Widgets

Ένα ολόκληρο Έθνος σε ομηρία - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Αγαπητοί συναγωνιστές και συναγωνίστριες,

Όπως όλοι γνωρίζετε από την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 ευρίσκομαι εκτός φυλακών, αλλά όχι ελεύθερος. Σύμφωνα με τους όρους της αποφυλακίσεώς μου, πρέπει να είμαι σε κατ’ οίκον περιορισμό εκτός από τις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες θα ευρίσκομαι εις το κοινοβούλιο.

Στο σημείο αυτό να τονίσω ότι είμαι εγώ μεν εκτός φυλακών, αλλά άφησα πίσω μου συναγωνιστές στην φυλακή αθώους όπως και εγώ, θύματα μίας πρωτοφανούς πολιτικής σκευωρίας. Δεν είμαι ο μόνος ο οποίος είμαι σε κατ’ οίκον περιορισμό. Πέντε συνολικά βουλευτές της Χρυσής Αυγής πρώην και νυν είναι στην ίδια ακριβώς κατάσταση λες και είμαστε οι στυγεροί εγκληματίες οι οποίοι πρέπει να ευρισκόμεθα υπό 24ώρη αστυνομική παρακολούθηση.

Την ίδια στιγμή εκατοντάδες είναι οι εκτός φυλακών ευρισκόμενοι με περιοριστικούς όρους οι οποίοι βαρύνονται με κατηγορίες για εγκλήματα σοβαρά όπως διακίνηση ναρκωτικών και άλλα πολλά. Αυτοί όμως κρίθηκαν από το κράτος όχι τόσο επικίνδυνοι όσο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Δεν είμαι λοιπόν και τόσο ελεύθερος, όμως παρ’ όλα αυτά θα δώσω όλη την δύναμη της ψυχής μου να συνεχίσω τον αγώνα τον καλό, τον αγώνα για Πατρίδα και Ελευθερία, τον αγώνα για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες, για μια Ελλάδα χωρίς το εθνοκτόνο Μνημόνιο. Θα επαναλάβω για μια ακόμη φορά ότι η δίωξή μας είναι καθαρά πολιτική κανείς από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν κατηγορείται για την οποιαδήποτε σχέση με την οποιαδήποτε εγκληματική πράξη. Με μία λογική συλλογικής ευθύνης οδηγηθήκαμε στις φυλακές και εξαπέλυσαν εναντίον μας κατηγορητήρια. 

Πίστεψαν ότι έτσι θα τελειώσουν για πάντα από το εθνικιστικό Κίνημα και δεν θα υπάρχει σε αυτή τη χώρα μια δύναμη πέρα από τους ξενόδουλους καπιταλιστές και τα κόμματα τα οποία ελέγχουν, πέρα από τους μαρξιστές εθνομηδενιστές, ότι δεν θα υπάρχει τίποτε και έτσι θα κρατούν την Ελλάδα υπόδουλη στο όνομα μιας δήθεν ευημερίας η οποία δεν υπάρχει. Όμως, η Χρυσή Αυγή επιμένει, αντιστέκεται μάχεται, αγωνίζεται. Δύο ολόκληρα χρόνια σκληρών πολιτικών διώξεων με δολοφονίες, φυλακίσεις και πολιτική τρομοκρατία απεδείχθη ότι δεν ήσαν ικανά για να σταματήσουν την Χρυσή Αυγή

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, από την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 ευρίσκομαι εκτός φυλακών, αλλά δεν είμαι ελεύθερος όπως δεν είναι ελεύθερη και η Ελλάδα. Μια χώρα η οποία έχει εκχωρήσει την εθνική της κυριαρχία στους ξένους τοκογλύφους εκ των πραγμάτων δεν είναι ελεύθερη και δεν είναι ελεύθεροι οι πολίτες της. Εάν όμως σε εμάς, οι οποίοι διωκόμεθα έβαλαν άλλοτε χειροπέδες και άλλοτε περιοριστικούς όρους, υπάρχετε ΕΣΕΙΣ οι αγωνίστριες και οι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι είστε οι φωνή μας, είστε η καρδιά μας, είστε η ψυχή μας και συνεχίζετε τον αγώνα σε ολόκληρη την χώρα σε πόλεις και σε χωριά, σε δρόμους και σε πλατείες.

Πολλοί Έλληνες είχαν την ελπίδα ότι μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 η ξενοκρατία θα τελειώσει, το Μνημόνιο θα καταγγελθεί άμεσα, η Πατρίδα θα σηκώσει κεφάλι. Είναι γεγονός ότι δεν συνεχίζεται η τόσο κραυγαλέα ξενόδουλη πολιτική των Σαμαρά και Βενιζέλου και ακούστηκαν και κάποια όχι προς τους οικονομικούς δυνάστες της χώρας τόσο της λεγόμενης Ευρωπαϊκής Ενώσεως, όσο και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Είναι αρκετά όμως αυτά τα όχι; Και κατά πόσον είναι ειλικρινή αυτά τα όχι, αυτό θα το δείξει ο χρόνος. Επί της ουσίας αυτό που παραμένει είναι ότι οι προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ δεν επαληθεύτηκαν και η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού δίδει τρόπον τινά ακόμη ψήφο ανοχής στην κυβέρνηση.

