Widgets

«ΜΠΡΑΒΟ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ» ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 223% !!!


Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Παρότι οι μισθοί και οι συντάξεις παραμένουν καθηλωμένοι στα προ της 25ης Ιανουαρίου επίπεδα (οι Τσιπροκαμμένοι υπόσχονταν προεκλογικά πως θα γίνει άμεση επαναφορά τους στα επίπεδα του 2009…), υπάρχει μια τρομερή αύξηση που πέτυχαν: στην είσοδο λαθρομεταναστών!

Έτσι, σε σχετική ερώτηση βολευτή της νουδούλας (τώρα τους έπιασε ο πόνος για τους λαθρομετανάστες;), ο αναπληρωτής υπουργός ευρωπαϊκών υποθέσεων Χουντής του απάντησε εγγράφως ότι σύμφωνα με στοιχεία των Ηνωμένων Εθνών, υπάρχει αύξηση 223,22% στην είσοδο λαθρομεταναστών στην Ελλάδα!


Και να φανταστείτε, πως ουσιαστικά ακόμα είναι χειμώνας. Βάλτε με το μυαλό σας τι έχει να γίνει όταν θα καλοκαιριάσει και όταν θα μαθευτούν στα πέρατα της γης τα νέα περί ενοικιάσεως ξενοδοχείων και διαμερισμάτων από το κράτος των Τσιπροκαμμένων, για να απλώνουν τις αρίδες τους οι λαθρομετανάστες!

(ΥΓ): Ζήτω οι «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου!  πηγη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! : ΙΤΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ  ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΣΤΗ  ΒΟΥΛΗ

