Widgets

Η Σημαία της Χρυσής Αυγής πανευρωπαϊκό σύμβολο Αντίστασης


Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί στα περίπτερα ολόκληρης της Χώρας

Την ίδια ώρα που η Ευρώπη στενάζει από τα αλλεπάλληλα κρούσματα ισλαμικής τρομοκρατίας, υπάρχουν κάποιοι που αντιστέκονται και κάποιοι που προσπαθούν να κλείσουν τα μάτια ενώπιον της πρωτοφανούς αυτής απειλής. Από την μία μεριά υπάρχουν οι πάσης φύσεως ταγοί της παγκοσμιοποίησης που ισχυρίζονται ότι προκειμένου να καμφθεί ο κίνδυνος της ισλαμικής τρομοκρατίας, πρέπει να έχουμε περισσότερη «ανοχή» και λιγότερο «φασισμό». Από την άλλη μεριά βρίσκονται οι απλοί άνθρωποι, των οποίων η ασφάλεια διακυβεύεται, των οποίων οι γειτονιές υποβαθμίζονται, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να αντισταθούν και να μην καθίσουν, μεμψιμοιρώντας, να περιμένουν την ώρα που η φρίκη θα χτυπήσει και την δική τους πόρτα.

Μία τέτοια διαδήλωση ενάντια στην ισλαμική τρομοκρατία έγινε και στο Λονδίνο, διοργανωμένη από την Pegida, που κατάφερε να μαζέψει δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές σε πολλές εκδηλώσεις στην «πολιτικά ορθή» Γερμανία. Στην διαδήλωση που έγινε στο «πολυπολιτισμικό» Λονδίνο μαζεύτηκαν εκατοντάδες ανθρώπων που ανησυχούν για την πορεία που έχει λάβει το όλο φαινόμενο, που απειλεί ολόκληρη την Ευρώπη.

Στην προμετωπίδα αυτής της πορείας εθεάθη και μία σημαία της Χρυσής Αυγής, αποδεικνύοντας ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αποτελεί πρότυπο αντίστασης για ολόκληρη την Ευρώπη. Η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει σε ολόκληρη την Ευρώπη ότι ο Εθνικισμός είναι η μοναδική μορφή αντίστασης απέναντι στη λαίλαπα που έρχεται.
Επιπλέον το αντεθνικό καθεστώς των Αθηνών, που έχει φροντίσει ώστε το πρόβλημα να είναι εξόχως οξύ στις γειτονιές των Ελλήνων, με τις πολιτικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής κατέστησε σαφές σε όλους τους Ευρωπαίους ότι οι εχθροί του Εθνικισμού ανά τον κόσμο και οι εχθροί των Λαών είναι σύνολα ταυτόσημα.

Έτσι η Χρυσή Αυγή έχει  καταστεί πανευρωπαϊκό σύμβολο αντίστασης των Λαών ενάντια στον καπιταλισμό, την παγκοσμιοποίηση, την ισλαμική τρομοκρατία και εν γένει την δράση των αριστεροδεξιών πολιτικάντηδων ανά τον κόσμο, που φροντίζουν με την εφαρμογή των ιδεοληψιών τους για την άνθιση τέτοιων φαινομένων. xryshaygh.com

Δεν υπάρχει μέση οδός: Ή με τα μνημόνια ή με τους Έλληνες!Δεν υπάρχει μέση οδός: Ή με τα μνημόνια ή με τους Έλληνες!

Από το πρωί γίνεται μία επικοινωνιακή εκστρατεία σχετικά με την απόφαση Ντράγκι να εξαιρεθεί η Ελλάδα από την αγορά κρατικών ομολόγων που πραγματοποιεί η ΕΚΤ. Η μεν φιλελεύθερη δεξιά μέμφεται τον Σύριζα για την εξαίρεση της Ελλάδος από αυτή την κίνηση, ενώ ο Σύριζα κάνει λόγο για ένα συντονισμένο σχέδιο που απορρέει από τη Νέα Δημοκρατία, προκειμένου να οδηγηθεί η κυβέρνηση στα μνημόνιο, λόγω πιστωτικής ασφυξίας.

