Widgets

Άνδρες του Λιμενικού προειδοποιούν: «Έχουμε εισβολή, θα μπουν στη χώρα πάνω από 500.000 λαθρομετανάστες»!


Όσα υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή, τα οποία οι νταβατζήδες της ενημέρωσης χαρακτηρίζουν ως υπερβολικά, κινδυνολογικά και βεβαίως «ρατσιστικά», επιβεβαιώνουν πλήρως τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, τα οποία βιώνουν εν τοις πράγμασι την εισβολή των λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας από τα θαλάσσια σύνορα του Αιγαίου.

Συγκεκριμένα, η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Λέσβου - Λήμνου - Αγίου Ευστρατίου, απέστειλε επιστολή προς την πολιτική και φυσική ηγεσία του Σώματος όπου θέτει, ουσιαστικά, ζητήματα μείζονα τα οποία ο ψευδοανθρωπισμός της εγχώριας καθεστηκυίας τάξης επιχειρεί να κρύψει κάτω από το χαλί.

Η επιστολή των λιμενικών δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο αμφιβολιών, για την πραγματική κατάσταση στο Αιγαίο την οποία συνειδητά αποκρύπτουν τα ελεγχόμενα, καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης: «μετά από ακόμα ένα Σαββατοκύριακο, όπου οι λιμενικοί που υπηρετούμε στο νησί της Λέσβου, υπερβάλαμε εαυτό και έχοντας σαφή εικόνα πλέον από τους αριθμούς, οι οποίοι μας δείχνουν τι πραγματικά συμβαίνει και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, σας παραθέτουμε τα ακόλουθα: Τον μήνα Φεβρουάριο 2015 στην Λέσβο καταγράφηκαν 1.041 άτομα, όταν τον περσινό Φεβρουάριο 2014 είχαν καταγραφεί 250 άτομα. Ενώ τον Μάρτιο 2014 κατεγράφησαν 650 φέτος έως 30 Μαρτίου έχουν καταγραφεί ήδη πάνω από 3000»!

Η επιστολή της Ένωσης Προσωπικού του Λιμενικού Σώματος κλείνει κατά τρόπο δραματικό μεν, ενδεικτικό δε της πορείας των πραγμάτων όπως αυτά με μεθοδικότητα δρομολογούνται:

«Με τους σημερινούς ρυθμούς, οι οποίοι εκ των πραγμάτων θα αυξηθούν,εάν πέρυσι είχαμε περίπου 70 χιλιάδες ανθρώπους φέτος θα ξεπεράσουμε το μισό εκατομμύριο με ότι θα σημαίνει αυτό»!

Όπερ σημαίνει πως οι καταγγελίες της Χρυσής Αυγής απέναντι στην προηγούμενη αλλά και στη σημερινή κυβέρνηση για το φλέγον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης δεν είναι σε καμία περίπτωση κινδυνολογικές προβλέψεις, αλλά μια ψύχραιμη εκτίμηση της καταστάσεως.

Επί της ουσίας, οι πολιτικές των κομμάτων του λεγόμενου «συνταγματικού» τόξου διαμορφώνουν μια καταστροφική προοπτική όχι απλά για την οικονομία της Πατρίδος μας, αλλά γι' αυτή καθ' εαυτή την Ελλάδα και τους Έλληνες. www.xryshaygh.com

Εκατοντάδες λαθρομετανάστες πολιόρκησαν το Α.Τ. της Κω για να πάρουν χαρτιά! Αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Εκατοντάδες λαθρομετανάστες πολιόρκησαν το Α.Τ. της Κω για να πάρουν χαρτιά! Αποκαλυπτικές φωτογραφίες


Ανάστατοι οι κάτοικοι του νησιού παρακολουθούν τα όσα διαδραματίζονται καθημερινά έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της Κω.

Η αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών και το καθεστώς ανοχής που επικρατεί στο φαινόμενο αυτό, έχουν δημιουργήσει μια ασφυκτική κατάσταση στα νησιά του Αιγαίου. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από την Κω, όπου οι εκατοντάδες λαθρομετανάστες που βρίσκονται στο νησί πολιόρκησαν το αστυνομικό τμήμα προκειμένου να πάρουν τα απαραίτητα έγγραφα και ν' αναχωρήσουν για την Αθήνα.

Ο αριθμός τους φαίνεται να ξεπερνά τους 150, με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν σε μεγάλο βαθμό τη λειτουργία του τμήματος και να δημιουργούνται συχνά εντάσεις μεταξύ λαθρομεταναστών και αστυνομικών, οι οποίοι καταβάλουν τιτάνιες προσπάθειες να τους ηρεμήσουν και να τους βάλουν σε μία σειρά. 


www.xryshaygh.com


Οι νέοι άξονες της Γεωπολιτικής: Λαθρομετανάστευση και Κατάκτηση δια του χρέους

Οι νέοι άξονες της Γεωπολιτικής: Λαθρομετανάστευση και Κατάκτηση δια του χρέους

Θα αναφερθούμε σήμερα στα σημεία των καιρών, τα οποία ταυτοχρόνως αποτελούν αίτιο και αιτιατό των νέων αξόνων της γεωπολιτικής σκέψεως. Η Ευρώπη βιώνει μία εντονότατη οικονομική κρίση, η οποία κρατάει εδώ και χρόνια, η οποία ας μην αυταπατόμαστε είναι μία πράξη οικονομικού πολέμου συγκεκριμένων ιδιωτικών συμφερόντων εναντίον της Ευρώπης των Εθνών, όπως την οραματιζόμαστε. Παραλλήλως οι ίδιες δυνάμεις επιθυμούν διακαώς την παγκοσμιοποίηση για ίδιον όφελός τους, έχουν προκαλέσει μία μετάλλαξη του κοινωνικού ιστού των κρατών της Ευρώπης, γεγονός που φαίνεται εντόνως και στην Πατρίδα μας.

Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό και συνεχώς μεταλλασσόμενο πεδίο, η Ελλάδα βιώνει τον πρώτο μήνα μία καινούργιας συγκυβέρνησης, η οποία εξελέγη με αρκετά αυξημένη πλειοψηφία, αποτελούμενη από δύο κόμματα που προέρχονται μεν από τα σπλάχνα του παλαιού δικομματισμού, αλλά από την άλλη θεωρητικά τουλάχιστον πρεσβεύουν μία αλλαγή πλεύσεως από τις καθιερωμένες πολιτικές. Ο Σύριζα και οι Ανέλ έχουν λάβει σαφή εντολή από τον Ελληνικό Λαό να καταγγείλουν το μνημόνιο και να διαγράψουν το παράνομο και επαχθές χρέος, που επιβάλλουν οι διεθνείς τοκογλύφοι και φέρνει τα μνημόνια και όλες τις συνέπειες που θα δούμε παρακάτω.

