Widgets

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΑΘΗΝΑ 16-3-2015.
Το γλέντι το γεωπολιτικό των χαλαστήδων σε εθνικές υποδομές και οικονομίες κορυφώνεται και βαίνει στον πρωταρχικό του σκοπό. Οι αντιμαχόμενες δυνάμεις λάβανε τις θέσεις τους μέσα από στρατιωτικές ασκήσεις, συμμαχικά συμβόλαια και μπόλικη προβοκάτσια σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο. Οι οικονομικές κρίσεις που στήνουν σιωνιστές και δημοκράτες στα πεδία της παγκόσμιας σκακιέρας πάντοτε ξεπλένονται και πάλι θα ξεπλυθούν στο πολεμικό πεδίο.
Το βασικότερο σημείο συγκρούσεως για την παγκόσμια εξουσία εκτείνεται από την Μαύρη Θάλασσα έως το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, εκείθε που το καζάνι έχει ξεχειλίσει ήδη σε δύο παγκόσμιους πολέμους. Τώρα πια και οι πλέον δύσπιστοι πείστηκαν πως ο πρωταρχικός σκοπός της οικονομικής κρίσης ήταν και είναι η διάλυση των προσοδοφόρων οικονομιών και η διάνοιξη απρόσκοπτης οδού του νεοταξικού κτήνους μέσα από τον αποκλεισμό του Άξονα των Ορθοδόξων και Ελευθέρων Εθνών.
Η γεωπολιτική δύναμη φτιάχνεται και σμιλεύεται στις αντοχές της μέσα από τα νερά μας τα οποία είναι θερμά όχι μόνο ως προς την θερμοκρασία τους, αλλά κυρίως ως προς την γεωστρατηγική τους θέση και τον γεωφυσικό τους πλούτο. Είναι τα ίδια αυτά νερά που αρνήθηκαν οι σοσιαλφιλελεύθεροι να οριοθετήσουν ως προς την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη και που οι μαρξιστές, εμμένοντας σ’ αυτήν την προδοτική απραξία με την σειρά τους, λένε πως ανήκουν στα ψάρια τους, στις καραβιές των λαθρομεταναστών και τους γειτονικούς κατακτητές ελληνικών εδαφών.
Τα εθνικά και τα οικονομικά ζητήματα συνδέονται και σχεδιάζονται από κοινού στην δομή τους. Η φύση αυτών των ζητημάτων είναι αλληλένδετη και προσδιορίζεται από τον φορέα που τα ελέγχει. Το ελεύθερο κράτος διασφαλίζει την αυτάρκεια των αγαθών και την ταμειακή του αυτοτέλεια και παράλληλα εναρμονίζει την εθνική με την εδαφική του κυριαρχία επιτυγχάνοντας μεγιστοποίηση διεθνούς επιρροής και γεωγραφικής εκτάσεως. Τα προτεκτοράτα σαν το ψευτορωμέϊκο βρίσκονται σε διεθνή και τεχνητή οικονομική κηδεμονία, σε παραγωγική εκμηδένιση και σε ανήθικη ισοσκέλιση χρήματος και εθνικού εδάφους.
Σου λένε οι έμποροι των εθνών πως αν κόψουμε το φαγητό στον Έλληνα, αυτός δεν θα ασχοληθεί με την ακεραιότητα της πατρίδος του και τα σκλαβωμένα αδέρφια του παρά μονάχα με το γέμισμα του στομαχιού του. Οι νεοταξίτες θέσανε ήδη σε εφαρμογή το σχέδιο της εσωτερικής ανωμαλίας που εφαρμόζουν στις περιπτώσεις των υγιών εθνών.
Το έχουμε δει στον συμμοριτοπόλεμο. Το έχουμε δει στο Πολυτεχνείο.Έχει εφαρμοσθεί παρεμφερές σχέδιο ενάντια στη Ρωσία στην περίπτωση της τσετσενικής ισλαμικής τρομοκρατίας παλιότερα και τώρα στις μέρες μας με τη δολοφονία τού πολιτικού αντιπάλου τού Πούτιν Νεμτσόβ. Ο Νεμτσόβ σύμφωνα με τον πρώην υφυπουργό οικονομικών τού Ρήγκαν υπήρξε έμμισθος πράκτορας αμερικανικής ΜΚΟ που δραστηριοποιείται στη Ρωσία για την ανακάλυψη δήθεν παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Τέτοιες ΜΚΟ με την ίδια αποστολή σε βάρος Πατριωτών και Εθνικιστών υπάρχουν και στην Ελλάδα και παντού. Βρίθουν τα νεοταξικά παρατηρητήρια. Οι δε δολοφονίες των διεθνιστών είτε από συντρόφους τους είτε από τα διεθνή αφεντικά τους για την κάλυψη των νεοταξικών ιχνών είναι φυσικότατη ενέργεια στον βρώμικο κόσμο τής Παγκοσμιοποίησης.

