Widgets

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!


Λαθρομετανάστευση: Μια βόμβα για την Ελλάδα

Άρθρο στην εφημερίδα "Εμπρός"
Πρόσφατα παρακολουθήσαμε στις ειδήσεις να διαρρέει από ραδιοτηλεοπτικό σταθμό το έγγραφο με την υπογραφή ανωτάτου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ, σχετικά με `την πολιτική ανοιχτών συνόρων στην λαθρομετανάστευση, το οποίο έλεγε ξεκάθαρα ότι οι λαθρομετανάστες θα πρέπει να απελευθερώνονται όταν έρχονται στη χώρα μας - με τις όποιες συνέπειες. Η πολιτική ηγεσία μέσω του “ανήξερου” υπουργού Δημόσιας Τάξης, υποστήριξε ότι το εν λόγω έγγραφο δεν εξεδόθη με εντολή της και δεν αντιπροσωπεύει την επίσημη πολιτική για την λαθρομετανάστευση.
Μιλάμε σαφώς για ένα θέμα που αποτελεί ωρολογιακή βόμβα για την Ελλάδα, ενώ είναι προφανές ότι οι κυβερνώντες δεν έχουν ίσως συνειδητοποιήσει το μέγεθος του προβλήματος, τις παραμέτρους του και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε ως χώρα. Το γεγονός ότι δόθηκε εντολή για να συνταχθεί ένα τέτοιο απαράδεκτο έγγραφο για το οποίο – κατά τα λεγόμενα Πανούση- δεν είχαν ιδέα ούτε ο αρμόδιος υπουργός κος Βούτσης, ούτε η αναπληρώτρια υπουργός κ. Χριστοδουλοπούλου, δείχνει το μέγεθος της ασυνεννοησίας που χαρακτηρίζει την παρούσα κυβέρνηση. Αν σήμερα δεν δοθεί η δέουσα προσοχή σε ένα θέμα αμιγώς εθνικό, στο μέλλον μας περιμένουν μεγάλες περιπέτειες.
Γιατί όμως υπάρχει αυτό το ανεξέλεγκτο κύμα λαθρομετανάστευσης; Πρόκειται για ένα ανθρωπιστικό πρόβλημα, ή μήπως έχει τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο εθνικής και ιστορικής ευθανασίας των Ελλήνων; Το κύμα λοιπόν αυτό δεν είναι άσχετο με την παγκοσμιοποίηση και την πολιτική της Ευρώπης σχετικά με αυτή. Η Ελλάδα από το 1990 κι έπειτα, έγινε χώρα εισβολής λαθρομεταναστών. Πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί το τεράστιο αυτό πρόβλημα, όταν το σάπιο ιδεολόγημα της παγκοσμιοποίησης σε συνδυασμό με την προπαγάνδα του διεθνισμού, και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» διαμορφώνει συγκεκριμένες πολιτικές που χαράζονται από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους; Ας μην ξεχνάμε και την Ευρωπαϊκή Οδηγία που επιβάλλει πολιτική ανοιχτών συνόρων και καθιστά σχεδόν ανέφικτο τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης. Η εφαρμογή αυτής της οδηγίας για τις χώρες που λειτουργούν ως πύλες εισόδου, όπως η Ελλάδα, είναι ολέθρια.
Η παρούσα ψυχοπονιάρικη κυβέρνηση, που αντί να ασχοληθεί με καίρια ζητήματα, φροντίζει σε χρόνο dt να προωθεί τα ζητήματα των λαθρομεταναστών, νομίζει ότι θα λύσει το πρόβλημα παρέχοντάς τους έγγραφα για να μεταβούν σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Υπάρχει όμως ο κανονισμός του Δουβλίνου ΙΙ, σύμφωνα με τον οποίο οι άλλες χώρες έχουν το δικαίωμα να στείλουν πίσω στην Ελλάδα όσους πηγαίνουν σε αυτές και δεν τους θέλουν. Ούτε η νομιμοποίησή τους αποτελεί λύση διότι έτσι θα είναι ακόμη πιο δύσκολη η επαναπροώθηση στην πατρίδα τους. Επιχειρείται η αντικατάσταση του λαού μας με λαθρομετανάστες πάσης φύσεως. Εκατομμύρια λαθρεποίκων εγκαθίστανται στην Ελλάδα με καθημερινά αυξανόμενες τάσεις, γεγονός που σε συνδυασμό με το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα που μαστίζει την χώρα, θα συρρικνώσει τον Ελληνισμό ακόμη περισσότερο.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικά ρεπορτάζ, η Τ. Χριστοδουλοπούλου «αναμένεται να θέσει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης αίτημα για εκ νέου χρηματοδότηση από τα ειδικά ταμεία για τη δημιουργία ανοιχτών δομών φιλοξενίας και τη στήριξη μορφών ένταξης, να συζητήσει τρόπους εναλλακτικής κράτησης και να ζητήσει ενίσχυση των υπηρεσιών ασύλου και των δομών υποδοχής, με έμφαση στις ευάλωτες ομάδες μεταναστών και προσφύγων». Και ποιος θα μπορούσε να βάλει το χέρι του ώστε να υλοποιηθεί το σχέδιο αυτό καλύτερα και γρηγορότερα; Δεν είναι άλλος από τον δισεκατομμυριούχο «επενδυτή» Τζορτζ Σόρος ο οποίος αποκάλυψε πως σχεδιάζει την δημιουργία ταμείου αλληλεγγύης, που θα στοχεύει στην κατασκευή σπιτιών στην Ελλάδα για τους άστεγους μετανάστες και πρόσφυγες στην χώρα μας!
Τόνισε μάλιστα, ότι η χώρα μας είναι «αιχμάλωτη» του Συμφώνου Δουβλίνο ΙΙ, με το οποίο ο παράνομος μετανάστης που εισήλθε στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω της Ελλάδας, είναι υποχρεωμένος να μείνει στην Ελλάδα χωρίς να έχει την δυνατότητα να μετακινηθεί σε άλλη χώρα της Κοινότητας. Προκαλείται με αυτόν τον τρόπο ένας συνωστισμός ξένων που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από το ελληνικό κράτος. Με τα χρήματα λοιπόν αυτά του ταμείου θα χτιστούν σπίτια για αυτούς τους ανθρώπους ή θα ενοικιαστούν ήδη υπάρχοντα στα οποία θα μπορούν να μείνουν. Ακούγοντας και βλέποντας τα θαυμαστά αυτά σχέδια, είναι πασιφανές ότι το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης αποτελεί τεράστιο εθνικό ζήτημα για την χώρα μας. Αν λάβουμε επίσης υπόψην τον ακραίο ισλαμισμό αλλά και την επιβουλή της Τουρκίας κατά των ελληνικών εδαφών, αντιλαμβανόμαστε ότι εγκυμονεί μεγάλος κίνδυνος και πρέπει οι ιθύνοντες να το συνειδητοποιήσουν και να ενεργήσουν ανάλογα προς το εθνικό συμφέρον.
Συμφέρον που συμμερίζεται και προστατεύει μόνο η Χρυσή Αυγή, με πάγια θέση εδώ και χρόνια την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών.   Κορίνα Πενέση
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!:

Οι νεοφιλελεύθερες και μαρξιστικές επιλογές δεν είναι μεταναστευτική πολιτική είναι κοροϊδία!
Είναι πλέον κοινός τόπος, όσοι έχουν ασκήσει οποιασδήποτε μορφής διοίκηση, να θεωρούνται ειδικοί επί του αντικειμένου, άσχετα με το πως αξιολογήθηκαν στη διάρκεια της θητείας τους και να εκφράζουν άποψη επί παντός επιστητού. Σε περιπτώσεις μάλιστα δικομματικού – διπολικού κατεστημένου, είναι σχεδόν αναγκαιότητα στα πλαίσια εξαπάτησης των αφελών ψηφοφόρων, προκειμένου να υφαρπάξουν την ψήφο τους.

Πιο συγκεκριμένα αξίζει κάποιος να δει το θέμα της λαθρομετανάστευσης, το οποίο φαίνεται ότι απασχολεί την ελληνική κοινωνία εξίσου με την οικονομία. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος, αν και απηνώς διωκόμενος, είναι αυτός που καθορίζει σήμερα την πολιτική ατζέντα, ακριβώς λόγω της στενής του σχέσης με το λαό, που του επιτρέπει να αφουγκράζεται το προβλήματα αμεσότερα από ότι οι καρεκλοκένταυροι των υπουργείων. Με το που ξεκίνησε η Χρυσή Αυγή πολιτικές δράσεις για τη λαθρομετανάστευση, θεώρησαν υποχρέωσή τους όλοι οι πρώην και οι νυν, κυβερνητικοί και αντιπολιτευόμενοι, να τοποθετηθούν, πιστοί στα δεδομένα του γνωστού «τόξου». 
Ο λόγος για τον πρώην υπουργό Μακεδονίας Θράκης, που εμφανίστηκε με ερώτηση του στη βουλή για το θέμα και δημοσιοποίησε τη δράση του με άρθρα στον Τύπο. Ξεχνάει φυσικά ο πρώην, ότι μέχρι πριν από λίγο κατείχε κυβερνητική θέση και εμφανίζεται λάβρος κατά των κυβερνητικών επιλογών σε θέματα μεταναστευτικής πολιτικής. Οι διαφωνίες του όμως παραμένουν σε διαδικαστικό επίπεδο, χωρίς ν’ αγγίζουν την ουσία του προβλήματος. Αποδέχεται ως δεδομένη την εισβολή που υφίσταται η χώρα και τον απασχολεί αποκλειστικά το διαχειριστικό κομμάτι της ύπαρξης ή μη των κέντρων κράτησης, που δημιούργησε η κυβέρνησή του, καθώς και το «τι θα πούμε στους ευρωπαίους», χωρίς καν να περνάει απ’ το μυαλό του ότι το μείζον είναι η θωράκιση της χώρας και η επαναπροώθηση όλων αυτών των σύγχρονων σκλάβων στις πατρίδες τους.
Τα πρώτα δείγματα της μεταναστευτικής πολιτικής της νέας κυβέρνησης είναι απογοητευτικά και άκρως επικίνδυνα, καθιστώντας την Ελλάδα κυριολεκτικά ανοχύρωτη απέναντι σε κάθε επίδοξο νεοέποικο, αλλά και αναμενόμενα, αφού οι πολιτικές θέσεις του κυβερνόντος κόμματος ήταν γνωστές από πριν.
Εκ κατακλείδι το θέμα δεν είναι το μικρότερο κακό, γιατί αμφότερες οι συγκυβερνήσεις Σαμαροβενιζέλων και Σανέλ αποδέχονται την ύπαρξη και την παραμονή, όσων έφτασαν στη χώρα μας με παράνομο τρόπο και δεν σχεδιάζουν τίποτα για την επαναπροώθηση τους. Η κακή ή η χειρότερη διαχείριση του μείζονος αυτού προβλήματος δεν αποτελεί λύση και καλά θα κάνουν όσοι κατείχαν κυβερνητικές θέσεις μέχρι πρόσφατα, να σιωπούν, αναλογιζόμενοι τις ευθύνες τους, αντί να επιμένουν στις ίδιες λάθος νεοφιλελεύθερες ή μαρξιστικές πολιτικές πρακτικές.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος δεν πρόκειται να ανεχθεί την προκλητική αδιαφορία του ανθελληνικού κράτους για τους εξαθλιωμένους Έλληνες και την ίδια στιγμή να σκορπά εκατομμύρια σε προνόμια των λαθρομεταναστών. Οι Έλληνες Εθνικιστές αγωνίζονται για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.  Καρανικόλας Χρήστος - Τ.Ο. Θεσσαλονίκης    xathess.gr
