Widgets

Η Λαϊκή επιδοκιμασία στους άνδρες των ΟΥΚ είναι η καλύτερη απάντηση στους εθνομηδενιστέςΤα αμέτρητα επικριτικά σχόλια στο διαδίκτυο εναντίον του ΠΑΣΟΚ, του Παπαδημούλη και της Κατριβάνου, για τον «αποτροπιασμό» τους ως προς τα συνθήματα των Ανδρών των ΟΥΚ, ήταν η καλύτερη απάντηση στις ιδεοληψίες των διαφόρων εθνομηδενιστών ανεξαρτήτου κομματικής ένταξης. Δεν χρειάζεται να αναπαράγουμε τα διάφορα «κοσμητικά» επίθετα, με τα οποία «έλουσαν» τους υβριστές των ΟΥΚ οι επισκέπτες των διαδικτυακών ιστοσελίδων.

Καταλαβαίνουμε ότι «γιωτάδες» όπως ο Βενιζέλος, καθώς και «ροζ» μπολσεβίκοι, όπως ο Παπαδημούλης και η Κατριβάνου, δεν μπορούν να νιώσουν, έστω και στοιχειωδώς, την έννοια και την σημασία του Ελληνικού Στρατού. Χαμένοι ανάμεσα στα στενά συντηρητικά συμφέροντά τους, καθώς και στις αντεθνικές απόψεις των ανάλογων ιδεών που ακολουθούν, αδυνατούν να νιώσουν την αλληλοσύνδεση Λαού και Στρατού.

Η πιο ηχηρή, ωστόσο, «απάντηση» δόθηκε ανήμερα της 25ης Μαρτίου, όπου η δημόσια τηλεόραση κατέγραψε ποσοστά τηλεθέασης – ρεκόρ από τις 11 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι. Συγκεκριμένα, έφτασε το 46,9% σε γενικό σύνολο, σε ορισμένες περιπτώσεις άγγιξε το 52,8% ενώ στα νεανικά κοινά το κοντέρ έδειξε 35,7%.

Την ίδια ώρα που οι πάσης φύσεως εθνομηδενιστές ενοχλούνται από τα συνθήματα των Ανδρών του Ελληνικού Στρατού, ο Λαός μας στηρίζει το Στράτευμα, είτε με την φυσική του παρουσία στους χώρους των παρελάσεων είτε με την τεράστια τηλεθέαση κατά την διάρκεια της προβολής τους.

Γιώργος Μάστορας

www.xryshaygh.com


"Η Δημοκρατία δεν κινδυνεύει από αυτούς που την διαφυλάττουν"! Απάντηση στρατιωτικών για τη ΜΥΚ

Image

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών ανέλαβε να σπάσει την “εκκωφαντική σιωπή” των ανωτάτων κλιμακίων της ιεραρχίας των ΕΔ για την φαρσοκωμωδία -όπως εξελίσσεται- με τους βατραχανθρώπους της ΜΥΚ και το σύνθημα που φώναξαν στην παρέλαση.

Ο καταιγισμός πυρών που δέχτηκαν οι ΕΔ από κόμματα και εκπροσώπους τους δεν μπορούσε να μείνει αναπάντητος. Κι επειδή δεν υπάρχει κανένα σημάδι ότι η στρατιωτική ηγεσία έχει πρόθεση να διαφυλάξει την αξιοπρέπεια του προσωπικού η ΠΟΕΣ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

Μία μόλις ημέρα μετά τη στρατιωτική παρέλαση, που φέτος έγινε χωρίς κιγκλιδώματα και τεχνητά φράγματα, προκειμένου ο λαός να έρθει σε επαφή με τις Ένοπλες Δυνάμεις του και τα στρατευμένα παιδιά του, να τα καμαρώσει και να νοιώσει υπερήφανος, ανακαλώντας στη μνήμη του την ιστορία του, καταλογίζεται σε άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων (και δη της Διοίκησης Υποβρύχιων Καταστροφών) φερόμενη ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια αυτής της παρέλασης, επειδή τραγούδησαν ένα τετράστιχο.

Πολλοί καλοθελητές βρέθηκαν σε ρόλο Φαρισαίου, κράζοντας: «Άρον άρον σταύρωσον αυτούς».

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών καταδικάζει αυτές τις συμπεριφορές που στόχο έχουν να πλήξουν το γόητρο των Ενόπλων Δυνάμεων και ειδικά των Ειδικών Δυνάμεων, όταν μάλιστα ανακοινώθηκε διερεύνηση. Καλεί όλους αυτούς που βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα για το χαρακτήρα και τα φρονήματα του ουλαμού της ΔΥΚ που παρέλασε, για μικροπολιτικά οφέλη και λίγη δημοσιότητα, θέλοντας να ρίξουν στην αρένα της πολιτικής αντιπαράθεσης τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, να τα αφήσουν στο καθήκον τους, που δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο από την υπεράσπιση της ακεραιότητας και της αξιοπρέπειας της Χώρας μας, που τόσο πολύ βάλλεται τελευταία. Ας αναλογιστούν δε και ας φέρουν στη μνήμη τους ότι οι άνθρωποι αυτοί προσέφεραν και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον πολίτη και στην Πολιτεία με βαρύτατο φόρο αίματος, εξουδετερώνοντας βόμβες και εκρηκτικούς μηχανισμούς στη θάλασσα, κάνοντας διασώσεις και τους διασώστες σε ναυάγια (όπως στο πλοίο Normal Atlantic στην Αδριατική), στα χιόνια, σε κάθε περιστατικό όπου οι άλλοι δεν μπορούν, καθώς και σε πολεμικές επιχειρήσεις εν καιρώ ειρήνης όπως ο απεγκλωβισμός αμάχων κάτω από καταιγισμό πυρών στο Σοχούμι (επιχείρηση του 1993 «Χρυσόμαλλο Δέρας», της μεγαλύτερης ειδικής επιχείρησης του Ελληνικού κράτους σε καιρό ειρήνης), στην Αλβανία, το Λίβανο και τη Λιβύη πιο πρόσφατα.

Αυτούς αποθεώναμε ως ήρωες και λεβέντες και σήμερα τους απευθύνουμε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς.


Γνωρίζουμε σε όλους ότι η ΜΥΚ έχει συσταθεί πολλά χρόνια τώρα και τα στελέχη που έχουν υποστεί τη σκληρή εκπαίδευσή της έχουν αποδείξει διαχρονικά ότι δεν ασχολούνται με την πολιτική, θα πρέπει δε να καταλάβουν όλοι σήμερα ότι η Δημοκρατία μας και η ακεραιότητα μας δεν κινδυνεύει από αυτούς που έχουν το ιερό καθήκον να τις διαφυλάσσουν.


www.onalert.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ερώτηση της Χρυσής Αυγής για την φημολογούμενη μετάθεση του επικεφαλής των ΟΥΚ

Συγκινητική επιστολή στην Χρυσή Αυγή από τον πατέρα ενός Βατραχανθρώπου και η απάντησή μας

Συγκινητική επιστολή στην Χρυσή Αυγή από τον πατέρα ενός Βατραχανθρώπου και η απάντησή μας

Την παρακάτω επιστολή λάβαμε από τον πατέρα ενός άνδρα των Ο.Υ.Κ., αμέσως μετά τις άθλιες επιθέσεις από το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο. Το περιεχόμενό της είναι συγκινητικό και οφείλουμε να το αναδημοσιεύουμε, μαζί με την απάντησή μας.

