Widgets

Ενάντια στην Εθνική Παρακμή - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Οι φυλλάδες της διαπλοκής, η κατάργηση του τεκμηρίου της αθωότητας και η πολιτική υποκρισία

Οργή, μίσος και χολή, τόσο από την πλευρά της μαρξιστικής αριστεράς όσο και εκ μέρους της καπιταλιστικής δεξιάς, για το γεγονός ότι συμπληρώνεται δεκαοχτάμηνο από την προφυλάκιση μου και στα τέλη του μηνός πρόκειται να αποφυλακιστώ, τόσο εγώ, όσο και δύο από τους Συναγωνιστές - Βουλευτές, οι οποίοι ευρίσκονται προφυλακισμένοι στις φυλακές Κορυδαλλού

Φθάσανε στο σημείο μάλιστα κάποιοι χωρίς αιδώ να δηλώνουν μέσα από τις συχνότητες ότι θα έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος να παραμείνουμε, κατά παράβαση του νόμου, στη φυλακή. Όμως θα πρέπει να θέσουμε το ερώτημα για το ποιος ευθύνεται για το γεγονός ότι έχουν περάσει δεκαοχτώ ολόκληροι μήνες και ακόμη δεν έχουμε δικαστεί. Ποιοί είναι αυτοί οι οποίοι καθυστέρησαν την διαδικασία και δεν έδωσαν τη δυνατότητα στις δικαστικές αρχές, προκειμένου να έχουμε μέχρι σήμερα μία δίκη; Οι τελευταίοι που ευθύνονται γι' αυτό είμαστε εμείς, οι άδικα κατηγορούμενοι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, για τους οποίους σε όλη την δεκάδων χιλιάδων σελίδων δικογραφία δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο, το οποίο να μας συνδέει με την οποιαδήποτε εγκληματική πράξη.

Ας θυμίσουμε στο σημείο αυτό τα ατέλειωτα κατεβατά στις κατακίτρινες φυλλάδες της διαπλοκής για τις φανταστικές κατηγορίες κατά της Χρυσής Αυγής. Να θυμίσουμε τα όσα έλεγαν για φανταστικές δολοφονίες, για φανταστικούς χρηματοδότες, για «μυστικά στρατόπεδα», για «οπλοστάσια». Να θυμίσουμε επίσης τις καταγγελίες τους ότι δήθεν υπήρχαν «θύλακες» της Χρυσής Αυγής μέσα στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας και των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Για όλα αυτά, λοιπόν, γίνανε έρευνες, οι οποίες όχι μόνο κράτησαν πολύ καιρό και ήταν αδιέξοδες, αλλά απέδειξαν ότι είμαστε εντελώς αθώοι. Αυτό, όμως, δεν το λαμβάνουν υπόψη. Όπως δεν λαμβάνουν υπόψη το γεγονός ότι πέρασαν σχεδόν διακόσιοι μάρτυρες κατηγορίας από τα γραφεία των ανακριτριών. Ο κάθε άσχετος κατέθεσε το ο,τιδήποτε είχε στο μυαλό του, το οποίο δεν είχε την οποιαδήποτε σχέση με την κατηγορία περί εγκληματικής οργανώσεως, η οποία αποδίδεται στο Κίνημα μας. 

Όλα αυτά είναι που καθυστέρησαν την διαδικασία και το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά. Προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να μας καταστήσουν ένοχους. Δεν το κατόρθωσαν και τώρα πλησιάζει η ώρα της δίκης, οπότε σε μία δίκη που θα έχει δημόσιο χαρακτήρα πιστεύουμε ότι θα αναδειχθεί η αλήθεια και η αθωότητα μας.
Ένα δεύτερο ζήτημα με το οποίο ασχολήθηκαν τα Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως του Ελληνικού Λαού, τα οποία είναι δεδομένο ότι διαπλέκονται με άνομα συμφέροντα, ήταν το εάν η Βουλή πρέπει να συνεδριάζει με τριακόσιους ή λιγότερους Βουλευτές, με δεδομένο ότι οι προφυλακισμένοι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής πολλές φορές, κατόπιν εντολής δικαστικής, δεν είχανε τη δυνατότητα να είναι παρόντες στις συνεδριάσεις της Βουλής. 

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονίσουμε ότι η αρχή του κράτους δικαίου είναι το τεκμήριο της αθωότητας και είμαστε αθώοι, είτε το θέλουν, είτε όχι, πριν να καταδικαστούμε από το δικαστήριο. Επιπλέον, έχουμε πλήρη πολιτικά δικαιώματα και όπως ακριβώς ένας πολίτης ακόμη και μέσα στη φυλακή έχει το δικαίωμα να ψηφίζει, έτσι και εμείς, σαν εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του Έθνους, έχουμε αναφαίρετο δικαίωμα να συμμετέχουμε στις συνεδριάσεις και να εκφράζουμε την γνώμη των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, οι οποίοι μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας εξέλεξαν βουλευτές στο Κοινοβούλιο της Χώρας

Η βρώμικη πολιτική της Νέας Δημοκρατίας ακολουθούσε μία πάγια τακτική, η οποία ήταν ο αποκλεισμός των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Φάνηκε πως αυτό άλλαξε, αλλά δεν έχει αλλάξει ακόμη και ούτε πρόκειται να αλλάξει, αφού φαίνεται ότι ίδια μοιράζονται την εμπάθεια κατά της Χρυσής Αυγής, τόσο οι Μαρξιστές όσο και οι Λιμπεραλιστές της λεγόμενης Κεντροδεξιάς. Είναι, λοιπόν, δικαίωμα αναμφισβήτητο, το οποίο προκύπτει από αυτό το ίδιο το Σύνταγμα, η συμμετοχή μας στις συνεδριάσεις του Κοινοβουλίου. Θα δούμε αν το δικαίωμα μας αυτό θα αποδοθεί, όπως ο νόμος ορίζει.

Τρίτο μέγα ζήτημα, το οποίο προέκυψε στην πολιτική ζωή της χώρας τις τελευταίες ημέρες ήταν το θέμα λαθρομετανάστες. Με την διαταγή ενός υποστρατήγου της Ελληνικής Αστυνομίας αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι όλοι από τα Κέντρα Κρατήσεως και να τους δοθεί αόριστη και διαρκής άδεια παραμονής στη Χώρα, όπως συμβαίνει και με τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών οι οποίοι ευρίσκονται στην πατρίδα μας. Όταν έγινε γνωστή η διαταγή αυτή, υπήρξε σφοδρή αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ και είπαν ότι ήταν σφάλμα και πρωτοβουλία ανεύθυνη, η οποία δεν απηχεί την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, φτάσαμε στην αποπομπή του για τον λόγο αυτό. Κατ' ουσίαν, όμως, αυτά τα οποία έκανε ο συγκεκριμένος αξιωματικός δεν είναι τίποτε άλλο από την ίδια την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι πραγματικά φαιδρό να βλέπουμε να μεταφέρονται με πούλμαν στο κέντρο των Αθηνών και να αφήνονται ελεύθεροι χιλιάδες λαθρομετανάστες και την ίδια στιγμή να τιμωρείται ένας αξιωματικός, γιατί εφάρμοσε αυτό το οποίο στην πράξη γίνεται. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να καταγγείλουμε και την υποκρισία της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έσπευσε να δηλώσει την κάθετη αντίθεση της για την πρακτική την οποία ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θέλει μία «Ελλάδα Ελλήνων λαθρομεταναστών». Η Νέα Δημοκρατία δεν δικαιούται να ομιλεί για τον απλούστατο λόγο ότι ήταν μέχρι χθες κυβέρνηση και δεν έλυσε αυτό το τεράστιο εθνικό και κοινωνικό ζήτημα παρ' όλες τις περί του αντιθέτου εξαγγελίες της. Στην πραγματικότητα αυτό το οποίο προέκυπτε από την διαταγή είναι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία και πρόκειται να εφαρμόσει. 

