Widgets

Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τους άπορους συμπολίτες μας με έργα και όχι με λόγια


Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αγωνίζεται τόσο με κοινωνικές δράσεις (διανομές τροφίμων, οργάνωση αιμοδοσιών) όσο και μέσα στη Βουλή για τα αναφαίρετα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, έπειτα από ερώτηση του Βουλευτή Γεώργιου Γαλέου σχετικά με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού απόρων πολιτών στην αγορά φαρμάκων, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξάνθος, υποσχέθηκε την επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος, που αποτελεί κατάφωρη αδικία για έναν σημαντικό αριθμό συνανθρώπων μας.

Πιο συγκεκριμένα, με βάση την απόφαση 139491/06ΦΕΚ1747/τζ’/30-11-2006, οι άποροι πολίτες, που στο παρελθόν ήταν ασφαλισμένοι σε κάποιον οργανισμό ασφαλίσεων, είναι αναγκασμένοι να πληρώσουν τη συμμετοχή στα αναγκαία για την πάθησή τους φάρμακα, η οποία φθάνει ακόμα και το 25%Ουσιαστικά, αυτή η πρακτική δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την πρόσβαση των απόρων πολιτών στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας.

Λόγω της άμεσης παρέμβασης της Χρυσής Αυγής μέσα από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιοι φορείς ενώ ο αναπληρωτής υπουργός υγείας, διαβεβαίωσε για τη λύση αυτής της θλιβερής κατάστασης. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μη μείνει η νέα ηγεσία για ακόμη μια φορά στα λόγια ούτε να προθυμοποιηθεί αποκλειστικά για την επίλυση μεμονωμένων περιπτώσεων. Η ακύρωση αυτής της επαχθούς απόφασης καθώς και η λήψη συμπληρωματικών ανακουφιστικών μέτρων για τους Έλληνες απόρους συμπολίτες μας αποτελούν βασική προτεραιότητα, διότι μόνο οι δηλώσεις δεν επαρκούν για τη λύση του προβλήματος.

Η Χρυσή Αυγή θα επιμείνει μέχρι την οριστική λύση αυτού του προβλήματος.

xryshaygh.comΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ
ΑΘΗΝΑ 18-3-2015.


Ο ραγιαδισμός τού καθεστώτος των βολεμένων και εφησυχασμένων συνεχίζεται μέσα από πολλαπλές ερμηνείες και επικύψεις. Η πενιχρή οικονομική κατάσταση τού ελληνικού νοικοκυριού και η μείωση τής ανθρώπινης αξιοπρέπειας συμβαδίζουν και στην μαρξιστική διακυβέρνηση την ώρα που η απώλεια τής εθνικής κυριαρχίας απειλεί όχι το κράτος αλλά το έθνος με αφανισμό. Κι όμως, ο ελληνικός λαός εμφανίζει σημάδια μεγάλης αντίδρασης που μένει στα λόγια και εφησυχασμό απείρως μεγαλύτερο.

Δεν με ενδιαφέρει η μοίρα τού κράτους που παρασέρνει την Ελληνική Φυλή στο χαμό. Η Φυλή είναι απείρως ιερότερη από τα στενά όρια μιας πολιτείας. Και από την στιγμή που η πολιτεία και το πολίτευμα, ο κανόνας που έχουν θεσπίσει οι ταγοί, είναι διεφθαρμένα και ξεπουλημένα, από την στιγμή που σε πάνε στον πάτο τής σκλαβιάς και τού θανάτου, τότε εσύ πρέπει να απαλλαγείς από τον βούρκο. Να εξοντώσεις, να εξαλείψεις δια παντός από την ζωή σου τούς βρώμικους και το πολιτικό τους σύστημα.

Η Ελληνική Φυλή είναι η Ελλάς και οι ρίζες της είναι η δύναμη τού βιολογικού δέντρου τού Ελληνισμού. Το εθνικό συναίσθημα ορίζει τούς χρήσιμους τού Έθνους. Το Εθνικό Φρόνημα είναι η λογική που διατρέχει τον οργανισμό τού Ελληνισμού μας ώστε να μείνει το Σώμα της Φυλής ενιαίο, σφριγηλό και ορμητικό για πάλη, για ελευθερία, για δημιουργία.