Προς τον κ. Ηλία Κασιδιάρη

Είμαι πατέρας ενός από τα παιδιά των ΟΥΚ που βάλλονται σήμερα με το χειρότερο τρόπο από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Το παρουσιάζουν, όπως και τα υπόλοιπα, σαν τέρας στα κανάλια. Δεν είναι έτσι. Είναι παιδιά που αγαπούν την πατρίδα τους, που θέλουν να προσφέρουν σ΄ αυτήν γι΄ αυτό μπήκαν στα ΟΥΚ. Κινδυνεύουν κατά την εκπαίδευσή τους, αλλά συγχρόνως βλέπουν και την αχαριστία της πολιτείας απέναντί τους. Χρόνια ολόκληρα βάλλονται από παντού. 'Εχω την εντύπωση ότι οι πολιτικάντηδες τους φοβούνται. Ο γιος μου είναι εθνικά υπερήφανος 'Ελληνας με μεγάλη αγάπη προς την πατρίδα και τα εθνικά ιδεώδη. 'Ετσι μεγάλωσε. 'Ετσι τον μεγαλώσαμε κι εμείς. Να αγαπά την πατρίδα του, να αγωνίζεται γι΄ αυτήν και να γνωρίζει την ένδοξη ιστορία της. 'Ηταν επιλογή του τα ΟΥΚ. Από μικρό παιδάκι. 'Ηθελε να προσφέρει  στην πατρίδα. Μέσα από την πιο σκληρή εκπαίδευση. Και τα συνθήματα μέρος της εκπαίδευσής τους είναι για να μπορούν ν΄ αντέχουν τις σκληρές δοκιμασίες και να έχουν σύμπνοια μεταξύ τους.

Διάβασα το κείμενό σου Ηλία και θέλησα να σ΄ ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου που υπερασπίζεσαι αυτά τα παιδιά και τον γιο μου. Σίγουρα η κατάσταση που βρίσκεσαι εσύ τώρα, στη φυλακή, είναι πολύ χειρότερη από την θέση του γιου μου παρά τον πόλεμο που τους κάνει η συγκυβέρνηση. Γι΄ αυτό και σ΄ ευχαριστώ διπλά. Είναι πολύ δύσκολο, χρειάζεται μεγαλείο ψυχής να μπορείς μέσα από τη φυλακή που σε έκλεισαν παράνομα γιατί κι εσένα σε φοβούνται, να καταφέρνεις να βρίσκεις τα κατάλληλα λόγια υπεράσπισης των παιδιών αυτών. Εσύ που υπηρέτησες στις ειδικές δυνάμεις, μπορείς να καταλάβεις τη θέση τους. Σε παρακολουθώ χρόνια τώρα, παρακολουθώ ομιλίες σου, συνεντεύξεις που δίνεις, βλέπω με τι υπερηφάνεια και λεβεντιά αντιμετωπίζεις τις διώξεις σου. 'Ολες άδικες είναι, το ξέρω, το έχω καταλάβει. Άλλο τι λένε τα κανάλια. 'Όπως κατηγορούν κι αυτά τα παιδιά των ΟΥΚ.

Δεν είμαι και τόσο καλός στα λόγια όπως είσαι εσύ. Εκείνο που ήθελα να σου πω είναι ότι ο αγώνας που κάνεις έχει μεγάλη ανταπόκριση στις καρδιές εκείνων που αισθάνονται 'Ελληνες. Σου εύχομαι να αποφυλακιστείς γρήγορα και να δικαιωθείς όπως σου αξίζει. Και να φθάσεις σε ακόμα μεγαλύτερα αξιώματα. Αν ήμουν πατέρας σου θα ήμουν πολύ υπερήφανος για σένα. Θα ήθελα να ήσουν γιός μου. Αλλά και σαν 'Ελληνας που αγαπά την πατρίδα του είμαι διπλά υπερήφανος που υπάρχουν παλικάρια 'Ελληνες όπως εσύ να μας θυμίζουν την ιστορία, τις αξίες και τα ιδανικά μας της πατρίδας μας που κάποιοι πολιτικάντηδες θέλουν να τα λησμονήσουμε. Σ΄ ευχαριστώ πολύ αγόρι μου. Να έχει πάντα το Θεό μαζί σου.

(Τα στοιχεία του αποστολέα είναι στη διάθεσή μας, αλλά δεν δημοσιεύονται για ευνόητους λόγους)

Η απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη

Αγαπητέ κύριε,

Ζητώ συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά ο παράνομος εγκλεισμός μου έχει στερήσει κάθε δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας. Η υπεράσπιση των Ελλήνων που αδικούνται από ένα αντεθνικό Σύστημα είναι καθήκον μας. Όσα εμπόδια και αν υψώνονται μπροστά μας, εμείς θα συνεχίσουμε να τηρούμε τον όρκο μας και να πράττουμε το καθήκον μας. Ευχαριστούμε θερμά για το περιεχόμενο της επιστολής σας. Θα μου επιτρέψετε μόνο μία μικρή διαφωνία: η τωρινή μας θέση δεν είναι χειρότερη από αυτή του γιου σας (ιδίως κατά τους έξι μήνες της Σχολής Υποβρυχίων Καταστροφών). Βλέπουμε τη φυλακή σαν μία ακόμα δοκιμασία αντοχής, σαν την δική μας «Διαβολοβδομάδα», σαν το «Σχολείο Αιχμαλώτων» που περνούν οι Καταδρομείς στην Ρεντίνα. Εδώ μάλιστα δεν σε πνίγουν στο νερό μέχρι ασφυξίας, ούτε σε παρατάνε στο βουνό χωρίς τροφή, άρα η κατάσταση «παλεύεται» πιο εύκολα. Αυτό που ενδεχομένως «δεν παλεύεται» είναι η απώλεια της ελευθερίας του ανθρώπου. Όταν όμως υπηρετείς έναν ανώτερο σκοπό, ένα ανώτερο ιδανικό, όπως η Πατρίδα, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για κάθε θυσία. «Όποιος δεν κάνει θυσίες για τις Ιδέες του ή αυτός δεν αξίζει ή οι Ιδέες του».
Τα θερμά σας λόγια μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τον Αγώνα μας.

Με τιμή,

Ηλίας Κασιδιάρης
Φυλακές Κορυδαλλού
28/3/2015


www.xryshaygh.com


Συνθήματα και ενθυμήματα των Ειδικών Δυνάμεων - Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη«Και τ’ όνειρο μας είναι
στην Πόλη εμείς να μπούμε
Σημαία να υψώσουμε
τον Ύμνο εμείς να πούμε»


Το σύνθημα αυτό το άκουσα για πρώτη φορά χθες από την τηλεόραση. Είναι προφανώς νέας κοπής, δεν ανήκει στο «παραδοσιακό ρεπερτόριο» των Ειδικών Δυνάμεων. Θυμήθηκα ένα παρόμοιο τραγούδι που λέγαμε όταν υπηρετούσαμε την θητεία μας και πήγαινε κάπως έτσι:

«Στον τρούλο της Αγια-Σοφιάς
θ' ανέβω για να βγάλω
την τούρκικη ημισέληνο
και τον Σταυρό να βάλω.
Και τότε μόνο ο Θεός
την Πόλη θα φωτίσει
κι ο Ύμνος ο Ελληνικός
παντού θα αντηχήσει»


Το νέο σύνθημα των ΟΥΚάδων μου άρεσε περισσότερο. Είναι πιο άμεσο και πιο λυρικό. Κλείνει την Μεγάλη Ιδέα μέσα σε τέσσερις λέξεις. Όνειρο, Πόλη, Σημαία και Ύμνος. Είναι όμως επηρεασμένο και από το πνεύμα της εποχής, που καταδικάζει τις ακρότητες (ακόμα και τις λεκτικές )και δεν θέλει «αίμα και μίσος» στα στρατιωτικά άσματα.
Ακούγοντας τα σχετικά ρεπορτάζ περίμενα κάτι πολύ πιο βάναυσο. Η τρεμάμενη φωνή της Τρέμη με είχε προϊδεάσει για σφαγές, κομμένα μέλη, νεκρούς τούρκους και πάει λέγοντας. Αυτό είναι το κλασικό περιεχόμενο των συνθημάτων στις Ειδικές Δυνάμεις. Πριν από μερικά χρόνια έγινε σάλος για ένα βίντεο που ανέβηκε στο Youtube με στιγμιότυπο από μία 50άρα πορεία, όπου κάποιοι «περίεργοι τύποι»(κάτω από 20 χρονών οι περισσότεροι) τραγουδούσαν τους παρακάτω στίχους:

«Τους βλέπετε αυτούς;
τους λένε αλβανούς
τα ρούχα μας θα φτιάξουμε
με δέρματα απ’ αυτούς»


Το ίδιο σύνθημα έχει πολλές παραλλαγές με τους αλβανούς να δίνουν την θέση τους σε σκοπιανούς, οθωμανούς κ.ο.κ. από τους οποίους φτιάχνονται μπότες, αρβύλες και λοιπά είδη πρώτης ανάγκης. Λίγο αργότερα, κάποιοι άλλοι «εγκληματίες» (βατραχάνθρωποι της ΜΥΑ) συνελήφθησαν από τον τηλεοπτικό φακό να απαγγέλουν τους εξής «ρατσιστικούς, ιμπεριαλιστικούς και γεμάτους εχθροπάθεια στίχους»:

«Έλληνας γεννιέσαι
δε γίνεσαι ποτέ
το αίμα σου θα χύσουμε
γουρούνι αλβανέ»


Η υπόθεση αυτή έλαβε τερατώδεις διαστάσεις, έγιναν δίκες επί δικών, ξηλώθηκαν κάποιοι Αξιωματικοί και νομίζω πώς η ταλαιπωρία για τους «εγκληματίες» του μοιραίου τμήματος συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Η υπερπροβολή των σχετικών εικόνων, όμως, έκανε το σύνθημα πασίγνωστο στο ευρύ κοινό. Σήμερα το λένε ακόμα και πιτσιρικάδες στα σχολεία, όταν γίνονται φασαρίες μεταξύ Ελλήνων και αλβανών μαθητών.

Τον περασμένο Αύγουστο, έσκασε στο διαδίκτυο άλλο ένα «σοκαριστικό βίντεο» με κάποιο ΤΠΕΝ (Τμήμα Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων) της 35ΜΚ σε ένα... «πρωτοφανές ξέσπασμα μισαλλοδοξίας και φανατισμού». Σύσσωμος ο προοδευτικός κόσμος απάντησε με μανία στην φασιστική πρόκληση. Ο Παπαδημούλης εξαπέλυσε σφοδρά πυρά μέσω twitter και το δίκτυο Σπάρτακος καταδίκασε τις Ειδικές Δυνάμεις ως «όργανο της αστικής τάξης». Δυστυχώς, στη φυλακή, ήταν αδύνατο να παρακολουθήσω το επίμαχο βίντεο. Είδα όμως μία ενδεικτική εικόνα από σχετικό δημοσιεύμα που αρκούσε για να θυμηθώ τα παλιά και να πλάσω στο μυαλό μου ολόκληρο το δρώμενο:


Το στιγμιότυπο εξελίσσεται στο Σταυροβούνι, στο προαύλιο ενός Λόχου και οι «νέοι» στη συνήθη άθλια κατάσταση παραπαίουν ιδρωμένοι. Με στεντώρεια φωνή προσπαθούν (ανεπιτυχώς) να πείσουν τους εαυτούς τους πως διαθέτουν ατσάλινη θέληση. Οι «παλιοί» με τα πράσινα μπερέ είναι εντελώς χύμα, ο ένας φοράει μόνο φανελάκι (χωρίς χιτώνιο) και ο άλλος είναι 800 κιλά. Οι στίχοι στάζουν τόσο αίμα που βάφουν το χώμα κόκκινο και οι αρβύλες βουλιάζουν μέσα στη λάσπη.  Παρ’ όλο που το δημοσίευμα αποφεύγει την πλήρη αναπαραγωγή τους, εγώ τους θυμήθηκα αμέσως:

«Ηθικόν;
Αίμα! (τρις)
...
Και τι αίμα;
του-ρκι-κό!
Και τι αίμα;
αλβα-νι-κό!
Και τι αίμα;
σκο-πια-νών!
...
Αίμα να ‘ναι κι ό,τι να ‘ναι
M-16 να βαράνε
χήρες κι ορφανά να κλαίνε
και τα σπίτια τους να καίμε»


Το τέλος του τραγουδιού μπορεί να ακούγεται λίγο splutter, αλλά η ιδέα είναι κλεμμένη από το αθάνατο ριζίτικο «Πότε θα κάμει ξαστεριά» που λέει μεταξύ άλλων:

«να κάμω μάνες δίχως γιους
γυναίκες δίχως άντρες
να κάμω και μωρά
να κλαιν δίχως μανάδες»


Ο Κρητικός-πρωταγωνιστής του ριζίτικου, που αδημονεί να πάρει το ντουφέκι του και να κάνει καταδρομική στον Ομαλό, είναι ο πρόγονος των Καταδρομέων της Α’ ΜΚ που το 1974 εκστράτευσαν από το Μάλεμε των Χανίων στην νήσο Κύπρο και τσάκισαν τον Αττίλα, με το ίδιο ακριβώς πολεμικό άσμα στα χείλη. Είναι αξιοσημείωτο και χρίζει περαιτέρω ψυχιατρικής διερεύνησης το γεγονός ότι οι αριστεροί έχουν μετατρέψει αυτό το... «μνημείο μισαλλοδοξίας, γενοκτονίας και εγκλημάτων πολέμου» σε επίσημο ύμνο όλων ανεξαιρέτως των κομματικών τους εκδηλώσεων (και την ίδια ώρα τους ενοχλούν τα συνθήματα των Καταδρομέων). Προφανώς δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τον νευρικό κλονισμό που υπέστησαν την περίοδο ‘46-‘49 από τους νεοσυσταθέντες Λ.Ο.Κ., που με τις ανορθόδοξες επιχειρήσεις τους αφάνισαν τις κομμουνιστικές συμμορίες σε Πελοπόνησσο, Γράμμο και Βίτσι. Ας επιστρέψουμε όμως στην ουσία του κειμένου μας.

Τα πολεμικά τραγούδια και τα συνθήματατων Ειδικών Δυνάμεων έχουν ένα και μοναδικό σκοπό να επιτελέσουν, γι’ αυτό συνδυάζονται μόνο με ειδικές περιστάσεις, όπως:

- να  βαδίζεις 50 χιλιόμετρα όλο ανηφόρα στα κατσάβραχα με πλήρη φόρτο μάχης
- να αποβιβάζεσαι στις ξέρες του Ανατολικού Αιγαίου βάλλοντας με πραγματικά πυρά
- να κατεβαίνεις με fast-rope από ελικόπτερο που αιωρείται μέσα στη νύχτα 
- να κάνεις άλμα στατικού ιμάντα από C-130 και να πέφτεις στη θάλασσα 
Μιλάμε για καταστάσεις περίεργες, που για τον πολύ κόσμο δεν έχουν λογική. Άντε να εξηγήσεις στην Τρέμη, την Κατριβάνου και σε όλες τις κυράτσες της πολιτικής και της δημοσιογραφίας, τι ακριβώς είναι οι Βατραχάνθρωποι,  οι Καταδρομείς, οι Αλεξιπτωτιστές και οι Πεζοναύτες. Τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους τα παιδιά με τα ξυρισμένα κεφάλια και τα βλοσυρά βλέμματα που παρελαύνουν με τις μπουκάλες στην πλάτη στην οδό Πανεπιστημίου. Σίγουρα πρόκειται για ειδικές περιπτώσεις με τις οποίες προφανώς κάτι δεν πάει καλά. Αν ήταν στα καλά τους δεν θα έτρεχαν άγρια χαράματα πάνω στα βουνά, στα σύνορα και τις βραχονησίδες. Θα προτιμούσαν να γραφτούν στην ΔΑΠ, την ΠΑΣΠ και την Νεολαία του Σύριζα. Θα είχαν χωθεί σε καμιά κομματική νεολαία και θα την περνούσαν ζάχαρη. Θα έκαναν ό,τι ακριβώς και οι αρχηγοί τους: ο Σαμαράς που πήγε τριμηνίτης στο Ναυτικό και απολύθηκε με φωτογραφικό νόμο της δεξιάς. Ο Βενιζέλος που βγήκε Ι-3 λόγω παχυσαρκίας (αυτός τουλάχιστον δε χρειάστηκε βίσμα, λούφαρε με την αξία του). Ο Καμμένος που ανακάλυψε Μονάδα της Αεροπορίας δίπλα στο σπίτι του στο Καβούρι Αττικής και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία. Και ο Τσίπρας που πήρε αναβολή για να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές (!) και ξαναγύρισε όταν μειώθηκε η θητεία για να πάρει το απολυτήριο.