Το χρέος ως παράγων ελέγχου των Εθνών

Όπως ένας απλός άνθρωπος, έτσι και ένα κράτος καθίσταται έρμαιο των δανειστών του, όταν χάσει την δυνατότητα αποπληρωμής των χρεών του. Όπως ευστόχως το έθεσε ο Έλληνας Ιστορικός, Πλούταρχος, «Το δανείζεσθαι της εσχάτης αφροσύνης και μαλακίας εστίν», συνεχίζοντας σα να προέβλεπε τη σύγχρονη νεοελληνική τραγωδία, λέγοντας ότι«οι οφειλέτες είναι δούλοι όλων των δανειστών τους. Είναι δούλοι δούλων αναιδών και βάρβαρων και βάναυσων».

Η Ελλάδα είναι δέσμια ενός χρέος παρανόμου και επαχθούς. Ενός χρέος δημιουργημένου από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ – κυρίως – ώστε να διατηρηθούν στην εξουσία. Πράγματι, ξεκινώντας από το «Τσοβόλα δώστα όλα», τα κόμματα της κλεπτοκρατίας άρχισαν να αδειάζουν τα ταμεία του κράτους και ακολούθως να παίρνουν «αειφόρα δανεικά», με αποκλειστικό σκοπό την διατήρηση τους την εξουσία. Διέλυσαν την Ελληνική Οικονομία, άδειασαν τα ταμεία του κράτους και ακολούθως διόγκωσαν το δημόσιο χρέος, το οποίο έφτασε σε δυσθεώρητα ύψη. Παραλλήλως έπαιρναν μίζες, χτίζαν βίλες, δημιουργούσαν τα δίκτυα διαπλοκής και καλλιεργούσαν την αλαζονεία και το θράσος τους.

Εξαιτίας αυτού του χρέους, οι δανειστές εγείρουν αξιώσεις έναντι της χώρας μας. Αξιώνουν και έχουν έλεγχο της οικονομικής πολιτικής της χώρας μας, μέσω της τρόικα, η οποία με ένα email μπορεί και νομοθετεί κατά το δοκούν. Πέραν της προφανούς ανθρωπιστικής κρίσεως, που βιώνει η Πατρίδα μας, με τις χιλιάδες των αυτοκτονιών και τα εκατομμύρια των απελπισμένων, μιας και ο λόγος περί γεωπολιτικής οφείλουμε να εστιάσουμε στα απτόμενα αυτής σημεία, όπως η έλλειψη εσωτερικής ασφάλειας, η μείωση των εξοπλιστικών κονδυλίων, η αποδυνάμωση της διπλωματικής θέσης της χώρας μας και φυσικά ο αποπροσανατολισμός του Ελληνικού Λαού από την συνολική και ευρεία παρακμή που απλώνεται γύρω μας.

Στις παρακάτω σκέψεις μας θα χρησιμοποιήσουμε συχνά τον γεωπολιτικό ορισμό του κράτους, τον οποίο οφείλετε να έχετε κατά νου, για να μπορείτε άμεσα να συνδέετε τα τεκταινόμενα που εν συντομία θα παρατεθούν στην συνέχεια. Τα έθνη – κράτη ως γεωπολιτικές έννοιες ορίζονται, λοιπόν, από το τρίπτυχο Λαός – Χώρος – Κυριαρχία. Τα δύο πρώτα συστατικά στοιχεία είναι πυρηνικά και απουσίας τους δεν υπάρχει καν συζήτηση περί κράτους. Το τρίτο στοιχείο μπορεί να ελλείπει ενίοτε, όμως η απουσία του υποβιβάζει το κράτος σε ένα θλιβερό προτεκτοράτο που αδυνατεί να χαράξει αυτοδυνάμως την πολιτική του και ως εκ τούτου είναι γεωπολιτικώς ανύπαρκτο, όντας μία απλή επέκταση της επί αυτού κυριαρχούσας δύναμης.

Έλλειψη εσωτερικής ασφάλειας

Χρόνια τώρα στα αστικά κέντρα οι Έλληνες βιώνουν μία πρωτόγνωρη κατάσταση με τις γειτονιές τους, τις πλατείες τους και τους δρόμους τους να καταλαμβάνονται από λαθρομετανάστες. Με την εγκληματικότητα όχι μόνο να εκτοξεύεται στα ύψη, αλλά να γίνεται όλο και πιο σκληρή, με δολοφονίες, εμπόριο ναρκωτικών και εμπόριο λευκής σαρκός να γίνονται από έκτακτα γεγονός σε καθημερινότητα.

Ήδη η κατάσταση στο σημείο που συζητάμε ήταν εκρηκτική γεωπολιτικά, αφού υπήρξαν συγκεκριμένες καταγγελίες για λαθρομετανάστες – πράκτορες ξένων χωρών που πραγματοποιούσαν εμπρησμούς ή που συμμετείχαν στο γενικευμένο πλιάτσικο ή εμπρησμό των Αθηνών το 2008. Μάλιστα, τον Ιανουάριο του 2012 η αστυνομία ανακάλυψε παράνομο καζίνο, στο οποίο σύχναζαν αλλοδαποί, εντός του οποίου βρέθηκαν 4.000.000 τουρκικές λίρες, αντιστοιχούσες σε 1.542.904 ευρώ!

Αυτά σε συνδυασμό με τις αυξημένη εγκληματικότητα και τις συνεχείς δολοφονίες Ελλήνων από φονικές συμμορίες αποτελούμενες από λαθρομετανάστες κάθε φυλής, χρώματος, εθνικότητας και θρησκεύματος, θα αρκούσε για να φέρει στα λογικά του τον οποιονδήποτε πολιτικό θεωρεί ότι η λαθρομετανάστευση είναι ένα φαινόμενο ανεκτό από τους Έλληνες. Από ότι είδαμε όμως αυτό δεν αρκεί, αφού οι πράξεις της νέας συγκυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ, αποδεικνύουν ότι η σχεδιαζόμενη πολιτική κινείται στην κατεύθυνση της καταργήσεως των συνόρων και της προσέλκυσης όσο το δυνατόν περισσοτέρων λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας.

