Widgets

«Ελληνισμός» και «Ελληνικότης»Για μας ο όρος Ελληνισμός δεν είναι, ούτε και παριστά κατ’ αρχάς ένα σύνολο Ιδεών και έργων πολιτισμού. Για μας είναι περισσότερο Έλληνας ο Πομάκος της Θράκης με την γνήσια Αρχαιοελληνική καταγωγή από τον οιονδήποτε φανατικό στον… εθνισμό του «έλληνα», που φυλετικά δεν ανήκει στο γένος μας. Αυτό γιατί καμία επίκτητη γνώση, κανένα ιδεολόγημα δεν είναι δυνατόν να καταργήσει τον φυσικό Νόμο.

Είναι για μας ο όρος Ελληνισμός πρωτίστως όρος με περιεχόμενο φυλετικό. Ποιο περιεχόμενο: με δυο λόγια απλά: Πυρήνας του Ελληνισμού τα τέσσερα αρχικά φύλα (Αχαιοί, Ίωνες, Δωριείς - Μακεδόνες, Αιολείς). Από τα προϊστορικά ακόμη χρόνια μέχρι την πρόσφατη ιστορία ανεμείχθησαν σε ορισμένες περιοχές τα φύλα αυτά με τους άμεσα φυλετικά συγγενείς Ιλλυρικούς και Θρακο-Φρυγικούς λαούς, καθώς επίσης σε πολύ μικρότερο βαθμό και με άλλους Λευκής καταγωγής πληθυσμούς (π.χ. Γραικογαλάτες και Γοτθογραικοί της Μικράς Ασίας). Σε όλη την διάρκεια της μακραίωνος ιστορίας μας δεν υπήρξε ποτέ στον ευρύτερο χώρο του Μείζονος Ελληνισμού (Βαλκάνια - Νότιος Ιταλία - Μικρά Ασία) Φυλετικό κενό. Υπήρξαν για λόγους συνθηκών, λόγους ιστορικούς, μετατοπίσεις πληθυσμών. Παράδειγμα η ορεινή Ελλάδα: Σε χρόνια ακμής και ευημερίας της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας ήταν από αραιοκατοικημένη έως ακατοίκητη. Στα χρόνια της Τουρκοκρατίας ήταν πυκνοκατοικημένη και στα σημερινά χρόνια είναι πάλι σχεδόν έρημη.

Είναι για μας ο «Ελληνισμός» ένα σύνολο ανθρώπων κοινής φυλετικής καταγωγής, κοινού «αίματος» και είναι η «Ελληνικότης» η στάση ζωής, ο τρόπος ο διανοητικός και ψυχικός, που γνήσια προκύπτει από τους δημιουργούς αυτού του συνόλου. Την Φυλετική συνέχεια του Ελληνισμού κανείς καλόπιστος και ανοικτός νους δεν είναι δυνατόν να αμφισβητήσει. Γλώσσα, παραδόσεις και μύθοι, στοιχεία θρησκειολογικά συνηγορούν απόλυτα σε αυτό.

Μας λένε διάφοροι μισέλληνες δήθεν ιστορικοί ότι δεν είμαστε Έλληνες και ότι απλά και μόνο μιλάμε την γλώσσα την Ελληνική και επιχειρηματολογούν στο σημείο αυτό χρησιμοποιώντας το γεγονός της τεράστιας έκτασης που είχε πάρει στα χρόνια τα ελληνιστικά η γλώσσα μας. Μα εμάς δεν μας έμαθαν Ελληνικά οι Αλεξανδρινοί επίγονοι, μιλούσαμε τη γλώσσα αυτή με την ίδια σχεδόν μορφή τουλάχιστον χίλια χρόνια πριν! Και ακόμη, ο Ελληνισμός στον ευρύτερο χώρο που ζούσε υπέστη ένα καθεστώς διωγμών τουλάχιστον από τον 12ο αιώνα και μετά. Το πρόβλημα δεν είναι, λοιπόν, «πως μάθαμε εμείς Ελληνικά», αλλά πόσοι συμπατριώτες μας αναγκάσθηκαν να μην μιλάνε Ελληνικά! 