Η λαϊκή κυριαρχία και η πραγμάτωση των πόθων και των συλλογικών αποφάσεων τού ελληνικού λαού είναι ο κινητήριος μοχλός τής κοινωνίας μας και όχι η παραδουλεύτρα τού νεοταξισμού που ονομάζεται αστική δημοκρατία. Είναι τεράστιο λάθος να αυτοπαγιδευόμαστε μέσα σε θεσμούς και μηχανισμούς των οποίων τα κλειδιά βρίσκονται κολλημένα στα χέρια των νοθευτών και των διχαστών τής μάζας, με την προσμονή πως θα λάβουμε από το σύστημα πιστοποιητικό νομιμότητας στις αντιδράσεις μας έναντι τής ξενοκρατίας. Διότι αφενός μεν η ξενοκρατία είναι το ίδιο το καθεστώς, αφετέρου θα συνεχίσουμε να αναλωνόμαστε σε στείρες αντιδράσεις, δίδοντας χρόνο στο νεοταξικό κτήνος.

Η Ελλάς δεν είναι μήτε φιλελεύθερη μήτε σοσιαλιστική μήτε μαρξιστική, αφού όλοι οι δημοκρατικοί δαίμονες αποτελούν τις συνιστώσες τής τυραννίας που τρώγει τις σάρκες τής Φυλής μας μεταξύ αντιχριστιανικής και ανθελληνικής κηδεμονίας, φτώχιας, πολυφυλετισμού και αυτοχειρίας. Μια πλέρια αυτοχειρία σε ψυχές, σε αξίες και σε εθνικό επίπεδο. Αυτή η ακρίδα τού θανάτου που έχει πέσει πάνω μας πρέπει οπωσδήποτε να ψοφήσει, να την πατήσουμε στο κεφάλι και να τελειώνουμε. Κι ύστερα να πιάσουμε δουλειά και να μιλήσουμε για κράτος. Ένα κράτος αλλιώτικο όμως, ένα κράτος που θα τεθεί στην υπηρεσία τού Ισχυρού Έθνους, γιατί η Αληθινή Ελλάς είναι η Εθνικιστική Ελλάς.

Τις προάλλες τέθηκε στην τηλοψία από συστημικό κανάλι και δημοσιογράφο ο χαρακτήρας τής νέας δανειακής σύμβασης που διαμορφώνει ο σιωνιστής τοκογλύφος μαζί με την κυβέρνηση συριζαίων και «πατριωτών» τής φιγούρας. Το ζητούμενο των προπαγανδιστών τού κατοχικού καθεστώτος, παρουσιαστή και υπουργού οικονομικών, έναντι τού μαζοποιημένου κοινού ήταν αν μιλάμε για την συνέχεια των μνημονίων ή για κάτι άλλο. Όχι για το εάν θα βγούμε από μια παγίδα που μάς βάλανε σκόπιμα, όχι για το αν θα χτίσουμε δική μας παραγωγή και δική μας οικονομία, έργο των ελληνικών χεριών, αλλά πως θα ονομάσουμε τα δάνεια. Κι αυτό όταν από αρχαιοτάτων χρόνων η ασφαλέστερη και μακροβιότερη αιχμαλωσία των λαών είναι η προσφορά τού λαϊκού αίματος στους εμπόρους τού χρήματος.

Τι γίνεται όμως μέσα στην ελληνική κοινωνία; Περιμένουμε να λυπηθούν τον λαό ένα μάτσο προδότες και να μάς δώσουν νομιμοποίηση στις αντιδράσεις οι σάπιοι τής αυλής μας και ο εμποράκος των εθνών. Την ίδια ακριβώς στιγμή τα κέντρα κράτησης όπως τα βάφτισαν οι προηγούμενοι ανοίξανε για να αντικατασταθούν από κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστών και για να ενσωματωθούν οι λαθροεισβολείς τής παγκοσμιοποίησης στην κοινωνία, ώστε να πάψει να είναι αυτή ελληνική και ορθόδοξη. Οι τουρκικές προκλήσεις παράλληλα εκτραχύνονται τόσο δια των λαθρομεταφορών όσο και διά των στρατιωτικών παραβιάσεων, ασκήσεων και διεκδικήσεων ελληνικής επικράτειας.