Ισλαμοποίησης συνέχεια: Μετά το ελευθέρας στους λαθροεισβολείς, έρχεται το τζαμί στο Μοναστηράκι«Η ελπίδα έρχεται» ήταν το προεκλογικό σύνθημα του Τσίπρα αλλά μετεκλογικά εκείνο που ήρθε είναι η απόφαση απελευθέρωσης όλων των λαθρομεταναστών. Τα χειρότερα όμως έπονται και σε αυτά συγκαταλέγεται η πρόθεση λειτουργίας τζαμιού στο Μοναστηράκι!
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, καθ' υπόδειξη της Άγκυρας οι μουσουλμάνοι βουλευτές του Σύριζα αναμένεται να απαιτήσουν την επαναλειτουργία του τζαμιού Τζισδαράκη ή τζαμί του Κάτω Σιντριβανιού, το οποίο βρίσκεται στην Πλατεία Μοναστηρακίου. Στόχος της Άγκυρας είναι να εδραιωθεί στους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα η πεποίθηση πως η Τουρκία ενδιαφέρεται για εκείνους και τους προστατεύει.
Οι προοπτικές άλλωστε για την επιτυχία του εγχειρήματος είναι θετικότατες, αν κρίνει κανείς από τις τελευταίες παλινωδίες της κυβέρνησης στα ζητήματα που αφορούν τη λαθρομετανάστευση. Στελέχη της εκδηλώνουν θερμό ενδιαφέρον για τη στέγαση των λαθρομεταναστών, δεν θα δείξουν την ανάλογη «ευαισθησία» για ζητήματα ικανοποίησης των λατρευτικών τους αναγκών;
Ως εκ τούτου, όπως οι φιλελεύθεροι αποφάσισαν την δημιουργία τζαμιού στο Βοτανικό, έτσι και οι μαρξιστές (σε σύμπλευση με το κόμμα Καμμένου) αναμένεται να δώσουν το πράσινο φως για την μετατροπή του χώρου που λειτουργεί σήμερα ως παράρτημα του Μουσείου Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης σε τζαμί. Επειδή μάλιστα καθυστερεί η ανέγερση του τζαμιού στο Βοτανικό, η «ανάγκη» να τεθεί σε λειτουργία το τζαμί Τζισδαράκη κρίνεται επιτακτική, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα εκατομμύρια των ισλαμιστών που εισήλθαν παράνομα στη χώρα.
Καθίσταται συνεπώς ξεκάθαρο το γεγονός ότι η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου δεν ακολουθεί τις επιλογές της προηγούμενης κυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων μόνο στο οικονομικό πεδίο. Η ισλαμοποίηση της Ελλάδος έχει ήδη ξεκινήσει με την φτηνή και κατάπτυστη δικαιολογία της «ομαλής κοινωνικής ένταξης» των μεταναστών. ΠΗΓΗ
Μια δήλωση της Χριστοδουλοπούλου, ο Σόρος και η στέγαση των λαθρομεταναστώνΗ πρόσφατη δήλωση της αναπληρώτριας υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, σχετικά με την στέγαση των λαθρομεταναστών, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που βιώνουν όχι απλώς την αδιαφορία αλλά την εχθρική διάθεση του Κράτους. Πόσο «αθώα» όμως υπήρξε η συγκεκριμένη δήλωση του στελέχους της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου;
Ως «κοινωνικό καλό», παρουσίασε η ίδια η αναπληρώτρια υπουργός την πρότασή της, η οποία συνοψίζεται στο εξής: προκρίνεται η λύση της ενοικίασης άδειων ξενοδοχείων, άδειων ιδιωτικών κλινικών, μικρών μονάδων, άδειων δημοτικών κτιρίων καθώς και διαμερισμάτων που μένουν ξενοίκιαστα ανά την Ελλάδα, προκειμένου να φιλοξενηθούν οι αιτούντες άσυλο. Μάλιστα προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, η κυρία Χριστοδουλοπούλου εκτίμησε πως δι' αυτής της πρότασης «θα εξασφαλίζεται εισόδημα στους ιδιοκτήτες και θα διευκολύνεται η κοινωνική ένταξη των προσφύγων». Σαφώς και η αναπληρώτρια υπουργός δεν εφαρμόζει προσωπική πολιτική, αλλά εφαρμόζει τις θέσεις του Σύριζα επί του μείζονος προβλήματος της λαθρομετανάστευσης.
Εκ των λεγομένων της, εξάγονται τα κάτωθι συμπεράσματα:
α) το κοινωνικό Κράτος της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ αφορά μόνο τους λαθρομετανάστες
β) η δικαιολογία της ολιγόμηνης παραμονής ή «φιλοξενίας» των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, αποτελεί ένα ογκωδέστατο ψεύδος το οποίο αποκαλύπτεται από την ίδια την αναπληρώτρια υπουργό, η οποία ομιλεί ρητά για «κοινωνική ένταξη των προσφύγων».
γ) κάποιοι ιδιοκτήτες θα κάνουν χρυσές δουλειές με τα χρήματα που θα πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος και θα διαθέτει το Κράτος προς στέγαση των λαθρομεταναστών.
Ερχόμαστε λοιπόν στο δια ταύτα. Από το 2012 ακόμη, ο πασίγνωστος κερδοσκόπος Τζορτζ Σόρος εκδήλωνε δημοσίως την πρόθεσή του να δημιουργήσει ένα είδος «ταμείου αλληλεγγύης», το οποίο θα αποσκοπούσε σε εκείνο το οποίο πρότεινε μόλις λίγες μέρες πριν η κυρία Χριστοδουλοπούλου: την στέγαση των λαθρομεταναστών!
