Widgets

ΒΙΝΤΕΟ: Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Έξω οι λαθρομετανάστες - Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!


Σε καταγγελία της φθηνής επικοινωνιακής πολιτικής της συγκυβέρνησης προέβη από το βήμα της βουλής ο ομιλητής της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο σχετικά με τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών.


Αρχικά ξεκαθάρισε πως το περίφημο πρόγραμμα των 100 ημερών, κατά τη διάρκεια των οποίων σύμφωνα με την κυβέρνηση θα άλλαζαν τα πάντα (καταγγελία μνημονίου,
 ακύρωση δανειακών συμβάσεων)  θα αναβληθεί επ΄ αόριστον, καθώς από αρχής αναλήψεως της εξουσίας η συγκυβέρνηση χτίζει ένα επικοινωνιακό προφίλ που δε συνάδει με τις κρυφές διαπραγματεύσεις με τους ευρωτοκογλύφους.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!!! => ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ και το ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ των ΕΛΛΗΝΩΝ!

Εν συνεχεία καταδίκασε τα υπόλοιπα κόμματα που ξέχασαν πως, όταν ήταν στην εξουσία εφάρμοζαν κατά γράμμα το εθνοκτόνο μνημόνιο, ενώ τώρα διαθέτουν άποψη για τη σωτηρία των ανθρώπων που οι ίδιοι καταδίκασαν σε φτώχεια και εξαθλίωση.


Τέλος, επιβεβαίωσε την ευχάριστη είδηση της αποφυλάκισης του Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου, Μιχαλολιάκου Νίκου και του βουλευτή Πειραιώς, Λαγού Ιωάννη, και απόδειξε τον πανικό στον οποίο έχει περιπέσει η παραδικαστική παράγκα του Αθανασίου, καθώς ο υπαλληλίσκος του, Ντογιάκος Ισίδωρος, διέταξε την διενέργεια έρευνας με αφορμή τη ρίψη φυλλαδίων στα οποία αναγράφονται συνθήματα που δεν του είναι αρεστά και αφαιρούν το δικαίωμα από τη ΝΔ να αυτοπαρουσιάζεται (για όψιμους λόγους) ως το κόμμα που πολεμάει τη λαθρομετανάστευση.

Παρά τις φθηνές αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις των σκευωρών, η Χρυσή Αυγή καλεί όλους τους Έλληνες στην αυριανή συγκέντρωση για να διαδηλώσουν οι Έλληνες για το αυτονόητο: Έξω οι λαθρομετανάστες-Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!  ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!: 

Θα διωχθεί από την εισαγγελέα ρατσισμού ο Σαμαράς για τις δηλώσεις του;

Ένα νέο κυνήγι μαγισσών είχαμε χθες από την εισαγγελέα ρατσισμού. Συγκεκριμένα, διατάχθηκε η διενέργεια έρευνας για την ρίψη φυλλαδίων (τα οποία δεν είναι κομματικά φυλλάδια της Χρυσής Αυγής) με τίτλο «Έξω οι λαθρομετανάστες, η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», προκειμένου να διερευνηθεί αν έχουν διαπραχθεί συγκεκριμένα αδικήματα.
α. Δημόσια και δια του τύπου υποκίνηση βίας και μίσους κατά προσώπων που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη και συνεχή απειλή για τη ζωή, την ελευθερία και τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων.
β. Συγκρότηση και συμμετοχή σε οργάνωση που επιδιώκει συστηματικά την τέλεση ρατσιστικών πράξεων.
Αποδίδονται δηλαδή ρατσιστικές προεκτάσεις στην φράση «Έξω οι λαθρομετανάστες». Ποινικοποιείται δηλαδή το αυτονόητο; Η εφαρμογή του Νόμου και του Συντάγματος;
Μάλλον αγνοούν την ετυμολογία της λέξεως λαθρομετανάστης. Παραθέτουμε: λαθρομετανάστης αρσενικό (θηλυκό λαθρομετανάστρια): αυτός που μεταναστεύει λαθραία σε μια άλλη χώρα, που δεν ακολουθεί τις νόμιμες διαδικασίες μετανάστευσης. Από πού κι ως πού λοιπόν, διαπιστώνεται «δημόσια και δια του τύπου υποκίνηση βίας και μίσους κατά προσώπων που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή»;
Είναι μάλιστα τέτοιου βαθμού η μεροληψία, ώστε οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές δεν είδαν τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά, από το φράχτη του Έβρου, κατά την πρόσφατη προεκλογική περίοδο του Ιανουαρίου του 2015. Εκεί λοιπόν, ο τέως πρωθυπουργός δηλώνει προς τους δημοσιογράφους: «ο φράχτης αυτός έχει δουλέψει για το καλό του τόπου και οι θεωρίες ότι θα πρέπει να τον ρίξουμε, να τον γκρεμίσουμε, ώστε να μπαίνουν μέσα οι λαθρομετανάστες και να τους παρέχουμε νοσοκομειακή και ασφαλιστική κάλυψη είναι κάτι το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να το επιτρέψει ο ελληνικός λαός»!
Προκαλούμε, ως εκ τούτου, την εισαγγελέα, αρμόδια για θέματα ρατσισμού, να διεξάγει έρευνα κατά του Α. Σαμαρά για τα κάτωθι:
 α. Δημόσια και δια του τύπου υποκίνηση βίας και μίσους κατά προσώπων που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη και συνεχή απειλή για τη ζωή, την ελευθερία και τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων.
β. Συγκρότηση και συμμετοχή σε οργάνωση που επιδιώκει συστηματικά την τέλεση ρατσιστικών πράξεων.  ΠΗΓΗ

