, ότι υπάρχουν εκατοντάδες Ελληνικές οικογένειες που δεν έχουν την δυνατότητα να σιτίζονται με αυτές τις τροφές για τις οποίες ο ίδιος ομιλεί τόσο περιφρονητικά, αφού η αδιάφορη και ανίκανη πολιτεία, προτιμά να συντηρεί λαθρομετανάστες και ν’ αφήνει τους πολίτες της να πεινούν. 

Ότι υπάρχουν Έλληνες με κατακερματισμένη αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια, που περιμένουν με τις ώρες στη σειρά για να κατορθώσουν να πάρουν μια σακούλα με ρύζι, ψωμί και μακαρόνια.

Στο κάτω κάτω αν δεν τον ικανοποιούσε το μενού της Αμυγδαλέζας, ας ζητούσε να επιστρέψει στην πατρίδα του που καθημερινά πεθαίνουν άνθρωποι, από σιτοδεία και λειψυδρία, στερώντας μας έτσι από την παρουσία του και από την «τιμή» που μας έκανε να εισβάλει απρόσκλητος στη Χώρα μας. Κάποιοι από τους συγκρατούμενούς του όπως λέει, είχαν ψώρα και δεν υπήρχε ιατρική μέριμνα.

Και πάλι καλά, αν σκεφθεί πώς υπάρχουν Έλληνες καρκινοπαθείς που δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν την απαραίτητη θεραπεία και να λάβουν την απαιτούμενη φαρμακευτική αγωγή για να κρατηθούν στη ζωή. Εν τέλει αν δεν τον ικανοποιεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας, την επόμενη φορά που θα εισέλθει παράνομα σε μια χώρα, ας επιλέξει τις ανεπτυγμένες Δυτικοευρωπαϊκές, που έχουν σύγχρονο σύστημα υγείας και προσφέρουν άρτια νοσοκομειακή περίθαλψη.

Γιατί όμως μπήκαμε στον κόπο ν’ ασχοληθούμε με τις δηλώσεις και τις επικρίσεις ενός λαθρομετανάστη που στο κάτω κάτω κανείς δεν τον προσκάλεσε και κανείς δεν έκρινε την παρουσία του απαραίτητη για την Χώρα μας.

Για να επισημάνουμε και να θίξουμε μέσω αυτών μια νέα ανθελληνική κυβερνητική συμπεριφορά και προπαγάνδα που αρχίζει να λαμβάνει σάρκα και οστά προβαλλόμενη για μια ακόμη φορά μέσω μιας αντεστραμμένης πραγματικότητας, ώστε να δημιουργηθεί με στείρους και ανούσιους συναισθηματισμούς και φθηνά επικοινωνιακά τρικ η εικόνα των ανήμπορων και κατατρεγμένων μεταναστών, τους οποίους η κυβέρνηση με την «ανθρωπιστική» ευαισθησία που την διακρίνει, οφείλει να στηρίξει και να βοηθήσει, στερώντας πόρους και κονδύλια που θα μπορούσαν να διατεθούν για τη στήριξη αναξιοπαθούντων Συμπατριωτών μας.

Το όποιο δράμα, του όποιου Σαλμάν Αρίφ παρόλο που αποφάσισε αυθαίρετα και παράνομα να εισέλθει στη Χώρα μας, σε καμία περίπτωση δεν το υποτιμούμε ή το περιφρονούμε, αλλά επίσης σε καμία περίπτωση, δεν μας περισσεύουν αποθέματα συναισθηματισμού ή διεθνιστικής συμπόνιας. Τα δάκρυα, η ανησυχία και η ευαισθητοποίησή μας, είναι για τους Συμπατριώτες μας που υποφέρουν και στερούνται έστω και αυτά τα πενιχρά που απολαμβάνουν οι απρόσκλητοι λαθρομετανάστες. Για όλους αυτούς που καθημερινά θέτουν τέλος στη ζωή τους, λόγω της αβάσταχτης απελπισίας και της αθλιότητας που τους καταδίκασε η παλαιά κυβέρνηση, στ’ αχνάρια της οποίας βαδίζει και η νέα.