Εάν όμως στα μέτρα τα οικονομικά φαίνεται κάτι να κινείται, σε άλλα ζητήματα η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι εθνικά απαράδεκτη και προκλητική. Θα πρέπει να καταλάβουν οι κυβερνώντες ότι αυτοί οι οποίοι τους ψήφισαν στην πλειοψηφία τους δεν ήταν ούτε μαρξιστές, ούτε αριστεροί. Ήταν Έλληνες πατριώτες αγανακτισμένοι πλήρως από την πολιτική της συγκυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου. Όλα δείχνουν ότι αυτό δεν το έχουν αντιληφθεί και έτσι προχώρησαν σε κάποια μέτρα για τους λαθρομετανάστες, τα οποία δεν είναι αποδεκτά ούτε ακόμη και από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε δημοσκόπηση η οποία δημοσιεύθηκε στον τύπο, μόνον ένας στους τρεις ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με τα μέτρα αυτά, τα οποία καθιστούν την Πατρίδα μας χώρα ελευθέρας εισόδου των λαθρομεταναστών.

Η αντίδραση της Ν.Δ. στα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ για τους λαθρομετανάστες δεν έπεισαν κανέναν. Και πώς ήταν δυνατόν να πείσουν όταν η Ν.Δ. δεν έκανε το παραμικρό στα χρόνια που κυβερνούσε για να λύσει το πρόβλημα πέρα από κάποια επικοινωνιακά κακόγουστα τεχνάσματα όπως η περίφημη επίσκεψη των Σαμαρά και Δένδια στην Ομόνοια την οποία προηγουμένως είχαν αδειάσει από λαθρομετανάστες μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις. Επί πλέον, η Ν.Δ. καταρρέει και είναι σε όλους αντιληπτό ότι δεν είναι δυνατόν να ανακόψει τον ΣΥΡΙΖΑ κάτω από την ηγεσία του δεδομένα αποτυχημένου Αντώνη Σαμαρά.

Ποια πολιτική δύναμη θα ήταν εκείνη η οποία θα μπορούσε να αρθρώσει πολιτικό λόγο ενάντια στα εθνομηδενιστικά σχέδια μιας παρέας μπολσεβίκων, οι οποίοι αποφασίζουν μέτρα ωσάν αυτά για τους λαθρομετανάστες στον ΣΥΡΙΖΑ και η οποία παρέα αντιπροσωπεύει μία μειοψηφία στο σύνολο αυτών οι οποίοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ την 25η Ιανουαρίου 2015; Η μοναδική δύναμη αντίστασης ενάντια στον εθνομηδενισμό με λόγο κρυστάλλινο και εθνικιστικό ήταν και είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!Ιδού λοιπόν ένας ακόμη σοβαρός πολιτικός λόγος για τον οποίο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έπρεπε να διωχθεί, η ηγεσία της έπρεπε να φυλακιστεί. Η νόμιμη πολιτική της δράση έπρεπε να περιοριστεί  με τρόπους παράνομους και αντιδημοκρατικούς και φυσικά για τον ίδιο ακριβώς λόγο, το σιδερένιο χέρι του συστήματος στον τομέα της προπαγάνδας τα ΜΜΕ έπρεπε να συκοφαντήσουν με κάθε τρόπο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Το πολιτικό τοπίο με δύο λόγια έχει ως εξής: Ένας λαός σε κατάσταση αναμονής, ο οποίος ελπίζει αλλά πρόκειται να διαψευστεί. Μία Νέα Δημοκρατία η οποία καταρρέει και δεν δείχνει σημάδια ανακάμψεως και ανάμεσα σε όλους αυτούς μία ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που διωκόμενη συνεχίζει να αγωνίζεται. Να αγωνίζεται ενάντια στους εθνομηδενιστές, αλλά και στους εκπροσώπους του αμαρτωλού καθεστώτος της μεταπολιτεύσεως (ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.). Δεν είναι τυχαίο ότι σε δύο δημοσκοπήσεις, οι οποίες δημοσιεύθηκαν το Σαββατοκύριακο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει τρίτο κόμμα. Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες είναι στο πλευρό μας.

Έχουμε καθήκον είτε μέσα από τη φυλακή, είτε με περιοριστικούς όρους, μέσα από τα κάστρα του Εθνικισμού, από κελιά φυλακών και από γραφεία κομματικά να δώσουμε την πολιτική μάχη και θα την δώσουμε.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ .Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

www.xryshaygh.comΣυνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο SigmaLive: “Η Χρυσή Αυγή διώκεται με βάση τον απάνθρωπο νόμο της συλλογικής ευθύνης”

 

Συνέντευξη επί παντός του επιστητού παραχώρησε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, στο SigmaLive της Κύπρου μας. Συζητήθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, το Κυπριακό, η οικονομική κατάσταση της χώρας, πραγματοποιήθηκε μία πρώτη αποτίμηση των πεπραγμένων της συγκυβέρνησης και φυσικά έγινε μνεία στην πολιτική δίωξη που υφίσταται η Χρυσή Αυγή με βάση την απάνθρωπη συλλογική ευθύνη.

Σας παρουσιάζουμε αποσπάσματα της συνεντεύξεως:

 - «Παρατηρείται ότι υπάρχει μία απουσία πολιτικής ζωής. Υπάρχει μία παραπληροφόρηση. Είναι αυτό που έλεγε ο Roosevelt ότι «όταν δεν μπορείς να τους πείσεις, μπέρδεψέ τους». Αυτό γίνεται αυτή τη στιγμή από τα δύο μεγάλα πολιτικά κόμματα εξουσίας».