Ως εκ τούτου η αντίδραση της κυβερνήσεως είναι υποκριτική και δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται να εφαρμόσει την πολιτική του στο ζήτημα λαθρομετανάστες, γιατί ξέρει ότι έχει απέναντι του τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, ο οποίος έχει μεν δώσει χρόνο ανοχής στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είναι βέβαιο ότι δεν θα διαρκέσει για πολύ. Από την άλλη πλευρά, η Νέα Δημοκρατία μάταια ελπίζει ότι είναι δυνατόν να καρπωθεί πολιτικά την ενδεχόμενη πτώση του ΣΥΡΙΖΑ, για τον απλούστατο λόγο ότι στα μεν ζητήματα της οικονομικής πολιτικής είναι δεσμευμένη από τα ίδια τα έργα της, στο δε ζήτημα των λαθρομεταναστών καθώς και στα εθνικά θέματα δεν έκανε στην πραγματικότητα τίποτε διαφορετικό απ' ότι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μέσα σε όλα αυτά η Χρυσή Αυγή, η Χρυσή Αυγή που δοκιμάζεται, της οποίας η ηγεσία βρίσκεται στη φυλακή, μα δεν λυγίζει, προχωρεί, στέκεται όρθια και έχει πραγματικά να προσφέρει στον τόπο ένα νέο πολιτικό λόγο, μία λύση στο σημερινό αδιέξοδο.

Επιπλέον, αυτό που είναι το πλέον σημαντικό, πέρα από την παραπληροφόρηση των Μέσων Μαζικής Εξαπατήσεως ενός αμαρτωλού κατεστημένου είναι να τεθεί το μέγα ζήτημα εάν το οικονομικό είναι το μόνο πρόβλημα αυτού του τόπου και εμείς οι Χρυσαυγίτες έχουμε το θάρρος να πούμε ότι δεν είναι το πρώτο πρόβλημα. Το πρώτο πρόβλημα είναι η ηθική, εθνική, κοινωνική παρακμή, η οποία υπάρχει στην πατρίδα μας και απέναντι στην οποία δεν έχει να πει τίποτε ούτε η Νέα Δημοκρατία, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ. Η Νέα Δημοκρατία έχει πάρει έναν δρόμο χωρίς γυρισμό προς την πτώση και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένο ότι θα αποτύχει γιατί δεν πιστεύει σε αυτά που λέει και γιατί οι άνθρωποι οι οποίοι τον εμπιστεύτηκαν δεν τον πιστεύουν. Ήταν περισσότερο μία ψήφος κατά της Νέας Δημοκρατίας παρά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Απέναντι σε όλους αυτούς η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον Αγώνα της, έναν Αγώνα που αποτελεί την μοναδική λύση για το ελληνικό πρόβλημα στον καιρό μας.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ«Η Ελπίς» - Άρθρο του Ηλία ΚασιδιάρηΤο βράδυ του περασμένου Σαββάτου ήμουν μάρτυρας ενός μικρού θαύματος, σαν αυτά που εμφανίζονται σπάνια και σου προσφέρουν νέες δυνάμεις για να σταθείς όρθιος και να συνεχίσεις τον δύσκολο Αγώνα της ζωής σου. Τα κελιά της φυλακής είχαν ήδη κλείσει και ο χρόνος κυλούσε αργά και βασανιστικά, όπως συμβαίνει πάντα, όταν ζεις μέσα σε ένα καθεστώς άθλιου και ασφυκτικού περιορισμού. Ειδήσεις στα κανάλια της διαπλοκής παρακολουθώ ελάχιστα. Μόνο για να αναλύω την καθεστωτική προπαγάνδα και για να ελέγχω αν προβάλλονται οι ανακοινώσεις της Χρυσής Αυγής. Πολύ σπάνια ένας τίτλος της ειδησεογραφίας προσελκύει το ενδιαφέρον μου. Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου πέτυχα την εξαίρεση αυτού του κανόνα.

Τυχαία συνάντησα ένα όμορφο αφιέρωμα με τίτλο: «Ριζοκάρπασο - Οι τελευταίοι Έλληνες εγκλωβισμένοι». Τρέφω μεγάλη αγάπη για τον Ελληνισμό της Κύπρου. Έπαιξε ρόλο σε αυτό η στρατιωτική μου θητεία στην 35 Μοίρα Καταδρομών (που φωλιάζει στο θρυλικό Σταυροβούνι, σε μία ιδεατή τοποθεσία για την κάλυψη Μονάδας Ειδικών Δυνάμεων, κάπου μεταξύ Λάρνακας και Λευκωσίας). Το Ριζοκάρπασο όμως το γνωρίζω μόνο από την τηλεόραση, τα βιβλία και τους στρατιωτικούς χάρτες. Βρίσκεται στο βορειότερο σημείο του νησιού, στο άκρο της χερσονήσου, που αποτελεί τον φανταστικό μίσχο του χρυσοπράσινου φύλλου της Κύπρου. Δεν ήξερα πως ζουν ακόμα Έλληνες στο Ριζοκάρπασο. «Κόλλησα» μόλις είδα τον τίτλο του αφιερώματος. Δυστυχώς, τον καιρό του μνημονίου, ακόμα και εμείς οι Εθνικιστές ξεχνάμε τον Αλύτρωτο Ελληνισμό. Λησμονούμε τα αδέρφια του αίματος, που ζουν την ζωή τους κάτω από ξένο ζυγό, σε γη κατεχόμενη, αλλά προαιώνια Ελληνική.

Οι πρώτες εικόνες του αφιερώματος, ήταν καταθλιπτικές. Μία μεσήλικη γυναίκα, τρομοκρατημένη, προσπαθούσε να αποφύγει τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου για το καθεστώς που βιώνει και για την θηριώδη τουρκική κατοχή. Όσα ακολούθησαν όμως ήταν πράγματι εκπληκτικά. Μία απρόσμενη αφύπνιση του πληγωμένου εγωισμού της Ελλάδος. Η έκπληξη, η συγκίνηση, η υπερηφάνεια ξύπνησαν μέσα μου, αμέσως μόλις ο λόγος δόθηκε στα παιδιά. Τα παιδιά είναι η άσβεστη φλόγα αυτού του κόσμου. Η ζωντανή εικόνα της αναγέννησης. Τα παιδιά είναι η Ελπίς. Ο μόνος λόγος να μάχεσαι με θάρρος για ένα καλύτερο αύριο. Τα παιδιά της Κύπρου, που μίλησαν εκείνο το βράδυ από το κατεχόμενο Ριζοκάρπασο, ήταν δύο. Ο Γιάννης και η Βάσω Προδρόμου (προφανώς αδέρφια), μαθητές Γυμνασίου, έμοιαζαν πολύ με τα Ελληνόπουλα που μεγαλώνουν εδώ, στην κατεχόμενη από άλλες δυνάμεις Ελλάδα. Έμοιαζαν, όμως είχαν και κάτι τόσο διαφορετικό, κάτι τόσο σπουδαίο, που με ανάγκασε μεμιάς να προσηλωθώ στα λόγια τους και να συνεχίσω μέχρι σήμερα να τα σκέφτομαι.Αυτό το κάτι διαφορετικό, αυτό το θεϊκό χάρισμα, αυτή η αξία η αθάνατη, που σου δίνει δύναμη τις πιο δύσκολες ώρες να σταθείς όρθιος και να προχωρήσεις εμπρός, είναι η Ελπίδα, που ξυπνά μέσα σου μονομιάς την Ελλάδα.