Το ψευτορωμέϊκο επιδιώκει να κρατήσει δεμένο τον σκύλο στον πάσσαλο και ήρεμο με την αντιπαροχή φθηνού και σάπιου κρέατος. Κι έτσι αρχινίσανε οι αυξήσεις και τα επιδόματα τής μάσας σε κάποιες δημόσιες υπηρεσίες. Να ταϊστούν οι παροχές υπηρεσιών και να ψοφήσουν οι καματάρηδες. Με τα μαγαζιά κλειστά, τα μηχανήματα σβηστά, τούς γερανούς αραχτούς. Τα δε ήθη και οι αντοχές φθίνουν, το όραμα και το δέσιμο ανθρώπων και οικογενειών ραγίζει. Κι έτσι οι αυτοκτονίες ανθούν. Η γενιά μας τρώγει τα σωθικά της με ψυχολογία νεκρή.

Το κράτος τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας δεν είναι δικό μας, δεν είναι ελληνικό, επομένως δεν είναι νόμιμο. Το πολιτικό σύστημα τής αστικής δημοκρατίας είναι ένας νόθος ρουφιάνος τής παγκοσμιοποίησης και κατά συνέπεια ο μισελληνισμός δεν έχει θέση ανάμεσά μας. Ξεχέρσωμα λοιπόν έως τού έσχατου σπόρου. Ξεφύτρωμα τής καθαρής, τής νέας, τής ανόθευτης στο αίμα και την σκέψη σποράς.

Οι Άριστοι και οι Εργάτες και τα γερά πνεύματα και τα γερά σώματα, όλοι μαζί λαός κι όχι μάζα, γκρεμιστές τού χαλασμού και χτίστες μιας Εθνικής και Λαϊκής Αριστοκρατίας. Καθεστώς και Κράτος Επαναστατικό, Φυλετικό, Εργατικό και Εθνικοκοινωνικό. Φωτιά στην προδοσία. Ελλάς Καθαρή τώρα!


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ethnikistikosagwn.blogspot.comΔε χάνομαι στα τάρταρα, μονάχα ξαποσταίνω


Δε χάνομαι στα τάρταρα, μονάχα ξαποσταίνω

Ευτυχείς οι Έλληνες που αξιώθηκαν να ζήσουν σε περιόδους μεγάλης ακμής του Ελληνισμού. Πολύ πιο άξιοι όμως οι Έλληνες που έζησαν στις ενδιάμεσες «μαύρες» περιόδους του γένους και στάθηκαν ικανοί να κρατήσουν αναμμένη τη «δάδα» μέχρι να ανατείλει ξανά ο ήλιος της επόμενης μέρας.

Όχι προς όφελος αποκλειστικά εθνικό, αλλά προς όφελος όλης της οικουμένης. Διότι «ο Ελληνισμός αφ’ ότου φανερώθηκε στον κόσμο δεν γυρεύη να φτιάση στενοκέφαλα εθνικά έργα, παρά έργα ανθρώπινα, αλλά για να τα καταφέρη στερεώνεται πρώτα καλά μέσα στην πατρίδα του. Και ονομάζει τους άλλους λαούς βαρβάρους μονάχα για να μην τους μιμηθή πάρα πολύ και χάσει την πρωτοτυπία του μαζί με την περηφάνεια του για την δική του την ψυχή, για τον πολιτισμό του, αφού αυτός ο πολιτισμός του ίσα-ίσα είναι η δύναμη που δημιουργεί έργα ανθρώπινα» (Ίων Δραγούμης, Σαμοθράκη σ. 125).

