Widgets

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: «Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ του ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ και των ΠΡΟΔΟΤΩΝ!»


Είμαστε ο εφιάλτης τους! - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Φυλακές Κορυδαλλού - Σεπτέμβριος 2014: "Αυτό που δεν θα μου συγχωρέσουν ποτέ είναι η αντίσταση σε ένα αντεθνικό καθεστώς"
Το κείμενο αυτό δεν έχει πρόλογο, δεν έχει εισαγωγή. Είναι γραμμένο χωρίς καν ακόμη να έχω δεδομένη την πρόθεση να το δημοσιεύσω. Ίσως παραμείνει απλά ένα χειρόγραφο.
Σε λίγες ημέρες συμπληρώνω έναν χρόνο στην φυλακή. Γράφω μέσα σε ένα κελί, όντας αθώος, έχοντας στερηθεί την ελευθερία μου για μια φτηνή πολιτική σκοπιμότητα. Με έβαλαν φυλακή μαζί με άλλους επτά βουλευτές με την κατηγορία ότι είμαστε οι… διευθυντές μιας εγκληματικής οργανώσεως! Όμως εγώ, όταν ίδρυσα την Χρυσή Αυγή, δεν έκανα τίποτε στα κρυφά, ίδρυσα ένα πολιτικό κίνημα, δημοσιοποίησα τις ιδεολογικές και πολιτικές αρχές του και συμμετείχα μαζί με τους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριες μου στις εκλογές.
Πρώτη φορά στις Ευρωεκλογές του 1994. Στην συνέχεια, στις εθνικές εκλογές του 1996 και μετά ήμουν υποψήφιος στις Ευρωεκλογές του 1999 με την «Πρώτη Γραμμή». Επίσης, το 2004 η Χρυσή Αυγή έλαβε μέρος στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με τον σχηματισμό «Πατριωτική Συμμαχία». Το 2007 πραγματοποιήθηκε το τακτικό Συνέδριο της Χρυσής Αυγής και αποφάσισε την αυτόνομη συμμετοχή του Κινήματός μας στις εκλογές. Έτσι το 2009 συμμετείχαμε στις Ευρωεκλογές σαν Χρυσή Αυγή, όπως και στις εθνικές εκλογές λίγους μήνες αργότερα. Τον Νοέμβριο του 2010 ήμουν υποψήφιος δήμαρχος στην Αθήνα και εξελέγην δημοτικός σύμβουλος. Ψηφοδέλτια κατεβάσαμε και στον Δήμο Θεσσαλονίκης, καθώς και στις Περιφέρειες Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος. Τον Μάιο του 2012 και τον Ιούνιο λάβαμε μέρος στις δύο διαδοχικές εθνικές εκλογές και εκλέξαμε την πρώτη φορά 21 και την δεύτερη 18 βουλευτές. Το 2014 συμμετείχαμε αυξάνοντας τα ποσοστά μας σε περιφερειακές, δημοτικές και ευρωπαϊκές εκλογές. Εκλέξαμε τρεις Ευρωβουλευτές και δεκάδες περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους. Και μετά από όλα αυτά αποφάσισαν οι μυστικοσύμβουλοι του Σαμαρά να μας «βαφτίσουν»… εγκληματική οργάνωση!!!
Σε δύο ημέρες πρόκειται να συνεδριάσει το δικαστικό συμβούλιο για την παράταση της προφυλακίσεώς μου και ήδη η πρόταση του αρμοδίου Εισαγγελέως είναι σε εμένα γνωστή και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι πριν το 2012 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είχε κάνει καμία δήλωση νομιμοποιήσεώς της… Τι να απαντήσει κανείς σε αυτόν τον εξωφρενικό παραλογισμό; Τι να πει, όταν έχεις λάβει μέρος πριν το 2012 σε εκλογές και όχι μια φορά, με την άδεια του Αρείου Πάγου; Φυσικά η πρόταση του Εισαγγελέως είναι να παραμείνω στην φυλακή. Δεν περίμενα τίποτε διαφορετικό, όμως πέρα από την αδικία, η οποία με πνίγει, γελώ κυριολεκτικά με την επιχειρηματολογία των ΙΑΒΕΡΗΔΩΝ, από τα δεκάδες ψεύδη, όπως αυτό ότι δεν είχαμε προβεί σε δήλωση ως κόμμα πριν το 2012! Στην πραγματικότητα η δήλωση αυτή είχε γίνει… 29 χρόνια πριν, το 1983! Αυτά, όμως, για τους (κατα)κριτές μας είναι λεπτομέρειες. Γράφουν ένα ψεύδος για να μας κρατήσουν στην φυλακή και τελειώνουν. Ποιος θα τους ελέγξει; Υπάρχει Δικαιοσύνη; Ό,τι και να γράψουν, όμως, εγώ γνωρίζω πολύ καλά τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ λόγο, για τον οποίο ευρίσκομαι στην φυλακή.
17 Σεπτεμβρίου 2014