Ακούγοντας τα πρώτα λόγια των παιδιών ξεχώρισα μία γνήσια «φωνήν Ελληνίδα». Η γλώσσα έρεε τόσο όμορφα, τόσο αρμονικά, που σε τίποτα δεν θύμιζε την δική μου γενιά - εδώ στην κυρίως Ελλάδα – που τόσο βάναυσα έχει κακοποιήσει την πιο όμορφη γλώσσα του κόσμου. Τα δύο παιδιά της Κύπρου μιλούσαν τα ελληνικά πολύ καλύτερα απ’ ότι οι περισσότεροι συμπολίτες μας, ακόμα και οι πολιτικοί παράγοντες, που διασύρουν διεθνώς την χώρα μας. Το περιεχόμενο του λόγου τους λιτό, ήπιο και σκληρό σαν διαμάντι, χάραζε την υποταγμένη συνείδηση του σύγχρονου Ελληνισμού:

- Δημοσιογράφος: «Έχεις τούρκους φίλους;»

- Γιάννης Προδρόμου:  «Όχι. Αυτοί εισβάλλαν στην Πατρίδα μας. Μας έχουν εγκλωβισμένους. Γιατί να τους κάμω φίλους;»

- Δημοσιογράφος: «Φυλάγεστε;»

- Βάσω Προδρόμου: «Φυλαγόμαστε. Κάνουμε τις γιορτές μας διακριτικά. Χωρίς σημαίες, παρελάσεις, συνθήματα»
- Δημοσιογράφος: «Γιατί δεν φεύγετε;»
- Βάσω: «Είμαστε εμείς που συνεχίζουμε να κρατάμε τον τόπο μας ζωντανό».
- Γιάννης: «Πρέπει να μείνουμε, πρέπει να το στηρίξουμε... είμαστε εδώ με την ελπίδα αυτοί να φύγουσιν (οι τούρκοι)»

Από παλιά, μένει καρφωμένη στην σκέψη μου μία εικόνα από τις ημέρες του θρυλικού Αγώνα της Εθνικής Οργάνωσης Κυπρίων Αγωνιστών. 

Ο Αγώνας αυτός ταυτίστηκε με το πιο άρτια οργανωμένο αντάρτικο του 20ου αιώνα. Τα είχε όλα: δολιοφθορές, δολοφονίες ηγετών του εχθρού, μάχες με επίλεκτα τμήματα SAS, πολιτικό σκέλος με απίστευτη μαζικότητα και συνεχείς παρεμβάσεις στις μεγάλες πόλεις, απόλυτη στήριξη από τον άμαχο πληθυσμό, κορυφαίο δίκτυο πληροφοριών. Από την άλλη μεριά είχε να αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη αυτοκρατορία του κόσμου, ειδικές καταδρομικές μονάδες που κέρδισαν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ατελείωτο χρήμα και αστείρευτα υλικά μέσα, την ανθελληνική δράση των τούρκων, τρομοκρατία, μαζικές εκτελέσεις και απαγχονισμούς νεαρών Αγωνιστών. 

Η εικόνα που θυμήθηκα ακούγοντας τα παιδιά από το Ριζοκάρπασο δεν είναι μία εικόνα πολέμου. Είναι μία εικόνα φτώχειας και ανέχειας, που δεν γεννά θλίψη, αλλά Ελπίδα. Η εικόνα τριών παιδιών της Κύπρου από τα θυελλώδη χρόνια της ΕΟΚΑ. Στον τοίχο πίσω τους δεσπόζει ένα σύνθημα: «Την Ελλάδα θέλομεν και ας τρώγωμεν πέτρες». Τα λόγια αυτά, που ανήκουν στον μέγιστο Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, είναι διαχρονικά. Περνούν από το 1821 και τα βουνά της Πελοποννήσσου στο 1955 και τα κρησφύγετα του Διγενή στην Κύπρο. Και από εκεί, με ένα μυστικό άλμα μέσα στο χρόνο, φτάνουν στο σήμερα, στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο και στα δύο Ελληνόπουλα που επιμένουν «να τρώνε πέτρες και να θέλουν την Ελλάδα».

Τον τελευταίο καιρό ζούμε την ζωή μας μέσα στις φυλακές, πληρώνοντας το τίμημα της Αντίστασης σε όσους πολεμούν την Ελλάδα. Κατά κάποιον τρόπο λοιπόν – και εμείς ακόμα - «τρώγωμεν πέτρες». Μπορεί να μην πολεμάμε στα βουνά, μπορεί να είμαστε ασήμαντοι μπροστά στους Ήρωες των Απελευθερωτικών Αγώνων, κάνουμε όμως και εμείς τις μικρές μας θυσίες, υπηρετώντας την μεγάλη υπόθεση της Πατρίδας. Τρώμε πέτρες, γιατί θέλουμε την Ελλάδα. Αν δεν την θέλαμε θα είχαμε συμβιβαστεί, θα είχαμε προσκυνήσει, θα είχαμε χρηματιστεί, θα είχαμε καταδώσει αθώους ανθρώπους, θα είχαμε βάλει τα κλάματα στη βουλή, θα είχαμε απορροφηθεί από το σύστημα της διαφθοράς και της ξενοκρατίας. Τρόποι υπήρχαν πολλοί, εμείς όμως προτιμήσαμε να τρώμε πέτρες. Μαζί με τα παιδιά από το Ριζοκάρπασο, νομίζω ότι και «τα παιδιά της Χρυσής Αυγής» (μικρά και μεγάλα) κάνουν ό,τι μπορούν για να μείνει ζωντανή η Ελπίς, που σε καιρούς δύσκολους, όπως οι σύγχρονοι, πορεύεται μαζί της η Ελλάς. 