Εδώ υπάρχουν συγκεκριμένα παραδείγματα πληθυσμών Ελληνικών, που έχασαν την γλωσσική τους ταυτότητα, όπως οι Έλληνες της Κάτω Ιταλίας και Σικελίας, όπου μικρό μόνο μέρος του ελληνογενούς αυτού πληθυσμού μιλά σήμερα μιαν διάλεκτο Ελληνική, διάλεκτο που ας σημειωθεί δεν έχει προέλευση Βυζαντινή, αλλά προέλευση κατά τους γλωσσολόγους αρχαία και συγκεκριμένα δωρική. Τι απέγιναν γλωσσικά οι Έλληνες της Κορσικής, οι Πομάκοι, που στην διάλεκτό τους χρησιμοποιούν ακόμη και Ομηρικές λέξεις, οι Έλληνες που εσύρθηκαν σκλάβοι στην Αφρική και Ανατολή, οι γενίτσαροι; Οι λεγόμενοι «τουρκοκρητικοί», που στην συντριπτική τους πλειοψηφία ήσαν Έλληνες όχι στον εθνισμό, μα στη γλώσσα και στο γένος και κατοικούν σήμερα στην Ιωνία; 

Καταλήγοντας θα πω τούτο: Ίσως στα χρόνια (όχι ίσως είναι βέβαιον) τα Ελληνιστικά και πιθανώς στη διάρκεια ενός μέρους της Βυζαντινής μας ιστορίας να υπήρχαν όχι λαοί ολόκληροι, μα πρόσωπα και πνευματικές τάξεις λαών μη ελληνικών, που μιλούσαν ελληνικά, που ήταν η διεθνής γλώσσα της εποχής, όπως είναι σήμερα τα Αγγλικά. Στα νεώτερα όμως ιστορικά χρόνια (Τουρκοκρατία και μετά) η παρουσία της Ελληνικής γλώσσας σε έναν ολόκληρο πληθυσμό είναι αδιάψευστος μάρτυρας Φυλετικής Καταγωγής. Ο Ελληνισμός είναι λοιπόν και μπορεί να είναι μια οντότητα φυλετική, γνήσια συνέχεια της αρχαίας εκείνης.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη

xryshaygh.comΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣΑΘΗΝΑ 2-3-2015.
Ο θυμόσοφος λαός μας λέγει ορθά πως αν δεν έχεις νύχια να ξυστείς, μην περιμένεις να σε ξύσουν οι άλλοι. Το πολύ – πολύ να γυρίσουν να σε γδάρουν προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Αν μάλιστα κάνεις το λάθος να στηριχθείς στους εμπόρους ιδεών και συνειδήσεων, τότε να περιμένεις να δεις τον εκφυλισμό τον δικό σου και τής γενιάς σου. Διότι κράτος που στηρίζεται σε ξένες πλάτες και κατακερματίζει τις δυνάμεις του σε ξενόδουλα κομματικά φέουδα δεν είναι και δεν πρόκειται ποτέ να γίνει ανεξάρτητο κράτος.
Το ανθελληνικό αστικό κοινοβουλευτικό καθεστώς έχει οδηγήσει τον ελληνικό λαό στην απόλυτη ένδεια προκειμένου να γυρέψει τις προσφερόμενες «λύσεις» έξω από τα ασφαλή πλαίσια τής Φυλής. Από τής λυτρώσεως κιόλας τού κράτους από την τουρκοκρατία, οι ψευτοσύμμαχοι μαζί με τούς κληρονομικώ δικαίω ψευτορωμιούς πολιτικάντηδες, τα πρώτα που φρόντισαν ήταν αυτά που έκτοτε συνεχίζουν έως την έσχατη κρίση των ημερών μας. Αιχμαλωτίζουν τούς Πολεμιστές τού Ελληνισμού, σκοτώνουν γη και ψυχές ελληνικές, γεμίζουν υπερβολικά και αχρείαστα χρέη το ελληνικό προτεκτοράτο.
Όμως ανεξάρτητο κράτος είναι εκείνο που διοικείται μονάχα από το Έθνος, από τούς νόμιμους ιδιοκτήτες του που παλεύουν για Δίκαιη, Ανθηρή και Μεγάλη Ελλάδα. Ανεξάρτητη Ελλάς είναι μονάχα η Ελλάς που στηρίζεται στους Έλληνες, στην παραγωγική βάση της, στα πλούτη των εδαφών και των θαλασσών της, στους Έλληνες που θέλουν ελληνικό ψωμί και την ελληνική σημαία στο πρώτο σκαλί τής οικουμένης. Τα αγαθά τής Μεγάλης μας Πατρίδος βρίσκονται στην καρδιά, στην πίστη και στα χέρια τα δικά μας. Δεν βρίσκονται μήτε στην αθεΐα μήτε στην παγκοσμιοποίηση τού σιωνιστικού νεοταξισμού.
Οι πολιτικάντηδες τής ψευτοδημοκρατίας, τού λεγομένου συνταγματικού τόξου, στήριξαν μια ολάκερη αντιπαράθεση στην διαπραγμάτευση τής αποπληρωμής ενός εικονικού χρέους με διαφορετικούς τρόπους, χρόνους και αφεντικά τάχα, όταν στο σκοτάδι των εκάστοτε διαπραγματεύσεων ο ιθύνων νους που τούς διοικεί είναι ο ίδιος. Να ανταποκριθούμε στους λαούς που μάς στηρίζουν οικονομικά, έτσι λέγουν και οι συριζαίοι, όταν τα στηρίγματα πάνε αποκλειστικά στους χρηματάνθρωπους και τα ντόπια φερέφωνά τους. Στήσανε ήδη γέφυρες χρονικές και χρηματικές για να διαβούμε γονατιστοί και μειονοτικοί πλέον σε μια χώρα που θα δεσπόζουν οι γυρολόγοι και οι άπιστοι.
Δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν η αλυσίδα τής αιχμαλωσίας που μάς βάζουν στα πόδια έχει δέκα ή εκατό μέτρα μήκος, αφού βαρύ θα πέσει το ανάθεμα στους Έλληνες τού καιρού μας από τις ερχόμενες γενιές αν δεσμεύσουμε το μέλλον και το σπίτι τους στους εισβολείς των τόκων και των όπλων ακόμη. Και φυσικά δεν αποτελεί λύση τού προβλήματος επιβίωσης η τυφλή αναζήτηση διάφορης εταιρικής σχέσης δίχως στρατηγικό σχέδιο αναπτύξεως τού έθνους μας. Διότι το Ελληνικό Έθνος είναι καμωμένο να στηρίζεται στον σεβασμό τής Παράδοσης, στην κατακλυσμιαία υπεροχή τής αιμάτινης βιολογικής του παρουσίας και στην κατανίκηση τής βαρβαρότητας από τις δυνάμεις τής Φυλής και του Δικαίου.
Ελληνική εργασία, ελληνική οικογένεια, ελληνική οικονομία, φυλετικά και ηθικά πλέριο και άρτιο ελληνικό κράτος. Αυτή είναι η οδός τού Αληθινού Ελληνισμού. Κι αυτός ο Αληθινός Ελληνισμός, το Έθνος στην ολότητα και το σφρίγος του είναι το σώμα και ο νους τού Εθνικοκοινωνισμού μας, τού Λαϊκού Εθνικισμού μας. Σπάμε τα δεσμά των ξενοκίνητων που μάς περιβάλλουν. Λαμβάνουμε την σκυτάλη τής ελληνικής ωραιότητας για να φτιάξουμε νέο ελληνικό πολιτισμό. Επαναφέρουμε την οικονομία στο χώρο τής πρωτογενούς παραγωγής, στήριγμα και παρακολούθημα τής εργασίας κι όχι η εργασία πελάτης και υποθήκη στις θυρίδες των τραπεζιτών.