 - «Βεβαίως δεν θα αρνηθώ ότι υπήρξαν κάποια ζητήματα, όπως το θέμα των 100 δόσεων, όπως ένα σεβαστό ποσό το οποίο εξασφαλίστηκε για την ανθρωπιστική βοήθεια, τα οποία αποτελούν νίκη της διαπραγματευτικής προσπάθειας της κυβερνήσεως, για να είμαστε ειλικρινείς, αλλά κατά την άποψη μας δεν είναι νίκη ουσίας και δεν είναι κάτι το οποίο θα οδηγήσει την οικονομία της χώρας παραπέρα. Την οικονομία της χώρας θα την οδηγήσει παραπέρα μία ουσιαστική αλλαγή της οικονομικής πολιτικής, η οποία θα έχει ένα εθνικό πρόγραμμα αναπτύξεως με επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή, την βιομηχανία και οπωσδήποτε σε ανταγωνιστικό και διεκδικητικό ρόλο με την Ευρωπαϊκή Ένωση».

 - «Είναι γεγονός ότι η κυβέρνηση Τσίπρα έχει μια λαϊκή αποδοχή και είναι ευνόητο. Φυσικό είναι να έχει αυτή την αποδοχή εκ μέρους του λαού διότι οι εκλογές είναι πρόσφατες και τα αποτελέσματα νωπά. Από εκεί και πέρα, ο τρόπος με τον οποίο διεκδικεί, λειτουργούν για λαϊκή κατανάλωση και στην ουσία δεν έχει αλλάξει η πολιτική».

- «Μιλώντας για το Κυπριακό, η διαφορά μεταξύ Σύριζα και Χρυσής Αυγής είναι χαώδης. Εμείς πιστεύουμε στην εφαρμογή των ψηφισμάτων του ΟΗΕ, όπως αυτά διατυπώθηκαν αμέσως μετά τον Αττίλα, την τουρκική εισβολή το 1974, για την αποχώρηση των στρατευμάτων του Αττίλα. Ο Σύριζα, δεν λέει κάτι τέτοιο, μιλάει για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία, για ένα νέο σχέδιο Ανάν κατ’ ουσία».

- «Είμαστε θύματα μίας πολιτικής διώξεως, κανένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν έχει εμπλοκή στην οποιαδήποτε εγκληματική ενέργειαΜε βάση έναν απάνθρωπο νόμο της συλλογικής ευθύνης, όπως οι Άγγλοι κάποτε μάζευαν ολόκληρα χωριά στην Κύπρο και τους έβαζαν σε στρατόπεδα, έτσι μάζεψαν όλους τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής και είπανε ότι είναι ένοχοι επειδή ένας οπαδός μας προέβη σε μία εγκληματική πράξη, την οποία καταδικάσαμε από την πρώτη στιγμή».

www.xryshaygh.comΑποκλειστική συνέντευξη Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο Defencenet: Η Χρυσή Αυγή δεν είναι εγκληματική οργάνωση, αλλά θύμα πολιτικής σκευωρίας! ΒΙΝΤΕΟ

Αποκλειστική συνέντευξη Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο Defencenet: Η Χρυσή Αυγή δεν είναι εγκληματική οργάνωση, αλλά θύμα πολιτικής σκευωρίας! ΒΙΝΤΕΟ

Την πρώτη συνέντευξη μετά την αποφυλάκισή του και 25 ημέρες πριν από την έναρξη της δίκης, παραχώρησε στο defencenet.gr ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Μιχαλολιάκος.

EρώτησηΠέρασαν 18 μήνες από τα τραγικά γεγονότα της 18ης Σεπτεμβρίου του 2013 με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τα όσα ακολούθησαν. Βρεθήκατε στην φυλακή με αφορμή αυτό το γεγονός. Ποια είναι τα συναισθήματα σας και ποιες οι σκέψεις σας σήμερα 18 μήνες αφότου μείνατε στην φυλακή;

Ν. Μιχαλολιάκος: Όπως ακριβώς είπατε και εσείς προηγουμένως ευρέθη στην φυλακή με αφορμή το τραγικό αυτό γεγονός, αλλά δεν πρέπει να λησμονείτε και εσείς και όλοι όσοι μας ακούνε ότι από την πρώτη στιγμή είχα το περιστύλιο της Βουλής απευθυνόμενος προς όλο τον ελληνικό λαό από τους τηλεοπτικούς σταθμούς οι οποίοι ήταν εκεί παρόντες και καταδίκασα το γεγονός αυτό. Όμως από εκεί και πέρα έγιναν σημεία και τέρατα. Με αφορμή αυτό το τραγικό γεγονός προσέθεσαν κάθε είδους κατηγορία, κάθε είδους συμβάν το οποίο είχε συμβεί με  άσχετους ή σχετικούς με την Χρυσή Αυγή και δημιούργησαν μία κατηγορία τέρας, την κατηγορία περί εγκληματικής οργανώσεως.

Τα συναισθήματα μου σήμερα που είμαι «ελεύθερος» και θα σας εξηγήσω τι εννοώ εντός εισαγωγικών είναι χαρούμενα γιατί μπορώ να επικοινωνώ τουλάχιστον στο κοινοβούλιο ελεύθερα με τους συναγωνιστές μου βουλευτές και θα δώσω και εγώ από μια καλύτερη οπωσδήποτε θέση τόσο την πολιτική μάχη μέσα στο κοινοβούλιο όσο βεβαίως και τη δικαστική μάχη η οποία θα ακολουθήσει.