Είναι λοιπόν αλήθεια πως οι «κορυφώσεις» του ελληνικού πολιτισμού εδράζονται σε αφανείς πολλές φορές ήρωες, σε ακούραστους και εν πολλοίς άγνωστους «σκαπανείς» του έθνους, που σε ιστορικές περιόδους παρακμής και κατάπτωσης του Ελληνισμού κρατήσανε ζωντανή την εθνική μνήμη, τη συνοχή και την ενότητά του. Αυτούς που σε «δίσεκτους» καιρούς διασώζουν την Ελληνικότητα, με ό,τι μεγαλειώδες περικλείει αυτή η λέξη, για να την παραδώσουν στις γενιές που ακολουθούν, «χωράφι» έτοιμο για σπορά και θερισμό.
Αυτούς που βαδίζουν στα «ανηφορικά και δύσβατα μονοπάτια», «νύχτα πάνω στη νύχτα», χωρίς να γνωρίζουν αν θα προλάβουν να δουν το φως της επόμενης μέρας, χωρίς να τους νοιάζει αν τους ακολουθούν, φτάνει που αυτοί δεν ακολουθούν. Γιατί «οι ήρωες προχωρούν στα σκοτεινά», όπως λέει κι ο ποιητής.

Όχι με έναν στενοκέφαλο εθνικισμό, όπως επισημαίνει και ο Ίων Δραγούμης, αλλά με το ήθος του Ελληνικού Εθνικισμού που η ιστορία κατέδειξε ότι εργάζεται για το καλό ολόκληρης της ανθρωπότητας. Γιατί «…Όλοι οι προκομμένοι άντρες των παλαιών Ελλήνων, οι γοναίγοι όλης της ανθρωπότης…»

Για αυτό η 29η Μαΐου 1453 δεν είναι απλά το τέλος μιας ένδοξης ελληνικής αυτοκρατορίας και το πέρασμα σε έναν κόσμο που από τότε πράγματι πορεύεται χωρίς νόημα και «κλαίει και δέρνεται τ’ ανθρώπινο κοπάδι». Αλλά είναι και η ημέρα γέννησης της Μεγάλης Ιδέας. Της Ιδέας εκείνης στο όνομα της οποίας η «ακατάλυτη ψυχή των Σαλαμίνων» θα αναστήσει όχι μόνο το Έθνος των Ελλήνων, αλλά και τους λαούς όλου του κόσμου.

Η περήφανη άρνηση του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και ο ηρωικός του θάνατος στις επάλξεις της Βασιλεύουσας, είναι το χρυσόβουλο με την αιμάτινη σφραγίδα με το οποίο την ίδια στιγμή που ο τελευταίος αυτοκράτορας σφραγίζει το τέλος της χιλιόχρονης Πόλης, την ίδια στιγμή εντέλλεται προς το νέο Ελληνισμό αυτή η Ιδέα να γίνει πράξη.

Τα μαύρα χρόνια που ακολούθησαν, πλήθος ηρώων και μαρτύρων κράτησαν αναμμένη τη φλόγα της Μεγάλης Ιδέας μέσα στο λαό και όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου το γένος ξανασηκώθηκε.

Ο ομηρικός Αχιλλέας, ο Λεωνίδας της Σπάρτης, ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Διγενής Ακρίτας, ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος κι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ήταν όλοι εκεί όταν υψώθηκε το Ιερό Λάβαρο για να δείξουν το δρόμο στους Έλληνες. Η Επανάσταση αυτή ήταν το πρώτο βήμα για την εκπλήρωση του μεγάλου οράματος.

 «Υπάρχει εν τη Ανατολή Έθνος το οποίον έχει την αδιάσειστον πεποίθησιν ότι, καθώς εν τη Αρχαιότητι εξεπλήρωσε μιαν μεγάλην ιστορικήν εντολήν, καθώς έπειτα εσώθη από της Θείας Προνοίας επί της Ρωμαϊκής κυριαρχίας ίνα εκπληρώση εν τω μέσω αιώνι δευτέραν μεγάλην ιστορικήν εντολήν, ούτως βραδύτερον εσώθη πάλιν από του Θεού των πατέρων αυτού επί της τουρκικής κυριαρχίας ίνα εκπληρώση και εν τοις νεωτέροις χρόνοις τρίτην τινά ουδέν ήττον μεγάλην ιστορικήν εντολήν, ότι, εν άλλαις λέξεσι, προώρισται να προεδρεύση εις την Αναβίωσιν της Ανατολής» (Κωνσταντίνος Παπαρηγόπουλος).