Φυλακές Κορυδαλλού,
11 Μαρτίου 2015ΕΓΧΩΡΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ 11-3-2015.
Η Ελλάς που χρειαζόμαστε και σχεδιάζουμε μέσα σ’ έναν κόσμο οικονομικής και πολιτικής αιχμαλωσίας είναι η αυτεξούσια, καθαρή, νοικοκυρεμένη και ισχυρή Πατρίδα. Το Εθνικοκοινωνικό Κράτος που πρέπει να οικοδομήσουμε θα ξεκινήσει από το ξεθεμελίωμα και την ολοκληρωτική καταστροφή τού αισχρού, προδοτικού και ηττοπαθούς ψευτορωμέϊκου. Η εθνικοποίηση των μηχανισμών, των θεσμών και των πόρων τής οικονομίας είναι τα επόμενα στάδια που θα συμβούν αμέσως και δίχως το παραμικρό χάσιμο χρόνου.
Θα πουν κάποιοι κοσμοπολίτες, καλοπροαίρετοι ή κακοπροαίρετοι, πως το οικονομικό παιχνίδι στις μέρες μας δεν γίνεται με κλειστές πόρτες και απομονώσεις. Πως η οικονομία γίνεται με όρους ανοικτών συνόρων, με τις επενδύσεις, τα νομίσματα και τις κεντρικές αποφάσεις να λαμβάνονται από υπερεθνικούς οργανισμούς και αφέντες.
Θα απαντήσουμε κατ’ αρχήν πως η διαφορά τού Εθνικοκοινωνισμού μας με τούς σύγχρονους καιρούς που μάς παρουσιάζουν οι καταστροφείς των εθνών είναι πως για εμάς η οικονομία δεν είναι παιχνίδι και εξουσία αλλά μοχλός στήριξης και υπηρέτης τού Εθνικού Κράτους. Θα απαντήσουμε ακόμη πως στο Ελληνικό Κράτος τις αποφάσεις τις λαμβάνουν οι Έλληνες που δεν φοβούνται τις αναμετρήσεις και έχουν τάξει τον εαυτό τους στην ευημερία και την αυτάρκεια που παράγουν και αποταμιεύουν οι Έλληνες και η γη τους. Και ακόμη πως στα διευθυντήρια των διεθνών αποφάσεων η ελληνική επιρροή θα αυξηθεί, δημιουργώντας ασφάλεια οικονομική και ελληνική ηγεμονία.
Το μεγάλο φόβητρο που έχουν επισείσει οι διεθνιστές πολιτικάντηδες, σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές, επί ονόματι και κατ’ εντολήν τού σιωνιστικού νεοταξισμού είναι ο «φόβος» τής επιστροφής στην συναλλακτική μονάδα τής δραχμής. Θα μείνουμε μάς λένε χωρίς χρήμα, θα φτωχύνουμε, θα κλείσουν οι τράπεζες, θα πεινάσουμε. Τα λένε όλα τούτα τα καταστροφολογικά εκείνοι που φρόντισαν να μάς βγάλουν από την δραχμή και να μάς πάνε στο ευρώ με πλαστά στοιχεία τα οποία ασφαλώς γνώριζαν, φτιάξανε και αποδέχτηκαν τόσο οι ψευτορωμιοί όσο και οι νεοταξίτες έμποροι τού ευρώ. Τα λένε αυτά εκείνοι που συρρικνώσανε την παραγωγική δραστηριότητα, που γέμισαν αχρείαστα δάνεια την ελληνική αγορά, που δέσμευσαν τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές, που τραπεζοποίησαν την οικονομία, παραδίδοντας τις τράπεζες στον σιωνισμό και την εξουσία μαζί με τις συναλλαγές στις τράπεζες.
Αυτοί που διασπείρουν φήμες και επισείουν απειλές, άριστοι χρήστες τής μαύρης προπαγάνδας όντες, δεν λένε την πραγματική και νομοτελειακή αλήθεια. Λένε αυτά που οι ίδιοι ποθούν και έχουν σχεδιάσει να μάς επιβάλλουν μέσω όλων των κομμάτων τής αστικής δημοκρατίας που συντόμως θα ενωθούν ολοκληρωτικά απέναντι στην Χρυσή Αυγή. Ένα αληθινά αδέσμευτο κράτος, ένα κράτος εθνικό και λαϊκό δηλαδή, πρέπει απαραιτήτως να φτιάξει αδέσμευτη οικονομία, μια οικονομία δηλαδή εθνική και λαϊκή. Από την στιγμή λοιπόν που έχουμε αποφασίσει να φτιάξουμε ελληνική οικονομία, θα φτιάξουμε οπωσδήποτε ελληνικό νόμισμα.
Αφού όμως το πρώτο βήμα, δηλαδή το νόμισμα μάς το έχουν χαλάσει, εμείς θα ξεκινήσουμε από την αρχή, από την βάση τής κοινωνικής πυραμίδας, από την επανεκκίνηση τής οικονομίας. Θα φτιάξουμε τα θεσμικά εργαλεία αυτής, την παραγωγική δραστηριότητα και την εισοδηματική κατάσταση των Ελλήνων με βάση τον εθνικό έλεγχο και την κοινωνική δικαιοσύνη. Θα γκρεμίσουμε το σάπιο αντικαθιστώντας το ευθύς αμέσως με το υγιές.
Θα εξορθολογήσουμε την οικονομία, μετατρέποντας αυτήν από εικονική και έξωθεν υπαγορευόμενη σε απευθείας συνδεόμενη με το έργο και την διαχείριση αυτού, από το χωράφι στο ταμείο. Θα φέρουμε τις υπηρεσίες διαχείρισης τού χρήματος στην διάθεση τού Ελληνικού Έθνους. Και θα αποδώσουμε τα κλεμμένα στον ελληνικό λαό και στο ταμείο τής Ισχυρής, Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος. Και αφού πλέον θα έχουμε φαγητό, εργασία και υγεία ελληνική, τότε θα πάμε στην δραχμή.
Αν παρόλα αυτά κάποιοι θελήσουν να μάς πάνε απ’ ευθείας στο τελευταίο στάδιο, να μάς πάνε απ’ ευθείας στην δραχμή σκοπίμως άνευ προετοιμασίας και υποδομών ώστε μέσω τού πλαστού χρέους να αγοράσουν περιουσίες, γη και πλούτο ελληνικό πάμφθηνα, όπως θέλουν παγκοσμιοποιητές και ψευτορωμιοί δημοκράτες να κάνουν, τότε υπάρχει η ανατροπή των κατοχικών αρχών και το σχέδιο εθνικής αντίδρασης. Οι ένοπλες δυνάμεις τής χώρας και ο ελληνικός λαός θα περιφρουρήσουν αμέσως την κοινωνική ειρήνη και συνοχή πατάσσοντας τούς ντόπιους και λαθρόβιους ταραξίες που θα κινηθούν και θα στηθεί το αμυντικό δίχτυ στο εξωτερικό περιβάλλον τού κράτους. Και η διακυβέρνηση θα περάσει στα ελληνικά χέρια.
Στο νέο Εθνικοκοινωνικό Κράτος, στην Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα, κλέφτες και τοκογλύφοι τυμβωρύχοι θα παταχθούν. Η ελληνική δικαιοσύνη πλέον απαλλαγμένη από τούς επίορκους δεν θα κυνηγάει Έλληνες Εθνικιστές, αλλά τούς καταχραστές τού μόχθου και τής εξουσίας λαού και πατρίδος. Και στο οικονομικό πεδίο αμέσως θα πρέπει να επιβληθεί η νέα ισοτιμία των συναλλαγών με βάση τον μέσο ελληνικό μισθό. Οι αξίες τής αγοράς δεν θα εκτοξευτούν από κερδοσκόπους, αλλά θα συμπιεστούν και θα έρθουν στο επίπεδο τής αγοραστικής δυνάμεως τού Έλληνα εργαζόμενου και καταναλωτή.
Οι τράπεζες και το χρηματιστήριο θα υπαχθούν στον πλήρη νομικό και διαχειριστικό έλεγχο και στην διοίκηση τού Ελληνικού Κράτους. Οι χρηματοοικονομικοί θεσμοί τής Πολιτείας θα ελεγχθούν και θα εξυγιανθούν από αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί των άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενων και στην «κρίση» και στο απερχόμενο οικονομικό κύκλωμα θα ελεγχθούν εξονυχιστικά, εντός και εκτός συνόρων.
Θα διενεργηθεί λογιστικός έλεγχος τού χρέους και μετατροπή τού όποιου υπαρκτού σε ελληνικό νόμισμα. Επιπλέον θα γίνει διαγραφή των δανεικών χρεών στα χαμηλά και τα μικρομεσαία εισοδήματα. Έλεγχος τής αγοράς και πάταξη των μαυραγοριτών. Αναπροσαρμογή των τιμών στα πετρελαιοειδή  με αφαίρεση τής φοροαισχροκέρδειας.
Συμμαχική πολιτική με κατεύθυνση την πολιτική, οικονομική και στρατιωτική συνεργασία ταυτόχρονα, ώστε να βγάλουμε και να αξιοποιήσουμε τον γεωφυσικό μας πλούτο. Ενδεικτικά η περίπτωση τής Ρωσίας ικανοποιεί πλήρως αυτή την συνθήκη. Στήριξη των Ελλήνων τής Ομογένειας ώστε να λάβουν ισότιμα την πρώτη θέση στις οικονομικές διεργασίες των χωρών που κοσμούν με την παρουσία τους. Η Αδέσμευτη Ελλάς θα γίνει οπωσδήποτε και Μεγάλη Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ethnikistikosagwn.blogspot.com
Εθνικισμός ή Μνημόνια


Οι πρόσφατες κάλπικες δημοσκοπήσεις που φέρουν το 70% του Ελληνικού Λαού να τάσσεται υπέρ ενός «έντιμου συμβιβασμού» με τους δανειστές, αποτελούν την πανηγυρικότερη των επιβεβαιώσεων της Χρυσής Αυγής σχετικά με την μετεκλογική πορεία της κυβέρνησης Σύριζα. Ο σχηματισμός δε κυβέρνησης με τη σύμπραξη Σύριζα και ΑΝΕΛ, εξαντλεί τα υποτιθέμενα «αντιμνημονιακά» βέλη στη φαρέτρα του διεφθαρμένου και φαύλου Καθεστώτος, το οποίο δια των μέσων μαζικής εξαπάτησης διαμορφώνει την κοινή γνώμη και τις πολιτικές επιλογές αυτής.