ΕρώτησηΚύρια επιχειρήματα αυτών που σας κατηγορούν τόσο προσωπικά εσάς όσο και γενικότερα το κόμμα σας αλλά και σύμφωνα με το κατηγορητήριο είναι ότι είχατε συστήσει παραστρατιωτική οργάνωση.

Ν. Μιχαλολιάκος: Ουδέν αναληθέστερον αυτού. Τα στοιχεία και οι αποδείξεις είναι πάμπολλες. Και μόνο τα βίντεο να δει κανείς από τις πολιτικές μας συγκεντρώσεις θα δει ότι σε ελάχιστες μόνο περιπτώσεις υπάρχουν κάποιοι λίγοι που είναι οι ομάδες περιφρούρησης που κακώς είχαν κάποια διακριτικά κλπ. Δεν υπήρχε κάποια γραμμή ή κάποια εντολή σχετικά με αυτό και υπήρχε απλός κόσμος, μικρά παιδιά, μητέρες, ηλικιωμένοι...
Ποια παραστρατιωτική οργάνωση; Ποια οπλοστάσια, μαύρο χρήμα όλα αυτά τα οποία λένε... Εάν ίσχυε αυτό το οποίο λένε περί παραστρατιωτικής οργανώσεως γιατί δεν μας κατηγόρησαν με το άρθρο 134, δηλαδή για προπαρασκευαστικές ενέργειες ανατροπής του πολιτεύματος; Δεν το έκαναν αυτό το πράγμα. Άρα το επιχείρημα τους περί παραστρατιωτικής οργανώσεως νομίζω δεν στέκει.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο Defencenet.gr

ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΤΟ ΦΩΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ – ΒΙΝΤΕΟΓράφει ο Θοδωρής Τσέλας.


«Εδώ στο ελληνικό το χώμα, το στοιχειωμένο και ιερό,
που το ίδιο χώμα μένει ακόμα κι απ’ τον αρχαίο τον καιρό,
στο χώμα τούτο πάντα ανθούνε κ’ έχουν αθάνατη ζωή
και μας θαμπώνουν, μας μεθούνε, νεράιδες, ήρωες, θεοί!
Είδα τη Νίκη τη μεγάλη, τη Νίκη την παντοτεινή!
Την είδα εμπρός μου να προβάλλη με φορεσιά ολοφωτεινή.
Ασύγκριτη σαν την ιδέα, σαν όνειρο λαχταριστή,
είδα τη Νίκη την αρχαία, τη Νίκη την κυματιστή!
απόσπασμα από την «ΝΊΚΗ» του Κωστή Παλαμά 

Αυτό που διώκεται επί 18 μήνες, παρά την έντεχνη προσπάθεια συγκάλυψης, τα ψεύδη και τις συκοφαντίες, τις δολοφονίες των δυο Ηρώων, του Μ. Καπελώνη και του Γ. Φουντούλη, και την απίστευτη ταλαιπωρία αθώων ανθρώπων και των οικογενειών τους είναι οι Ιδέες και το Φρόνημα, η Αλήθεια και η Εντιμότητα.

Και οι όποιες δηλώσεις της ψοφοδεξιάς του Σαμαρά, ή όποιου άλλου»υπέρ μια δίκαιης δίκης» αποτελούν απλά και μόνο εκδήλωση μιας άκρατης υποκριτικής διάθεσης απέναντι στον ειλικρινή και τίμιο αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών!

Οι πολιτικοί κρατούμενοι της αστικής δημοκρατίας, οι αδίκως φυλακισμένοι Συναγωνιστές μας γρήγορα θα είναι ελεύθεροι ΟΛΟΙ κοντά μας, αφού όλη αυτή η συνομωσία που στήθηκε πάνω σε σαθρές βάσεις θα καταρρεύσει πολύ σύντομα!

Από όλη αυτή την δοκιμασία, το Εθνικιστικό Κίνημα, θα βγει ισχυρότερο και πλέον συγκροτημένο, συνεχίζοντας τον Αγώνα του για την Απελευθέρωση της Πατρίδας και την Αναγέννηση του Ελληνισμού.

Ο αγώνας συνεχίζεται αμείωτος… τίποτε δεν τέλειωσε… 
ΨΗΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

http://ethnikismos.netΔίκη ή «μάθημα Δημοκρατίας»; Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Την απάντηση ας δώσει η Δικαιοσύνη και όχι η κόκκινη Χούντα των ΜΜΕ

Απόλυτη η κυριαρχία της αριστεράς, κυριαρχία ιδεολογική και πολιτική από την μεταπολίτευση μέχρι τις ημέρες μας. Αυτής της κυριαρχίας αποτέλεσμα είναι η σφοδρή κι ολοκληρωτική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής από την συντριπτική πλειοψηφία των εφημερίδων και των τηλεοπτικών σταθμών.

Θα επανέλθουμε στο θέμα προηγουμένως όμως θα αναφερθώ στην επικείμενη δίκη τόσο εμού όσο και των υπολοίπων βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής. Σε μία δίκη, που με μία κατηγορία εφεύρεση, αυτήν της περίφημης “εγκληματικής οργανώσεως”, που κανένας δεν γνωρίζει πότε και από ποιους συγκροτήθηκε, υποτίθεται ότι έχει αποκλειστικά και μόνο ποινικό χαρακτήρα, αλλά είναι φανερό ότι είναι βαθύτατα πολιτικό.