Η Πίστη στο Θεό και το Ελληνικό Έθνος, στην Αιώνια Αλήθεια και στον Αιώνιο Ελληνισμό είναι μια αξεπέραστη μυσταγωγία που υπαγορεύει την θέση τής Πατρίδος στις σχέσεις της με τούς ελεύθερους λαούς. Ελεύθερος λαός είναι εκείνος ο λαός που διαφυλάσσει την αυτοτέλειά του σχηματίζοντας τον συμμαχικό του περίγυρο με δική του πρωτοβουλία επάνω στους δικούς του στόχους και τις δικές του αξίες. Φιλική σχέση σημαίνει σεβασμός κυριαρχίας, ανταλλαγή αγαθών, στήριξη γεωπολιτικών προορισμών, κοινά πιστεύω, παροχή και αντιπαροχή δίχως ίχνος εθνικής οπισθοχώρησης. Δεν γλύφεις τούς Αμερικανοσιωνιστές, συνεργάζεσαι με τούς Ρώσους και όσους αναγνωρίζουν την ευεργεσία και τα δικαιώματα που αντιστοιχούν στον Οικουμενικό και Ηγεμονικό Ελληνισμό. 
Δεν είναι το Ελληνικό Έθνος που χρωστάει. Είναι οι πολιτικοί και οι θεσμικοί εκφραστές τής αστικής δημοκρατίας που βάλανε χέρι στην εθνική περιουσία. Αυτοί χρωστάνε και τα κλοπιμαία θα γυρίσουν εκεί που ανήκουν, στους Έλληνες. Όραμα, πεδίο δράσης, κράτος ταιριαστό στις ορμές των Ελλήνων, να γίνουμε ένα σώμα που θέλει να κατακτήσει κάθε σπιθαμή γης με ελληνική δημιουργία, να αγκαλιάσουμε όλα τα εθνοφυλετικά μας αδέρφια. Να εφαρμόσουμε με πράξεις απτές την απόφαση πως δεν είμαστε άστεγοι Ευρωπαίοι και Κοσμοπολίτες, αλλά Κυρίαρχοι Έλληνες και θα παραμείνουμε Καθαροί Έλληνες βασισμένοι στην ανόθευτη Ελληνική Ταυτότητα και τις Ικανότητές μας.
Μέχρι τώρα ήμασταν πέρασμα μισελλήνων και ψευτορωμιών. Τώρα οφείλουμε να γίνουμε ανεξάρτητο κράτος. Θα κάνουμε το κράτος φυτώριο και ορμητήριο Ελλήνων που ζουν με δικό τους οξυγόνο στα πνευμόνια τής Φυλής κι όχι με τεχνητές ανάσες και ευτελείς «αξίες». Καματάρηδες, σχεδιαστές και στρατηγοί τού Ελληνισμού, όρθιοι σε έναν κόσμο που παραπατά, να ανακαταλάβουμε και να υψώσουμε λαμπρό το Κάστρο τής Φυλής μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ethnikistikosagwn.blogspot.com
«Είμαι και εγώ Χρυσή Αυγή»
Μια φράση που ακούγαμε στο παρελθόν, συνεχίσαμε να την ακούμε και θα την ακούμε και στο μέλλον είναι αυτή που ακούει στο «και εγώ Χρυσή Αυγή είμαι». Το πως όμως το αισθάνεται ο καθένας όταν το λέει είναι καθαρά θέμα συνειδήσεως.
Τρία περίπου χρόνια πριν, και ενώ η Χρυσή αυγή άρχισε να ανεβαίνει και να γίνεται γνωστή στον κόσμο, άκουγες τη φράση αυτή όλο και περισσότερο. Ελάχιστοι όμως το έλεγαν με την πραγματική έννοια της φράσης. Τότε άρχισε να γίνεται «μόδα» και να «πουλάει». Όπου στεκόσουν και βρισκόσουν, όλοι μιλούσαν για τη Χρυσή Αυγή. Και έγιναν οι εκλογές και η Χρυσή Αυγή μπήκε στη βουλή. Την γνώρισε ο κόσμος από πρώτο χέρι. Όχι έτσι όπως ήθελαν να την παρουσιάσουν τα βρωμοκαναλα. Γνώρισε και τους ανθρώπους που απαρτίζουν αυτήν την τρομερή «εγκληματική οργάνωση». Και τότε άρχισε να ακούγεται ακόμη περισσότερο αυτή η φράση.
Πολλοί το λεγαν άλλα λίγοι το πίστευαν πραγματικά. Άλλος για να δείξει πως κάποιος είναι, άλλος για να εξουδετερώσει την ανυπαρξία του και να γίνει αρεστός στον κόσμο. Και αυτοί που πραγματικά ήταν και είναι Χρυσή Αυγή κρατούσαν το στόμα τους κλειστό και συνέχιζαν τον αγώνα. Γιατί Χρυσή Αυγή σημαίνει αγώνας χωρίς ανταλλάγματα.
Μετά από λίγο καιρό άρχισαν οι διώξεις, άρχισαν οι δολοφονίες. Πολλοί εξ αυτών που παρίσταναν τους «Χρυσαυγίτες» κρυφτήκαν, σώπασαν και το μόνο που έκαναν ήταν οτιδήποτε που να μην τους συνδέει με τη Χρυσή Αυγή. Γιατί τότε θα έχαναν το «κύρος» τους θα έχαναν την «υπόληψη» τους, ταυτιζόμενοι με αυτήν την «εγκληματική οργάνωση». 
Η διαφορά και οι μεγάλοι έκπληξη ήταν πως πολλοί που δεν μιλούσαν στα εύκολα άρχισαν τότε να βγαίνουν μπροστά και να λένε πως, ναι τώρα είμαστε Χρυσή Αυγή και δεν φοβόμαστε να το δείξουμε. Γιατί τότε χρειαζόταν το κάτι παραπάνω για όλους τους φυλακισμένους Συναγωνιστές και για τον Αρχηγό μας.
Ας καταλάβουν καλά κάποιοι λοιπόν πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι μόδα, δεν είναι κάτι για το όποιο πρέπει άλλοτε να περηφανευόμαστε και άλλοτε να το κρύβουμε. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα κίνημα που το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι να συναχθεί και να αγωνίζεται χωρίς να τον νοιάζει ούτε το αποτέλεσμα ούτε τι θα πουν οι άλλοι.
Εμείς το πιστεύουμε και το εννοούμε, και θα το λέμε φανερά και δυνατά με όποιο κόστος. Ούτε βήμα πίσω λοιπόν! Για τις Ιδέες μας, τους παράνομα προφυλακισμένους Συναγωνιστές μας και τον Αρχηγό μας.
Αγώνας μέχρι την τελική Νίκη.
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!

