Widgets

ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!!!ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Συναγωνιστές χαίρετε, όλο ακούω στα κανάλια και διαβάζω στο διαδίκτυο πως η νέα μας κυβέρνηση διαπραγματεύεται σκληρά με την Ευρώπη για το οικονομικό, όμως κοντεύουν να συμπληρώσουν 2 μήνες διακυβέρνησης και η εικόνα του κέντρου των Αθηνών πάει από το κακό στο χειρότερο. Ο Καμίνης κοντεύει να συμπληρώσει ένα χρόνο στην δεύτερη του θητεία και το μόνο που έκανε είναι να σβήσει κάτι μπογιές από το Πολυτεχνείο (α, και να διοργανώσει φεστιβάλ μαστούρας). 

Με την υπόλοιπη Αθήνα τι θα γίνει, έχει δει σε τι χάλι είναι η όμορφη μας πόλη; Κάνοντας μια βόλτα στο Πεδίον του Άρεως μπορεί κανείς να δει, μέρα μεσημέρι, Αφρικανούς να πουλάνε ναρκωτικά και ναρκομανείς να ψάχνουν την δόση τους. Μας είπαν ότι καθάρισαν την Ομόνοια, αλλά έχουν πάει όλοι τους στο πιο όμορφο πάρκο του κέντρου. Είμαι κάτοικος Γκύζη και η κατάσταση είναι τραγική. Εκεί που είχαμε δίπλα μας το πιο όμορφο πάρκο στο κέντρο, πλέον, περνάς και σε πιάνει η κατάθλιψη. 

Πηγαίνοντας μια βόλτα προς την Ομόνοια, δυο στενά κάτω από την Βαρβάκειο αγορά είναι σαν να βρίσκεσαι στο Πακιστάν. Έκανα αμάν να δω έναν Έλληνα. Όλοι με ένα κλεμμένο κινητό στο χέρι προσπαθούν να στο πουλήσουν. Περνώντας από την Στουρνάρη κάποιος θα δει Πακιστανούς να πουλάνε λαθραία τσιγάρα λες και είναι δικαίωμα τους. Τι έχει να μας πει ο λαθροκαμίνης; Κάθε φορά που περνάω εκεί είναι με τις σακούλες στο πεζοδρόμιο. Μέχρι και οι τσιγγάνοι πρόσεχαν λίγο, πλέον οι λαθρομετανάστες έχουν καταλάβει ότι δεν τους αγγίζει κανείς και σε κοιτάνε και καλά καλά άμα τους κοιτάξεις περίεργα. 

Μην μιλήσω για την πλατεία Εξαρχείων, με τις φωτιές που ανάβουν κάθε βράδυ και τα τσιγαριλίκια που βρωμάνε. Εκεί έχουν δει τι γίνεται από γκράφιτι; Δεν υπάρχει ούτε ένας τοίχος που να μην τον έχουν βάψει. Τα συγχαρητήρια μου σε όποιον ψήφισε αυτόν τον ανύπαρκτο δήμαρχο. Η Αχαρνών έχει μετατραπεί σε Μπαγκλαντές, και στο Μοναστηράκι παίζουν οι Αφρικανοί τα τουμπερλέκια τους κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ντροπή. Επίσης τα συγχαρητήρια μου σε όποιον ψήφισε τον mr. alexis… Να τον χαίρεται!

Γιάννης

ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ

nomiki
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Είδατε λοιπόν ότι σε ένα καθεστώς σαν και αυτό που κυβερνά την Ελλάδα εδώ και δυο περίπου μήνες, οι αποφάσεις που λαμβάνονται πάνω σε σοβαρά κοινωνικά θέματα καθώς και θέματα δικαιοσύνης μπορεί να καθοριστούν και καθοδηγηθούν , από την προσωπική αντίληψη, τη «δράση» και το έτσι θέλω 20 ατόμων;  

Πριν λίγες μόνο ημέρες, γύρω στους 20 κηφήνες του ακροαριστερού χώρου, που έφθειραν τα παντελόνια τους, στις καρέκλες των καφενείων της Πλατείας Εξαρχείων, για να διασκεδάσουν την ανία τους και προπαντός για να κινηθούν λίγο, επειδή από την απραξία είχαν σκουριάσει αποφάσισαν να κάνουν κατάληψη στο κτήριο της Νομικής.

Ναι αλλά έπρεπε να δώσουν σε αυτή τους την ενέργεια, ένα ιδεολογικό περίβλημα, να την προβάλουν ως μια «επαναστατική» και «κοινωνική»  διαμαρτυρία. Τι ισχυρίστηκαν λοιπόν;  Ότι καταλαμβάνουν την Νομική και αναστέλλουν τις λειτουργίες του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος, προκειμένου να απελευθερωθεί ο τρομοκράτης Σάββας Ξηρός.

Και έλα που μετά από λίγες ημέρες, η κυβέρνηση που εξάντλησε όλη την ενεργητικότητα της και προχώρησε σε διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις σε «επίμαχα» και «φλέγοντα» ζητήματα –αφού βλέπεις όλα τα δευτερεύοντα και «ήσσονος» σημασίας, όπως η ανεργία, η οικονομική ανέχεια, η κοινωνική καχεξία, τα είχε λύσει-, όπως  το ξαμόλλημα στο κέντρο της πρωτεύουσας του κάθε λογής λαθρομετανάστη, αποφάσισε να προβεί σε διευκόλυνση της εισόδου και της εξόδου από τα σωφρονιστικά ιδρύματα, ακροαριστερών τρομοκρατών και αδίστακτων ποινικών εγκληματιών καταργώντας τις φυλακές υψίστης ασφαλείας και απελευθερώνοντας αιμοσταγείς και αμετανόητους δολοφόνους, που αυτοαποκαλούνται κοινωνικοί επαναστάτες.

Να λοιπόν που ο «κοινωνικός αγώνας» των 20 που κατέλαβαν τη Νομική μέλλει πολύ σύντομα να δικαιωθεί.
Και εδώ θα πει κάποιος κατ επιλογή ανθρωπιστής και κατά περίπτωση φιλεύσπλαχνος.
Ο Σάββας Ξηρός, είναι ένας κρατούμενος που έχει 98% αναπηρία, οπότε είναι απάνθρωπο να κρατείται έγκλειστος.
Και απαντούμε.

