Widgets

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΒΙΝΤΕΟ Ν.Μιχαλολιάκος: «Ο ελληνικός λαός ψήφισε καταγγελία του Μνημονίου και της δανειακής σύμβασης»

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: Ο ελληνικός λαός ψήφισε καταγγελία του Μνημονίου και της δανειακής σύμβασης Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για τις διαπραγματεύσεις της συγκυβέρνησης με τους δανειστές.
Επιγραμματικά ανέφερε:
- Ο Σαμαράς μίλησε για ορδές λαθρομεταναστών και λογοκρισία. Για τα ίδια λόγια σχηματίσθηκαν δικογραφίες κατά της Χρυσής Αυγής και εκλεγμένοι βουλευτές φυλακίστηκαν και παραμένουν παράνομα στην φυλακή.
- Οι πολιτικές παρεμβάσεις και το βίντεο Μπαλτάκου ουδέποτε συζητήθηκε σε αυτήν την αίθουσα.
- Αποδείχθηκε εκ των πραγμάτων πως η κινδυνολογία της ΝΔ ήταν έωλη. Προχωρώντας σε μονομερείς ενέργειες δεν έρχεται το τέλος του κόσμου.
- H παράταση της δανειακής σύμβασης που υπέγραψε η κυβέρνηση Τσίπρα είναι μνημόνιο.
- Ο ελληνικός λαός στις 25 Ιανουαρίου ψήφισε άνω του 50% κατά του Μνημονίου.
- Το success story της κυβέρνησης Σαμαρά δεν ήταν τίποτε άλλο παρά καμμένη γη.
- Στην χρεοκοπία μας οδήγησαν οι μίζες και τα σκάνδαλα των προηγουμένων κυβερνήσεων.
- Στην Λίστα Λαγκάρντ υπάρχουν πάνω από 2000 ονόματα και έχουν ελεγχθεί μόνο 30!
- Η παρούσα κυβέρνηση έχει την νωπή λαϊκή εντολή να καταγγείλει το Μνημόνιο.
- Μόνο εάν μειωθεί το χρέος, η Ελλάδα θα έχει μέλλον και ελπίζω η κυβέρνηση να τηρήσει τις δεσμεύσεις της.  ΠΗΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Άμεση προτεραιότητα η επιστροφή της εθνικής κυριαρχίας
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έλαβε τον λόγο στην Ολομέλεια της Βουλής και κατά την δευτερολογία του επισήμανε:
- Με αφορμή την οχλαγωγία και τα επεισόδια από τους βουλευτές της ΝΔ, για διαμαρτυρίες πολύ χαμηλοτέρας εντάσεως η Χρυσή Αυγή κατηγορήθηκε ότι εκχυδάισε και κατήργησε το Κοινοβούλιο.
- Απαντώντας στην αναφορά Σαμαρά για δήθεν υποστήριξη του Σύριζα από την Χρυσή Αυγή, τόνισε πως στην "εποχή Μπαλτάκου" το νομοσχέδιο για τους ιεροδιδάσκαλους στην Θράκη πέρασε με τους ψήφους της Χρυσής Αυγής και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
- Δεν εκφράστηκε καμμία υποστήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την άποψη ότι η  συγκεκριμένη κυβέρνηση βρίσκεται στην εξουσία για να καταργήσει το Μνημόνιο και να επανέλθει η εθνική κυριαρχία.
Τρεις νομίμως εκλεγμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να παρεμποδίζονται από το να ασκούν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.
- Για τα μέτρα που έχουν διαρρεύσει στα ΜΜΕ: Ολέθρια η ανακατάταξη στους συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά και η αύξηση φόρων στα τσιγάρα.
- Η Χρυσή Αυγή είναι αντίθετη σε κάθε αποκρατικοποίηση τομέων που έχουν άμεση σχέση με την εθνική ανεξαρτησία.  ΠΗΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ιδεολογικό και πολιτικό χάος μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής


Απαντώντας στο θράσος της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έφτασε στο σημείο να εκφράσει την άποψη ότι η Χρυσή Αυγή στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνουμε ότι το Κίνημά μας είναι ένα Κίνημα Εθνικιστικό και ουδεμία σχέση είναι δυνατόν να έχει με την μαρξιστική αριστερά.
Αντίθετα, η Νέα Δημοκρατία στο παρελθόν της είναι γεμάτη από συμφωνίες και κοινές πλεύσεις με την αριστερά. Επιπλέον, ανάμεσα στις τάξεις της ευρίσκονται και αρκετοί πρώην (;) ακροαριστεροί.
Είναι γνωστό επίσης ότι η Χρυσή Αυγή επανειλημμένα έχει καταγγείλει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τις εθνομηδενιστικές θέσεις τους σε ζητήματα όπως οι λαθρομετανάστες και τα εθνικά θέματα.
Φαίνεται όμως ότι η κριτική κατά του Μνημονίου τους ενοχλεί τόσο που ξαναβρικολάκιασε στην πολιτική τους ατζέντα η θεωρία των δύο άκρων. Στην Βουλή διατυπώσαμε ευθέως την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεσμευμένος έναντι του Ελληνικού Λαού να καταγγείλει το Μνημόνιο και ότι αυτό ακόμα δεν έχει συμβεί.
Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερά κατά του Μνημονίου και αποτελεί την μοναδική εθνική αντιπολίτευση.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  
Οι ομιλίες των ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής στο Διεθνές Πατριωτικό Φόρουμ Ρωσίας


Παρακολουθήστε τις ομιλίες των ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής, Στρατηγών Ελευθέριου Συναδινού και Γεώργιου Επιτήδειου από το Διεθνές Πατριωτικό Φόρουμ Ρωσίας που έλαβε χώρα στην Αγία Πετρούπολη την Κυριακή 22 Μαρτίου.

Κατά τις ομιλίες τους οι ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου ενημέρωσαν τα στελέχη των Εθνικιστικών Κινημάτων για τις πολιτικές διώξεις της εις βάρος της Χρυσής Αυγής, την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και τις επιπτώσεις της κρίσης στην χώρα μας. Επίσης οι προσκεκλημένοι άκουσαν την πρόταση της Χρυσής Αυγής για την γεωστρατηγική στροφή προς την Ρωσία που προτείνει το Κίνημα μας αλλά και για τους συγκεκριμένους τομείς που μπορούν να συνεργαστούν τα δύο κράτη.
Ομιλία Ελευθέριου Συναδινού στο Διεθνές Πατριωτικό Φόρουμ Ρωσίας ΠΗΓΗ

Ομιλία Γεώργιου Επιτήδειου στο Διεθνές Πατριωτικό Φόρουμ Ρωσίας
Συνέντευξη Ελευθέριου Συναδινού σε ρωσικό μέσο

Ελένη Ζαρούλια: Πραγματική η απειλή των Τζιχαντιστών στην Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟΗ βουλευτής Β΄ Αθηνών Ελένη Ζαρούλια ανέπτυξε στην Ολομέλεια της Βουλής την επίκαιρη ερώτησή της προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη αναφορικά με την υπαρκτή απειλή των Τζιχαντιστών στην χώρα μας.  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και στο ΑΙΓΑΙΟ! «Παραδίδει το Αιγαίο και τα ελληνικά κοιτάσματα σε αμερικανούς και τούρκους η συγκυβέρνηση Σανέλ!»

Τα ΄χασε παντελώς ο Σαμαράς: Μακάρι η Ελλάδα να είχε 10 (εμπλεκόμενους σε λίστες) σαν τον Παπασταύρου - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Μεσσηνίας Σαμαράς πέρα από τον πρωθυπουργικό θώκο, είναι ξεκάθαρο πως έχασε και τα λογικά του.
Ο ενορχηστρωτής της πολιτικής σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής απέδειξε με την χθεσινή του ομιλία στην Βουλή πως η προσωπικότητα και η ψυχολογία του είναι σοβαρά διαταραγμένες και δεν ξέρει πια τι λέει και τι κάνει.
Αντί να σωπάσει και να κρυφτεί για τις ευθύνες του ιδίου και των στενών συνεργατών του για την λίστα Λαγκάρντ, Λουξεμβούργου κ.α., ο Σαμαράς δήλωσε περήφανος (!) για τον Παπασταύρου που καταγγελίες τον θέλουν άμεσα εμπλεκόμενο σε καταθέσεις αλλά και το κουκούλωμα της λίστας Λαγκάρντ!
Δίχως περαιτέρω σχόλια δείτε το ξέσπασμα Σαμαρά που αποδεικνύει ότι η παραμονή του στην ηγεσία της ΝΔ, αποτελεί εχέγγυο για την άμεση και παντελής διάλυση της ψοφοδεξιάς.  ΠΗΓΗ