Στις μέρες μας έχουμε τους λαθρομετανάστες ανά την  επικράτεια και τους τουρκόσπορους στην Ελεύθερη Θράκη που κουμαντάρει με υψηλή εποπτεία η Τουρκία. Έχουμε την υποστήριξη του λαθραίου πολυφυλετισμού από τις αδέσποτες μαρξιστικές συνιστώσες υπό την πλήρη ανοχή δεξιών, αριστερών και κεντρώων δημοκρατών. Έχουμε κατευθυνόμενες και ψεύτικες επαναστατικές φλόγες και μαζικές απελευθερώσεις λαθρομεταναστών μαζί με αναγνωρίσεις πλαστών μειονοτήτων και ελληνοποιήσεων.
Μπήκαν φλόγες στην ελληνική κοινωνία, η Τουρκία μάς ζήτησε με κάθε επισημότητα μέσα από κρατικά της γεωπολιτικά ιδρύματα 16 ελληνικά νησιά στο λιβυκό πέλαγος και το κεντρικό Αιγαίο, νησιά που θεωρεί πάντοτε πως τα κατέχει η Ελλάς παράνομα! Και μιλάμε για περιφέρειες και υδάτινες εκτάσεις που ταυτόχρονα διαθέτουν πετρέλαιο και φυσικό αέριο εκεί που σιωνιστές και Τούρκοι βλέπουν ανεξάρτητα κράτη και κάνουν εισβολές πολεμικών πλοίων και αεροσκαφών.
Είδαμε τους Αμερικανούς να εκνευρίζονται από την στρατιωτική συμφωνία Ρωσίας και Κύπρου. Τούρκους και νατοϊκούς να ασκούνται στο μισό Αιγαίο. Την Τουρκία να υψώνει κανάλι αποκλεισμού τής Ρωσίας στην Κωνσταντινούπολη. Την δε Ρωσία και την Κίνα να ετοιμάζονται για δικές τους στρατιωτικές ασκήσεις σε Αιγαίο και Μεσόγειο.
Η Ελλάς πρέπει να συντρίψει τους ενοίκους της σύγχρονης Κερκόπορτας και να θωρακίσει τις Πύλες του Έθνους, συνδυάζοντας την εθνική της πολιτική με την συμπεριφορά της γεωπολιτικής δυνάμεως. Όποιος θέλει να χορτάσει το στομάχι του, αυτός τιμωρεί τον κλέφτη τής γης του, ειδάλλως αντί για χορτασμένο στομάχι βρίσκεται με κομμένο κεφάλι. Η κρίση θα φύγει μόλις η πολεμική φωτιά κάψει τούς δήθεν μεγάλους και μόλις η Ελλάς επιστρέψει στις αλύτρωτες πατρίδες.
Θέλουν να φέρουν ανακατώματα μέσα στην κοινωνία μας. Ο χαλασμός όμως θα γίνει το τέλος τής ψευτοδημοκρατίας και των γυρολόγων. Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα θα δράσει από κοινού με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις επάνω στο δόγμα Ένα Έθνος, Μια Εξουσία, Μία Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάδα. Ελληνική Εξουσία, Ελληνικό Ατσάλι, συνεργασία με Ρωσία και λοιπές εθνικές δυνάμεις, διεκδίκηση τής ελληνικότητας της Χερσονήσου τού Αίμου και τής Καθ’ Ημάς Ανατολής.
Να έρθει ο όλεθρος στο κεφάλι των απίστων. Και μέσα από Εθνικοκοινωνική Διοίκηση να γίνουμε οι εγγυητές τής ελευθερίας στην γεωπολιτική μας αυλή. Μόνον η Φυσική Ελλάς μπορεί να φέρει τής ειρήνης το χρυσό ξημέρωμα.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ethnikistikosagwn.blogspot.com


ΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣΑΘΗΝΑ 13-3-2015.