Ελπίζω η Δικαιοσύνη να φανεί αντάξια των περιστάσεων και να μη προβεί σε μία πολιτική δίωξη αλλά να εξετάσει αυτό που την αφορά αποκλειστικά και μόνο, δηλαδή το κατά πόσον κάποιοι ευθύνονται για εγκληματική δράση, κατά πόσο ενέχονται σε συγκεκριμένα αδικήματα και παραβιάσεις του νόμου. Προπαντός καλείται η Δικαιοσύνη να αποδειχθεί ότι είναι πραγματική εξουσία της πολιτείας σύμφωνα με το Σύνταγμα και όχι αποτέλεσμα ενός νοσηρού πολιτικού κλίματος, το οποίο δημιούργησαν οι διεφθαρμένοι διαπλεκόμενοι των φυλλάδων και των καναλιών. Όλων αυτών υποτίθεται των ανεξάρτητων ΜΜΕ, τα οποία έχουν μέχρι στιγμής κάνει σωρεία από τηλεδίκες και καταδίκες της Χρυσής Αυγής.

Έχουν πει κάθε είδους ψέμα εις βάρος μας, έχουν εξαπολύσει εναντίον μας κάθε είδους συκοφαντία χωρίς να μας δώσουν το ιερό δικαίωμα κάθε κατηγορουμένου, να απαντήσουμε στην λάσπη τους.

Λύσσα και υποκρισία

Ένα μικρό δείγμα για το πόσο υποκριτές είναι πόσο ελάχιστα αντικειμενικοί και πόσο εμπαθείς οι άνθρωποι των ΜΜΕ, οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ορφανά το Μαρξ και του Στάλιν, πήραμε από την πρόσφατη δίκη του συναγωνιστή μας Ηλία Κασιδιάρη με την Λιάνα Κανέλλη.

Εκατοντάδες τα άρθρα που εγράφησαν κατά της απαλλακτικής αποφάσεως και ανάλογες οι επιτιμητικές αναφορές σε τηλεοπτικές εκπομπές. Εάν το δικαστήριο καταδίκαζε τον συναγωνιστή Κασιδιάρη τότε όλα θα ήταν καλά, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα για αυτούς. Τώρα επειδή η Δικαιοσύνη λειτούργησε ανεξάρτητα και σύμφωνα με τον νόμο, όχι μόνον δυσαρεστήθηκαν, αλλά επετέθησαν ευθέως και ένας μάλιστα πολιτικός της Ν.Δ. μίλησε ευθέως για… ντροπή!

Έτσι βλέπουν την Δικαιοσύνη οι “νταβατζήδες” αυτού του τόπου. Όποτε τους βολεύουν οι αποφάσεις της είναι όλα ωραία και καλά, όποτε όμως βγει μία απόφαση και μία κρίση αντίθετη με την προπαγάνδα που αυτοί καλλιεργούν από τα κανάλια της διαφθοράς, τότε ξεχνούν κάθε είδους σεβασμό προς τους θεσμούς, τους οποίους υποτίθεται ότι σέβονται.

Είναι γνωστό αν και σήμερα που γράφω αυτό το άρθρο δεν έχω πάρει την σχετική προβλεπόμενη από τον νόμο κλήση, ότι η δίκη μου, η δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ορίστηκε για την 20η Απριλίου 2015. Το πώς τώρα πριν πάρουν οι κατηγορούμενοι κλήση το μεταδίδουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί, αυτό είναι ένα άλλης τάξεως πρόβλημα, δευτερεύουσας σημασίας για την ουσία της υποθέσεως, η οποία είναι η εμπάθεια, το μίσος και η χολή με την οποία αντιμετωπίζουν μία δίκη, στην οποία δίκη ο κάθε κατηγορούμενος είναι αθώος μέχρι την καταδίκη του.

Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της εμπάθειας και το παρακάτω απόσπασμα από γνωστό αρθρογράφο της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΤΗΝ 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ»;
Π. ΜΠΟΥΚΑΛΑΣ: «Πιο ταιριαστή μέρα για να ξεκινήσει η δίκη της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής θα ήταν η 21η Απριλίου, ώστε να «δικαστούν» μαζί και όσοι αθωώνουν αναδρομικά τη χούντα, σαν τάχα επιτυχημένη στα οικονομικά. Αλλά και στις 20 καλά είναι, για ν’ αρχίσουν να παίρνουν μαθήματα δημοκρατίας και δικαιοσύνης οι δολιοφθορείς της δημοκρατίας και αρνητές της δικαιοσύνης».

Αυτό είναι ένα μικρό απόσπασμα γιατί στην συνέχεια στο κείμενό του ο αρθρογράφος λέει άλλα πολλά… Θα ασχοληθούμε μόνον με τα παραπάνω, τα οποία δείχνουν όχι μόνον την εμπάθεια, το μίσος και την χολή εναντίον μας από τις γραφίδες του καθεστώτος, αλλά και το πως αντιλαμβάνονται την Δικαιοσύνη.

Κατ’ αρχάς, τι σχέση μπορεί να έχει η δίκη της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής με την 21η Απριλίου; Θα μας καταδικάσουν και για την 21η Απριλίου;… Πόσο μίσος πρέπει να έχει κανείς μέσα του για να φτάνει σε τέτοιου είδους παραλογισμό; Άλλωστε εμείς στα χρόνια της 21ης Απριλίου ήμασταν παιδιά, δεν ήταν όμως παιδιά τα αφεντικά των φυλλάδων και των τηλεοπτικών σταθμών, τα οποία πληρώνουν τους εμπαθείς κονδυλοφόρους οι οποίοι επί των ημερών του στρατιωτικού καθεστώτος έκαναν χρυσές δουλειές και επλούτησαν στην διάρκεια της 21ης Απριλίου.

