Widgets

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Ελληνική ιθαγένεια για 200.000 παιδιά-μετανάστες δεύτερης γενιάς

Σε «δημόσια διαβούλευση» το προδοτικό νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών


Πόρτα σε χιλιάδες μετανάστες δεύτερης γενιάς, οι οποίοι είχαν μείνει στον αέρα, να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια (και όχι υπηκοότητα) ανοίγει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση. Σύμφωνα με τα Νέα, περίπου 200.000 παιδιά-φαντάσματα αναμένεται να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια.

Η κυριότερη καινοτομία που εισάγει το σχέδιο νόμου είναι το δικαίωμα κτήσης της ελληνικής ιθαγένειας από παιδιά αλλοδαπών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα με την προϋπόθεση της εγγραφής τους στην Α' τάξη Δημοτικού και της συνέχισης παρακολούθησης του σχολείου κατά το χρόνο υποβολής της δήλωσης, και σε συνδυασμό με τη συνεχή νόμιμη διαμονή του ενός από τους γονείς του για πέντε χρόνια πριν από τη γέννησή του.


Σημειώνεται ότι ο προηγούμενος νόμος Ραγκούση προέβλεπε πενταετή νόμιμη διαμονή των δύο γονέων και κτήση της ιθαγένειας με τη γέννηση. Αυτό είχε κριθεί ανεπαρκές από το Συμβούλιο της Επικρατείας και για το λόγο αυτό προστέθηκαν σωρευτικά δύο προϋποθέσεις: η παρέλευση έξι ετών μετά τη γέννηση στη χώρα, σε συνδυασμό με την εγγραφή στο Δημοτικό έπειτα από ένα χρόνο παραμονής στο νηπιαγωγείο.
Σε περίπτωση που ο γονέας ασκήσει το δικαίωμα αυτό αργότερα, τότε αυτό είναι εφικτό υπό την αίρεση ότι το παιδί παρακολουθεί το σχολείο. Με τον τρόπο αυτό εναρμονίζεται το σχέδιο νόμου με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, σε περίπτωση που γίνει νέα αίτηση ακύρωσης, όπως είχε γίνει και με το νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια.

Το σχέδιο νόμου με τίτλο «Τροποποίηση Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας και άλλες διατάξεις» περιέχει, επίσης, διατάξεις που αφορούν την κτήση της ιθαγένειας, όχι μόνο από τα παιδιά των μεταναστών που γεννήθηκαν εδώ, αλλά και για όσα έχουν απολυτήριο ελληνικού Λυκείου και είναι απόφοιτοι ΤΕΙ ή ΑΕΙ, καθώς και για τα παιδιά που έχουν πάει εννιά χρόνια σε ελληνικό σχολείο (την υποχρεωτική εκπαίδευση που προβλέπει το Σύνταγμα) ή έχουν πάει Γυμνάσιο και Λύκειο.

Σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, η προηγούμενη ρύθμιση του νόμου Ραγκούση προέβλεπε έξι χρόνια σχολείο, ενώ η τωρινή ρύθμιση ουσιαστικά υπαγορεύεται από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Επίσης, οι δύο αυτοί τρόποι περιέχονταν και σε σχέδιο νόμου για την ιθαγένεια της προηγούμενης κυβέρνησης.

Τέλος, στο νομοσχέδιο έχει συμπεριληφθεί και το περίφημο άρθρο 19, το οποίο είχε αποσυρθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση, και με το οποίο παρέχεται προστασία στα θύματα ρατσιστικής βίας.

infognomonpolitics.blogspot.com


Στοιχεία σοκ από την Κομισιόν: Το 2060 ο πληθυσμός της Ελλάδας θα μειωθεί κατά 23%!


Πραγματικά εφιαλτικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως από έκθεση της Κομισιόν, στην οποία γίνεται αναφορά στην γήρανση του πληθυσμού της Ευρώπης συνολικά. Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτή την έκθεση η Ελλάδα αναμένεται να δει τον πληθυσμό της να μειώνεται κατά 23% έως το 2060, ενώ την ίδια στιγμή εκτιμάται ότι οι ηλικιωμένοι, άνω των 65 ετών, θα αυξηθούν κατά περίπου 500.000 άτομα.

Από τα στοιχεία επίσης , τα οποία παρατίθενται στην έκθεση και αφορούν την Ελλάδα, ξεχωρίζει το γεγονός ότι σε επίπεδο ορίων ηλικίας τα άτομα που ανήκουν στην κατηγορία 55-64 ετών από το 8,1% που καλύπτουν σήμερα την αγορά εργασίας θα αυξηθούν στο 25,6% το 2060, γεγονός που σημαίνει ότι θα αυξηθούν σημαντικά τα όρια συνταξιοδότησης.