Η επιβεβαίωση της απαρέγκλιτης τήρησης της μνημονιακής πολιτικής από τη νέα συγκυβέρνηση, υποχρεώνει το στρατευμένο και απολύτως ελεγχόμενο δημοσιογραφικό κόσμο σε αλλαγή τακτικής, ήτοι μεταβολή του τρόπου εξαπάτησης. Η νέα όμως τακτική έχει το βαρύ μειονέκτημα να προσκρούει στη κοινή λογική διότι επιχειρεί επί της ουσίας να πείσει πως εκείνοι που ψήφισαν Σύριζα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, το έπραξαν όχι για να τερματίσει ο Τσίπρας την πολιτική των μνημονίων, αλλά για να προχωρήσει σε έναν έντιμο συμβιβασμό με τους τοκογλύφους!

Δηλαδή δημοσκόποι, δημοσιογράφοι και πολιτικοί μας λέγουν καθαρά και ξάστερα πως ο Ελληνικός Λαός θέλει Μνημόνια, αλλά τα θέλει με πρωθυπουργό Τσίπρα και όχι Σαμαρά

Που οφείλεται η αλλαγή τακτικής

Επί τυραννικής διακυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης έπαιζαν συνεχώς το χαρτί της κατάργησης -μέχρι σκισίματος- των Μνημονίων. Η τεράστια λαϊκή δυσαρέσκεια εξαιτίας του ραγιαδισμού της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας και των δραματικών αυτής συνεπειών στην καθημερινότητα των Ελλήνων, ωθούνταν τεχνηέντως προς τα δήθεν αντιμνημονιακά κόμματα Σύριζα και ΑΝΕΛ. Η νέα όμως πολιτική πραγματικότητα, όπως αυτή διαμορφώθηκε από τις εκλογές του Ιανουαρίου, έχει καταστήσει το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, την μοναδική πολιτική δύναμη που αντιτάσσεται έργω και λόγω στα Μνημόνια και στη συνέχιση της δουλείας των τόκων. Προφανώς, εκείνοι που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη έχουν βρεθεί προ αδιεξόδου: εάν στηλιτεύσουν την στράτευση Σύριζα και ΑΝΕΛ στο μνημονιακό στρατόπεδο, θα προκαλέσουν αυτομάτως την εκλογική γιγάντωση της Χρυσής Αυγής.

Ο σκόπελος αυτός για την εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου που συνεχίζει να πλουτίζει σε μια περίοδο που η μεγάλη πλειοψηφία του Λαού μας δοκιμάζεται σκληρότατα, επιδιώκεται να ξεπεραστεί με το εξής τέχνασμα: θα βομβαρδισθεί ο Ελληνικός Λαός με φαιδρότητες περί αποκατάστασης της εθνικής υπερηφάνειας και βεβαίως με τις μαϊμού δημοσκοπήσεις, όπου η πλειοψηφία των πολιτών ζητούν από την ελληνική κυβέρνηση έναν έντιμο συμβιβασμό με τους ευρωπαίους δανειστές!

Το μοναδικό διαπραγματευτικό επιχείρημα της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ

Κατά τις συζητήσεις με τους αξιωματούχους της Ε.Ε. και της γερμανικής κυβέρνησης, τα στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης αποκαλύφθηκε πως δεν διαθέτουν όχι plan B, αλλά ούτε καν plan A. Στην πραγματικότητα, το μοναδικό επιχείρημα της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ εκπεφρασμένο από τα χείλη των Α. Τσίπρα, Γ. Βαρουφάκη, Ν. Κοτζιά, υπήρξε τούτο:βοηθήστε την κυβέρνησή μας να εξαπατήσει τον Ελληνικό Λαό, αλλιώς οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα καταστήσουν τη Χρυσή Αυγή, κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα!

Αυτό ακριβώς το αίσχος της επίκλησης στην παρέμβαση των ξένων προκειμένου να μην αφεθεί ελεύθερος ο Ελληνικός Λαός να ορίζει τα πολιτικά πράγματα στην Πατρίδα, συνιστά την αυλαία του μεταπολιτευτικού μορφώματος που εξουσιάζει από το 1974. Ενός μορφώματος που εξαπλώθηκε σε όλα τα κόμματα του κατ’ επίφαση «συνταγματικού» τόξου και σε πλήρη αρμονία και ταύτιση με τα πανίσχυρα οικονομικά συμφέροντα, καταδυναστεύει τον τόπο επί δεκαετίες οδηγώντας αναπόφευκτα στη σημερινή οικονομική, πολιτική, κοινωνική και ηθική χρεοκοπία.

Με απλά λόγια, το αντεθνικό Καθεστώς αντικατέστησε το φθαρμένο υλικό Σαμαρά-Βενιζέλου ή ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με το λαοφιλέστερο σχήμα Τσίπρα-Καμμένου, το οποίο επένδυσε στην αντιμνημονιακή ρητορική με τον ίδιο τρόπο κατά τον οποίο ο Τζέφρυ Παπανδρέου εξελέγη πανηγυρικά το 2009 με το περίφημο «λεφτά υπάρχουν». Ότι ακολούθησε την εκλογή Παπανδρέου στην πρωθυπουργία το 2009, θα πρέπει να αναμένεται από το δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου σήμερα. Τα πρώτα σημάδια έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους και θα ενταθούν με την πάροδο του χρόνου. Στην πράξη, όλα τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου υπηρετούν τα ίδια συμφέροντα με ελάχιστες μονάχα διαφορές, αποτελούν δε τις βαλβίδες ασφαλείας του Καθεστώτος. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, η Χρυσή Αυγή δεν ανήκει -ούτε και θα μπορούσε να ανήκει- στη λέσχη των υπηρετών της εγχώριας και διεθνούς πλουτοκρατίας. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, η Χρυσή Αυγή υφίσταται τη λυσσαλέα πολεμική σύσσωμου του πολιτικού υποκόσμου των ανδρείκελων και επιπρόσθετα του συνόλου των δομών του Καθεστωτικού μηχανισμού.

Το τέλος των Μνημονίων σημαίνει Χρυσή Αυγή

Άπαντες οι πολιτικοί και οικονομικοί αναλυτές συμφωνούν στην εξής εκτίμηση: η συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής από την κυβέρνηση της Αριστεράς με την σύμπραξη των ΑΝΕΛ, θα συμβάλλει στην ανοδική έκρηξη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Ο χρόνος κυλά προς όφελος των Ελλήνων Εθνικιστών όχι επειδή τρέφουμε αυταπάτες πως θ’ ακουστεί η φωνή και οι θέσεις μας στα υπερχρεωμένα τσοντοκάναλα και στις ρυπαροφυλλάδες, αλλά επειδή θα αδυνατούν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και το σύστημα της διαπλοκής να δικαιολογήσει τα εγκλήματα εις βάρος της Πατρίδος και του Λαού.