Επίσης απάνθρωπες είναι και οι 5 εν ψυχρώ δολοφονίες αθώων και αόπλων ανθρώπων στις οποίες συμμετείχε βάσει κατηγορητηρίου.
Επίσης απάνθρωπο είναι και οι οικογένειες που ρημάχτηκαν και τα παιδιά που μεγάλωσαν χωρίς τον πατέρα τους.
Επίσης απάνθρωπος είναι και ο πόνος που έσπειρε σε όλους τους οικείους των νεκρών.
Επίσης απάνθρωπες είναι και οι βομβιστικές επιθέσεις για τις οποίες κατηγορείται, που έσπειραν τον τρόμο και πότισαν με αίμα την άσφαλτο της οδού Ερμού, από ένα αθώο διερχόμενο παιδί. 
   
Τώρα επειδή λόγω κακοτεχνίας ένας εκρηκτικός μηχανισμός τον οποίο προόριζε να τοποθετήσει κάπου με σκοπό να τρομοκρατήσει, να καταστρέψει και πιθανότατα να σκοτώσει, εξερράγη μέσα στα χέρια του αυτό δεν αποτελεί  ευθύνη ή πταίσμα της Πολιτείας και κατ επέκταση λόγο επιείκειας, ούτε φυσικά τον εξιλεώνει για το αιματοβαμμένο παρελθόν του.

Ναι! θα πει όμως κάποιος. Σαφώς και ο Σάββας Ξηρός είναι ένας ακροαριστερός δολοφόνος και τρομοκράτης, αλλά μια πολιτισμένη κοινωνία πρέπει πρωτίστως να αποδεικνύει την φιλανθρωπία και τη συμπόνιά της προς ένα άνθρωπο με σωματική αναπηρία και απόλυτη αδυναμία, ασχέτως του παρελθόντος του. Άλλωστε η πραότητα και η συγχώρηση είναι από τις βασικές αρχές της Χριστιανικής θρησκείας.

Και εμείς απαντούμε. Ας δείξει πρώτα απ όλα αυτή η τόσο φιλελεύθερη κοινωνία την συμπόνια και τη μεριμνά της προς τις εκατοντάδες των Συμπολιτών μας με σωματική αναπηρία άνω του 80%που στην κυριολεξία σαπίζουν ζωντανοί από άλγη κατάκλισης εγκαταλελειμμένοι και φυλακισμένοι στα άθλια δημόσια νοσοκομεία και στα άσυλα, χωρίς οικείους και φροντίδα. Ας φερθεί πρώτα απ όλα ανθρωπιστικά στους ανθρώπους που η μοίρα τους καταδίκασε να υπομένουν τη σωματική τους αδυναμία εντελώς μόνοι. 

Σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχουν εγκληματικό παρελθόν, ούτε έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα, αλλά που η Πολιτεία τους περιφρονεί και τους εγκαταλείπει στο οδυνηρό τέλος τους, εξαντλώντας την ευαισθησία της σε ένα πιστολέρο και βομβιστή. Ας δείξουν τη μέριμνα και τον ανθρωπισμό τους στη Μυρτώ που ένα κτήνος από το Πακιστάν στα 16 χρόνια της τη βίασε και την άφησε ανάπηρη.

Όσο για τη Χριστιανική συγχώρηση που προαναφέραμε… απαραίτητη προϋπόθεση για να υπάρξει, είναι η αίτηση συγγνώμης από τον εγκληματία. Και κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει από τον Σάββα Ξηρό, ο οποίος μέχρι σήμερα παραμένει αμετανόητος, αλλά έχει το θράσος να απαιτεί τα δικαιώματά του από μια Πολιτεία την οποία απέρριψε και έστρεψε τα όπλα εναντίον της. Γιατί ο πραγματικός επαναστάτης, αυτός που απορρίπτει το κοινωνικό κατεστημένο και στρέφεται εναντίον του, αν συλληφθεί υπομένει το μαρτύριο του σιωπηρά, με σθένος και υπομονή  και δεν ζητά κλαψουρίζοντας τα ευεργετήματα που παρέχει αυτό το κατεστημένο.  Είναι ακριβώς το ίδιο με το να επιτεθεί κάποιος σε διερχόμενο και να αρχίσει να τον χτυπά προσπαθώντας να τον εξοντώσει. Και αυτός  να αμυνθεί και με ένα επιτυχημένο χτύπημα να τον εξουδετερώσει σπάζοντάς του τη μύτη.

Τότε ο επιτιθέμενος από το έδαφος να κλαψουρίζει και να απαιτεί να τον πάει σε φαρμακείο
Όσο για τους 20 καταληψίες, τώρα που ο «κοινωνικός αγώνας» τους δικαιώθηκε, μπορούν να επιστρέψουν στις ρετσίνες και στα «τρίφυλλα» της Πλατείας Εξαρχείων, μέχρι να πλήξουν και ν’ αποφασίσουν να καταλάβουν άλλο κτήριο.  ‘Ίσως με απαίτηση αυτή τη φορά την αποφυλάκιση του προαναφερόμενου Πακιστανού δράκου Αχμέντ Βακάς. ethnikismos.net

ΑΥΤΗ Η ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΜΟΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Νο 1 ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΤΙ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ....Η ΜΟΥΜΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ.
ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΤΑΣΙΑ: ΜΕ ΑΦΙΣΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ!..

Οι δύο αφίσες φέρουν το σήμα της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ - Η μία μπήκε στο πιο συμβολικό σημείο, ανάμεσα στη σημαία της Ελλάδας και εκείνη της Ευρωπαϊκής Ενωσης
«Επειδή το υπουργείο έχει γίνει το σπίτι μου, θα τους φέρω εδώ τους μετανάστες, αν ενοχλούν τόσο πολύ. Εχει πολλούς διαδρόμους», είναι η πρόσφατη δήλωση-απάντηση της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασίας Χριστοδουλοπούλου σε όσους την προκαλούν, ρωτώντας τη γιατί αντί να τους απελευθερώνει στην Ομόνοια κοντά σε σπίτια και καταστήματα, δεν τους στέλνει στη δική της γειτονιά, στο δικό της σπίτι. Πριν το κάνει πράξη και γεμίσει τους διαδρόμους του υπουργείου με μετανάστες και πρόσφυγες, η υπουργός τους «έβαλε» στους τοίχους του γραφείου της.