Κλείνοντας το σημερινό άρθρο, δεν μπορώ να μη θυμηθώ την παρέλαση της 25ης Μαρτίου του 2013, την οποία παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο αδελφός μου ήταν Διμοιρίτης του τμήματος της 2ας Μοίρας Αλεξιπτωτιστών.


Ήταν μία όμορφη μέρα και πριν την παρέλαση περπάτησα στο Ζάππειο, παρατηρώντας τις ετοιμασίες των αγημάτων από διάφορες Μονάδες και Στρατιωτικές Σχολές. Σήμερα, δύο χρόνια μετά, εγώ βρίσκομαι στη φυλακή, ενώ ο αδελφός μου έχει μεταταχθεί παράνομα στο Πεζικό. Εντελώς συμπτωματικά, η σκανδαλώδης μετάταξή του ελαβε χώρα αμέσως  μόλις έσκασε το σκάνδαλο “Μπαλτάκος-Gate”, αποδεικνύοντας - δυστυχώς - πως η διεφθαρμένη πολιτική εξουσία λυμαίνεται ακόμα τις Ένοπλες Δυνάμεις. Παρά τις δυσχέρειες που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό, κρατάμε το κεφάλι ψηλά, πάντα «ΜΕ ΗΘΙΚΟ ΑΤΣΑΛΙ» όπως λέει και το τραγούδι. Από ένα άλλο τραγούδι των Ειδικών Δυνάμεων – το πιο αγαπημένο μου – μνημονεύω τους παρακάτω στίχους, που με συντροφεύουν πάντα στις δύσκολες στιγμές της ζωής μου:

«Αγάπησα
έναν Μπερέ
που μου’ μαθε
να φέρομαι:
Αντρίκια!»
και συνεχίζει:
«Αγάπησα
έναν Αετό
που μου ‘ μαθε
πώς να πετώ:
Εκεί ψηλά!»


Η στρατιωτική θητεία, η υπηρεσία προς την Πατρίδα διαρκεί μία ολόκληρη ζωή. Όλη η ζωή μας, μία ασταμάτητη δοκιμασία αντοχής. Μία νυχτερινή πορεία υπό καταρρακτώδη βροχή. Μία απόβαση σε ναρκοθετημένη ακτή. Ένα άλμα από τα μέγιστα ύψη στο απόλυτο κενό. Και μόνο στο τέλος ξεχωρίζουν οι πραγματικοί Καταδρομείς, όσοι έμαθαν να φέρονται αντρίκια και να πετάνε ψηλά.

Φυλακές Κορυδαλλού,
26 Μαρτίου 2015


Για τα συνθήματα των ΟΥΚ στις παρελάσεις
Οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων υπηρετούν την Πατρίδα με Πίστη και Αυταπάρνηση σε αντίθεση με τους φυγόστρατους πολιτικάντηδες που "λούφαραν" με κάθε μέσο την στρατιωτική τους θητεία, με πρώτους διδάξαντες τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τον Τσίπρα.

Η παρέλαση των Ομάδων Υποβρυχίων Καταστροφών δεν είναι περίπατος του Λυκείου Ελληνίδων, οφείλει να εξυψώνει το εθνικό φρόνημα και να μην λησμονεί τις αλύτρωτες ελληνικές Πατρίδες.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Λύσσα Συριζαίων και Πασόκων κατά των ΟΥΚ και των περήφανων συνθημάτων τους


Τα συνθήματα των Αντρών των ΟΥΚ, κατά την διάρκεια της Στρατιωτικής Παρέλασης της 25ης Μαρτίου, προκάλεσαν την οργή τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, καθώς και της βουλευτού του ιδίου κόμματος Βασιλικής Κατριβάνου. Το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι «τα ΟΥΚ φώναζαν στην παρέλαση στο Σύνταγμα συνθήματα αμφισβήτησης των υφιστάμενων συνόρων».

Πέρα από το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε ό,τι μπορούσε για να αμφισβητήσει, επί της εξουσίας του, τα υφιστάμενα σύνορα της Χώρας, και μάλιστα εις βάρος μας (π.χ. Ίμια) θα πρέπει να θυμηθούν ότι και επί διακυβερνήσεως του Τόπου απ΄αυτό οι ΟΥΚάδες τραγουδούσαν παρόμοια συνθήματα, παρά την εθνομηδενιστική πολιτική του ΠΑΣΟΚ. Όσο για τον Παπαδημούλη και την γραφική Κατριβάνου, η οποία χαρακτήρισε τα συνθήματα των ΟΥΚ ως «μια ευθεία πρόκληση για τη δημοκρατία» και ότι της «φαίνεται εξαιρετικά ανησυχητικό και αδιανόητο να μείνουν χωρίς τιμωρία», είναι φανερό ότι τα έχουν χαμένα. Ειδικά για την δεύτερη, πουθενά από τα συνθήματα δεν προκύπτει προσπάθεια αμφισβήτησης του Πολιτεύματος της Χώρας. Της υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι η μικρασιατική εκστρατεία 1919-22 διοργανώθηκε από εκλεγμένες δημοκρατικά κυβερνήσεις. Όσο για την τιμωρία που επιθυμεί, φαίνεται ότι τελικά όλοι οι αριστεροί, σε όποια φράξια κι αν ανήκουν, έχουν έναν μικρό Στάλιν μέσα τους…

Καταλαβαίνουμε ότι οι χρόνιες παρέες της με ανθέλληνες, όπως ο έτερος γραφικός Πέτρος Κωνσταντίνου, καθώς και με τις διάφορες οργανώσεις των πακιστανών έχουν επηρεάσει τόσο πολύ την σκέψη της ώστε τα μόνα συνθήματα τα οποία πιθανώς να θεωρεί επιτρεπτά να είναι το «μπόζο –μπόζο γαριδάκια, για να τρώνε τα παιδάκια», «μια ωραία πεταλούδα» και «περνά-περνά η μέλισσα». Άντε και τα «μπέλα τσιάο», «παντιέρα ρόσα» και τον ύμνο του ΕΑΜ για να… σκληρύνει κάπως η κατάσταση.

Τα αμέτρητα επικριτικά σχόλια στο διαδίκτυο τόσο για την απίθανη αυτή τύπισσα, όσο και για τον Παπαδημούλη και για το ΠΑΣΟΚ δείχνουν ότι ο Ελληνικός Λαός ταυτίζεται με τους σκληροτράχηλους Άνδρες των ΟΥΚ και όχι με τους κάθε λογής νερόβραστους κουραμπιέδες και «κατίνες» της συστημικής πολιτικής σκηνής. Με εκείνους, δηλαδή, που θα υπερασπίσουν έμπρακτα την Πατρίδα σε περίπτωση κινδύνου και όχι μ΄αυτούς που υπερασπίζονται τους αντιρρησίες συνείδησης και αυτούς που καίνε την Ελληνική Σημαία ατιμώρητοι…

Γιώργος Μάστορας

Υ.Γ. Την ώρα που οι Άνδρες των ΟΥΚ έλεγαν τα συνθήματα ο ελληνικός λαός στην παρέλαση τους χειροκροτούσε και τους αποθέωνε. Μήπως θα πρέπει η Κατριβάνου να ζητήσει και την δική τους παραδειγματική τιμωρία για «επικρότηση προτροπής σε αμφισβήτηση συνόρων»; Στον περιθωριακό και μίζερο μικρόκοσμο του γραφικού 
αριστερισμού όλα είναι πιθανά… 

Διαλύουν την Εμπορική Ναυτιλία - Τραγική η κατάσταση της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας


Η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας ιδρύθηκε το 1969, ως σχολή Μηχανικών Εμπορικών πλοίων. Το 1975 λειτούργησε και η Σχολή Πλοιάρχων. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη σχολή στην Ελλάδα μετά τον Ασπρόπυργο και βρίσκεται στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης.