Το ανέκδοτο της χρονιάς: Μιλάει για “ανδρισμό” ο Σαμαράς!
Εγκλωβισμένος ανάμεσα στην δυσχερή πολιτική θέση στην οποία βρίσκεται και στην γραφικότητα που ολοένα και περισσότερο βρίσκει πρόσβαση στις ομιλίες του, ο Αντώνης Σαμαράς θεώρησε ότι μπορεί να παριστάνει τον… βαρύμαγκα από το βήμα της Βουλής το βράδυ της Δευτέρας. «Είμαι της ευθείας, της αντρικής σχολής», δήλωσε με στόμφο, προκαλώντας έτσι την γενική θυμηδία στο Κοινοβούλιο.
Ανεξαρτήτως από την ενδεχόμενη πρόθεσή του και από την ψυχική του διάθεση εκείνη την στιγμή, αν ο Σαμαράς με την φράση του εννοούσε ότι η συμπεριφορά του ήταν αυτό που λέει ο Λαός μας ως «αντρίκεια» εξευτελίστηκε εντελώς, γιατί τα έργα και οι ημέρες του έχουν δώσει άλλα, εντελώς αντίθετα, δείγματα μέχρι στιγμής.
Ένας Άνδρας, ο οποίος «τιμά τα παντελόνια που φορά» (για να συνεχίσουμε στο ίδιο μήκος κύματος με την εκστομείσα φράση του Σαμαρά) δεν παριστάνει τον υπεραντιμνημονιακό με τα λογύδρια του κατά καιρούς στο Ζάππειο, για να μεταμορφωθεί ξαφνικά στον πιο φανατικό υποστηρικτή του Μνημονίου και τον πιο πιστό υπηρέτη της Μέρκελ. Ένας Άνδρας δεν ξεπουλάει την δημόσια περιουσία της Πατρίδος του και δεν «κινεζοποιεί» τον Λαό της.
 Ένας Άνδρας δεν έχει σύνδρομο εξουσίας, αποδέχεται τις ευθύνες του και αναγνωρίζει στον εαυτό του τα λάθη τα οποία έχει κάνει και δεν τα αποδίδει στους άλλους. Ένας Άνδρας πολεμάει ηθικά, έντιμα και με ακραιφνή διαφάνεια τους πολιτικούς του αντιπάλους και δεν μεταχειρίζεται την Δικαιοσύνη για τα στενά συντηρητικά του συμφέροντα.
Πολύ περισσότερο, δεν χρησιμοποιεί την εξουσία για να δείξει θρασυδειλία και μικροψυχία λέγοντας στο τηλέφωνο χυδαίες εκφράσεις, οι οποίες προτρέπουν στην προφυλάκιση εκπροσώπων του κυριοτέρου πολιτικού του αντιπάλου. Ο ηθικός και πολιτικός κατήφορος του πρώην πρωθυπουργού, νυν αρχηγού της ΝΔ και πολύ πιθανόν απλού βουλευτή Μεσσηνίας σε λίγο καιρό, αποτελεί έναν μονόδρομο με μη αναστρέψιμη πορεία. Ο ίδιος κάνει ό,τι μπορεί για να επιδεινώνει ολοένα και πιο πολύ την θέση του, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι εκτίθεται συνεχώς στα μάτια του Ελληνικού Λαού.  Γιώργος Μάστορας

Όσο διάστημα ήταν η Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση προσπαθούσαν μανιωδώς να πείσουν τον κοσμάκη ότι δεν είχαν ανάμιξη στην πολιτική, αντισυνταγματική και αντιδημοκρατική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής. Παρά τις μανιώδεις προσπάθειες να πείσουν ότι το παραδικαστικό κύκλωμα λειτουργούσε αυτόνομα και όχι κατόπιν πολιτικών εντολών, υπήρξαν στιγμές που η αφήγησή τους αποδεικνυόταν ψευδής και εκεί προσέτρεχαν οι συριζαίοι για να τους καλύψουν.
Ας δώσουμε μερικά παραδείγματα:  ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΔΩ!!!

ΘΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Με τα γνωστά ήξεις-αφήξεις της συγκυβέρνησης (που παίζει μεταξύ… ρήξης και λύσης) μπαίνει και η νέα εβδομάδα, με την αγωνία του κόσμου να εντείνεται.

Κακώς όμως ο κόσμος αγωνιά για το μέλλον, γιατί αυτό είναι… προδιαγεγραμμένο. Το έχουμε γράψει κι άλλες φορές και δε θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε: οι Τσιπροκαμμένοι έχουν συμφωνήσει σε όλα ΠΡΙΝ ακόμα από τις εκλογές με τους διεθνείς τοκογλύφους κι όλο αυτό το θέατρο της «σκληρής διαπραγμάτευσης» παίζεται για να δημιουργηθούν ασφυκτικές συνθήκες στην ελληνική οικονομία και να δικαιολογήσουν την κωλοτούμπα τους οι Τσιπροκαμμένοι, επικαλούμενοι ότι δεν είχαν άλλη επιλογή από έναν «έντιμο συμβιβασμό» και ισχυριζόμενοι ότι υπ’ αυτές τις συνθήκες πέτυχαν «το καλύτερο δυνατό».

Πότε θα επισημοποιηθεί ο «έντιμος συμβιβασμός»; Οπωσδήποτε μετά το Πάσχα των καθολικών (5 Απριλίου), μιας και η συνεδρίαση του Eurogroup μετατέθηκε ήδη για μετά το Πάσχα. Ωστόσο, στις 12 Απριλίου είναι το Πάσχα των Ορθοδόξων. Οπότε, ούτε μέχρι τότε θα έχει βρεθεί «λύση». Άρα, όλα οδηγούν σ’ αυτό που είπε προ 15μέρου ο λαλίστατος Βαρουφάκης, σε συνέντευξή του σε ξένη εφημερίδα:«Όλοι μας έχουμε δεσμευθεί να πετύχουμε μια οριστική συμφωνία μέχρι τις 20 Απριλίου».

Και γιατί άραγε μέχρι την 20η Απριλίου; Προφανέστατα, για να καλύψουν τις πομπές τους και το στήσιμο στα τέσσερα (μη με παρεξηγείτε, δική τους είναι η έκφραση…), με τον θόρυβο που θα προκληθεί από την έναρξη της Μεγάλης Δίκης της Χρυσής Αυγής!  ΠΗΓΗ


ΣΚΑΝΔΑΛΟ! => Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΠΕΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ Τ.Ο ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣΚΚΕ το κόμμα του χαφιέ: Στον Ντογιάκο οι μπολσεβίκοι εκλιπαρούν για σταλινική δίκη της Χρυσής ΑυγήςΗ πολιτική σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής χαιρετίστηκε από το σύνολο σχεδόν του αντισυνταγματικού τόξου, δύο όμως είναι οι συμμορίες με μανδύα πολιτικού κόμματος που επένδυσαν πολιτικά σε αυτό το αίσχος κατά της συνταγματικής νομιμότητας: η ψοφοδεξιά ΝΔ και το κόμμα του χαφιέ ή ΚΚΕ.

Προς τι το μίσος των συμμοριών αυτών κατά της Χρυσής Αυγής; Για τη ΝΔ δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Τα έχει ήδη αποκαλύψει ο τέως γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, Μπαλτάκος, ο οποίος είχε ευθαρσώς δηλώσει πως η σκευωρία στήθηκε επειδή η Χρυσή Αυγή έκοβε ψήφους από το κομματικό μόρφωμα της Συγγρού. Οι μπολσεβίκοι όμως; Το σταλινικό, φύσει και θέσει αντεθνικό ΚΚΕ, διέκρινε στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τον μείζονα κίνδυνο πολιτικής του εξαφάνισης. Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών σε ελάχιστο μονάχα χρονικό διάστημα κατόρθωσε να αναδείξει αφενός τον αντεργατικό χαρακτήρα της συμμορίας του Περισσού και αφετέρου την πάγια θέση της να δρα ως ουρά της ΝΔ. Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τα δυόμιση έτη της Χούντας Σαμαρά, το ΚΚΕ ανάλωσε την αντιπολιτευτική του ρητορική στη λάσπη πρωτίστως εις βάρος της Χρυσής Αυγής και δευτερευόντως κατά του Σύριζα.