Το γραφείο της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής βρίσκεται στη Δραγατσανίου 2, στον 4ο όροφο. Πριν από εκείνη το χρησιμοποιούσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θεόφιλος Λεονταρίδης. Οταν ένας υπουργός εγκαθίσταται στο νέο του γραφείο, προχωρά σε κάποιες εικαστικές παρεμβάσεις προκειμένου να νιώσει πιο άνετα και οικεία, αλλά και να δώσει την προσωπική του ταυτότητα στο χώρο. Εξάλλου, αυτό το γραφείο έχει γίνει το σπίτι της, όπως δηλώνει η ίδια, καθώς περνάει εκεί πολλές ώρες καθημερινά.


Η κυρία Χριστοδουλοπούλου, λοιπόν, επέλεξε να τοποθετήσει στους τοίχους του υπουργικού της γραφείου δύο αφίσες για τους πρόσφυγες που φέρουν το σήμα της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ. Μάλιστα η μία μπήκε στο πιο συμβολικό σημείο, ανάμεσα στη σημαία της Ελλάδας και εκείνη της Ευρωπαϊκής Ενωσης, πίσω ακριβώς από την υπουργική καρέκλα. Απαθανατίζει ένα παιδί από την Αφρική να ξεπροβάλλει μέσα από μία σκηνή, ενώ γράφει το σύνθημα «They took my home, but they can’t take my future» («Πήραν το σπίτι μου, αλλά δεν μπορούν να πάρουν το μέλλον μου»). Η αφίσα αυτή χρονολογείται από το 2010 και ήταν μέρος καμπάνιας για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων που οργάνωσε ανθρωπιστικός οργανισμός στον Καναδά και ειδικότερα στη Νήσο του Πρίγκιπα Εδουάρδου, που αποτελεί τη μικρότερη επαρχία της χώρας. «Μαζί μπορούμε να γιορτάσουμε για τους πολλούς πρόσφυγες που έχουν κάνει νέο τους σπίτι το Νησί του Πρίγκιπα Εδουάρδου», ήταν το μήνυμα που απηύθυνε τότε η οργάνωση προς τους νησιώτες.


Τη δεύτερη αφίσα τη βλέπει κάποιος στα δεξιά του, όπως μπαίνει στο υπουργικό γραφείο, στον τοίχο δίπλα ακριβώς από το τραπέζι των συσκέψεων. Δείχνει μία μητέρα από τη Γουατεμάλα να έχει δέσει στην πλάτη της το παιδί της με κάποιο ύφασμα.


Εκτός από τις αφίσες της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής έχει στο γραφείο της αντίγραφο του μαρμάρινου αγάλματος της Νίκης του 4ου αιώνα π.Χ. που φυλάσσεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιάνης, έναν πίνακα της Αρχαίας Αθήνας, βιβλία για την ισότητα των φύλων και πολλά άλλα που σχετίζονται με την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς και έναν χάρτη με τη διαίρεση της Ελλάδας σύμφωνα με τον «Καλλικράτη». protothema.gr

Οι νεοφιλελεύθερες και μαρξιστικές επιλογές δεν είναι μεταναστευτική πολιτική… είναι κοροϊδία!

Οι νεοφιλελεύθερες και μαρξιστικές επιλογές δεν είναι μεταναστευτική πολιτική… είναι κοροϊδία!Είναι πλέον κοινός τόπος, όσοι έχουν ασκήσει οποιασδήποτε μορφής διοίκηση, να θεωρούνται ειδικοί επί του αντικειμένου, άσχετα με το πως αξιολογήθηκαν στη διάρκεια της θητείας τους και να εκφράζουν άποψη επί παντός επιστητού. Σε περιπτώσεις μάλιστα δικομματικού – διπολικού κατεστημένου, είναι σχεδόν αναγκαιότητα στα πλαίσια εξαπάτησης των αφελών ψηφοφόρων, προκειμένου να υφαρπάξουν την ψήφο τους.Πιο συγκεκριμένα αξίζει κάποιος να δει το θέμα της λαθρομετανάστευσης, το οποίο φαίνεται ότι απασχολεί την ελληνική κοινωνία εξίσου με την οικονομία. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος, αν και απηνώς διωκόμενος, είναι αυτός που καθορίζει σήμερα την πολιτική ατζέντα, ακριβώς λόγω της στενής του σχέσης με το λαό, που του επιτρέπει να αφουγκράζεται το προβλήματα αμεσότερα από ότι οι καρεκλοκένταυροι των υπουργείων. Με το που ξεκίνησε η Χρυσή Αυγή πολιτικές δράσεις για τη λαθρομετανάστευση, θεώρησαν υποχρέωσή τους όλοι οι πρώην και οι νυν, κυβερνητικοί και αντιπολιτευόμενοι, να τοποθετηθούν, πιστοί στα δεδομένα του γνωστού «τόξου». Ο λόγος για τον πρώην υπουργό Μακεδονίας Θράκης, που εμφανίστηκε με ερώτηση του στη βουλή για το θέμα και δημοσιοποίησε τη δράση του με άρθρα στον Τύπο. Ξεχνάει φυσικά ο πρώην, ότι μέχρι πριν από λίγο κατείχε κυβερνητική θέση και εμφανίζεται λάβρος κατά των κυβερνητικών επιλογών σε θέματα μεταναστευτικής πολιτικής. Οι διαφωνίες του όμως παραμένουν σε διαδικαστικό επίπεδο, χωρίς ν’ αγγίζουν την ουσία του προβλήματος. Αποδέχεται ως δεδομένη την εισβολή που υφίσταται η χώρα και τον απασχολεί αποκλειστικά το διαχειριστικό κομμάτι της ύπαρξης ή μη των κέντρων κράτησης, που δημιούργησε η κυβέρνησή του, καθώς και το «τι θα πούμε στους ευρωπαίους», χωρίς καν να περνάει απ’ το μυαλό του ότι το μείζον είναι η θωράκιση της χώρας και η επαναπροώθηση όλων αυτών των σύγχρονων σκλάβων στις πατρίδες τους.Τα πρώτα δείγματα της μεταναστευτικής πολιτικής της νέας κυβέρνησης είναι απογοητευτικά και άκρως επικίνδυνα, καθιστώντας την Ελλάδα κυριολεκτικά ανοχύρωτη απέναντι σε κάθε επίδοξο νεοέποικο, αλλά και αναμενόμενα, αφού οι πολιτικές θέσεις του κυβερνόντος κόμματος ήταν γνωστές από πριν.