ΠΕΡΙ ΑΡΕΤΗΣ – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟ PANUSIS.BLOGSPOT.GR

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης έδωσε συνέντευξη στο panusis.blogspot.gr

Ο πολιτικός κρατούμενος Ηλίας Κασιδιάρης μου έκαμε την τιμή να μου παραχωρήσει συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μέσα από τα κελιά της φυλακής Κορυδαλλού. Σήμερα, που περνάμε στη Β΄φάση του σχεδίου αντικατάστασης του Ελληνικού λαού από σλαβοαφροασιάτιες μάζες και στην ολοκληρωτική διαγραφή του Ελληνισμού από το προσκήνιο της Ιστορίας, η φωνή των λίγων γενναίων που αντιστέκονται, έχει βαριά σημασία. Κι εμείς οι Έλληνες που νιώθουμε βαρύ ακόμα επάνω μας το «χάλκεον χέρι του φόβου», καλό είναι να θυμόμαστε πως και στο παρελθόν τα βέλη των εχθρών μας ήσαν τόσα που σκιάζανε τον ήλιο αλλά αυτό δεν σήμαινε τίποτε παραπάνω, από το ότι θα πολεμούσαμε υπό σκιάν…

Οι τύραννοι και οι προδότες, δεν ανατρέπονται από λαούς που μισοκρύβονται στα σπίτια τους, για να κλάψουν τη μοίρα τους, αλλά από λαούς που βγαίνουν στους δρόμους των αγώνων, γελώντας…

 – Προσπαθώ κ. Ηλία Κασιδιάρη να καταλάβω τους λόγους για τους οποίους βρίσκεστε προφυλακισμένος και ομολογώ ότι είμαι εντελώς μπερδεμένος! Διώκεστε δηλαδή, επειδή βγάλατε στη φόρα την αλήθεια με το περίφημο βίντεο Μπαλτάκου; Διώκεστε επειδή θα εξοπλίζατε ολόκληρο επαναστατικό στρατό με μια κυνηγετική καραμπίνα;  Διώκεστε επειδή είσαστε μέλος μιας εγκληματικής οργάνωσης, που δίδει δωρεάν φάρμακα, αίμα και τρόφιμα στους πάσχοντες  Έλληνες; Γιατί τέλος πάντων διώκεστε, για να έχουμε γνώση κι εμείς, οι απλοί πολίτες, που κοντεύουμε να χάσουμε τον λογαριασμό…

Φυλακιστήκαμε γιατί είπαμε την Αλήθεια μέσα σε μία βουλή απάτης, διαφθοράς και σκανδάλων. Τους «χαλάσαμε την σούπα» της απόλυτης σιωπής και της συγκάλυψης των εγκλημάτων του πολιτικού κατεστημένου. Δεν μπόρεσε να αντέξει τόση Αλήθεια το διεφθαρμένο καθεστώς που ξεπουλά την Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες. Οι νομικές ακροβασίες που μεταχειρίστηκαν για να με φυλακίσουν αφορούν τον… ατίθασο χαρακτήρα μου και μία κυνηγετική καραμπίνα που είχα στην οικία μου με άδεια της αστυνομίας, που στο μέλλον θα… τροφοδοτούσε άγνωστα πρόσωπα για να διαπράξουν άγνωστα εγκλήματα! Επίσης κατηγορούμαι γιατί αποκάλυψα το παραδικαστικό κύκλωμα του Σαμαρά μέσω της ομολογίας Μπαλτάκου και αυτό αποτελεί βαρύτατο κακούργημα, διότι – όπως είπε ο Βολταίρος – είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η κυβέρνηση έχει άδικο.