Όχι, δεν είμαι φυλακή για την δολοφονία στο Κερατσίνι. Οι ρουφιάνοι, οι οποίοι παρακολουθούσαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ τόσο το κινητό, όσο και το σταθερό μου τηλέφωνο, γνωρίζουν πολύ καλά ότι είμαι ΑΘΩΟΣ.
Με καμία από τις παράνομες πράξεις, για τις οποίες έχουν συντάξει κατηγορητήρια, δεν συνδέομαι. Το γνωρίζουν πολύ καλά. Επιχείρησαν να με συνδέσουν με τον φόνο, βασιζόμενοι σε τηλεφωνικές επαφές φερομένων ως εμπλεκομένων από τον αριθμό του σταθερού τηλεφώνου, το οποίο υπάρχει στα κεντρικά μας γραφεία. ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ πως με τα τηλεφωνήματα αυτά δεν είχα την οποιαδήποτε σχέση, αφού την ώρα εκείνη και την ημέρα ήμουν ΑΠΩΝ από τα γραφεία και όχι απλά ήμουν απών, αλλά την ίδια ώρα και ημέρα και στον ίδιο τόπο, στον οποίο υποτίθεται ότι ήμουν παρών, ήταν εκεί Εισαγγελέας και αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.
Μας παρακολουθούσαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ και η ίδια η Εισαγγελεύς, η οποία ήσκησε την εναντίον μας πολιτική δίωξη, μας είπε παρουσία των συνηγόρων μας ότι υπήρχαν «ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΑΚΡΟΑΣΕΙΣ»… Οι οποίες, όμως, παλαιότερες του εγκλήματος συνακροάσεις δεν συμπεριελήφθησαν στην δικογραφία! Γιατί; Για δύο λόγους: Πρώτον, γιατί ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και δεύτερον και κυριότερον γιατί από τις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων μας ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ η αθωότητά μας, αποδεικνύεται ότι η όλη δράση του Πολιτικού Κινήματος «Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή» ήταν ΝΟΜΙΜΗ και το τερατούργημα της αποδόσεως της κατηγορίας περί «εγκληματικής οργανώσεως» δεν είχε και δεν έχει καμία νομική βάση.
Θα μπορούσα να αναφερθώ και σε πλήθος άλλων στοιχείων για το πώς στήθηκε, πόσο αβάσιμη είναι νομικά, ηθικά, πολιτικά η δίωξή μας. (Φυσικά και θα το κάνω).  Όμως, θα επανέλθω στον ισχυρισμό μου ότι γνωρίζω τον πραγματικό λόγο, για τον οποίο ευρίσκομαι στην φυλακή. Δεν είναι η κατά φαντασίαν κατηγορία περί «εγκληματικής οργανώσεως», η οποία μάς αποδόθηκε με εμπάθεια και σκοπιμότητα μικροπολιτική. Είναι το γεγονός ότι ταράξαμε τα λιμνάζοντα ύδατα του όζοντος βάλτου σαράντα ετών θλιβερής πολιτικής, της πολιτικής της μεταπολιτεύσεως.
Σε μια χώρα, όπου μετά το 1974 η κυριαρχία σε ιδεολογικό και πολιτικό επίπεδο της αριστεράς ήταν απόλυτη, ενώ στο «πεζοδρόμιο» συντριπτική υπήρξε η επιβολή της κόκκινης χολέρας, σε μια τέτοια χώρα, όπου οι ψοφοδεξιοί έκλεβαν και έτρωγαν και κοντά σε αυτούς έκαναν το ίδιο και οι ψευτοσοσιαλιστές, σε ένα προτεκτοράτο, στο οποίο έκαναν «κουμάντο» μαρξιστές και φιλελεύθεροι, άπαντες με δεξιές τσέπες, γεννήθηκε, ανδρώθηκε, απλώθηκε δυναμικά κάτι διαφορετικό: Η Χρυσή Αυγή
Αυτό δεν μου το συγχώρησαν και δεν θα μου το συγχωρήσουν ποτέ! Εφιάλτης πραγματικός γι’ αυτούς οι πορείες για πρώτη φορά με Εθνικιστές στις κεντρικές λεωφόρους των Αθηνών, της Θεσσαλονίκης, πορείες της Χρυσής Αυγής σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ανησύχησαν, φοβήθηκαν, μας μίσησαν, όμως μετά τις εκλογές του 2012 τους κατέβαλε πανικός και έτσι αποφάσισαν να μας «τελειώσουν»… Όμως, οι Ιδέες δεν «τελειώνουν» με διώξεις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, ΑΔΙΚΕΣ, ΑΝΗΘΙΚΕΣ, ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ.        
Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας
Λαϊκού Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πολιτικός Κρατούμενος
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!
Ναι στην εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο

Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής η άμεση διενέργεια εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο, ώστε να αποδοθούν ποινικές ευθύνες σε όσους έδεσαν τη χώρα με τα δεσμά των διεθνών τοκογλύφων.
Είναι τουλάχιστον υποκριτικό να εμφανίζονται οι νεοδημοκράτες ως σύμφωνοι με αυτή την ενέργεια, καθώς τα χρόνια της διακυβέρνησής τους συγκάλυψαν όλους τους ενόχους γι’ αυτό το εθνικό έγκλημα, που βαραίνει τις κυβερνήσεις ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. 


Οι πολιτικάντηδες τελειώνουν, η Χρυσή Αυγή τώρα ξεκινά!
Η μεγαλύτερη νίκη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος από τις πρόσφατες εθνικές εκλογές, δεν είναι τόσο η διατήρηση της εκλογικής του δύναμης όσο το γεγονός πως η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού αναγνωρίζει πως το Κίνημα αγωνίστηκε με απαράμιλλη γενναιότητα σε μια πολιτική αναμέτρηση στην οποία δεν συμμετείχε επί ίσης όροις με τους πολιτικούς του αντιπάλους.
Την ίδια περίοδο που τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου διέθεταν ένα πακτωλό χρημάτων και κυρίως, διαρκή τηλεοπτική προβολή στα μέσα ενημέρωσης, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή υπήρξε αποκλεισμένος και φιμωμένος σε κανάλια, εφημερίδες και ραδιόφωνα, ενώ επιπλέον στερήθηκε την κρατική χρηματοδότηση η οποία παρασχέθηκε αφειδώς στα κόμματα της σαπίλας, της ξενοκρατίας και της κλεπτοκρατίας. Η κατάκτηση τελικά της τρίτης θέσης, δεν φαντάζει αλλά συνιστά ένα θρίαμβο μεγαλύτερο ακόμη εκείνου του Ιουνίου του 2012, οπότε δια της εκπεφρασμένης θελήσεως του Ελληνικού Λαού, η Χρυσή Αυγή εισήλθε πανηγυρικώς στη Βουλή των Ελλήνων.
Φανταστείτε επί παραδείγματι, ποια θα ήταν τα ποσοστά κομμάτων όπως ο Σύριζα, η ΝΔ, το Ποτάμι, το ΚΚΕ, οι ΑΝΕΛ, εάν διέθεταν την μηδενική προβολή των μέσων ενημέρωσης, που διέθετε και συνεχίζει να διαθέτει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Σε κάθε περίπτωση, η Χρυσή Αυγή πέτυχε δύο ουσιώδεις στόχους:  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μεγάλη άνοδος της Χρυσής Αυγής σε δημοσκόπηση της Metron Analysis – Καταρρέει η ψοφοδεξιά

Μετεκλογική δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από την εφημερίδα «Παραπολιτικά», με εντολή στην εταιρεία Metron Analysis. Στην δημοσκόπηση αυτή, κάνοντας κανείς την συγκριτική μελέτη με δεδομένο τα προεκλογικά δεδομένα της εταιρείας και τα «φρέσκα» αποτελέσματα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, μπορεί να διαπιστώσει ότι η ΝΔ καταρρέει, ενώ η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε συνεχή άνοδο, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί πλήρως στον Ελληνικό Λαό για την μνημονιακή κωλοτούμπα του.


Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ εξασφαλίζει 42,1%, η ΝΔ 18,3%, το Ποτάμι 5,7%, η Χρυσή Αυγή 5,3%, το ΚΚΕ 4,1%, οι ΑΝΕΛ 3,8%, το ΠΑΣΟΚ 3%, η Ένωση Κεντρώων 2,5%, το ΚΙΔΗΣΟ 1,4% και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,1%. Το γεγονός ότι το «Ποταμί» εμφανίζεται ως «τρίτη δύναμη» είναι βεβαίως στα πλαίσια της γνωστής τακτικής για χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Θυμίζουμε ότι προεκλογικώς για την Metron Analysis η Χρυσή Αυγή ήταν πέμπτο κόμμα (!) και το «Ποτάμι» τρίτο με 6,8% προ αναγωγής (!).
Πάμε να δούμε τώρα την τελευταία προεκλογική δημοσκόπηση της συγκεκριμένης εταιρείας:


Συγκρίνοντας τα αποτελέσματα βλέπουμε ότι η Χρυσή Αυγή έχει άνοδο 1,2% δηλαδή πάνω από 29%, γεγονός που υποδεικνύει, σε συνδυασμό με τα πραγματικά αποτελέσματα των εκλογών, ότι το σημερινό ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι πάνω από 8%. Από την άλλη πλευρά, πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναδεικνυόταν αυτοδύναμος αν γίνονταν τώρα εκλογές, ενώ η ΝΔ βρίσκεται σε πλήρη διάλυση. Το «Ποτάμι» έχει συνεχή πτώση αποτέλεσμα της συστημικής πολιτικής του δράσης και της πλήρης ταύτισής του με το ΠΑΣΟΚ, που πλέον είναι έκδηλη εντός και εκτός Κοινοβουλίου.
Αυτό που γίνεται φανερό είναι ότι η «κινούμενη άμμος» κινείται για άλλη μία φορά. Τώρα μπορεί να φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνει εκρηκτικά, όμως αυτό που αποτυπώνεται στην πραγματικότητα είναι ότι υπάρχει εισροή μνημονιακών ψηφοφόρων από ΝΔ, ενώ οι αντιμνημονιακοί ψηφοφόροι δεν έχουν βρεθεί ακόμα στην έξοδο, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι εξαπατήθηκαν για άλλη μία φοράΠλέον αυτό το πλειοψηφικό ρεύμα έχει μόνο μία επιλογή, την Χρυσή Αυγή, και έτσι αναμένεται συντόμως μία εκρηκτική άνοδος των ποσοστών της.  ΠΗΓΗ

Γλέζος προς συγκυβέρνηση: Όσο συνεχίζετε έτσι, ανοίγετε τον δρόμο να έρθει η Χρυσή Αυγή στην εξουσία!Πριν από λίγες ημέρες ο Γλέζος ζήτησε συγνώμη από τον Ελληνικό Λαό γιατί συνήργησε στην αντιμνημονιακή ψευδαίσθηση των προεκλογικών εξαγγελιών του Σύριζα, που εν τέλει μεταλλάχθηκαν σε πλήρη μνημονιακή συμμόρφωση με τις επιταγές των διεθνών τοκογλύφων.
Ο Γλέζος στην επιστολή του αυτή καλούσε σε ξεσηκωμό τους συριζαίους ενάντια στην κυβέρνηση, τονίζοντας ότι δεν χωρά καμία υποχώρηση έναντι των διεθνών τοκογλύφων και ότι ο Λαός εκλέγοντας τον Σύριζα απαιτούσε, ουσιαστικά, καταγγελία και κατάργηση του μνημονίου. Σε αυτή τη δήλωση του Μανώλη Γλέζου, παρότι προφανώς ιδεολογικός μας αντίπαλος, συμφωνούμε και προσυπογράφουμε. Το έχουμε πει και εμείς, άλλωστε, ότι ο Σύριζα έλαβε νωπή λαϊκή εντολή για καταγγελία του μνημονίου και αυτό πρέπει να πράξει.
Σε συνέντευξή του σε ιταλική εφημερίδα, ο Ευρωβουλευτής του Σύριζα υπήρξε επεξηγηματικός σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραπάνω δήλωση οργής ενάντια στην πολιτική στροφή του Σύριζα προς το μνημόνιο. Σε αβανταδόρικη ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με αν υπάρχει «κίνδυνος ανάπτυξης ακραίων ομάδων», ο Γλέζος είπε: «ο κίνδυνος υπάρχει και θα εκραγεί αν η κυβέρνηση αποδειχθεί μη ικανή να κρατήσει τον λόγο της. Κι αν δεν τον κρατήσει, θα φέρει στα πρόθυρα της εξουσίας την Χρυσή Αυγή πριν καν το καταλάβει».
Η δήλωση αυτή του Γλέζου, φυσικά, δεν είναι καινοφανής, αφού το ίδιο έχουν πει ήδη από τις πρώτες μέρες διάφοροι οικονομολόγοι και πολιτικοί αναλυτές. Έχει αξία, όμως, όταν αυτή η αλήθεια εκστομίζεται εν είδει προειδοποίησης προς την συγκυβέρνηση από έναν άνθρωπο που έχει γίνει, καλώς ή κακώς, ορθά ή λανθασμένα, η «σημαία» της.
Αυτό που λέει ουσιαστικά ο Γλέζος είναι μία αποτύπωση του σύγχρονου πολιτικού σκηνικού. Στην παρούσα χρονική συγκυρία ο μνημονιακός Σύριζα έχει καταλάβει τον παραπαίον πολιτικό χώρο της πασοκονουδούλας, αφήνοντας τα ορφανά του μνημονίου άστεγα.
Επειδή, όμως, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν παρά να υπερψηφίσουν το νέο μνημόνιο, εν τέλει θα αποκαλυφθεί σε ολάκερο τον Ελληνικό Λαό η αλήθεια του σύγχρονου πολιτικού διπολισμού: Χρυσή Αυγή εναντίον όλων! ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Χρυσή Αυγή δίπλα στους συμβασιούχους της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων Καβάλας