Η ιστορία γράφεται από τα έθνη που βρέχονται από την θάλασσα και εκμεταλλεύονται στο έπακρο το γεωφυσικό τους πλεονέκτημα. Η εξέλιξη τής ανθρωπότητας έρχεται από τούς λαούς που φτιάχνουν το γεωπολιτικό τους περιβάλλον συμφώνως με την φύση τής γης και τής ψυχής τους. Η Ελλάς έχει την προσωπικότητα τής ναυτικής δυνάμεως, αλλά στο πηδάλιο τού σκάφους βρίσκονται λαθρεπιβάτες τής Φυλής που ψάχνουν να δέσουν την σαπίλα τους σε ξένα λιμάνια.

Όμως η Ελλάς προορίζεται για να ηγεμονεύσει και θα ηγεμονεύσει. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να νοιαστούμε για την ανάπτυξη τού Έθνους μας που θα έρθει μέσα από την τήρηση τής ταυτότητάς μας και την τείχιση τής Πατρίδος, αφού τα ευρωπαϊκά προσχήματα σύντομα θα καταπέσουν κάτω από τα αποκαΐδια τής γηραιάς ηπείρου.

Είναι ιδιαιτέρως ανόητο να ακούμε να γίνεται λόγος για ενεργειακή κρίση, όταν η Πατρίδα μας διαθέτει ορυκτό πλούτο και υδρογονάνθρακες που θα έπρεπε να μάς έχουν καταστήσει το επίκεντρο τής οικουμένης ως ενεργειακός κόμβος κι όχι ως οικονομική χωματερή τής παγκοσμιοποίησης. Είναι ιδιαιτέρως γλαφυρό να ακούμε πως ο διεθνής καβγάς που περνάει για μια ακόμη φορά από τα νερά μας και την Χερσόνησο τού Αίμου γίνεται τάχα για τα λεφτά που έχουν ήδη ενθυλακώσει οι γαμψομύτηδες σταυρωτήδες και οι ανά τα έθνη πολιτικοί τους, όταν το νέο αιματοκύλισμα που απεργάζονται οι σιωνιστές νεοταξίτες έρχεται για την παγκόσμια εξουσία και μόνον.

Στην Πατρίδα μας έχουμε μια μαρξιστική κυβέρνηση που ήρθε στο όνομα τής ανατροπής τής φτωχοποιήσεως τού ελληνικού λαού. Η ίδια όμως αυτή κυβέρνηση είναι γεμάτη αντιφάσεις. Ανήλθε εκμεταλλευόμενη την ενδοτική ακράτεια των σοσιαλφιλελεύθερων. Τοποθέτησε πρόεδρο τής αστικής δημοκρατίας και ουχί τής Ελλάδος έναν ενδοτικό παράγοντα των φιλελεύθερων με τούς οποίους «μαλώνουν» συγκυβερνώντας. Έχει ανοικτό δίαυλο με το αμερικανικό σκέλος των μνημονιακών μας κηδεμόνων που υποστηρίζει τα γειτονικά κρατικά τσιμπούρια που μάς βάλανε για να μάς κλείσουν μέσα στο υδάτινο μας πλεονέκτημα. Και την ίδια στιγμή το ψευτορωμέϊκο ανοίγει τα σύνορα στις βλέψεις των εχθρών μας επί ελληνικών εδαφών ορμώμενοι από καταλυμένα ελληνικά εδάφη.

Καμία πολιτική κατάσταση δεν δύναται να αποκαταστήσει τα εισοδήματα ενός λαού όταν ξεπουλάει συνειδητά την εθνική κυριαρχία τού κράτους. Πάσα πολιτική κατάσταση που επικαλείται εξαρτημένη ευδαιμονία όταν η γεωστρατηγική θέση τού Έθνους και η μορφολογία τού εδάφους υπαγορεύουν την βιωσιμότητα τής Φυλής μέσα από την στρατηγική θωράκιση και την επικυριαρχία στην γεωπολιτική αυλή μας, είναι εχθρός τού Ελληνισμού και ως τέτοιος μονάχα πρέπει να αντιμετωπιστεί. Οι χαριεντισμοί με την Ρωσία και την Κίνα, οι στόλοι των οποίων φτάσανε στα νερά μας απέναντι στους αμερικανοσιωνιστές, δεν αρκούν προκειμένου να φανεί ένας προσεταιρισμός δήθεν αντίστασης.