Βεβαίως, το Καθεστώς δεν θα επιτρέψει μέσα σ’ ένα κλίμα μεμψιμοιρίας να γιγαντώνεται μέρα με την ημέρα η Χρυσή Αυγή. Νέοι «σωτήρες» θ’ αναδειχθούν από το σύστημα, σε μια απέλπιδα απόπειρα να αναχαιτισθεί η επέλαση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Νέες προκλήσεις θα ανακύψουν και καθεστωτικές προβοκάτσιες θα στηθούν αποσκοπώντας στην απαξίωση του νόμιμου Πολιτικού μας Αγώνος. Οι εμπειρίες του παρελθόντος αποτελούν οδηγό για το μέλλον, ως εκ τούτου η προσήλωση στην ιερότητα του Σκοπού -την κατάκτηση της Εθνικής Ελευθερίας- και η διαφύλαξη της Ενότητας του Πολιτικού μας Οργανισμού συνιστούν την ισχυρότερη απάντηση στο Καθεστώς των φαύλων.

Όσο ο Λαός μας θα αφυπνίζεται και θα αντιλαμβάνεται την απάτη του λεγόμενου «συνταγματικού» τόξου, τόσο περισσότερο θα καλλιεργείται στη συνείδησή του η θέση πως η Χρυσή Αυγή αποτελεί την τελευταία ελπίδα ενός Έθνους που βάλλεται πανταχόθεν. Αναπόφευκτα, οι Σημαίες της Εθνικής Αντίστασης και Αξιοπρέπειας, Γαλανόλευκες και Πορφυρές, θα ορθώνονται από τα χέρια των Εθνικιστών.

Επιθυμεί ο Ελληνικός Λαός την απελευθέρωση από τη δουλεία των τόκων;

Καθότι το τοπίο των αντίπαλων πολιτικών στρατοπέδων ξεδιαλύνει και θα ξεκαθαρίζει ακόμη περισσότερο όσο περνά ο χρόνος, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή θα στέκει αμετακίνητα ως η μοναδική πολιτική δύναμη αντίστασης στους εγχώριους και διεθνείς τοκογλύφους που εξαθλιώνουν τους Έλληνες. Συνεπώς και μακράν των ψευτοδιλημμάτων που θα προβάλλει το σύστημα της υποτέλειας και του ραγιαδισμού, το ουσιαστικό δίλημμα στο οποίο ο Λαός μας θα κληθεί να πάρει θέση είναι το κάτωθι:

Επιθυμεί ο Λαός μας την απελευθέρωση από τη δουλεία των τόκων ή είναι τόσο δειλός ώστε να προσμένει μεμψιμοιρώντας τον επερχόμενο αφανισμό του;

Εάν οι Έλληνες αρέσκονται στο να ζουν -για όσο χρονικό διάστημα επιθυμούν οι ξένοι επικυρίαρχοι- ως σκλάβοι των αγορών και της διεθνούς τοκογλυφίας, επιτρέποντας σε εγχώρια και διεθνή αρπακτικά να κατασπαράζουν τις σάρκες τους, δεν έχουν παρά να συνεχίσουν να στηρίζουν τους φιλελεύθερους και μαρξιστές υπηρέτες του καπιταλισμού.

Εάν όμως επιθυμούν την απελευθέρωση από τη δουλεία των τόκων, οπότε κατ’ επέκταση, επιδιώκουν την Εθνική Ελευθερία και την Κοινωνική Δικαιοσύνη, τότε καλούνται να βαδίσουν μαζί με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στο δρόμο του Καθήκοντος και του Αγώνα.

Ο τιτάνιος Ανδρέας Κάλβος βροντοφωνάζει σείοντας την ελληνική γη:

«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,
Ζυγόν δουλείας ας έχωσι.
Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία».

Εάν ζούσε σήμερα ο ποιητής, θα συμπλήρωνε αναμφισβήτητα:
Θέλει αρετή, τόλμη και Χρυσή Αυγή η ελευθερία!

Κανένας συμβιβασμός λοιπόν με το Καθεστώς των φαύλων. 
Αγώνας ολοκληρωτικός μέχρι την Τελική Νίκη!

Ευάγγελος Καρακώστας

Εάν δεν ήταν βουλευτές της Χρυσής Αυγής... Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός".

Μέγα πολιτικό θέμα ετέθη για το γεγονός ότι στις συνεδριάσεις της Βουλής επιβάλλεται να είναι παρόντες και οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Φυσικά στο σημείο αυτό το Σύνταγμα είναι σαφές. Το κοινοβούλιο αποτελείται από 300 βουλευτές και καμμία εξουσία σε αυτή τη χώρα δεν είναι υπεράνω της άλλης ούτως ώστε να εμποδίζει την παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στις συνεδριάσεις.

Πόσο μάλλον όταν είναι σε όλους γνωστό ότι σε μία δημοκρατία ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας και ότι εμείς κατηγορούμαστε μεν αλλά δεν έχουμε καταδικαστεί δε και κανένας δεν αποκλείει την αθώωση μας σε μία δίκαιη δίκη. Αρκεί να θυμηθούμε τα όσα έγραφαν οι κατακίτρινες φυλλάδες της διαφθοράς και τα ρυπαρά κανάλια της διαπλοκής για κρυμμένα οπλοστάσια, για στρατόπεδα, για κρυφούς χρηματοδότες, πράγματα εντελώς αστήρικτα από στοιχεία, τα οποία μας έχουν προσάψει και φυσικά δεν είναι δυνατόν να αποδείξουν ότι έχουμε την οποιαδήποτε σχέση με όλες αυτές τις χολερικές και φανταστικές κατηγορίες. Κανένας από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν κατηγορείται για κάποια συγκεκριμένη εγκληματική πράξη και μέσα στις δεκάδες χιλιάδες σελίδες του κατηγορητηρίου η πλειοψηφία των εγγράφων αφορά άρθρα τα οποία δημοσιεύθηκαν στον τύπο και δημόσιες ομιλίες.

Είναι περισσότερο από φανερό ότι πρόκειται για μία δίωξη φρονήματος και πράγματι αυτό αποτελεί πρωτοτυπία αφού υποτίθεται ότι σε μία δημοκρατία το φρόνημα το οποιοδήποτε φρόνημα δεν διώκεται. Επί πλέον, μας αποκαλούν άλλοτε “νεοναζί” και άλλοτε “ναζί”, και αυτό με βάση κάποια κείμενα τα οποία έχουν γραφεί πριν από 3 και 4 δεκαετίες. Είναι γνωστό όμως σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό και το υπο- στηρίξαμε δημόσια με την πολιτική μας δράση, τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια, ότι εμείς δηλώνουμε υπερήφανοι Έλληνες Εθνικιστές, πατριώτες αντιμαρξιστές και αντικαπιταλιστές.

Αλλά ας επανέλθουμε στο αρχικό ζήτημα που ετέθη σε αυτό το κείμενο. Εάν μπορεί δηλαδή η Βουλή να συνεδριάζει και να είναι νόμιμο αυτό, χωρίς την παρουσία των κατά τεκμήριο ακόμη αθώων προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Και όμως, υπάρχουν κάποιοι τους οποίους τυφλώνει το μίσος είτε μαρξιστικό, είτε καπιταλιστικό και έχουν το θράσος να υποστηρίζουν ότι δεν έχει καμμία σημασία η παρουσία εκλεγμένων αντιπροσώπων του Έθνους με πλήρη πολιτικά δικαιώματα στις συνεδριάσεις της Βουλής! Αλήθεια, εάν οι προφυλακισμένοι βουλευτές δεν ήταν όπως ισχυρίζονται συκοφαντικά οι πολιτικοί μας αντίπαλοι “κακοί φασίστες”, αλλά “προοδευτικοί” τι θα έλεγαν;

Η απάντηση είναι προφανής και δεν χρειάζεται κανένα σχόλιο παρά μόνο να τονίσουμε ότι οι κατήγοροί μας εκτός από ψευτοδημοκράτες είναι και βαθύτατα υποκριτές.