Μερικές εβδομάδες μετά τον σχηματισμό της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου διαβάσαμε στα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης πως στελέχη ξένων funds που δραστηριοποιούνται στην αγορά ακινήτων (με πρώτο και καλύτερο εκείνο του Σόρος), είχαν συναντήσεις με αξιωματούχους του ελληνικού υπουργείου των Οικονομικών και με τον ίδιο τον υπουργό Γ. Βαρουφάκη. Η επένδυση στην αγορά ακινήτων, η αξία των οποίων έχει πάρει την κατιούσα, θα αποδειχτεί ενδεχομένως προσοδοφόρα: υπάρχει κανείς καχύποπτος που πιστεύει πως το ελληνικό Κράτος θα πληρώνει το ενοίκιο για τα ακίνητα που θα ανήκουν στα ξένα funds και στα οποία θα διαμένουν οι λαθρομετανάστες;
Τόσο από την Χριστοδουλοπούλου, όσο βεβαίως και από τον Τζορτζ Σόρος, δεν ακούσαμε κουβέντα για τους Έλληνες άστεγους και αναξιοπαθούντες. Οι προτάσεις τους, συμπτωματικά πάντα κοινές, αφορούν αποκλειστικά λαθρομετανάστες. Μίλησε κανείς για ρατσισμό; Αξίζει φυσικά να θυμηθεί κανείς τις οργισμένες αντιδράσεις των «δημοκρατών» και «αντιρατσιστών», για τις κοινωνικές δράσεις της Χρυσής Αυγής προς ανακούφιση των σκληρά δοκιμαζόμενων Ελλήνων. Η παροχή της μικρής έστω βοήθειας μετονομάστηκε αίφνης σε «συσσίτια και αιμοδοσίες μίσους». Δύο μέτρα και δύο σταθμά δηλαδή από τους «θεματοφύλακες της δημοκρατίας».
Εν κατακλείδι, το αντεθνικό Κράτος θα απαιτήσει από τους Έλληνες φορολογούμενους να καταβάλλουν τον οβολό τους για να στεγαστούν πρωτίστως οι λαθρομετανάστες και ακολούθως να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο. Κερδισμένοι από την συγκεκριμένη πολιτική θα βγουν σαφώς οι «επενδυτές» τύπου Σόρος, οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες που θα ζήσουν τον... μύθο τους στην Ελλάδα και τέλος εκείνοι οι φιλελεύθεροι και μαρξιστές θιασώτες της παγκοσμιοποίησης, οι οποίοι θα βιώσουν τη χαρά της καταστροφής της ελληνικής κοινωνίας και κατ' επέκταση του Ελληνικού Έθνους.
Μοναδικοί ζημιωμένοι ο Έλληνας και η Ελληνίδα, που θα κληθούν να πληρώσουν αδρά για τον αφανισμό τους!  ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!
Ηλίας Παναγιώταρος: “Η επίσημη ανεργία αγγίζει το 26%” - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην επιτροπή για τις ΔΕΚΟ σχετικά με τον διορισμό της διοικήτριας του ΟΑΕΔ.
Ο Βουλευτής Β’ Αθηνών επισήμανε ότι πολύ σοβαρά ζητήματα τα οποία απαιτούν άμεση επίλυση, όπως το ότι πολλά προγράμματα τα καρπώνονται διάφοροι μεσάζοντες, την ίδια στιγμή που οι άνεργοι δεν παίρνουν ούτε ένα ευρώ. Οι εταιρείες μεσαζόντων παίρνουν εξωφρενικά ποσά, όταν αυτά μπορούν να διατεθούν σε αυτούς που πραγματικά έχουν πρόβλημα.
Η επίσημη ανεργία στην Ελλάδα είναι στο 26%, αλλά η ανεπίσημη είναι πολύ μεγαλύτερη. Μέσω των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ πολλοί εργάζονται για ένα μήνα ή για μερικές μέρες και δεν λογίζονται ως άνεργοι. Πολλοί από τους εποχικούς υπαλλήλους είναι αλλοδαποί και όχι Έλληνες. Διάφορες ευπαθείς ομάδες καρπώνονται τα οφέλη του ΟΑΕΔ εις βάρος των Ελλήνων.
Χρειάζεται γενικότερη αναπτυξιακή πολιτική για να μπορέσουμε να πάμε μπροστά.  ΠΗΓΗ
Αρτέμης Ματθαιόπουλος: “Δεν χρωστάμε στην Γερμανία, μας χρωστά”Ο Συναγωνιστής και βουλευτής Σερρών, Ματθαιόπουλος Αρτέμης, τοποθετήθηκε χθες στην ολομέλεια της βουλής για το μείζον θέμα των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου, ξεκαθαρίζοντας εκ προοιμίου πως πάγιο αίτημα της Χρυσής Αυγής είναι η άμεση είσπραξη των αποζημιώσεων που αποδεδειγμένα οφείλει να καταβάλει η Γερμανία στην Ελλάδα, ώστε η αξιοποίηση τους να διατεθεί προς την ανασύσταση της εθνικής μας οικονομίας.
Ο Συναγωνιστής τόνισε πως η Χρυσή Αυγή πρώτη απ’ όλους, ήδη από τον Ιούνιο του 2012, ανέδειξε το εν λόγω ζήτημα ανάγοντας το σε θέμα εθνικού ενδιαφέροντος ώστε να αποκατασταθεί επιτέλους το ηθικά και ιστορικά δίκαιο αίτημα της Ελλάδος έναντι των Γερμανών.
Τέλος, εξέφρασε την ανησυχία του για το παραγόμενο έργο της υπό επανασύσταση επιτροπής για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, καταγγέλλοντας την νέα κυβέρνηση ως ενδοτική στους εκβιασμούς των ευρωτοκογλύφων, καθώς με τις αλλεπάλληλες κυβιστήσεις της στα σαλόνια των Βρυξελλών απέδειξε πως οι προεκλογικές της υποσχέσεις δεν ήταν παρά ένα επικοινωνιακό προϊόν προς εσωτερική κατανάλωση.ΠΗΓΗ
SHOW MUST GO ON!

Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Γνωστό τοις πάσι, ότι ο τοκογλύφος τα λεφτά του θα τα πάρει πίσω και με το παραπάνω.  Οπότε έχουμε συνέχεια του «επώδυνου» διαπραγματευτικού show, σε Βρυξέλλες και Αθήνα, παρουσία «θεσμών και τεχνικών κλιμακίων», όπως τώρα ονομάζονται. Το μόνο που άλλαξε στις λεγόμενες διαπραγματεύσεις διατυπώθηκε δια στόματος, Γερούν Ντάισελμπλουμ : «Ξοδέψαμε τον χρόνο μας, δύο εβδομάδες τώρα συζητάμε ποιος θα συναντήσει ποιον, πού και με ποιο τρόπο», μετά τη λήξη του χθεσινού Εurogroup.

Σκίστηκε η καρδιά μου, μόλις διάβασα τη παραπάνω δήλωση, για τον αγώνα που δίνουν τα παιδιά μας στις Βρυξέλλες ! ! !

Οπότε για να μας δώσουν οι δανειστές μας, το λεγόμενο κάτι τις, για να πάρουμε ανάσα βρε αδερφέ, θα έχουμε συνέχεια ανακοινώσεων νέων μέτρων από τον κ. Βαρουφάκη, εντός των ημερών, με τους Έλληνες να ετοιμάζονται να σφίξουν κι άλλο το ζωνάρι. Με δυο λόγια, οι «θεσμοί», λίγα θα δώσουν πολλά θα πάρουν, με τις ευλογίες πάντα των Ελληνικών Προδοτικών Κυβερνήσεων, καλύτερα και από λοταρία δηλαδή. 
Χρυσή Αυγή για να ξεβρομίσει ο τόπος!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Παραδοχή! ΣΑΠΙΟΥ Συστήματος: «Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα κάνει ΕΠΕΛΑΣΗ!» (μετά τους προδότες και ξενόδουλους!)

Πρώτη η Χρυσή Αυγή απαίτησε τις γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο 