Η μεν επιχειρηματολογία της ΝΔ είναι στα πλαίσια της αδιέξοδης μνημονιακής πολιτικής, αφού η κίνηση Ντράγκι είναι ουσιαστικά μία πολιτική υποτίμησης του ευρώ, η οποία αποδεδειγμένα δεν έχει κανένα ουσιαστικό θετικό αντίκτυπο στις εγχώριες οικονομίας. Όπως είχαμε εκτενώς αναλύσει η υποτίμηση του νομίσματος είναι ένα έμμεσο «κούρεμα» των καταθέσεων, το οποίο δεν αντιμετωπίζει τις παθογένειες που οδήγησαν την χώρα, αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο χείλος του γκρεμού.

Συνεπώς, η Ελλάδα θα έπρεπε να εκχωρήσει στους διεθνείς τοκογλύφους την συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής λιτότητας, προκειμένου να λάβει ένα καθολικό και «κάθετο» κούρεμα των καταθέσεων. Αυτό προφανώς θα μπορούσε να γίνει δεκτό αποκλειστικά και μόνο από μία κυβέρνηση προδοτική, όπως η Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά, υπό την «μπότα» της οποίας στέναζε ο τόπος, μέχρι πρόσφατα.

Από την άλλη μεριά οι συριζαίοι κακώς κάνουν λόγο για ένα συντεταγμένο σχέδιο αποδόμησης της κυβερνήσεως τους, αφού αυτά ήταν τα δεδομένα εδώ και πάρα πολύ καιρό, πολύ πριν αυτοί καταστούν κυβέρνηση της χώρας. Θυμίζουμε ότι η κίνηση Ντράγκι είχε προαναγγελθεί ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2014. Τότε η κυβέρνηση Σαμαρά επιχειρούσε να διέλθει προπαγανδιστικές συμπληγάδες, μιλώντας για το «τέλος των μνημονίων». Η απάντηση του Ντράγκι σε αυτή την επικοινωνιακή εκστρατεία των Σαμαροβενιζέλων ήταν ότι «τα ελληνικά ομόλογα είναι σκουπίδια» και η διαταγή του που έλεγε ότι «για να αγοραστούν από την ΕΚΤ θα πρέπει να υπάρχει πρόγραμμα».

Η αλήθεια είναι ότι ο Ντράγκι ήδη από τον Οκτώβριο του 2013 είχε προαναγγείλει παράταση του παρόντος μνημονίου, μέχρι το 2016, ενώ τώρα έχει αρχίσει και γίνεται ευθέως λόγος για «τρίτο μνημόνιο». Οπότε είναι απολύτως λογικό η συμμετοχή της χώρας μας στην αγορά κρατικών ομολόγων από την ΕΚΤ να έχει ως προϋπόθεση την συνέχιση των μνημονίων και τον ερχομό της τρόικα για την ολοκλήρωση της παρούσας αξιολόγησης.
Το ερώτημα που ευθέως τίθεται, λοιπόν, είναι αν η κυβέρνηση φιλοδοξεί να υπογράψει ένα τρίτο μνημόνιο, ασχέτως αν αυτό εν τέλει θα ονομαστεί «πρόγραμμα», «γέφυρα», «συμβόλαιο», «κοινωνικό συμβόλαιο» ή οπωσδήποτε αλλιώς. Αν ναι, που όπως όλα δείχνουν αυτό θα γίνει, ας ρίξουν μία ώρα αρχύτερα τα «αντιμνημονιακά» προσωπεία και ας προσχωρήσουν στην λίστα Ντράγκι. Μπορεί να έρθουν σε πλήρη ρήξη με την κοινωνία, αλλά να είναι σίγουροι ότι οι «νταβατζήδες» θα τους στηρίξουν.