Ρατσισμός το κάλεσμα να ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ο ΝΟΜΟΣ!

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελέας Ρατσισμού με αφορμή κάλεσμα της Χρυσής Αυγής μέσω φυλλαδίων στα οποία αναγράφεται «έξω οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα».
Αντικείμενο της ποινικής έρευνας είναι ...

η διάπραξη των αδικημάτων:
α. Δημόσιας και δια του Τύπου υποκίνησης βίας και μίσους κατά προσώπων που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη και συνεχή απειλή για την ζωή, την ελευθερία και τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων.
β. Συγκρότηση και συμμετοχή σε οργάνωση που επιδιώκει συστηματικά την τέλεση ρατσιστικών πράξεων.
Η επίμαχη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με τα φυλλάδια που αναφέρει η Εισαγγελία στην ανακοίνωσή της, έχει προσδιοριστεί το Σάββατο το βράδυ στα γραφεία του κόμματος στον Σταθμό Λαρίσης.
Ρατσισμός λοιπόν όταν κάποιος ζητάει να εφαρμοστεί ο Νόμος και η επαναπροώθηση των "παρανόμως εισελθόντων αλλοδαπών". 

Νίκος Αντωνιάδης: Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής θα δικαιωθεί πανηγυρικά - ΒΙΝΤΕΟ


Ο δικηγόρος του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκος Αντωνιάδης δήλωσε για την σημερινή αποφυλάκιση: "Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος έχει την απόλυτη πεποίθηση ότι δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά πίσω. Σε κάποιους μήνες όταν τελειώσει αυτή η περιβόητη δίκη που όλοι περιμένουμε με αγωνία θα αθωωθεί και θα δικαιωθεί πανηγυρικά. Από αύριο δουλειά. Προετοιμασία για την δίκη για την απόδειξη της πλήρους αθωότητας του ιδίου και των υπολοίπων βουλευτών που άδικα κατηγορούνται στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής...
Θα βρίσκονται σε κατ΄ οίκον περιορισμό με την δεύτερη κατηγορία της οπλοκατοχής, μια επίσης παράνομη κατηγορία. Διότι η οπλοκατοχή είναι επιβαρυντική περίσταση στο άρθρο 187 και δεν θα έπρεπε να έχει αυτοτελώς ούτε ο κ. Λαγός ούτε ο κ. Μιχαλολιάκος κριθεί δικονομικά από την Δικαιοσύνη. Ο δεύτερος όρος του κατ΄οίκον περιορισμού είναι παράνομοςΘα κάνουμε αυτό που πρέπει τις επόμενες ημέρες για να αρθεί και αυτός ο περιοριστικός όρος.
Η πρόωρη αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου δείχνει ότι κάτι αλλάζει στην Δικαιοσύνη και στον τρόπο που αντιμετωπίζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής."   ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου


Ηλίας Παναγιώταρος: Νέο Μνημόνιο η συμφωνία Τσίπρα με δανειστές - ΒΙΝΤΕΟ
Κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της βουλής, ο Συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθήνας Ηλίας Παναγιώταρος, αρχικά κατήγγειλε το Πασόκ ως την μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση των τελευταίων 40 ετών που έχει χαραχθεί στην συνείδηση των Ελλήνων και τα όσα έχει κάνει εις βάρος της πατρίδας.    
Για το Σύριζα είπε ότι ξέχασε τις προεκλογικές του εξαγγελίες και αυτά που έλεγε στην βουλή τα τελευταία τρία χρόνια. Παράλληλα, στηλίτευσε την επικοινωνιακή πολιτική των Συριζαίων, γιατί άλλα λένε στο εσωτερικό της χώρας και άλλα στο εξωτερικό για την συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου που στην ουσία είναι Μνημόνιο άσχετα με το πώς το έχουν ονομάσει.  
Σχετικά με το νομοσχέδιο είπε ότι αν και έχει  την ονομασία «Ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση  της Οικονομίας» πρόκειται για μέτρα ανακούφισης μικρής μερίδας πολιτών αλλά η Χρυσή Αυγή θα υπερψηφίσει επί της αρχής συγκεκριμένα άρθρα αν και δεν βλέπει προτάσεις για την πραγματική επανεκκίνηση της οικονομίας.  ΠΗΓΗ
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!
Επανέρχονται τα σενάρια για την δημιουργία «μεγάλου συνασπισμού» Σύριζα με ΝΔ

Ευσεβείς πόθοι ή μήπως προφητική εικόνα από ένα πολύ κοντινό μέλλον; Ο λόγος για την διακίνηση, εκ μέρους στελεχών της ΝΔ, νέων σεναρίων για την δημιουργία «μεγάλου συνασπισμού». Τα σενάρια αυτά επανήλθαν στην αγορά με παρεμβάσεις του Μάκη Βορίδη και του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, οι οποίοι εκκίνησαν την όλη συζήτηση. Ο πρώτος ενέκρινε χθες τη συγκρότηση μιας νέας κυβερνητικής πλειοψηφίας από την παρούσα Βουλή εάν η σύμπραξη Τσίπρα – Καμμένου απωλέσει τη δεδηλωμένη. Ο δεύτερος υπεραμύνθηκε εκ των προτέρων μιας συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, προφανώς με νέο πρωθυπουργό, εάν υπάρξουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και απαιτηθεί τρίτο Μνημόνιο.
Σύμφωνα πάντα με το σκεπτικό αυτό, ο Τσίπρας θα αναγκαστεί κάποια στιγμή να στραφεί προς τη ΝΔ, προκειμένου αυτή να στηρίξει με ψήφους βουλευτών του κόμματος τα δύσκολα μέτρα που θα απαιτηθούν στην συνέχεια. Με μια πρώτη ανάγνωση, αυτό σενάριο μοιάζει από πολύ δύσκολο έως μη πραγματοποιήσιμο, εάν σκεφτούμε ότι σε ενδεχόμενο ενεργοποίησης του ο Τσίπρας στην ουσία θα είναι παροπλισμένος πολιτικά και ουσιαστικά ξοφλημένος, αν βεβαίως είναι ο ίδιος πρωθυπουργός και δεν μπει κάποιος άλλος. Όμως, το εμπειρικό υλικό του πρόσφατου παρελθόντος δείχνει ότι εξίσου πολύ δύσκολο έως αδύνατον ήταν τόσο ο ερχομός του μνημονίου, λίγους μήνες μετά το «λεφτά υπάρχουν» του Τζέφρυ, όσο και η ολοκληρωτική στροφή του Σαμαρά, ο οποίος από τα «Ζάππεια» και τις αντιμνημονιακές του κορώνες, κατάντησε ο πιο πιστός υπηρέτης των διεθνών τοκογλύφων. Με δεδομένο ότι οι σπουδαίες πολιτικές εξελίξεις έχουν πάντοτε ραγδαίο χαρακτήρα, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί στο άμεσο ή έμμεσο μέλλον.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι μια τέτοια διαδικασία θα καταστήσει και επίσημα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως Αξιωματική Αντιπολίτευση, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την περαιτέρω ενδυνάμωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και σε μετατροπή του σε βάθος χρόνου ως εν δυνάμει Φορέας άσκησης εξουσίας μέσω των εκλογών.  Γιώργος Μάστορας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ – MΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ «ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ»