Εκ κατακλείδι το θέμα δεν είναι το μικρότερο κακό, γιατί αμφότερες οι συγκυβερνήσεις Σαμαροβενιζέλων και Σανέλ αποδέχονται την ύπαρξη και την παραμονή, όσων έφτασαν στη χώρα μας με παράνομο τρόπο και δεν σχεδιάζουν τίποτα για την επαναπροώθηση τους. Η κακή ή η χειρότερη διαχείριση του μείζονος αυτού προβλήματος δεν αποτελεί λύση και καλά θα κάνουν όσοι κατείχαν κυβερνητικές θέσεις μέχρι πρόσφατα, να σιωπούν, αναλογιζόμενοι τις ευθύνες τους, αντί να επιμένουν στις ίδιες λάθος νεοφιλελεύθερες ή μαρξιστικές πολιτικές πρακτικές.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος δεν πρόκειται να ανεχθεί την προκλητική αδιαφορία του ανθελληνικού κράτους για τους εξαθλιωμένους Έλληνες και την ίδια στιγμή να σκορπά εκατομμύρια σε προνόμια των λαθρομεταναστών. Οι Έλληνες Εθνικιστές αγωνίζονται για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Καρανικόλας Χρήστος - Τ.Ο. Θεσσαλονίκης

Άρθρο στην εφημερίδα "Εμπρός"

Πρόσφατα παρακολουθήσαμε στις ειδήσεις να διαρρέει από ραδιοτηλεοπτικό σταθμό το έγγραφο με την υπογραφή ανωτάτου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ, σχετικά με `την πολιτική ανοιχτών συνόρων στην λαθρομετανάστευση, το οποίο έλεγε ξεκάθαρα ότι οι λαθρομετανάστες θα πρέπει να απελευθερώνονται όταν έρχονται στη χώρα μας - με τις όποιες συνέπειες. Η πολιτική ηγεσία μέσω του “ανήξερου” υπουργού Δημόσιας Τάξης, υποστήριξε ότι το εν λόγω έγγραφο δεν εξεδόθη με εντολή της και δεν αντιπροσωπεύει την επίσημη πολιτική για την λαθρομετανάστευση.

Μιλάμε σαφώς για ένα θέμα που αποτελεί ωρολογιακή βόμβα για την Ελλάδα, ενώ είναι προφανές ότι οι κυβερνώντες δεν έχουν ίσως συνειδητοποιήσει το μέγεθος του προβλήματος, τις παραμέτρους του και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε ως χώρα. Το γεγονός ότι δόθηκε εντολή για να συνταχθεί ένα τέτοιο απαράδεκτο έγγραφο για το οποίο – κατά τα λεγόμενα Πανούση- δεν είχαν ιδέα ούτε ο αρμόδιος υπουργός κος Βούτσης, ούτε η αναπληρώτρια υπουργός κ. Χριστοδουλοπούλου, δείχνει το μέγεθος της ασυνεννοησίας που χαρακτηρίζει την παρούσα κυβέρνηση. Αν σήμερα δεν δοθεί η δέουσα προσοχή σε ένα θέμα αμιγώς εθνικό, στο μέλλον μας περιμένουν μεγάλες περιπέτειες.

Γιατί όμως υπάρχει αυτό το ανεξέλεγκτο κύμα λαθρομετανάστευσης; Πρόκειται για ένα ανθρωπιστικό πρόβλημα, ή μήπως έχει τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο εθνικής και ιστορικής ευθανασίας των Ελλήνων; Το κύμα λοιπόν αυτό δεν είναι άσχετο με την παγκοσμιοποίηση και την πολιτική της Ευρώπης σχετικά με αυτή. Η Ελλάδα από το 1990 κι έπειτα, έγινε χώρα εισβολής λαθρομεταναστών. Πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί το τεράστιο αυτό πρόβλημα, όταν το σάπιο ιδεολόγημα της παγκοσμιοποίησης σε συνδυασμό με την προπαγάνδα του διεθνισμού, και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» διαμορφώνει συγκεκριμένες πολιτικές που χαράζονται από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους; Ας μην ξεχνάμε και την Ευρωπαϊκή Οδηγία που επιβάλλει πολιτική ανοιχτών συνόρων και καθιστά σχεδόν ανέφικτο τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης. Η εφαρμογή αυτής της οδηγίας για τις χώρες που λειτουργούν ως πύλες εισόδου, όπως η Ελλάδα, είναι ολέθρια.

Η παρούσα ψυχοπονιάρικη κυβέρνηση, που αντί να ασχοληθεί με καίρια ζητήματα, φροντίζει σε χρόνο dt να προωθεί τα ζητήματα των λαθρομεταναστών, νομίζει ότι θα λύσει το πρόβλημα παρέχοντάς τους έγγραφα για να μεταβούν σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Υπάρχει όμως ο κανονισμός του Δουβλίνου ΙΙ, σύμφωνα με τον οποίο οι άλλες χώρες έχουν το δικαίωμα να στείλουν πίσω στην Ελλάδα όσους πηγαίνουν σε αυτές και δεν τους θέλουν. Ούτε η νομιμοποίησή τους αποτελεί λύση διότι έτσι θα είναι ακόμη πιο δύσκολη η επαναπροώθηση στην πατρίδα τους. Επιχειρείται η αντικατάσταση του λαού μας με λαθρομετανάστες πάσης φύσεως. Εκατομμύρια λαθρεποίκων εγκαθίστανται στην Ελλάδα με καθημερινά αυξανόμενες τάσεις, γεγονός που σε συνδυασμό με το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα που μαστίζει την χώρα, θα συρρικνώσει τον Ελληνισμό ακόμη περισσότερο.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικά ρεπορτάζ, η Τ. Χριστοδουλοπούλου «αναμένεται να θέσει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης αίτημα για εκ νέου χρηματοδότηση από τα ειδικά ταμεία για τη δημιουργία ανοιχτών δομών φιλοξενίας και τη στήριξη μορφών ένταξης, να συζητήσει τρόπους εναλλακτικής κράτησης και να ζητήσει ενίσχυση των υπηρεσιών ασύλου και των δομών υποδοχής, με έμφαση στις ευάλωτες ομάδες μεταναστών και προσφύγων». Και ποιος θα μπορούσε να βάλει το χέρι του ώστε να υλοποιηθεί το σχέδιο αυτό καλύτερα και γρηγορότερα; Δεν είναι άλλος από τον δισεκατομμυριούχο «επενδυτή» Τζορτζ Σόρος ο οποίος αποκάλυψε πως σχεδιάζει την δημιουργία ταμείου αλληλεγγύης, που θα στοχεύει στην κατασκευή σπιτιών στην Ελλάδα για τους άστεγους μετανάστες και πρόσφυγες στην χώρα μας!