Αν όχι, δηλαδή αν προτίθενται να έρθουν σε πραγματική ρήξη με τους «δανειστές», τότε ας το πράξουν τώρα πριν οι διεθνείς τοκογλύφοι σφίξουν και άλλο την θηλιά γύρω από τον λαιμό του Ελληνικού Λαού. Όπως έχει αποδειχτεί στα χρόνια της μνημονιακής λαίλαπας, οι «δανειστές» φροντίζουν έτσι ώστε να αφαιρούν σταδιακά τις όποιες συνέπειες θα μπορούσε να έχει για αυτούς μία ενδεχόμενη αντίσταση της Ελλάδος στις επιταγές τους. Συνεπώς ο «χρόνος» που διατείνεται η κυβέρνηση ότι προσπαθεί να εξαγοράσει δεν λειτουργεί υπέρ της Ελλάδος, αλλά ενάντια.

Λογιστικός Έλεγχος του Δημοσίου Χρέους: Η λύση του ελληνικού προβλήματος απαιτεί άμεση διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους που πληρώνει ο ελληνικός λαός. Δεν υπήρξε ποτέ ευνοϊκότερη διεθνής συγκυρία για την επίτευξη αυτού του στόχου. Δυστυχώς οι μνημονιακές κυβερνήσεις δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας, αλλά των διεθνών τοκογλύφων. Η Χρυσή Αυγή στοχεύει στον άμεσο λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους και όλων των δανειακών συμβάσεων από το 1974 μέχρι σήμερα. 

Ταυτόχρονη σύσταση ειδικών ελεγκτικών ομάδων που θα κάνουν φύλλο και φτερό τα αρχεία όλων των υπουργείων και των δημοσίων οργανισμών. Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει γίνει στην Ελλάδα, διότι έτσι θα προκύψει και το ποιοι έλαβαν τις μίζες και το μαύρο χρήμα. Πρωτίστως όμως θα προκύψει επισήμως ποιο μέρος του χρέους είναι παράνομο και επαχθές, το οποίο και το κράτος μας θα αρνηθεί να αποπληρώσει.

Κάθαρση: Σύμφωνα με έκθεση της Διεθνούς Διαφάνειας – Ελλάς/ Παράρτημα Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας η διαφθορά στοιχίζει στην Ελλάδα ετησίως το αστρονομικό ποσό των 14 δισεκατομμυρίων ευρώ. Μονόδρομος, λοιπόν, η κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Απαλλαγή της δημόσιας ζωής από διεφθαρμένους και απατεώνες

Σύσταση ειδικών ελεγκτικών ομάδων που θα αναζητήσουν τους υπευθύνους για τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος σε όλα τα υπουργεία, τους κρατικούς οργανισμούς, αλλά και τους υπόλοιπους φορείς της κλεπτοκρατίας όπως: Κανάλια, εφημερίδες, γραφεία κατασκευαστικών εταιρειών και λοιπών εταιρειών της πλουτοκρατίας, όπως και σε διάφορες λίστες όπως Λαγκάρντ, Λιχτενστάιν, Λονδίνου κλπ. Παραπομπή τους σε ειδικό δικαστήριο, φυλάκιση των ενόχων και δήμευση της περιουσίας τους.

Απεμπλοκή της χώρας από τα χρέη των τραπεζών: Μόνο για την περίοδο 2012 – 2014 οι ιδιωτικές τράπεζες έχουν εισπράξει περισσότερα από 50 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίησή τους. Αυτά τα χρέη δεν αφορούν τον Ελληνικό Λαό, αφού έχουν δημιουργηθεί με υπαιτιότητα αυτών των εταιρειών και συνεπώς δεν επιτρέπεται να τα πληρώσει ο Λαός. Η συγκεκριμένη ρύθμιση έχει μάλιστα περάσει από Eurogroup και αφορούσε την Ισπανία, συνεπώς ευκόλως μπορεί να γίνει και στην περίπτωση της Ελλάδος.