- Αν δεν κάμω λάθος, το άρθρο 29, & 2 του συντάγματος ορίζει ρητά ότι όλα τα κόμματα δικαιούνται χρηματοδότησης από το κράτος, εκτός φυσικά της Χρυσής Αυγής! Δώστε μου μια λογική εξήγηση γιατί στερούν τα χρήματα ημών των φορολογούμενων από ένα κόμμα που το ψηφίζουν μισό εκατομμύριο πολίτες και τα δίδουν σε κάτι υποκόμματα του 1%, που τα ψηφίζουν μοναχά οι συγγενείς τους; Α, και κάτι ακόμα…  Με δεδομένη την έλλειψη κρατικής ενίσχυσης, ποιες είναι τελικά οι πηγές χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής; Θα τα καταφέρει ο Λαϊκός Σύνδεσμος να συνεχίσει τη παροχή βοήθειας προς τους πάσχοντες Έλληνες μέσα σε τόσο αντίξοες συνθήκες;

Ο νόμος που καταργεί την χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής είναι καταφανέστατα αντισυνταγματικός, όπως έχουμε αναλύσει επανειλημμένως, εμείς, αλλά και διαπρεπείς νομικοί. Αυτό ισχυρίστηκε σαφέστατα και ο πρόεδρος του ΣτΕ, Ρίζος, την ημέρα εκδίκασης της προσφυγής μας. Έπειτα όμως δούλεψε η παράγκα Αθανασίου και τα τηλέφωνα, με τα γνωστά αποτελέσματα. Δεν μας ενδιαφέρει που μας έκοψαν το κρατικό χρήμα. Ο Αγώνας μας πραγματοποιείται «περί Αρετής και ου περί χρημάτων», όπως είπε κάποτε ο αείμνηστος Ήρωας της ΕΟΚΑ Κυριάκος Μάτσης. Απαιτούμε ασφαλώς να καταργηθεί η χρηματοδότηση όλων των κομμάτων και να βοηθηθούν άπορες ελληνικές οικογένειες. Εις ότι αφορά την Χρυσή Αυγή, το κοινωνικό της έργο συνεχίζεται, με λεφτά που πληρώνουμε από την τσέπη μας.

- Πιστεύετε ότι το καθεστώς [και με τη σημερινή κυβέρνηση]  μπορεί να φτάσει στο σημείο να διεξάγει μια δίκη κεκλεισμένων των θυρών, για να μην καταξεφτιλιστούν από τα όσα θα αποκαλυφθούν στη διεθνή και ελληνική κοινή γνώμη;

Το σαθρό κατηγορητήριο που στήθηκε στα υπόγεια του Μαξίμου από την κλίκα Σαμαρά (Αθανασίου, Δένδια, Βορίδη κλπ) δεν θα μπορούσε να σταθεί ούτε στα έκτακτα στρατοδικείο του σταλινισμού. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί μία δίκη δημόσια με ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη, για να αποκαλυφθούν οι σκευωροί στα μάτια όλων των Ελλήνων.
Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα που κατόρθωσε να οργανώσει δίκτυα αλληλεγγύης για να προσφέρει άμεση και ουσιαστική βοήθεια στον πάσχοντα Έλληνα. Και χωρίς να του ζητάει ούτε κάρτα του πολίτη, ούτε άλλες σπιουνιές που ετοιμάζει τώρα το καθεστώς… Και χωρίς να παίρνει δεκάρα από τον δημόσιο κορβανά!

 – Πώς σχολιάζετε την περίφημη συμφωνία του eurogroup  της Παρασκευής και την τετράμηνη παράταση που δόθηκε, πιθανόν προς ένα νέο μνημόνιο;

Είχαμε προβλέψει από την προεκλογική περίοδο την θεαματική κωλοτούμπα του Σύριζα, που εν μία νυκτί έγινε 100% μνημονιακός και προσκύνησε την ακραία ανθελληνική πολιτική της Γερμανίας. Το νέο μνημόνιο, που θα ψηφιστεί το ερχόμενο θέρος, θα δεσμεύσει το μέλλον της Ελλάδος με τα δεσμά της διεθνούς τοκογλυφίας. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη αληθινή εστία εθνικής αντίστασης ενάντια στην προοπτική αυτή.