Τόνισε μάλιστα, ότι η χώρα μας είναι «αιχμάλωτη» του Συμφώνου Δουβλίνο ΙΙ, με το οποίο ο παράνομος μετανάστης που εισήλθε στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω της Ελλάδας, είναι υποχρεωμένος να μείνει στην Ελλάδα χωρίς να έχει την δυνατότητα να μετακινηθεί σε άλλη χώρα της Κοινότητας. Προκαλείται με αυτόν τον τρόπο ένας συνωστισμός ξένων που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από το ελληνικό κράτος. Με τα χρήματα λοιπόν αυτά του ταμείου θα χτιστούν σπίτια για αυτούς τους ανθρώπους ή θα ενοικιαστούν ήδη υπάρχοντα στα οποία θα μπορούν να μείνουν. Ακούγοντας και βλέποντας τα θαυμαστά αυτά σχέδια, είναι πασιφανές ότι το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης αποτελεί τεράστιο εθνικό ζήτημα για την χώρα μας. Αν λάβουμε επίσης υπόψην τον ακραίο ισλαμισμό αλλά και την επιβουλή της Τουρκίας κατά των ελληνικών εδαφών, αντιλαμβανόμαστε ότι εγκυμονεί μεγάλος κίνδυνος και πρέπει οι ιθύνοντες να το συνειδητοποιήσουν και να ενεργήσουν ανάλογα προς το εθνικό συμφέρον.

Συμφέρον που συμμερίζεται και προστατεύει μόνο η Χρυσή Αυγή, με πάγια θέση εδώ και χρόνια την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών.

Κορίνα Πενέση

ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ – ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ, 19:00

ekd_lathr__article

Όταν το αντεθνικό Κράτος αδιαφορεί προκλητικά μπροστά στην εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού, ενώ ταυτόχρονα σπαταλά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για την προνομιακή μεταχείριση των λαθρομεταναστών.

Όταν τα φιλελεύθερα και μαρξιστικά κόμματα βαφτίζουν την εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών ως «φιλοξενία και ένταξη στην ελληνική κοινωνία».

Όταν οι παρακρατικές συμμορίες της Αριστεράς προχωρούν σε επιδρομές μαζί με λαθρομετανάστες, τρομοκρατώντας απροστάτευτους Έλληνες και Ελληνίδες υπό την ανοχή των αστυνομικών αρχών.

Όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης βομβαρδίζουν το Λαό μας με ενοχικά «ρατσιστικά» σύνδρομα, αρνούμενα να αναγνωρίσουν στους Έλληνες το δικαίωμα να αντιδρούν στην ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας.

ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ

Ενάντια στην λαθρομετανάστευση και κατά της μεταναστευτικής πολιτικής της κυβέρνησης, η οποία την ενθαρρύνει προς όφελος των καπιταλιστών και εις βάρος του Λαού μας!

Σάββατο 21 Μαρτίου, Ώρα 19.00
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Δηλιγιάννη 50 – Σταθμός Λαρίσης

----------

ΒΙΝΤΕΟ: ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ...ΤΕΣΤ IQ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ -ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΑΦΩΣ ΩΣ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ ΟΝ- ΜΕΣΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΘΛΙΟΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΕΙΡΑΜΑ. ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ ΛΟΙΠΟΝ... (ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΑΛΑΝΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΔΟΧΕΙΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ) 


ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΧΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ!

syrizaa__article
Γράφει ο Αντίοχος

Τι ζητούν οι αναρχοκομμουνιστές που κατέλαβαν και έκαναν «ίσιωμα» τη Νομική, βεβήλωσαν το διπλανό εκκλησάκι κι έκαψαν εχθές τη νύχτα τα Εξάρχεια; Την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας τύπου Γ, την αποφυλάκιση του αρχιτρομοκράτη Σάββα Ξηρού (για λόγους… υγείας) και των συγγενών των φυλακισμένων ληστοτρομοκρατών των Πυρήνων της Φωτιάς, που έκρυβαν τους τρομοκράτες που συνελήφθησαν προσφάτως.
Ποια είναι η απάντηση της κυβέρνησης;

Κατ’ αρχάς, εις ότι αφορά τις φυλακές υψίστης ασφαλείας και την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας, Ανθρώπινων Δικαιωμάτων και δε συμμαζεύεται, Νίκος Παρασκευόπουλος, έδωσε χθες στη δημοσιότητα το νομοσχέδιο που αφορά την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας. Ένα στα τρία…
Επίσης, στο ίδιο νομοσχέδιο προβλέπεται η αποφυλάκιση όσων έχουν αναπηρία πάνω από 67%. Πρόκειται βεβαίως για φωτογραφική διάταξη, που αφορά τον Σάββα Ξηρό. Δύο στα τρία…

Τέλος, εις ότι αφορά την αποφυλάκιση των συγγενών των «Πυρήνων», έγινε εισαγγελική πρόταση (ε, μην τα περιμένουμε όλα από τη συγκυβέρνηση, ας κάνει και η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη»…) για αποφυλάκιση της Αθηνάς Τσάκαλου, μητέρας των φυλακισμένων τρομοκρατών Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου καθώς και της φιλενάδας του γιου της Γεράσιμου. Ήτοι, τρία στα τρία!
Άρα, εδώ έχουμε να κάνουμε με μια συγκυβέρνηση αχρείων και Εξαρχείων!

(ΥΓ): Γεια σου πρόεδρε Πάνο… αντιτρομοκράτη, με τις… «κόκκινες γραμμές» σου!

ethnikismos.net


Στην Ασία τους λένε τζιχαντιστές, στην Ελλάδα αριστεριστές!Στην Ασία τους λένε τζιχαντιστές, στην Ελλάδα αριστεριστές!