Χρήστος Παππάς: Να πάψει ο εισαγγελέας να εμποδίζει την εύρυθμη λειτουργία της ΒουλήςΟ Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Η απαγόρευση σε εκλεγμένους βουλευτές να ψηφίζουν και να συμμετέχουν σε συνεδριάσεις της Βουλής καταπατά την λαϊκή ετυμηγορία και καταλύει το Σύνταγμα.
Απαιτούμε να πάψει πια αυτή η κοροϊδία, η οποία στόχο έχει να πλήξει την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Απαιτούμε να πάψει η δικαστική εξουσία να παρεμβαίνει στην νομοθετική, όπως παρενέβη η εκτελεστική εξουσία, δηλαδή Σαμαράς, Βενιζέλος και λοιποί στην δικαστική εξουσία τον Σεπτέμβριο του 2013.
Να σταματήσει πια αυτή η κοροϊδία, να αποκατασταθεί η νομιμότητα, το Σύνταγμα και η Λαϊκή Κυριαρχία!"  ΠΗΓΗ
Η. Παναγιώταρος: Τα κόμματα της κλεπτοκρατίας έχουν καταλύσει το Σύνταγμα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση.
Ο Βουλευτής Β’ Αθηνών τόνισε πως τα κόμματα της κλεπτοκρατίας (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ) καταλύουν συνεχώς το Σύνταγμα και τους νόμους, ενώ βασική τους επιθυμία είναι στο κοινοβούλιο να βρίσκονται μόνο όσοι βουλευτές συμφωνούν μαζί τους. Αντίθετα, όποιος διαφωνεί πολιτικά μαζί τους στέλνεται άμεσα στην φυλακή.
Έχει αποδειχθεί, δε, ότι τα δύο μεγάλα κόμματα που διοικούσαν μέχρι πρότινος την Χώρα αποτελούσαν δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, ενώ έχουν την πλήρη κάλυψη για την υπόθεση των υποβρυχίων, για την λίστα Λαγκάρντ και για πολλά ακόμα σκάνδαλα.
Ο Συναγωνιστής κατήγγειλε πως ενώ ακούστηκαν σχόλια εκατέρωθεν για τον Μπαλτάκο, κανείς δεν ανέφερε την ουσία, που είναι τα λόγια του Μπαλτάκου, που αποδεικνύουν περίτρανα την σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής.
Μετά από την εκ νέου απαγόρευση του εισαγγελέα φυλακών Κορυδαλλού στο Συνταγματικά κατοχυρωμένο αίτημα των προφυλακισμένων βουλευτών να παραστούν στην συζήτηση του νομοσχεδίου συμπεραίνουμε πως ο εν λόγω εισαγγελέας κάνει ό,τι θέλει χωρίς να διευκρινίσει ή να αιτιολογήσει τις αποφάσεις του. Η Χρυσή Αυγή, είτε αρέσει, είτε όχι, είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας και εκφράζει μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού.
Όσον αφορά  το νομοσχέδιο ο Συναγωνιστής επισήμανε πως η Χρυσή Αυγή το ψήφισε επί της Αρχής, καθώς περιλαμβάνει κάποιες ρυθμίσεις που ανακουφίζουν τους χειμαζόμενοους Έλληνες πολίτες.   ΠΗΓΗ