Επίσης ο αρθρογράφος της Καθημερινής, μας αποκαλεί δολιοφθορείς της δημοκρατίας και αρνητές της δικαιοσύνης. Το πρώτο ερώτημα που έχουμε να θέσουμε είναι ποιας δημοκρατίας; Της δημοκρατίας των σκανδάλων, της ληστείας του χρηματιστηρίου, των εθνικών εργολάβων, της χρεοκοπίας; Αλλά και πάλι δεν κατηγορούμεθα για αυτό!

Καμμία δολιοφθορά δεν κάναμε στην δημοκρατία και ούτε είναι αντικείμενο της δίκης ένα αυτής της μορφής αδίκημα! Λεπτομέρεια όμως αυτό για τον κατήγορό μας, ο οποίος μας αποκαλεί και αρνητές της δικαιοσύνης! Ούτε για αυτό κατηγορούμεθα, αλλά για να αντιληφθείτε πως εννοεί και πως βλέπει την δίκη μας η πανίσχυρη τέταρτη  εξουσία της ψευτοδημοκρατίας, οι “νταβατζήδες” των φυλλάδων και της τηλεοπτικής αποχαύνωσης, χρησιμοποιεί την φράση “να αρχίσουν να παίρνουν μαθήματα δημοκρατίας και δικαιοσύνης”, αναφερόμενος σε μία δίκη!

Αυτό είναι μία δίκη; Δεν είναι δίκη η διερεύνηση της αληθείας και κατά πόσον είναι ένοχος ένας κατηγορούμενος;  Εάν εννοούν δίκη το να “πάρουμε μαθήματα δημοκρατίας και δικαιοσύνης”, όπως αυτοί την εννοούν, τότε μιλάμε για μία εκδικητική διαδικασία χωρίς καν το δικαίωμα στο τεκμήριο της αθωότητος. Τελικά, μήπως “φασίστες”  με την έννοια που έχει σήμερα ο όρος είναι όλοι αυτοί που μας κατηγορούν και όχι εμείς;

Επίσης πολλοί δημοσιογράφοι λένε ότι θα είναι η πρώτη ναζιστικού τύπου δίκη μετά από δεκαετίες! Λες και εμείς είχαμε τίποτε στρατόπεδα συγκεντρώσεως, κηρύξαμε κάποιον παγκόσμιο πόλεμο και είμαστε εγκληματίες πολέμου! Ο παραλογισμός τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Η σπορά έπεσε, το Ποτάμι δεν γυρίζει πίσω

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, δεν μας συγχωρούν και φρίττουν στην σκέψη ότι γεννήθηκε και υπάρχει δυνατό στην Ελλάδα ένα Κίνημα εθνικιστικό ενάντια στην απόλυτη μαρξιστική τυραννία σε πολιτική και ιδεολογία και ενάντια επίσης στη διεφθαρμένη αστική κεντροδεξιά που υπήρξε ο βολικός συνέταιρός στους και γιατί όχι ο πάτρωνάς τους στο ολέθριο σχέδιο της παρακμής του Έθνους μας.

Η πολιτική μας δίωξη είναι αποτέλεσμα του φόβου και του πανικού ενός αμαρτωλού καθεστώτος που είδε ξαφνικά να γεμίζουν πλατείες και δρόμοι με δεκάδες χιλιάδες Εθνικιστών οι πόλεις της Ελλάδος. Ό,τι και να κάνουν όμως η σπορά έπεσε, το ποτάμι ξεκίνησε και δεν γυρίζει πίσω.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπουΤο στοίχημα των Ελλήνων ΕθνικιστώνΤο στοίχημα των Ελλήνων Εθνικιστών

Άρθρο της Ειρήνης Δημοπούλου Παππά στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή".

Οι ανακατατάξεις που έφερε η Χρυσή Αυγή στην ελληνική πολιτική, και η αναταραχή που προκαλεί η άνοδός της στα σκιώδη εξωθεσμικά κέντρα εξουσίας, βάζει όλους μας στο εθνικιστικό κίνημα αλλά και κάθε Έλληνα Πατριώτη ενώπιον των ευθυνών μας. Θα εξακολουθήσουν να μας υποδεικνύουν «αυτοί που ξέρουν» πώς πρέπει να ζήσουμε; Το έργο διαδοχικών υπουργών Οικονομίας με τους τρανταχτούς πανεπιστημιακούς τίτλους και τις κενολογίες τους, δίνει την απάντηση. Δεν ξέρουν καλύτερα από μας.

Διεθνείς και ντόπιοι παράγοντες αντιδρούν. Στο στόχαστρό τους τα εθνικιστικά κινήματα της Ευρώπης είναι τα ίδια. Δεν γνωρίζουν λιγότερο ή περισσότερο επικίνδυνους ή ακραίους. Το πρόβλημα που τους απασχολεί δεν είναι μια άμεση ανατροπή τους και η ανάδειξη στην εξουσία των εθνικιστών. Αυτό, έχουν τις δικλείδες να το καθυστερήσουν, να συκοφαντήσουν, να κάνουν νοθεία, να οικειοποιηθούν περιστασιακά θέσεις, να μοιράσουν αν χρειαστεί και χρήμα. Το ενοχλητικό και φλέγον είναι η πολιτικοποίηση της ταυτότητας των Ευρωπαίων. 