Σοκαρισμένα, τάχα, τα ελληνόφωνα μέσα μαζικής εξαπάτησης πρόβαλαν λίγες μόλις μέρες πριν το μέγεθος της βαρβαρότητας των τζιχαντιστών, οι οποίοι με παροιμιώδη λύσσα κατέστρεφαν αρχαία μνημεία στο Ιράκ. Υπήρξαν όμως χαρακτηριστικά προσεκτικοί και μετριοπαθείς εις ότι αφορά τους χαρακτηρισμούς προς τους εγχώριους «τζιχαντιστές» και ορκισμένους εχθρούς του Ελληνισμού, το παρακρατικό αληταριό της Αριστεράς.

Εκείνοι οι στρατευμένοι κονδυλοφόροι και βεβαίως η μαρξιστική πλέμπα της πολιτικής και του «πνευματικού» κόσμου, οι οποίοι καλούσαν δικαστικές και αστυνομικές αρχές να βρουν και να τιμωρήσουν παραδειγματικά τους δράστες της αναγραφής ενός συνθήματος υπέρ της Χρυσής Αυγής σε σχολείο του Πειραιά, φαίνεται πως κατάπιαν τη γλώσσα τους μπρος στην επίδειξη του μαρξιστικού πολιτισμού, όπως αυτός αποτυπώθηκε μεγαλοπρεπώς στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στον ιερό ναό της Παναγίας Καπνικαρέας στην Ερμού και τέλος στο εσωτερικό και στον περιβάλλοντα χώρο της Νομικής.


Οι μαρξιστές «θεματοφύλακες της δημοκρατίας», δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από τους βαρβάρους της Ασίας που στο όνομα του Ισλάμ προβαίνουν σε ειδεχθή εγκλήματα: αφού κατέστρεψαν και πυρπόλησαν καταστήματα και αυτοκίνητα, προχώρησαν και σε άλλες αριστερού τύπου παρεμβάσεις, πάντοτε υπό την διακριτική παρουσία της αστυνομίας, κατόπιν ρητών εντολών της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προ.Πο.

Οι κατσαπλιάδες της Αριστεράς, τέκνα των νεόπλουτων της πάλαι ποτέ κραταιάς πασοκαρίας, ευχαρίστησαν το αντεθνικό Κράτος που τους συντηρεί και προστατεύει, βεβηλώνοντας το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, βάφοντας με σπρέι το άγαλμα του Κωστή Παλαμά και την προτομή του Γρηγόρη Ξενόπουλου και αποκεφαλίζοντας (ναι, καλά διαβάσατε!) το άγαλμα της ηθοποιού Κυβέλης.

Τα μέσα ενημέρωσης των νταβατζήδων, ασχολήθηκαν επιφανειακά με το ζήτημα των καταστροφών και ακόμη λιγότερο με εκείνο της βεβήλωσης. Άλλωστε, δεν πρέπει να χαλάσει το κλίμα που έχουν διαμορφώσει, εξαπατώντας την κοινή γνώμη: οι Χρυσαυγίτες είναι το απόλυτο κακό στην «ευνομούμενη και δημοκρατική» Ελλάδα!

Όπως έχει συμβεί πάμπολλες φορές και κατά το παρελθόν, ούτε οι δικαστικές αλλά ούτε και οι αστυνομικές αρχές επιχείρησαν να προχωρήσουν στην δίωξη και σύλληψη των δραστών. Οι δράστες πέραν όλων των άλλων, συμβάλλουν τα μέγιστα στην εκστρατεία του αντισυνταγματικού τόξου κατά της Χρυσής Αυγής. Επιπρόσθετα, ο ίδιος ο υπουργός Προ.Πο. καθηγητής Πανούσης, δήλωνε με στόμφο «πως δεν είναι δουλειά της αστυνομίας η σύλληψη των καταληψιών της Νομικής, αλλά της Πρυτανείας και των φοιτητών»! Όταν λοιπόν ο ίδιος ο υπουργός προτρέπει ουσιαστικά πολίτες να ασκήσουν βία σε άλλους πολίτες που παρανομούν, τότε μπορούμε με ξεχωριστή περηφάνεια να αναφωνήσουμε πως «η δημοκρατία νίκησε»!

Τις ζημιές φυσικά, δεν θα τις πληρώσει ο καθηγητής Πανούσης, αλλά ο Ελληνικός Λαός. Ο υπουργός απλώς προστάτεψε τα παρακρατικά χαϊδεμένα της Αριστεράς και της ψοφοδεξιάς. Φανταστείτε τώρα, τις ενέργειες αυτές να τις είχαν κάνει Χρυσαυγίτες και αναλογιστείτε τις αντιδράσεις του «πολιτισμένου, συνταγματικού τόξου». Του τόξου δηλαδή που χαρακτηρίζει εν χορώ τη Χρυσή Αυγή «εγκληματική οργάνωση»!


xryshaygh.com


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιδού γιατί μισούν οι αναρχοκομμουνιστές τον Κωστή Παλαμά
“Πόντιος Πιλάτος” ο Πανούσης: Να λύσει η πανεπιστημιακή κοινότητα το θέμα με τους κουκουλοφόρους


Ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτά τα Ελληνόπουλα...απέναντι στο θλιβερό φαινόμενο των ρυπαρογράφων ανθελλήνων αντιεξουσιαστών...


Γραφικοί σταλινικοί: Το ΚΚΕ δεν ψηφίζει το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση λόγω της Χρυσής Αυγής!

Γραφικοί σταλινικοί: Το ΚΚΕ δεν ψηφίζει το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση λόγω της Χρυσής Αυγής!

Μην μπορώντας να αντέξουν στο γεγονός ότι το καθ΄όλα συστημικό και καλοχαϊδεμένο κόμμα τους βλέπει την πλάτη της διωκόμενης για τις Ιδέες της και μόνο ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι εκπρόσωποι του πολιτικού απολιθώματος που ακούει στο όνομα ΚΚΕ (Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος) φροντίζουν να δείχνουν τον κομπλεξισμό που τους διέπει, αλλά και την αληθινή αντιλαϊκή τους φύση. 