Η μη ψήφιση της επέκτασης του μνημονίου και τα κάγκελα της βουλής
Όπως όλα δείχνουν, η συμφωνία για 4μηνη επέκταση του Μνημονίου δε θα κυρωθεί από τη βουλή, κατόπιν απόφασης του mister Tsipra, για να μην χρεωθούν οι αριστεριστές συνιστωσάκηδες και οι ψεκασμένοι, ότι ψήφισαν Μνημόνιο!
Μάλιστα, οι Τσιπροκαμμένοι θα φέρνουν στη βουλή προς ψήφιση μόνο τα νομοσχέδια που θα προκύψουν από την εφαρμογή της μνημονιακής συμφωνίας.
Κι όλα αυτά, παρά την εκφρασμένη θέληση των λοιπών μνημονιακών κομμάτων (νουδούλας, κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, μορφώματος Μπόμπολα) να ψηφίσουν την επέκταση, από μνημονιακό… ζήλο.
Και βέβαια, οι Τσιπροψεκασμένοι έχουν προκαταβολικά πάρει την άδεια των «δανειστών» μας για να μην περάσει η επέκταση από τη βουλή των Ελλήνων –ενώ περνάει από τα δικά τους κοινοβούλια- γιατί οι… καλοί αυτοί άνθρωποι κατανοούν το… ζόρι που τραβάνε οι υποτακτικοί τους…
Αλλά, αν νομίζουν οι Τσιπροκαμμένοι ότι με τέτοια τερτίπια θα ξεγελάσουν τον ελληνικό λαό, είναι μακριά νυχτωμένοι. Κι αυτό θα το καταλάβουν συντομότατα και τότε θα τρέχουν να ξαναβάλουν τα κάγκελα μπροστά από τη βουλή!  ΠΗΓΗ
Εκτός από κυβέρνηση των email, θα γίνει και κυβέρνηση των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου ο Σύριζα;
Τα μείζονα ζητήματα της προηγούμενης κοινοβουλευτική περιόδου, όπως αυτά τεθήκανε από την αντιπολίτευση, ήταν ότι η χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά δεχόταν διαταγές μέσω email από τους διεθνείς τοκογλύφους και ότι νομοθετούσε χωρίς την έγκριση της βουλής, με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου. Το δεύτερο ήταν μάλιστα ένα από τα μεγάλα αγκάθια όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων.
Τώρα, ο Σύριζα συγκυβερνά με τους ΑΝΕΛ και ήδη έχουμε δει την πρώτη σημαντική υποχώρηση με μία μνημονιακή συμφωνία που επικυρώθηκε μέσω αποστολών email, μεταξύ των υπουργών και των διεθνών τοκογλύφωνΌπως όλα δείχνουν η μνημονιακή στροφή της συγκυβέρνησης ολοκληρώνεται με ταχύτητα, αφού ήδη έχουν αρχίσει και πυκνώνουν οι δηλώσεις που λένε ότι «δεν είναι αναγκαίο να έρθει η συμφωνία στη Βουλή», υπονοώντας την έκδοση Πράξεως Νομοθετικού Περιεχομένου, στα πρότυπα της πασοκονουδούλας.
Τις προάλλες ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος άφησε ορθάνοιχτο το παράθυρο για μία τέτοια επαίσχυντη κίνηση, λέγοντας ότι είναι "ζήτημα πολιτικής απόφασης" αν η συμφωνία θα περάσει ή όχι από το ελληνικό κοινοβούλιο . Την σκυτάλη πήρε ο «σκληρός αριστερός», Λαφαζάνης, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε με ύφος σταλινικού κομισαρίου ότι "δεν είναι απαραίτητο, ούτε υποχρεωτικό η συμφωνία με τους πιστωτές να εγκριθεί από τη Βουλή".
Άραγε πόσος καιρός θα περάσει μέχρι η συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ να αποκτήσει όλα τα χαρακτηριστικά των μνημονιακών συγκυβερνήσεων; Για πόσο καιρό θα κοροϊδεύουν τον Λαό με «επαναστατικά» τσιτάτα, τα οποία συνοδεύονται από επαίσχυντες μνημονιακές συμφωνίες και επικοινωνιακές κορώνες; ΠΗΓΗ