Διεκδίκηση κατοχικού δανείου: Κατά την διάρκεια της κατοχής οι γερμανικός στρατός λάμβανε χρήματα υπό μορφή δανείου από την Τράπεζα της Ελλάδος (εκτός των κατασχέσεων και των καταστροφών που υπέστη ο Ελληνισμός). Το χρέος τους αυτό οι Γερμανοί το αναγνώρισαν και μάλιστα πριν τη λήξη του πολέμου ξεκίνησαν να το αποπληρώνουν. Στην Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων το 1946 το κατοχικό χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα ανήρχετο σε 100 δισ. ευρώ. Από τότε έπαυσε το άτοκο της οφειλής και με την προσθήκη ενός συμβολικού επιτοκίου, το χρέος σήμερα ανέρχεται σε 510 δισ. ευρώ. 

Υπάρχουν βεβαίως και άλλες εκτιμήσεις έγκριτων ευρωπαίων οικονομολόγων που κάνουν λόγο για 575 δισ. ευρώ (Jacques Delpla στην εφημερίδα Les Echos – 23/6/11).  Η Χρυσή Αυγή στοχεύει στην δυναμική διεκδίκηση του κατοχικού δανείου από την γερμανική κυβέρνηση, η οποία άλλωστε ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τη φούσκα του ελληνικού χρέους. Τα εύκολα δανεικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης που λάμβανε η Ελλάς τις τελευταίες δεκαετίες έδωσαν ζωή στη γερμανική εξαγωγική βιομηχανία και μέχρι σήμερα αποπληρώνονται με άθλιους τοκογλυφικούς όρους. Μόνο μία αληθινά εθνική ηγεσία μπορεί να διεκδικήσει τα δίκαια της Ελλάδος και τον συμψηφισμό του χρέους μας προς την Γερμανία με το κατοχικό δάνειο.

Κώστας Αλεξανδράκης


Το πολιτικό κενό και η Χρυσή Αυγή - Το μήνυμα του Ν. Γ. ΜιχαλολιάκουΗ διαγραφόμενη αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ και το αδιέξοδο της Νέας Δημοκρατίας

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι διωκόμενη. Η ηγεσία της ευρίσκεται στην φυλακή και είναι αποκλεισμένη από όλα τα μεγάλα ΜΜΕ του τόπου, τα οποία συνεχίζουν το βρώμικο παιχνίδι της διαπλοκής και της διαφθοράς. Παρ’ όλα αυτά, όλοι φοβούνται την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και υποστηρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να επιτύχει γιατί αλλιώς έρχεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Χαρακτηριστικό είναι αυτό που έγραψε σε άρθρο του ο καθηγητής του ΑΠΘ κ. Μαρτινίδης στην Καθημερινή της Κυριακής: “…Αλλά ο συμβιβασμός είχε φανεί ειδεχθής για μία ριζοσπαστική αριστερά. Θα έστελνε ψηφοφόρους στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όπως υποστήριξαν κάποιοι. Το ότι θα στείλει πολύ περισσότερους πλέον, εάν αποτύχει σε όλα, είναι ο λόγος για τον οποίον του ευχόμαστε μακροημέρευση στην κυβέρνηση, έστω και εάν υιοθετήσει τους συμβιβασμούς των προηγουμένων”.

Φυσικά δεν είναι η μόνη δημόσια δήλωση επί του θέματος. Δηλώσεις είχαμε τόσο από Έλληνες, όσο και από διεθνείς αναλυτές για την ενδεχόμενη άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Της Χρυσής Αυγής που είναι φανερό ότι δεν “τέλειωσε” από την πολιτική σκευωρία και δίωξη της παρέας Σαμαρά-Βενιζέλου.

Είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει ακόμη ασυλία έναντι της κοινής γνώμης, αλλά αυτή δεν θα διαρκέσει για πολύ. Οι ελπίδες για καταγγελία του μνημονίου και για βελτίωση της εθνικής οικονομίας θα διαψευστούν μέσα στους επόμενους μήνες. Επί πλέον το μνημόνιο θα συνεχιστεί όποια ονομασία κι αν του δώσουν. Το γεγονός αυτό θα σημάνει και την αρχή της πτώσεως του κυβερνητικού στρατοπέδου, το οποίο αναμένεται να έχει διαρροές τόσο προς τα αριστερά όσο και προς τα δεξιά. Όλοι γνωρίζουμε ότι τον ΣΥΡΙΖΑ στις 25 Ιανουαρίου 2015 τον ψήφισαν ακόμη και δεξιοί και ότι κυριάρχησε περισσότερο η ψήφος κατά του Σαμαρά, παρά η ψήφος υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Τον ψήφισαν δυστυχώς ακόμη και πολίτες οι οποίοι στις Ευρωεκλογές είχαν ψηφίσει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σύμφωνα με τις εταιρείες πολιτικών ερευνών. Όλοι αυτοί δεν πρόκειται να μείνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν πρόκειται να πάνε και στην Ν.Δ.

Η Ν.Δ. ευρίσκεται σε μία πολύπλευρη κρίση. Δεν είναι μόνο το θέμα ηγεσίας, το οποίο έχει ήδη φανεί στον ορίζοντα. Είναι πάνω απ’ όλα ο δεδομένος πολιτικός εγκλωβισμός της Ν.Δ. στην πολιτική του μνημονίου, ο οποίος της αφαιρεί κάθε δικαίωμα να ασκήσει αντιπολίτευση ουσίας. Χωρίς αποδεκτή ηγεσία λοιπόν και χωρίς πολιτική πρόταση και πολιτική είναι δεδομένο ότι η Ν.Δ. δεν πρόκειται να καταστεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα κόμμα εξουσίας. Εκτός εάν έχουμε μέσα στα πλαίσια των συνομιλιών με την τρόικα που έγινε “θεσμοί” μια οικουμενική κυβέρνηση. Στην περίπτωση αυτή σαν τρίτο κόμμα αξιωματική αντιπολίτευση θα καταστεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ό,τι και να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ό,τι και να κάνει η Ν.Δ., μέσα στα πλαίσια αυτού του ανελέητου χρηματοπιστωτικού συστήματος και με αυτό το τερατώδες χρέος, λύση στο οικονομικό πρόβλημα της χώρας δεν πρόκειται να υπάρξει και η λύση είναι η ρήξη. Μία ρήξη η οποία μπορεί να οδηγήσει από μία αναγκαστική επίλυση του ελληνικού προβλήματος στα πλαίσια της Ευρωζώνης, ή μία απελευθέρωση της χώρας από την ξενοκίνητη οικονομική τυραννία. Αυτή είναι η επιλογή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Και για αυτό φοβούνται την Χρυσή Αυγή ακόμη και μέσα από την φυλακή.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ο αγώνας μας δεν τέλειωσε και η αθωότητά μας στην σχιζοφρενική αυτή κατηγορία περί “εγκληματικής οργανώσεως” είναι στην συνείδηση του λαού δεδομένη. Ό,τι και να κάνουν το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Για αυτό και χρέος πέφτει βαρύ σε όσους έχουν την τιμή να είναι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες να συνεχίσουν τον Αγώνα για Πατρίδα και Ελευθερία, για δικαίωση και Εθνική Αξιοπρέπεια.

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

xryshaygh.com


ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣΓράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος

Η οικονομική κρίση αποτελεί το προοίμιο μιας γενικότερης κρίσης που θα καταλήξει λίαν συντόμως στο πεδίο τής γεωπολιτικής σύγκρουσης. Δεν είναι η πρώτη φορά που στήνονται διεθνή τεχνικά ανακατώματα μέσα από συμμαχικούς τάχα οργανισμούς, από τυράννους δηλαδή και εκφραστές τής σιωνιστικής ηγεμονίας. 

Στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο ρίξανε τις παλιές ηγεμονίες και μετακινήσανε το κέντρο βάρους στον αγγλοσαξονικό παράγοντα. Στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο δεσμεύσανε την κυριαρχία των ευρωπαϊκών λαών στα πλαίσια διεθνών οργανισμών και φτιάξανε κράτος σιωνιστικό. Στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο έχοντας σπείρει παντού νεοταξικές ηγεσίες και δεσμεύσει τις οικονομίες στους δικούς τους χρηματάνθρωπους, σκοπεύουν να ενώσουν τα κράτη κάτω από το δολερό σκήπτρο τής παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Η Ελλάς έχει βιώσει όλες τις κρίσεις με τον πλέον οδυνηρό τρόπο. Οδηγηθήκαμε στην εγκατάλειψη τού βασιλικού πολιτεύματος και στην εγκατάλειψη τής Μεγάλης Ιδέας για την εθνική μας ολοκλήρωση στις αρχές τού περασμένου αιώνα για να σχηματιστούν επάνω στις αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες τα ψευδοκράτη που μάς περιβάλλουν και μάς ζητούν να τούς δώσουμε κι άλλα εδάφη. Οδηγηθήκαμε στο αδελφοκτόνο αιματοκύλισμα μέσω τού συμμοριτοπόλεμου ώστε να μην γυρέψουμε πλήρη εδαφική αποκατάσταση και να ρημαχτούν οι υποδομές και η εθνική μας οικονομία, θαμμένη και ανασυρμένη στις μέρες μας προς λεηλασία. Μάς ενοχοποίησαν το Εθνικοκοινωνικό μας Φρόνημα και την Εθναρχική Ορθοδοξία ώστε να μάς οδηγήσουν μέσα από την φτώχια στον οικουμενισμό και την παγκοσμιοποίηση, στην εγκατάλειψη τής ταυτότητάς μας και στην αποδοχή τού στρατοπέδου που θα μάς δώσει παράταση «ζωής».

Επανήλθε λοιπόν στο προσκήνιο το ψεύτικο δίλημμα αλλοτινών χρόνων προς την φτωχή και μικρή όπως την κατάντησαν Ελλάδα μας. Με το αγγλικό, με το ρωσικό ή με το γαλλικό κόμμα, λέγανε παλιότερα. Μετά νομίσαμε πως το εν λόγω δίλημμα έφυγε. Κάναμε λάθος όμως. Διότι παρέμεινε εδώ, παίρνοντας το σχήμα φιλελεύθερο, σοσιαλιστικό και κομμουνιστικό κόμμα. Μάταια έλεγε εγκαίρως ο Γέρος τού Μοριά Στρατηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης πως πρέπει να αποκτήσουμε ελληνικό κόμμα, για να το πληρώσει με θανατικό τού παιδιού του και την δική του φυλάκιση. Και κατόπιν οδηγηθήκαμε στο δίλημμα Αντάντ ή Άξονας και Δύση ή Ανατολή, Αγγλοσάξονες ή Γερμανοί και Αμερική ή Ρωσία. Στο βάθος το χρυσόμαλλο δέρας, ο ορυκτός και γεωφυσικός μας πλούτος μαζί με την γεωφυσική μας θέση που μάς χαρίζει το ρόλο τού παγκόσμιου παρατηρητηρίου.

Αυτά λοιπόν τα ίδια διλήμματα ανακυκλώθηκαν και φτάσανε στις μέρες μας, με μεγαλύτερο όμως διακύβευμα τούτη τη φορά. Όχι απλώς την ελευθερία μας που άλλωστε την χάσαμε από τον καιρό τής Αλώσεως τής Κωνσταντινουπόλεως και από τότε που ανοίξαμε τις Πύλες του Έθνους μας στην ξενοκρατία, αλλά την ίδια την ζωή τού Ελληνισμού μας. Τα μέσα που μάς πολεμούν οι σιωνιστές και οι δούλοι τους είναι πολύ πιο ισχυρά και άνανδρα, απειλούν να σπείρουν το καρκίνωμα τής πλήρους μετάλλαξης νου και σώματος, διότι ο εχθρός τής Ελλάδος, των Ελευθέρων Εθνών και τής Ορθοδοξίας θέλει να φονεύσει πλέον τούς ατίθασους.