Η. Παναγιώταρος: Το Ελληνικό ξεπουλήθηκε ολοκληρωτικά - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Βουλευτής Β’ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην επιτροπή ΔΕΚΟ σχετικά με τον διορισμό διευθύνοντος συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η πώληση των στρεμμάτων του παλαιού Ελληνικού δεν ευνόησε καθόλου την Χώρα, καθώς δόθηκαν σε εξευτελιστική τιμή για την περιοχή και σε πολλές δόσεις. Σήμερα, όποιος θέλει να αγοράσει έστω και ένα στρέμμα στην περιοχή του ελληνικού δεν θα το βρει κάτω από 1 εκατ. ευρώ. Πρόκειται, λοιπόν, για ολοκληρωτικό ξεπούλημα.
Επιπροσθέτως, επισήμανε πως υπάρχουν κάποια τμήματα της περιουσίας του κράτους, όπως είναι οι μαρίνες και σε πολλές από αυτές έχει πλειοδοτήσει ένα fund του οποίου προΐστανται τουρκικά κεφάλαια. Σε αυτό το σημείο, τίθεται θέμα εθνικής ασφάλειας.   ΠΗΓΗ


ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΥΣ ΚΑΙ  ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;Χοντραίνει το παιχνίδι μεταξύ των νυν συνοδοιπόρων των Τσιπραίων και των… επίδοξων. Δηλαδή, των πανοκαμμενικών και των ποταμίσιων. Και σε τέτοιες «μάχες», λέγονται και γράφονται διάφορα, που υπό κανονικές περιστάσεις παραλείπονται, ένεκα του  πολιτικού πολιτισμού.

Έτσι, σε άρθρο του ποταμίσιου Ανδρέα Πετρουλάκη, με τίτλο «Π. Καμμένος. Έχουν αρχίσει και του μοιάζουν», αναφέρονται τα εξής: «Επιπλέον, ο ίδιος ο αρχηγός, παρά το φλογερό ταμπεραμέντο του δεν έχει δώσει επαρκείς εξηγήσεις για τις οff shore εταιρείες και το αδήλωτο κότερο που του καταλογίζουν. Όσο ακούγαμε τρία χρόνια για τον διορισμό του κ. Βορίδη από τον Παπαδόπουλο, άλλο τόσο δεν ακούσαμε τώρα για τους λόγους και τα βιβλία που έγραφε ο Γεωργαλάς για τον κ. Καμμένο».

Τι εννοεί ο ποταμίσιος «ποιητής»; Ότι έχει εταιρείες off shore και αδήλωτο κότερο ο υπουργοπάνος; Και ότι τα βιβλία του (π.χ. για την τρομοκρατία) δεν τα έγραψε ο ίδιος, αλλά ο Γ. Γεωργαλάς; Σοβαρότατες καταγγελίες, δε νομίζετε;

Και ποια είναι η αντίδραση του υπουργοπάνου, που σε άλλες περιπτώσεις μοιράζει μηνύσεις σαν  κουφέτα; Πλήρης σιωπή! Γιατί άραγε;  πηγη

ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ!

κκε πειραγμενη

Εν όψει της «Παγκόσμιας Ημέρας κατά του ρατσισμού και των φυλετικών διακρίσεων» (που είναι αύριο), το ΠΑΜΕ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αφού διαβεβαιώνει τους λαθρομετανάστες ότι ξέρει τα… βάσανά τους και τους ζητάει να αναπληρώσουν τα τεράστια κενά των Ελλήνων εργατών που φεύγουν αηδιασμένοι από το κόμμα των σπαγκοραμμένων του Περισσού, προχωράει και σε προτάσεις για το μεταναστευτικό ζήτημα (τις οποίες σίγουρα επικροτούν απολύτως το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η CIA, η φράου Μέρκελ κι όλο το κακό συναπάντημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων). Τις δημοσιεύουμε αυτούσιες και χωρίς κανένα σχόλιο. Για να τις διαβάσουν και να τις σχολιάσουν οι Έλληνες εργαζόμενοι και ειδικά τα εναπομείναντα θύματα των κουκουέδων:

Άσυλο ή προσωρινό ανθρωπιστικό καθεστώς στους πρόσφυγες και όσους προέρχονται από χώρες ιμπεριαλιστικής κατοχής ή εμφυλίων, με γρήγορες και αξιόπιστες διαδικασίες.
Νομιμοποίηση των μεταναστών που έχουν δημιουργήσει βιοτικούς δεσμούς στην Ελλάδα, με πλήρη εργατικά, κοινωνικά και δημοκρατικά δικαιώματα. Απλοποίηση των διαδικασιών χορήγησης και ανανέωσης των αδειών παραμονής και εργασίας, κατάργηση κάθε οικονομικής επιβάρυνσης και γραφειοκρατίας. Γρήγορες διαδικασίες για την επανένωση των οικογενειών.
Ισότιμη πρόσβαση στη δημόσια και δωρεάν υγεία, πρόνοια, ανεξάρτητα από νομιμοποιητικά έγγραφα.
Ίσα δικαιώματα στα παιδιά των μεταναστών, εγγραφή τους στα ειδικά δημοτολόγια, αυτοδίκαιη κτήση της ελληνικής ιθαγένειας με την ενηλικίωσή τους, εφόσον το επιθυμούν.
Ενιαίο, αποκλειστικά δημόσιο, δωρεάν σχολείο για όλα τα παιδιά, που να εξασφαλίζει την ανεμπόδιστη φοίτηση των παιδιών των μεταναστών. Ειδική μέριμνα για τη διδασκαλία της μητρικής γλώσσας και την ιστορία της πρώτης πατρίδας τους.
Πολύγλωσσα δημόσια κέντρα στήριξης των μεταναστών, που θα συμβάλλουν στη δωρεάν εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας.
Ίσα εργατικά, ασφαλιστικά, κοινωνικά δικαιώματα σε όλους τους μετανάστες, και δυνατότητα μεταφοράς των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων από και προς τις χώρες προέλευσης, με την υπογραφή διακρατικών συμφωνιών».
 ΠΗΓΗ


ΠΕΡΙ ΤΟΥ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ» ΤΗΣ ACTIONAIDΤις τελευταίες ημέρες, τα διαδικτυακά καθεστωτικά ΜΜΕ δείχνουν και ξαναδείχνουν ένα «κοινωνικό πείραμα» που πραγματοποίησε η ActionAid Ελλάς (γνωστή Μη Κυβερνητική Οργάνωση…) σε στάση λεωφορείου της περιοχής Συγγρού-Φιξ.

Πιο συγκεκριμένα, ένας ηθοποιός από την Ελλάδα και ένας ηθοποιός από το Μπαγκλαντές (που τον βρήκαν;) προσποιήθηκαν τον θύτη και το θύμα μιας λεκτικής «ρατσιστικής» επίθεσης, προκειμένου να καταγραφούν οι αντιδράσεις των πολιτών σε ανύποπτο χρόνο.

Έτσι, σύμφωνα με τους υπευθύνους της ΜΚΟ, οι μη ορατές κάμερες κατέγραψαν τις αληθινές αντιδράσεις των ανθρώπων που περίμεναν το λεωφορείο και τα αποτελέσματα του κοινωνικού πειράματος είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά γι’ αυτούς. Ειδικότερα, 4 φορές ο κόσμος αδιαφόρησε, 2 φορές τάχθηκε υπέρ της «ρατσιστικής» συμπεριφοράς, αλλά συνολικά 15 φορές ο κόσμος στη στάση υπερασπίστηκε τον Μπαγκλαντεσιανό. Ωστόσο, φήμες λένε πως αυτό το τελευταίο οφείλεται στο ότι όλοι όσοι «τυχαία» συμμετείχαν στο «κοινωνικό πείραμα» ήταν… ηθοποιοί. Λέτε να αληθεύουν οι φήμες; πηγη

FREE HELLAS web Radio
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2208010584733118854

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item