Δικαίωμα μας είναι λοιπόν να διοχετεύουμε την συναισθηματική και υλική μας υποστήριξη στους Έλληνες και μόνο σε αυτούς και το αυτό να απαιτήσουμε για την κυβέρνηση που εκλέχθηκε από Έλληνες. Επίσης απαιτούμε από τις διάφορες φυλλάδες τύπου Έθνους, αντί να προβάλουν τις εδεσματολογικές και τις διάφορες άλλες κριτικές του κάθε Πακιστανού λαθρομετανάστη ως προς τις συνθήκες των κέντρων κράτησης, να ασχοληθούν με το δράμα του Λαού μας και κυρίως με αυτούς που αυτοκτονούν, οι θάνατοι των οποίων και προπάντων οι λόγοι που τους οδήγησαν σε αυτή την πράξη περνούν στα ψιλά. Εθνικισμός

Πού λέτε θα στεγάζουν τους νέους λαθρομετανάστες;Πού λέτε θα στεγάζουν τους νέους λαθρομετανάστες;
Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων έχει ήδη αφήσει ελεύθερους περίπου 350 λαθρομετανάστες από τα (πρώην…) «Κέντρα Κράτησης» όλης της χώρας και μέσα στο Μάρτιο θα τους έχει αφήσει όλους, η «αλληλέγγυα» αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Χριστοδουλοπούλου, σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις της. Τις οποίες προσδιορίζει ως εξής, σε συνέντευξή της στη φυλλάδα των Ιών: «Το κέντρο βάρους της δικής μας πολιτικής δεν είναι η κράτηση, αλλά η υποδοχή και η ένταξη».

Και ποιο είναι το βασικότερο πρόβλημα… επί της υποδοχής των νέων λαθρομεταναστών; Ασφαλώς η στέγη, γιατί είναι τόσοι πολλοί –και όσο καλοκαιριάζει θα γίνονται ακόμα περισσότεροι- και που δεν έχουν που να τους βάλουν. Δείτε που σκοπεύουν να τους στεγάσουν (από την ίδια συνέντευξη):
«Περιλαμβάνουν τη δημιουργία θέσεων φιλοξενίας προσφύγων, ακόμα και σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, και τη στοιχειωδώς ανθρώπινη υποδοχή των νεοεισερχόμενων στα ελληνικά νησιά».

Ε ρε μεγαλεία! Τα οποία βεβαίως θα πληρωθούν από τα δημόσια ταμεία… Δηλαδή, από την τσέπη σου κοροϊδάκι που ψήφισες τους Τσιπροκαμμένους, για «ελπίδα» και «ανάσες αξιοπρέπειας». Τώρα, ρούφα τ’ αυγό σου, σκάσε και πλήρωνε!

(ΥΓ) 1: Με τέτοια… ντόλτσε βίτα που θα τους περιμένει στην Ελλάδα, υπάρχει περίπτωση να υπάρξει έστω και ένας επίδοξος λαθρομετανάστης να… προτιμήσει άλλη χώρα;

(ΥΓ) 2: Ζήτω οι… «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου! Εθνικισμός

ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΓΕΩΡΓΙΑ Ο «ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ» ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΥΡΩΜΕΝΟ ΣΙΔΕΡΟΓράφει ο Δημήτρης Κουκούτσης

Είχαμε τονίσει στο παρελθόν το μεγάλο σκάνδαλο των Ελληνοποιήσεων στον Ελληνικό αθλητισμό. Όταν λοιπόν οι βουλευτές μας Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Λαγός κατήγγειλαν το φαινόμενο ξεσήκωσαν εναντίον τους έναν ορυμαγδό ύβρεων και αποδοκιμασιών. Τότε χαρακτηρίστηκαν ως απαίδευτοι, ρατσιστές, λασπολόγοι και διασπορείς μίσους.