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για την επανασύσταση της επιτροπής για την διεκδίκηση των Γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου.
Αρχικά, αναφέρθηκε στην επαναλαμβανόμενη απαγόρευση του εισαγγελέα φυλακών Κορυδαλλού να δώσει άδεια στους παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να προσέλθουν στην Βουλή και να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα. Μια παράνομη απόφαση που καταλύει το Σύνταγμα, το Πολίτευμα και την Λαϊκή Κυριαρχία, καθώς παρακωλύει την εύρυθμη λειτουργία του Κοινοβουλίου.
Εν συνεχεία τόνισε ότι πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων και η εγγραφή του κατοχικού δανείου στον προϋπολογισμό. Προς τούτο η πρώτη ενέργεια του Λαϊκού Συνδέσμου στη Βουλή ήταν να δώσει σχετική συνέντευξη Τύπου με ομιλητή τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Συναγωνιστή Χρήστο Παππά.
Τα πιόνια ενός φαύλου καθεστώτος, οι ίδιοι άνθρωποι που είναι σήμερα τσιράκια των διεθνών τοκογλύφων, είναι αυτοί που ολιγώρησαν και δεν έκαναν καμμία ενέργεια για την δίκαιη απαίτηση των ελληνικών διεκδικήσεων. Το κατοχικό δάνειο με την πλέον εμπεριστατωμένη μελέτη που υπάρχει ξεπερνά τα 500 δισεκατομμύρια ευρώ.
Η Χρυσή Αυγή θα συμμετέχει στην επιτροπή και θα στηρίξει τις ελληνικές διεκδικήσεις με την ελπίδα ότι η παρούσα επιτροπή θα λειτουργήσει ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά.  ΠΗΓΗ
9 καυτά ερωτήματα ζητούν απάντηση - Έκθετη η προηγούμενη και η νυν συγκυβέρνηση από τα χρέη των επιχειρηματικών ομίλωνΟ Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς κατέθεσε πρόσφατα ερώτηση για τα τεράστια χρέη των επιχειρηματικών ομίλων. Ο βουλευτής Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου απευθύνει 9 καυτά ερωτήματα προς τους πρώην και νυν συγκυβερνώντες για την σκανδαλώδης ολιγωρία των αρχών και την ασυλία  των υπερχρεωμένων εκπροσώπων του μεγάλου κεφαλαίου.
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν αδιάκοπα τον κοινοβουλευτικό έλεγχο ενάντια σε ντόπιους και ξένους ολιγάρχες, γι' αυτό και παραμένουν πολιτικοί όμηροι ενός φαύλου και διεφθαρμένου καθεστώτος. Ολόκληρη η ερώτηση του Συναγωνιστή Παππά:
ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ
ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
ΘΕΜΑ: «Ποιοι επιχειρηματικοί όμιλοι χρωστούν 11 δισ. ευρώ στις τράπεζες;»
Σύμφωνα με πληθώρα δημοσιευμάτων του έντυπου οικονομικού Τύπου αλλά και σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του εβδομαδιαίου περιοδικού ΕΠΙΚΑΙΡΑ (τεύχος 279, 5/3/2015), 11 δισ. ευρώ χρωστούν στις τράπεζες οκτώ επιχειρηματικοί όμιλοι -ενώ οι μικρομεσαίοι δεν παίρνουν ούτε σεντ. Στο δημοσίευμα του περιοδικού "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" αναφέρονται και τα κάτωθι αποκαλυπτικά, που αποτελούν κοινό μυστικό για τον Ελληνικό Λαό: «Μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί κρύβεται στα θεμέλια του χρηματοπιστωτικού συστήματος και γενικότερα της οικονομίας της χώρας. Οκτώ επιχειρηματικοί όμιλοι χρωστούν πάνω από 10 δις στις Ελληνικές τράπεζες μέσω συσσωρευμένων δανειακών υποχρεώσεων, που δεν εξυπηρετούνται είτε στο σύνολο είτε στο μεγαλύτερο μέρος τους. Πετρελαϊκές και κατασκευαστικές εταιρίες, όμιλοι με ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων, με διασυνδέσεις και με μέσα ενημέρωσης κυριαρχούν στον κατάλογο των υπερχρεωμένων εκπροσώπων του μεγάλου κεφαλαίου. Τα τρανταχτά ονόματα των ολιγαρχών, λόγω της ισχύος τους αλλά και των μηχανισμών που θα μπορούσαν να ενεργοποιήσουν, αποτελούσαν κίνδυνο για τις τελευταίες κυβερνήσεις της χώρας. Ως εκ τούτου, απολάμβαναν “προνομιακές σχέσεις” με το τραπεζικό σύστημα και κατόρθωναν να εξασφαλίζουν ανεξέλεγκτοι κατ’ ουσίαν δανειοδότηση ανά τακτά χρονικά διαστήματα».
Ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί:   Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Διευθυντής Ινστιτούτου Οικονομικής Έρευνας: «Τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ παραδόθηκε αφήστε τον να λέει ότι νίκησε»