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ, ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΠΕΚΤΕΙΝΑΜΕ


Ενώ οι Τσιπροκαμμένοι επιχειρούν να βαφτίσουν το κρέας ψάρι και να μας πείσουν ότι άλλο πράμα είναι η δανειακή σύμβαση κι άλλο το Μνημόνιο, ένας απ’ αυτούς ομολόγησε την αλήθεια, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για τον (προερχόμενο από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και πολύ πικραμένο που δεν έγινε υπουργός Οικονομικών…) Αλέξη Μητρόπουλο, που είπε μεταξύ των άλλων και τα εξής: «Να πάψετε να θεωρείτε ότι τελείωσε το μνημόνιο γιατί μας απαγορεύουν να καταργήσουμε το ψηφισμένο, καθώς στην συμφωνία υπάρχει η ρήτρα ανάδοχής της ιδιοκτησίας του ψηφισμένου μνημονίου.

Ο Σόιμπλε με το δίλημμα χρεωκοπία ή μνημόνιο θα το πάει μέχρι τέλος, πρέπει να περιμένουμε πιο σκληρή γραμμή γιατί σκέφτεται πως θα τρομοκρατήσει τον ευρωπαϊκό νότο και την άνοδο της αριστεράς».

Αυτά, κι αφήστε τα λιγωμένα παπαγαλάκια να λένε τα δικά τους, για το  τέλος του Μνημονίου!  ethikismos.net


Ο περίεργος ρόλος του Άσμουσεν και το μνημονιακό προτεκτοράτο


Εδώ και πολύ καιρό, έχω γράψει ότι η συμφωνία του mister Tsipra με τους διεθνείς τοκογλύφους έγινε μερικούς μήνες πριν από τις εκλογές, κατά τη συνεδρίαση της ευρωπαϊκής Λέσχης Μπίλντενμπεργκ, στην λίμνη του Κόμο και υπογράφηκε λίγες ημέρες αργότερα στο Βερολίνο, στη μυστική (που όμως φανερώθηκε…) συνάντηση του συριζαίου Δραγασάκη με τον Γιέργκ Άσμουσεν, νυν υφυπουργό Εργασίας της κυβέρνησης Μέρκελ και πρώην αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Μάλιστα, εκείνες τις μέρες, τα γερμανικά ΜΜΕ αποκάλυπταν ότι ο Άσμουσεν έχει αναλάβει το ρόλο του μυστικού ενδιάμεσου μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της φράου Μέρκελ, πιθανότατα δε και διαφόρων διεθνών κέντρων εξουσίας.
Εκεί, λοιπόν, που τον «ξεχάσαμε» τον… μπαγάσα τον Άσμουσεν, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, μετά από δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Sächsische Zeitung, σύμφωνα με το οποίο ο Άσμουσεν είχε μυστική συνάντηση με τον Βαρουφάκη. Προφανώς, όλων των ειδών οι συμφωνίες που αφορούν το μνημονιακό προτεκτοράτο Τσιπροκαμμενιστάν υπαγορεύονται απ’ αυτόν τον άνθρωπο των διεθνών τοκογλύφων και εν συνεχεία ανακοινώνονται στα διάφορα Eurogroup, ως δήθεν αποτελέσματα  «σκληρής διαπραγμάτευσης»!  ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!
  • ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ! Μέχρι και ο Σόιμπλε με το χάλι των υπόδουλων κυβερνώντων: Ψευταράδες οι νυν, ανύπαρκτοι οι πρώην
ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΞΑΝΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΤ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει το μάρμαρο της υλοποίησης της προεκλογικής εξαγγελίας των Τσιπροκαμμένων, για επαναλειτουργία της αμαρτωλής ΕΡΤ των Καλφαγιάννηδων!