Απόδειξη αυτής της αλλαγής είναι ότι ενώ το 2013 το ποσοστό των συνταξιούχων που είναι κάτω των 65 ετών ανέρχεται στο 23%, η Κομισιόν υπολογίζει ότι το 2060 το αντίστοιχο ποσοστό δεν θα υπερβαίνει το 3,9% μόλις. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι επόμενες γενιές, σε ένα συντριπτικά μεγάλο ποσοστό, για να καταφέρουν να βγουν στην σύνταξη θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει ηλικιακό όριο άνω των 65 ετών.

Μία έκθεση , η οποία προβλέπει ότι σε 35 χρόνια από τώρα η Ελλάδα θα έχει απολέσει το ¼ περίπου του πληθυσμού της και οι άνω των 65 ετών θα αυξηθούν σε εντυπωσιακό βαθμό, αν μη τι άλλο, πρέπει να χτυπήσει το «καμπανάκι κινδύνου», καθώς αφορά άμεσα την ίδια την επιβίωση του Έθνους μας. 

Οι Κυβερνώντες , όμως, της μεταπολίτευσης και του «Συνταγματικού τόξου» , δεν ενδιαφέρονται για τέτοια ζητήματα. Εξάλλου, είναι οι ίδιοι που με τις πολιτικές τους από το 1974 μέχρι σήμερα έχουν οδηγήσει στην τραγική αυτή κατάσταση, επιδιώκοντας από τη μία μεριά την συρρίκνωση και τη γήρανση του Ελληνικού Λαού, ενώ από την άλλη την αντικατάστασή του με τους λαθρομετανάστες που κατά κύματα έρχονται στη χώρα μας.

Γιώργος Μάστορας

www.xryshaygh.comΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ! Έρευνα του ΟΗΕ: Το 2100 θα έχουν απομείνει μόνο 2,5 εκατομμύρια Έλληνες!


Ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται δραματικά σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat


Ένα από τα πλέον σημαντικότερα προβλήματα της χώρας μας είναι το δημογραφικό ζήτημα. Κατά καιρούς η χώρα μας απεικονίζεται δίπλα στην είδηση "χώρα γερόντων".

Η οικονομική κρίση έχει διώξει χιλιάδες νέους επιστήμονες στο εξωτερικό, ενώ η σκέψη για γάμο ή δημιουργία οικογένειας σε όσους νέους έχουν απομείνει φαντάζει εφιαλτική.

Ακόμη και η όποια αύξηση του πληθυσμού στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια ήταν πλασματική, καθώς αυτός αυξανόταν χάρη στην παρουσία των λαθρομεταναστών και όχι λόγω των γεννήσεων. Από το 2012, δυστυχώς, ούτε αυτό ισχύει, καθώς οι θάνατοι ξεπέρασαν τις γεννήσεις.

Τις εκτιμήσεις της για την διαμόρφωση του πληθυσμού των ευρωπαϊκών χωρών έως το 2080 έδωσε στην δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Στατιστική Αρχή.

Όπως φαίνεται από τα στοιχεία και τον παρακάτω χάρτη, ο μεγαλύτερος αριθμός πληθυσμού θα είναι συγκεντρωμένος στη Γαλλία και την Βρετανία, με τον αριθμό των πολιτών να φτάνει τα τα 78,84 εκατομμύρια και 85,14 εκατομμύρια αντίστοιχα. Η Γερμανία, η μεγαλύτερη σήμερα οικονομία της Ευρώπης, θα έχει πληθυσμό 65,37 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Τα στοιχεία της Eurostat δείχνουν πως ο πληθυσμός της χώρας μας μέχρι το 2080 αναμένεται να μειωθεί, καθώς υπολογίζεται πως θα διαμορφωθεί στα 7,69 εκατομμύρια ανθρώπους.

Το 2080, πάντως, η χώρα με τον μικρότερο πληθυσμό στην Ευρώπη θα είναι η Ισλανδία, στην οποία υπολογίζεται πως θα ζουν 467 χιλιάδες άνθρωποι.

Οι ξεδιάντροποι υποτελείς των διεθνών τοκογλύφων και οι εθνοπροδότες λαθρολάγνοι του Σύριζα όχι μόνο δεν παίρνουν το παραμικρό μέτρο στήριξης της γεννητικότητας, αλλά αντιθέτως κάνουν ότι μπορούν για να επιδεινώσουν το πρόβλημα. Άλλοτε δηλώνουν πως "ευχαριστούν τους λαθρομετανάστες γιατί επέλεξαν την χώρα μας", άλλοτε χαίρονται που έπεσε ο φράκτης του Έβρου, άλλοτε δηλώνουν πως θα νομιμοποιήσουν τους λαθρομετανάστες στην χώρα μας.