Άρθρο στους Financial Times έγραψε ο Μαρσέλ Φράτσερ, διευθυντής του Ινστιτούτου Οικονομικής Έρευνας DIW, του παλαιότερου και μεγαλύτερου think tank της Γερμανίας. Το γεγονός ότι το άρθρο δημοσιεύεται ΜΕΤΑ το Eurogroup το απαλλάσσει από πολιτικές σκοπιμότητας, άσκησης πίεσης προς την κυβέρνηση της Ελλάδος, αφού πλέον όλα είναι τελεσίδικα. Είναι βέβαιο, λοιπόν, ότι στην ανάλυση του βγάζει κάποια συμπεράσματα από τις αποφάσεις του Eurogroup, όπως το γεγονός ότι θα αρχίσουν άμεσα οι συναντήσεις με την τρόικα.
Παραθέτουμε μετά σχολιασμού επίμαχα αποσπάσματα από το κείμενο:
«Οι Ευρωπαίοι αντέδρασαν με ανακούφιση σε ό,τι θεωρείται ευρέως ως παράδοση της ελληνικής κυβέρνησης στις τεταμένες συνομιλίες για την επέκταση του προγράμματος διάσωσης για την Αθήνα»
Εσφαλμένως θεωρεί ο Φράτσερ ότι η κυβέρνηση τώρα παραδόθηκε. Αν παρακολουθούσε στενά τα ελληνικά πράγματα, θα ήξερε ότι η κυβίστηση της κυβέρνησης ήταν σταδιακή και εμφανής πριν ακόμα και από τις Ευρωεκλογές. Αυτό που όντως σημειώθηκε τώρα είναι η πλήρης και άνευ όρων σύνταξη με τις μνημονιακές επιταγές.
«Μοναδική ευκαιρία για να βγει από την κρίση η Ελλάδα είναι να αναλάβει την ευθύνη για τις μεταρρυθμίσεις της. Και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν η κυβέρνηση είναι ισχυρή στο εσωτερικό. Οι διαπραγματεύσεις μπορεί να είναι επιτυχείς μόνο εάν και οι δύο πλευρές μπορούν νομίμως να ισχυρίζονται νίκη. Η Γερμανία το γνωρίζει αυτό πολύ καλά.»
Τα παραπάνω συνάδουν με τις τελευταίες, ομολογουμένως ανώριμες δηλώσεις Σόιμπλε. Ο γερμανός Υπουργός Οικονομικών, μόλις σήμερα μίλησε ευθέως για «μνημόνιο» και έκανε περιπαικτικές δηλώσεις για «θεσμούς, παλαιότερα γνωστούς ως τρόικα». Αυτό κάνει σαφές ότι έχει υπάρξει μόνο μια αλλαγή στην ορολογία, κοινώς «βαφτίσια», αλλά αυτό που σημειώνει ο Φράτσερ είναι ότι αυτό είναι απαραίτητο για να «είναι ισχυρή στο εσωτερικό» η κυβέρνηση, δηλαδή να δουλεύει τους χαχόλους που επιμένουν να νομίζουν ότι το μνημόνιο τελείωσε.
Το πραγματικό ζητούμενο για τους Έλληνες πολίτες είναι αν ανέχονται να τους κοροϊδεύει η «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, η οποία βαπτίζει το κρέας ψάρι και συνεχίζει κανονικότατα τα μνημόνια και την υποταγή στους διεθνείς τοκογλύφους. Οι «ανάσες αξιοπρέπειας» έτσι και αλλιώς κατέληξαν σε μνημονιακό φιάσκο, ενώ οι όποιες «ελπίδες» θα αντικατασταθούν από τα σημειώματα της εφορίας που θα αφορούν τον ΕΝΦΙΑ.   ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χτύπημα Μητσοτάκη στον Σαμαρά: «Αν γνώριζε ότι ο Χαρδούβελης είχε βγάλει λεφτά, τότε υπάρχει θέμα»   ΚΑΙ   ΒΟΡΙΔΗΣ: «ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ».
ΠΑΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΠΑΝ «ΟΧΙ» ΣΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ


Παρά τις λαϊκίστικες εξαγγελίες του Mr Tsipra, για »νέα ήθη» στην πολιτική ζωή του τόπου – θυμίζουμε πως κατά την διάρκεια της εξαγγελίας, άπαντες οι βουλευτές του Σύριζα χειροκροτούσαν – στη κλήρωση που διεξήχθη την Τρίτη στη Βουλή για το βουλευτικό αυτοκίνητο, όμως, οι 146 από τους συνολικά 149 βουλευτές του κόμματος της Κουμουνδούρου είπαν «ναι» στα βουλευτικά προνόμια και τα χρησιμοποίηση κρατικών αυτοκινήτων. Πόσο πιο λαϊκιστές οι αριστεροί «σωτήρες»;;; 