Όμως στον παγκόσμιο χάρτη έχει ανατείλει μία νέα φρίκη απείρως χειρότερη από όσα περιγράψαμε αμέσως πριν. Ο λόγος φυσικά για τους τζιχαντιστές, οι οποίοι σε όλη την Μέση Ανατολή, αλλά και την Αφρική προβαίνουν σε ωμότητες που προκαλούν την δικαιολογημένη οργή του μέσου Ευρωπαίου πολίτη. Όλοι έχουμε δει τους δημόσιους αποκεφαλισμούς, τις απαγωγές παιδιών, την μαζική καταστροφή – ακόμα και με μπουλντόζες – αρχαιολογικών μνημείων και φυσικά τις μάχες που διεξάγονται με τους στρατούς κρατών και εθνοτήτων, όπως η Συρία, το Ιράκ, οι Κούρδοι και ούτω κάθ’ εξής.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να σταθούμε σε μία συνέντευξη του εξαδέρφου του πρώην ηγέτη της Λιβύης, Καντάφι, ο οποίος ανέφερε ξεκάθαρα ότι οι τζιχαντιστές σχεδιάζουν τρομοκρατικές ενέργειες εντός Ευρωπαϊκού εδάφους και πρόκειται να κάνουν απόβαση στον Ευρωπαϊκό νότο ως λαθρομετανάστες. Συγκεκριμένα είπε: «Υπάρχουν πολλοί τρομοκράτες ανάμεσά τους, μεταξύ 10 και 50 ανά χίλια άτομα. Όλοι πηγαίνουν στην Ευρώπη. Μέσα σε έναν χρόνο, δύο χρόνια, θα έχετε ακόμη μία 11η Σεπτεμβρίου». Τα παραπάνω ήρθε να τα επικυρώσει και σχετικό ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε προσφάτως στην τηλεόραση, σύμφωνα με το οποίο τζιχαντιστές που συσχετίζονταν με το πολύνεκρο χτύπημα στο Παρίσι, βρίσκονταν στην Ελλάδα. 

Μείωση εξοπλιστικών κονδυλίων και διάλυση των δομών της Εθνικής Άμυνας
Την προαναφερθείσα εσωτερική ασφάλεια δεν μπορεί να την διασφαλίσει το κράτος μονάχα με μία χρηστή μεταναστευτική πολιτική, αλλά και με κονδύλια που αφορούν τα Σώματα Ασφαλείας. Στο σημερινό μνημονιακό κράτος, τα κονδύλια που αφορούν την Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα, που υποτίθεται ότι είναι οι οργανισμοί που καταπολεμούν την εγκληματικότητα και την αθρόα λαθρομετανάστευση είναι δραματικά μειωμένα ελέω της κρίσεως και της εφαρμοσμένης δημοσιονομικής πολιτικής. Τα περιπολικά οχήματα της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος δεν έχουν ούτε ανταλλακτικά, ούτε τη δυνατότητα για να κινηθούν, γεγονός που καθιστά την κατάσταση τουλάχιστον εκρηκτική.

Αναλόγως την ασφάλεια από τον εξωτερικό εχθρό και την διασφάλιση της Αξιοπρέπειας του Έθνους μας την αναλαμβάνουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Σε αυτό τον τομέα τα πράγματα είναι εξίσου τραγικά, αφού όχι μόνο έχει πλέον το ισοζύγιο δυνάμεων με την Τουρκία έχει χάσει τον ισοσκελισμό του, αλλά επιπλέον τα στελέχη των Ένοπλων Δυνάμεων έχουν φτωχοποιηθεί άνευ προηγουμένου, μη μπορώντας να διασφαλίσουν ακόμα και την αξιοπρεπή διαβίωση των ίδιων και των οικογενειών τους. Πέραν αυτού ακόμα και τα υπάρχοντα ελληνικά όπλα δεν έχουν ούτε αρκετά πυρομαχικά, ούτε επάρκεια ανταλλακτικών, πρόβλημα το οποίο γίνεται ακόμα πιο έντονο από την στιγμή που η πολιτική ηγεσία, κατ’ εντολή της τρόικα διέλυσε την ΕΛΒΟ, την ΠΥΡΚΑΛ και την ΕΑΣ, εταιρείες κρατικές, από τις οποίες απαρτιζόταν η αμυντική βιομηχανία της χώρας. Αυτό σε πλήρη αντιδιαστολή με τα γεωπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα της Ελλάδος, αφού οι εν λόγω κρατικές εταιρείες θα μπορούσαν όχι μόνο να εξασφαλίζουν την αυτάρκεια της Ελλάδος σε οπλικά συστήματα και πυρομαχικά, αλλά και να αποτελέσουν ένα ισχυρό εξαγωγικό προϊόν της χώρας μας.

Η σύγχρονη Γεωπολιτική και η Ελλάδα

Ενώ παλαιότερα η Γεωπολιτική αφορούσε την κατοχή των πλουτοπαραγωγικών πηγών, πλέον και με την δυναμική είσοδο της Γεωοικονομίας, έχουμε να κάνουμε με μία Γεωπολιτική των Ροώνεννοώντας ότι η πραγματική ισχύς των κρατών δεν λογίζεται από τις κτήσεις της, αλλά από την δυνατότητα να ελέγχει την ροή κεφαλαίων, πρώτων υλών, ενέργειας, εμπορευμάτων και ανθρώπων. Η Ελλάδα σε αυτό το σύγχρονο γεωπολιτικό πεδίο θα μπορούσε να παίζει πρωταγωνιστικό, όντας μία ισχυρή περιφερειακή δύναμη στην λεκάνη της Μεσογείου και την Μέση Ανατολή. Η γεωγραφική θέση της Πατρίδας μας, αλλά και το πλούσιο υπέδαφος της την κάνουν εξαιρετικά σημαντική για την εξωτερική πολιτική των υπερδυνάμεων, αλλά και γενικότερα.

Αν κάποιος σκεφτεί την θέση της Ελλάδος στον Παγκόσμιο χάρτη θα αντιληφθεί ότι πρόκειται για ένα σταυροδρόμι ανάμεσα σε Ηπείρους και θάλασσες. Πρόκειται για ένα σταυροδρόμι, μέσω του οποίου μοιραίως διακινείται το σύνολο των προϊόντων από Ασία και Αφρική προς Ευρώπη και τούμπαλιν. Οι ενεργειακοί πόροι της Μέσης Ανατολής και της Αραβίας, μοιραία περνάνε από Ελλάδα, προκειμένου να φτάσουν στην Ευρώπη. Το ίδιο συμβαίνει και με τους ρωσικούς υδρογονάνθρακες. Η εγγύτητα της χώρας μας με την εξαιρετικά ευαίσθητη και σημαντική γεωπολιτικά περιοχή της Μέσης Ανατολής καθιστά την Ελλάδα ένα εξαιρετικό στρατιωτικό σταθμό, που αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται από τις νατοϊκές δυνάμεις.