Α. Γρέγος: Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να καταπολεμήσει την διαφθορά - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση.
Ο Συναγωνιστής τόνισε με στοιχεία από στατιστικές την τραγική πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες, την κοινωνική διάλυση, την φτώχεια, την ανέχεια, την χαμηλή αξιοπρέπεια. Σήμερα, πολλοί συμπολίτες μας δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα, δεν μπορούν να σιτίσουν τα παιδιά τους, δεν μπορούν να ζεσταθούν τον χειμώνα.
Η Χρυσή Αυγή, από το 2012, τηρώντας πιστά τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, ήταν η πρώτη που στάθηκε στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων μοιράζοντας χιλιάδες τόνους τροφίμων κάθε είδους με απόλυτη τάξη. Βεβαίως, η χούντα του Σαμαρά και Βενιζέλου προσπάθησε με κάθε τρόπο να σταματήσει αυτές τις ενέργειες στήριξης του ελληνικού λαού.   
Κορυφαίο, βέβαια, είναι το ζήτημα της διαφθοράς και της διαπλοκής. Είναι βέβαιο ότι από καμιά Επιτροπή και από κανέναν φορέα, με όποια αρμοδιότητα κι αν έχει αυτός, δεν θα μπορέσει να δώσει αυτή η Κυβέρνηση κάποια λύση σε αυτό το θέμα.
Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο η Χρυσή Αυγή και γι’ αυτόν τον λόγο διώκεται, γιατί ήταν η πρώτη που πολέμησε τη διαφθορά και τη διαπλοκή.
Οι Έλληνες Εθνικιστές αποκάλυψαν δεκάδες σκάνδαλα και θα αποκαλύψουν και άλλα, πολύ σύντομα, όχι μόνο στον ελληνικό λαό αλλά και στους Ευρωπαίους πολίτες.  ΠΗΓΗ
Α. Ματθαιόπουλος: Να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία της Βουλής