Ο κοινοβουλευτικός  εκπρόσωπος στο κομματικό μαγαζάκι του Περισσού, Νίκος Καραθανασόπουλος, με το γνωστό απύθμενο θράσος που χαρακτηρίζει τους εγχώριους νοσταλγούς και υπηρέτες του αρχιεγκληματία Στάλιν, υποστήριξε πως «Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ, που ήδη έχει δηλώσει ότι ψηφίζει ΠΑΡΩΝ επί της αρχής στο συζητούμενο νομοσχέδιο, δεν θα συμμετάσχει στην ονομαστική ψηφοφορία που μεθοδεύτηκε για να δώσει άλλοθι στην παρουσία των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Η κυβέρνηση πρέπει να αναλύσει την ευθύνη της απέναντι σε αυτές τις μεθοδεύσεις που σχεδιασμένα καλλιεργούν κλίμα ανοχής για την εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής».

Το «συζητούμενο νομοσχέδιο» αφορά την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και το ΚΚΕ έκρινε ότι δεν πρέπει να το ψηφίσει επειδή θα υπήρχε η πιθανότητα να ήταν στο κοινοβούλιο οι εκλεγμένοι από τον Λαό ως Τρίτη Πολιτική Δύναμη Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.  Έχουν τέτοιο κόμπλεξ κατωτερότητας και αμέτρητο μίσος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ οι μπολσεβίκοι του ΚΚΕ, ώστε ακόμη κι ένα μέτρο ανακούφισης των ασθενών Λαϊκών στρωμάτων αρνήθηκαν να το ψηφίσουν, μόνο και μόνο επειδή θα το επικύρωνε με την παρουσία της η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Το θλιβερό αυτό υποκείμενο (αλήθεια, έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή του; Ή μήπως είναι ανεπάγγελτος κι αυτός, όπως ο τωρινός ηγετίσκος του, ο Κουτσούμπας;) στο πρόσφατο παρελθόν είχε υποστηρίξει δημόσια ότι «λίγους σφάξαμε. Έρχεται ο επόμενος γύρος και θα σας φάμε λάχανο», αναφερόμενος στις αποτρόπαιες δολοφονίες που διέπραξαν οι εγχώριοι πράκτορες της Σοβιετικής Ένωσης τον Σεπτέμβριο του 1944 στον Μελιγαλά. Κανείς, βεβαίως, δεν θεώρησε ότι αυτές οι αθλιότητες αποτελούν βάναυση προσβολή νεκρών και προτροπή προς επανάληψη τέτοιων φρικτών σφαγών.

Τέτοιοι είναι οι καπιταλιστές του ΚΚΕ. Εκφραστές μιας ανθελληνικής, αντεργατικής και απάνθρωπης ιδεολογίας, η οποία κατέστρεψε τα πάντα όπου εφαρμόστηκε, δίνοντας την δυνατότητα στον φιλελεύθερο καπιταλισμό το απαραίτητο άλλοθι για να διαπράξει τα δικά του εγκλήματα τόσο στον υπόλοιπο κόσμο όσο και στην Ελλάδα.

Η Ιστορία έχει ξεπεράσει το ηλικιωμένο αυτό έκτρωμα, το οποίο λόγω κεκτημένης ταχύτητας συνεχίζει να λειτουργεί ως μαγαζάκι λίγο πριν την οριστική του πτώχευση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Έρμαιο των αριστερών κουκουλοφόρων και πάλι η Αθήνα χάρη στο “δόγμα Πανούση”


Έρμαιο των αριστερών κουκουλοφόρων και πάλι η Αθήνα χάρη στο “δόγμα Πανούση”

Στο ίδιο έργο θεατές για άλλο ένα βράδυ οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας και μαζί όλοι οι Έλληνες, βλέποντας μια δράκα αλητών, προστατευόμενων της Αριστεράς, να καίνε και να καταστρέφουν.

Κατεστραμμένα καταστήματα, πυρπολημένα αυτοκίνητα και κάδοι, είναι τα αποτελέσματα του νέου δόγματος της αστυνομίας, υπό τον καθηγητή Πανούση. Οι εντολές του πολιτικού προϊστάμενου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προς τους αστυνομικούς ήσαν ρητές: διακριτική παρακολούθηση των ταραξιών και καμία επέμβαση!


Υπό την ανοχή λοιπόν, εάν όχι υπό την ενθάρρυνση, του Κράτους, οι εν διαρκή ασυλία αναρχικοί κατέστρεψαν τα πάντα στο διάβα τους, από την Ομόνοια μέχρι τα Εξάρχεια. Η ασυδοσία επισήμως πλέον, τελεί υπό την προστασία της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, προς δυστυχία των συμπατριωτών μας που ανήμποροι βλέπουν τις περιουσίες τους να παραδίδονται στις φλόγες.


Αυτή είναι η ψευτοδημοκρατία των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου και το χειρότερο είναι το εξής: οι παράνομες πολιτικές διώξεις εις βάρος της Χρυσής Αυγής είχαν και έχουν ως πρόσχημα την διαφύλαξη αυτής ακριβώς της ψευτοδημοκρατίας!


xryshaygh.com

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ. ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΠΛΗΝ ΠΡΟ ΠΟ

epeisodia_17_03_(6)

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Αγανάκτηση από τον Δήμο Αθηναίων, αγανάκτηση από την κοινωνία, αγανάκτηση από την Εισαγγελία αγανάκτηση από τους καταστηματάρχες και τους απλούς πολίτες, όσον αφορά τους βανδαλισμούς και τις καταστροφές κτιρίων και μνημείων στην πορεία διαμαρτυρίας λίγων δεκάδων ακροαριστερών τραμπούκων που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Οι δήθεν κοινωνικοί επαναστάτες, πυρπόλησαν κάδους με σκουπίδια και αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την απόλυτη περιφρόνησή τους  προς την Ιστορία και τη Θρησκεία έγραψαν συνθήματα στην εκκλησία της Καπνικαρέας και βεβήλωσαν το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Και όλα αυτά τα διέπραξαν εντελώς ανενόχλητοι, σαν να έκαναν περίπατο.