Ενώ με τα μνημόνια και τον οικονομικό στραγγαλισμό στις οικογένειες προφανώς έχουν σκοπό να εξαφανίσουν το ελληνικό Έθνος και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι ενέργειές τους.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ
ΑΘΗΝΑ 20-3-2015.


Το μεγαλύτερο, κυριότερο και δολιότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Ελληνικό Έθνος στις επί χρήμασι κατοχικές στιγμές του είναι η απομείωση τού ελληνικού πληθυσμού μαζί με την αλλοίωση τού εθνολογικού μας ιστού. Η ραγδαία μείωση των ελληνικών γεννήσεων που αφαιρεί αντί να προσθέτει γενεές Ελλήνων και η προσθήκη ξένων λαθρομεταναστών που ενσωματώνονται από τούς προδότες διεθνιστές μαζί με τις οικογένειές τους και τα εκρηκτικά τους γεννήματα.

Η ταυτόχρονη έκθεση τής Φυλής στους δύο αυτούς κινδύνους είναι μια ωρολογιακή βόμβα που πραγματώνει το σβήσιμο τού βιολογικού μας ρολογιού. Κάθε έθνος που αντιμετωπίζει υπαρξιακό κίνδυνο θέτει κανόνες οικογενειακής ασφάλειας και πρόνοιας, ώστε να σχηματιστούν περισσότερες και μεγαλύτερες οικογένειες.

Να αυξηθούν οι γάμοι και να γεννηθούν περισσότεροι Έλληνες. Αυτό κάνει το κράτος που θέλει να ζήσει και να αναπτυχθεί το έθνος του. Το ελληνικό έθνος όμως διοικείται από ψευτορωμέϊκο κράτος που κυνηγάει τούς Έλληνες. Φορολογεί τα παιδιά, στερεί τούς γονείς από στέγη και εργασία, στέλνει τούς Έλληνες εκτός συνόρων προς αναζήτηση καλύτερης τύχης.

Ταυτόχρονα η υπογεννητικότητα που μάς επιβλήθηκε τα τελευταία έτη τού δημοκρατικού μας «βίου» έφερε μαζί της και μια νεότερη μάστιγα, την αθρόα και στοχευμένη λαθρομετανάστευση. Η Ελλάς υποχρεώθηκε, μέσα από την μετακίνηση ξένων, αλλόθρησκων και νεανικών πληθυσμών από συγκεκριμένες γεωπολιτικές αρτηρίες, να γίνει μόνιμος σταθμός καθοδηγούμενων μαζών με την στήριξη των συμφωνιών τού Δουβλίνου και την αθρόα χρηματοδότηση τού διεθνούς σιωνισμού. Οι λαθρομετανάστες είναι νέοι, μουσουλμάνοι, αλληλέγγυοι με τούς μαρξιστές, τις Μη «Κυβερνητικές» Οργανώσεις και τις διάφορες Διεθνείς Αμνηστίες και τα Παρατηρητήρια των Σόρος και λοιπών παρατρεχάμενων.

Οι γυρολόγοι τής οικουμένης προέρχονται από χώρες με έντονη θρησκευτική διαμάχη ή με έντονη εγκληματικότητα ή με κατεστραμμένες από πολιτικούς και νεοταξίτες υποδομές. Το επίπεδο διαβίωσης και πολιτισμού των λαθροεισβολέων είναι εντελώς υποβαθμισμένο ή και ανύπαρκτο, χωρίς ίχνος έργου, ήθους και σεβασμού στο ανθρώπινο πρόσωπο. Η Τουρκία τούς έχει συμπεριλάβει στους δικούς της προστατευόμενους μαζί με τούς τουρκόψυχους τής Θράκης μας. Τα δε αντιρατσιστικά νομοσχέδια μαζί με τις ιθαγενοποιήσεις των αμερικανοκομμουνιστών διαμορφώνουν το ασφυκτικό πολυφυλετικό σχήμα που θέλει στα έθνη η παγκοσμιοποίηση.

Η συρρίκνωση τού εργατικού εισοδήματος, η εγκατάλειψη τής ελληνικής επιχειρηματικότητας και παραγωγικής μηχανής, η απαξίωση τού οικογενειακού θεσμού και η εκτίναξη τού οικογενειακού προϋπολογισμού με τα ανήθικα πρότυπα από την μια πλευρά και την αύξηση τού κόστους ζωής από την άλλη, οι αυτοκτονίες, όλα αποτελούν μια ολέθρια και καλά στημένη αλληλουχία σε βάρος τού Ελληνισμού. Η οικονομική κρίση στήθηκε για να καλύψει τούς πολιτικούς απατεώνες, να δέσει χειροπόδαρα την Ελλάδα και να κλειδώσει την κατανάλωση. Το κλείδωμα τής κατανάλωσης στερεί το ελληνικό μαγαζί από την υποστήριξη των δραστηριοτήτων του και την επάρκεια αγαθών. Η δε απώλεια ρευστότητας στερεί όνειρα για οικογένεια και νέα ελληνόπουλα από την Πατρίδα.