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τα χειροκροτήματα, ξεσηκώθηκαν και κατέφυγαν στην Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, για να διαμαρτυρηθούν, με το επιχείρημα ότι δεν μπορεί ένας βουλευτής να στερηθεί το βουλευτικό του όχημα, και έτσι το πήραν 

Καλοδήγητο βρε  Και να τρέχετε  Να μας σώζετε  πηγη


Ανακοίνωση βουλευτού Αχαΐας Μιχάλη Αρβανίτη

Μετά τη χθεσινή συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής, η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κανελλοπούλου διέδωσε στα μέσα ενημέρωσης, ότι δήθεν ο βουλευτής Αχαΐας του Λ.Σ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Μιχάλης Αρβανίτης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της έκανε προς αυτήν τη γνωστή απειλητική χειρονομία που συμβολίζει σφαγή.
Η Κανελλοπούλου, κατ΄επάγγελμα και κατά συνήθεια αδίστακτη συκοφάντης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με την ψευδή αυτή δήλωση της καταδεικνύει ότι στερείται παντελώς ντροπής, αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού, ως συνεπής επίγονος των σταλινικών και σφαγέων αθώων Ελλήνων.
Μιχάλης Αρβανίτης
Βουλευτής Αχαΐας
Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή 

Μ. Αρβανίτης: “Απαιτούμε άμεσα την εξόφληση των γερμανικών αποζημιώσεων” 

Ο Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια για την σύσταση επιτροπής για την διεκδίκηση των γερμανικών επανορθώσεων και αποζημιώσεων.
Ο βουλευτής Αχαΐας τόνισε την συνέπεια της προτάσεως της Προέδρου να αναβληθεί η συζήτηση για την άρση ή μη της ασυλίας του Γεωργιάδη, προκειμένου βέβαια αυτή η αναβολή να έχει ως αποτέλεσμα την έλευση των  προσωρινώς κρατουμένων Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής, προκειμένου να ψηφίσουν. Παρά την σύννομη αυτή πρόταση της Προέδρου, πολλοί επιτέθηκαν στο Προεδρείο, ειδικότερα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, του κόμματος που έχει ποδοπατήσει κυριολεκτικά τις συνταγματικές διατάξεις και τις διατάξεις του Κανονισμού της Βουλής.
Όσον αφορά το γερμανικό κράτος και κατ’ επέκταση τον γερμανικό λαό, επισήμανε πως ως Έλληνες πατριώτες δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι οι Γερμανοί κατέσφαξαν, λεηλάτησαν τους θησαυρούς μας, μας επέβαλαν ταπεινωτικό δάνειο, κατέκαυσαν τα χωριά μας και εξετέλεσαν χιλιάδες Έλληνες. Η Χρυσή Αυγή πριν από τις εκλογές είχε πραγματοποιήσει συγκέντρωση έξω από τη γερμανική Πρεσβεία για να διαμαρτυρηθεί και επίσης να αξιώσει την αποκατάσταση των ζημιών, γενικά του χρέους της Γερμανίας προς εμάς.
Επιπροσθέτως, όσον αφορά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης για το Υπουργείο Δικαιοσύνης επισήμανε την ανάγκη να σεβαστούμε ως Χώρα τις Διεθνείς Συμφωνίες και ειδικά τη Σύμβαση του Παλέρμο, όπου την έχουμε προσυπογράψει και την οποία έχουμε κυρώσει με νόμο. Τέλος, τόνισε ότι εμείς ζητούμε εντελώς ρεαλιστικά πρώτον να συγκροτηθεί μία εθνική επιτροπή εγκύρων οικονομολόγων, νομικών και ιστορικών προσώπων κοινής αποδοχής που θα προσδιορίσει με ακρίβεια και με αδιαμφισβήτητη τεκμηρίωση το ακριβές ποσόν της οφειλής αυτής που σύμφωνα με έρευνες, ο κ. Κούκουνας το αναβιβάζει σε 510 δισεκατομμύρια ευρώ και ο Γάλλος οικονομολόγος Ντεπλά σε 575 δισεκατομμύρια ευρώ.
Τέλος, με επείγουσες νομικές διαδικασίες να υποχρεωθεί το σημερινό γερμανικό κράτος να μας εξοφλήσει αμέσως και πλήρως.ΠΗΓΗ