Οι καταστροφικές πολιτικές των μνημονίων, έχουν πλήξει όλες τις εκπαιδευτικές υποδομές, χωρίς να εξαιρέσουν φυσικά την ΑΕΝ Μακεδονίας. Η διεθνούς φήμης Ακαδημία, που έχει στο ιστορικό της την εκπαίδευση  γενεών και γενεών καταξιωμένων ναυτικών και πολλές διακρίσεις σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, είναι πλέον ένας καθημερινός «εφιάλτης» για τους δόκιμους μηχανικούς και πλοίαρχους. Η φοιτητική εστία εντός της Ακαδημίας, πού άλλοτε φιλοξενούσε το σύνολο των σπουδαστών, όπως και οι  χώροι εστίασης, είναι παρελθόν από το 2011.

Η λειτουργία της εστίας διακόπηκε με αιτιολογία στατικά προβλήματα, ενώ η σίτιση σταμάτησε αδικαιολόγητα. Δεν παρέχεται πλέον καμία διευκόλυνση στους σπουδαστές, ενώ όσοι από αυτούς πρέπει να εργάζονται, για να μπορούν να φοιτούν, «εκβιάζονται» από το μικρό όριο απουσιών. Τα παραπάνω είναι μόνο η αρχή. Τους χειμερινούς μήνες στις περισσότερες αίθουσες επικρατεί πολικό ψύχος, σε μερικές αίθουσες πέφτουν σοβάδες και δεν διατίθεται φοιτητικό πάσο για μετακινήσεις, σε αντίθεση με τις σχόλες, που ανήκουν στο υπουργείο Παιδείας.


Παρόλο που η διεύθυνση της σχολής προσπαθεί για κάποιες καλύτερες συνθήκες, το υπουργείο αδιαφορεί παντελώς και όποιες επιστολές έχουν σταλεί στο παρελθόν από το φοιτητικό συμβούλιο, είναι σίγουρο ότι κατέληξαν στον κάλαθο των αχρήστων. Είναι προφανές, ότι η ναυτική εκπαίδευση είναι απαξιωμένη από όλους.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θεωρεί την εμπορική μας Ναυτιλία έναν από τους πυλώνες της Ελληνικής οικονομίας και θα σταθεί στο πλευρό των αυριανών εμποροπλοιάρχων και μηχανικών, ενάντια σε κάθε απαξίωση, όπως γίνεται εδώ και σαράντα χρόνια από κυβερνήσεις που κατέστρεψαν την παιδεία, το ηθικό και το μέλλον των νέων Ελλήνων.


ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΟΔΟΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΑΘΗΝΑ 27-3-2015.
Οι ενοχλήσεις σε βάρος τής εθνικής μας κυριαρχίας βρίσκουν την φυσική τους συνέχεια στις φανερές πλέον διεκδικήσεις σε βάρος τής εδαφικής μας ακεραιότητας. Η Ελλάς δέχεται τις «επισκέψεις» τού Τούρκου στα σημεία εκείνα τα ευαίσθητα και ακριτικά που φυλάσσει αιώνες τώρα το σύγχρονο χρυσόμαλλο δέρας, τον γεωφυσικό της πλούτο.
Ακούσαμε λοιπόν την Άγκυρα να διατείνεται για την δήθεν τουρκικότητα 16 νησιών από το Λιβυκό Πέλαγος ίσαμε το Αιγαίο και το Καστελόριζο. Είδαμε την τουρκική μπαμπεσιά να επιθυμεί να ανταλλάξει την δέσμευση υδάτινων ζωνών στρατιωτικής εκπαίδευσης με την συγκυριαρχία και την συνεκμετάλλευση των νερών μας ντε φάκτο. Μια μπαμπεσιά που θυμίζει την ανταλλαγή τής Θεολογικής Σχολής τής Χάλκης τού αιχμάλωτου Οικουμενικού Πατριαρχείου με την αισχρή και προδοτική παραχώρηση τουρκικότητας στους μουσουλμάνους τής Ελεύθερης Θράκης Μας.
Πολλές οι προκλήσεις και πολλές οι συμπτώσεις. Συμπτώσεις που έχουν να κάνουν με τις αιματηρές και επικίνδυνες περικοπές στα εξοπλιστικά προγράμματα τής Πατρίδος μας που σκοπίμως έχει πρωτύτερα στερηθεί την πολεμική της βιομηχανία. Συμπτώσεις που έχουν να κάνουν με την εγκατάλειψη τής ναυπηγοεπισκευαστικής μας βιομηχανίας στις ορέξεις των οικονομικών πιέσεων ψευτοευρώπης και επενδυτών. Συμπτώσεις που έχουν να κάνουν με τα «σωστικά» προγράμματα και την οικονομική ερήμωση των νομισματικών συναλλαγών και των εμπόρων των εθνών που γυροφέρνουν σαν τα σκυλόψαρα να βάλουν στο χέρι τζάμπα το χρυσόμαλλο δέρας.
Πολλές συμπτώσεις μαζεμένες κάνουν ένα αναμφισβήτητο γεγονός. Ο εχθρός διαβαίνει τις αφύλακτες πύλες τού Ελληνισμού σε ένα κράτος που διαβιεί εντός μιας φιλοσιωνιστικής τυραννίας. Οι μισέλληνες Ανατολής και Δύσης θέλουν να παραμείνουμε μέσα σε καθεστώς φόβου και αποκλεισμού από την διαδικασία τής μιας και μόνης λυτρώσεως, τής εθνικής μας απελευθέρωσης και επομένως ισχύος. Να μην κάνουμε την εσωτερική μας επανάσταση για την ανατροπή των φαύλων και την εγκατάσταση πραγματικά ελληνικής, εθνικιστικής διακυβέρνησης. Και να μην απαντήσουμε στην επιδιωκόμενη συρρίκνωση με την γεωπολιτική επέκταση τής Ελλάδος.
Στα νερά μας οι Τούρκοι παράλληλα με τις ερευνητικές και τις εκπαιδευτικές τους εισόδους στα πλαίσια των ψευτοσυμμαχικών οργανισμών και της «ειρηνικής συνύπαρξης», περνάνε στις καθαρά στρατιωτικές εισβολές των πολεμικών τους αεροσκαφών στα Δωδεκάνησα. Την ώρα δηλαδή που οι νεοταξίτες γυρεύουν την Ελλάδα ολάκερη στις τραπεζικές θυρίδες τής παγκοσμιοποίησης και επιδιώκουν να προκαλέσουν την Ρωσία με προβοκάτσιες και ουκρανικές πιέσεις να πατήσει το κουμπί τού τρίτου παγκόσμιου πολέμου, η Άγκυρα επιχειρεί να κατεβάσει τα ρολά πάνω από το Κεντρικό και το Ανατολικό Αιγαίο.
Η Ελλάς πρέπει να αποκτήσει κυβέρνηση με ελληνικό στρατηγικό προσανατολισμό και σχεδιασμό. Η Ελλάς πρέπει να αποκτήσει ελληνική διοίκηση που θα κινηθεί με γνώμονα αποκλειστικό το εθνικό συμφέρον. Να φτιάξουμε διοίκηση που θα ενώσει τον λαό και τον στρατό επάνω στην ενιαία εθνική προσωπικότητα που αντιμετωπίζει το Αιγαίο ως θαλάσσια οδό επέκτασης τής Ελλάδος.
Να μεταβάλλουμε τις συνεργασίες και τις συμμαχίες επάνω στο γεωστρατηγικό βάθος που ανοίγεται από την Μητροπολιτική Ελλάδα έως το Καστελόριζο και τις αλύτρωτες πατρίδες μας με γνώμονα την γεωπολιτική και οικονομική αξιοποίηση υπέρ τής ελευθέρας Ελλάδος, δηλαδή υπέρ τής Μεγάλης Ελλάδος κι όχι των γυρολόγων και των βαρβάρων.
Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα εκφράζει τούς πόθους και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων στο Αίμα και την Ψυχή. Εκφράζουμε πάνω απ’ όλα και πριν απ’ όλα το αίσθημα τής ελευθερίας και τής εθνικής ανεξαρτησίας τής Ελλάδος που βρίσκεται πέρα και πάνω από ατομικά και κομματικά, επομένως ιδιοτελή συμφέροντα. Υπεράνω όλων εστί η διεκδικητική Ελλάς που επιδιώκει την εθνική της ολοκλήρωση και την πλήρη αξιοποίηση τού εδαφικού της παράγοντα. Με τον εδαφικό παράγοντα να εξισώνεται με τις ιστορικές αναφορές τής Ελλάδος και την επιστροφή των Ελληνικών Κοινοτήτων κάτω από την Ελληνική Σημαία.
Λαϊκός Εθνικισμός και Ελληνικός Στρατός πρέπει να βαδίσουν στον κοινό δρόμο τής επαναστατικής ανατροπής στα εσωτερικά μα και στα εξωτερικά ζητήματα. Η καλύτερη άμυνα στην περίπτωση τής φθοράς και τής θανατώσεως τού Έθνους μας είναι η Εθνική Αντεπίθεση. Να καθαρίσουμε γρήγορα το μέτωπο από διχαστές και γυρολόγους, κόμματα, λαθραίους, τοκογλύφους, πράκτορες τής παγκοσμιοποίησης. Γιατί έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε στα Θερμά Νερά που το νεοταξικό κτήνος θέλει να τα κάνει Ματωμένα Νερά.
Μια νέα διακυβέρνηση Εθνικιστών Πατριωτών θα δώσει πίσω το αξιόμαχο και κυρίως την πολεμική ορμή στις Ένοπλες Δυνάμεις ώστε να πραγματώσουν την Ιερή Αποστολή. Μία Εθνικιστική Διοίκηση, Ένας Ενωμένος Ελληνικός Λαός, ένας Ισχυρός Ελληνικός Στρατός. Το χρέος που έχει η Ελλάς είναι να χαράξει στις καρδιές των Ελλήνων τον πόθο να γίνουν κυρίαρχοι τής γης τους, την δε γη τους να την κάνουν πολεμικό πεδίο που ανοίγει διάπλατα για να υποδεχτεί απροσκύνητους Έλληνες που γυρεύουν την στοργική αγκάλη τής Ελληνικής Φυλής.
Όταν οι βάρβαροι στον καιρό τού Μεγαλέξανδρου με τα ίδια πάντα αφεντικά κινήθηκαν να ρουφήξουν την Ελλάδα, ο Μεγαλέξανδρος ένωσε τούς Έλληνες, ατσάλωσε το ηθικό τους και έκαμε την Φυλή μας Δυνατή στη θέση των Δυνατών. Τώρα είναι η σειρά μας. Να κάνουμε ξανά την Πατρίδα μας Ελλάδα. Να φερθούμε ως Έλληνες. Να γεφυρώσουμε πολιτικά και στρατιωτικά το Αιγαίο. Να βάλουμε μπροστά Εθνικό Φρόνημα και Πολεμικό Ατσάλι. Και τότε θα βαδίσουμε Ελεύθεροι Έλληνες στην Μεγάλη και Φυσική Ελλάδα στην κεφαλή Ορθοδοξίας και Ελευθέρων Εθνών.  
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ                                                                                                           http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ
«Στην ενίσχυση της Ελληνοτουρκικής φιλίας» αποσκοπεί η υλοποίηση προγράμματος ανταλλαγών πολιτιστικού περιεχομένου, που οργανώθηκε από το Ίδρυμα Ανταλλαγέντων με τη Συνθήκη της Λωζάνης, με τη συμμετοχή μελών του Συλλόγου Μικρασιατών Πέλλας «Η Μπίγα» και του Δημάρχου Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου.