 – Φοβάστε τη μεταναστολαγνεία  και  τον διεθνισμό της αριστεράς;  Βλέπετε μήπως τον κίνδυνο να γίνει η Ελλάδα το πειραματόζωο της εφαρμογής του παλαιού σχεδίου Gudenhove-Kallergi για την αντικατάσταση των ευρωπαϊκών λαών από αφροασιατικές μάζες;

Αυτή η καταστροφική πολιτική εφαρμόζεται με συνέπεια τις τελευταίες δεκαετίες από τα προδοτικά αποκόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ α.ε. Ο Σύριζα θα συνεχίσει με συνέπεια το έργο τους και μοναδική πολιτική δύναμη ικανή να λύσει τον γόρδιο δεσμό της λαθρομετανάστευσης είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος.

- Πώς ερμηνεύετε την επιλογή Παυλόπουλου για την προεδρία της δημοκρατίας;

Ο Προκόπης (Πάκης) Παυλόπουλος διαθέτει ένα τρομερό χάρισμα: παραμένει ακλόνητος και αμετακίνητος, ακόμα και αν δίπλα του σκάνε βόμβες. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο προσόν για κάθε επίδοξο ΠτΔ, που ρόλος του είναι να αδιαφορεί παντελώς για την προδοτική πολιτική της εκάστοτε εξουσίας.

- Εκτιμάτε ότι ο Σύριζα θα μας γυρίσει πίσω στις ένδοξες ημέρες του ανδρεοπαπανδρεϊσμού, με αθρόες προσλήψεις, πελατειακές σχέσεις, διαπλεκόμενα συμφέροντα, σκοτεινές διεθνείς διασυνδέσεις και δεν συμμαζεύεται;

Λίγο δύσκολο… τους έκοψαν από νωρίς τη φόρα οι αρχιτοκογλύφοι Μέρκελ, Σόιμπλε κλπ. Ακόμα και τις δύστυχες καθαρίστριες του Υπ.Οικ., που έτρεχαν σε κάθε προεκλογικό λόγο του Τσίπρα με τις σκούπες τους, θα τις αφήσουν στον δρόμο. Θα βολευτούν φυσικά οι εκλεκτοί του στενού κυβερνητικού περιβάλλοντος και ο λαός θα την βγάλει με λιτότητα (όπως ζήτησε ο Βαρουφάκης, προτού ανοίξει την πανάκριβη γαλλική σαμπάνια του μπροστά στην πισίνα της πολυτελούς βίλας του).

 – Πώς μπορεί η Χρυσή Αυγή να σταθεί εμπόδιο στη διαρκή κατρακύλα του έθνους μας, τη στιγμή μάλιστα που έχει μείνει το μοναδικό κόμμα, το οποίο αρθρώνει ειλικρινή πατριωτικό λόγο και με το σύνολο σχεδόν της ηγεσίας του στη φυλακή ή σε κατ΄οίκον περιορισμό; Μήπως είσαστε οι τελευταίοι ρομαντικοί του Ελληνισμού;

Σίγουρα είμαστε ρομαντικοί και θέτουμε τις Ιδέες μας υπεράνω καθετί εφήμερου. Ίσως γι’ αυτό το Σύστημα μας θεωρεί επικίνδυνους και μας πολεμά με κάθε μέσο. Αντέξαμε όμως τον βρώμικο πόλεμό τους και αυτό σημαίνει πως η Χρυσή Αυγή θα παίξει σημαίνοντα ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας τις κρίσιμες ημέρες που έρχονται.

- Η Χρυσή Αυγή εμφανίζει μεγάλη απήχηση στις νεώτερες ηλικίες των Ελλήνων αλλά και στα λαϊκά στρώματα, που κυρίως έχουν χτυπηθεί από την κρίση. Πώς το εξηγείτε αυτό;

Οι νέοι ταυτίζονται με καθετί επαναστατικό και η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο Κίνημα που μπορεί να δώσει αιτία σε κάθε επαναστάτη και σε κάθε αδικημένο της εποχής μας. Σίγουρα μας στηρίζουν όλοι όσοι δεν είναι βολεμένοι, γιατί είμαστε το μοναδικό κόμμα που διεκδικεί πραγματική αξιοκρατία και δίκαιη αναδιανομή του εθνικού μας πλούτου.

- Ποιος είναι ο ιστορικός ρόλος της Χρυσής Αυγής;  Εκτιμάτε ότι μια πιθανή αποτυχία της συγκυβέρνησης Συριζα/Αν.Ελ. μπορεί να σημάνει την ώρα που θα κληθεί ο Λαϊκός Σύνδεσμος να αναλάβει τον ιστορικό του ρόλο; Είσαστε έτοιμοι για μια τέτοια ιστορική πρόκληση;

Αυτός είναι ο μεγάλος φόβος όλων των ξένων μυστικών υπηρεσιών που αναλύουν την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. Είναι βέβαιοι πως αν αποτύχει ο Σύριζα, τότε έρχεται η Χρυσή Αυγή. Δεν πρόκειται να τους απογοητεύσουμε και εργαζόμαστε συστηματικά ώστε ο μεγάλος τους φόβος να γίνει πραγματικότητα.