Κατόπιν τούτου ο Δήμος Αθηναίων προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση. «Η ανοχή των πολιτών, των φορέων της πόλης και του δήμου Αθηναίων εξαντλείται. Τα αρμόδια όργανα της πολιτείας δεν επιτρέπεται πια, να παραμένουν αδρανή».
Επίσης ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών κύριος Ηλίας Ζαγοραίος είχε ζητήσει από την Αστυνομία να μεριμνήσει, ώστε να αποτραπούν επεισόδια.
Ποιος τελικά φταίει που για μια ακόμη φορά το κέντρο της Αθήνας σκυλεύτηκε από λίγους αλητάμπουρες;

Η Αστυνομία; Μήπως ο λόγος είναι τυχούσα ολιγωρία που επέδειξε προς τα κελεύσματα της δικαιοσύνης; Όχι!
Μήπως επιδεικνύουν συνειδητή ανοχή και φίλια αισθήματα προς τους βανδάλους; Επίσης όχι!
Μήπως τα στελέχη και οι μονάδες που ευρίσκοντο σε κοντινή απόσταση από τα επεισόδια φοβήθηκαν; Ναι!!!

Φοβήθηκαν. Αλλά όχι τους λίγους μεθυσμένους και μαστουρωμένους θρασύδειλους μπαχαλάκηδες, οι οποίοι εν ριπή οφθαλμού, θα σκορπούσαν όπως τα φύλλα στο δυνατό άνεμο, αν οι δυνάμεις καταστολής επενέβαιναν δυναμικά.
Φοβήθηκαν την ηγεσία του Υπουργείου, φοβήθηκαν τους νέους ανώτατους αξιωματικούς που κατέλαβαν τις διοικητικές θέσεις βάσει των προσφάτων κρίσεων.

Το όλο θέμα είναι απελπιστικά απλό. Για τους βανδαλισμούς και τα επεισόδια, αγανάκτησε ο Δήμος Αθηναίων, αγανάκτησε η Εισαγγελία, αγανάκτησαν οι απλοί πολίτες. Κανείς όμως από το υπουργείο ΠΡΟ ΠΟ.


Όχι μόνο δεν αγανάκτησε, όχι μόνο δεν έδωσε εντολή για άμεση εκκαθάριση του κέντρου και για αθρόες συλλήψεις, αλλά ούτε καν διέταξε την Αστυνομία, μόνο με την παρουσία και τον όγκο των δυνάμεών της να τους περιορίσει. Και ας μην προέβαινε σε καμία σύλληψη.

Εδώ ο υποστράτηγος Νίτσας αποκεφαλίστηκε εν ριπεί οφθαλμού επειδή υπέγραψε το έγγραφο ανοίγματος των συνόρων, το οποίο αποτελούσε την εφαρμογή της προσωπικής θεώρησης της κυρίας Σπαθάνα συμβούλου της «δημοκράτισσας» αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής που αρνείται να απαντήσει στις κοινοβουλευτικές ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής και που το όνομά της δεν επιθυμούμε καν να αναφέρουμε. 

Η κυρία Σπαθάνα πιθανόν μέσα στο ιδεατό κόσμο που δημιούργησε στη φαντασία της, να ήθελε μια κοινωνία χωρίς σύνορα και τώρα που έγινε σύμβουλος της αναπληρώτριας υπουργού, αποφάσισε να υλοποιήσει το όνειρό της περιφρονώντας έναν Λαό. Άλλωστε το κυρίαρχο σύνθημα του Μάη του 68 των τότε ιδεολογικών της συντρόφων, ήταν «Η φαντασία στην εξουσία».

Μήπως θεωρούν ότι είμαστε τόσο ηλίθιοι, ώστε να πιστέψουμε ότι ένας υποστράτηγος της Αστυνομίας υπέγραψε αυτή την εγκύκλιο αυτοβούλως και όχι κατόπιν εντολής κάποιου πολιτικού προσώπου; Αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά  και οι άνθρωποι των ΜΜΕ με χρόνια εμπειρίας μέσα σε υπουργεία και όσον αφορά τις σχέσεις εξουσίας, ανώτερων πολιτικών στελεχών και ένστολων.
Ποιος λοιπόν από την ΕΛΑΣ θα έπαιρνε την πρωτοβουλία να διαλύσει τους ακροαριστερούς συμμορίτες και να διατάξει συλλήψεις;

Αφού οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες θα αποδεικνύονταν νεολαίοι του κυβερνώντος κόμματος. Άσε που μπορεί ανάμεσά τους να υπήρχε και ο γιός ή η κόρη κάποιου υπουργού.  
Εδώ ο υποστράτηγος Νίτσας, υπέγραψε χαρτί που του έφεραν και τον εκπαραθύρωσαν. Τι θα έκαναν λοιπόν σε κάποιο άλλο ανώτερο αξιωματικό της αστυνομίας (όχι δικό τους), αν αυτοβούλως αποφάσισε να «μπουζουριάσει» τα «παιδιά» τους.

Να λοιπόν γιατί λίγες δεκάδες αλητήριοι του πεζοδρομίου, ανενόχλητοι και ανεμπόδιστοι έκαναν το Αθηναϊκό κέντρο Γης Μαδιάμ. ethnikismos.net

epeisodia_17_03_(3)

ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ ΝΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ!

images.watchit.gr
Τις καταστροφές που προκαλούν σε χριστιανικές εκκλησίες και σε μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς οι τζιχαντιστές, βλέπουμε καθημερινά από τις οθόνες μας. Ωστόσο, οι ολιγάρχες των ΜΜΕ κρύβουν ανάλογα περιστατικά που γίνονται στην πολλαπλώς κατεχόμενη Αθήνα!

Έτσι, σε νέο βανδαλισμό Ναού (μετά από το εκκλησάκι που βρίσκεται δίπλα από τη Νομική Σχολή), προχώρησαν οι αναρχοκομμουνιστές. Αυτή τη φορά, σειρά είχε το εκκλησάκι της Παναγίας Καπνικαρέα στην Ερμού, που επιπλέον έχει κηρυχθεί μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς, καθώς χρονολογείται από τον 11ο αιώνα. Πιο συγκεκριμένα, οι προστατευόμενοι του τσιπροκαμμενικού ψευδοκράτους, έγραψαν με σπρέι στον τοίχο του ναού συνθήματα όπως «σπάμε το φόβο βγαίνουμε στο δρόμο» και άλλα, καλώντας σε συγκέντρωση για απελευθέρωση των κόκκινων ληστοφονιάδων.

Να τους χαίρονται και να τους καμαρώνουν οι υπερκρατικοί προστάτες τους! ethnikismos.net

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: Ο μόνος ρατσισμός στην Ελλάδα είναι εναντίον των Ελλήνων: Λέμε ΟΧΙ!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ 5977080941935352502

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item