Οι μηχανισμοί στήριξης των εργαζόμενων γονέων που έχουν καταφέρει να φτάσουν έστω και περιορισμένα στον βιολογικό σκοπό τού ανθρώπου απουσιάζουν παντελώς από το κράτος των σύγχρονων Εφιαλτών. Καμία πρόνοια και καμία σχεδιαζόμενη πολιτική αυξήσεως και εξασφαλίσεως των Ελλήνων δεν υφίσταται από τούς «ανθρωπιστές» για ξένους πλην Ελλήνων γραικύλους πολιτικάντηδες τής ψευτοδημοκρατίας μήτε στις δαπάνες τής γέννας μήτε στους παιδικούς σταθμούς μήτε στην υγεία μήτε στην εκπαίδευση. Αλλά σ’ αυτούς ακριβώς τούς υποστηρικτικούς θεσμούς και στα ελληνόπουλα κρίνεται το μέλλον τού Ελληνικού Έθνους.

Έξοδος όλων των λαθρομεταναστών από την Ελλάδα. Ακύρωση των ελληνοποιήσεων. Η μεταναστευτική πολιτική συνδυάζεται με τις πραγματικές ανάγκες και κυρίως με την διατήρηση τής εθνολογικής και φυλετικής συνθέσεως τού πληθυσμού.

Πρόνοιες υπεργεννητικότητας μονάχα για τούς Έλληνες και εθνικοποίηση των πόρων που μαζί με τμήμα των δημοσίων εσόδων θα διατεθούν στην ενίσχυση τού οικογενειακού προϋπολογισμού των Ελλήνων και μόνον. Ομοίως η κοινωνική πολιτική των επιδομάτων αφορά αποκλειστικά και μόνον τούς Έλληνες στο Αίμα.

Προστασία τής μητρότητας. Κανένα απολύτως ελληνόπουλο δεν περισσεύει και φυσικά δεν υπάρχουν νόθα ελληνόπουλα. Πλήρης απαγόρευση των εκτρώσεων, παρά μονάχα εάν υπάρχει ανήκεστη βλάβη υγείας. Έκπτωση από το ιατρικό λειτούργημα και εξοντωτική φυλάκιση των παρανομούντων ιατρών. Εξοντωτική ποινή για κάθε πολίτη που βλάπτει παιδική ζωή.

Κρατική οικονομική στήριξη τής γέννας και τής βρεφικής φροντίδας στα μαιευτήρια και τούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, χώροι στους οποίους το κράτος πρέπει να κάνει τις επενδύσεις τής ζωής του. Καμία απολύτως φορολόγηση στα ελληνόπουλα. Επιστροφές φόρων και μισθολογικές αυξήσεις για κάθε νέα ελληνική γέννα και για κάθε πολύτεκνη ελληνική οικογένεια.

Συμμετοχή στις εκπαιδευτικές δαπάνες των ελληνικών νοικοκυριών και των Ελλήνων Νέων. Επιστροφή τής δωρεάν εθνικής εκπαίδευσης αντί τής επί πληρωμή ανθελληνικής και αντιρατσιστικής εκπαίδευσης. Η καλλιέργεια τού πνευματικού υπόβαθρου των παιδιών μας μαζί με την διαμόρφωση κρατικών υποδομών για την απορρόφηση και την παραμονή των δημιουργικών ελληνόπουλων στην Πατρίδα μας είναι η τελειότερη επένδυση όλων των άλλων αλλογενών.

Η στήριξη τού ανθρώπινου αγαθού τής υγείας και τής ιατροφαρμακευτικής φροντίδας αποκλειστικώς για Έλληνες είναι υποχρέωση τής Εθνικής και Λαϊκής Πολιτείας κι όχι εμπορεύσιμο προϊόν.


Κανείς χώρος για ομοφυλόφιλους ψευτογάμους, κανείς χώρος για πολυφυλετικά και πολυθρησκευτικά ανακατώματα. Προτυποποίηση και διαπαιδαγώγηση των Νέων Ελλήνων στον Ανώτατο Θεσμό τής Ελληνικής Οικογένειας μέσα από τα σχολεία και την κοινωνία. Διαμόρφωση κλίματος ανανέωσης των γενεών με γεωμετρική πρόοδο. Περισσότερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες, αξιοποίηση πόρων και ψυχών σε μια Ισχυρή Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ethnikistikosagwn.blogspot.com


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 520760182234213667

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item