Η Ιστορική Δικαίωση του Εθνικισμού διά στόματος Ευάγγελου Βενιζέλου

Στην χθεσινή συζήτηση για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου, φάνηκε μία ομοφωνία πρωτόγνωρη. Αυτή η ομοφωνία, ας μην απατάται κανείς ήταν επίπλαστη, αφού τα κόμματα του πάλαι ποτέ δικομματισμού, ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, συντάχθηκαν στην γραμμή ελέω τακτικής και ουχί πίστεως. Άλλωστε 40 χρόνια κυβερνάνε, θα μπορούσανε μέσα σε αυτά τα χρόνια να έχουν  κερδίσει τις αποζημιώσεις και όχι να συζητάμε εν έτει 2015 για την σύσταση μίας επιτροπής διεκδίκησής τους.
Σε κάθε περίπτωση κατεγράφησαν χθες οι απόψεις των κομμάτων, όποιο και αν ήταν το ελατήριο της εκστόμισής τους. Ιδιαιτέρως στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής κατεγράφη η αδιάψευστη πραγματικότης ότι η πρώτη ενέργεια του Λαϊκού Συνδέσμου στη Βουλή ήταν να δώσει σχετική συνέντευξη Τύπου με ομιλητή τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Συναγωνιστή Χρήστο Παππάαπό τον Ιούνιο του 2012, σχετικά με το ζήτημα των γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα.  
Μέσα στον ορυμαγδό των χθεσινών ομιλιών, αξίζει κανείς να ξεχωρίσει ένα απόσπασμα από την ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου, προέδρου του ΠΑΣΟΚ, το οποίο αποτελεί ιστορική δικαίωση για την Κοσμοθεωρία του Εθνικισμού και σας παραθέτουμε ευθύς αμέσως:
«Γι’ αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία, επίσης, να πούμε μία λέξη που πρέπει να ακουστεί στη Βουλή των Ελλήνων. Στη μήτρα και του Α΄ και του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου βρίσκεται ο εθνικισμός με διάφορες μορφές, ο εθνικισμός και της Δεξιάς, αλλά και της Αριστεράς. Ο εθνικισμός μπορεί να είναι τυφλός, αλλά μπορεί να είναι και δήθεν φωτεινός. Έχει πολύ μεγάλη σημασία να σκεφτούμε ότι ο εθνικισμός δεν εκδηλώνεται μόνο στα μεγάλα έθνη, στα μεγάλα και ισχυρά κράτη, αλλά και σε μεσαία και μικρά κράτη, σε λαούς και κοινωνίες που κάνουν λάθος όταν υιοθετούν εκδοχές του εθνικισμού»
Από την μία, λοιπόν, έχουμε τον Άγγελο Σικελιανό, που δήλωνε «τετρακάθαρα Εθνικιστής», τον Κωστή Παλαμά, τον Ίωνα Δραγούμη, τον Περικλή Γιαννόπουλο και άλλες κορυφογραμμές του Έθνους που εξέφραζαν την πίστη τους στον Εθνικισμό (για να μην υπεισέλθουμε σε πολλούς άλλους που ήταν εμπράκτων Εθνικιστές) και από την άλλη μεριά έχουμε τον Βενιζέλο να «κουνάει το δάκτυλο» του στους Έλληνες και να πανηγυρίζει μέχρι και σήμερα για τα άπειρα σκάνδαλα στα οποία φέρει την ευθύνη, πολιτική και ποινική.
Όταν, λοιπόν, καταδικάζει τον Εθνικισμό ο Βενιζέλος, αυτός είναι αρκετός λόγος για να γίνουν Εθνικιστές όλοι οι Έλληνες και όλοι οι έντιμοι άνθρωποι σε ολόκληρο τον πλανήτη.  ΠΗΓΗ
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4626602048133504565

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item