Η περικύκλωση στην οποία μάς έχουν υποβάλλει οι ψευτοσύμμαχοι πρέπει να ανατραπεί και ο κλοιός που βρεθήκαμε να αντιστραφεί. Οι δυνάμεις τής ερήμου δεν μπορούν να καταβάλλουν τις δυνάμεις τής θάλασσας. Οι πολυφυλετικές στρατιές των συμμάχων τής Παγκοσμιοποίησης δεν μπορούν να καταβάλλουν τον Άξονα των Ελευθέρων Εθνών. Οι λόγχες τού σατανά και τής απιστίας θα συντριφτούν από τα ιερά όπλα τού Θεού και των Πιστών Πολεμιστών. Οι πολιτικοί αντίπαλοι τού Λαϊκού Εθνικισμού μας και οι εχθροί τού Ελληνικού Έθνους έκαμαν τα έσχατα λάθη πιεζόμενοι από την ύστατη βουλιμία τού Σιωνιστή Εμποράκου των Εθνών.

Το μέλλον τής Ελλάδος βρίσκεται στο αήττητο κράτος τής θαλάσσης, η οδός τής περιπετειώδους ελληνικής φύσης που και πάλι μέλλει να γεφυρωθεί για να υποδεχτεί την Μεγάλη και Φυσική Ελλάδα. Ήδη η Τουρκία κινείται για να φτιάξει νέο πέρασμα για την διεθνή ναυσιπλοΐα στα ύδατα τής Αιώνιας Πρωτεύουσας τού Ελληνισμού Κωνσταντινουπόλεως. Η κίνηση αυτή μαζί με την νατοϊκή της προσκόλληση και την στρατοπέδευση ισλαμιστών τζιχαντιστών στο έδαφος τής Τουρκίας θα κινήσει τον Ρώσο που θέλει διέξοδο στα θερμά νερά μας.

Η απελευθέρωση τής Ελλάδος στο επίπεδο τής κυβερνητικής ευθύνης είναι το πρώτο απαραίτητο βήμα. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια Ελληνική Ηγεσία που θα βαστήξει αρραγές κοινωνικά και καθαρό εθνοφυλετικά τον Ελληνισμό. Η κρίση που μάς λένε και οι συμμαχικές σχέσεις που μάς στέλνουν στην συγκυριαρχία με την Τουρκία θα διαλυθούν από την εθνική, οικονομική και στρατιωτική επέκταση τής Πατρίδος μας μέσα από την καθαρή και επεκτατική εξωτερική πολιτική μας.

Το Αιγαίο πρέπει να γίνει αυτό που είναι, καθαρά ελληνική λίμνη. Και η Δύναμη που πρέπει να εξέλθει στα ύδατα που τής ανήκουν είναι η Ελλάς που πρέπει να επεκταθεί πέριξ τής Κωνσταντινουπόλεως στη Θάλασσα τού Μαρμαρά και προς την Ανατολική Μεσόγειο με την Κύπρο Μας. Οι ενεργειακές μας πηγές μάς καθιστούν πηγή τής λύσεως κι όχι το πρόβλημα που θέλουν κάποιοι.

Η Ελλάς θα γίνει και πάλι το κέντρο τής γης, καθώς κανείς δεν μπορεί να γίνει δυνατός αν δεν έχει πρόσβαση στα χώματά μας. Με μια σημαντική διαφορά όμως. Πως την κεντρική διαχείριση και την πλήρη κυριότητα τού γεωφυσικού μας πλεονεκτήματος την έχει η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς που ανέρχεται στο πηδάλιο τού Κραταιού μας Έθνους. Και την δίψα του μπορεί να την αντιμετωπίσει μονάχα εκείνος ο σύμμαχος που θα αποδεχτεί αυτήν την κυριότητα και τις διεκδικήσεις τής Μεγάλης Ελλάδος μέσα από τον γενικό πόλεμο που έρχεται.  Μια Φυσική Ελλάδα από την Βόρειο Ήπειρο έως την Κύπρο, την Κωνσταντινούπολη και τον Πόντο.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ethnikistikosagwn.blogspot.com

Γεωπολιτική στροφή προς Ρωσία - Άρθρο του Ν. Κούζηλου


Πάγια θέση του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η γεωπολιτική στροφή προς Ρωσία, αμυντική, επενδυτική, ενεργειακή, εμπορική.