Με άλλα λόγια, όσο κανείς ιδιωτεύει, είναι ακίνδυνος. Μπορεί κατά μόνας να θαυμάζει το αρχαίο κλέος, αρκεί να μην επιχειρήσει να ταυτιστεί με αυτό. Μπορεί ακόμη και να περηφανεύεται (και δικαίως) πως, «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι», αρκεί να μην επιχειρήσει να κάνει κι άλλους να το πιστέψουν, να ζήσουν και να δράσουν ανάλογα.
Αρκεί, ο φιλόσοφος να μην ανακαλύψει στο πρόσωπο του πολεμιστή προπαππού του, το δικό του πρόσωπο.

Αυτήν την πολιτική ταυτοποίηση των ευρωπαϊκών Εθνών και πρωτίστως του Ελληνικού, θέλει η κρατούσα εξουσία να αποτρέψει. Γι’ αυτό και επί δεκαετίες βάλτωνε τις προσπάθειες, με δικά της πρόσωπα. Γι’ αυτό χρηματοδοτεί κατά καιρούς καθαρολόγους, επαναστάτες του καναπέ, πολυγραφότατους ιδεολόγους και τηλεπαρουσιαστές, καταφανώς φαιδρούς ή «σοβαρούς» ηγέτες που κρατούσαν το εθνικιστικό κίνημα στο πολύ βολικό για το σύστημα, γραφικό, θυμωμένο, απομονωμένο περιθώριο. Μπορείτε ελεύθερα να αγοράζετε τα βιβλία που σας λένε πόσο σημαντικό είναι να είσαι Έλληνας, πόσο σπουδαίοι ήσαν οι πρόγονοί σας, και να γεμίζετε νοσταλγία για το χωριό σας, αρκεί να μην θελήσετε να κάνετε πράξη όσα διαβάζετε. Αρκεί να μην διεκδικήσετε την ελληνικότητά σας.

Αυτό που έλειπε από το εθνικιστικό κίνημα, την ενεργοποίηση των λαϊκών μαζών, εκεί όπου χτυπά ακόμη ανόθευτη από σουσουδισμούς η ελληνική ψυχή,  επεχείρησε και πέτυχε η Χρυσή Αυγή. Γι’ αυτό πολεμήθηκε. Γι’ αυτό θα νικήσει.
Το εθνικιστικό κίνημα βρίσκεται εδώ από τους αγώνες των εκατοντάδων μαχητών του που αψήφησαν τις σειρήνες του καθωσπρεπισμού και της βολής, για να ακολουθήσουν τον δρόμο της ψυχής τους. Βρέθηκε χάρις στους χιλιάδες Έλληνες που βγήκαν από το κομματικό μαντρί της πατριδοκάπηλης ΝΔ και την απελπισμένη ή εγωιστική ιδιωτεία και μπήκαν με την Χρυσή Αυγή στην Βουλή, στους Δήμους, τις Περιφέρειες και την Ευρωβουλή. 

Βρέθηκε κυρίως γιατί έχει μια ηγεσία που κατάφερε να αντιληφθεί την πολιτική πραγματικότητα, είδε το επείγον των καιρών, συνδέθηκε με τον λαϊκό παλμό, επέτυχε να προβάλλει κατάλληλα τις  εκπεφρασμένες θέσεις του κινήματος που όψιμα τόσο η «αριστερά» όσο και η «δεξιά» επιχειρούν να εκμεταλλευθούν, αποφάσισε και έδρασε για να συνεγείρει και να συντονίσει τους Έλληνες, πατριώτες της Αριστεράς και παλαιούς Δεξιούς, Εθνικιστές ώριμους και κατασταλαγμένους, νέους και ενθουσιώδεις, σε έναν κοινό σκοπό: την Πατρίδα.

Δείχνουμε τον δρόμο. Ανοίγουμε τον δρόμο. Σύντομα θα χρειαστεί να βαδίσουμε τον δρόμο.

Ας πάμε λοιπόν ένα βήμα πιο πέρα. Ας μην περιμένουμε παθητικά το επόμενο ραντεβού με τις κάλπες. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε για την εδραίωση του Κινήματος, για την ποιοτική επέκτασή του και το ρίζωμά του στην κοινωνία. Η αποφυλάκιση του Νικόλαου Μιχαλολιάκου δεν είναι η κατάληξη των αγώνων των Εθνικιστών. Ούτως ή άλλως υπάρχουν περιορισμοί και επίκειται δίκη. Απαίτηση όλων μας, είναι η δικαίωση του ίδιου και του κατασυκοφαντημένου και διωκόμενου Κινήματος. Νομική, δικαστική, αλλά κυρίως δικαίωση με έργα. Οι αγώνες, οι θυσίες, οι δολοφονίες  και οι φυλακίσεις θα δικαιωθούν με την νίκη των Εθνικιστών στην πολιτική και στην κοινωνία.

Λάθη διαπιστώνονται εύκολα, αν αναλογιστεί κανείς ότι η Χρυσή Αυγή πάτησε σε έδαφος που κανείς άλλος εθνικιστής δεν είχε πατήσει για δεκαετίες. Μπορεί όμως να μάθει και να διορθώσει τα σφάλματα; Θαρρώ πως και μπορεί και πρέπει, αφού αυτό είναι απαραίτητο για να φέρει αποτελέσματα για τον λαό και την χώρα, διατηρώντας και την ταυτότητα και την δυναμική της.