Ο μεγάλος τρόμος των μυστικών υπηρεσιών του ευρωαμερικανοσιωνιστικού κογκλάβιου, είναι μήπως και ξυπνήσουν οι Έλληνες ώστε να διεκδικήσουν μια Χρυσή Αυγή για τον Ελληνισμό. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα κάμει ότι μπορεί για να επαληθευτούν οι φόβοι τους…

- Επιτρέψτε μου και λίγες τελευταίες ερωτήσεις προσωπικού χαρακτήρα… Δεν χωράει αμφιβολία ότι είσαστε ένας από τους πολιτικούς της νέας γενιάς που απασχολούν ιδιαίτερα την κοινή γνώμη, παρότι οι γνώμες για το πρόσωπο σας, διίστανται. Ακούω που λέγουν για σας, ότι είσαστε άνθρωπος κεφάτος, χορευταράς κι ανοιχτόκαρδος. Άλλοι πάλι σας χαρακτηρίζουν οξύθυμο, βίαιο, αλαζονικό και απρόσιτο. Άλλοι σας κατηγορούν ως ένα μοδάτο μπον βιβέρ, που τον προωθούν τα περιοδικά lifestyle κι άλλοι, αντιθέτως βεβαιώνουν πως ζείτε με αυστηρότητα και λιτότητα, σχεδόν σαν σπαρτιάτης. Το περίεργο είναι πως οι περισσότεροι μιλούν για εσάς, χωρίς εσάς! Πείτε μου λοιπόν εσείς πώς αυτοπροσδιορίζεστε;

Η αλήθεια βρίσκεται πάντα κάπου στη μέση. Δεν είμαι τίποτα περισσότερο από ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος της εποχής μας. Προσπαθώ να ζω την ζωή μου με βάση το «μέτρον άριστον» των αρχαίων Ελλήνων.

 – Η πολιτική φαίνεται να παίζει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας, γι αυτό άλλωστε και φυλακιστήκατε για τις Ιδέες σας. Είσαστε όμως ένας νέος άνθρωπος, με ευρύτατους ορίζοντες [γνωρίζω ότι ασχολείστε με τον χορό, με τον αθλητισμό κι ότι γράφετε βιβλία]. Πείτε μου τι ρόλο διαδραματίζουν στη ζωή σας, άλλες πτυχές της ανθρώπινης συνθήκης, όπως ο έρωτας, η φιλία, η οικογένεια, οι απολαύσεις της τέχνης ή ο μόχθος της γνώσης;

Τι αξία θα είχε η ζωή χωρίς έντονες διαπροσωπικές σχέσεις, εντατική άθληση του σώματος, συνεχή καλλιέργεια του πνεύματος, φιλοσοφία, θέατρο, μουσική, μελέτη της Ιστορίας και γενικά όλες τις αξίες που συνθέτουν το πρότυπο του ανθρώπου της κλασικής εποχής;

- Και μια τελευταία ερώτηση… Η σχέση σας με τον κ. Νίκο Μιχαλολιάκο είναι μοναχά η σχέση ενός πρωτοκλασάτου στελέχους με τον Αρχηγό του κόμματος του ή μήπως υπάρχει κάτι βαθύτερο, κάτι που οι αμοραλιστές της σύγχρονης πολιτικής σκηνής αδυνατούν να το καταλάβουν;

Οι δεσμοί μας είναι κατά πολύ βαθύτεροι. Αν ανατρέξετε στα αριστεία ανδρείας με τα οποία ο Όθων τίμησε του Αγωνιστές της Εθνεγερσίας θα συναντήσετε αρκετές φορές τα ονόματα Μιχαλολιάκος και Κασιδιάρης (Κασιδιαράκος γραφόταν την δεκαετία του 1830, Κασιδιάρης έγινε περί το 1870).  Από τότε μέχρι και την περίοδο 1940-49’, οι οικογένειές μας αγωνίστηκαν σε κοινά μετερίζια σε όλους τους Αγώνες για την Ελευθερία της Πατρίδας. xryshaygh.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2841519510424236040

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item