Ο αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια για το ζήτημα που ανέκυψε μετά την νέα απαγόρευση στους παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής να προσέλθουν στην Βουλή και να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα ως εκπρόσωποι του Ελληνικού Λαού.
Ο βουλευτής Σερρών τόνισε πως για μια ακόμη φορά καταλύεται το Σύνταγμα, το Πολίτευμα και η Λαϊκή Κυριαρχία και πρέπει άμεσα να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία του Κοινοβουλίου.
Απαντώντας στον πρόεδρο του Πασόκ τόνισε πως αν τηρούνταν ο νόμος και οι κανονισμοί ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα βρίσκονταν στη φυλακή για όλες τις ατασθαλίες και τα οικονομικά εγκλήματα στελεχών του κόμματός του. Ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι το Πασόκ κατατάχθηκε τελευταίο και ότι η Χρυσή Αυγή αναδείχθηκε τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας.
Αναφορικά με την Νέα Δημοκρατία είναι υποκριτικό να μιλά το κόμμα στο οποίο ανήκουν οι ενορχηστρωτές της σκευωρίας κατά του Λαϊκού Συνδέσμου. Απαντώντας στον πρώην πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη τόνισε πως φέρει ακέραια ευθύνη για την κατάλυση της Λαϊκής Κυριαρχίας, αφού επέτρεπε την λειτουργία της Βουλής με ελλιπή σύνθεση.
Τέλος, τόνισε για ακόμη μια φορά πως με τηλεφωνικές παρεμβάσεις συνεχίζεται η παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής, καθώς σήμερα ο εισαγγελέας Φυλακών ενημέρωσε τηλεφωνικά (!) τους προφυλακισμένους βουλευτές ότι απορρίπτεται παράνομα και αναιτιολόγητα το αίτημα τους να προσέλθουν στην Βουλή. ΠΗΓΗ
Γ. Γαλέος: “Απαιτούνται συγκεκριμένοι στόχοι για να αντιμετωπιστεί η ανθρωπιστική κρίση” 

Ο Βουλευτής Αργολίδος, Δρ. Γεώργιος Γαλέος, τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση.
Ο Συναγωνιστής επισήμανε την καταπάτηση της λαϊκής κυριαρχίας που απορρέει από την αναγκαστική απουσία των προφυλακισμένων Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, καθώς ο εισαγγελέας εντελώς αυθαίρετα τους απαγόρευσε να παραστούν στην Βουλή για την συζήτηση του νομοσχεδίου.
Το εν λόγω νομοσχέδιο συντονίζει και κατευθύνει όλους τους πόρους και τα χρήματα προς μία κατεύθυνση, αλλά υπάρχουν σοβαρές επιφυλάξεις σχετικά με τις ΜΚΟ. Οι κυβερνήσεις επιδοτούν και χρηματοδοτούν τις ΜΚΟ, οι οποίες αφού αφαιρέσουν πλουσιοπάροχα τα έξοδα τους, τα υπόλοιπα -αν μείνει κάτι- το δίνουν σε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη.
Επισήμανε ακόμη ότι το νομοσχέδιο δεν έχει στόχους που αν υπήρχαν και ήταν συγκεκριμένοι, δεν θα χρειαζόταν περαιτέρω υπουργικές αποφάσεις.
Τέλος, τόνισε το καίριο αίτημα της Χρυσής Αυγής να επωφεληθούν έστω και στο ελάχιστο οι Έλληνες συμπολίτες μας από το εν λόγω νομοσχέδιο.  ΠΗΓΗ

Δέσποινα Σβερώνη - Χονδρονάσιου: Η “Δημοκρατία” σας είναι επιλεκτικήΗ βουλευτής Λαρίσης Δέσποινα Σβερώνη - Χονδρονάσιου τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση.
Αρχικά, τόνισε ότι όλες οι πτέρυγες της Βουλής του δήθεν "δημοκρατικού τόξου" χαρακτηρίζουν συλλήβδην την Χρυσή Αυγή παρόλο που είναι τρίτη πολιτική δύναμη και βρίσκεται στο Κοινοβούλιο με την ψήφο του ελληνικού λαού.
Το πρώτο πράγμα που μαθαίνουν οι σπουδαστές της Νομικής είναι το τεκμήριο της αθωότητας, αυτό όμως δεν υπολογίζεται για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που έχουν πέσει θύματα μιας πρωτοφανούς πολιτικής και παραδικαστικής σκευωρίας.
Στην χώρα μας επικρατεί κυρίως μια αξιακή κρίση με βασική ευθύνη του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, νεοφιλελεύθερων και σοσιαλ(η)στών. Το σύστημα χρησιμοποίησε τις "Χρυσαυγειάδες" στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ με κύριο στόχο να κατασυκοφαντήσει τους Έλληνες Εθνικιστές και να αποπροσανατολίσει τον λαό από τα πραγματικά προβλήματα.   ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:
Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Να λογοδοτήσει ο Σαμαράς για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής

Ο αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος στην ομιλία του στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση τόνισε αρχικά ότι παραδίδει τους υβριστές και τους συκοφάντες των Ελλήνων Εθνικιστών στην χλεύη του ελληνικού λαού.
Η Νέα Δημοκρατία και ο πρώην πρωθυπουργός Σαμαράς με παράνομες ενέργειες και μεθοδεύσεις ενορχήστρωσε την σκευωρία κατά του Λαϊκού Συνδέσμου.  Το Σύνταγμα, το Πολίτευμα και η Λαϊκή Κυριαρχία καταλύθηκε με την παράνομη αναστολή χρηματοδότησης, την φίμωση της Χρυσής Αυγής αλλά και με την υπερψήφιση νομοσχεδίων υπέρ του Μπόμπολα με λιγότερες από 151 ψήφους.
Ο Σαμαράς διαμαρτύρεται ότι το τηλέφωνό του παρακολουθείται και ακούει... φωνές, δεν απολογήθηκε όμως ακόμη για το γεγονός ότι ακολούθησε κατά γράμμα τις φωνές που τον πρόσταξαν να ενορχηστρώσει την σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου και στο τέλος όλο το πανελλήνιο άκουσε την φωνή του ιδίου να δίνει εντολές σε ανώτατο δικαστικό για την παράνομη προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.  ΠΗΓΗΓιώργος Κατρούγκαλος: Ο εισαγγελέας φυλακών δεν μπορεί να καθορίζει την σύνθεση της Βουλής - 2 ΒΙΝΤΕΟ
Γιώργος Κατρούγκαλος: Ο εισαγγελέας φυλακών δεν μπορεί να καθορίζει την σύνθεση της Βουλής - 2 ΒΙΝΤΕΟ
Ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος τοποθετήθηκε σήμερα δύο φορές για το μείζον ζήτημα που έχει προκύψει με τις απαγορεύσεις του Εισαγγελέα Φυλακών στους παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να προσέλθουν στην Βουλή και να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.
Ο έγκριτος συνταγματολόγος μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 τόνισε: "Η πρόεδρος της Βουλής είναι στο στόχαστρο μιας άδικης κριτικής επί ενός θέματος που και εγώ είχα τοποθετηθεί. Η κα Κωνσταντοπούλου λέει κάτι το αυτονόητοΕνόψει της διάκρισης των εξουσιών ΔΕΝ μπορεί να είναι στην διακριτική ευχέρεια του εισαγγελέα άλλοτε να επιτρέπει και άλλοτε να απαγορεύει σε ορισμένους βουλευτές... Θα πρέπει να υπάρχουν κανόνες στη Βουλή. Δεν μπορεί ο εισαγγελέας να προσδιορίζει το αποτέλεσμα μιας ψηφοφορίας."
Την ίδια θέση επανέλαβε λίγο αργότερα και στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ επισημαίνοντας: "Δεν πρέπει ο εισαγγελέας να έχει την δυνατότητα να προκαθορίζει την σύνθεση της Βουλής. Γιατί αν ο εισαγγελέας άλλοτε μπορεί να επιτρέπει και άλλοτε να απαγορεύει σε ορισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να έρχονται και να συμμετέχουν στις διαδικασίες της Βουλής, έχει την δυνατότητα να προδιαμορφώνει το αποτέλεσμα. Αυτό είναι αντίθετο στην διάκριση των εξουσιών".
Είναι σαφές ότι οι παράνομες αποφάσεις του Εισαγγελέα Φυλακών Κορυδαλλού καταλύουν το Σύνταγμα, το Πολίτευμα και την Λαϊκή Κυριαρχία, καθώς κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παρεμποδίζει την εύρυθμη λειτουργία της Βουλής και να στερεί σε νομίμως εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού Λαού να ασκούν τα καθήκοντά τους.  ΠΗΓΗ
Επανέρχονται σενάρια «μεγάλης συγκυβέρνησης» νουδούλας-Σύριζα!Την ξεχασμένη από πολλούς προοπτική «μεγάλης συγκυβέρνησης» νουδούλας-ΣΥΡΙΖΑ (και… «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων»), επανέφερε με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο (σαμαρικός, αν αυτό σας λέει κάτι επιπλέον…) Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Ο Βαρβιτσώτης, λοιπόν, υποστήριξε ότι υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να υπάρξει «συγκατοίκηση» της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση, αναφερόμενος στην προοπτική να υπάρξουν δραματικές εξελίξεις στη διαπραγμάτευση της σημερινής συγκυβέρνησης με τους εκπροσώπους των διεθνών τοκογλύφων, και να απαιτηθεί μια καινούρια πλειοψηφία από τη σημερινή Βουλή, καθώς απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο νέων εκλογών.
Τι εννοούσε ο «ποιητής»; Προφανώς, αν εμφανιστεί στον ορίζοντα τρίτο Μνημόνιο (τον Ιούνιο), το οποίο απαραιτήτως θα συνοδεύεται από δυσβάσταχτα αντιλαϊκά μέτρα και οι αριστεριστές συνιστωσάκηδες αρνηθούν να το ψηφίσουν και ταυτοχρόνως ανεξαρτητοποιηθούν – ανατρέποντας έτσι τη συγκυβέρνηση-, να δώσει η νουδούλα χείρα βοηθείας στους εν Μνημονίω συναδέλφους τηςκαι να στήσουν στο τάκα-τάκα μια «μεγάλη συγκυβέρνηση» (με κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και Ποτάμια μέσα), που με την ευρύτατη πλειοψηφία που θα διαθέτει, θα κάνει άνετα όλη τη βρωμοδουλειά! Διόλου απίθανο!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέρκελ: Η Ελλάδα κρατά τις τύχες της Ευρώπης, αλλά θα υπογράψει και νέο μνημόνιο