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ


ΜΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι".


Οι ολοκληρωτικές αντιλήψεις των κομμάτων της Μεταπολίτευσης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ που θεωρούν το κράτος ιδιοκτησία τους, είναι μια από τις βασικές αιτίες της κακοδαιμονίας της Ελλάδος τα τελευταία σαράντα χρόνια. Η ανάγκη της ανατροπής αυτού του τρόπου του πολιτεύεσθαι γίνεται επιτακτική, καθώς τόσο οι διεθνείς συγκυρίες όσο και η εσωτερική πολιτική ισορροπία ανοίγουν τις προοπτικές της εξυγίανσης του δημοσίου βίου από τις πληγές δεκαετιών. Δυο σημαντικά γεγονότα των τελευταίων ημερών καταδεικνύουν την αναγκαιότητα αυτή. Είναι οι ανακοινώσεις της Προέδρου της Βουλής αναφορικά με την εγκυρότητα των νόμων που ψηφίστηκαν από την αντισυνταγματική βουλή των 292 ή 294, και η εισαγγελική πρόταση για τους όρους αποφυλακίσεως του Αρχηγού και ενός ακόμη βουλευτού του τρίτου σε εκλογική δύναμη, πολιτικού κόμματος της χώρας.
Παρά τα πρωτοφανή κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα του φυρερίσκου Σαμαρά, και τις χυδαίες παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη, φαίνεται ότι υπάρχουν ακόμη εχέφρονες πολιτικοί οι οποίοι αντιλαμβάνονται πως η έξοδος από τα αδιέξοδα των Πασόκ και ΝΔ περνά μέσα από την τήρηση της νομιμότητας και τον δημοκρατικό διάλογο. Πράγματι, η θέση της κας Κωνσταντοπούλου δυσαρέστησε αυτούς, που στοιχηματίζουν στην καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας, για να παρατείνουν την παραμονή τους στα προνομιακά σαλόνια της εξουσίας. Μνημόνια και δεσμεύσεις ξεπουλήματος της περιουσίας του Ελληνικού Λαού σε συγκεκριμένους μεγαλοεργολάβους και συνεργάτες ξένων συμφερόντων, είναι άκυρα και αντισυνταγματικά.
Θα έχει το σθένος το κόμμα να στηρίξει τα αυτονόητα που είχε την παρρησία να υποστηρίξει η νέα Πρόεδρος της Βουλής; Είναι χαρακτηριστικό της αποκάλυψης της πλάνης των «δεξιών» και «αριστερών» προσωπείων που έχουμε εδώ και καιρό επισημάνει, ότι η κα Κωνσταντοπούλου, Αριστερή ούσα, αμφισβήτησε τις αποφάσεις που στρέφονται εναντίον της Ελλάδος, σε αντίθεση με την Δεξιά προκάτοχό της, Μπενάκη, που αδιαμαρτύρητα ομολόγησε την αναγκαιότητα εκχώρησης της εθνικής μας κυριαρχίας ανοίγοντας την αυλαία της Προεδρίας του απερχόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας, Παπούλια. Μένει να αποδειχθεί αν ο Σύριζα έχει το θάρρος να χρησιμοποιήσει την πολιτική σκευωρία σε βάρος της Χρυσής Αυγής επειδή έκοβε ψήφους από την ΝΔ, για να ελευθερώσει την χώρα και τον λαό από την μέγγενη των δανειστών του Πασόκ και της ΝΔ.
Η ανακοίνωση των όρων που έθεσε ο Εισαγγελέας για την αποφυλάκιση των κ.κ. Μιχαλολιάκου και Παππά, αποδεικνύει ότι κάποιοι στην Δικαιοσύνη εξακολουθούν να λειτουργούν με κριτήρια εξωθεσμικά και μικροκομματικά. Μόνον έτσι εξηγείται η πρόταση επιβολής εγγύησης εκατόν είκοσι πέντε χιλιάδων ευρώ στον κ. Μιχαλολιάκο, με κριτήριο προφανώς τα εισοδήματα των βουλευτών της μίζας, των μαύρων ταμείων και των καταθέσεων στα μαγαζάκια των Goldman. Και αν η απαγόρευση μετακίνησης με πλωτά μέσα στον βουλευτή Επικρατείας του κόμματος, έχει μια, ας πούμε, λογική, η απαγόρευση χρήσεως εναερίων μέσων, που έχουν συγκεκριμένο τόπο και χρόνο αναχώρησης και άφιξης, προϋποθέτει ότι ο βουλευτής προτίθεται διαπιστωμένα να κάνει… αεροπειρατεία.
Ο τραγέλαφος που προκάλεσαν οι παρεμβάσεις Σαμαρά στην Δικαιοσύνη είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα. Οι αντιδράσεις όμως στην τοποθέτηση της λειτουργίας του Κοινοβουλίου στην σωστή της βάση, δείχνουν πόσο φοβάται η παγιωμένη μαφία του παλαιοκομματισμού την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Η εφαρμογή των Νόμων πρέπει να ξεκινά από τον τόπο που γεννιούνται. Το Κοινοβούλιο. Στην Ελλάδα και την Πολιτική λείπουν οι πολιτικοί με συνείδηση, κοινή λογική και αξιοπρέπεια. Η πολιτική δίωξη των βουλευτών της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας με αμιγώς πολιτικά και ιδεολογικά κριτήρια, πρέπει να σταματήσει άμεσα.
Καμία άλλη επιλογή δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή για να αποκατασταθεί το Δίκαιο, πέραν της απελευθέρωσης όλων των πολιτικώς διωχθέντων, οι οποίοι δεν εμπλέκονται σε συγκεκριμένες κακουργηματικές πράξεις. Από την είσοδό τους στην Βουλή το 2012, επί δεκαοκτώ μήνες με τον παράνομο εγκλεισμό τους στην φυλακή, και με την νωπή λαϊκή εντολή της 25ης Ιανουαρίου, ο Αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής απέδειξαν ότι ολίγοι με ακέραιη συνείδηση και αποφασισμένοι, μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες και να πανικοβάλουν τους τρομοκράτες με τις γραβάτες.
Η κυβέρνηση που προέκυψε από τις ίδιες εκλογές, θα έχει το θάρρος να εφαρμόσει τις διακηρύξεις της, να απαλλάξει την χώρα από τα μνημόνια, και να επαναφέρει στην Πολιτική την ουσία της Δημοκρατίας, την αντιπαράθεση των ιδεών και τον δημοκρατικό διάλογο;
ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΦΕΓΓΟΒΟΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
ΑΘΗΝΑ 9-3-2015.
Η «ελληνική» κυβέρνηση απέκτησε μαρξιστή ένοικο με αμερικανοσιωνιστικό κοστούμι και το διαβόητο πρόγραμμα οικονομικής σωτηρίας τής Ελλάδος συνεχίζεται με απόλυτη συνέπεια από το σημείο εκείνο που σταμάτησαν οι σοσιαλφιλελεύθεροι. Το μνημόνιο έγινε Συμβόλαιο Ανάπτυξης και η Τρόικα Θεσμοί, όμως οι νέοι όροι που αποδέχτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ ελαφρύνθηκαν εντελώς πλασματικά ώστε να έρθουν τα επόμενα σκληρά μέτρα που θα φέρουν την πλήρη αλλοίωση τής εθνικής και θρησκευτικής μας ταυτότητας.