Η πτώση της Χούντας Σαμαρά έφερε σε ακόμη δεινότερη θέση το κόμμα του χαφιέ. Με έκδηλη αγωνία περί της συντήρησης της κομμουνιστικής απάτης, το Κ.Κ. αναζητά συμμάχους. Αυτούς τους συμμάχους τους βρήκε στη Συγγρού και φυσικά στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Ι. Ντογιάκο.

Την ιδιαίτερη σχέση Σαμαρά-Ντογιάκου, την οποία αποκαλύπτει εξόχως το ηχητικό ντοκουμέντο της συνομιλίας του πρώην πρωθυπουργού με ανώτερο δικαστικό παράγοντα, την γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες. Όχι όμως και οι μπολσεβίκοι, οι οποίοι έσπευσαν την Παρασκευή στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Αθηνών!

Τι γύρευαν οι κόκκινες αλεπούδες στο δεξιό παζάρι;

Σύμφωνα με καθεστωτικά μέσα, «συνήγοροι των μελών του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ που παρίστανται ως πολιτικώς ενάγοντες στη δίκη της Χρυσής Αυγής, προχώρησαν σε. παρέμβαση στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Ισ. Ντογιάκο, σημειώνοντας πως εγείρονται σοβαρά ερωτηματικά και υπόνοιες για προσπάθεια αποστείρωσης από τον πολιτικό χαρακτήρα της ναζιστικής εγκληματικής βίας»!

Προφανώς οι μπολσεβίκοι διακατέχονται από τον ίδιο φόβο ο οποίος έχει καταβάλει την ηγετική κλίκα της ΝΔ και τους επίορκους που οργάνωσαν και υλοποίησαν την πολιτική σκευωρία εις βάρος της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας. Δίχως να έχει προκύψει το παραμικρό ενοχοποιητικό στοιχείο για τον Αρχηγό και βουλευτές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και φοβούμενοι την πανηγυρική δικαίωση των Εθνικιστών, οι μπολσεβίκοι απαιτούν από τον «σύντροφο» Ντογιάκο τούτο: να καταδικαστούν οι κατηγορούμενοι Χρυσαυγίτες επειδή αυτό βολεύει χρεοκοπημένους πολιτικάντηδες του αντισυνταγματικού τόξου και τους λακέδες της καθεστωτικής δημοσιογραφίας! Με απλά λόγια, το κόμμα του χαφιέ είπε στο Ντογιάκο: δεν έχει σημασία που δεν υπάρχουν στοιχεία για έκνομες ενέργειες της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, αρκεί το γεγονός ότι είναι Χρυσαυγίτες!
Ο φόβος λοιπόν φυλάει τα έρμα. Εκείνοι που πρωτοστάτησαν στην άθλια πολιτική σκευωρία κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών τρέμουν όχι μόνο τη δικαίωση της Χρυσής Αυγής αλλά κυρίως, την αποκάλυψη των σκευωρών. Από πολιτικής απόψεως, η ουρά της σαμαρικής ΝΔ έχει όνομα: ΚΚΕ! Μη σας φαίνεται διόλου περίεργο. Αναλογιστείτε μόνο, που θα ήταν σήμερα η ΝΔ και το ΚΚΕ, εάν δεν είχε εξαπολυθεί το Σεπτέμβριο του 2013 η αντισυνταγματική δίωξη της κοινοβουλευτικής ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Πλέον, το κόμμα του χαφιέ αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να εξηγήσει στους ψηφοφόρους του τον τρόπο με τον οποίο το «λαϊκό κίνημα» θα τσακίσει τους «φασίστες» της Χρυσής Αυγής, με σημαιοφόρο του τον «σύντροφο» Ντογιάκο!  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΩΣ «ΕΝΩΤΙΚΟΣ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ   ΚΑΙ  Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο «ΑΓΙΟΣ» ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Ο «ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΑΛΙΝ»Πιο κοντά στο λουκέτο η έντυπη «ναυαρχίδα» της Ν.Δ;