Ο Δήμαρχος και τα μέλη της «Μπίγας» επισκέφθηκαν την πόλη Catalca, κοντά στην Κωνσταντινούπολη, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Δήμαρχο της πόλης και τους τοπικούς παράγοντες.

Η χορωδία και η ορχήστρα της «Μπίγας» συμμετείχαν στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα και τη συμμετοχή τούρκικων χορευτικών και μουσικών συγκροτημάτων.

Τόσο ο δήμαρχος Έδεσσας, κ. Γιάννου, όσο και ο Τούρκος ομόλογός του, τόνισαν ότι η Ελληνοτουρκική φιλία πρέπει να εδραιωθεί και να ενισχυθεί με τον πολιτισμό, καθώς οι λαοί γνωρίζοντας την κουλτούρα των γειτόνων μπορούν να έρθουν πιο κοντά. Οι πληγές που έχει αφήσει η ανταλλαγή πληθυσμών είναι έντονες, όμως πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά για να μπορέσουμε να προοδεύσουμε σε ένα κοινό πλαίσιο ασφάλειας και ειρήνης.
Για να τονίσει το νόημα των παραπάνω ο Δήμαρχος Έδεσσας χάρισε στον Δήμαρχο Catalca αντίγραφο αγάλματος της κεφαλής του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που ήταν ο πρώτος Έλληνας που διέδωσε το φως του Ελληνικού Πολιτισμού στην Ανατολή.

Θέλοντας να κλέψει λίγη από τη δόξα των επαγγελματιών εθνομηδενιστών συναδέλφων του, Μπουτάρη και Καμίνη, ο εκλεγμένος με την δημοτική παράταξη της ΝΔ στον Δήμο Έδεσσας, ο Δ. Γιάννου, παρέδωσε μαθήματα υποτέλειας, τουρκοφροσύνης και ραγιαδισμού, αποδεικνύοντας ότι οι προδοτικές αντιλήψεις στελεχών της παράταξης του δεν είναι η εξαίρεση αλλά μάλλον ο κανόνας.

Απολαμβάνοντας μπόλικες μερίδες τας-κεμπάπ και χαριεντιζόμενος με τους Τούρκους συναδέλφους του,στο όνομα μιας ψευδεπίγραφης «ελληνοτουρκικής φιλίας», η οποία θα ήταν προτιμότερο να ονομάζεται «ελληνική τουρκολαγνεία», ο δήμαρχος Έδεσσας πρόσβαλε κυριολεκτικά τη μνήμη εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, θύματα των ορδών του Κεμάλ, παίρνοντας μέρος σε ανούσιες εκδηλώσεις και γελοία πανηγυράκια.

Εκτός από τον τουρκόφιλο δήμαρχο Έδεσσας, ευθύνη για το ρεζιλίκι έχουν και τα μέλη του Συλλόγου Μικρασιατών Πέλλας «Η Μπίγα», οι οποίοι δεν σεβάστηκαν αυτούς από τους οποίους κατάγονται.Αποτελεί ντροπή, οι πολιτιστικοί σύλλογοι και τα προσφυγικά σωματεία να στελεχώνονται από ανεκδιήγητους πανηγυρτζήδες και βουλιμικούς καλοπερασάκηδες, οι οποίοι καταναλώνοντας τα τουρκικά εδέσματα και λικνιζόμενοι με καλλίγραμμες τουρκοχανούμισες, δολοφόνησαν κυριολεκτικά τη μνήμη των προγόνων τους.
Στο ίδιο έργο θεατές... Τουρκική πυραυλάκατος μεσουρανούσε επί τρίωρο σε ελληνικά χωρικά ύδατα!