Δεν θα συνεχιστεί η λιτότητα με περαιτέρω περικοπές σε μισθούς και συντάξεις μάς είπαν οι αμερικανοκομμουνιστές. Όμως η δεινή οικονομική κατάσταση των ελληνικών νοικοκυριών θα παραμείνει στο επίπεδο τής διαρκούς φτωχοποίησης, ο δε επιβεβλημένος λογιστικός έλεγχος τού δημοσίου χρέους τής χώρας δεν πρόκειται να εφαρμοστεί. Η παράταση τού τελευταίου μνημονίου και η αξιολόγηση για την έλευση τού επόμενου μνημονίου, συμβολαίου τάχα ανάπτυξης, με την αποδοχή από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τής ολοσχερούς κηδεμονίας των ξένων πιστωτών άνευ μονομερών ενεργειών αποτελεί την παράταση τής σκοτεινιάς.
Ποιος είναι λοιπόν ο λόγος τής παραμονής τής τοκογλυφικής ξενοκρατίας και η περαιτέρω χάραξη ενός δήθεν σωστικού προγράμματος για την ελληνική οικονομία; Πως είναι δυνατόν να σωθεί μια χώρα όταν οι πολίτες της λιμοκτονούν καθημερινά και δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στα απολύτως απαραίτητα έξοδα τής αγοράς αγαθών και τής αποπληρωμής λογαριασμών; Μήπως θα αυξηθούν οι μισθοί και οι συντάξεις ή μήπως θα αξιοποιηθούν οι φυσικοί μας πόροι και η επανεκκίνηση τής παραγωγικής μας μηχανής προς όφελος τού ελληνικού λαού και ενίσχυση τού ελληνικού έθνους;
Τίποτα από όλα αυτά δεν πρόκειται να συμβεί. Κι αν ακόμη αξιοποιείτο το γεωφυσικό μας πλεονέκτημα, αυτό θα προϋπέθετε μια ελληνική κυβέρνηση που δεν έχουμε, ενώ θα αναδεικνυόταν η τεχνητή οικονομική αιχμαλωσία που μάς έχει επιβάλλει ο σιωνισμός με την απόλυτη συνεργασία των κομμάτων τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας. Το σταμάτημα τής μειώσεως των αποδοχών με την μη αναστροφή των αδικιών ήταν απολύτως συμφωνημένη από όλους τούς μισέλληνες ώστε να δώσει την σκυτάλη στις επίσης προσυμφωνημένες «μεταρρυθμίσεις» στην δημόσια διοίκηση.
Ήρθε λοιπόν η ώρα να φανερώσουν οι μαρξιστές τούς πραγματικούς λόγους που ανέλαβαν το δικό τους μερίδιο στην εξόντωση τού Ελληνικού Έθνους. Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί σε όλο το άθλιο μεγαλείο του το σχέδιο σε βάρος τού λαού μας πως δεν έχει να κάνει με κανένα οικονομικό πρόβλημα, αλλά με την κατάλυση τής ελληνικότητας, τής ορθοδοξίας, τού ελληνικού ήθους, τής εδαφικής κυριαρχίας και εντέλει ολάκερου τού Ελληνισμού.
Εν μέσω λοιπόν υποτίθεται μιας νέας προοπτικής, οι συριζαίοι σπεύδουνε να δώσουν ελληνική ιθαγένεια στα παιδιά των λαθρομεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα. Και φυσικά μέσω των παιδιών τους θα δώσουν ιθαγένεια και στους λαθρομετανάστες γονείς τους. Σπεύδουνε ακόμη να διαλύσουν την ελληνική οικογένεια και να εξαχρειώσουν την ελληνική κοινωνία μέσα από την αναγνώριση τού «γάμου» των ομοφυλόφιλων! Σπεύσανε επιπλέον σε μια ηλεκτρονική σελίδα τού ΣΥΡΙΖΑ, σε ανάρτηση για την υποστήριξη τής ελληνόφωνης κυβερνήσεως, να τοποθετήσουν μια δήθεν ελληνική σημαία που είχε τις εννιά λωρίδες δίχως όμως την παρουσία πάνω της τού σταυρού!
Από κοντά, μέσα στο κλίμα τής διαστροφής που επελαύνει, μάς φέρνουν στα πλαίσια τής αντιμετωπίσεως τάχα τής ανθρωπιστικής κρίσης την διαβόητη Κάρτα τού Πολίτη. Προκειμένου να λύσουν τάχα το πρόβλημα τής πρόσβασης των Ελλήνων στην στέγη, στην υγεία, στην τροφή και στην παροχή ρεύματος, οι μαρξιστές δεσμεύτηκαν στους ξένους πιστωτές να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με τρόπο που δεν θα έχει δημοσιονομικό κόστος, αλλά και στα πλαίσια τού ελέγχου των συναλλαγών τής κρατικής μηχανής. Φέρνουν λοιπόν ως μέσο πρόσβασης και διαρκούς ελέγχου τού πολίτη μια βιομετρική κάρτα που θα αποτελέσει το πλέον άγριο φακέλωμα των Ελλήνων στον δρόμο για το ενσώματο χάραγμα που ετοιμάζουν κατόπιν με τα ίδια πάντα προσχήματα. Δίκαιη τάχα φορολόγηση, ελεγχόμενη πρόσβαση στα αγαθά, ξεπούλημα στον Αντίχριστο και στους Βαρβάρους μέσα σε μια σιωνιστική παγκοσμιοποίηση.
Οι Πιστοί και Εθνικοκοινωνιστές Έλληνες θα δώσουμε τις πραγματικές λύσεις. Το χρυσό φεγγοβόλημα τού Ελληνισμού θα έρθει από τούς λίγους ψυχωμένους που θα δώσουν το σάλπισμα τής Αντεπίθεσης και τής Νίκης στα καθημαγμένα αδέρφια μας. Τα όπλα τής Φυλής μας είναι αυτά που προσπάθησαν να μάς εξαφανίσουν. Είναι η Ορθοδοξία, το Εθνικό Φρόνημα και η Ατσάλινη Θέληση για Ελληνική Ηγεμονία. Και το έρεισμα που χρειάζεται ο Έλληνας για να κινηθεί προς τα εμπρός είναι η αλήθεια, η ψυχική τόνωση, η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του και η προσήλωση στα υψηλά πεπρωμένα τής Ελληνικής Φυλής.
Η αλήθεια είναι πως οι εισβολείς που επέδραμαν τόσο στα οικονομικά όσο και στα κοινωνικά και εθνικά μας ζητήματα έχουν εντολέα τους τον Άνομο Εμποράκο των Εθνών και Σταυρωτή Χριστού και Ελλάδος. Βάλσαμο της Ψυχής είναι η τείχιση τής Φυλής και η αντιμετώπιση των δεινών μέσα από την συλλογική δράση των Ελλήνων για την απόκρουση τού νεοταξικού κτήνους.
Δεν χρειαζόμαστε δεσμά για να επιβιώσουμε ως πολίτες τού κόσμου, αλλά Πίστη και Δύναμη ότι εμείς είμαστε οι Απόστολοι, οι Εργάτες και οι Πολεμιστές που θα αναπτύξουμε τα προτερήματα τού τόπου για να ζήσουμε ως Ελεύθεροι και Ορθόδοξοι Έλληνες. Και το πεπρωμένο τού Ελληνισμού είναι να μεγαλώσει το Κάστρο τής Φυλής μας και να ηγηθεί στον νικηφόρο πόλεμο των εθνών ενάντια στην παγκοσμιοποίηση για έναν κόσμο που θα βασίζεται στο Δίκαιο του Θεού και των Ελλήνων. 
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ethnikistikosagwn.blogspot.com
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8924492306899177122

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item