Η οικτρή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ν.Δ συμπαρασύρει μαζί της στον βυθό της θάλασσας και τη μόνη εφημερίδα, η οποία ακόμη την υποστηρίζει φανερά. Μιλάμε, φυσικά, για τη «ναυαρχίδα» της νεοδημοκρατικής ενημέρωσης, τον «Ελεύθερο Τύπο», του οποίου τα οικονομικά προβλήματα ολοένα και μεγαλώνουν. Είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα που έχει το κυριακάτικο «Παρόν», το οποίο κάτω από τον εύγλωττο τίτλο «Εκδοτικό αδιέξοδο στον "Ελεύθερο Τύπο"…» λέει τα εξής:
«Σε δεινή θέση βρίσκεται ο ‘’Ελεύθερος Τύπος’’, όπου παρά την εθελούσια έξοδο περισσότερων από 15 εργαζομένων την περασμένη εβδομάδα ο εκδότης Αλ. Σκαναβής συνεχίζει να μιλάει για ενδεχόμενο… λουκέτου. Το επιπλέον πρόβλημα για την εφημερίδα, εκτός από την άρνηση των δύων εκδοτών (που μετέχουν ισόποσα στην εκδοτική εταιρεία) να την ενισχύσουν κεφαλαιακά, είναι ότι έχουν δεσμευθεί με δικαστική απόφαση τα έσοδα από τις πωλήσεις της εφημερίδας και έχουν μπλοκαριστεί οι τραπεζικοί λογαριασμοί. Ο Αλ. Σκαναβής είχε προγραμματίσει μετά την εθελούσια έξοδο των 15 εργαζομένων σειρά απολύσεων και νέο γύρο μείωσης μισθών με ατομικές συμβάσεις, όμως δηλώνει ότι δεν υπάρχουν λεφτά να ξεπληρώσει τους οφειλόμενους μισθούς προηγούμενων ετών μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τα ασφαλιστικά μέτρα του πρώην συνεργάτη της εφημερίδας Π. Θωμάκου, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την έκδοση του ένθετου ‘’Έξυπνο Χρήμα’’. Η σχέση του με την εφημερίδα ήταν η ανάθεση εργολαβίας και απαιτεί μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον ‘’Ελεύθερο Τύπο’’ την εξόφληση των μη καταβεβλημένων επιδομάτων. Ο δημοσιογράφος δέσμευσε τα έσοδα μέχρι εξόφλησης του ποσού 110.000 ευρώ. Η κατάσταση, πάντως, στην εφημερίδα μετά και την έξοδο των 15 εργαζομένων είναι ασφυκτική. Ακούστηκε έντονα και το σενάριο πως ο Αλ. Σκαναβής θέλει να … νοικιάσει την εφημερίδα στον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού SBC, με το οποίο συστεγάζεται».
Ο «Ελεύθερος Τύπος» είναι ένα έντυπο, το οποίο κουβάλησε πολλά καρότσια με λάσπη για να το διοχετεύσει η Ν.Δ εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, για τους γνωστούς μικροκομματικούς λόγους. Τώρα, η φυλλάδα αυτή ακολουθεί την ίδια πτωτική και παρακμιακή πορεία με τη Ν.Δ, με το λουκέτο να είναι πάλι προ των πυλών. Αναμφίβολα, είναι λυπηρό για αρκετούς εργαζόμενους στην εφημερίδα αυτή το γεγονός ότι θα μείνουν άνεργοι. Όλοι, όμως, όσοι ανακατεύτηκαν ενεργά στην παραγωγή και τη διανομή της λάσπης εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, καθώς και όλοι όσοι ερχόμενοι σε πλήρη και κραυγαλέα αντίθεση με την κοινωνική πραγματικότητα υπεράσπισαν τα έργα και τις ημέρες της προηγούμενης μνημονιακής κυβέρνησης και ιδίως της Ν.Δ, η οποία ήταν ο βασικός και κύριος μέτοχός της, είναι άξιοι των πεπραγμένων τους. Την ανεργία, στην οποία οδήγησε εκατομμύρια Έλληνες η Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ, θα τη νιώσουν κι αυτοί στο πετσί τους. Ίσως τότε σκεφθούν καλύτερα πως το να κάνεις «αβάντα» σε μια λαομίσητη κυβέρνηση και το να συνεισφέρεις στον βρώμικο πόλεμο εναντίον ενός Έντιμου και Νόμιμου Πολιτικού Κόμματος, μπορεί να σου αποβεί μπούμερανγκ…  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6278661599464184674

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item