Την Πέμπτη 5 Μαρτίου, λοιπόν, η μνημονιακή συγκυβέρνηση θα καταθέσει το σχέδιο νόμου για την ίδρυση της ΕΡΤ ΑΕ. Ωστόσο, επειδή οι διεθνείς της αφέντες απαγορεύουν δια ροπάλου τις παρεκκλίσεις από τον μνημονιακό προϋπολογισμό, όλοι οι Έλληνες –συμφωνούν δε συμφωνούν, βλέπουν δε βλέπουν ΕΡΤ- θα πληρώσουν τη στρατιά των πρώην πρασινοφρουρών και νυν συριζομούρηδων, εφόσον τα έξοδά τους θα καλυφθούν από αύξηση του ανταποδοτικού τέλους στους λογαριασμούς της ΔΕΗ! 

Δεν είναι  θαύμα;

(ΥΓ): Προφανώς, με κάποια παρόμοια μεθόδευση θα υλοποιηθούν και τα υπόλοιπα προεκλογικά ρουσφέτια του ΣΥΡΙΖΑ (σχολικοί φύλακες, καθαρίστριες υπουργείου Οικονομικών, κ.τ.λ.) Αυτό θα πει  κοινωνία αλληλεγγύης στην πράξη! πηγη


Τα παπαγαλάκια της μνημονιακής συγκυβέρνησης έχουν αρχίσει και θυμίζουν Καρατζαφέρη!

Η μεγαλύτερη πλάκα μετά την ταπεινωτική συμφωνία για 4μηνη παράταση του Μνημονίου, που υπόγραψε ο… αντιμνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ, είναι με τα παπαγαλάκια  του παρδαλού συνονθυλεύματος, που προ συμφωνίας το έπαιζαν… μερκελοφάγοι και «βροντάει ο Όλυμπος, αστράφτει η Γκιώνα». Τώρα, κατόπιν μνημονιακής συμφωνίας, τα… ατρόμητα παπαγαλάκια συνεχίζουν το έργο τους, προσπαθώντας να αποδείξουν πως… πετάει ο γάιδαρος, προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Θα τα… ξεφωνίσουμε, λοιπόν, με τη σειρά. Αρχίζουμε σήμερα από τον «πολύ» Στάθη, σκιτσογράφο, αρθρογράφο και τα συναφή, παλιά του «Ριζοσπάστη» και τώρα των λεγόμενων «αστικών» ΜΜΕ, που προσπαθεί ο δόλιος να αποδείξει ότι άλλο δανειακή σύμβαση κι άλλο… Μνημόνιο, για να δείξει ότι η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων δεν έγινε μνημονιακή! Ιδού η (μάταιη…) προσπάθειά του:

«Ας πάρουμε όμως λιγάκι το πράγμα απ’ την αρχή. Στο Κοράνι υπάρχουν εκατοντάδες αναφορές στη Βίβλο. Σημαίνει αυτό ότι Κοράνι και Βίβλος είναι το ένα και το αυτό; Όχι, για κανέναν εχέφρονα. Στη Δανειακή Σύμβαση υπάρχουν εκατοντάδες αναφορές στο Μνημόνιο. Σημαίνει αυτό ότι Δανειακή Σύμβαση και Μνημόνιο είναι το ένα και το αυτό; Όχι, για κανέναν εχέφρονα άνθρωπο, εκτός κι αν είναι ο Σόιμπλε(και όλο το σύστημα που αυτός ο άνθρωπος σημαίνει). Κι εξηγούμαι: η Δανειακή Σύμβαση είναι μια οικονομική συμφωνία η οποία για να συναφθεί και να τηρηθεί προϋποθέτει και συνεπάγεται μια πολιτική συμφωνία, το Μνημόνιο – που με τη σειρά του είναι Συνθήκη. Μια Συνθήκη που «παράγει δίκαιο» για τα συμβαλλόμενα μέρη – εν προκειμένω για τη χώρα μας σε δύο επίπεδα: το διεθνές και το εθνικό. Εις ό,τι αφορά το διεθνές επίπεδο, το Μνημόνιο (παρ’ ό,τι ουδέποτε ψηφίσθηκε από τη Βουλή με την προβλεπόμενη πλειοψηφία) θέτει τη χώρα υπό Καθεστώς Εντολής και Ελέγχου των δανειστών (ΔΝΤ, Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τραπεζών) με άρση της Ασυλίας της. Εις ό,τι αφορά το εθνικό επίπεδο, το Μνημόνιο υπαγορεύει εφαρμοστικούς νόμους – μάλιστα νόμους που μπορούν να κινούνται και εκτός του συνταγματικού πλαισίου.Η διαφορά της Δανειακής Σύμβασης (ή όποιων άλλων δανειακών συμβάσεων) από το ή τα Μνημόνια (όπως το Μεσοπρόθεσμο που ακολούθησε) ήταν (και είναι) εκείνη που επέτρεπε στον ΣΥΡΙΖΑ (ή σε οποιαδήποτε άλλη εθνικά ανεξάρτητη κυβέρνηση) να μπορεί να επαναδιαπραγματευτεί τη Δανειακή Σύμβαση στο οικονομικό της περιεχόμενο χωρίς τα πολιτικά της παράγωγα…».
Λοιπόν, με απλά λόγια, για να μη γινόμαστε κουραστικοί. Κάθε δανειακή σύμβαση συνοδεύεται απαραιτήτως από ένα Μνημόνιο, διότι κανένας δε χαρίζει τη σήμερον ημέρα. Όπως ένας ιδιώτης δανείζεται χρήματα από κάποιον ή παίρνει κάτι με δόσεις και υπογράφει συμφωνητικό. Τα υπόλοιπα, θυμίζουν τον… Καρατζαφέρη. Που αφού ψήφισε το πρώτο Μνημόνιο, μόλις ο λαός ένιωσε στο πετσί του τις συνέπειές του, έβγαινε κι έλεγε πως αυτός ψήφισε μόνο το… άρθρο 1 «για να πάρουμε τα λεφτά και να σωθούμε» κι όχι τα υπόλοιπαΚι όπως κανένας δεν πίστεψε τον Καρατζαφέρη, έτσι κανένας δεν πρόκειται να πιστέψει και τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ!  ΠΗΓΗ


Πού λέτε θα στεγάζουν τους νέους λαθρομετανάστες;
Ενώ η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων έχει ήδη αφήσει ελεύθερους περίπου 350 λαθρομετανάστες από τα (πρώην…) «Κέντρα Κράτησης» όλης της χώρας και μέσα στο Μάρτιο θα τους έχει αφήσει όλους, η «αλληλέγγυα» αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Χριστοδουλοπούλου, σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις της. Τις οποίες προσδιορίζει ως εξής, σε συνέντευξή της στη φυλλάδα των Ιών: «Το κέντρο βάρους της δικής μας πολιτικής δεν είναι η κράτηση, αλλά η υποδοχή και η ένταξη».
Και ποιο είναι το βασικότερο πρόβλημα… επί της υποδοχής των νέων λαθρομεταναστών; Ασφαλώς η στέγη, γιατί είναι τόσοι πολλοί –και όσο καλοκαιριάζει θα γίνονται ακόμα περισσότεροι- και που δεν έχουν που να τους βάλουν. Δείτε που σκοπεύουν να τους στεγάσουν (από την ίδια συνέντευξη):
«Περιλαμβάνουν τη δημιουργία θέσεων φιλοξενίας προσφύγων, ακόμα και σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, και τη στοιχειωδώς ανθρώπινη υποδοχή των νεοεισερχόμενων στα ελληνικά νησιά».
Ε ρε μεγαλεία! Τα οποία βεβαίως θα πληρωθούν από τα δημόσια ταμεία… Δηλαδή, από την τσέπη σου κοροϊδάκι που ψήφισες τους Τσιπροκαμμένους, για «ελπίδα» και «ανάσες αξιοπρέπειας». Τώρα, ρούφα τ’ αυγό σου, σκάσε και πλήρωνε!
(ΥΓ) 1: Με τέτοια… ντόλτσε βίτα που θα τους περιμένει στην Ελλάδα, υπάρχει περίπτωση να υπάρξει έστω και ένας επίδοξος λαθρομετανάστης να… προτιμήσει άλλη χώρα;
(ΥΓ) 2: Ζήτω οι  «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου!    ΠΗΓΗ

FREE HELLAS web Radio
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2715061834866861918

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item