Όμως η δυτική αποστασία και η φιλοσοφική σκευωρία του δυτικού διαφωτισμού στρέβλωσαν τα ιστορικά δεδομένα, απορρίπτοντας το όραμα της Μεγάλης Ιδέας στο όνομα μιας εκ της Εσπερίας εμφυτευμένης ελληνικής επαρχιώτικης αντίληψης, που με την άνοδο της δυτικόπληκτης αστικής τάξης στην Ελλάδα, προκάλεσε τη μόνιμη κρίση ταυτότητας που ταλανίζει μέχρι σήμερα το ελληνικό κράτος.

Στην προσπάθειά τους λοιπόν να πλήξουν το Ελληνικό Έθνος και να αποτρέψουν την επανάκαμψη του Ελληνισμού, όχι μόνον αφαίρεσαν τα εθνικά χαρακτηριστικά από το ελληνικό κράτος, αλλά έστρεψαν τους θεσμούς του κράτους εναντίον του Έθνους.

Είναι κρίμα για τους συμπατριώτες μας που υπηρετούν αυτούς τους θεσμούς, όταν όχι μόνο δεν αντιδρούν, αλλά υπηρετούν με χαρά τους εθνοκτόνους σχεδιασμούς των εχθρών της πατρίδας. Δυστυχώς όμως για τους ξένους επίβουλους, το Ελληνικό Έθνος έχει αποδείξει ότι συνέχισε να υπάρχει και σε ιστορικές περιόδους όπου δεν είχε καν κράτος. Αυτοί θα συνεχίσουν να υπάρχουν ως έθνη αν κάποια στιγμή πάψουν να υπάρχουν ως κράτη; Η ιστορία θα δείξει.

Οι σημερινοί όμως Έλληνες είμαστε άτυχοι τυχεροί. Άτυχοι γιατί ζούμε την ξεφτίλα του σημερινού ψευτορωμαίικου και τυχεροί γιατί μπορούμε να γίνουμε εμείς οι θεμελιωτές της 3ης ιστορικής εντολής του Ελληνισμού.

Σε λίγες μέρες το Έθνος γιορτάζει την ένδοξη Επανάστασή του, που ξεκίνησε το 1821, αλλά που δεν ολοκληρώθηκε ακόμη. Αξίζει λοιπόν να μνημονεύσουμε ένα μικρό απόσπασμα από την διδακτική επιστολή που άφησε ζωντανή παρακαταθήκη ο στρατηγός Μακρυγιάννης προς τους Έλληνες όλων των γενεών:

«Αγαπητά μου Παιδιά,

Μαζί με πολλούς άλλους άξιους και γενναίγους Έλληνες πολεμήσαμε και λευτερώσαμε τούτο τον τόπο που πατάτε εσείς.

Αν ήθελ' εμείς, για να γλυτώσουμε από την τυραγνία και τα βάσανα, να γίνουμε Τούρκοι, όπως έγιναν καμπόσοι τότε, θα σας είχαν γεννημένους χανούμισσες κι όχι Ρωμαίϊσσες Χριστιανές και με τούτο θα ήστενε κι εσείς Τούρκοι. Και θα παίρνατε πάνω σας και τα κρίματα του μολεμένου αυτού Έθνους, που εσώριασε τόσα αδικοχαμένων και ατιμασμένων κουφάρια απάνω στη γη.