Στο ίδιο έργο θεατές... Τουρκική πυραυλάκατος μεσουρανούσε επί τρίωρο σε ελληνικά χωρικά ύδατα!

Το παραμικρό δεν έχει μεταβληθεί στο Αιγαίο και εν γένει στις ελληνοτουρκικές σχέσεις με την αλλαγή της κυβέρνησης στην Ελλάδα, παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις του κυβερνητικού εταίρου του Τσίπρα και υπουργού Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένου.

Απτόητοι από λεονταρισμούς και δηλώσεις-φωτοβολίδες για εσωτερική κατανάλωση στις οποίες επιδίδονται στελέχη της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, οι Τούρκοι συνεχίζουν να αλωνίζουν στο Αιγαίο όπως ακριβώς έπρατταν και κατά το χρονικό διάστημα της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Η τουρκική πυραυλάκατος «TCG Poyraz» εισήλθε στις 08:55 σε ελληνικά χωρικά ύδατα, ανατολικά του Αγαθονησίου. Ο πλους του τουρκικού πολεμικού πλοίου εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων διήρκεσε σχεδόν τρεις ώρες και εξήλθε από αυτά στις 11:55.

Καθίσταται σαφές ότι η εθνική αξιοπρέπεια σε όλα τα επίπεδα, δεν κατακτιέται με ανέξοδες μεγαλόστομες διακηρύξεις. Η προάσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδας απαιτούν πρωτίστως την αποφασιστικότητα της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας, αποφασιστικότητα την οποία αποδεικνύεται πως δεν διαθέτει η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου.

Η τελευταία, βαδίζει πιστά και απαρέγκλιτα στα χνάρια της εθνοκτόνου και καταστροφικής πολιτικής της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά.

www.xryshaygh.com


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Εσχάτη πρόκληση από το ψευδοκράτος – Συνέλαβε συμπατριώτη μας στις ελεύθερες περιοχές

Τουρκουάζ...όπως λέμε Μπαρμπαρός και ο τουρκικός μεγαλοϊδεατισμός καλά κρατεί

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ σκανδάλου μεγατόνων - Ποια η σχέση Τσοχατζόπουλου - Χάσικου;

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ… ΛΙΟΝΤΑΡΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΟΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ

www.onalert.gr
Ενώ ο υπουργοπάνος Καμμένος είναι απασχολημένος με το να βγάζει…selfies και με τα… κλαρίνα στην παρέλαση-πανηγύρι της 25ης Μαρτίου, οι Τουρκαλάδες κάνουν επίδειξη ισχύος στο Αιγαίο.

Έτσι, μέσα σε 48 ώρες (Πέμπτη και Παρασκευή) πραγματοποίησαν συνολικά εκατό (100) παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου με τουρκικά μαχητικά, η δε τουρκική πυραυλάκατος «TCG POYRAZ» άραξε επί τρίωρο στο Αγαθονήσι, σε μια ενέργεια ευθέως προκλητική και άκρως επιθετική, χωρίς φυσικά να υπάρξει καμιά ελληνική αντίδραση.

Ο δε… λιονταρής υπουργοπάνος, απέφυγε να εμφανιστεί στα αγαπημένα του κανάλια (απ’ όπου… κατατροπώνει τους οχτρούς του έθνους). Γιατί άραγε; Μήπως για να μην ερωτηθεί για την τουρκική επίδειξη μαγκιάς και δεν ξέρει τι να απαντήσει;

http://ethnikismos.net/


Αποκαλύψεις για σχέδια επέμβασης του στρατού σε επιχειρήσεις εσωτερικής ασφαλείας


Αποκαλύψεις για σχέδια επέμβασης του στρατού σε επιχειρήσεις εσωτερικής ασφαλείας

Πρόσφατα ήρθαν στο φως δημοσιότητας από επίσημα χείλη ότι υπήρχαν σχέδια και εντολές από την πολιτική ηγεσία στις Ένοπλες Δυνάμεις για επεμβάσεις του στρατού σε επιχειρήσεις εσωτερικής ασφάλειας. Για το μείζον αυτό θέμα που εγείρει σοβαρά πολιτικά ζητήματα για τις προηγούμενες κυβερνήσεις κατέθεσε ερώτηση στα αρμόδια υπουργεία ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ


ΘΕΜΑ: «Καταγγελίες για σχέδια επέμβασης του στρατού σε επιχειρήσεις εσωτερικής ασφάλειας»

Μετά τις καταγγελίες από τον Επίτιμο Α/ΓΕΝ Κοσμά Χρηστίδη ότι τρεις φορές τουλάχιστον του ζητήθηκαν δυνάμεις για «τέτοια» καθήκοντα (όπως τα κατονόμασε) χωρίς να υπάρξει καμία απολύτως διάψευση, έρχεται τώρα και ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ κ. Κωνσταντίνος Γκίνης για να επιβεβαιώσει δημόσια ότι από πολύ «ψηλά» ζητήθηκε από τις Ένοπλες Δυνάμεις να συμμετάσχουν σε επιχειρήσεις «εσωτερικής ασφάλειας», και ότι αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα που πρέπει να συζητηθεί σε πολιτικό επίπεδο….! Ο στρατηγός Γκίνης σε συνέντευξή του σε ιστοσελίδα επιβεβαίωσε ότι του είχε ζητηθεί προσωπικό για τέτοιες επιχειρήσεις. Δεν θέλησε να αποκαλύψει λεπτομέρειες ούτε την αποστολή που θα αναλάμβανε ο στρατός. 

Όπως όμως τόνισε ο στρατηγός, δεν είχε ξεκαθαριστεί ποια ήταν αυτά τα θέματα «εθνικής ασφάλειας» για τα οποία έπρεπε να επέμβει ο στρατός. Με απλά λόγια λοιπόν «κάποιοι», ήθελαν τον στρατό σε ρόλο αστυνομίας, για να μην πούμε το πιο βαρύ, ότι ήθελαν τον στρατό και τα τανκ στο δρόμο! Μετά από την σοβαρότατη αυτή καταγγελία του Επίτιμου Α/ΓΕΣ είναι και θέμα αρχής για την σημερινή πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, αλλά και για την Δικαιοσύνη, να ξεκαθαρίσει και να ρίξει «φως» σε αυτό το ζήτημα μια και καλή.

Ερωτώνται οι κ. Υπουργοί:

Θα διαταχθεί επείγουσα εξέταση για τα καταγγελλόμενα προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος και γιατί διέταξε να βγει ο στρατός στους δρόμους;

Θα ζητήσουν τη σύνταξη πορίσματος το οποίο θα αποσταλεί στη Δικαιοσύνη και θα δοθεί στη δημοσιότητα;


Θα ενημερωθούν επιτέλους οι πολίτες ποιοι ήταν αυτοί που ήταν έτοιμοι να κάνουν χρήση στρατιωτικών μέσων για αποστολές τελείως έξω από τα καθήκοντα που προβλέπει το Σύνταγμα και οι νόμοι του κράτους, προκειμένου να καταλύσουν την Δημοκρατία και το πολίτευμα και να επιβάλουν προφανώς…συγκεκαλυμμένη δικτατορία;


Θα αποδοθούν ευθύνες για τη διαφαινόμενη συνταγματική εκτροπή στα πολιτικά πρόσωπα που ενεπλάκησαν;


Θα ενημερώσουν τον λαό αν σκοπεύουν να αναθέσουν και στο μέλλον καθήκοντα εσωτερικής ασφάλειας στις Ειδικές Στρατιωτικές Μονάδες;


Το στράτευμα θα συνεχίσει την εκπαίδευσή του όπως ορίζεται από το Σύνταγμα και τους Νόμους, έχοντας παράλληλα και κοινωνικό ρόλο για την προστασία της ζωής και των περιουσιών των Ελλήνων πολιτών όταν πλήττονται από ακραία καιρικά φαινόμενα ή φυσικές καταστροφές ή θα του ανατεθούν άλλα παρασυνταγματικά και αντισυνταγματικά καθήκοντα καταστολής των αντιδράσεων του ελληνικού λαού;