Τα παραπάνω αρκούν για να πείσουν ακόμα και τον πιο δύσπιστο για την σημαντικότητα της Ελλάδος για τον δυτικό συνασπισμό. Αρκούν και ακόμα δεν είπαμε κουβέντα για τα ενεργειακά κοιτάσματα της χώρας, για τα οποία είχε πει ο καθηγητής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Ζεληλίδης, ότι: «Αν αξιοποιηθούν οι περιοχές νότια της Κρήτης, τα ευρήματα στη Δυτική Ελλάδα, το Καστελόριζο και η λεκάνη του Ηροδότου, που εκτείνεται μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου, τότε καλύπτεται η ενεργειακή αυτονομία της Ευρώπης για 50 χρόνια».

Συνεπώς δεν απορούμε καθόλου σχετικά με το γιατί οι δυτικοί πάτρωνες θέλουν να διατηρήσουν την Ελλάδα υπό τον έλεγχό τους. Είτε μιλήσουμε για το ΝΑΤΟ, είτε μιλήσουμε για την Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι σαφές ότι η Ελλάδα αποτελεί μία κεφαλαιώδης κτήση, που επ’ ουδενί δεν δύναται να αφεθεί ελεύθερη να καθορίσει τις τύχες της. Αυτό δε φρόντισαν να το καταστήσουν σαφές πολλές φορές από την Εθνεγερσία και μετά. Είτε μιλήσουμε για τα δάνεια του Αγώνα, την Δίκη του Κολοκοτρώνη, την Μικρασιατική Καταστροφή, την τύχη της χώρας μας μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο, είτε έρθουμε στο σήμερα με τα μνημόνια και την εχθρική στάση των «συμμάχων» στα Εθνικά Ζητήματα, βλέπουμε ότι οι δυτικοί απαιτούν μία «Ελλάς μικρή πλην έντιμη», ένα προτεκτοράτο που θα δρα κατ’ εντολή τους.

Προσδιορισμός του δυνάστη – Συνέπειες στην Ευρωπαϊκή Πολιτική

Οι δυνάμεις που ασκούν τον προαναφερθέντα, δια του χρέους, οικονομικό πόλεμο για τον έλεγχο της Ελλάδος, είναι ακριβώς οι ίδιες δυνάμεις που προωθούν τον πολυπολιτισμό και την αθρόα λαθρομετανάστευση, ασχέτως αν αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια ασφάλειας. Πρόκειται για τις δυνάμεις της Παγκοσμιοποίησης που φιλοδοξούν να δημιουργήσουν ένα νέο υλιστικό και ατομικιστικό κόσμο. Είναι οι δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού και του αριστερισμού, δύο ιδεολογιών σιωνιστικά πλασμένων, των οποίων ο απώτερος σκοπός είναι η δημιουργία ενός απρόσωπου και άχρωμου κόσμου, στον οποίο οι Λαοί μην έχοντας κανένα συνεκτικό δεσμό θα είναι έρμαια μίας θρησκευτικού τύπου κάστας ή ελίτ που θα τους εξουσίαζει, όπως ο βοσκός εξουσιάζει τα πρόβατα.

Το γεγονός ότι το σχέδιο των συγκεκριμένων ομάδων βρίσκεται ακόμα εν κινήσει δημιουργεί, μοιραία, πολιτικές αναταράξεις σε ολόκληρη την Ευρώπη. Μιλώντας για ένα σχέδιο που λειτουργεί σε δύο άξονες, μπορούμε να χωρίσουμε τον πληθυσμό σε τέσσερις υποομάδες, βάσει της αντιλήψεως αυτού του σχεδίου και να βρούμε τον αντικατοπτρισμό αυτών των υποομάδων στην διαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού.

Η πρώτη ομάδα, φυσικά, είναι αυτοί που είτε δεν αντιλαμβάνονται το σχέδιο, είτε το επικροτούν. Είναι αυτοί που ενσυνείδητα ή ασυνείδητα συντάσσονται με τους σκοπούς των επικυρίαρχων και των τοπικών ανδρείκελών τους. Στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό είναι ουσιαστικά οι ψηφοφόροι του Πασόκ, της Νέας Δημοκρατίας και του «Ποταμιού», οι οποίοι άθελα ή ηθελημένα βοηθούν στην συνέχεια της κατοχής της Πατρίδας μας από την τρόικα και τις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης, είτε αυτές ονομάζονται Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, είτε μιλάμε για λόμπι των ΗΠΑ.

Η δεύτερη ομάδα είναι αυτοί που αντιλαμβάνονται ένα από τα δύο σκέλη του σχεδίου. Στην περίπτωση της αντιλήψεως του οικονομικού σχεδίου για υποδούλωση της Πατρίδας μας και φτωχοποίησης του Λαού μας, έχουμε να κάνουμε με μαρξιστές ή αριστερούς, των οποίων ακόμα και οι πιο φιλότιμες προσπάθειες είναι καταδικασμένες να αποτύχουν, γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να καταπολεμήσεις τους κατακτητές της Πατρίδος μας, άμα δεν το κάνεις σε όλα τα πεδίαΑκόμα και αν ο Σύριζα δεν είχε ήδη αποδεχτεί την συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής, η ιδεοληψία του πολυπολιτισμού που προωθούν οι συνιστώσες του μοιραία θα οδηγούσε και πάλι στον ίδιο δρόμο της λιτότητας, είτε επειδή οι ταραχές και οι τρομοκρατικές ενέργειες θα οδηγούσαν σε κατάρρευση την κυβέρνηση, είτε επειδή ο προϋπολογισμός του κράτους δεν δύναται να συντηρήσει έναν τόσο μεγάλο αριθμό λαθρομεταναστών.

Στην τρίτη ομάδα περιλαμβάνονται οι άνθρωποι που αντιλαμβάνονται ή ισχυρίζονται ότι αντιλαμβάνονται το πρόβλημα και την επικινδυνότητα του πολυπολιτισμού, αλλά δεν αντιλαμβάνονται ή κάνουν ότι δεν αντιλαμβάνονται τον οικονομικό πόλεμο που υφίσταται η Πατρίδα μας. Σε αυτή την υποκατηγορία εντάσσονται νεοφιλελεύθεροι συντηρητικοί τύπου Γεωργιάδη και Βορίδη, τους οποίους έχει ήδη κρίνει και κατακρίνει η Ελληνική Κοινωνία.