Από τότε μέχρι σήμερα συνέβησαν όμως γεγονότα που δικαίωσαν τους βουλευτές μας και το κίνημα μας αλλά εις μάτην θα προσπαθήσετε να βρείτε έστω και μια αράδα γραμμένη στα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε. Όταν εμείς καταγγείλαμε δημοσίως τις αδιαφανείς διαδικασίες Ελληνοποιήσεων, την προέλευση και το ποιόν των αθλητών, όταν αμφισβητήσαμε το εθνικό τους φρόνημα κατηγορηθήκαμε αισχρά από όλον τον πολιτικό κόσμο, τους δημοσιογράφους και τα αφεντικά τους.

Έχει γίνει μονότονο να το λέμε αλλά είναι η αλήθεια, μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής θα σας πουν την αλήθεια όσο κι αν σας πικραίνει…
Ιδού λοιπόν τα τεκμήρια της πίστης τους στην Ελλάδα, στις αξίες μας και στον τόπο που τους φιλοξενεί…

Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του επικεφαλής της συμμορίας των ληστών που απειλούσαν και λήστευαν τα θύματά τους με πυρωμένο σίδερο. Και η έκπληξη είναι μεγάλη. Όπως αναφέρει η κυριακάτικη Real News, πρόκειται για τον Αφταντίλ Ξανθόπουλο, 5ος ολυμπιονίκης στην πάλη στους Αγώνες στο Σίδνεϊ, με αρκετές ακόμα επιτυχίες σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, Πανευρωπαϊκούς και Μεσογειακούς Αγώνες.

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας (ΥΔΕΖΙ) συνελήφθησαν συνολικά 11 μέλη της σπείρας, 7 άνδρες και 4 γυναίκες, όλοι γεωργιανής καταγωγής. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Ξανθόπουλος.

Γεννημένος στις 16 Νοεμβρίου 1971 στο Κιουταΐσι, ο Ξανθόπουλος βρέθηκε στην Ελλάδα το 1993. Έζησε στους Αγίους Αναργύρους, όπου τότε εγκαταστάθηκαν παλαιστές από την περιοχή του Πόντου. Σχεδόν ταυτόχρονα με την έλευσή του στην Ελλάδα άρχισε προπονήσεις με το τοπικό σωματείο, αλλά και με την εθνική ομάδα. Σύντομα άρχισε τις διεθνείς συμμετοχές του και δύο φορές κατετάγη 4ος στις βαριές κατηγορίες τόσο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 1999 όσο και στο Ευρωπαϊκό του 2000. 

Προκρίθηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000, όπου έλαβε μέρος στα 97 κ. της ελευθέρας πάλης και κατέκτησε την 5η θέση. Ακολούθησε το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2001, η 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελευθέρας Πάλης το 2002 στην Τεχεράνη και το χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2005. Μετά την επιτυχία του στο Σίδνεϊ έγινε σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού.

Λίγο μετά άρχισαν τα προβλήματα. Το 2001 καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε μηνών για πλαστογραφία εγγράφων ελληνοποίησης. Τον Ιούλιο του 2002 έχασε προσωρινά την υπηκοότητα, αλλά η ομοσπονδία κατάφερε να του την ξαναδώσει.

Όσον αφορά στη σπείρα των Γεωργιανών, δρούσε με τη μέθοδο των οικιακών βοηθών και των αποκλειστικών νοσοκόμων, σπέρνοντας τον τρόμο σε ανήμπορους ηλικιωμένους στην Αττική.

Ο Ξανθόπουλος είχε ως συνεργούς αποκλειστικά άτομα γεωργιανής καταγωγής. Σύχναζαν σε καταστήματα που αποτελούσαν στέκια συμπατριωτών τους. Εκεί εντόπιζαν οικιακές βοηθούς και αποκλειστικές νοσοκόμες, οι οποίες στη συνέχεια παρείχαν τις απαιτούμενες πληροφορίες για τα υποψήφια θύματα και τις οικίες τους, δηλαδή την οικονομική κατάστασή τους και τα μέτρα ασφαλείας που υπήρχαν στις οικίες. ethnikismos.net


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ-ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ 7387826908174855416

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item