Αθήνα, 16/03/2015
Ο ερωτών Βουλευτής
Χρήστος Παππάς
Βουλευτής Επικρατείας
ΛΑΪΚΟY ΣΥΝΔΕΣΜΟY - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

www.xryshaygh.comΔυναμικό στρατιωτικής σύγκρουσης στην Ευρώπη


Δυναμικό στρατιωτικής σύγκρουσης στην Ευρώπη

Αναφερόμενοι στην κρίση της Ουκρανίας είχαμε τονίσει εδώ και αρκετούς μήνες ότι για τους Αμερικανοσιωνιστές η όλη εξέλιξη του ζητήματος μπορεί να περιγραφεί με την φράση «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα». Χαρακτηριστικά είχαμε παρατηρήσει ότι μετά  τις επιτυχίες και τα τετελεσμένα των ρωσόφωνων στην Ανατολική Ουκρανία, οι ΗΠΑ μπορούν να αντιδράσουν είτε με αποστολή ισχυρών νατοϊκών δυνάμεων στην περιοχή για να συνδράμουν στον διαλυμένο ουκρανικό στρατό, είτε να αποδεχθούν την στρατιωτική και πολιτική ήττα τους. 

Η αποστολή νατοϊκών στρατιωτικών δυνάμεων στην Ουκρανία θα πυροδοτήσει την άμεση εμπλοκή της Ρωσίας με επακόλουθο μια σύγκρουση Ρωσίας-ΝΑΤΟ, που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε έναν γενικευμένο ευρωπαϊκό πόλεμο. Ένας ευρωπαϊκός πόλεμος προϋποθέτει για το ΝΑΤΟ ότι:

α) οι δυνάμεις του είναι σε θέση να επικρατήσουν των ρωσικών, κάτι που όπως έχουμε αναλύσει δεν ευσταθεί και

β) ότι η Ρωσία δεν θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα, λαμβάνοντας υπόψη τυχόν επικράτηση του ΝΑΤΟ. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα λοιπόν για  ΗΠΑ/ΝΑΤΟ/ΕΕ. Αν στείλουν ισχυρές δυνάμεις στην Ουκρανία διακινδυνεύουν την ήττα ή τον πυρηνικό πόλεμο, αν παραμείνουν οι εξελίξεις ως έχουν τότε τα στρατιωτικά τετελεσμένα στις ανατολικές επαρχίες της Ουκρανίας θα σηματοδοτήσουν της αυτοδιάθεση των ρωσόφωνων.

Οι απεγνωσμένοι στρατιωτικά και πολιτικά Αμερικανοσιωνιστές για να μπορέσουν να σώσουν τα προσχήματα και ιδιαίτερα για να πείσουν τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες που έχουν ενταχθεί στο ΝΑΤΟ μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης ότι εξακολουθούν να υφίστανται ως υπερδύναμη, έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες στρατιωτικές δραστηριότητες στην Μαύρη Θάλασσα και την Βαλτική. Στα ναυτικά γυμνάσια του ΝΑΤΟ στην Μαύρη Θάλασσα συμμετέχουν οι ΗΠΑ, η Ρουμανία, η Βουλγαρία, η Τουρκία και η Ιταλία, διεξάγονται δε κοντά στην Κριμαία. 

Την ίδια στιγμή ξεκινούν γυμνάσια του ΝΑΤΟ στην Θάλασσα της Βαλτικής, κοντά στα βορειοανατολικά σύνορα της Ρωσίας, ενώ η Νορβηγία ως μέλος του ΝΑΤΟ διεξάγει επίσης στρατιωτικά γυμνάσια στα σύνορα της με την Ρωσία. Εν τω μεταξύ για την αναβάθμιση των στρατιωτικών δυνάμεων της Ουκρανίας, που βρίσκονται προ της πλήρους κατάρρευσης, οι ΗΠΑ διαθέτουν στρατιωτικό εξοπλισμό αξίας 120 εκατ. δολλαρίων και 200 τεθωρακισμένα οχήματα, ενώ η Βρετανία, Πολωνία και Γερμανία στέλνουν στρατιωτικούς συμβούλους στο Κίεβο για να προσπαθήσουν να ανασυστήσουν τις στρατιωτικές δυνάμεις των πραξικοπηματιών.

Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις και δραστηριότητες του ΝΑΤΟ στην Βαλτική και στην Μαύρη Θάλασσα και η προσπάθεια αναβάθμισης του ουκρανικού στρατού υποδηλώνουν μια επιθετικότητα με την οποία η Δύση προσπαθεί να σώσει τα προσχήματα και να αντισταθμίσει την στρατιωτική και πολιτική ήττα που υπέστη στην Ουκρανία, ταυτόχρονα δε δείχνει την συνέχιση των προσπαθειών της να περικυκλώσει την Ρωσική Συνομοσπονδία. Η δράση όμως αυτή του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας, που συνοδεύεται και από μια υστερική και βρώμικη προπαγάνδα εναντίον του Πούτιν, δημιουργεί ένα δυναμικό κλιμάκωσης και σύγκρουσης που μπορεί να έχει ολέθρια αποτελέσματα. 

Οι ΗΠΑ, η ΕΕ και το ΝΑΤΟ αγνοώντας τα ρωσικά συμφέροντα στην Ανατολική Ευρώπη και αγνοώντας ή αδιαφορώντας πλήρως για την ιστορία από την οποία πολλά θα μπορούσαν να διδαχθούν, διαταράσσουν σε πολύ επικίνδυνο βαθμό και κατά πρωτοφανή τρόπο τις σχέσεις τους με την Ρωσία, ακόμη και σε συσχετισμό με τα δεδομένα του Α΄ Ψυχρού Πολέμου. Η εχθρική ατμόσφαιρα που επικρατεί στην ευρωπαϊκή ήπειρο θυμίζει την εποχή ανέγερσης του Τείχους του Βερολίνου. Επί Χρουστσόφ και Μπρέζνιεφ τα δυτικά κράτη είχαν γενικώς πολύ καλύτερες σχέσεις με την Ρωσία απ’ ότι έχουν σήμερα.

Ο κίνδυνος στρατιωτικής σύγκρουσης ελλοχεύει χωρίς να αποκλείεται η εκδοχή και του πυρηνικού πολέμου, πιστεύοντας οι Αμερικανοσιωνιστές ότι ίσως έτσι θα σώσουν την υπερδύναμη τους που καταρρέει. Αυτός είναι και ο σοβαρότατος κίνδυνος από την εξέλιξη της κρίσης στην Ουκρανία και την Ευρώπη γενικότερα, ήτοι  το απονενοημένο βήμα των Αμερικανοσιωνιστών προς τον πυρηνικό όλεθρο και την καταστροφή. Να υπενθυμίσουμε για μια ακόμη φορά ότι η θεωρία της πυρηνικής αποτροπής βασίζεται σε ορθολογικούς παίκτες ή για να το πούμε απλά, πώς μπορείς να αποτρέψεις έναν ψυχοπαθή ή έναν απεγνωσμένο να χρησιμοποιήσει πυρηνικά; 

Σίγουρα δεν μπορούμε να θεωρήσουμε ως ορθολογικούς παίκτες αυτούς που είναι βυθισμένοι στην αλαζονεία, αυτούς που διακατέχονται από την αυταπάτη του αήττητου, αυτούς που εκ συστήματος ασκούν βία εις βάρος αμάχων, αυτούς τους ψυχοπαθείς που ονομάζονται Αμερικανοσιωνιστές, οι οποίοι νομίζουν ότι μπορούν να επιβάλλουν σε όλο τον κόσμο τα νεοιμπεριαλιστικά και νεοαποικιακά τους σχέδια.

Γ. Λιναρδής

www.xryshaygh.com


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 3787592882845958109

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item