Η τέταρτη ομάδα είναι αυτοί που πραγματικώς έχουν αντιληφθεί το σχέδιο στην ολότητά του. Πρόκειται για κοινωνούς του Λαϊκού Εθνικισμού, που στην Ελλάδα έχουν πραγματικούς και μόνους εκπροσώπους τους Χρυσαυγίτες. Στα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά Κράτη έχουμε πολλά παραδείγματα Εθνικιστικών Κινημάτων, τα οποία συνεχώς ενδυναμώνονται, θέτοντας τους επικυρίαρχους σε έναν άνευ προηγουμένου συναγερμό, ο οποίος έχει προκαλέσει την ενεργοποίηση χιλιάδων οργανώσεων, με κρατική χρηματοδότηση. Ενδεικτικό παράδειγμα το μορφωτικό ίδρυμα του Σύριζα, το οποίο διοργανώνει συνεχείς εκδηλώσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής με χρήματα από το γερμανικό υπουργείο εξωτερικών.

Η δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής

Οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης και της λιτότητας εδώ και αρκετό καιρό προειδοποιούν για την άνοδο του Ευρωσκεπτικισμού, όπου ως «Ευρωσκεπτικισμό» ορίζουν τους μαρξιστές και τους Εθνικιστές, γενικώς όσους δεν επιθυμούν την διάλυση των κρατών σε έναν υπερεθνικό οργανισμό – ομοσπονδία, όπως η ΗΠΑ. Όμως στην ουσία από τις δύο τάσεις του Ευρωσκεπτικισμού, οι μαρξιστές διεξάγουν τον πολιτικό τους αγώνα εν ασφαλεία, διότι πολύ απλά δεν απειλούν την ουσία του συστήματος εξουσίας. Αντιθέτως, οι Εθνικιστές σε ολόκληρη την Ευρώπη τελούν υπό καθεστώς διώξεως.

Μέσα σε αυτό το ευρωπαϊκό πολιτικό πεδίο, η Χρυσή Αυγή κατάφερε να ταράξει τα νερά, καταφέρνοντας συνεχείς νίκες και ανεβάζοντας ραγδαία τα ποσοστά της, απολαμβάνοντας την αποδοχή σημαντικού τμήματος του Ελληνικού Λαού. Η Χρυσή Αυγή κατάφερε να γίνει Ευρωπαϊκό πρότυπο, δίνοντας θάρρος και έμπνευση στους Εθνικιστές ολόκληρης της Ευρώπης. Έτσι, όπως στην Ελλάδα έγινε το πρώτο πείραμα επιβολής νεοφιλελεύθερης πολιτικής εν μέσω ενός δημοκρατικού – έστω και θεωρητικά – πολιτεύματος, τώρα έπρεπε να γίνει και το πείραμα της κατάλυσης της δημοκρατίας, όντας εν μέσω «δημοκρατίας». Έπρεπε δηλαδή να ακυρωθεί η επιλογή του ελληνικού λαού, χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό.

Μία διαταγή από κέντρα του εξωτερικού και η αγαστή συνεργασία επίορκων δικαστικών, πολιτικής εξουσίας, δημοσιογράφων, ποινικών και τρομοκρατών, επεχείρησαν να θέσουν ένα τέρμα σε αυτό το παράδειγμα. Η Χρυσή Αυγή επιχειρήθηκε να χαρακτηριστεί ως εγκληματική οργάνωση και στα δελτία των 8 οργανώθηκαν παρελάσεις με χειροπέδες, προκειμένου να τρομοκρατηθεί ο Ελληνικός Λαός. Ήταν το γνωστό αμερικανικό δόγμα «ΣΟΚ και ΔΕΟΣ», όπου όλος ο Ελληνικός Λαός έβλεπε το καθεστώς, σε ζωντανή σύνδεση, να συλλαμβάνει τους ταγούς της ελπίδας του, τους Χρυσαυγίτες, με πρώτο τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο. Έναν μήνα μετά, την 1η Νοεμβρίου του 2013, παρακρατικοί δολοφόνοι, που παραμένουν ασύλληπτοι στέρησαν από εμάς τα αδέρφια μας, τον Γιώργο και τον Μάνο.

18 μήνες μετά από αυτή τη μέρα του δόγματος «ΣΟΚ και ΔΕΟΣ», ο Αρχηγός μας και ο Γιάννης Λαγός αποφυλακίστηκαν και είναι πλέον μαζί μας, έστω και υπό καθεστώς κατ’ οίκον περιορισμού. 18 μήνες μετά από σκληρή πολεμική, ύβρεις, συκοφαντίες, δολοφονίες, πολλές τρομοκρατικές ενέργειες και επιθέσεις, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να υπάρχει και να γιγαντώνεται. 18 μήνες μετά δεν κατάφεραν να μας λυγίσουν. 18 μήνες μετά και η Σημαία μας είναι ακόμα στις επάλξεις. 18 μήνες μετά και τώρα ξέρουν πως το πείραμά τους απέτυχε. Η Χρυσή Αυγή είναι ακόμα το ευρωπαϊκό πρότυπο και δείχνει τον δρόμο προς την Ελευθερία της Ελλάδος και την Ευρώπη των Εθνών που οραματιζόμαστε. 

Κώστας Αλεξανδράκης

www.xryshaygh.com

O Πρέσβης της Αγγλίας επιβεβαιώνει: Υφίσταται κίνδυνος Τζιχαντιστών στην Ελλάδα!Η Χρυσή Αυγή εγκαίρως προειδοποίησε για τον κίνδυνο δράσεως ομάδων τζιχαντιστών στην Ελλάδα, που πλήττεται από αλλεπάλληλα και συνεχώς διογκούμενα κύματα λαθρομετανάστευσης από τις χώρες προέλευσης τζιχαντιστών. Την φριχτή αυτή προοπτική επιβεβαίωσε προσφάτως με συνέντευξή του ο εξάδερφος του Καντάφι, ο οποίος είπε:«Υπάρχουν πολλοί τρομοκράτες ανάμεσά τους, μεταξύ 10 και 50 ανά χίλια άτομα. Όλοι πηγαίνουν στην Ευρώπη. Μέσα σε έναν χρόνο, δύο χρόνια, θα έχετε ακόμη μία 11η Σεπτεμβρίου».

Παρόλο τον προφανή κίνδυνο η Ελλάδα να βιώσει τμήμα της φρικώδους δράσης τέτοιων ομάδων, η πολιτική ηγεσία του τόπου συνεχίζει την γνώριμη πολιτική που γέννησε το πρόβλημα. Απλώς αντί να έχουμε νουδούλα που έκρυβε την πολιτική της πίσω από αντι – μεταναστευτικές φανφάρες και ψέματα, τώρα έχουμε πολιτική θράσους με την αρμόδια υπουργό να κουνάει το δάκτυλο στους Έλληνες λέγοντας ότι «αν ενοχλούν, θα τους πάρει στο υπουργείο».