Ένα άνοιγμα στον ρωσικό παράγοντα ο οποίος παραμένει 100% αποκλεισμένος από τον Ελλαδικό χώρο θα ήταν μια κίνηση που οπωσδήποτε θα ευνοούσε το εθνικό συμφέρον. Πρώτα να δούμε τι θέλουν οι Ρώσοι και σε ποια σημεία μπορούμε να συνεργαστούμε. Οι Ρώσοι θέλουν να εξασφαλίσουν την έξοδό τους στο Αιγαίο, στη Μεσόγειο. Μία στρατηγική συμφωνία με τη Ρωσία σε τομείς, όπως οι συνδυασμένες μεταφορές, οι οποίες προσφέρουν το 10% του Ελληνικού ΑΕΠ. Στον συγκεκριμένο τομέα η χώρα μας αποτελεί το κλειδί στο Ευρωπαϊκό δίκτυο μεταφορών και βρίσκεται σε αναπτυξιακή τροχιά.

Με την ευρωπαϊκή λιμενική πολιτική να αποκτά μεγάλη ένταση και να εντάσσονται 25 Ελληνικά λιμάνια στο διευρωπαϊκό λιμενικό δίκτυο (ΤΕΝ-Τα), μπορούμε να αποκτήσουμε μια νέα δυναμική, σε συνεργασία με τη Μόσχα, στο διεθνές εμπόριο. Η δημιουργία ενός δικτύου συνεργασίας για τα λιμάνια Θεσσαλονίκης – Καβάλας – Αλεξανδρούπολης είναι από τα πρώτα βήματα, σε σύνδεση με το σιδηροδρομικό μας δίκτυο, ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε συνεργασία με την ρωσική κρατική σιδηροδρομική εταιρεία RUSSIAN RAILWAYS και ανάπτυξη του σιδηροδρομικού διαδρόμου SEA 2 SEA (Καβάλα – Αλεξανδρούπολη – Βουλγαρία – Ρωσία), με την ταυτόχρονη σύνδεση του δικτύου Μόσχα – Καζάν.

Επομένως οι Ρώσοι θα μπορούν να επενδύσουν σε λιμάνια (ΟΛΘ – ΟΛΑ – ΟΛΧ) αναπτύσσοντας σύγχρονα διαμετακομιστικά κέντρα και μακροπρόθεσμα μπορούν να προσφέρουν πολλαπλά οφέλη στην χώρα μας, με την ανάπτυξη των λιμενικών υποδομών, την σύνδεση του σιδηροδρομικού δικτύου, αναβάθμιση υπηρεσιών αεροδρομίων και βελτίωση του οδικού δικτύου. Έτσι δυνητικά μπορούμε να αναδειχθούμε σε περιφερειακό εμπορικό κέντρο, λαμβάνοντας υπόψη τη μικρή απόσταση των λιμανιών μας από τα σύνορά μας. Ακόμα θα αυξηθούν και οι επενδύσεις σε real estate, θα αυξηθούν οι εξαγωγές προς Ασία (Ρωσία – Κίνα) και θα υπάρξει αύξηση του τουρισμού, δίνοντας οικονομική ανάσα σε όλη την Β. Ελλάδα.

Τα λιμάνια Θεσσαλονίκης – Καβάλας – Αλεξανδρούπολης έχουν και ενεργειακό ενδιαφέρον αφού στην Θεσσαλονίκη υπάρχουν οι εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ, στην Καβάλα δραστηριοποιείται η KAVALA OIL και στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης υπάρχει η πρόθεση των Ρώσων να εγκαταστήσουν πλωτή δεξαμενή αποθήκευσης φυσικού αερίου LPG – LNG. Με τον σωστό σχεδιασμό μπορούμε να διαθέσουμε μονάδες εξόρυξης υδρογονανθράκων, μονάδες αποθήκευσης υδρογονανθράκων και φυσικού αερίου, λύνοντας το πρόβλημα της ενεργειακής αυτάρκειας σε Μακεδονία – Θράκη.