Έχουμε εμπρός μας ένα στοίχημα. Έναν Αρχηγό, βουλευτές μας, νυν και πρώην, και δεκάδες αγωνιστές που παραμένουν φυλακισμένοι περιμένοντας μια δίκη. Πριν καν ξεκινήσει διαπιστώνουμε παλινωδίες και ισορροπισμούς που έρχονται σε αντίθεση με τον νόμο και την λογική. Αλλά επειδή πιστεύουμε στην δύναμη των ολίγων εντίμων γι’ αυτό και ως αρχή θα δεχθούμε ότι η δίκη θα είναι δίκαιη.  Μένει να διαπιστωθεί συντόμως.

Δικό μας καθήκον είναι να δουλέψουμε. Είναι να στηρίξουμε την παρουσία του λαϊκού εθνικιστικού κινήματος ενεργά στις τοπικές κοινωνίες. Να αγκαλιάσουμε τοπικά προβλήματα, να τα εντάξουμε στην εθνικιστική οπτική και να προτείνουμε στους συμπολίτες μας λύσεις τις οποίες θα τις μάθουν πριν τις κρίνουν. Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στον χώρο του δημοσίου λόγου είναι η σκάλα που θα μας επιτρέψει να προτείνουμε και να εφαρμόσουμε τις Ιδέες μας, να στερεώσουμε την πίστη των συμπολιτών μας στην σοβαρότητα, την συγκρότηση, την συμμετοχικότητα, την μοναδικότητα του Κινήματος.

Κατ’ ιδίαν μπορούμε να αναλύουμε, να συνθέτουμε, να φιλοσοφούμε. Είναι άλλωστε απαραίτητο για την συγκρότηση, τον έλεγχο και την  εσωτερική μας στήριξη. Γινόμαστε όμως πραγματικά «επικίνδυνοι» όχι ως μονάδες, αλλά όταν κάνουμε πολιτική, και δεν αφήνουμε τις Ιδέες μας (και τις θυσίες του Αρχηγού και των συναγωνιστών μας) στα βρώμικα χέρια των αντιπάλων μας.

Ο Θεός είναι μαζί μας. Η νίκη είναι δική μας.

www.xryshaygh.com


Η Οδύσσεια του Ελληνικού Έθνους


Η Οδύσσεια του Ελληνικού Έθνους

Θα μπορούσε κανείς να συσχετίσει την Οδύσσεια του Ομήρου, με το ταξίδι ενός ολόκληρου Έθνους στην πορεία του χρόνου. Ο Τρωικός πόλεμος έχει, πέρα από την πραγματική, και μία μεταφορική σημασία, αφού η ζωή είναι διαρκής αγώνας επιβίωσης και μάλιστα σήμερα ο αγώνας αυτός αφορά την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους.

Η άφιξη στην Ιθάκη είναι ο αντικειμενικός σκοπός του Οδυσσέα και μπορεί να συσχετισθεί με την λευτεριά του γένους, η Πηνελόπη με την υπομονή ενός Έθνους, που δεν το βάζει κάτω, παρά την πίεση που υφίσταται από τους διάφορους δυνάστες – μνηστήρες, που θέλουν να καρπωθούν αυτό που του ανήκει το παλάτι του.

Φτάνοντας τελικά στον οίκο του ο ταξιδευτής, τον βρίσκει καταπατημένο από τους μνηστήρες, που νέμονται τα αγαθά του και  προσπαθούν να τον οικειοποιηθούν. Τα ονόματα των μνηστήρων και επίδοξων δυναστών, τους οποίους σκοτώνει, έχουν εννοιολογική σημασία επικινδυνότητας. Αγωνίζεται μόνος εναντίον όλων κατά σειρά κινδύνου.

Πρώτος είναι ο Αντίνοος, του οποίου η προπαγάνδα ενάντια στον ορθολογισμό (αντί-νους) διαστρέφει την πραγματικότητα για να καθυποτάξει τον άνθρωπο και να δεχθεί την δουλεία, δεύτερος είναι ο Ευρύμαχος, που είναι αδίστακτος και μάχεται με θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να εξολοθρεύσει το γένος, τρίτος είναι ο Αμφίνομος ετυμολογικά, αυτός που διαστρεβλώνει τον νόμο και τον χειρίζεται κατά το δοκούν, όπως τον συμφέρει, τέταρτος είναι ο Αγέλαος, (αγέλη-λαός) δηλαδή αυτός που μετατρέπει τον λαό σε αγέλη με την ρητορική και τις υποσχέσεις, ο λαοπλάνος. 

Ακολουθούν ο Ευριδάμας και ο Δημοπτόλεμος, που μάχεται το δήμο, το λαό,  ο καταστροφέας της συνοχής του Έθνους (άναρχος). Στη συνέχεια είναι ο Πόλυβος, έχων πολλά βόδια ζάπλουτος, για την εξαγορά των συνειδήσεων και ο Πείσανδρος, που πείθει με πλαστά επιχειρήματα το ακροατήριό του, ώστε να μην βγάζει άκρη. Ο Έλατος, από το όλκιμος και ελατός, αυτός που ισοπεδώνει τα πάντα και τέλος ο Ευρυάδης, ο λαίμαργος, αυτός που τρώει τα πάντα, ο σημερινός μιζαδόρος.

Πέραν αυτών των 12 βασικών υπάρχουν και δύο γλειψιματίες που τους υπηρετούσαν ο Φήμιος ο αοιδός, και ο Μένδων ο κήρυξ, που γλίτωσαν από την οργή του Οδυσσέα όταν έφερε την κάθαρση του οίκου του.

Ίσως τελικά να μην είναι όλα τυχαία και άσχετα.ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7337034336779302209

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item