Τώρα, παρά το βαρυσήμαντο της δηλώσεως, έχουμε επιβεβαίωση και από τον εν Ελλάδι Άγγλο πρέσβη, ο οποίος μιλώντας στην «Καθημερινή» είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας για τα εγκληματικά κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών: «οργανωμένα εγκληματικά κυκλώματα δεν διακινούν μόνο μετανάστες, αλλά και άτομα που μπορεί να εξελιχθούν σε τρομοκράτες.».
Εμείς, μη θέλοντας να γίνουμε προφήτες κακών, απλά επαναλαμβάνουμε την πάγια θέση μας για εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας στο θέμα της λαθρομετανάστευσης και απομάκρυνση από τις ιδεοληψίες της παγκοσμιοποιήσης και της πολυφυλετικής κοινωνίας, που μόνο σε καταστροφή μπορούν να οδηγήσουνwww.xryshaygh.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλένη Ζαρούλια: Πραγματική η απειλή των Τζιχαντιστών στην Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Γεώργιος Επιτήδειος: Να σταματήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση να εισάγει τρομοκράτες - ΒΙΝΤΕΟ

ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ: ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ!


Ένα μήνυμα… αλλιώτικο από τ’ άλλα ήρθε χθες το βράδυ –διόλου τυχαία λίγες ημέρες πριν από την Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση- στην ιστοσελίδα μας, με αποστολέα τους τζιχαντιστές του ISIS, με ύβρεις, κατάρες και απειλές. 

Ιδού το μήνυμα των «τρελλών του Αλλάχ»:

Α message by CyberJihad.
Your nationalist, Islamophobic website has come to our attention, and we decieded to attack it. We will soon start a DDOS attack against Ethnikismos.net, making it unavailable to anyone and knocking it offline. May you burn in hell forever, corrupted Greek Cristian nationalist.

DEATH TO CHRISTIANS!
DEATH TO GREECE!
DEATH TO THE WEST!
ISIS WILL PREVAIL!

Ιδού και η ακριβής μετάφρασή του:

Το εθνικιστικό, ισλαμοβοφικό σας σαιτ περιήλθε στην προσοχή μας και αποφασίσαμε να του επιτεθούμε. Θα ξεκινήσουμε σύντομα μια DDOS επίθεση στο etnikismos.net καθιστώντας το μη διαθέσιμο και ρίχνοντάς το εκτός δικτύου. Να καείτε στην κόλαση για πάντα, διεφθαρμένοι Έλληνες χριστιανοί εθνικιστές.
Θάνατος στους χριστιανούς!
Θάνατος στην Ελλάδα!
Θάνατος στην Δύση!
Το ISIS θα κυριαρχήσει!

Η απάντησή μας στις προκλήσεις και τις απειλές είναι μία, ελληνική και λακωνική: Δε σας φοβόμαστε, θα συνεχίσουμε, ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!

http://ethnikismos.net

Έτσι γέμισε η Κύπρος μετανάστες! Από τα κατεχόμενα μπαίνουν νύχτα στις ελεύθερες περιοχές


Υπόθεση παροχής βοήθειας σε λαθρομετανάστες, ώστε να διέλθουν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, διερευνά η Αστυνομία.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 11.30μ.μ. χθες, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, ανέκοψαν για έλεγχο, αυτοκίνητο που κινείτο σε δρόμο στη Λάρνακα. Οδηγός του οχήματος, όπως διαπιστώθηκε, ήταν 49χρονος κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος είχε ως συνοδηγό 41χρονο, επίσης κάτοικο Λεμεσού. Από περαιτέρω εξετάσεις, που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι ο 41χρονος, βρίσκεται στον κατάλογο στοπ λιστ, ως απαγορευμένος μετανάστης.
Στα πίσω καθίσματα του οχήματος, βρίσκονταν ένας 29χρονος και ένας 82χρονος, οι οποίοι σύμφωνα με τις σφραγίδες που υπήρχαν στα διαβατήριά τους, αφίχθηκαν χθες στην Κύπρο, μέσω παράνομου αεροδρομίου, στα κατεχόμενα.

Ο 49χρονος και ο 41χρονος, συνελήφθησαν για τα αυτόφωρα αδικήματα της παροχής βοήθειας σε αλλοδαπούς, να διέλθουν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ ο 26χρονος και ο 82χρονος, για παράνομη είσοδο στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Και οι τέσσερεις τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης διερευνά την υπόθεση. ΠΗΓΗ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

lathro5
Μία από τα ίδια, τα καθημερινά, είχαμε χθες Σάββατο στο Αιγαίο, παρά την σφοδρή κακοκαιρία. Δεν προλάβαιναν να… διασώζουν λαθρομετανάστες οι άνδρες του Λιμενικού, στις φουρτουνιασμένες θάλασσες! Έτσι:

Τριάντα ένα (31) λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της ν. Σάμου, εννέα (09) στην περιοχή »ΒΑΡΕΙΑΣ» Μυτιλήνης, εβδομήντα εννέα (79) στην ορεινή περιοχή »ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΣ» ν. Λέσβου, δεκαοκτώ (18) στη ν. Φαρμακονησίου, σαράντα οχτώ (48) στη θαλάσσια περιοχή »ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ» νότια της ν. Χίου και τριάντα επτά (37) στις βορειοανατολικές ακτές της ν. Φαρμακονησίου.

Σύνολο: 222 μέσα σε μια μόνο ημέρα!

Ωχ, αρχίζει να φτιάχνει ο καιρός από βδομάδα και ν’ ανεβαίνει η θερμοκρασία, λέει η ΕΜΥ…

(ΥΓ): Ζήτω οι… «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου!Ο Σόρος αναλαμβάνει την προστασία των λαθρομεταναστών της Αμυγδαλέζας!


Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Ως γνωστόν, ο σιωνιστής αρχικερδοσκόπος Τζορτζ Σόρος, μέσω του ιδρύματός του Open Society Foundation δραστηριοποιείται από τον Ιανουάριο του 2014 στην Ελλάδα με τα Κέντρα Αλληλεγγύης Solidarity Now (που συνεργάζονται με τέσσερις εγχώριες ΜΚΟ).
Ποιοί είναι οι αποδέκτες του ανθρωπιστικού έργου του ιδρύματος Σόρος; Όχι βέβαια οι Έλληνες, αλλά οι λαθρομετανάστες που αφήνονται ελεύθεροι από την Αμυγδαλέζα. Αναφέρει σχετικά ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος»:

«Ο ιδρυτής του, ο γνωστός Αμερικανός μεγαλοεπενδυτής-κερδοσκόπος Τζορτζ Σόρος, αναλαμβάνει τώρα και την προστασία των μεταναστών που αφήνονται ελεύθεροι από τα κέντρα κράτησης με το δίκτυο Solidarity Now… Στα φιλανθρωπικά κέντρα του Τζορτζ Σόρος βρίσκουν καταφύγιο καθημερινά χιλιάδες μετανάστες, οι οποίοι αναζητούν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης, νομική συμβουλευτική υποστήριξη, εκπαίδευση, βοήθεια στην εξεύρεση εργασίας αλλά και κοινωνική – ψυχολογική στήριξη.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους, καθώς από τον Ιανουάριο, οπότε άνοιξε το Κέντρο Αλληλεγγύης στην Αθήνα, το έχουν επισκεφθεί 11.000 άνθρωποι, εκ των οποίων το 75% είναι μετανάστες, οι οποίοι αυξάνονται διαρκώς λόγω των απελευθερώσεων από τα κέντρα κράτησης.