Ο Mister Tsipras στην Μόσχα: Επίσκεψη ουσίας ή κοροϊδίας;

Όπως έγινε γνωστό, στις 8 Απριλίου ο mister Tsipras θα επισκεφθεί την Μόσχα και θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο Πούτιν.  
Σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα, ο πρωθυπουργός επρόκειτο να μεταβεί στη ρωσική πρωτεύουσα στις 9 Μαΐου, για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια από τη λήξη του Β΄ Π.Π., ωστόσο η ημέρα εκείνη θεωρήθηκε ακατάλληλη για συζητήσεις και κανονίστηκε η επίσπευση της επίσκεψης.
Σύμφωνα με τα παπαγαλάκια της συγκυβέρνησης, το Μαξίμου επεδίωξε την επίσπευση της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Ρώσο πρόεδρο, σε αναζήτηση «ισχυρών συμμάχων και εκτός ευρωζώνης», λόγω των ασφυκτικών οικονομικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί για την Ελλάδα.
Πρόκειται βεβαίως για παραμύθια της Χαλιμάς! Ο Tsipras γνώριζε καλά την οικονομική κατάσταση της χώρας, πολύ πριν από τις εκλογές, αλλά και την αντιμετώπιση που θα είχε από τους εκπροσώπους των διεθνών τοκογλύφων. Κι αν ήθελε πράγματι να βρει άλλη διέξοδο, θα είχε πάει προ των εκλογών ή έστω αμέσως μετά απ’ αυτές, στην Μόσχα. Άρα, η επίσκεψη του Απριλίου θα είναι μια ακόμα απόπειρα εξαπάτησης του ελληνικού λαού, δήθεν ότι αναζήτησε κι άλλες πηγές χρηματοδότησης της χώρας.
Και να μην ξεχνάμε, ότι τον ίδιο δρόμο πήρε και ο Jeffrey, τρεις μήνες μετά την εκλογική του νίκη, του 2009. Μάλιστα, στην ανακοίνωση που είχε εκδοθεί από τη συγκεκριμένη επίσκεψη, γινόταν λόγος πως θα αφορούσε τα θέματα της οικονομίας και της ενέργειας. Σας τη θυμίζουμε:
«Αναμένεται ότι κατά τις συνομιλίες των επικεφαλής των κυβερνήσεων των δύο χωρών, που έχουν προγραμματιστεί για τις 16 Φεβρουαρίου, θα θιγεί ευρύ φάσμα θεμάτων της ρωσοελληνικής συνεργασίας, συμπεριλαμβανομένων των τομέων της οικονομίας, της ενέργειας και της στρατιωτικής-τεχνικής συνεργασίας».
Και ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Όπως πληροφορηθήκαμε εκ των υστέρων, όταν ο πρόεδρος Πούτιν είπε στον Jeffrey για τη βούληση της Ρωσίας να συνδράμει οικονομικά την (προμνημονιακή ακόμα…) Ελλάδα, αυτός έκανε τον χαζό και του μιλούσε για… πράσινη ανάπτυξη και πράσινα άλογα! Ε, τέτοια τύχη θα έχει και η επίσκεψη του mister Tsipra!  ΠΗΓΗ
Έρμαιο των αριστερών κουκουλοφόρων και πάλι η Αθήνα χάρη στο “δόγμα Πανούση”Στο ίδιο έργο θεατές για άλλο ένα βράδυ οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας και μαζί όλοι οι Έλληνες, βλέποντας μια δράκα αλητών, προστατευόμενων της Αριστεράς, να καίνε και να καταστρέφουν.
Κατεστραμμένα καταστήματα, πυρπολημένα αυτοκίνητα και κάδοι, είναι τα αποτελέσματα του νέου δόγματος της αστυνομίας, υπό τον καθηγητή Πανούση. Οι εντολές του πολιτικού προϊστάμενου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προς τους αστυνομικούς ήσαν ρητές: διακριτική παρακολούθηση των ταραξιών και καμία επέμβαση!  ΟΛΑ ΕΔΩ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! =>  ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ ΝΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ!Γραφικοί σταλινικοί: Το ΚΚΕ δεν ψηφίζει το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση λόγω της Χρυσής Αυγής!