Στην αμυντική συνεργασία, διαχρονικός «πόθος» της Ρωσίας είναι η ύπαρξη προβλήτας ελλιμενισμού με δυνατότητες εφοδιασμού και επισκευαστικής βάσης στη Μεσόγειο. Τα γεγονότα της Συρίας τους έχουν στερήσει αυτήν την δυνατότητα. Έτσι τα λιμάνια της Β. Ελλάδας αποκτούν μεγάλη αξία και σε αυτόν τον τομέα, όπως και η Σύρος, η οποία διαθέτει δυνατότητα ελλιμενισμού και διαθέτει τα ναυπηγεία Νεωρίων Σύρου όπου η Ρωσία είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον αγοράς ή ενοικίασης.

Η στρατηγική συμμαχία με τη Ρωσία, της εξασφαλίζει τη σύνδεση από και προς Ασία, με κύριο άξονα το Αιγαίο και τη Μαύρη Θάλασσα, μέσω Ευξείνου Πόντου, εξασφαλίζοντας ρόλο κυρίαρχο στη γεωπολιτική σκακιέρα για την Ελλάδα.

Σήμερα ο ΟΛΘ έχει δυνατότητα εξυπηρέτησης 400.000 εμπορευματοκιβωτίων (TEU΄S), με δυνατότητα αύξησης σε 800.000 TEU΄S. Καβάλα – Αλεξανδρούπολη διαθέτουν ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα νησιά του Β. Αιγαίου, ο ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κερδοφόρος, τα ΕΛΠΕ Θεσσαλονίκης είναι σε θετικούς ρυθμούς κερδοφορίας, η KAVALA OIL αναπτύσσει τις εγκαταστάσεις της.

Το ερώτημα είναι γιατί θέλουν να τα πουλήσουν (λιμάνια – αεροδρόμια – σιδηροδρόμους – μαρίνες);

Η απάντηση είναι απλή. Γιατί δεν θέλουν να αναπτυχθεί η Ελλάδα, γιατί θέλουν να έχουμε μνημόνια και όχι εθνική κυριαρχία.

Όμως στο βάθος του δικού μας ορίζοντα ανατέλλει μια μεγάλη και ισχυρή Ελλάδα, μία νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. xryshaygh.com

Γ. Επιτήδειος: Αντί Ευρωστρατού η Ευρωπαϊκή Ένωση να ενισχύσει τους Εθνικούς Στρατούς - BINTEO

Στα πλαίσια της συζήτησης "Ετήσια έκθεση της Υπάτης Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο" στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, παρενέβη και έθιξε το προφανές, δηλαδή ότι αντί του Ευρωστρατού η ΕΕ να ενισχύσει τους Εθνικούς Στρατούς.


Ακολουθεί το κείμενο:

"Κυρία Πρόεδρε, ένας από τους κύριους στόχους της Κοινής Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Άμυνας και Ασφάλειας είναι η βελτίωση της συμβολής της Ευρωπαϊκής Ενώσεως στην προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας των κρατών μελών. Ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος είναι να ενισχυθούν οι στρατιωτικές δυνατότητες των ενόπλων δυνάμεων των χωρών μελών. Έτσι, αφενός μεν θα ικανοποιηθούν οι επιχειρησιακές απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και, αφετέρου, θα μπορούν οι δυνάμεις αυτές να αποκτήσουν την απαιτουμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα για να εκτελούν αποστολές τύπου Petersberg, δηλαδή ανθρωπιστικές και ειρηνευτικές αποστολές.

Επιπλέον θα μπορούν να αντιδρούν ταχέως σε μία κρίση και να μετακινούν στον προβλεπόμενο χρόνο των 72 ωρών τα battle groups, τους σχηματισμούς μάχης. Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα να καταργήσουμε τις εθνικές δυνάμεις και να δημιουργήσουμε κοινές ευρωπαϊκές δυνάμεις, όπως - απ' ό,τι αντιλαμβάνομαι - ισχυρίζεται ο κύριος Juncker για να αντιμετωπίσουμε, δήθεν, τη Ρωσία. Τα οποιαδήποτε προβλήματα με τη Ρωσία μπορούν να αντιμετωπιστούν με έναν ειλικρινή πολιτικό διάλογο και όχι με στρατιωτικά μέσα". xryshaygh.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΛΛΑΔΑ 5218502630654308882

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item