Εκ τής θέσεώς μας ωστόσο τόσο τής γεωγραφικής όσο και τής ιδιοσυγκρασίας και τής αποστολής μας, βρισκόμαστε στο σταυροδρόμι τής εκ τού ασφαλούς ερχομένης γεωπολιτικής σύγκρουσης. Η περικύκλωση που τόσους χρόνους απεργάζονται σε βάρος μας οι μισέλληνες σε εδαφικό και οικονομικό επίπεδο φτάνει στο έσχατο σημείο. Οι ψευτοσύμμαχοι τής Εσπερίας για τούς οποίους υποχρεωνόμαστε συνεχώς να χύσουμε το αίμα μας, επιδιώκουν μέσα από την εκμηδένιση τής παραγωγικής μας μηχανής να μείνουμε στην πλήρη δανειακή εκμετάλλευση. Και η Τουρκία μαζί με την Αλβανία και τα Σκόπια κατοπτεύουν στρατιωτικά και με τις διεκδικήσεις τους και με την σπορά γυρολόγων και ψευτομειονοτήτων την χώρα των ραγιάδων. Να παραμείνουμε με τις ΗΠΑ και την Εσπερία, με την Ψευτοευρώπη, να κάνουμε πως μιλάμε με την Ρωσία, να, να , να ….

Σ’ αυτό λοιπόν το σταυροδρόμι που βρεθήκαμε με την ευλογία του Θεού και το Αίμα Αγίων και Ηρώων η θέση μας και η σταθερά άποψη τού Εθνικοκοινωνικού μας Κινήματος είναι η ανάληψη τής πραγματικής μας αποστολής, η Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάς. Να κάνουμε την αποτίναξη τής ξενοκρατίας και τής ραγιαδοκρατίας που μάς συμβούλεψε ο Εθνάρχης Κολοκοτρώνης, να κινηθούμε μέσα από τις γραμμές μιας και ενιαίας ελληνικής πολιτικής καταστάσεως, με ιδεολογία μας την ίδια την Ελλάδα. Διότι αυτός είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός μας, η ίδια η Ελλάδα. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους. Και ευθύς αμέσως να συνεχίσουμε το δρόμο μας εκείθε που δείχνει ο Κολοκοτρώνης, στην Αυτοκρατορική Ελλάδα και την Βασιλεύουσα.

Όταν ο αιώνιος εχθρός και ο Εμποράκος των Εθνών συντείνουν τα βέλη τους εκβιάζοντάς μας σε οικονομικό και εθνικό επίπεδο ταυτόχρονα, τότε η διεθνοποίηση τής κρίσης δεν είναι το πρόβλημα, αλλά μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εφαρμόσουμε ελληνικό στρατηγικό σχέδιο αντεπίθεσης και ισχύος. Να θωρακίσουμε τα πλούτη και το εδαφικό πλεονέκτημα στα ελληνικά χέρια.

Να ακυρώσουμε τις άσκοπες θυσίες. Να ετοιμάσουμε την εθνική άμυνα και τον ελληνικό στρατό, ώστε να αποκρούσουμε τούς κραδασμούς εξ Ανατολών και Δυσμών. Να βάλουμε την Ρωσία στον γεωπολιτικό μας εταιρικό προσανατολισμό. Να αποκτήσουμε λοιπόν εθνικιστική κυβέρνηση και να απλώσουμε χρυσοφόρα αυγή πάνω από την γεωπολιτική μας αυλή, με στόχο πλέρια ελληνικά σύνορα και ισχύ.


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6829108420885058954

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item