Μιλώντας στο «Θέμα» ο διευθύνων σύμβουλος του Κέντρου Αλληλεγγύης Επαμεινώνδας Φαρμάκης είπε τα εξής σχετικά με τους αλλοδαπούς που βγαίνουν από τα κέντρα κράτησης και φτάνουν στο κέντρο της Αθήνας: «Αυτοί έρχονται σε εμάς και ζητούν τη δική μας υποστήριξη. Όπως καταλαβαίνετε, ο αριθμός των ανθρώπων αυξάνεται διαρκώς. Οι συγκεκριμένοι μετανάστες ζητούν κυρίως νομική υποστήριξη ώστε να βγάλουν νόμιμα χαρτιά και να αιτηθούν άσυλο. Αυτό που πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι έρχονται και πολλές οικογένειες μεταναστών γιατί διαθέτουμε και Κέντρο για Παιδιά».
(ΥΓ): Ας είναι τα παραπάνω μια απάντηση σε όσους αναρωτιούνται πως επιβιώνουν οι λαθρομετανάστες στη μνημονιακή Ελλάδα υπό τέτοιες συνθήκες κρίσης και γιατί δεν αυτοκτονούν από απελπισία, όπως πράττουν χιλιάδες δυστυχείς Έλληνες! Εθνικισμός.net


Μας δουλεύει ο Πανούσης; Αφού άνοιξε τα κέντρα κράτησης, τώρα λέει “Η χώρα δεν αντέχει άλλους μετανάστες”!

Μας δουλεύει ο Πανούσης; Αφού άνοιξε τα κέντρα κράτησης, τώρα λέει “Η χώρα δεν αντέχει άλλους μετανάστες”!

Θα επιληφθεί ο εισαγγελέας Ρατσισμού για τις δηλώσεις του;

Οι παλινωδίες της κυβέρνησης Τσίπρα, η σύγχυση που την διακατέχει αλλά και η διγλωσσία της απεδείχθησαν για μια ακόμη φορά. Ο υπουργός Προ. Πο. Γιάννης Πανούσης επισκέφθηκε πρόσφατα τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών και αφού απεφάνθη πως η κατάσταση είναι απαράδεκτη, άνοιξε τις πύλες κι άρχισε η αποβίβαση εκατοντάδων λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας.

Σήμερα από την Τρίπολη όπου επισκέφθηκε την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου και την Περιφερειακή Διεύθυνση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου έκανε μια μεγαλειώδης κυβίστηση, αποδεικνύοντας ότι η παρούσα συγκυβέρνηση Σύριζα - ΑΝΕΛ δεν έχει καμία ταύτιση λόγων και έργων. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη βαδίζοντας στα χνάρια του Σαμαρά, λέγοντας δηλαδή κάτι μόνο για να το πει χωρίς ουδόλως να το εννοεί, δήλωσε αναφορικά με τις Λιμενικές Αρχές και την είσοδο λαθρομεταναστών: "να δούμε πώς θα χειριστούμε το θέμα, γιατί η χώρα δεν αντέχει άλλους μετανάστες"!

Μάλιστα, πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω και κάνοντας ολική κυβίστηση αναφορικά με τα Κέντρα Κράτησης Μεταναστών, ο Γιάννης Πανούσης εξέφρασε τον προβληματισμό του ότι είναι πολύ πιθανόν να ξαναγεμίσουν, αφού όπως σημείωσε, μόλις χθες μπήκαν στην Μυτιλήνη 800 νέοι μετανάστες κι αναμένεται αύξηση της εισροής μεταναστών το καλοκαίρι, επισημαίνοντας ότι τα θαλάσσια σύνορα της χώρας είναι δύσκολο να φυλαχτούν.

Γιατί άραγε όταν η Χρυσή Αυγή από μακρού χρόνου είχε επισημάνει με πλείστες θέσεις και πολιτικές εκδηλώσεις το μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης για την Πατρίδα μας λογίζεται ως ρατσιστική και όταν οι πολιτικοί της ψοφοδεξιάς και τους Σύριζα αναπαράγουν την ίδια και πιο ακραία ρητορική δεν κινείται φύλλο; Έχει η παρούσα συγκυβέρνηση το ελάχιστο ενδιαφέρον να ασχοληθεί με αυτήν την πραγματική απειλή για τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της χώρας ή θα δώσει λύσεις τύπου Τασίας Χριστοδουλοπούλου;

Τέλος, θα επιληφθεί ο εισαγγελέας Ρατσισμού για τις εμπρηστικές δηλώσεις του κ. Πανούση ή ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τον περιορισμό της πολιτικής δράσης της Χρυσής Αυγής; www.xryshaygh.com

ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ;

λαθρομετανάστευση
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Της κακομοίρας γίνεται τον τελευταίο καιρό στα νησιά μας, λόγω των εκατοντάδων λαθρομεταναστών που αποβιβάζονται επί καθημερινής πλέον βάσεως. Το μεγαλύτερο πρόβλημα δε, το έχει η Λέσβος, στην οποία αποβιβάζονται οι περισσότεροι λαθρομετανάστες (υπολογίζονται σε περίπου 150 την ημέρα…), διότι προφανώς, θεωρείται το «φιλικότερο» νησί γι’ αυτούς, λόγω των πολύ υψηλών ποσοστών που συγκεντρώνουν τα κόμματα της αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ).

Ποια είναι όμως η διαδικασία μόλις οι λαθρομετανάστες πατάνε το πόδι τους στην Ελλάδα και που καταλήγουν; Κατ’ αρχάς, μόλις εντοπιστούν συλλαμβάνονται για παράνομη είσοδο στη χώρα. Ακολουθεί η μεταφορά τους στα Κέντρα Ταυτοποίησης, όπου δηλώνουν τα στοιχεία και τη χώρα προέλευσής τους (δηλώνουν ότι θέλουν καθώς δεν έχουν πάνω τους κανενός είδους έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητα και την προέλευσή τους, π.χ. διαβατήριο, ταυτότητα κ.τ.λ.) και «καταγράφονται».  