Μην μπορώντας να αντέξουν στο γεγονός ότι το καθ΄όλα συστημικό και καλοχαϊδεμένο κόμμα τους βλέπει την πλάτη της διωκόμενης για τις Ιδέες της και μόνο ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι εκπρόσωποι του πολιτικού απολιθώματος που ακούει στο όνομα ΚΚΕ (Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος) φροντίζουν να δείχνουν τον κομπλεξισμό που τους διέπει, αλλά και την αληθινή αντιλαϊκή τους φύση. Ο κοινοβουλευτικός  εκπρόσωπος στο κομματικό μαγαζάκι του Περισσού, Νίκος Καραθανασόπουλος, με το γνωστό απύθμενο θράσος που χαρακτηρίζει τους εγχώριους νοσταλγούς και υπηρέτες του αρχιεγκληματία Στάλιν, υποστήριξε πως «Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ, που ήδη έχει δηλώσει ότι ψηφίζει ΠΑΡΩΝ επί της αρχής στο συζητούμενο νομοσχέδιο, δεν θα συμμετάσχει στην ονομαστική ψηφοφορία που μεθοδεύτηκε για να δώσει άλλοθι στην παρουσία των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Η κυβέρνηση πρέπει να αναλύσει την ευθύνη της απέναντι σε αυτές τις μεθοδεύσεις που σχεδιασμένα καλλιεργούν κλίμα ανοχής για την εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής».
Το «συζητούμενο νομοσχέδιο» αφορά την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και το ΚΚΕ έκρινε ότι δεν πρέπει να το ψηφίσει επειδή θα υπήρχε η πιθανότητα να ήταν στο κοινοβούλιο οι εκλεγμένοι από τον Λαό ως Τρίτη Πολιτική Δύναμη Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.  Έχουν τέτοιο κόμπλεξ κατωτερότητας και αμέτρητο μίσος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ οι μπολσεβίκοι του ΚΚΕ, ώστε ακόμη κι ένα μέτρο ανακούφισης των ασθενών Λαϊκών στρωμάτων αρνήθηκαν να το ψηφίσουν, μόνο και μόνο επειδή θα το επικύρωνε με την παρουσία της η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Το θλιβερό αυτό υποκείμενο (αλήθεια, έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή του; Ή μήπως είναι ανεπάγγελτος κι αυτός, όπως ο τωρινός ηγετίσκος του, ο Κουτσούμπας;) στο πρόσφατο παρελθόν είχε υποστηρίξει δημόσια ότι «λίγους σφάξαμε. Έρχεται ο επόμενος γύρος και θα σας φάμε λάχανο», αναφερόμενος στις αποτρόπαιες δολοφονίες που διέπραξαν οι εγχώριοι πράκτορες της Σοβιετικής Ένωσης τον Σεπτέμβριο του 1944 στον Μελιγαλά. Κανείς, βεβαίως, δεν θεώρησε ότι αυτές οι αθλιότητες αποτελούν βάναυση προσβολή νεκρών και προτροπή προς επανάληψη τέτοιων φρικτών σφαγών.
Τέτοιοι είναι οι καπιταλιστές του ΚΚΕ. Εκφραστές μιας ανθελληνικής, αντεργατικής και απάνθρωπης ιδεολογίας, η οποία κατέστρεψε τα πάντα όπου εφαρμόστηκε, δίνοντας την δυνατότητα στον φιλελεύθερο καπιταλισμό το απαραίτητο άλλοθι για να διαπράξει τα δικά του εγκλήματα τόσο στον υπόλοιπο κόσμο όσο και στην Ελλάδα.
Η Ιστορία έχει ξεπεράσει το ηλικιωμένο αυτό έκτρωμα, το οποίο λόγω κεκτημένης ταχύτητας συνεχίζει να λειτουργεί ως μαγαζάκι λίγο πριν την οριστική του πτώχευση.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ.

FREE HELLAS web Radio
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1984360615494697148

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item