Κι αν θέλαμε μεις να σεργιανάμε με τες καρρότσες της βασιλείας, φορτωμένοι τα παράσημα, και να μας φυλεύουν οι Μπαυαροί τιμές και περιουσίες, ήθελ' αφήσομε τον Κωλέττη με τους μισσιονάριους και τους ξένους πρέσβεις να μας αλλάξουνε την πίστη και τότε κι εσείς θα 'χατε γεννηθεί από μάννες Φράγκισες και θα κάνατε ανάποδα το σταυρό σας. Και θα στοχαζόσασταν ότι εχρειάστη να χυθεί ποτάμι το αίμα τόσων παλληκαριών και ηρώων της πατρίδος, για να χάσετε ελεύτεροι την πίστη που είχατε σκλαβωμένοι.

Τώρα όμως ζείτε πάνω σε τούτο το ματωμένο και καπνισμένο χώμα και λογαριάζεστε Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί και όσοι έχετε μέσα σας καρδιά και νου, το 'χετε για την πιο τρανή χαρά σας, κορώνα στο κεφάλι. Να μη θαρρείτε όμως πως έτσι κοιμηθήκαμε από βραδίς Τούρκοι και ξυπνήσαμε Έλληνες. Εχρειάστηκε να θυσιάσουμε αρετή καντάρια και κόπους και αίματα γι' αυτή την ελευθερία που έχετε εσείς. 

Ότι η επανάσταση δεν έγινε το '21 μονάχα κάθε ώρα και στιγμή από τότε που πήρε ο Αγαρηνός την Πόλη, με κάθε σφαγή και αρπαγή και ατιμία που σήκωνε ο σβέρκος του σκλάβου, για να προσκυνήσει και δεν προσκύναγε, γίνονταν μια επανάσταση. Κι όλες αυτές οι επαναστάσεις γνωστών και αγνώστων ηρώων της πίστης και της πατρίδος έτρεξαν σαν τα ρυάκια στο μεγάλο ρέμμα και έτσι έγινε το '21 που ήθελε ο Θεός και μας έκανε λεύτερους.

Γι' αυτό, παιδιά μου, τέτοιες μέρες, που γιορτάζετε το σηκωμό του γένους, να μνημονεύετε αυτούς τους ήρωες που θυσίασαν και τη ζωή τους και το βιος τους για πίστη και πατρίδα κι άφησαν τις φαμίλιες τους γυμνές να διακονεύουν. Και τούτη την πίστη να τη λογαριάζετε ως ένα τζιβαΐρι που το κρατά ο άνθρωπος και περπατεί και φόβος είναι να μην του πέσει. Και η πατρίδα δεν είναι ενός ούτε ολίγων αλλά την έχουμε όλοι μαζί, ότι όλοι μαζί την ελευτερώσαμε.

Ώστε αν αμελήσετε την πίστιν όπου σας παραδώσαμεν Ορθόδοξην Ανατολικήν και σας την κλέψουν, αν πέσετε στες παραλυσίες και αφήσετε τα κάστρα αφύλακτα και σας τα πάρουν, ούτε να ζήσετε μπορείτε ούτε να πεθάνετε παρηγοριέστε, ότι θα βρείτε εκεί που θα πάτε τους γενναίγους πατέρες σας, το Διάκο, τον Υψηλάντη, τον Κολοκοτρώνη, το Δυσσέα, και θα σας ζητήσουν τα αίματα πίσω που χύθησαν για την ελευθερία της πατρίδος. Και καθώς τα αίματα δεν γυρίζουν πλέον, θε να είστε καταδικασμένοι. 

Όθεν, αγαπητά μου Ελληνόπουλα, κάνετε τα καλά σας και μη σκολάτε τις μετάνοιες σας για τούτη την άγια πατρίδα, τηράτε να 'χετε το νου καθαρό και Ορθόδοξο και το σώμα τυραννισμένο, για να αντέχει τους κόπους και να πηγαίνετε τούτες τις μέρες στους τάφους μας και να στοχάζεστε τα χρέη σας. Ότι εμείς από μέσ' απ' αυτούς τους τάφους μας μια μέρα θ' αναστηθούμε και θα σας κρίνουμε».

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ
xryshaygh.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2241158639483437194

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item