Μετά από μία ή δύο μέρες το πολύ, εφόσον δεν ζητήσουν πολιτικό άσυλο, λαμβάνουν Υπηρεσιακό Σημείωμα από την αστυνομία, το οποίο τους δίνει τη δυνατότητα να παραμείνουν για τριάντα ημέρες στη χώρα και την εγκαταλείψουν… οικειοθελώς.
Εφόσον προέρχονται από χώρα που διέπεται από προσφυγικό καθεστώς, όπως η Συρία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν κ.α., πάλι σε μια-δυο μέρες, τους χορηγείται προθεσμία έξι μηνών, προκειμένου να εγκαταλείψουν τη χώρα… οικειοθελώς.

Και στη μία και στην άλλη περίπτωση, παίρνουν το πρώτο καράβι της γραμμής και αποβιβάζονται στον Πειραιά. Κι από κει, καταλήγουν -συνήθως- στο κέντρο των Αθηνών! Και βέβαια, ποτέ δεν αποχωρούν… οικειοθελώς από τη χώρα, μέσα στις προθεσμίες που τους έχουν δοθεί.

Παρεμπιπτόντως, το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και των αναπόφευκτων συνεπακόλουθών του (εγκληματικότητα), αναμένεται να εξελιχθεί σε υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα εντός του καλοκαιριού! http://ethnikismos.net

ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ

lathro_evros
Δε μας έφταναν οι εκατοντάδες απρόσκλητοι επισκέπτες-λαθρομετανάστες που έρχονται κάθε μέρα στα νησιά μας δια θαλάσσης, άρχισαν να έρχονται πλέον κι από τον Έβρο!
Στον οποίο Έβρο, ΔΕΝ υψώθηκε και πάλι ο φράχτης στο σημείο που κατέπεσε λόγω των μεγάλων όγκων νερού (ή που τον έριξαν οι συριζομούρηδες…) και κανένας δε μιλάει γι’ αυτό…

Έτσι, 68 λαθρομετανάστες (47 άνδρες, 7 γυναίκες και 14 παιδιά) που είχαν εγκλωβιστεί σε ανάχωμα του ποταμού Έβρου στην παρέβρια πλημμυρισμένη περιοχή του Θουρίου Ορεστιάδας (καθώς ο διακινητής τους είχε εγκαταλείψει με βάρκες πάνω στο ανάχωμα), απεγκλωβίστηκαν με χρήση λέμβων και ήρθαν στην Ελλάδα για να ζήσουν το… μύθο τους! http://ethnikismos.net

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΝΑΚΗΡΥΞΑΝ ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ… «ΗΡΩΑ»; ΦΘΗΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ;

andreas-lubitz-irwas-tou-islamikou-kratous.w_lΓράφει ο Θοδωρής Τσέλας


Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους της Germanwings, Αντρέας Λούμπιτς, έριξε εσκεμμένα το Airbus στις γαλλικές Άλπεις, με αποτέλεσμα να παρασύρει στο θάνατο 150 άτομα.

Ο 28χρονος Αντρέας Λούμπιτς, ξεκίνησε να εργάζεται για την αεροπορική εταιρεία Germanwings τον Σεπτέμβριο του 2013, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής του. Είχε συμπληρώσει 630 ώρες πτήσης και η καταγωγή του ήταν από το Μονταμπόρ στη Ρηνανία – Παλατινάτο της Γερμανίας.

Υπήρξε μέλος μίας ομάδας αεροπλοΐας από μικρή ηλικία και το όνειρό του από μικρή ηλικία ήταν να γίνει πιλότος. Πόσο συμπτωματικές, όμως, ήταν οι ανακοινώσεις του εισαγγελέα της Μασσαλίας πως ο συγκυβερνήτης ήταν αυτός που έριξε το μοιραίο Airbas στις γαλλικές Αλπεις με το γεγονός πως φανατικοί ισλαμιστές δημιούργησαν σελίδα στο facebook χαρακτηρίζοντας τον «ήρωα» του Ισλάμ;

Θυμίζουμε, πως μέσα σε ελάχιστο χρόνο ανέβηκε στα γαλλικά στο facebook η σελίδα «Soutien à Andreas Lubitz, héro de l’Etat Islamique» δηλαδή «Υποστηρίζουμε τον Andreas Lubitz, ήρωα του Ισλαμικού Κράτους». Ο ίδιος εισαγγελέας πάντως έχει απορρίψει το ενδεχόμενο της τρομοκρατικής ενέργειας για ευνόητους λόγους…

Υ.Γ. Μήπως το σενάριο περί τρομοκρατικής ενέργειας δεν βολεύει τις Ευρωπαϊκές χώρες που ήδη έχουν πολλούς μουσουλμάνους στις χώρες τους; Γερμανία – Γαλλία – Ισπανία έτσι κι αλλιώς, τρέμουν μην τυχόν και εισπράξουν το αντίτιμο από τον λαό για την αθρόα υποδοχή μεταναστών που μπαίνουν στην χώρα λόγω της ανοχής που δείχνουν στην Τουρκία, αλλά πληρώνουν και την αποικιοκρατική λογική του περασμένου αιώνα, αφού με την λήξη της κυριαρχίας τους στις αποικίες έδιναν στους κατοίκους υπηκοότητα άρα και δικαίωμα να μεταναστεύσουν στις χώρες αυτές στην περίοδο της παγκόσμιας κρίσης.

Το σενάριο περί αυτοκτονίας λοιπόν τους βολεύει, άσχετα αν πέσουν μερικά κεφάλια που δεν πρόλαβαν το κακό.
Επιπροσθέτως, η αυτοκτονία γλυτώνει και περαιτέρω αποζημιώσεις από την ασφαλιστική εταιρία…

http://ethnikismos.net

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο «βιασμός» του Ελληνικού Λαού και η επερχόμενη τιμωρία των θυτών

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ως εργαλείο εξόντωσης της εθνικής συνείδησης


''Βίβλος και Σύνορα'' του John Vinson

Αναδημοσίευση “Μακελειό”: Βιασμός Ελληνίδας μετά το “αντιρατσιστικό” στο κέντρο της Αθήνας!


ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ !!!

ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ !!!

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΕΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΙΑΣΕ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΜΟΙΩΝΟΝΤΑΙ!!! - BINTEO NTOKOYMENTO

ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΑΡANOMH ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: 87 πνευματικές προσωπικότητες υπογράφουν...

Ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται δραματικά σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ 5408921634171266217

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item